abonnement Unibet Coolblue
  zondag 27 maart 2016 @ 09:55:02 #201
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_160972562
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2016 09:48 schreef Tem het volgende:

[..]

Hij vertelde expliciet dat het sesamsaus was en dat proefde ik ook wel. Misschien dat de kleur van de foto een niet helemaal goed komt.
Het is meer dat ik gewoon een ei verwacht bij sukiyaki. :-)
Geloof best dat het sesam was. Lijkt me ook lekker bij iberico.
pi_161171458
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 11:44 schreef Luppie0110 het volgende:
Vind het altijd maar genant als mensen foto's van hun eten maken. Kan wel lachen als ze vergeten hun flits uit te zetten haha.
Weet je wat ik genant vind (en je zal mijn recensie wel zien als het zover is) mensen die met die achterlijke Yolanthe selfie stick binnen in een topzaak van die selfies gaan maken. (Gelukkig werden ze gewaarschuwd. Mafkezen. "Heurt niet" ;))

  roze dinsdag 5 april 2016 @ 20:10:08 #203
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_161203730
quote:
15s.gif Op maandag 4 april 2016 16:57 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Weet je wat ik genant vind (en je zal mijn recensie wel zien als het zover is) mensen die met die achterlijke Yolanthe selfie stick binnen in een topzaak van die selfies gaan maken. (Gelukkig werden ze gewaarschuwd. Mafkezen. "Heurt niet" ;))

[ afbeelding ]
Ik vind het een beetje vreemd dat je een foto van die mensen op FOK! gaat gooien.
Your beauty never ever scared me.
  dinsdag 5 april 2016 @ 20:18:09 #204
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_161203915
Nee, net goed.
  dinsdag 5 april 2016 @ 20:22:58 #205
445804 Opsonisatie
cheat codes
pi_161204039
Oh wat erg. Hun armpjes zijn niet lang genoeg om een gezellige foto te nemen dusja dan maar selfiestick. Je hebt er maar zo'n 5 secondes last van, niet waar? Waarom maak je ze belachelijk. :')
Op donderdag 6 april 2017 17:43 schreef JimmyDean het volgende:
smerig
pi_161204112
Zo'n selfiestick vind ik wel enorm debiel hoor.
pi_161204197
De selfiestick is de meest debiele uitvinding van de 21e eeuw zover.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_161204219
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 april 2016 20:22 schreef Opsonisatie het volgende:
Oh wat erg. Hun armpjes zijn niet lang genoeg om een gezellige foto te nemen dusja dan maar selfiestick. Je hebt er maar zo'n 5 secondes last van, niet waar? Waarom maak je ze belachelijk. :')
Heeft het eten wel gesmaakt?
pi_161204352
quote:
15s.gif Op maandag 4 april 2016 16:57 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Weet je wat ik genant vind (en je zal mijn recensie wel zien als het zover is) mensen die met die achterlijke Yolanthe selfie stick binnen in een topzaak van die selfies gaan maken. (Gelukkig werden ze gewaarschuwd. Mafkezen. "Heurt niet" ;))

[ afbeelding ]
Wat ga je foto's van andere mensen postten zonder toestemming.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 05-04-2016 20:36:56 ]
pi_161204426
HAHA nee met je telefoon foto's van andere gasten maken is normaal, manmanman
  dinsdag 5 april 2016 @ 20:47:00 #211
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_161204872
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 april 2016 20:35 schreef Loveless85 het volgende:
HAHA nee met je telefoon foto's van andere gasten maken is normaal, manmanman
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_161205371
Snap niet waarom achterlijke kikkerkut word weggehaald uit mijn comment maar een foto zonder toestemming hier wel blijft staan. Logic.
pi_161205386
quote:
10s.gif Op dinsdag 5 april 2016 21:02 schreef Crip het volgende:
Snap niet waarom achterlijke kikkerkut word weggehaald uit mijn comment maar een foto zonder toestemming hier wel blijft staan. Logic.
Omdat het een persoonlijke aanval is dus stop daar gewoon mee.
pi_161205422
quote:
7s.gif Op dinsdag 5 april 2016 21:03 schreef Tem het volgende:

[..]

Omdat het een persoonlijke aanval is dus stop daar gewoon mee.
Die foto is toch ook een persoonlijke aanval en schending van privacy? Vooral als FOK! normaliter al erg streng is als je userfoto's buiten US plaatst. Laat staan onbekende mensen bashen op FOK!. :)
pi_161205456
quote:
7s.gif Op dinsdag 5 april 2016 21:04 schreef Crip het volgende:

[..]

Die foto is toch ook een persoonlijke aanval en schending van privacy? Vooral als FOK! normaliter al erg streng is als je userfoto's buiten US plaatst. Laat staan onbekende mensen bashen op FOK!. :)
Neuh, dat is het niet. En we gaan dat ook niet in dit topic bespreken.
  roze dinsdag 5 april 2016 @ 21:06:02 #216
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_161205473
Ik vind foto's met een selfiestick maken minder kansloos dan bewust foto's maken van andere mensen.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ama op 05-04-2016 21:18:14 ]
Your beauty never ever scared me.
pi_161205788
Echt mooie foto Iwanus, bedankt voor je inhoudelijke bijdrage in dit topic. Ga zo door.
pi_161205849
Prima, meningen over foto's van van mensen wel of niet met een selfiestick is nu wel genoeg besproken. Ga maar weer ontopic svp.
  dinsdag 5 april 2016 @ 21:26:12 #219
300082 roos85
JUICHEN!
pi_161206297
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 23:03 schreef Tem het volgende:
Vandaag voor het eerst bij Yama gegeten.

Wij hadden gekozen voor het 3-gangen menu, en ik heb daarbij nog het Sake arrangement gekozen. Het zijn allemaal koude sake en ik vond het erg goed bij het diner passen.

Amuse:

[ afbeelding ]

In kippenbouillon gegaard ei met bamboescheuten en krab mengsel (althans, wat ik van de uitleg heb begrepen). Was goed gegaard en niet te zout, erg lekker.

Eerste gang:

[ afbeelding ]

Verschillende tempura van asperges, aardappel, inktvis en garnaal. Er afwisselend en smaakvol.

Tweede gang:

[ afbeelding ]

SPOILER: inhoud hot pot
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hot pot met Iberico varken en sesamsaus. Vriendin eet geen vlees dus die kreeg plakjes zalm i.p.v varken. Het wordt saai maar was gewoon heerlijk, denk het lekkerste gerecht van de drie. De plakjes varken deed ik maar een paar seconden in de hot pot en het vlees is echt geweldig.De combinatie met de sesamsaus maakte het net nog even bijzonderder.

Derde gang:

[ afbeelding ]

Verschillende sushi en een misosoep. Helemaal prima!

Het is een fijne zaak met maar een beperkt aantal tafels waardoor je ook best ver van te voren moet reserveren als je in het weekend wil eten. Eten is van een hoge kwaliteit en de sfeer is erg prettig zonder al teveel opsmuk, we gaan hier zeker terugkomen :Y

Cijfer: dikke 9
Ziet er echt geweldig uit! Op mijn wensenlijstje gezet.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_161206427
Iwanus, ik ben wel echt benieuwd naar het werkelijke eten waar je voor aanwezig was in het restaurant. Doel van dit topic weetje. Dit is constructieve feedback.
pi_161224886
Ik heb een aantal reacties verwijderd, waaronder ook wat lange posts waar de betreffende users tijd en energie in hebben gestoken. Daarvoor sorry. Maar ze zijn verwijderd omdat dit topic niet gaat over andere dingen dan restaurants en hun eten, service en eventueel prijs. Iets als je ergeren aan andere gasten kan ook prima vermeld worden. Alleen daarna geen pagina's lange discussies graag over zo'n post en zeker niet als je hier alleen komt om te rellen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 6 april 2016 @ 17:49:36 #222
414785 sirdanilot
pi_161226921
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 23:03 schreef Tem het volgende:
Vandaag voor het eerst bij Yama gegeten.

Wij hadden gekozen voor het 3-gangen menu, en ik heb daarbij nog het Sake arrangement gekozen. Het zijn allemaal koude sake en ik vond het erg goed bij het diner passen.

Amuse:

[ afbeelding ]

In kippenbouillon gegaard ei met bamboescheuten en krab mengsel (althans, wat ik van de uitleg heb begrepen). Was goed gegaard en niet te zout, erg lekker.

Eerste gang:

[ afbeelding ]

Verschillende tempura van asperges, aardappel, inktvis en garnaal. Er afwisselend en smaakvol.

Tweede gang:

[ afbeelding ]

SPOILER: inhoud hot pot
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hot pot met Iberico varken en sesamsaus. Vriendin eet geen vlees dus die kreeg plakjes zalm i.p.v varken. Het wordt saai maar was gewoon heerlijk, denk het lekkerste gerecht van de drie. De plakjes varken deed ik maar een paar seconden in de hot pot en het vlees is echt geweldig.De combinatie met de sesamsaus maakte het net nog even bijzonderder.

Derde gang:

[ afbeelding ]

Verschillende sushi en een misosoep. Helemaal prima!

Het is een fijne zaak met maar een beperkt aantal tafels waardoor je ook best ver van te voren moet reserveren als je in het weekend wil eten. Eten is van een hoge kwaliteit en de sfeer is erg prettig zonder al teveel opsmuk, we gaan hier zeker terugkomen :Y

Cijfer: dikke 9
Heerlijk, daar zou ik ook wel eens willen eten !
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 10 april 2016 @ 12:23:35 #223
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_161325123
Wanneer: 9 april 2016
Waar: Inko's Puur Zee in Wijk aan Zee.
Wat en hoe:

Nadat Imko Binnerts vorig jaar had aangegeven het wat rustiger aan te willen doen en daarom zijn Vis & Ko aan het Spaarne in Haarlem had gesloten (zit nu Sterrenrestaurant Ratatouille in) kon hij het toch niet laten.
Via crowdfunding lukte het om toch weer iets voor zichzelf en zijn vrouw te beginnen en kochten ze een hotelvilla in Wijk aan Zee.
Hotel Villa de Klughte, waarin gevestigd bistro Wijn & Ko en een hotel met 13 kamers alsmede het restaurant Imko's Puur Zee., dat hij samen met dezelfde chefkok uit Haarlem, Jacco Kalf, runt(hoezo rustiger aan doen? (...)


Uiteraard waren wij nieuwsgierig naar het restaurantgedeelte. Wij konden ter kennismaking gebruik maken van een Iens dinnerdeal (4 gangen die normaal 62,50 kosten nu voor 37,50 pp.)
Het restaurant biedt plaats aan ca. 28 normale couverts aan tafeltjes en dan zit er ook nog een ruimte aan vast waar een grote houten tafel staat waar een gezelschap van ca. 10 personen aan kan plaatsnemen.
Mooie sobere inrichting, kundige bediening netjes met spijkerbroek en strakke blauwe colbertjes.


Na ontvangst werd ons gevraagd wat wij wilden drinken. Nou, wij hadden wel trek in een glas Sauvignon Blanc. Maar meteen diende het allergrootste minpunt van het restaurant zich aan: er worden geen losse glazen wijn geschonken. Je bent verplicht om hele flessen wijn af te nemen. Op mijn vraag hoe dat dan gaat als er een tafel van 2 is waarvan 1 persoon geen alcohol nuttigt en de ander dan gedwongen wordt om een hele fles te nuttigen werd geantwoord dat daar altijd wel een oplossing voor te vinden is, want de bistro Wijn & Ko schenkt ook losse glazen. Beetje vreemd en in onze ogen klant-onvriendelijk.
Uiteindelijk, na bestudering van de wel mooie wijnkaart, besloten wij een fles Duitse witte wijn te nemen, een Grauburgunder van Weingut Jürgen Leiner uit de Pfalz.
Daarna volgde een eerste amuse:

Een gestoomde muffin van prei (rechts), een stokje met zalm en gefrituurd balletje gadogado en een kroepoekje met komkommer en sushirijst.

Daarna kwam er een tweede amuse:

Imko's variatie op een Boston chowder, een lekker schelpdierensoepje gemaakt met bloemkool en een kokkel.

Eerste gerecht:

Bestaande uit 2 delen. Ten eerste een sashimi van tonijn met een vinaigrette van panzu en daarbij krokante garnaaltjes in tempurabeslag, kleine shiitakes, sojaboontjes, radijs en borage (komkommerkruid).
Daarbij werd een kommetje geserveerd met tartaar van tonijn met daarop een marshmellow van yuzu met wat wasabimayonaise.

Heerlijk!

Tweede gerecht:

Rogvleugel met shiitake, een Japanse sushicrunch, radijs, paksoi, gerookte paling uit Spaarndam, furikake, sugersnap en een heerlijke bouillon getrokken van de graten van de paling en bonitovlokken.
Alweer heel erg lekker.

Na een voor ons te lang durende wachttijd van 50 minuten(...) volgde het derde gerecht:

Heilbot met morieljes en diverse bereidingen van asperges (gekookt, gegrild, en in een rolletje parmaham, een puree van aardpeer, een aardappel-bitterballetje en een saus van morieljes.
Prima smaken, maar nog 1 klein minpuntje op het bord van mij: er zat een taaie rode zeen in de heilbot en ook nog een graat. Uiteraard even gemeld aan de bediening, die onmiddellijk aanboden een nieuwe portie voor mij te maken, maar dat vonden we nou ook weer niet nodig.

Daarna volgden 2 dessertamuses:



Kaas.
Voor Bluezz de keuze vanaf de kaastrolley:



Rozijnenbrood met chutney en gedroogde muskaatdruiven, een geitenkaas, een kaas met kruidnagel en een blauwschimmelkaas met lapsang souchong tea.

Dessert:

Ik sloot af met een fris toetje bestaande uit twee delen. Lambada-aardbeien, cremeux, witte bros-chocolade en rabarber.

Al met al een prima ervaring.
Blijft jammer van het gedwongen nuttigen van hele flessen wijn. Het zou Imko sieren om toch ook losse glazen te gaan serveren. Maar verder heeft Imko met dit restaurant Wijk aan Zee op de culinaire kaart gezet en flirt hij volgens ons met hoge waarderingen in de komende restaurantgidsen.
Absoluut de moeite waard!

9/10
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_161325164


_O- _O-
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 10 april 2016 @ 12:28:03 #225
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_161325171
Ja wat een rare compositie dat man?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_161325232
Ja wij moesten ook lachen :+
  zondag 10 april 2016 @ 12:45:55 #227
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_161325423
En gekleurde borden... :X
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 10 april 2016 @ 12:58:06 #228
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_161325575
Geen wijn per glas, 50 minuten wachten, graat in de vis en alsnog een 9 voor de totale avond? Dan moet het eten wel erg goed geweest zijn ;)
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
  zondag 10 april 2016 @ 13:29:58 #229
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_161326042
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2016 12:58 schreef De_Hertog het volgende:
Geen wijn per glas, 50 minuten wachten, graat in de vis en alsnog een 9 voor de totale avond? Dan moet het eten wel erg goed geweest zijn ;)
Dat was het dan ook. Koken kunnen ze wel, Imko en Jacco. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 10 april 2016 @ 14:39:35 #230
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_161327344
Mailtje van Imko: hij gaat in de toekomst losse glazen wijn (maar geen wijnarrangementen) serveren n.a.v. onze recensie. *O*
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_161455276
Waar: Nopi, Londen (upstairs), het restaurant van Yotam Ottolenghi en Ramael Scully.

Wanneer: Zondagmiddag 3 april (lunch)

Wat at je:
Ben al een tijdje fan van de kookboeken van Yotam Ottolenghi, dus toen ik 2 weken geleden in Londen was heb ik de kans genomen. Reserveren is aan te bevelen, ongeveer 2 weken van te voren. Heb helaas maar 3 gerechten geprobeerd, vanwege niet al te veel honger en de prijs. Heb het dus gehouden bij 2 (voor)gerechtjes en een dessert:
- Geroosterde aubergine met tamarinde-yoghurt, ingemaakte citroen en pistachenoten
- "Beignet" van aubergine en manouri met kardemom-yoghurt
- Parelgerst en mout ijs met chocolade "aarde" en dadel-fudge saus

Impressie:
Aan alles merk je dat het een goed restaurant is, maar toch is de vibe informeel, best prettig. Bij binnenkomst word je netjes door de maitre naar een tafel geleid. Water (plat of bubbels) en brood (met een heerlijke olijfolie van Planeta) zijn van het huis en blijven zoals het hoort op tafel staan. Bediening is prettig en gaven de indruk behulpzaam te zijn bij alle eventuele vragen/verzoeken.

De inrichting is wit, hout en goud en de gouden "ring" is een terugkerend thema, zelfs op de waterfles! Een aantal koude gerechten komt van een buffet wat opgesteld staat bij de ingang, zoals mijn aubergine. Er is ook nog een benedenverdieping waar je met uitzicht op de keuken kunt eten aan een aantal grote tafels.

Wat foto's:

De buitenkant


Het buffet met de koude gerechten


Interieur


Menukaart


Heerlijk brood en olie


Roast aubergine, tamarind yoghurt, pickled lemon, pistachio


Courgette and manouri fritters, cardamom yoghurt


Flat white


Pearl barley and malt ice cream, chocolate soil, date fudge sauce


Mooie presentatie, zelfs van de rekening

Het eten was prima in orde en de smaken goed uitgebalanceerd. Al was de ingemaakte citroen behoorlijk aanwezig bij de aubergine (moet je van houden, ik vond het wel lekker fris). Ben wel heel benieuwd geworden naar de andere gerechten, zou die ook graag nog proberen. Het was dat ik nu alleen was, want het restaurant leent zich er prima voor om met een groep een aantal losse gerechten te bestellen en deze met elkaar te delen.

Kosten: ¤49 (inclusief de "optionele" fooi), met alleen een frisje en koffie wel stevig aan de prijs. Wel leuk om een keer te doen.



Cijfer: 7/10, vooral vanwege de toch wel wat scheve prijs/kwaliteit verhouding

[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 15-04-2016 21:31:25 ]
  zaterdag 16 april 2016 @ 10:02:50 #232
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_161464023
War heerlijk tourniquet! Ottolenghi en dan ook nog Nopi! O+ O+

Ik vind de kosten best wel meevallen eigenlijk :@ incl twee drankjes. Heb ook 1 keer bij ottolenghi gegeten (niet Nopi) en je weet dat t geen eetcafe is :9
  zaterdag 16 april 2016 @ 10:03:47 #233
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_161464039
In je uppie voor die gerechten? Ik vind het een hoop geld.
Ziet er heerlijk uit hoor, maar ben het eens met de scheve verhouding kwaliteit/geld
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_161464238
39 pond voor alleen.. best veel maar het restaurant heeft een goede naam.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_161464258
Nee ok, maar meer dan 2 knabbels en een toetje is het ook niet... Je hebt niet echt een volwaardige maaltijd op.... Maar goed je weet bij dit soort restaurants waar je voor kiest.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zaterdag 16 april 2016 @ 10:24:28 #236
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_161464351
Londen is toch sowieso belachelijk duur?
Dus de hotspots helemaal.
pi_161464414
^^ Londen is schreeuwend duur inderdaad. Ziet er goed uit! Ik ben vorig jaar bij Ottolenghi Spittalfields geweest. Niet goedkoop maar ik vond het het geld echt wel waard, lekker eten en fijne atmosfeer.
I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed.
pi_161464424
In hoeverre is die service charge "optional"? Is er gewoon al bij opgeteld.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_161464463
London valt best mee hoor. Ligt er helemaal aan waar je gaat eten. Voor paar pond kun je al een hele goede Indiase curry krijgen bijvoorbeeld.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  zaterdag 16 april 2016 @ 10:35:51 #240
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_161464502
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:29 schreef Bart2002 het volgende:
In hoeverre is die service charge "optional"? Is er gewoon al bij opgeteld.
Dat vraag ik mij ook af.

Is dat de norm in engeland? Een fooi er bij optellen?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_161464531
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:35 schreef zeefje het volgende:

[..]

Dat vraag ik mij ook af.

Is dat de norm in engeland? Een fooi er bij optellen?
Dat ontneemt ons de optie om 5 cent voor straf te tippen. :)

http://www.thisismoney.co(...)rge-restaurants.html

We followed suit. I paid by card, and asked for the service charge to be taken off. This was met by disapproval and sighs by the waiter, but it had to be done. Instead, we just left a £2 cash tip - more than a reasonable amount considering the wait and quality of the meal.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_161464550
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:35 schreef zeefje het volgende:

[..]

Dat vraag ik mij ook af.

Is dat de norm in engeland? Een fooi er bij optellen?
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:29 schreef Bart2002 het volgende:
In hoeverre is die service charge "optional"? Is er gewoon al bij opgeteld.
Je kunt ervoor kiezen 'm niet te betalen, maar dat doet natuurlijk niemand. Dat de "service charge" op de rekening staat is vrij normaal in Londen, als dat niet zo is staat er met grote letters "Service Not Included". :P
  zaterdag 16 april 2016 @ 10:43:35 #243
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_161464568
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:32 schreef habitue het volgende:
London valt best mee hoor. Ligt er helemaal aan waar je gaat eten. Voor paar pond kun je al een hele goede Indiase curry krijgen bijvoorbeeld.
Dat telt niet.
  zaterdag 16 april 2016 @ 11:02:03 #244
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_161464785
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:24 schreef RobinOok het volgende:
Londen is toch sowieso belachelijk duur?
Dus de hotspots helemaal.
ik vond London ook altijd duur, tot ik in Dublin kwam
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_161465330
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Dat telt niet.
Ik was in Londen minder kwijt gemiddeld voor een keer uiteten dan in Nl. Het hogere segment is in London wel heel erg duur.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  zaterdag 16 april 2016 @ 11:46:22 #246
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_161465405
Vertel, wat at je er?

Wacht, ik open een topic. Voor we op ons kop krijgen.

[ Bericht 45% gewijzigd door RobinOok op 16-04-2016 11:56:31 ]
pi_161466522
Het lijkt me een leuk restaurant om van alles wat te kunnen proeven als je met een grotere groep bent. Dan zou ik die prijzen ook best wel willen betalen. Maar in je eentje drie van die fritters wegeten voor 11,50 pond is inderdaad wel erg veel.
  zaterdag 16 april 2016 @ 13:21:47 #248
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_161466905
Totaal is dus rond de ¤50? Voor een keertje zou ik dat geen probleem vinden, maar dan moet het wel bijzonder zijn.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_161501822
Net bij De Mangerie geweest.

Nasi was koud.
Garnalen waren rauw van binnen
Kroepoek smakeloos
40 minuten gewacht
Andere kregen hun bestelling eerder terwijl ze pas later bestelde

Deze toko kreeg hele goede recensies, maar voor mij viel het in ieder geval heel erg tegen, en het was zonde van het geld

Ben het wezen afhalen dus, als ik het daar op m`n bord had gezien had ik m`n geld terug gevraagd.
Rauwe Garnalen :')
  zondag 17 april 2016 @ 19:21:51 #250
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_161502344
Wij gingen naar Loos en na 30 minuten zijn we weggegaan. Hadden wel snel een menu gekregen, maar daarna nul aandacht. Dat beloofde niet veel goeds voor de rest van de avond en we wilden gewoon een hapje eten, niet een hele avond tafelen. Toedelejokie.

Daarna gegeten bij Karakter en dat was tof. Waren we een keer eerder geweest en toen niet zo tevreden (voornamelijk over de achterlijk kleine hoeveelheden op het bord), maar nu was het allemaal helemaal prima.



1. Zachtgegaarde makreel in een pittige tomatensaus met teveel dingetjes. Waaronder een hard stukje pulpo, een zurige brok olijf en zwart olijvenkruim. Saus met een stuk brood helemaal opgelepeld.
2. Rilette van eend met rabarber (rabarber niet geproefd). Met kaaskoekje met truffel (geen truffel geproefd) En radijs en lambada aardbei. Jammer, die aardbei en ik hou van rilette op brood, niet zo. Maar evengoed lekker.
3. Kabeljauw met popcorn in een bloempot. Met saus en groenten. Weet niet meer wat. :-)
4. Varkenslende (beetje te rauw van binnen, maar we leven nog) met stukje buikspek. De puree van oeraardappel was ronduit vies, de eclair met stukjes witte asperges eigenlijk ook niet zo goed.

En toch heb ik lekker gegeten. En de wijnen waren superleuk en met veel enthousiasme ingeschonken. Ik geef Karakter een 8,3.

[ Bericht 4% gewijzigd door RobinOok op 17-04-2016 19:42:42 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')