abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_157490655
Welkom in de FOK-dieetclub!

De dieetclub is er voor mensen die graag af willen vallen of op gewicht willen blijven. Hier vind en geef je elkaar steun, tips en motivatie!

Probeer elkaar niet af te branden, en sta ook open voor tips en nieuwe inzichten. We streven allemaal naar een gezond(er) lichaam en leven en proberen dat op de voor ons meest aangename manier te bereiken. Er zijn tenslotte vele wegen die naar Rome leiden!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Veelgebruikte, awesome, gezonde recepten
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 23% gewijzigd door Lonaa op 12-11-2015 14:12:21 ]
Sterkheidsbaas van alles.
  donderdag 12 november 2015 @ 13:32:08 #2
439796 Artoo
Beep boop beep
pi_157490663
@ TT: Ik vind deze zelf heel erg lekker: http://www.jamieoliver.co(...)es/skinny-carbonara/
Fear is the path to the Dark Side.
pi_157490722
Zo... net uitgebreid wezen lunchen met de hele afdeling... Vrees dat ik een paar dagen afvallen teniet heb gedaan. Maar het was wél heel lekker! :9~
  donderdag 12 november 2015 @ 13:36:31 #4
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157490751
Lonaa, kom eens op met dat recept voor magere pulled pork dan.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  donderdag 12 november 2015 @ 13:36:53 #5
439796 Artoo
Beep boop beep
pi_157490759
Maar eh, Lonaa, kom d'r maar in met je pulled pork recept :D
Fear is the path to the Dark Side.
  donderdag 12 november 2015 @ 13:37:07 #6
439796 Artoo
Beep boop beep
pi_157490768
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 13:36 schreef MutedFaith het volgende:
Lonaa, kom eens op met dat recept voor magere pulled pork dan.
GMTA :P
Fear is the path to the Dark Side.
  donderdag 12 november 2015 @ 13:37:52 #7
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157490792
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 13:32 schreef Artoo het volgende:
@ TT: Ik vind deze zelf heel erg lekker: http://www.jamieoliver.co(...)es/skinny-carbonara/
Da's geen carbonara natuurlijk.

Maar ziet er wel lekker uit, dus die gaat op mijn lijstje voor de niet-HF dagen.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157490796
Ok, ok. Give me sec, even uittypen. :P
Sterkheidsbaas van alles.
  donderdag 12 november 2015 @ 13:39:38 #9
439796 Artoo
Beep boop beep
pi_157490828
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 13:37 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Da's geen carbonara natuurlijk.

Maar ziet er wel lekker uit, dus die gaat op mijn lijstje voor de niet-HF dagen.
Het heeft ei en spek, ik zie 't probleem niet :P Ik vind het een fantastische alternatief voor hardcore carbonara.
Fear is the path to the Dark Side.
pi_157490832
Oja, lijstje!

O: overnight oats
T: zakje snackworteltjes
L: 2 bth: 1x kipfilet, 1x sandwichspread
T: 2 mandarijntjes
D: vega lasagne :9
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_157490836
En de mobloats in de OP? ;)
pi_157490877
Lijstje:

O - Brinta
L - Overdadig lunchbuffet met o.a. tomatensoep, broodje brie, couscous, kip salade en hele foute toetjes (brownies en donutjes enzo :@)
D - Pasta met spinazie, kruidenroomkaas en hamreepjes

Denk dat ik de T's wel kan laten liggen vandaag na deze lunch. ;)
  donderdag 12 november 2015 @ 13:43:53 #13
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_157490900
Ja! Die ook! Kon ze net zo gauw even niet vinden! :Y

Ik heb er ook nog wel eentje, erg lekker en op mijn vast-dagen mocht ik hier iets van 700ml van, genoeg om het niet op te krijgen zeg maar:
Sweet Potato Pepper Soup - Kayotic Kitchen

Voor in de OP:
[ url=http://forum.fok.nl/topic/2260859/1/999#p157420066]MoBloats[/url]
[ url=http://www.kayotic.nl/blog/sweet-potato-pepper-soup]Sweet Potato Pepper Soup - Kayotic Kitchen[/url]

(Even de spatie weghalen)
***
  donderdag 12 november 2015 @ 13:48:56 #14
149959 SQ
snelle trees
pi_157490997
ik dacht nog, dat doe je toch zelf wel even. Maar je bent natuurlijk niet meer blauw :')
disclaimer
  donderdag 12 november 2015 @ 13:50:55 #15
149959 SQ
snelle trees
pi_157491037
ik sla de skinny carbonara ook even op, ben benieuwd!
disclaimer
  donderdag 12 november 2015 @ 13:51:19 #16
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157491044
En de suikervrije appelmuffins?
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157491058
Ja handig die links in de OP!
Met een meidenkwartet
  donderdag 12 november 2015 @ 13:52:07 #18
149959 SQ
snelle trees
pi_157491061
ja zoek ze maar op, dan zet ik ze er wel bij!
disclaimer
pi_157491088
Pulled pork met awesoneness:

Nodig:
1,5 kg varkensschouder/nek/boston butt. Vraag je slager voor een goed stuk vlees voor pulled pork.
2 tsp zout
2 tsp gemalen komijn
1 tsp knoflookpoeder
1 tsp verse peper
1 tsp chilipoeder of andere scherpe peper
3 tsp paprikapoeder (gewoon, of smoked)
beetje olie
0,2 liter sinaasappelsap
0,3 liter water
bouillonblokje voor 0,5 l vocht. (ik doe meestal iets meer bouillonblokje want awesome)

Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng alle kruiden. Snij het stuk varken in grote stukken van zo'n 7 tot 10 cm in het vierkant. Wrijf de stukken varken in.
Pak een braadpan die als het ff kan ook in de oven kan. Anders een koekenpan + ovenschaal.
Gas aan, pan erop, olie erin. Bak alle stukken rondom bruin, haal ze uit de pan en blus de pan af met de sinaasappelsap en water. Roer alle baksels los, doe er een bouillonblokje in, laat die oplossen en breng het watermengsel aan de kook.
Donder de stukken varken er terug in breng tot het kookpunt en zet, met deksel erop, in de oven.

Ga 30 minuten iets anders doen.

Haal de deksel eraf, draai de stukken en laat 45 minuten in de oven staan zonder deksel.

Haal de stukken uit de pan en doe ze in een schaal. Shred ze met 2 vorken. Doe het vocht in een nieuw pannetje oid (of laat in de pan zitten) en laat het vocht afkoelen. (ik doe de pan altijd met vocht erin in de vriezer) Door het vocht af te koelen stolt het vet. Schep, als het vet gestold is, zoveel mogelijk vet eraf. Het is namleijk echt HEEL VEEL. En zelfs als je er zoveel mogelijk afschept blijft er wat vet over (en dus smaak, dus dat is goed) Flikker vervolgens de stukkies varken bij in de 'saus'.

Voor erbij:
Nodig:
Kool (wit, spits, rood, allemaal, wat jij wil, wat je hebt.)
Wortel
Suiker
Zout
Kwark
Mosterd
Azijn
Peper

Ik doe dit altijd op smaak/gevoel, dus geen exacte hoeveelheden.
Indien voorgesneden kool en wortel, hoef je dit niet te doen, off course, maar snij je kool fijn, en rasp je wortel.
Flikker de boel in een vergiet. Gooi er 2 x zoveel suiker bij als zout. Ik doe meestal 1/4 cup om 1/2 cup op een hele kool en 200 gram wortel.
Ga 15 minuten iets anders doen.
Spoel de kool en wortel goed af met heul veul koud water. Zo spoel je zout en suiker weg. Droog de kool en wortel af (Ja, dat klinkt debiel). Goed droogmaken door bijv. op een theedoek te storten.
Maak in een bakkie de saus met +/- 250 gram kwark, 1 of 2 eetlepels mosterd, scheut azijn of choice, en flink peper.

Flikker kool, wortel en saus in een bak, goed mengen, in de koelkast zetten.

De volgende dag heb je awesome eten. :D Pulled pork is prima in te vriezen in porties, opwarmen kan zowel in de oven maar ook prima in de magnetron. De coleslaw is prima 3 dagen houdbaar.

Ik vreet altijd een bak coleslaw met pulled pork erbij, maar eventueel ook aan te vullen met broodje of wrap of ander koolhydraatspul.
Sterkheidsbaas van alles.
  donderdag 12 november 2015 @ 13:53:32 #20
149959 SQ
snelle trees
pi_157491091
ik zal m'n lasagne met kabeljauw ook maar eens uitschrijven :)
disclaimer
pi_157491107
Pulled pork is wel een boel werk (maar ook veel wachten) maar je eet er ook gewoon wel een keer of 4 mee met z'n twee. :D
Sterkheidsbaas van alles.
pi_157491258
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 13:51 schreef MutedFaith het volgende:
En de suikervrije appelmuffins?
^O^
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_157491352
Dit vind ik toch ook wel een awesome recept:
http://www.feastingathome.com/rustic-eggplant-moussaka/

Wel iets getweakt zelf:

1.00 large, Onions, raw
4.00 clove(s), Garlic, raw
1.50 cup(s), Tomatoes, red, ripe, raw, year round average
2.00 tbsp(s), Tomato Paste, 100% Natural
0.50 cup(s), Wine - Table, white (of rood, of geen :P )
2.00 tbsp(s), Parsley - Raw
1.00 tsp(s), Sugar White, by Cup
0.50 tsp(s), Spices - Cinnamon, ground
0.50 tsp(s), Diamond Crystal Kosher Salt
1.00 dash, Spices, pepper, black

2.00 tbsp(s), Butter - Salted
3.00 tbsp(s), Wheat flour, white, all-purpose, enriched, bleached
250.00 ml(s), Halfvolle Melk
0.50 tsp, Spices, nutmeg, ground
0.25 tsp(s), Diamond Crystal Kosher Salt
0.12 tsp(s), Spices, pepper, white
1.00 egg, Large Egg
100.00 g, Kaas 30+ Oud
1000.00 g, Eggplant, raw
600.00 gram, Extra Mager Rundergehakt

Nutrition Facts based on 2000 kcal diet:
Servings 4.0
Amount Per Serving
calories 546
% Daily Value *
Total Fat 24 g 37 %
Saturated Fat 8 g 42 %
Monounsaturated Fat 3 g
Polyunsaturated Fat 1 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 62 mg 21 %
Sodium 541 mg 23 %
Potassium 916 mg 26 %
Total Carbohydrate 36 g 12 %
Dietary Fiber 9 g 37 %
Sugars 17 g
Protein 43 g 87 %
Vitamin A 20 %
Vitamin C 33 %
Calcium 15 %
Iron 11 %
Sterkheidsbaas van alles.
  donderdag 12 november 2015 @ 14:09:28 #24
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157491373
LIF / [Dieetclub] #680

De appelmuffins.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157491414
Alles tot hier toegevoegd in de OP. :)
Sterkheidsbaas van alles.
pi_157491575
ik gebruik www.fitmencook.com vaak
#team-anti-that-what-will-not-be-named
pi_157491590
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 14:21 schreef Ryuuzen het volgende:
ik gebruik www.fitmencook.com vaak
Iets specifiekers dat awesome is?
Sterkheidsbaas van alles.
pi_157491707
quote:
2s.gif Op donderdag 12 november 2015 14:22 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Iets specifiekers dat awesome is?
http://fitmencook.com/quinoa-chicken-stuffed-bell-peppers/
ik vervang kalkoen voor mager gehakt

http://fitmencook.com/mega-chicken-kale-quinoa-salad-wrap/
deze maar dan zonderr kool
#team-anti-that-what-will-not-be-named
  donderdag 12 november 2015 @ 14:37:31 #29
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157491819
Kipsalon (2 personen):

400 gram kip
400 gram aardappelschijfjes
125 gram mozarella light
50 ml knoflooksaus
1 rode ui
50 gram ijsbergsla
1 tomaat
2 tl gemalen komijn
1 tl kerriepoeder
1 tl cayennepeper
(kokos-)olie
peper en zout

Bak de kip in de olie met de komijn, kerrie, cayennepeper en zout.
Bak de aardappelschijfjes in de olie, met wat zout
Snij de ui, tomaat (verwijder de zaaddingetjes) en sla en meng deze.

Neem een ovenschaal. Vul (boven aan de lijst = onder in de schaal) met:
- Aardappelschijfjes
- Kip
- knoflook saus
- ui, tomaat, sla mengsel
- bedek met mozarella

Schuif een minuut of 15 in een voorverwarmde oven (200 graden). Of gewoon tot de kaas gesmolten en gebruind is.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157491883
quote:
2s.gif Op donderdag 12 november 2015 14:22 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Iets specifiekers dat awesome is?
loona deze ga ik dit weekend proberen *O*
https://dashingdish.com/r(...)ght-protein-oatmeal/
#team-anti-that-what-will-not-be-named
  donderdag 12 november 2015 @ 14:43:44 #31
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_157491914
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 13:48 schreef Stormqueen het volgende:
ik dacht nog, dat doe je toch zelf wel even. Maar je bent natuurlijk niet meer blauw :')
:D Daar mis ik het idd wel voor hoor! :Y Even handig even iets aanpassen.
***
  donderdag 12 november 2015 @ 14:46:06 #32
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_157491957
Ik heb er ook nog een:

Stuffed Cabbage Casserole
Serves 8

2 cups cooked brown rice
1 large head green cabbage, coarsely chopped {approximately 3 1/2 pounds chopped}
2 tablespoons {more or less} extra virgin olive oil, divided
salt and freshly ground pepper, for seasoning the meat and cabbage to taste
1 pound lean ground beef
1 large onion, chopped
1 tablespoon minced garlic
1/2 teaspoon dried thyme
1 1/2 teaspoons paprika
1 - 14.5 ounce petite diced tomatoes
1 - 15 ounce tomato sauce
1/4 cup water {just enough to rinse out the tomato sauce can}
canola or olive oil cooking spray, for your baking dish or pan
2 cups low-fat shredded cheese

1. Preheat oven to 180 C, with oven rack positioned in center of oven.
2. Cook rice according to package directions, enough to yield 2 cooked cups.
3. While rice is cooking, cut cabbage in half, cut out the core, and remove any wilted outer leaves. Coarsely chop. Heat about 1 tablespoon evoo (Extra Vergine Olive Oil) in a large saute pan or dutch oven with lid, add the cabbage and cook over medium-high heat until the cabbage is wilted and about half cooked, turning it over several times so it all wilts and cooks. Season the cabbage while cooking with salt and freshly ground pepper to taste. Set aside when done.
4. Heat a large frying pan. Add ground beef and cook until nicely browned, crumbling as it cooks. Remove from pan and set aside in a bowl.
5. In the same frying pan, add a little more evoo, if needed. Add the chopped onion and cook over medium heat until translucent and starting to brown, about 5 minutes. Add the minced garlic, dried thyme, and paprika and cook approximately 2 minutes more. Add the diced tomatoes with juice, tomato sauce, and ground beef. Fill the tomato sauce can with about 1/4 cup water, swish to rinse can, and add to the pan. Let the mixture simmer until it's hot and slightly thickened, about 15 - 20 minutes. Last step, stir in and combine the 2 cups of cooked rice.
6. Spray a large glass 13" x 10" casserole dish, or a 12" cast iron pan, with non-stick spray. Layer half the cabbage onto bottom of casserole dish or cast iron pan. Using the back of a spatula, press down the cabbage to slightly compress. Layer half the meat mixture on the cabbage, the other half of the cabbage mixture, slightly compressing once again, and finish off with remainder of the meat mixture. Cover tightly with foil and bake 40 minutes, or until the mixture is hot and heated thoroughly.
7. Remove the foil and sprinkle the cheese over the top. Bake uncovered an additional 10 minutes, so the cheese begins to melt. Keeping the casserole in the center of the oven, turn on the broiler, and broil just until the cheese becomes slightly browned. Serve hot.
8. The casserole keeps nicely in the refrigerator, covered tightly with plastic wrap, for one week, or can be frozen.
***
pi_157497528
Lijstje van vandaag:
O: 2 rogge zuurdesemcrackers met kaas en cottage cheese
L: griekse pastasalade met feta en olijfjes :9
D: runderchipolata met rode ui, tomaatjes en baslamico op een broodje
T: glaasje witte wijn want ik heb weekend O+
Zou daarmee op 1700 komen ^O^

Ik zal zo ff mijn lunchsalades als receptjes neerzetten btw.
  donderdag 12 november 2015 @ 19:28:02 #34
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_157497598
Dat zuurdesem spul he, is dat nou idd net als dat zure brood wat ze in Duitsland hebben?
Ik heb jaaaaaaaaren terug eens zuur brood gegeten in Dld, schijnt daar heel normaal te zijn, maar ik vond het zo vies. :o ;(
En dat weerhoudt me er nu dus van om het te proberen, maar het is heel hip enzo en ik loop graag achter de meute aan dus ja... Is het zuur? Of zit dat alleen in de naam?
***
pi_157498006
Paprikapastasalade, genoeg voor 3 potten:
1 rode paprika in blokjes
1 gele paprika in blokjes
120 gram volkorenpasta (ongekookt gewogen)
1 stuk gerookte kip in blokjes
200 gram zachte geitenkaas in brokjes
boel romaatjes, gehalveerd
3 bosuitjes in ringen
Zakje veldsla.

Onder in de pot een beetje honing, mosterd, olie en azijn mengen.
Romaatjes er in.
Paprika er in.
Lente ui er op.
Dan de kip en geitenkaas.
Dan de pasta.
Afvullen met veldsla.
Dichtdraaien, blijft zo'n 4-5 dagen goed. Ongeveer 450kcal per pot.

Griekse pastasalade (genoeg voor 3 potten):
Romaatjes naar behoefte
Komkommer naar behoefte
1 rode ui in ringen
1 blok feta (200 gram) in brokjes
1 kipfilet gekookt en uit elkaar getrokken
120 gram volkoren pasta (ongekookt gewogen)
olijven naar smaak
Veldsla

Onder in de pot een dressing maken van olijfolie, azijn, zout, peper en een beetje suiker en oregano.
Hier de rode ui in doen (die wordt daar erg lekker eetbaar van)
Romaatjes er op.
Komkommer er op.
olijven er bij.
Feta en kip er bij.
Pasta er op.
Aftoppen met sla.

Deze wordt lekkerder naar mate hij langer staat omdat de ui zo lekker marineert in de azijn :9
Ongeveer 460 kcal per pot.

Mexicaanse salade, genoeg voor 3 potten:
1 kipfilet, gekookt en getrokken
klein blikje zwarte bonen, uitgelekt
klein blikje mais, afgespoeld
zakje mexicaanse kruidenmix (naar smaak)
Hiervan in een koekenpan een prutje maken met een beetje water en af laten koelen.

1 klein potje zure room, los geroerd eventueel met wat citroen/limoensap
1 stuk gorgonzola (150 gram)
Stuk komkommer in blokjes
tomaat in blokjes
avocado in blokjes (ja die blijft verrassend goed, maar eventueel besprenkelen met citroensap)
Ijsbergsla in dunne reepjes

In de pot een schep zure room doen.
Daarin de tomaat (liefst met zaad en vocht om meer een sausje te maken)
Komkommer er op
Avocado er op
Gorgonzola er bij,
Kipprutje er over verdelen
Afvullen met de ijsbergsla.

Kan wel iets klonteren hier en daar, maar is zo weer los geroerd. Smaak blijft heel erg lekker! Bij serveren verkruimel ik er zo'n 30 gram tortillachips boven. Bij elkaar zo'n 540 kcal per pot.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sunnythesun op 12-11-2015 19:51:54 ]
pi_157498027
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 19:28 schreef Brighteyes het volgende:
Dat zuurdesem spul he, is dat nou idd net als dat zure brood wat ze in Duitsland hebben?
Ik heb jaaaaaaaaren terug eens zuur brood gegeten in Dld, schijnt daar heel normaal te zijn, maar ik vond het zo vies. :o ;(
En dat weerhoudt me er nu dus van om het te proberen, maar het is heel hip enzo en ik loop graag achter de meute aan dus ja... Is het zuur? Of zit dat alleen in de naam?
Het is iets zurig. :Y Is een smaak waar je aan moet wennen. Vond het vroeger niet lekker, inmiddels heerlijk :9
  donderdag 12 november 2015 @ 19:49:59 #37
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157498171
Sunny: Die kcal, dat is per pot neem ik aan? Of als er staat 'genoeg voor drie potten', dan is t aantal kcal voor de totale hoeveelheid?
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157498213
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 19:49 schreef MutedFaith het volgende:
Sunny: Die kcal, dat is per pot neem ik aan? Of als er staat 'genoeg voor drie potten', dan is t aantal kcal voor de totale hoeveelheid?
Oh ja goeie, per pot idd :Y Zal het er nog ff bij zetten.

En uiteraard is dat afhankelijk van de precieze productkeuze :)
  † In Memoriam † donderdag 12 november 2015 @ 19:52:15 #39
43556 miss_dynastie
pi_157498236
Onze bakker heeft desembrood en zuurdesembrood (alleen op zaterdag ;( ). Die eerste heeft het meeste weg van oerbrood, als ik het met ander brood moet vergelijken, zuurdesem is bij onze bakker echt dat Duitse brood.
pi_157498346
quote:
0s.gif Op donderdag 12 november 2015 19:28 schreef Brighteyes het volgende:
Dat zuurdesem spul he, is dat nou idd net als dat zure brood wat ze in Duitsland hebben?
Ik heb jaaaaaaaaren terug eens zuur brood gegeten in Dld, schijnt daar heel normaal te zijn, maar ik vond het zo vies. :o ;(
En dat weerhoudt me er nu dus van om het te proberen, maar het is heel hip enzo en ik loop graag achter de meute aan dus ja... Is het zuur? Of zit dat alleen in de naam?
Even brood halen bij de bakker naast de Perry Sport zo ongeveer. Die heeft alleen maar desembrood. En is een goede bakker.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_157498395
quote:
7s.gif Op donderdag 12 november 2015 19:55 schreef XcUZ_Me het volgende:

[..]

Even brood halen bij de bakker naast de Perry Sport zo ongeveer. Die heeft alleen maar desembrood. En is een goede bakker.
Is dat die aan de lange tiendeweg? Tegenover de legowinkel?

Daar had ik heeeeel lekker witbrood laatst in t weekend.
Kwak
pi_157498766
quote:
1s.gif Op donderdag 12 november 2015 19:57 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Is dat die aan de lange tiendeweg? Tegenover de legowinkel?

Daar had ik heeeeel lekker witbrood laatst in t weekend.
:Y
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
  donderdag 12 november 2015 @ 20:34:59 #43
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_157499243
Oh, dat is een goeie idd. Daar hebben ze heerlijk brood!
***
pi_157499704
Hongerdagje. 1400 op.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_157500224
40 minuten spinnen en 72 baantjes (1800m) goed doorzwemmen later zit ik nu bijna aan mijn tweede goedgevulde volkorenwrap met gehakt, groente, guacamole, jalapenos, kaas en zure room. Omnommerdenom.
Ja doei.
  donderdag 12 november 2015 @ 23:01:39 #46
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157503019
2 keepers en 8 spelers op de training. En iedereen die normaal t niveau wat omlaag trekt en de snelheid eruit haalt was er niet. Dus een uur lag vier tegen vier gespeeld.

Nu dood.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  donderdag 12 november 2015 @ 23:03:41 #47
149959 SQ
snelle trees
pi_157503086
Het lijkt CUL wel hier, ik krijg er ook honger van :')

Vandaag!
O: yoghurt, muesli, frambozen en blauwe bessen
T: drie rijstwafels
L: drie volkoren, een met gerookte kip en een dubbele met old amsterdam :9
T: halve appel, rijstwafel, halve soepstengel :')
D: broccoli, gebakken aardappels en een rundervink.
T: zakje zelfmixbites.

Kom op ongeveer 1750. Gisteren in een zwak moment na het eten nog een lepel pindakaas in mijn mik geduwd trouwens. Desalniettemin verwacht ik morgen een LTL op de weegschaal, gezien de weging van zojuist :')
Extremen, mijn lichaam houdt er nog steeds van O+
disclaimer
pi_157503166
quote:
1s.gif Op donderdag 12 november 2015 23:03 schreef Stormqueen het volgende:
T: zakje zelfmixbites.
Bites You Mixed :+
  donderdag 12 november 2015 @ 23:07:54 #49
149959 SQ
snelle trees
pi_157503229
quote:
1s.gif Op donderdag 12 november 2015 23:06 schreef Sunnythesun het volgende:

[..]

Bites You Mixed :+
hehe ja. Was wel lekker!
disclaimer
pi_157503278
Vandaag 1800kcal gegeten.
Daar moet ik ook mee kunnen afvallen dus tevreden :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')