En komt die bizon dan uit Noord Amerika of hier ergens van een fokkerij?quote:Op zondag 30 augustus 2015 12:46 schreef emmyemmy het volgende:
Geen mooie foto ofzo, maar ik heb mijn vriendje blij gemaakt gisteren
Voor z'n verjaardag. Bizon biefstuk met aardappeltjes uit de oven en paddenstoelen. Heb voor hem glencairn deluxe glazenset gekocht en Caol Ila 12 jaar
Met Robin eens... Sorry.quote:
Hoogmoed komt voor de valquote:Op maandag 31 augustus 2015 20:42 schreef RobinOok het volgende:
Nee, integendeel. Ik heb een exquise smaak.
Molo dit is groentesoep. Groentesoep, molo.quote:Op maandag 31 augustus 2015 20:43 schreef Molo het volgende:
[..]
Met Robin eens... Sorry.
Het ziet eruit als hoop in bouillon gekookte groenten.
Tuurlijk mag dat, maar moet dat allemaal zo lomp? Ik bedoel ook meer de quasi arrogante RobinOok...quote:Op maandag 31 augustus 2015 20:55 schreef Molo het volgende:
Dus je mag hier niet niet-positief reageren op foto's/gerechten?
Bijzonder, dat is nieuw voor mij.
Als je dit al lomp noemt.... Welkom op fok danquote:Op maandag 31 augustus 2015 20:58 schreef Twiveo het volgende:
[..]
Tuurlijk mag dat, maar moet dat allemaal zo lomp? Ik bedoel ook meer de quasi arrogante RobinOok...
Flikker gewoon een eind op, daaaaagquote:
Wow, dat je dat allemaal gewoon in je tuin hebt groeienquote:Op zondag 30 augustus 2015 22:45 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wortel-venkel-snijselderij-snijbiet-kervel-courgette-tomaat-palmkool-was-,pronk-en-kievitsbonen-soep. Alles uit eigen tuin.
Ik als wijf dacht ook wijven reacties te bespeuren hoorquote:Op maandag 31 augustus 2015 21:23 schreef vinnypassy het volgende:
Tsjonge. Ik wou zeggen dat wij mannen nooit zo moeilijk doen over dit soort dingen, maar ik zie dat het juist een man is die dit is begonnen.![]()
Nicequote:Op zondag 30 augustus 2015 22:45 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wortel-venkel-snijselderij-snijbiet-kervel-courgette-tomaat-palmkool-was-,pronk-en-kievitsbonen-soep. Alles uit eigen tuin.
daar ben ik het wel mee eens. de groentes en vooral de gesneden groentes op het plankje is kwijlmateriaal.quote:Op maandag 31 augustus 2015 21:42 schreef RobinOok het volgende:
De titel is foodgawker en de subtitel "a feast for your eyes".
Ik vind het interessant om te snappen wanneer een foto je doet watertanden en wanneer niet.
Soms weet je dat iets vast lekker zal zijn, maar ziet het er niet lekker uit. (die paarse taartjes van Mini laatst)
Soms weet je dat iets niet lekker zal zijn, maar ziet het er prachtig uit. (van die fondanttaarten)
En soms weet je dat iets niet lekker zal zijn (veel verschillende soorten groenten in groentennat) en ziet het er ook niet uit. (alle kleur eruit gekookt in een grijze drab)
Nou en?
Inderdaad, je weet pas of het echt niet lekker was als je het proeft.
MAAR DAT KAN HIER DUS NIET!
Bovendien gaat het daar ook ook niet om in dit topic, over hoe het smaakt. Belangrijker/leuker is hoe het eruit ziet. Nou, de groenten en het plankje met gesneden groenten zien er prachtig uit. Het grijze soepje niet.
Nogmaals: nou en?
Nee, wel Koreaanse komkommersaladequote:Op donderdag 10 september 2015 10:22 schreef LintuxCx het volgende:
![]()
Fuck, nou wil ik ook Koreaans eten.
Geen Kimchi erbij?
Een waardige vervanger.quote:Op donderdag 10 september 2015 11:15 schreef n0a het volgende:
[..]
Nee, wel Koreaanse komkommersalade.
[ afbeelding ]
Zijn deze hotpepper flakes dan die van gewone gedroogde pepertjes?quote:Op donderdag 10 september 2015 11:15 schreef n0a het volgende:
[..]
Nee, wel Koreaanse komkommersalade.
[ afbeelding ]
Nee, is echt anders. Minder pittig dan gewone chilivlokken, deze hoeveelheid zou met gewone chilivlokken niet eetbaar zijn.quote:Op donderdag 10 september 2015 13:10 schreef computergirl het volgende:
[..]
Zijn deze hotpepper flakes dan die van gewone gedroogde pepertjes?
Oooo, lekker! Ik sla 'm op en eet 'm volgende week!quote:Op woensdag 9 september 2015 12:51 schreef n0a het volgende:
Bulgogi van varkensvlees. Mijn nieuwe obsessie.
[ afbeelding ]
Ik wil proeven!!quote:Op donderdag 10 september 2015 17:48 schreef minilot het volgende:
Vandaag voor het eerst geprobeerd bonbons te maken. Gelukt![]()
Vulling van zoute karamel, onderkant van witte chocolade.
[ afbeelding ]
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/seashell_caramels_89965
hmmmm, stuur eens eentje opquote:Op donderdag 10 september 2015 17:48 schreef minilot het volgende:
Vandaag voor het eerst geprobeerd bonbons te maken. Gelukt![]()
Vulling van zoute karamel, onderkant van witte chocolade.
[ afbeelding ]
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/seashell_caramels_89965
Ik heb hem ook eerlijk gezegd niet gebruikt want er stond nog een open flesje van een of ander obscuur in-de-toko-gekocht merk.quote:Op vrijdag 11 september 2015 23:15 schreef RobinOok het volgende:
Zeg, Fietsie, die AH vissaus, die kan echt niet hoor, die heeft echt bijna niks met vissaus te maken, zo vies. Als je blind moest proeven zou je het niet als vissaus herkennen. Kom op, volgende keer gewoon echte, Thaise of Vietnamese vissaus kopen. Vaak ook gewoon te koop bij appie. Van squid brand bijvoorbeeld, van die bolle flesjes met frisgroen etiket.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/vissaus/
Mjam!quote:Op zondag 13 september 2015 18:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar evenappel abrikoos kruimel vlaai en vanille bosvruchten chocolade aardbei kwarktaart
Hoe zoetquote:Op zondag 13 september 2015 18:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar evenappel abrikoos kruimel vlaai en vanille bosvruchten chocolade aardbei kwarktaart
Meelaquote:Op zondag 20 september 2015 21:55 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Foto bij tl-buis, maar lekker genoeg om toch hier te zetten: lamskebab met geroosterde pompoen met een tomatensaus met goudgele knoflookraïta (beide uit nieuw kookboek "Made in India van Meela Sodha) en nasi kuning.![]()
Was lekker! Zeker na 2 weken Frankrijk.
Fraaaaaaaaaaaaiquote:Op vrijdag 2 oktober 2015 17:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
Fougasse![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heb ze op de bakplaat pas ingesneden en uitgelegd, dat scheelde nogal want t viel nu al tegen, had flink nat deeg en dus plakkerig deeg. Maar daarom zijn ze wel des te lekkerder nuquote:Op zondag 4 oktober 2015 08:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Fraaaaaaaaaaaai
Mooi bonkig ook zo, met die olijven. En wat een goede kleur! Vind je het vormen goed te doen?
Ik vind insnijden en 'uithangen' bij fougasse altijd goe dte doen, maar krijg ze dan vervolgens niet zo netjes op de bakplaat.. Toch eens vaker maken.
Aah, ok. Ik doe het zo:quote:Op zondag 4 oktober 2015 09:24 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Heb ze op de bakplaat pas ingesneden en uitgelegd, dat scheelde nogal want t viel nu al tegen, had flink nat deeg en dus plakkerig deeg. Maar daarom zijn ze wel des te lekkerder nu
Oeh mooi zo ja! Daar was dit deeg echt te nat voorquote:
Haha, dit!quote:Op zondag 4 oktober 2015 17:11 schreef vinnypassy het volgende:
EiKnoflook
Tomaat
Kruiden en specerijen
Foto
Ik denk dat ik hm vandeweek wel een keer ga maken, ik laat t weten hoe goed ie bevaltquote:Op zondag 4 oktober 2015 17:43 schreef RobinOok het volgende:
Leuk! Mag ik dan feedback? Want dan ga ik mijn lief en mijn broer ermee om hun oren slaan. :-)
Nee, geintje. Het maakt mij niet uit, maar ik vind dit gerecht dus gewoon heerlijk zoals een goede kom spaghetti bolognese op zijn tijd heerlijk kan zijn. Maar als je er teveel van verwacht (of teveel van mij verwacht) ja, dan kan het tegen vallen.
Waarom zou je dat niet mogen zeggen?quote:Op zondag 4 oktober 2015 18:41 schreef vinnypassy het volgende:
Mijn foto's zijn niet altijd even mooi, maar het eten eigenlijk altijd wel lekker (of mag je dat eigenlijk niet zeggen?).
Oooh, dat moet ik weer eens maken. Zo simpel, zo lekkerquote:Op zondag 4 oktober 2015 16:48 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bombay Eieren
Niet iedereen blijkt even enthousiast te zijn over dit gerecht als ik, maar ik vind het dus echt briljant in zijn simpele degelijkheid. Het stelt niet veel voor, kind kan de was doen, geen wow-factor, maar soms is dat gewoon wat je wilt: een stevige, hartige, kruidige hap! Met lekker brood, bijvoorbeeld karwijbrood van JeroenBaktBrood.nl.
Ik eet er dus echt mijn vingers bij op.
Ik eet dit vanavond.quote:Op zaterdag 10 oktober 2015 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
PeperKip!
Kip, beetje sojasaus, azijn, beetje kerriepoeder en veel zwarte peper. Kokosmelk, gecarameliseerde uien, knoflook, gember, citroengras. (recept)
Een heel klein theelepeltje? Ik heb geen ervaring met het pellen van kwarteleitjes, maar ik pel kippeneieren altijd met een theelepel. Die moet ongeveer dezelfde bolling hebben als het ei, maar je hebt ook kleine theelepeltjes met een flinke bolling.quote:Op zondag 18 oktober 2015 00:01 schreef vinnypassy het volgende:
Nee, geen probleem. Vroeg het me gewoon af, misschien had je een trucje, want warm of lauw eigeel vind ik toch nog altijd het lekkerst. Als ze voor dat pellen van kwarteleitjes toch eens iets zouden uitvinden...
Zie die website van jequote:Op maandag 19 oktober 2015 12:15 schreef RobinOok het volgende:
Leuk. Ik wacht met smart op je feedback. :-)
quote:Op zondag 11 oktober 2015 14:58 schreef RobinOok het volgende:
Ja, lekker om in te bijten, een sappig plakje Jeroen! :-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |