En? Is het wat je je er van voorgesteld had?quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:10 schreef Soury het volgende:
[..]
De hele week denk ik al aan bami schijven Nu is het eindelijk zover
Die krengen zijn dan ook asociaal lekker. Makkelijk zelf te maken ook.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:10 schreef Soury het volgende:
[..]
De hele week denk ik al aan bami schijven Nu is het eindelijk zover
Muggenseizoen is nog niet geopend! Is dat u het maar even weet !quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:12 schreef sacha het volgende:
[..]
ik denk alde hele week aan moord en doodslag
Zo erg met je schoonmoeder?quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:12 schreef sacha het volgende:
[..]
ik denk al de hele week aan moord en doodslag
en we noemen haar Zikaquote:Op donderdag 28 januari 2016 21:13 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Muggenseizoen is nog niet geopend! Is dat u het maar even weet !
Nou èh, volgens mij hoorde ik er net eentje roepen toen ik buiten kwam, van, ah jongens, daar heb je ḿ!quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:13 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Muggenseizoen is nog niet geopend! Is dat u het maar even weet !
Hoho bevroren is niet zo lekker, ik moest me wel inhoudenquote:Op donderdag 28 januari 2016 21:13 schreef chufi het volgende:
[..]
En? Is het wat je je er van voorgesteld had?
nee hoor, ik overdrijf graagquote:Op donderdag 28 januari 2016 21:13 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Zo erg met je schoonmoeder?
Omdat het geen echte winter is... maar desondanks is het hun seizoen niet dus ze moeten gewoon opzouten!quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:15 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nou èh, volgens mij hoorde ik er net eentje roepen toen ik buiten kwam, van, ah jongens, daar heb je ḿ!Waar ze vandaan komen, ik weet het niet, maar het zijn er veel jongùh!
Het heeft de afgelopen tijd toch behoorlijk gevroren, maar zodra het boven nul komt zijn die ettertjes er weer. Waar zitten die dan te chillen in de tussentijd?quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:16 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Omdat het geen echte winter is... maar desondanks is het hun seizoen niet dus ze moeten gewoon opzouten!
die 3 dagen vorst?quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:18 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Het heeft de afgelopen tijd toch behoorlijk gevroren, maar zodra het boven nul komt zijn die ettertjes er weer. Waar zitten die dan te chillen in de tussentijd?
niet veel wel lekker.quote:
Ik vermoed dat er een scene van gemaakt isquote:Op donderdag 28 januari 2016 21:28 schreef Mickeys het volgende:
Valt me nog mee hoe kalm die vent eigenlijk blijft...
Overigens dacht ik eerst dat het alleen de hoes was... tot die ineens aan de andere kant ging staan, toen zag ik het pas goed
Het is niet zo schattig,die honden hebben enorm veel beweging nodig. Je laat ze niet niet alleen in je huis. Leuk voor YT maar ze krijgen vast op hun donderquote:
en de 3 honden zijn ook rasechte acteurs die doen alsof ze weten dat ze fout zaten?quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:32 schreef chufi het volgende:
[..]
Ik vermoed dat er een scene van gemaakt is
Klopt. Zulke honden zou je, als je naar je werk bent, eigenlijk in een grote ren buiten moeten hebben.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:34 schreef Soury het volgende:
[..]
Het is niet zo schattig,die honden hebben enorm veel beweging nodig. Je laat ze niet niet alleen in je huis. Leuk voor YT maar ze krijgen vast op hun donder
Jep, die beesten horen flink te rennen. Dat kan je niet lang alleen laten, want dan zorgen ze er wel voor dat ze hun energie op een andere manier kwijtraken. En dat blijkt.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:34 schreef Soury het volgende:
[..]
Het is niet zo schattig,die honden hebben enorm veel beweging nodig. Je laat ze niet niet alleen in je huis. Leuk voor YT maar ze krijgen vast op hun donder
Het is verveling wat je ziet.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:35 schreef Mickeys het volgende:
[..]
en de 3 honden zijn ook rasechte acteurs die doen alsof ze weten dat ze fout zaten?
Mag ook. Ik geloof niet dat dit in scene is gezet. lijkt me stug.quote:
Mag ook. Ik geloof niet dat dit in scene is gezet. lijkt me stug.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:38 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Mag ook. Ik geloof niet dat dit in scene is gezet. lijkt me stug.
Het resultaat van maanden overdag alleen laten.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:38 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Mag ook. Ik geloof niet dat dit in scene is gezet. lijkt me stug.
Zo duur zijn ze bij AH anders nietquote:Op donderdag 28 januari 2016 21:50 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Heb net siliconen vormen in de kast gevonden. Morgen dus het recept met bladerdeeg maken. Het is een vorm voor muffins, dus dat worden 6 kleine taartjes voor mij alleen, ghèhehe.![]()
![]()
Eigenlijk zou het die hete bliksem worden, maar natuurlijk de appels vergeten.![]()
Ach, dat komt ook wel.
Maar wel 16 km verderop. Straks is het niet te eten en blijf ik met die vormen zitten.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:53 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Zo duur zijn ze bij AH anders niet
Jij als keukenprins blijft niet met die vormen zitten... maar als je dan wilt testen, doe het dan met 1 grote springvorm. met muffinbakjes word het erg veel bladerdeeg en dat is echt niet lekkerquote:Op donderdag 28 januari 2016 21:55 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Maar wel 16 km verderop. Straks is het niet te eten en blijf ik met die vormen zitten.
Morgen kook ik voor mijn moeder, hete bliksem. Dat wist ze nog van haar moeder. Zelf heeft ze het nooit gemaakt.quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:50 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Heb net siliconen vormen in de kast gevonden. Morgen dus het recept met bladerdeeg maken. Het is een vorm voor muffins, dus dat worden 6 kleine taartjes voor mij alleen, ghèhehe.![]()
![]()
Eigenlijk zou het die hete bliksem worden, maar natuurlijk de appels vergeten.![]()
Ach, dat komt ook wel.
quote:Op donderdag 28 januari 2016 21:57 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Jij als keukenprins blijft niet met die vormen zitten... maar als je dan wilt testen, doe het dan met 1 grote springvorm. met muffinbakjes word het erg veel bladerdeeg en dat is echt niet lekker
Nou ja. Dat mag je toch gerust opmerkelijk noemen. Dan zal ze wel spijt hebben morgen.quote:
Ze is al een tijdje van de magnetron maaltijden of uit de vriezer wat ik of zus meeemenquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:02 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nou ja. Dat mag je toch gerust opmerkelijk noemen. Dan zal ze wel spijt hebben morgen.
Hmm, ook hulpbehoevend geworden. Ik vermoed dat ze morgen gaat smullen.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:06 schreef Soury het volgende:
[..]
Ze is al een tijdje van de magnetron maaltijden of uit de vriezer wat ik of zus meeemen
We koken en vriezen veel jaquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:07 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hmm, ook hulpbehoevend geworden. Ik vermoed dat ze morgen gaat smullen.
Vis voor morgenquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:08 schreef MadMaster het volgende:
De paella voor morgen staat al klaar...
Tis donderdagquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:12 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Niet zeuren, vrijdag visdag...
Ooooh, dus ook al van die smulkonten daar.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:10 schreef Soury het volgende:
[..]
We koken en vriezen veel jaHulpbehoevend, ben je gek welnee
quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:08 schreef MadMaster het volgende:
De paella voor morgen staat al klaar...
Ik ben dwars, doe woensdag vis en vrijdag gehakt.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:12 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Niet zeuren, vrijdag visdag...
Mijn moeder is nog 49 in haar hoofd. We helpen haar de winter doorquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:15 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Ooooh, dus ook al van die smulkonten daar.
Rijst, bouillon, inktvis, mosselen, garnalen, stukjes kabbeljauw, kip, wat doppers, saffraan.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:16 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]Wat heb je er allemaal ingepropt, beetje authentiek?
Mèn, ik begin te zeveren.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:19 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Rijst, bouillon, inktvis, mosselen, garnalen, stukjes kabbeljauw, kip, wat doppers, saffraan.
En wat kruiden om het af te maken. Kan nu heerlijk intrekken...
Ik kook zelden, maar dit soort eenpansgerechten vind ik wel te doen...
Tomaten en uien ook nog trouwens...quote:
Ladingen door de buren meegenomen uit India.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:24 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Blijft leuk. Duur spul hoor.
Ik hou van eten en koken, Maar dit blief ik niet. Mosselen zijn al een no go. Paella vind ik smerige zooi, dat je het even weetquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:19 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Rijst, bouillon, inktvis, mosselen, garnalen, stukjes kabbeljauw, kip, wat doppers, saffraan.
En wat kruiden om het af te maken. Kan nu heerlijk intrekken...
Ik kook zelden, maar dit soort eenpansgerechten vind ik wel te doen...
Herkenbaar, mijn ouders wonen een dorp verderop en daar ga ik regelmatig voor koken. Dat waarderen ze enorm. Toffe lui zijn het en dan hebben we ook altijd dikke pret. Geestelijk nog jong, maar lichamelijke ongemakken.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:18 schreef Soury het volgende:
[..]
Mijn moeder is nog 49 in haar hoofd. We helpen haar de winter door
Wat moet je ermeequote:Op donderdag 28 januari 2016 22:25 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Ladingen door de buren meegenomen uit India.
Ik maak dat mijn leven niet meer op...
team Soury!quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:26 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik hou van eten en koken, Maar dit blief ik niet. Mosselen zijn al een no go. Paella vind ik smerige zooi, dat je het even weet
Die schrijf ik even op. Binnenkort ook maar eens posten wat we allemaal op stokbrood smeren tijdens de barbecue. Daar zitten ook érg lekkere en simpel te maken dingen tussen.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:25 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Tomaten en uien ook nog trouwens...
Daarover gesproken:
Die twee met alleen wat kerriepoeder bakken en warm op een vers witte boterham doen.
Zout en peper er over, smikkelen maar!
Ja nou die ongemakken gaan we aannnpakkenquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:27 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Herkenbaar, mijn ouders wonen een dorp verderop en daar ga ik regelmatig voor koken. Dat waarderen ze enorm. Toffe lui zijn het en dan hebben we ook altijd dikke pret. Geestelijk nog jong, maar lichamelijke ongemakken.
Paella a la Marisca... Maar maak je het nu een dag van te voren klaar?quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:19 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Rijst, bouillon, inktvis, mosselen, garnalen, stukjes kabbeljauw, kip, wat doppers, saffraan.
En wat kruiden om het af te maken. Kan nu heerlijk intrekken...
Ik kook zelden, maar dit soort eenpansgerechten vind ik wel te doen...
Voor zover mogelijk. Succes ermee.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:30 schreef Soury het volgende:
[..]
Ja nou die ongemakken gaan we aannnpakken
Kleurstofquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:31 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dat is bijna voor alles een verrijking van de smaak. Ook door toetjes.
Hoho anti vis is het nietquote:
Zonder mosselen zeg ik geen neequote:Op donderdag 28 januari 2016 22:35 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hoe kan je dat gerecht dan niet lekker vinden?
En toch ben je een viswijf...quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:26 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik hou van eten en koken, Maar dit blief ik niet. Mosselen zijn al een no go. Paella vind ik smerige zooi, dat je het even weet
Dit is zó'n grappige zin.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:38 schreef sacha het volgende:
ik heb hoogstwaarschijnlijk moeite met pannetjes ondefinieerbare drab
Ja, nu had ik tijd, morgen niet...quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:30 schreef chufi het volgende:
[..]
Paella a la Marisca... Maar maak je het nu een dag van te voren klaar?
Ehm, niet.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:39 schreef Piet_Piraat het volgende:
Ik vraag me af welke meelezers dit nog kunnen volgen.
Eerst uien glaceren, dan de tomaat toevoegen en als dat alles 'gaar' is pas de kerriepoeder toevoegen.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:29 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Die schrijf ik even op. Binnenkort ook maar eens posten wat we allemaal op stokbrood smeren tijdens de barbecue. Daar zitten ook érg lekkere en simpel te maken dingen tussen.
Ik vind het niet lekker Mosselen lust ik wel maar alleen als ik ze zelf maak anders hang ik de hele nacht in de wc pot. Verder die combie met rijst en inktvisquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:35 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Hoe kan je dat gerecht dan niet lekker vinden?
Sjoef ontkent alles.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:42 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Een driedubbele ontkenning = ontkenning...
Reeds opgeschreven, dank u.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:41 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Eerst uien glaceren, dan de tomaat toevoegen en als dat alles 'gaar' is pas de kerriepoeder toevoegen.
Anders wordt het bitter door de te lang meegebakken kerrie...
Troost je met de gedachte dat ik niet van hete bliksem hou...quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:43 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik vind het niet lekker Mosselen lust ik wel maar alleen als ik ze zelf maak anders hang ik de hele nacht in de wc pot. Verder die combie met rijst en inktvis
Dat is zijn naam CHUUFFFFFquote:
Inktvis kan rubberachtig worden als ze het te lang meekoken. Dan is het echt niet meer te eten.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:43 schreef Soury het volgende:
Verder die combie met rijst en inktvis
Mij geen te veel woorden in de mond leggen, hè...quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:43 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Normaal zegt ie nooit geen zonder geen nee.
Opluchting iddquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:45 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Troost je met de gedachte dat ik niet van hete bliksem hou...
Zou niet durven.quote:Op donderdag 28 januari 2016 22:46 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Mij geen te veel woorden in de mond leggen, hè...
ik heb het 1 keer gegeten en toen had mijn collega de hele pot kaneelsuiker er in gegooid. Bah, wat was dat visquote:Op donderdag 28 januari 2016 22:45 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Troost je met de gedachte dat ik niet van hete bliksem hou...
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |