Ik heb hem ook eerlijk gezegd niet gebruikt want er stond nog een open flesje van een of ander obscuur in-de-toko-gekocht merk.quote:Op vrijdag 11 september 2015 23:15 schreef RobinOok het volgende:
Zeg, Fietsie, die AH vissaus, die kan echt niet hoor, die heeft echt bijna niks met vissaus te maken, zo vies. Als je blind moest proeven zou je het niet als vissaus herkennen. Kom op, volgende keer gewoon echte, Thaise of Vietnamese vissaus kopen. Vaak ook gewoon te koop bij appie. Van squid brand bijvoorbeeld, van die bolle flesjes met frisgroen etiket.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/vissaus/
Mjam!quote:Op zondag 13 september 2015 18:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar even appel abrikoos kruimel vlaai en vanille bosvruchten chocolade aardbei kwarktaart
Hoe zoetquote:Op zondag 13 september 2015 18:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar even appel abrikoos kruimel vlaai en vanille bosvruchten chocolade aardbei kwarktaart
Meelaquote:Op zondag 20 september 2015 21:55 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Foto bij tl-buis, maar lekker genoeg om toch hier te zetten: lamskebab met geroosterde pompoen met een tomatensaus met goudgele knoflookraïta (beide uit nieuw kookboek "Made in India van Meela Sodha) en nasi kuning.
Was lekker! Zeker na 2 weken Frankrijk.
Fraaaaaaaaaaaaiquote:Op vrijdag 2 oktober 2015 17:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
Fougasse
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heb ze op de bakplaat pas ingesneden en uitgelegd, dat scheelde nogal want t viel nu al tegen, had flink nat deeg en dus plakkerig deeg. Maar daarom zijn ze wel des te lekkerder nuquote:Op zondag 4 oktober 2015 08:32 schreef minilot het volgende:
[..]
Fraaaaaaaaaaaai
Mooi bonkig ook zo, met die olijven. En wat een goede kleur! Vind je het vormen goed te doen?
Ik vind insnijden en 'uithangen' bij fougasse altijd goe dte doen, maar krijg ze dan vervolgens niet zo netjes op de bakplaat.. Toch eens vaker maken.
Aah, ok. Ik doe het zo:quote:Op zondag 4 oktober 2015 09:24 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Heb ze op de bakplaat pas ingesneden en uitgelegd, dat scheelde nogal want t viel nu al tegen, had flink nat deeg en dus plakkerig deeg. Maar daarom zijn ze wel des te lekkerder nu
Oeh mooi zo ja! Daar was dit deeg echt te nat voorquote:
Haha, dit!quote:Op zondag 4 oktober 2015 17:11 schreef vinnypassy het volgende:
Ei Knoflook Tomaat Kruiden en specerijen Foto
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |