abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_154756613
Hét topic voor al je baksels!
pi_154756632
Sorry, zit mobiel, dus mooie plaatjes opzoeken lukt niet...
  donderdag 30 juli 2015 @ 10:01:41 #3
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_154757712
*edit* huh... foutje, bedankt
pi_155142905
Hier vast een nieuw plaatje dan ;) Nectarine kokos tartelettes

Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_155143571
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 10:42 schreef _Liek het volgende:
Hier vast een nieuw plaatje dan ;) Nectarine kokos tartelettes

[ afbeelding ]
Oe! Zit er ook kokos door de deegbodem toevallig? :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_155143767
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 11:10 schreef minilot het volgende:

[..]

Oe! Zit er ook kokos door de deegbodem toevallig? :9
Nee, maar je zou er wel een lepel kokosrasp door kunnen doen. Ik heb gecondenseerde kokosmelk gebruikt voor de vulling en kokosrasp eroverheen
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_155143862
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 11:18 schreef _Liek het volgende:

[..]

Ik heb gecondenseerde kokosmelk gebruikt
Ooo, ik had daar een blikje van bij de AH laatst! :Y

Ik wilde er dulce de leche mee maken, maar dat ging lang zo lekker niet als met gewone gecondenseerde melk. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_155143920
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 11:23 schreef minilot het volgende:

[..]

Ooo, ik had daar een blikje van bij de AH laatst! :Y

Ik wilde er dulce de leche mee maken, maar dat ging lang zo lekker niet als met gewone gecondenseerde melk. :)
Goed om te weten, dan hoef ik dat niet meer te proberen ;) Stond ook nog op mn lijstje.. Trouwens ook handig om lactose vrije ijsjes mee te maken
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:48:26 #9
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_155203140
Kwam deze tegen op Reddit, leek me wel relevant voor hier :P
pi_155203312
Alleen: eieren variëren nogal in gewicht. Als ze nou eens in recepten zouden zetten hoeveel gram ei erin moet...
pi_155203810
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:57 schreef Isegrim het volgende:
Alleen: eieren variëren nogal in gewicht. Als ze nou eens in recepten zouden zetten hoeveel gram ei erin moet...
In goede recepten staat dat ook netjes vermeld. :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_155203993
Ik wil het in alle. :P
pi_155209419
Maar is dat dan met of zonder schil? Of maakt dat niet zo veel uit?
  Manager PR/Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 20:55:07 #14
269689 crew  Viv
pi_155221377
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 14:05 schreef Bleie het volgende:
Maar is dat dan met of zonder schil? Of maakt dat niet zo veel uit?
Zonder.

Ik vind het juist zo snobistisch als er in een recept iets specifiek staat over de grootte van de eieren, het baksel moet het maar doen met de eieren die ik al in huis heb. :{w
pi_155221427
Ik gebruik altijd large eieren als er eieren in een recept staan zonder gewicht.
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 21:19:49 #16
382129 crew  Donna
pi_155222396
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 20:55 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Zonder.

Ik vind het juist zo snobistisch als er in een recept iets specifiek staat over de grootte van de eieren, het baksel moet het maar doen met de eieren die ik al in huis heb. :{w
Haha that's the spirit! *O*
pi_155222834
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 20:56 schreef Sorella het volgende:
Ik gebruik altijd large eieren als er eieren in een recept staan zonder gewicht.
Ik heb Blije Kip-eieren, daarbij zitten verschillende maten in dezelfde doos. Kom ik op een mooi gemiddelde denk ik altijd maar.
pi_155223073
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:22 schreef minilot het volgende:

[..]

In goede recepten staat dat ook netjes vermeld. :Y
Vooral in bakkersrecepten. Voor huis-, tuin en keukengebruik maakt het niet veel uit vind ik.
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_155236172
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 21:34 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Vooral in bakkersrecepten. Voor huis-, tuin en keukengebruik maakt het niet veel uit vind ik.
Naja, als het om snoep maken gaat of wat verfijndere patisserie, of je nou thuis aan het knutselen bent of in een bakkerij: voor sommige dingen maakt tien gram meer of minder ei wel degelijk flink wat uit voor het eindresultaat.

Maar voor doorsnee koekies of een simpele cake boeit het inderdaad niet zo heel erg. Toch, als je een groot ding maakt waar bijvoorbeeld zes of zeven eieren in moeten, dan gaat het verschil tussen een groot of klein ei toch ook wel oplopen. :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_155241051

Onze eerste taart met fondant, best goed gelukt al zeg ik het zelf!
  Manager PR/Moderator zaterdag 15 augustus 2015 @ 17:43:57 #21
269689 crew  Viv
pi_155241789
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 17:06 schreef Crohnjurist het volgende:
[ afbeelding ]
Onze eerste taart met fondant, best goed gelukt al zeg ik het zelf!
Ik ben daar te neurotisch voor denk ik. :@ Dat je kan zien waar het ene vel fondant/marsepein ophoudt en het andere begint. Zelfde reden dat ik geen behang heb. :')
pi_155243674
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 17:43 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Ik ben daar te neurotisch voor denk ik. :@ Dat je kan zien waar het ene vel fondant/marsepein ophoudt en het andere begint. Zelfde reden dat ik geen behang heb. :')
Ja de lap was helaas gescheurd anders had je die lijn niet gehad. Jammer, maar volgende x zal het vast makkelijker gaan, veel oefenen denk ik!
  Manager PR/Moderator zaterdag 15 augustus 2015 @ 19:07:19 #23
269689 crew  Viv
pi_155243741
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 19:05 schreef Crohnjurist het volgende:
Ja de lap was helaas gescheurd anders had je die lijn niet gehad. Jammer, maar volgende x zal het vast makkelijker gaan, veel oefenen denk ik!
Ja, het is een vak apart! Doet aan de smaak niks af natuurlijk, en nog gefeliciteerd met jullie 1-jarige jubileum ofzo. *;
pi_155244967
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 19:07 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Ja, het is een vak apart! Doet aan de smaak niks af natuurlijk, en nog gefeliciteerd met jullie 1-jarige jubileum ofzo. *;
Nee precies, de smaak was heerlijk! Haha bedankt, maar nee dat is het niet, dit was poging nummer 1! We zijn aan het oefenen voor de bruidstaart, hopen die zelf te kunnen maken! Hebben nog ruim een jaar om te oefenen dus moet goed komen ;)
  Manager PR/Moderator zaterdag 15 augustus 2015 @ 20:19:55 #25
269689 crew  Viv
pi_155245528
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 19:58 schreef Crohnjurist het volgende:
Haha bedankt, maar nee dat is het niet, dit was poging nummer 1! We zijn aan het oefenen voor de bruidstaart, hopen die zelf te kunnen maken! Hebben nog ruim een jaar om te oefenen dus moet goed komen ;)
Oh! :D Dapper hoor! ^)
  Moderator zaterdag 15 augustus 2015 @ 20:27:03 #26
382129 crew  Donna
pi_155245750
Leuk!

De chocolade duivel in mij heeft zonet brownies gebakken. :D
pi_155267437
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 19:58 schreef Crohnjurist het volgende:

[..]

Nee precies, de smaak was heerlijk! Haha bedankt, maar nee dat is het niet, dit was poging nummer 1! We zijn aan het oefenen voor de bruidstaart, hopen die zelf te kunnen maken! Hebben nog ruim een jaar om te oefenen dus moet goed komen ;)
Als je snel veel wilt leren is een PME Sugarpaste cursus echt een aanrader! Kost wel wat, maar ze leren je veel ;)
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_155308743
Ben nu bezig met het bakken van chocolate chip cookies met witte chocola en stukjes gedroogd fruit :9~ Eerste resultaten waren errug :9~
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_155354362


Ik maakte vandaag een carrotcake met limoen glazuur
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_155409770
quote:
1s.gif Op woensdag 19 augustus 2015 15:27 schreef Vicky het volgende:
[ afbeelding ]

Ik maakte vandaag een carrotcake met limoen glazuur
Ik hou niet zo van wortelcake, maar zo'n lekkere laag glazuur ziet er in elk geval smakelijk uit! :) ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_155409806
Gisteren gebakken: cheesecake-brownies!



:9 :9 :9

Recept: http://www.davidlebovitz.com/2008/10/cheesecake-brownies/
Let me see you stripped down to the bone
pi_155410267
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 16:01 schreef minilot het volgende:
Gisteren gebakken: cheesecake-brownies!

[ afbeelding ]

:9 :9 :9

Recept: http://www.davidlebovitz.com/2008/10/cheesecake-brownies/
:9~
pi_155410285
quote:
1s.gif Op woensdag 19 augustus 2015 15:27 schreef Vicky het volgende:
[ afbeelding ]

Ik maakte vandaag een carrotcake met limoen glazuur
Oh dat is zo lekker O+
pi_155411369
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 16:00 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik hou niet zo van wortelcake, maar zo'n lekkere laag glazuur ziet er in elk geval smakelijk uit! :) ^O^
Geeft niet, ik eet jouw stukje wel op :Y)
pi_155465259
Nog even uitharden/opstijven, maar vanavond is het te donker voor een foto...



Hele kleien tartelettes! (doorsnee krap 4 cm)

Citroentaartdeeg naar recept van Ottolengi, als vulling op de bodem een bosbes, daarop een bosbessen/wittechocolade-ganache en daar weet op een druppeltje kersensiroop.

Hoop dat ze lekker zullen zijn, maar ik denk het eigenlijk wel :)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 23 augustus 2015 @ 15:30:47 #36
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155465539
Ik vind dat geen goede kleur voor eten. Denk ik. Ik weet niet, ik geloof meteen dat ze lekker zijn, maar ze zien er niet lekker uit.
pi_155466654
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 15:30 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind dat geen goede kleur voor eten. Denk ik. Ik weet niet, ik geloof meteen dat ze lekker zijn, maar ze zien er niet lekker uit.
Heh, dat snap ik. Ik heb zoiets met roze warm eten, zoals bietensoep of bietenrisotto. Snaakt lekker, maar vind ik er afstotelijk uitzien.
Met zoete dingen: geen last van. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_155467606
Ik neem die van Robin wel hoor. :)
pi_155470534
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 16:00 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik hou niet zo van wortelcake, maar zo'n lekkere laag glazuur ziet er in elk geval smakelijk uit! :) ^O^
Precies andersom hier :D Vind carrotcake lekker maar van mij kan dat glazuur er wel af.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155470580
quote:
0s.gif Op zondag 23 augustus 2015 15:30 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind dat geen goede kleur voor eten. Denk ik. Ik weet niet, ik geloof meteen dat ze lekker zijn, maar ze zien er niet lekker uit.
Deze post doet me denken aan een aflevering van My Kitchen Rules waar kandidaten een cakeje maakten met rozenwater en nog iets waardoor die kleur kwam. Ze kregen een 1 omdat het naar potpourri smaakte en echt oneetbaar was.

Maar de bosbescitroentaartjes klinken heerlijk. En zien er ook heel leuk en schattig uit :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155471016
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 18:01 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Precies andersom hier :D Vind carrotcake lekker maar van mij kan dat glazuur er wel af.
het was roomkaas met poedersuiker en een uitgeperste limoen.

Die taartjes zien er erg lekker uit
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  zondag 23 augustus 2015 @ 21:17:47 #42
202348 Susi
Temple of Love
pi_155478808
Ik ga naan maken deze week. Kan dat ook zonder yoghurt?
pi_155483221
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 16:01 schreef minilot het volgende:
Gisteren gebakken: cheesecake-brownies!

[ afbeelding ]

:9 :9 :9

Recept: http://www.davidlebovitz.com/2008/10/cheesecake-brownies/
Leuke touch, bijna de Finse vlag / BlueBand logo :D
mag het weten
  zondag 23 augustus 2015 @ 23:10:07 #44
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_155484365
quote:
7s.gif Op zondag 23 augustus 2015 21:17 schreef Susi het volgende:
Ik ga naan maken deze week. Kan dat ook zonder yoghurt?
Meer een vraag voor het broodtopic?
The love you take is equal to the love you make.
  † In Memoriam † zondag 23 augustus 2015 @ 23:30:02 #45
43556 miss_dynastie
pi_155484966
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 18:16 schreef Vicky het volgende:

[..]

het was roomkaas met poedersuiker en een uitgeperste limoen.

Die taartjes zien er erg lekker uit
Recept van AH? Heb die vandaag gemaakt, erg lekker, had niet gedacht dat zo'n laag de worteltaart zo lekker zou opfleuren :)
pi_155490372
quote:
1s.gif Op zondag 23 augustus 2015 23:30 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Recept van AH? Heb die vandaag gemaakt, erg lekker, had niet gedacht dat zo'n laag de worteltaart zo lekker zou opfleuren :)
:Y
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  dinsdag 1 september 2015 @ 17:02:35 #47
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_155736244


Chocolade Petit Fours
If you can dream it, you can do it...
  dinsdag 1 september 2015 @ 17:03:33 #48
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_155736270
Wants! Nowww!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_155741094
Heel mooi! :D
pi_155744075
Die zien er lekker uit Books1!
pi_155852751

Voor mijn schoonmoeder haar verjaardag, fondant gaat al beter :)
pi_155854876
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 16:01 schreef minilot het volgende:
Gisteren gebakken: cheesecake-brownies!

[ afbeelding ]

:9 :9 :9

Recept: http://www.davidlebovitz.com/2008/10/cheesecake-brownies/
wat leuk verpakt ook :) wat is dat voor papier, bakpapier?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-09-2015 23:12:14 ]
pi_155854977
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:02 schreef Books1 het volgende:
[ afbeelding ]

Chocolade Petit Fours
wowww :9~ mag ik t recept? :@
pi_155855316
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:02 schreef Books1 het volgende:
[ afbeelding ]

Chocolade Petit Fours
Die heb je niet bij de patisserie gekocht? :o Mooi! O+
pi_155861358
Books1, die zien er echt te lekker uit! Receptje ergens?

Dit waren mijn baksels laatst:
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_155882585
Werd direct geïnspireerd door hhb vanavond



:D
  Moderator zondag 6 september 2015 @ 22:39:06 #57
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_155883148
quote:
1s.gif Op zondag 6 september 2015 22:26 schreef Zo-is-dat het volgende:
Werd direct geïnspireerd door hhb vanavond

[ afbeelding ]

:D
Netjes ^O^
Kranplätze müssen verdichtet sein
  zondag 6 september 2015 @ 22:40:11 #58
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_155883206
quote:
1s.gif Op zondag 6 september 2015 22:26 schreef Zo-is-dat het volgende:
Werd direct geïnspireerd door hhb vanavond

[ afbeelding ]

:D
Waar kan ik dit halen O+
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Moderator zondag 6 september 2015 @ 22:45:35 #59
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_155883474
Wat is eigenlijk het verschil in gebruik tussen kristalsuiker en (witte) bastaardsuiker? Ik heb gisteren een cake gebakken, in het recept stond om bastaardsuiker te gebruiken, ik heb kristalsuiker gebruikt maar merkte eigenlijk geen verschil in smaak.

Ik kom ook vaak in Dld waar je veel meer bakproducten in de supermarkt ziet, maar bastaardsuiker heb ik er nooit gezien. Is het typisch Nederlands?
Kranplätze müssen verdichtet sein
  Moderator zondag 6 september 2015 @ 22:46:41 #60
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_155883537
quote:
1s.gif Op zondag 6 september 2015 22:40 schreef zeefje het volgende:

[..]

Waar kan ik dit halen O+
Volgens het profiel in Utrecht :+
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_155884089
www.zondagbakdag.nl, leuke actie van Dr. Oetker. Ga ik lekker als extra challenge bakken zonder dr. Oetker producten :P
mag het weten
pi_155884245
quote:
1s.gif Op zondag 6 september 2015 22:46 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Volgens het profiel in Utrecht :+
Iets westelijker ondertussen :Y)
pi_155884261
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 22:58 schreef Joosie200 het volgende:
www.zondagbakdag.nl, leuke actie van Dr. Oetker. Ga ik lekker als extra challenge bakken zonder dr. Oetker producten :P
Heb me ook ingeschreven! En onder dezelfde voorwaarden ;)
pi_155885792
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 22:45 schreef derLudolf het volgende:
bastaardsuiker
:D !

Basterdsuiker. ;)
  Moderator maandag 7 september 2015 @ 00:05:42 #65
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_155886278
quote:
1s.gif Op zondag 6 september 2015 23:49 schreef Isegrim het volgende:

[..]

:D !

Basterdsuiker. ;)
Autocorrectie :')
Kranplätze müssen verdichtet sein
  maandag 7 september 2015 @ 00:24:39 #66
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_155886642
quote:
1s.gif Op zondag 6 september 2015 23:49 schreef Isegrim het volgende:

[..]

:D !

Basterdsuiker. ;)
quote:
Nog een weetje: het woord basterdsuiker komt van ‘bastaardsuiker’, omdat het vroeger een product was dat overbleef na de suikerproductie.
http://www.nrc.nl/koken/2014/03/24/bastaardsuiker/
The love you take is equal to the love you make.
pi_155886688
quote:
Serieus! :o Nooit geweten. :D
  maandag 7 september 2015 @ 12:31:47 #68
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_155893298
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 september 2015 23:25 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Die heb je niet bij de patisserie gekocht? :o Mooi! O+
Nee gewoon zelf gemaakt in onze bakery.

Het recept is niet heel moeilijk.

Als het recept van de brownie of chocoladecake ook nodig is geef maar even een gil.

De onderste laag is een laagje brownie al dan niet met chocoladechips/nootjes, de truffellaag is pure chocoladeganache (verhouding 400 ml slagroom en 400 gram pure chocoladechips (wij gebruiken callebaut) en die over de afgekoelde laag brownie uitgieten.

Uit laten harden en dan met een zeef pure cacao erover strooien en tijdens het uitharden de frambozen door de Taartina halen voor een mooie glans.

Met een warm mes (ik gebruik een hakmes voor de rechte lijnen) eerst een goed vierkant snijden. Steeds het mes tussendoor weer afspoelen met heet water. Dan door de midden en dan in repen.

Per reep een klein toefje meringuebotercreme om de boos op te laten staan.

Nog eentje van afgelopen zaterdag Tartlets:

If you can dream it, you can do it...
  Moderator / KerstCrewQuizWinner maandag 7 september 2015 @ 13:05:13 #69
39237 crew  H_T
2733
pi_155893933
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 22:45 schreef derLudolf het volgende:
Wat is eigenlijk het verschil in gebruik tussen kristalsuiker en (witte) bastaardsuiker? Ik heb gisteren een cake gebakken, in het recept stond om bastaardsuiker te gebruiken, ik heb kristalsuiker gebruikt maar merkte eigenlijk geen verschil in smaak.

Ik kom ook vaak in Dld waar je veel meer bakproducten in de supermarkt ziet, maar bastaardsuiker heb ik er nooit gezien. Is het typisch Nederlands?
Ik geloof dat er tussen kristalsuiker en witte basterd niet heel veel smaakverschil zit, maar dat het meer gaat om de textuur. Basterd zou een zachter eindresultaat moeten geven
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
pi_155969078
Ben normaal gesproken zelf niet zo van de cupcakejes, maar is een testje voor een bruiloft:



Met advocaat (veel!) en cognac, vrij naar dit recept:
http://www.sprinklebakes.(...)anache-cupcakes.html
Let me see you stripped down to the bone
pi_155969292
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 september 2015 23:11 schreef madeliefff het volgende:

[..]

wat leuk verpakt ook :) wat is dat voor papier, bakpapier?
Yep!
Let me see you stripped down to the bone
pi_155977743
quote:
1s.gif Op zondag 6 september 2015 23:04 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Heb me ook ingeschreven! En onder dezelfde voorwaarden ;)
Eerste challenge: aardbeienkwarktaart met choco :9



Natuurlijk met de pakjes van dr. Oetker of niet.. gewoon eigenhandig de bodem fixen, kwarkvulling en topping erop. :)
mag het weten
pi_155979833
quote:
0s.gif Op donderdag 10 september 2015 17:36 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Eerste challenge: aardbeienkwarktaart met choco :9

[ afbeelding ]

Natuurlijk met de pakjes van dr. Oetker of niet.. gewoon eigenhandig de bodem fixen, kwarkvulling en topping erop. :)
ik zie geen plaatje -O-
pi_155980728
quote:
1s.gif Op donderdag 10 september 2015 19:09 schreef computergirl het volgende:

[..]

ik zie geen plaatje -O-
Ik merk het -O-


:Y)
mag het weten
pi_155987791
http://blog.kokenmetfrank(...)onder-dr-oetker.html

Staat nu in de koelkast (met Griekse yoghurt ipv kwark) :7
mag het weten
pi_155996352
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 11:22 schreef _Liek het volgende:
Books1, die zien er echt te lekker uit! Receptje ergens?

Dit waren mijn baksels laatst:
[ afbeelding ]
Dit helemaal over het hoofd gezien! Professioneel zeg! :D
Wat is die rechtsboven precies, en wat zijn die roze rolletjes op de onderste foto? O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_155996380
Niet voor mezelf (want cupcakes: bleh), maar volgens testpanel zeer geslaagd: speculaascupcakejes met vulling van amandelspijs en topping van mascarpone met poedersuiker en sinaasappelschil en een beerje sinaasappellikeur:

Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 11 september 2015 @ 18:05:27 #78
448289 Lizaatje
Girls On Film!
pi_156003966
Lekkere dingen zie ik voorbijkomen... :9
pi_156004013
quote:
0s.gif Op donderdag 10 september 2015 17:36 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Eerste challenge: aardbeienkwarktaart met choco :9

[ afbeelding ]

Natuurlijk met de pakjes van dr. Oetker of niet.. gewoon eigenhandig de bodem fixen, kwarkvulling en topping erop. :)
Ingrediënten binnen! Voor de zonder pakjes variant natuurlijk :9
pi_156004207
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 september 2015 18:07 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ingrediënten binnen! Voor de zonder pakjes variant natuurlijk :9
Heb de mijne al in de koelkast staan. Eerste keer kwarktaart maken, zonder pakjes uiteraard :W
mag het weten
pi_156007178
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 18:17 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Heb de mijne al in de koelkast staan. Eerste keer kwarktaart maken, zonder pakjes uiteraard :W
Goed bezig! 😄 welk recept heb je gebruikt?
pi_156007272
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 september 2015 20:06 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Goed bezig! 😄 welk recept heb je gebruikt?
Deze:
quote:
6s.gif Op donderdag 10 september 2015 23:13 schreef Joosie200 het volgende:
http://blog.kokenmetfrank(...)onder-dr-oetker.html

Staat nu in de koelkast (met Griekse yoghurt ipv kwark) :7
Mooi issie niet, lekker wel :Y)
mag het weten
pi_156031932
Mijn dochter was woensdag jarig. Op haar verzoek een appeltaart en een chocoladetaart gebakken. Foto's onder spoiler, want ze zijn geloof ik nogal groot, maar ik zit er al een kwartier mee te hannesen en ik ben er wel klaar mee.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_156036878
Ohhh Bleie die chocoladetaart ziet er goed uit zeg!
it's the map in my mind that sends me on my way.
pi_156044474
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 13:01 schreef minilot het volgende:

[..]

Dit helemaal over het hoofd gezien! Professioneel zeg! :D
Wat is die rechtsboven precies, en wat zijn die roze rolletjes op de onderste foto? O+
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 september 2015 13:01 schreef minilot het volgende:

[..]

Dit helemaal over het hoofd gezien! Professioneel zeg! :D
Wat is die rechtsboven precies, en wat zijn die roze rolletjes op de onderste foto? O+
Dank je :D Rechtsboven is een pinda chocolade sable met sinaasappelgelei, chocolade en orange curd.

Roze rolletjes beneden zijn die dynamiet snoepstaafjes in kleinere stukjes gesneden haha, het zoete van de snoepjes paste lekker bij de frambozen en de donkere chocolade.
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_156047884
Mijn verjaardagstaart dit jaar, pavlova!

pi_156053245
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 14:19 schreef Crohnjurist het volgende:
Mijn verjaardagstaart dit jaar, pavlova!

[ afbeelding ]
Prachtig! En heerlijk, ongetwijfeld.
pi_156054126
Twee wedstrijd taarten :D appel abrikoos kruimel vlaai en vanille kwarktaart met bosvruchten, aardbeien en chocolade over de bodem :9




pi_156079509
Heerlijk weer allemaal!

Hier net bounty whoopies gemaakt :)

Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_156080651
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 15:20 schreef _Liek het volgende:
Heerlijk weer allemaal!

Hier net bounty whoopies gemaakt :)

[ afbeelding ]
Gaaf! Chocoladekoekjes met kokosvulling?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_156080792
quote:
0s.gif Op zondag 13 september 2015 17:37 schreef Bleie het volgende:

[..]

Prachtig! En heerlijk, ongetwijfeld.
Absoluut goddelijk ja! Gelukkig konden we zelf nog net een tweede stukje eten savonds!
pi_156080934
quote:
1s.gif Op maandag 14 september 2015 15:59 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Gaaf! Chocoladekoekjes met kokosvulling?
Ja zoiets! Zit een beetje tussen koekje en cake in.. Zachter dan gewoon koekjes, maar wel stevig
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_156085021
Mooi weer Zo-is-dat en _Liek!

Omdat mijn dochter een slechte broodeter is en wel vier dagen per week overblijft, ben ik aan het experimenteren met andere gezonde dingen voor in haar trommeltje. Voor de komende dagen eens bananenbroodjes met dadels en cranberries gebakken in muffinvormpjes.



Ze vindt ze in elk geval mooi, morgen hoor ik wel of het ook lekker was.
  FOK!fossiel dinsdag 15 september 2015 @ 18:36:27 #94
1455 Keroppi
kool kikker
pi_156114674
Heeft er iemand een goed recept voor gingerbread men? De echt de britse variant met gember, geen speculaaspoppetjes, met dit treurige weer heb ik er echt zin in!

Ik weet dat ik deze zoekterm ook in Google kan intypen, maar als iemand een 'tried and tested' recept heeft, dan heeft dat mijn voorkeur. Engelstalig recept is geen probleem.

Bedankt :)
Chick on a mission
pi_156120682
quote:
0s.gif Op maandag 14 september 2015 18:58 schreef Bleie het volgende:
Mooi weer Zo-is-dat en _Liek!

Omdat mijn dochter een slechte broodeter is en wel vier dagen per week overblijft, ben ik aan het experimenteren met andere gezonde dingen voor in haar trommeltje. Voor de komende dagen eens bananenbroodjes met dadels en cranberries gebakken in muffinvormpjes.

[ afbeelding ]

Ze vindt ze in elk geval mooi, morgen hoor ik wel of het ook lekker was.
Ze zijn goedgekeurd :) . Ik had ook nog wat losse dadels in het trommeltje gedaan, maar die zaten er nog in; die durfde ze niet te proberen.
pi_156120767
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2015 20:46 schreef Bleie het volgende:

[..]

Ze zijn goedgekeurd :) . Ik had ook nog wat losse dadels in het trommeltje gedaan, maar die zaten er nog in; die durfde ze niet te proberen.
Hoe heb je ze precies gemaakt? :9
Mokkel met stuntstok
pi_156120861
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2015 20:48 schreef Mord_Sith het volgende:

[..]

Hoe heb je ze precies gemaakt? :9
http://www.moodkids.nl/food/2015/08/30/banana-bread-muffins
pi_156127034
Banana Coco kwarktaart gemaakt met havermout bodem. Griekse yoghurt gemixt met kokosmelk, slagroombananenpap. Ben benieuwd naar het eindresultaat. :+
mag het weten
pi_156133509
Mokkel met stuntstok
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')