Als je snel veel wilt leren is een PME Sugarpaste cursus echt een aanrader! Kost wel wat, maar ze leren je veelquote:Op zaterdag 15 augustus 2015 19:58 schreef Crohnjurist het volgende:
[..]
Nee precies, de smaak was heerlijk! Haha bedankt, maar nee dat is het niet, dit was poging nummer 1! We zijn aan het oefenen voor de bruidstaart, hopen die zelf te kunnen maken! Hebben nog ruim een jaar om te oefenen dus moet goed komen
Ik hou niet zo van wortelcake, maar zo'n lekkere laag glazuur ziet er in elk geval smakelijk uit!quote:Op woensdag 19 augustus 2015 15:27 schreef Vicky het volgende:
[ afbeelding ]
Ik maakte vandaag een carrotcake met limoen glazuur
quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 16:01 schreef minilot het volgende:
Gisteren gebakken: cheesecake-brownies!
[ afbeelding ]
Recept: http://www.davidlebovitz.com/2008/10/cheesecake-brownies/
Oh dat is zo lekkerquote:Op woensdag 19 augustus 2015 15:27 schreef Vicky het volgende:
[ afbeelding ]
Ik maakte vandaag een carrotcake met limoen glazuur
Geeft niet, ik eet jouw stukje wel opquote:Op vrijdag 21 augustus 2015 16:00 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik hou niet zo van wortelcake, maar zo'n lekkere laag glazuur ziet er in elk geval smakelijk uit!
Heh, dat snap ik. Ik heb zoiets met roze warm eten, zoals bietensoep of bietenrisotto. Snaakt lekker, maar vind ik er afstotelijk uitzien.quote:Op zondag 23 augustus 2015 15:30 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind dat geen goede kleur voor eten. Denk ik. Ik weet niet, ik geloof meteen dat ze lekker zijn, maar ze zien er niet lekker uit.
Precies andersom hier Vind carrotcake lekker maar van mij kan dat glazuur er wel af.quote:Op vrijdag 21 augustus 2015 16:00 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik hou niet zo van wortelcake, maar zo'n lekkere laag glazuur ziet er in elk geval smakelijk uit!
Deze post doet me denken aan een aflevering van My Kitchen Rules waar kandidaten een cakeje maakten met rozenwater en nog iets waardoor die kleur kwam. Ze kregen een 1 omdat het naar potpourri smaakte en echt oneetbaar was.quote:Op zondag 23 augustus 2015 15:30 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind dat geen goede kleur voor eten. Denk ik. Ik weet niet, ik geloof meteen dat ze lekker zijn, maar ze zien er niet lekker uit.
het was roomkaas met poedersuiker en een uitgeperste limoen.quote:Op zondag 23 augustus 2015 18:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Precies andersom hier Vind carrotcake lekker maar van mij kan dat glazuur er wel af.
Leuke touch, bijna de Finse vlag / BlueBand logoquote:Op vrijdag 21 augustus 2015 16:01 schreef minilot het volgende:
Gisteren gebakken: cheesecake-brownies!
[ afbeelding ]
Recept: http://www.davidlebovitz.com/2008/10/cheesecake-brownies/
Meer een vraag voor het broodtopic?quote:Op zondag 23 augustus 2015 21:17 schreef Susi het volgende:
Ik ga naan maken deze week. Kan dat ook zonder yoghurt?
Recept van AH? Heb die vandaag gemaakt, erg lekker, had niet gedacht dat zo'n laag de worteltaart zo lekker zou opfleurenquote:Op zondag 23 augustus 2015 18:16 schreef Vicky het volgende:
[..]
het was roomkaas met poedersuiker en een uitgeperste limoen.
Die taartjes zien er erg lekker uit
quote:Op zondag 23 augustus 2015 23:30 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Recept van AH? Heb die vandaag gemaakt, erg lekker, had niet gedacht dat zo'n laag de worteltaart zo lekker zou opfleuren
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |