En komt die bizon dan uit Noord Amerika of hier ergens van een fokkerij?quote:Op zondag 30 augustus 2015 12:46 schreef emmyemmy het volgende:
Geen mooie foto ofzo, maar ik heb mijn vriendje blij gemaakt gisteren
Voor z'n verjaardag. Bizon biefstuk met aardappeltjes uit de oven en paddenstoelen. Heb voor hem glencairn deluxe glazenset gekocht en Caol Ila 12 jaar
Met Robin eens... Sorry.quote:
Hoogmoed komt voor de valquote:Op maandag 31 augustus 2015 20:42 schreef RobinOok het volgende:
Nee, integendeel. Ik heb een exquise smaak.
Molo dit is groentesoep. Groentesoep, molo.quote:Op maandag 31 augustus 2015 20:43 schreef Molo het volgende:
[..]
Met Robin eens... Sorry.
Het ziet eruit als hoop in bouillon gekookte groenten.
Tuurlijk mag dat, maar moet dat allemaal zo lomp? Ik bedoel ook meer de quasi arrogante RobinOok...quote:Op maandag 31 augustus 2015 20:55 schreef Molo het volgende:
Dus je mag hier niet niet-positief reageren op foto's/gerechten?
Bijzonder, dat is nieuw voor mij.
Als je dit al lomp noemt.... Welkom op fok danquote:Op maandag 31 augustus 2015 20:58 schreef Twiveo het volgende:
[..]
Tuurlijk mag dat, maar moet dat allemaal zo lomp? Ik bedoel ook meer de quasi arrogante RobinOok...
Flikker gewoon een eind op, daaaaagquote:
Wow, dat je dat allemaal gewoon in je tuin hebt groeienquote:Op zondag 30 augustus 2015 22:45 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wortel-venkel-snijselderij-snijbiet-kervel-courgette-tomaat-palmkool-was-,pronk-en-kievitsbonen-soep. Alles uit eigen tuin.
Ik als wijf dacht ook wijven reacties te bespeuren hoorquote:Op maandag 31 augustus 2015 21:23 schreef vinnypassy het volgende:
Tsjonge. Ik wou zeggen dat wij mannen nooit zo moeilijk doen over dit soort dingen, maar ik zie dat het juist een man is die dit is begonnen.![]()
Nicequote:Op zondag 30 augustus 2015 22:45 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wortel-venkel-snijselderij-snijbiet-kervel-courgette-tomaat-palmkool-was-,pronk-en-kievitsbonen-soep. Alles uit eigen tuin.
daar ben ik het wel mee eens. de groentes en vooral de gesneden groentes op het plankje is kwijlmateriaal.quote:Op maandag 31 augustus 2015 21:42 schreef RobinOok het volgende:
De titel is foodgawker en de subtitel "a feast for your eyes".
Ik vind het interessant om te snappen wanneer een foto je doet watertanden en wanneer niet.
Soms weet je dat iets vast lekker zal zijn, maar ziet het er niet lekker uit. (die paarse taartjes van Mini laatst)
Soms weet je dat iets niet lekker zal zijn, maar ziet het er prachtig uit. (van die fondanttaarten)
En soms weet je dat iets niet lekker zal zijn (veel verschillende soorten groenten in groentennat) en ziet het er ook niet uit. (alle kleur eruit gekookt in een grijze drab)
Nou en?
Inderdaad, je weet pas of het echt niet lekker was als je het proeft.
MAAR DAT KAN HIER DUS NIET!
Bovendien gaat het daar ook ook niet om in dit topic, over hoe het smaakt. Belangrijker/leuker is hoe het eruit ziet. Nou, de groenten en het plankje met gesneden groenten zien er prachtig uit. Het grijze soepje niet.
Nogmaals: nou en?
Nee, wel Koreaanse komkommersaladequote:Op donderdag 10 september 2015 10:22 schreef LintuxCx het volgende:
![]()
Fuck, nou wil ik ook Koreaans eten.
Geen Kimchi erbij?
Een waardige vervanger.quote:Op donderdag 10 september 2015 11:15 schreef n0a het volgende:
[..]
Nee, wel Koreaanse komkommersalade.
[ afbeelding ]
Zijn deze hotpepper flakes dan die van gewone gedroogde pepertjes?quote:Op donderdag 10 september 2015 11:15 schreef n0a het volgende:
[..]
Nee, wel Koreaanse komkommersalade.
[ afbeelding ]
Nee, is echt anders. Minder pittig dan gewone chilivlokken, deze hoeveelheid zou met gewone chilivlokken niet eetbaar zijn.quote:Op donderdag 10 september 2015 13:10 schreef computergirl het volgende:
[..]
Zijn deze hotpepper flakes dan die van gewone gedroogde pepertjes?
Oooo, lekker! Ik sla 'm op en eet 'm volgende week!quote:Op woensdag 9 september 2015 12:51 schreef n0a het volgende:
Bulgogi van varkensvlees. Mijn nieuwe obsessie.
[ afbeelding ]
Ik wil proeven!!quote:Op donderdag 10 september 2015 17:48 schreef minilot het volgende:
Vandaag voor het eerst geprobeerd bonbons te maken. Gelukt![]()
Vulling van zoute karamel, onderkant van witte chocolade.
[ afbeelding ]
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/seashell_caramels_89965
hmmmm, stuur eens eentje opquote:Op donderdag 10 september 2015 17:48 schreef minilot het volgende:
Vandaag voor het eerst geprobeerd bonbons te maken. Gelukt![]()
Vulling van zoute karamel, onderkant van witte chocolade.
[ afbeelding ]
http://www.bbc.co.uk/food/recipes/seashell_caramels_89965
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |