Ach! Hoe ze ook genoemd moeten worden! Het recept blijft zooooo heerlijk!quote:Op zondag 19 juli 2015 14:16 schreef RobinOok het volgende:
Ja, ik moet erbij zeggen en heb het al eens eerder gezegd, het zijn eigenlijk geen brownies. In het origineel heet het mudcake. Maar ik snijd ze in blokjes en noem ze dan doodleuk brownies, maar ik geloof dat ik wel spijt heb daarvan, want brownies hebben hun eigen regels enzo, over hoe die horen te zijn en daar voldoen deze dus niet aan. Ahum Ik ben gewoon niet zo bekend in de bakafdeling, ik doe maar wat. :-)
Hoe dan ook vallen ze bij veel mensen in de smaak. Niet in de laatste plaats door de shitload aan whiskey die ik erdoor doe. Collega's vragen vaak wanneer ik weer eens mijn whiskey taart maak. (en die heb ik slechts 2 keer voor ze gebakken, maar heeft dus wel indruk gemaakt )
Jij durftquote:Op zondag 19 juli 2015 15:31 schreef RobinOok het volgende:
Ook zo lekker en toevallig ook met whiskey: garnalen cocktail.
Garnalen moesten op en ik vond ook nog een pakje gerookte zalm van 3 dagen over de datum. Uit frankrijk meegenomen nog, haha, wie wat bewaard die heeft wat. Had slagroom in huis dus zo een lekkere whisky saus in elkaar getikt en hoppa, my ultimate comfort food.
[ link | afbeelding ]Garnalen & Zalm Cocktail
, als het kon zou ik voor die gelegenheid een extra maag aanleggen. al het lekkers dat hier altijd voorbijkomt...quote:Op dinsdag 21 juli 2015 19:01 schreef Iwanius het volgende:
Je zou zo eens een picknick kunnen houden met jullie allemaal waarbij een ieder iets meeneemt en verder zijn gezelligheid.[ afbeelding ]
Tegen de tijd dat je het hier ziet is het natuurlijk allang weer op.quote:Op dinsdag 21 juli 2015 19:23 schreef NoralyZ het volgende:
[..]
, als het kon zou ik voor die gelegenheid een extra maag aanleggen. al het lekkers dat hier altijd voorbijkomt...
DA FUK dass seht gut ausquote:Op dinsdag 21 juli 2015 21:07 schreef dahippieunicorn het volgende:
[ afbeelding ]
Zandgebak met Gezouten Karamel en Chocolade Ganache Uit een boek van Matt Preston
quote:Op dinsdag 21 juli 2015 21:07 schreef dahippieunicorn het volgende:
[ afbeelding ]
Zandgebak met Gezouten Karamel en Chocolade Ganache Uit een boek van Matt Preston
Wat een schitterend brood weer van je! Al ben ik toch ook wel benieuwd naar crumbshots. Korsten zijn sowieso gaaf om te zien, maar de binnekant is óók belangrijk!quote:Op vrijdag 17 juli 2015 21:07 schreef Zo-is-dat het volgende:
Broodje gebakken vandaag
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yum! Heb je toevallig linkjes naar recepten voor de tahu besengeh en tumis aubergine?quote:
Klinkt ook goed! Kun je wat meer vertellen over de rozensiroop? Zelf gemaakt met suikersiroop en rozenwater ofzo?quote:Op maandag 20 juli 2015 20:31 schreef NoralyZ het volgende:
galettes met nectarines en rozensiroop :-)
Aaaargh. Altijd als ik iets voorbij zie komen dat een variant is op Millionaires Shortbread (al ziet er wel een héél goeie uit! ) dan heb ik meteen geen trek meer in wat ik ga eten Wil ik alleen nog dat. Mjam!quote:Op dinsdag 21 juli 2015 21:07 schreef dahippieunicorn het volgende:
[ afbeelding ]
Zandgebak met Gezouten Karamel en Chocolade Ganache Uit een boek van Matt Preston
http://www.kokkieslomo.nl/ayam-besengeh/quote:Op woensdag 22 juli 2015 11:36 schreef minilot het volgende:
Yum! Heb je toevallig linkjes naar recepten voor de tahu besengeh en tumis aubergine?
ja, simpel ietwat gezoet deeg gerold (met een beetje rozenwater erin), rondjes maken en dan inkwasten met een beetje losgeklopt eiwit, partjes nectarine er op, dichtvouwen en de randjes met nog wat eiwit inkwasten.quote:Op woensdag 22 juli 2015 11:36 schreef minilot het volgende:
[..]
Klinkt ook goed! Kun je wat meer vertellen over de rozensiroop? Zelf gemaakt met suikersiroop en rozenwater ofzo?
Hij zit in de diepvries was nogal groot! Hij mag even wachten tot 16 augustus, dan heb ik minimaal 6 eters bij het ontbijt, het perfecte moment om deze aan te snijdenquote:Op woensdag 22 juli 2015 11:36 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat een schitterend brood weer van je! Al ben ik toch ook wel benieuwd naar crumbshots. Korsten zijn sowieso gaaf om te zien, maar de binnekant is óók belangrijk!
[..]
Thanks, haha. Enneh... niemand houd je tegenquote:Op woensdag 22 juli 2015 11:36 schreef minilot het volgende:
[..]
Aaaargh. Altijd als ik iets voorbij zie komen dat een variant is op Millionaires Shortbread (al ziet er wel een héél goeie uit! ) dan heb ik meteen geen trek meer in wat ik ga eten Wil ik alleen nog dat. Mjam!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |