SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt...ben ik dezer dagen wat recepten aan het uitproberen.
Allereerst een hele simpele... 'Roomijs' van wel twee ingrediënten: bevroren banaan en pindakaas! Als je plakjes bevroren (rijpe) banaan in de keukenmachine gooit krijg je daarmee heel lekker zacht, zoet en 'vol' smakend ijs. Een trucje dat veganisten al heel lang kennen
(Door mij opgeleukt met hoorntjes die ik door gesmolten chocolade en gehakte zoute pinda's gehaald heb)
Verder vandaag de courgettepannekoekjes uit het boek gemaakt:
(Door mij opgeleukt met een ei-loze kervelmayonaise op basis van melk + kaasjeskruid uit de achtertuin)
Morgen weer verder met nog een handvol recepten!
[ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 13-07-2015 15:09:53 ]Let me see you stripped down to the bone
Da's een flinke lap zeg! Gewoon alleen zout en peper of er verder nog iets mee gedaan?quote:Op maandag 13 juli 2015 13:52 schreef Soohr het volgende:
Zaterdag een kilo biefstuk op de bbq. was weer heerlijk (als je van rare houdt)
[ afbeelding ]
Lijkt me erg vullend en lekker die taart.quote:Op woensdag 15 juli 2015 17:05 schreef minilot het volgende:
Verger gegaan met het testen van receptjes uit het nieuwe pannenkoekenboek van de Efteling. Hier de 'baklava-pannenkoekentaart', maar dan gemaakt als éénpersoonstaartje in plaats van voor tien personen.
[ afbeelding ]
[..]
Da's een flinke lap zeg! Gewoon alleen zout en peper of er verder nog iets mee gedaan?
Gaaf! En wat een lollige semi-fusion!quote:Op donderdag 16 juli 2015 11:08 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Karaage rijstburger - Japanse gefrituurde kip op een gebakken sushirijst "broodje", sriracha mayonaise en coleslaw.
Tnx! Heerlijk die kaizerschmarrn trouwens. Die moet ik ook weer eens maken. Is een mini lodge pannetje?quote:Op donderdag 16 juli 2015 11:15 schreef minilot het volgende:
[..]
Gaaf! En wat een lollige semi-fusion!
Ik sla het recept op.
Merkloos, maar wel gietijzer.quote:
HOLY FUCK, WANTSSS, NOWWWWquote:Op donderdag 16 juli 2015 10:47 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Kaiserschmarrn met rumrozijnen
Seht gut aus dame!quote:Op donderdag 16 juli 2015 11:08 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]
Karaage rijstburger - Japanse gefrituurde kip op een gebakken sushirijst "broodje", sriracha mayonaise en coleslaw.
Superdupersimpel: http://www.trouw.nl/tr/nl(...)Kaiserschmarrn.dhtmlquote:Op donderdag 16 juli 2015 12:02 schreef Molo het volgende:
[..]
HOLY FUCK, WANTSSS, NOWWWW
(hoe heb je dat gemaakt? )
Grazie millequote:Op donderdag 16 juli 2015 12:13 schreef minilot het volgende:
[..]
Superdupersimpel: http://www.trouw.nl/tr/nl(...)Kaiserschmarrn.dhtml
Domo arigato. (Als we toch internationaal bezig zijn )quote:
Mais oui, bien surquote:Op donderdag 16 juli 2015 12:56 schreef n0a het volgende:
[..]
Domo arigato. (Als we toch internationaal bezig zijn )
Prachtig!quote:Op vrijdag 17 juli 2015 21:07 schreef Zo-is-dat het volgende:
Broodje gebakken vandaag
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
volgende keer iets korter in de oven zo te zien, dan zijn ze nóg lekkerderquote:Op zondag 19 juli 2015 13:32 schreef Bienelientjee het volgende:
Ik heb gister weer Robins Chocolate Whiskey Brownies gemaakt
[ afbeelding ]
Ik had de mijne zonder ijs
Klopt, de bovenkant was inderdaad wat krokant! Ze zaten er zelfs al korter in dan het recept zei! Maar van binnen nog heerlijk zacht!quote:Op zondag 19 juli 2015 13:36 schreef Molo het volgende:
[..]
volgende keer iets korter in de oven zo te zien, dan zijn ze nóg lekkerder
Zo hoort t wel. Zacht en wat vochtig aan de binnenkant en krokant bovenlaagje.quote:Op zondag 19 juli 2015 13:38 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Klopt, de bovenkant was inderdaad wat krokant! Ze zaten er zelfs al korter in dan het recept zei! Maar van binnen nog heerlijk zacht!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |