abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 6 november 2015 @ 14:28:00 #52
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_157359614
Matige aflevering wel... okay er zit 25% cheddar in en 25% andere kaas, maar ik was nou net benieuwd naar die andere 50% water en "poeder" maar dat wilde eru man niet vertellen.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_157359646
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 01:07 schreef Bluezz het volgende:
Wat je bij een hamburger vooral proeft is de overheersende saus :+
Mwah wel gewoon homemade, dan kan je zelf uitmaken hoeveel saus je doet :9

Klein beetje ketchup en majo is genoeg.
pi_157361010
Cheddar cheddar cheddar cheddar cheddar.
Die downton abbey muziek ook erbij als hij in Engeland is :')

Ik vind die plakjes altijd best lekker op een hamburger :D

[ Bericht 29% gewijzigd door Dragonberry op 06-11-2015 15:33:25 ]
  Moderator vrijdag 6 november 2015 @ 15:47:54 #56
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_157361534
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 november 2015 15:28 schreef Dragonberry het volgende:
Cheddar cheddar cheddar cheddar cheddar.

Cheddàr beetje overdreven uitgesproken engelsen zeggen zelf ook meer chedder :P Ik vond het trouwens ook wel vreemd dat ze zo overdreven deden over de herkomst van cheddar en dat ze nog mensen spraken die niet wisten dat cheddar uit engeland kwam, lijkt mij algemene kennis.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_157422067
quote:
0s.gif Op donderdag 5 november 2015 21:04 schreef eddehaas het volgende:
Triest dat mensen die meuk kopen.
Ik vind het lekker. Net als frikandellen en smac.
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_157435233
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 12:03 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:

[..]

Ik vind het lekker. Net als frikandellen en smac.
hahaha ok top!
  Moderator dinsdag 10 november 2015 @ 00:38:01 #59
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157440746
quote:
2s.gif Op vrijdag 6 november 2015 14:28 schreef Bosbeetle het volgende:
Matige aflevering wel... okay er zit 25% cheddar in en 25% andere kaas, maar ik was nou net benieuwd naar die andere 50% water en "poeder" maar dat wilde eru man niet vertellen.
Staat gewoon op de lijst van ingrediënten hoor.

In­gre­di­ën­ten: 55% kaas (waar­van 50% ched­dar), wa­ter, melk­ei­wit­ten, wei­poe­der, bo­ter, smelt­zou­ten (E452), zout, kleur­stof (pa­pri­ka-ex­tract).

Dus vooral water, melkeiwit, weipoeder en boter.

In die van President zit trouwens een heleboel meer zooi (en véél minder cheddar):

Ge­re­con­sti­tu­eer­de ma­ge­re MELK, ka­zen [ka­zen (MELK, zout, fer­men­ten, EI (ly­so­zym), 5% ched­dar], bo­ter (MELK), MELKse­rum, MELK­ei­wit­ten, smelt­zou­ten (E450, E452), ver­dik­kings­mid­del (E407), zout, con­ser­ve­rings­mid­del (E202), kleur­stof (E160b).

Echte Cheddar:

ge­pas­teu­ri­seer­de koe­melk, zout, mi­cro­bi­eel strem­sel, zuur­sel.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157441057
Wat is ge­re­con­sti­tu­eer­de ma­ge­re melk in godsnaam?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_157441191
Melk die van melkpoeder en water is gemaakt?
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
pi_157441215
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 01:17 schreef svann het volgende:
Melk die van melkpoeder en water is gemaakt?
Denk t ook. Net als bij geconcenteerd sinaasappelsap.
we don't let bygones be bygones we buy guns and squeeze like a python until the night come typical flow to keep you n*ggas on the tip of your toes lo and behold make your temple explode
  dinsdag 10 november 2015 @ 01:24:19 #63
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157441260
Volgens Google:
met water aangelengd verstuivingsmelkpoeder
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157441329
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 01:24 schreef golfer het volgende:
Volgens Google:
met water aangelengd verstuivingsmelkpoeder
Lekker 8-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_157441396
quote:
15s.gif Op zaterdag 24 oktober 2015 22:13 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
@PietVerdriet: Kooldioxide gebruiken ze nu ja, maar koolmonoxide is diervriendelijker. Koolstofdioxide triggert de ademreflex, het gevoel van stikken ontstaat door de registratie van teveel koolstofdioxide in het bloed. Dat resulteert dus in naar adem snakkende kippen, die voelen dat ze stikken. Bij koolstofmonoxide wordt zuurstof in het bloed daardoor vervangen, waardoor er geen opbouw van koolstofdioxide in het bloed is en dus geen ademreflex. Het dier verliest dan zonder veel ongemak het bewustzijn en even later het leven.

Het zou kunnen dat koolstofmonoxide gevaarlijker is om mee te werken, geen idee. Maar ik vermoed dat er best wel een veilige manker te vinden is om daarmee te werken. Maar het zal wel meer geld kosten, en daar zit denk ik het probleem.
Krijgen die arme diertjes ;( dan geen last van enorm veel stress in hun bloeeehooooeddddddddd -O-
En is dat dan wel weer gezond om te consumeren...
//Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
  Moderator dinsdag 10 november 2015 @ 09:00:03 #66
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_157442507
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 00:38 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Staat gewoon op de lijst van ingrediënten hoor.

In­gre­di­ën­ten: 55% kaas (waar­van 50% ched­dar), wa­ter, melk­ei­wit­ten, wei­poe­der, bo­ter, smelt­zou­ten (E452), zout, kleur­stof (pa­pri­ka-ex­tract).

Dus vooral water, melkeiwit, weipoeder en boter.

In die van President zit trouwens een heleboel meer zooi (en véél minder cheddar):

Ge­re­con­sti­tu­eer­de ma­ge­re MELK, ka­zen [ka­zen (MELK, zout, fer­men­ten, EI (ly­so­zym), 5% ched­dar], bo­ter (MELK), MELKse­rum, MELK­ei­wit­ten, smelt­zou­ten (E450, E452), ver­dik­kings­mid­del (E407), zout, con­ser­ve­rings­mid­del (E202), kleur­stof (E160b).

Echte Cheddar:

ge­pas­teu­ri­seer­de koe­melk, zout, mi­cro­bi­eel strem­sel, zuur­sel.
ja snap ik maar dat had de keuring dienst van waren toch ten minste kunnen melden.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  dinsdag 10 november 2015 @ 12:45:42 #67
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157446187
Donderdag a.s gaat het over (kippen)bouillon.

Het is pure magie van Maggi. Een kippenbouillonblokje heeft bar weinig met kip van doen. Maar er is geen haan die ernaar kraait. Je koopt een blokje kip-illusie. De Keuringsdienst gaat in gesprek met illusionisten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator dinsdag 10 november 2015 @ 12:48:56 #68
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157446248
Men neme zout, gistextract en ve-tsin: boullion :P
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  dinsdag 10 november 2015 @ 12:51:21 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157446292
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 12:45 schreef golfer het volgende:
Donderdag a.s gaat het over (kippen)bouillon.

Het is pure magie van Maggi. Een kippenbouillonblokje heeft bar weinig met kip van doen. Maar er is geen haan die ernaar kraait. Je koopt een blokje kip-illusie. De Keuringsdienst gaat in gesprek met illusionisten.
Het ging al eens een keer over runderbouillon bij de wilde keuken.

http://www.npo.nl/de-wild(...)-02-2012/NPS_1198321
Hij liet toen zien dat de basis van de blokjes rundvlees extract uit Zuid-Amerika was, je kan dat ook puur kopen

Dit is een waanzinnig goed product. Een beetje hiervan met water en wat zout en je hebt een goede rundvleesbouillon.

Dit is er ook voor kip


Het is goed, maar niet zo goed als het rundvleesextract.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 12 november 2015 @ 20:39:39 #70
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_157499370
Kippennekken lekker
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
  donderdag 12 november 2015 @ 20:44:26 #71
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_157499494
Separatorvlees het meest veelzijdige stukje vlees :D.

Item komt wel bekend voor.
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
  donderdag 12 november 2015 @ 21:04:19 #72
141808 Knuck-les
ik bats je moeder.
pi_157499978
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 november 2015 12:51 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het ging al eens een keer over runderbouillon bij de wilde keuken.

http://www.npo.nl/de-wild(...)-02-2012/NPS_1198321
Hij liet toen zien dat de basis van de blokjes rundvlees extract uit Zuid-Amerika was, je kan dat ook puur kopen
[ afbeelding ]
Dit is een waanzinnig goed product. Een beetje hiervan met water en wat zout en je hebt een goede rundvleesbouillon.

Dit is er ook voor kip
[ afbeelding ]

Het is goed, maar niet zo goed als het rundvleesextract.
Die aflevering heb ik recentelijk toevallig teruggekeken. Weet iemand waar ik deze extracten (online) kan kopen in Nederland? Lijkt mij geweldig namelijk.
pi_157505339
De link van het plaatje een beetje aanpassen, dan kom je op de site met shop.
Maar misschien weet Piet een dealer.
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
  Moderator vrijdag 13 november 2015 @ 00:57:50 #74
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157505403
En ik had nog gelijk ook :P
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 13 november 2015 @ 08:22:54 #75
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157506616
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 00:57 schreef djkoelkast het volgende:
En ik had nog gelijk ook :P
BTW: Gistextract = Glutamaat
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 november 2015 @ 08:54:17 #76
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_157506840
De Kleinste Soepfabriek. O+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:03:57 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157507674
Wat mij opvalt is dat de kwaliteit van de opnames achteruit holt. Bij de aflevering over cheddar was wat wit moest zijn groen, geen kleurcorrectie gedaan, waardeloos, broddelwerk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:04:31 #78
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_157507684
Dat valt mij echt niet op. :X
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Moderator vrijdag 13 november 2015 @ 10:04:45 #79
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157507687
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 08:22 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

BTW: Gistextract = Glutamaat
In boullion stoppen ze beiden, gistextract èn mononatriumglutamaat (en ik hoorde bij die gepensioneerde ook Natriuminosinaat voorbijkomen en nog wat vage aroma's).

Ik vond deze aflevering trouwens waardeloos gefilmd. 95% van de tijd was het grootste deel van het beeld onscherp en ook vaak de gezichten. Verkeerde lens of instelling gebruikt, het was hoe dan ook niet prettig kijken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:54:24 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157508304
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 10:04 schreef Isegrim het volgende:
Dat valt mij echt niet op. :X
zie je het verschil niet met de opnames bij de wilde keuken, die erg mooi camerawerk hebben
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 13 november 2015 @ 10:55:26 #81
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157508317
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 00:50 schreef svann het volgende:
De link van het plaatje een beetje aanpassen, dan kom je op de site met shop.
Maar misschien weet Piet een dealer.
Nee, ik koop het gewoon bij een Duitse webshop of www.amazon.de
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator vrijdag 13 november 2015 @ 13:10:49 #82
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157511138
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 10:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

zie je het verschil niet met de opnames bij de wilde keuken, die erg mooi camerawerk hebben
Het wordt steeds slechter inderdaad, ook het geluid wordt steeds slechter, als ze al ondertiteld moeten worden...
Maar buiten de kleur vind ik het gebrek aan scherpte echt geen kijken. Leuk voor een film, maar niet als je een fabriek filmt, dan wil je ook de fabriek zien en niet een schim.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157512653
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
  vrijdag 13 november 2015 @ 14:15:09 #84
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_157512795
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:09 schreef Tamabralski het volgende:
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
Ze spelen te kinderachtig idd.
pi_157512953
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:15 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Ze spelen te kinderachtig idd.
Hoe vaak moet je die Turk iets uitleggen. Issie twaaluf :P
pi_157539331
Wat ik me nu wel afvraag: smelt echte Cheddar net zo goed als die smeltkaas?
  zaterdag 14 november 2015 @ 10:01:50 #87
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157539415
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 09:54 schreef Piles het volgende:
Wat ik me nu wel afvraag: smelt echte Cheddar net zo goed als die smeltkaas?
Echte Cheddar vind ik eigenlijk net zo fout als echte boter. Het is gewoon cheddar en boter.
En ja, Cheddar smelt goed, maar niet zo snel als die nepkaas
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157539491
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 november 2015 10:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Echte Cheddar vind ik eigenlijk net zo fout als echte boter. Het is gewoon cheddar en boter.
En ja, Cheddar smelt goed, maar niet zo snel als die nepkaas
Haha je hebt gelijk. Ik twijfelde of Cheddar of echte Cheddar zou typen :P
Ik ben meestal niet zo'n fan van cheeseburgers, maar misschien cheddar eens een kans geven.
  zaterdag 14 november 2015 @ 10:13:26 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157539577
Zouden ze van de KVW hier meelezen en dit topic hebben gelezen?

CUL / Op zoek naar de beste hamburger! #2

En dan deze post?
quote:
0s.gif Op zondag 6 juli 2014 19:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Meeste mensen associeren dit met cheddar, maar dit is geen cheddar, als me geluk heb is er een beetje in verwerkt
[ afbeelding ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 10:29:39 #90
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157539813
Dat ze bij Smullers "met echte cheddar" op die borden durven zetten _O-

En als ze meelezen: doe wat aan het camerawerk, het is waardeloos.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zaterdag 14 november 2015 @ 11:46:29 #91
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_157541324
In Engeland wordt in supermarkten grofgeraspte Cheddar, van mild tot mature, in zakken verkocht. Dat smelt best mooi op ovenschotels. :9
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 11:48:16 #92
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157541363
Goudse kaas smelt ook prima, alleen heel anders dan 'smeltkaas'
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zaterdag 14 november 2015 @ 11:53:01 #93
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_157541461
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:48 schreef djkoelkast het volgende:
Goudse kaas smelt ook prima, alleen heel anders dan 'smeltkaas'
Ik beantwoordde gewoon de vraag.
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 11:55:24 #94
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157541511
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:53 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ik beantwoordde gewoon de vraag.
Ik geef gewoon aan dat zo'n beetje alle kaas smelt, meer moet je er niet achter zoeken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zaterdag 14 november 2015 @ 11:56:35 #95
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_157541533
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:55 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Ik geef gewoon aan dat zo'n beetje alle kaas smelt, meer moet je er niet achter zoeken.
Dat was de vraag niet.
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 12:04:53 #96
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157541725
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 november 2015 11:56 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Dat was de vraag niet.
Ik gaf geen antwoord op een vraag en je probeert een discussie te strarten die er niet gaat komen, dit gaat nergens meer over.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157545542
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 14:09 schreef Tamabralski het volgende:
De presentatoren zijn op het randje na net niet achterlijk. Vooral die Turk. Waar haalt de publieke omroep deze mensen vandaan?
Ze spelen dom idd. Bij telefoontjes met klantenservices wel leuk, maar verder veel te extreem.
Staat Marijn bijvoorbeeld in een fabriek en is ze in de gelegenheid om goede vragen te stellen, maar in plaats daarvan staat ze als een bakvisje te giechelen.
  Moderator zaterdag 14 november 2015 @ 14:53:28 #98
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_157545583
Ik mis Roland Duong en Wouter Klootwijk in deze serie.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_157552424
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 november 2015 14:53 schreef djkoelkast het volgende:
Ik mis Roland Duong en Wouter Klootwijk in deze serie.
die laatste is sowieso te weinig op tv.
wat een heerlijke vent om na te kijken :)
pi_157648978
Daan Nieber gaat ook de presentatie doen voor Keuringsdienst van waarde.

quote:
Daan Nieber stopt als presentator van het RTL 4-programma Editie NL. Hij gaat vanaf 2016 programma’s maken voor KRO-NCRV. Dat heeft de omroep zojuist laten weten. Nieber wordt bij KRO-NCRV toegevoegd aan het team van Keuringsdienst van Waarde én hij gaat samen met Katja Schuurman een reisprogramma maken. “Iedereen heeft wel een werk gerelateerde bucketlist. Op die van mij staan de programma’s die ik nu bij de KRO-NCRV mag gaan maken“, reageert de presentator.

Hij vervolgt: “Programma’s die zowel inhoudelijk als qua vorm steengoed zijn, zoals de Keuringsdienst van Waarde. Ik ben er trots op daaraan mee te mogen werken.”

Taco Rijssemus, media-directeur KRO-NCRV, is blij met de aanwinst: “Ik ben erg blij met de komst van dit nieuwe, jonge en frisse talent. Daan is nieuwsgierig, scherp en altijd uit op een inhoudelijk verhaal. Ik ben ervan overtuigd dat hij met deze eigenschappen een waardevolle aanvulling is voor onder andere het huidige team van de Keuringsdienst van Waarde.”

Daan Nieber studeerde Cultuurwetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Daarna ging hij aan de slag bij onder andere IDTV, AT5 en Veronica. In 2010 stond hij aan de wieg van PowNews. Hij heeft daar twee jaar als verslaggever gewerkt. In 2014 maakt hij de stap naar RTL 4, waar hij dagelijks Editie NL presenteert.
bron

Ik vind Ersin Kiris het overigens het leuk doen, zo droog. Ajouad het minst, voegt niet zoveel toe, herhaalt alleen maar wat er gezegd is.
  woensdag 18 november 2015 @ 16:13:38 #101
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157650037
Morgen niet over met water ingespoten kip maar over met water ingespoten vis.

Water bij de vis. De industrie doet het en de Keuringsdienst komt erachter. Een verhaal over sjoemelaars die je met droge ogen een plens water verkopen. Mag het een onsje meer zijn? Techniek staat voor niets. Een vis op het droge kun je bijna twee keer zo zwaar maken. Ingespoten pangasius. Voer voor de Keuringsdienst.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157650800
quote:
3s.gif Op woensdag 18 november 2015 16:13 schreef golfer het volgende:
Morgen niet over met water ingespoten kip maar over met water ingespoten vis.

Water bij de vis. De industrie doet het en de Keuringsdienst komt erachter. Een verhaal over sjoemelaars die je met droge ogen een plens water verkopen. Mag het een onsje meer zijn? Techniek staat voor niets. Een vis op het droge kun je bijna twee keer zo zwaar maken. Ingespoten pangasius. Voer voor de Keuringsdienst.
Dat ze met water worden ingespoten lijkt me voor de pangasius files nog het minste probleem:

http://www.demorgen.be/we(...)t-vriesvak-b7ace921/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')