Ik heb hem ook eerlijk gezegd niet gebruikt want er stond nog een open flesje van een of ander obscuur in-de-toko-gekocht merk.quote:Op vrijdag 11 september 2015 23:15 schreef RobinOok het volgende:
Zeg, Fietsie, die AH vissaus, die kan echt niet hoor, die heeft echt bijna niks met vissaus te maken, zo vies. Als je blind moest proeven zou je het niet als vissaus herkennen. Kom op, volgende keer gewoon echte, Thaise of Vietnamese vissaus kopen. Vaak ook gewoon te koop bij appie. Van squid brand bijvoorbeeld, van die bolle flesjes met frisgroen etiket.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/vissaus/
Mjam!quote:Op zondag 13 september 2015 18:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar evenappel abrikoos kruimel vlaai en vanille bosvruchten chocolade aardbei kwarktaart
Hoe zoetquote:Op zondag 13 september 2015 18:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar evenappel abrikoos kruimel vlaai en vanille bosvruchten chocolade aardbei kwarktaart
Meelaquote:Op zondag 20 september 2015 21:55 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Foto bij tl-buis, maar lekker genoeg om toch hier te zetten: lamskebab met geroosterde pompoen met een tomatensaus met goudgele knoflookraïta (beide uit nieuw kookboek "Made in India van Meela Sodha) en nasi kuning.![]()
Was lekker! Zeker na 2 weken Frankrijk.
Fraaaaaaaaaaaaiquote:Op vrijdag 2 oktober 2015 17:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
Fougasse![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heb ze op de bakplaat pas ingesneden en uitgelegd, dat scheelde nogal want t viel nu al tegen, had flink nat deeg en dus plakkerig deeg. Maar daarom zijn ze wel des te lekkerder nuquote:Op zondag 4 oktober 2015 08:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Fraaaaaaaaaaaai
Mooi bonkig ook zo, met die olijven. En wat een goede kleur! Vind je het vormen goed te doen?
Ik vind insnijden en 'uithangen' bij fougasse altijd goe dte doen, maar krijg ze dan vervolgens niet zo netjes op de bakplaat.. Toch eens vaker maken.
Aah, ok. Ik doe het zo:quote:Op zondag 4 oktober 2015 09:24 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Heb ze op de bakplaat pas ingesneden en uitgelegd, dat scheelde nogal want t viel nu al tegen, had flink nat deeg en dus plakkerig deeg. Maar daarom zijn ze wel des te lekkerder nu
Oeh mooi zo ja! Daar was dit deeg echt te nat voorquote:
Haha, dit!quote:Op zondag 4 oktober 2015 17:11 schreef vinnypassy het volgende:
EiKnoflook
Tomaat
Kruiden en specerijen
Foto
Ik denk dat ik hm vandeweek wel een keer ga maken, ik laat t weten hoe goed ie bevaltquote:Op zondag 4 oktober 2015 17:43 schreef RobinOok het volgende:
Leuk! Mag ik dan feedback? Want dan ga ik mijn lief en mijn broer ermee om hun oren slaan. :-)
Nee, geintje. Het maakt mij niet uit, maar ik vind dit gerecht dus gewoon heerlijk zoals een goede kom spaghetti bolognese op zijn tijd heerlijk kan zijn. Maar als je er teveel van verwacht (of teveel van mij verwacht) ja, dan kan het tegen vallen.
Waarom zou je dat niet mogen zeggen?quote:Op zondag 4 oktober 2015 18:41 schreef vinnypassy het volgende:
Mijn foto's zijn niet altijd even mooi, maar het eten eigenlijk altijd wel lekker (of mag je dat eigenlijk niet zeggen?).
Oooh, dat moet ik weer eens maken. Zo simpel, zo lekkerquote:Op zondag 4 oktober 2015 16:48 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bombay Eieren
Niet iedereen blijkt even enthousiast te zijn over dit gerecht als ik, maar ik vind het dus echt briljant in zijn simpele degelijkheid. Het stelt niet veel voor, kind kan de was doen, geen wow-factor, maar soms is dat gewoon wat je wilt: een stevige, hartige, kruidige hap! Met lekker brood, bijvoorbeeld karwijbrood van JeroenBaktBrood.nl.
Ik eet er dus echt mijn vingers bij op.
Ik eet dit vanavond.quote:Op zaterdag 10 oktober 2015 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
PeperKip!
Kip, beetje sojasaus, azijn, beetje kerriepoeder en veel zwarte peper. Kokosmelk, gecarameliseerde uien, knoflook, gember, citroengras. (recept)
Een heel klein theelepeltje? Ik heb geen ervaring met het pellen van kwarteleitjes, maar ik pel kippeneieren altijd met een theelepel. Die moet ongeveer dezelfde bolling hebben als het ei, maar je hebt ook kleine theelepeltjes met een flinke bolling.quote:Op zondag 18 oktober 2015 00:01 schreef vinnypassy het volgende:
Nee, geen probleem. Vroeg het me gewoon af, misschien had je een trucje, want warm of lauw eigeel vind ik toch nog altijd het lekkerst. Als ze voor dat pellen van kwarteleitjes toch eens iets zouden uitvinden...
Zie die website van jequote:Op maandag 19 oktober 2015 12:15 schreef RobinOok het volgende:
Leuk. Ik wacht met smart op je feedback. :-)
quote:Op zondag 11 oktober 2015 14:58 schreef RobinOok het volgende:
Ja, lekker om in te bijten, een sappig plakje Jeroen! :-)
Toch ziet het er heerlijk uit.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 11:31 schreef minilot het volgende:
Heh, wel echt tijd van het jaar voor baggerfoto's, qua lichtStikdonker buiten!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |