Ik denk dat ik hm vandeweek wel een keer ga maken, ik laat t weten hoe goed ie bevaltquote:Op zondag 4 oktober 2015 17:43 schreef RobinOok het volgende:
Leuk! Mag ik dan feedback? Want dan ga ik mijn lief en mijn broer ermee om hun oren slaan. :-)
Nee, geintje. Het maakt mij niet uit, maar ik vind dit gerecht dus gewoon heerlijk zoals een goede kom spaghetti bolognese op zijn tijd heerlijk kan zijn. Maar als je er teveel van verwacht (of teveel van mij verwacht) ja, dan kan het tegen vallen.
Waarom zou je dat niet mogen zeggen? Liever verrukkelijk eten iets minder fraai op de foto dan oogstrelende foto's van iets wat helemaal niet lekker blijkt te zijnquote:Op zondag 4 oktober 2015 18:41 schreef vinnypassy het volgende:
Mijn foto's zijn niet altijd even mooi, maar het eten eigenlijk altijd wel lekker (of mag je dat eigenlijk niet zeggen?).
Oooh, dat moet ik weer eens maken. Zo simpel, zo lekkerquote:Op zondag 4 oktober 2015 16:48 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bombay Eieren
Niet iedereen blijkt even enthousiast te zijn over dit gerecht als ik, maar ik vind het dus echt briljant in zijn simpele degelijkheid. Het stelt niet veel voor, kind kan de was doen, geen wow-factor, maar soms is dat gewoon wat je wilt: een stevige, hartige, kruidige hap! Met lekker brood, bijvoorbeeld karwijbrood van JeroenBaktBrood.nl.
Ik eet er dus echt mijn vingers bij op.
Ik eet dit vanavond.quote:Op zaterdag 10 oktober 2015 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
PeperKip!
Kip, beetje sojasaus, azijn, beetje kerriepoeder en veel zwarte peper. Kokosmelk, gecarameliseerde uien, knoflook, gember, citroengras. (recept)
Een heel klein theelepeltje? Ik heb geen ervaring met het pellen van kwarteleitjes, maar ik pel kippeneieren altijd met een theelepel. Die moet ongeveer dezelfde bolling hebben als het ei, maar je hebt ook kleine theelepeltjes met een flinke bolling.quote:Op zondag 18 oktober 2015 00:01 schreef vinnypassy het volgende:
Nee, geen probleem. Vroeg het me gewoon af, misschien had je een trucje, want warm of lauw eigeel vind ik toch nog altijd het lekkerst. Als ze voor dat pellen van kwarteleitjes toch eens iets zouden uitvinden...
Zie die website van jequote:Op maandag 19 oktober 2015 12:15 schreef RobinOok het volgende:
Leuk. Ik wacht met smart op je feedback. :-)
Ik moet toch wat vaker in dit topic meekijken.quote:Op zondag 11 oktober 2015 14:58 schreef RobinOok het volgende:
Ja, lekker om in te bijten, een sappig plakje Jeroen! :-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |