quote:Op vrijdag 25 december 2015 23:26 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Was erg geslaagd!
De mooiste plaatjes:
[ afbeelding ]
De terrine:
[ afbeelding ]
Tussengerecht (met avocadomousse, kip, bacon, mozzarella, barbecuemayo)
[ afbeelding ]
Hoofd, varkensvlees uit de sudderoven met peren-cranberrychutney
[ afbeelding ]
Hoofd, aardappeltjes:
[ afbeelding ]
Spoom:
[ afbeelding ]
Nagerecht, koffiepannacotta met slagroom en koffiebolletjes:
[ afbeelding ]
Ziet er ook weer erg lekker uit zeg! Wat is er bbq in die mayo: gemengd met bbq-saus?quote:Op vrijdag 25 december 2015 23:26 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Was erg geslaagd!
De mooiste plaatjes:
[ afbeelding ]
De terrine:
[ afbeelding ]
Tussengerecht (met avocadomousse, kip, bacon, mozzarella, barbecuemayo)
[ afbeelding ]
Hoofd, varkensvlees uit de sudderoven met peren-cranberrychutney
[ afbeelding ]
Hoofd, aardappeltjes:
[ afbeelding ]
Spoom:
[ afbeelding ]
Nagerecht, koffiepannacotta met slagroom en koffiebolletjes:
[ afbeelding ]
Jaquote:Op vrijdag 25 december 2015 23:45 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Ziet er ook weer erg lekker uit zeg! Wat is er bbq in die mayo: gemengd met bbq-saus?
Ik moet morgen nog een tussengerecht maken. Die risotto, is dat te doen? Zoja, mag ik het recept?quote:Op vrijdag 25 december 2015 20:33 schreef egeltje1985 het volgende:
De voorgerechten, risotto met champignons en hazelnoten en paprikasoep met coquille. En supercrappy foto's.![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Super geluktquote:Op vrijdag 25 december 2015 20:19 schreef Bienelientjee het volgende:
Hier is ie dan! Diagonale Panna Cotta!Smaakte goed! Lekker licht, niet te zoet!
[ afbeelding ]
En mijn stoofpeertjes met effect!![]()
[ afbeelding ]
En dat was het dan voor mijn kerstdiner![]()
![]()
Morgen gourmetten, ik maak wel het toetje, eens zien of ik daar nog een foto van kan maken!
Ik jat jouw hele diner denk ik voor volgend jaarquote:Op vrijdag 25 december 2015 23:26 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Was erg geslaagd!
De mooiste plaatjes:
[ afbeelding ]
De terrine:
[ afbeelding ]
Tussengerecht (met avocadomousse, kip, bacon, mozzarella, barbecuemayo)
[ afbeelding ]
Hoofd, varkensvlees uit de sudderoven met peren-cranberrychutney
[ afbeelding ]
Hoofd, aardappeltjes:
[ afbeelding ]
Spoom:
[ afbeelding ]
Nagerecht, koffiepannacotta met slagroom en koffiebolletjes:
[ afbeelding ]
ja tis een hele luie risotto, uit een kookboek van Matt preston. Lukt me altijd. Meestal maak ik m zonder de hazelnoot, maar was ook lekker erbij. En we hebben m nu dus opgediend in een ring van gegrilde courgette, mbv een serveerring.quote:Op zaterdag 26 december 2015 00:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik moet morgen nog een tussengerecht maken. Die risotto, is dat te doen? Zoja, mag ik het recept?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ow en ik had gewoon risottorijst van de toko, niet die soort rijst uit t recept, maar ik roer tussendoor ook niet en hij was heerlijk. Het voelt heel tegenstrijdig, want ik had altijd t idee dat je bij risotto de bouillon beetje bij beetje moet toevoegen.
[ Bericht 10% gewijzigd door egeltje1985 op 26-12-2015 09:15:53 ]
Te gek man.quote:Op vrijdag 25 december 2015 22:11 schreef fietsie het volgende:
Even een kleine update over de kalkoen![]()
Dit was na 5 (!) uur in de oven. -Net- iets te krokant aan de buitenkant maar vanbinnen echt... boter botergaar...
[ afbeelding ]
En nadat de tafelgasten er op los waren gegaan met het slachtmes en later *plukkend*![]()
[ afbeelding ]
Mooi hoorquote:Op vrijdag 25 december 2015 22:08 schreef Brighteyes het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn terrine!
Lekker, maar de geitenkaas had iets aterker mogen zijn denk ik.
quote:Op zaterdag 26 december 2015 00:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik jat jouw hele diner denk ik voor volgend jaar
quote:Op zaterdag 26 december 2015 09:09 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
ja tis een hele luie risotto, uit een kookboek van Matt preston. Lukt me altijd. Meestal maak ik m zonder de hazelnoot, maar was ook lekker erbij. En we hebben m nu dus opgediend in een ring van gegrilde courgette, mbv een serveerring.Volgens mij heb ik dat boek ookSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ow en ik had gewoon risottorijst van de toko, niet die soort rijst uit t recept, maar ik roer tussendoor ook niet en hij was heerlijk. Het voelt heel tegenstrijdig, want ik had altijd t idee dat je bij risotto de bouillon beetje bij beetje moet toevoegen.![]()
Maar duurde te lang voor ik weg zou moeten dus helaas, maar thanks.
Ik heb 2 kleine voorgerechtjes: kabeljauw-kokos ceviche en voor de mensen die dat niet lusten beenham-kaas-komkommer-limoen. Maar de meesten willen het allebei
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Ik vind jouw menu er ook heel fijn uitzien!quote:Op zaterdag 26 december 2015 14:11 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
[..]![]()
Vond het een ideaal menu, je kunt vrijwel alles voorbereiden, dus ik hoefde tijdens het eten eigenlijk alleen borden op te maken. (En hoofdgerechten in de oven, vlees stond er al in)
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |