abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_147818284
quote:
2s.gif Op zondag 21 december 2014 20:11 schreef Iwanius het volgende:
Ik ben lui en sta zo min mogelijk in de keuken thuis. Dat doet mijn vriendin als zij er is.
De zelf geschoten foto komt van 1 van mijn vele eet-uitstapjes buiten de deur. :s)

Desalniettemin in een zucht en een scheet bereid je deze salade.
en hiermee ben je voor mij gecrasht als voedselrecensent.
en ik maar denken dat je wat van het bereiden van eten afwist.
blijkbaar heb je meer verstand van het eten ervan.
als ik me al wat van de mening van anderen had aangetrokken, voelde ik me nu vast een stuk beter.
pi_147818829
quote:
2s.gif Op zondag 21 december 2014 19:50 schreef Iwanius het volgende:
Wat ik laat zien is een vleessalade,niet die bagger die men in de supermarkt verkoopt.

Vleessalade is voor mij niet wat de ts prepareert nog wat in de supers wordt verkocht. I.i.g mik je er geen aardappelen door. Het heet toch vlees! salade... dus? Vlees en sla.

Niet vlees,aardappelen,doperwten,worst e.d. er doorheen. Ik heb erger mij al genoeg aan die nep nasi goreng dat gehyped wordt hier.

[..]

Nasi Goreng is Indonesisch bedoeld maar slaatjes zijn gewoon Hollands. Wat jij post heeft niks met een slaatje te maken en om eerlijk te zijn heb ik liever een smeuļg huisgemaakt rundvlees- of huzarenslaatje dan zo'n salade.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_147818915
paar opmerkingen voor ts

er lijkt relatief veel vlees in te zitten
waarom prak je alles kapot een paar herkenbare ingrediėnten op het eind maakt het toch een nog groter feest
is het zoveel lekkerder dan voorverpakte dat je het zelf maakt
pi_147821056
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 21:21 schreef SuperFood het volgende:
paar opmerkingen voor ts

er lijkt relatief veel vlees in te zitten
waarom prak je alles kapot een paar herkenbare ingrediėnten op het eind maakt het toch een nog groter feest
is het zoveel lekkerder dan voorverpakte dat je het zelf maakt
ach, kweenie.
zo'n blik heeft amper genoeg voor 2 gehaktballen, voor een hoeveelheid waar 4 mensen een maaltijd aan kunnen hebben.
ik denk dat dat dus wel meevalt.

je zou de groente en het vlees ook door de grof gestampte aardappels kunnen mengen.
sommige salades die je in de super koopt, hebben ook die consistentie, waarbij alles bij elkaar gehouden lijkt door mayonaise oid.
naar mijn mening krijg je dan toch een heel andere sensatie, omdat de ingrediėnten dan minder met elkaar vermengd worden.
als je je groenten door de aardappels prakt, smaakt het ook heel anders dan wanneer je ze afzonderlijk eet (ja, wij eten doorgaans een 'prakkie').
er zijn trouwens altijd erwtjes en stukken wortel die het stampen overleven.

kort gezegd; ja!
pi_147821108
:D

ergens vind ik het een geniaal topic. bedankt ts!
pi_147821140
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 22:02 schreef SuperFood het volgende:
:D

ergens vind ik het een geniaal topic. bedankt ts!
graag gedaan.
  zondag 21 december 2014 @ 22:13:07 #58
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_147821686
Dat gezeik hier altijd...
Ik zou het zelf nooit zo maken, maar als ik op een feestje of zo dit voorgeschoteld krijg ga ik echt niet janken, ook al kan het lekkerder. Kom met je eigen recept in plaats van alleen maar zeuren.
Ik kan juist genieten als ik recepten langs zie komen die mijn oma of moeder gemaakt zou kunnen hebben.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  Moderator / Miss SHO zondag 21 december 2014 @ 22:18:31 #59
22592 crew  Ole
pi_147821971
quote:
1s.gif Op zondag 21 december 2014 22:13 schreef Klaploper het volgende:
Dat gezeik hier altijd...
Ik zou het zelf nooit zo maken, maar als ik op een feestje of zo dit voorgeschoteld krijg ga ik echt niet janken, ook al kan het lekkerder. Kom met je eigen recept in plaats van alleen maar zeuren.
Ik kan juist genieten als ik recepten langs zie komen die mijn oma of moeder gemaakt zou kunnen hebben.
Juist leuk dat hier allerlei recepten voorbijkomen. Niet alles hoeft een hoog CULsnobgehalte te hebben hier toch :)
En anders kun je er altijd je eigen draai aan geven? Wel met zelfgesudderd rundvlees, met zelfgemaakte mayo, en je zelf ingelegde augurken.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_147822550
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 22:18 schreef Ole het volgende:

[..]

Juist leuk dat hier allerlei recepten voorbijkomen. Niet alles hoeft een hoog CULsnobgehalte te hebben hier toch :)
En anders kun je er altijd je eigen draai aan geven? Wel met zelfgesudderd rundvlees, met zelfgemaakte mayo, en je zelf ingelegde augurken.
+veel

het is snel te maken en met foto's. meer van dit soort topics :)
pi_147822721
quote:
1s.gif Op zondag 21 december 2014 22:13 schreef Klaploper het volgende:
Dat gezeik hier altijd...
Ik zou het zelf nooit zo maken, maar als ik op een feestje of zo dit voorgeschoteld krijg ga ik echt niet janken, ook al kan het lekkerder. Kom met je eigen recept in plaats van alleen maar zeuren.
Ik kan juist genieten als ik recepten langs zie komen die mijn oma of moeder gemaakt zou kunnen hebben.
ik kan je zeggen dat mensen serieus zwaar teleurgesteld waren, toen ik een volle schaal had laten vallen, toen ik naar de auto liep, op weg naar een bbq.
en dan heb ik het nog niet over het beteuterde gezicht van de vriendin van mijn broer, toen ze dacht dat we met kerst gingen gourmetten; 'oh, lekker. gourmetten. en dan maak jij je slaatje weer?', waren haar laatste woorden, voordat ze het bezoek ervoor naar huis gingen.
mijn zus en ik hadden eigenlijk hele andere plannen ;).

good times :D.
pi_147822822
ik kan me goed voorstellen dat het lekkerder is dan een huzarensalade uit het schap. leuk hoor een familietopper dus dat recept :D
pi_147822856
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 22:33 schreef SuperFood het volgende:
ik kan me goed voorstellen dat het lekkerder is dan een huzarensalade uit het schap. leuk hoor een familietopper dus dat recept :D
hier wel ;)
pi_147823850
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 22:18 schreef Ole het volgende:

[..]

Juist leuk dat hier allerlei recepten voorbijkomen. Niet alles hoeft een hoog CULsnobgehalte te hebben hier toch :)
En anders kun je er altijd je eigen draai aan geven? Wel met zelfgesudderd rundvlees, met zelfgemaakte mayo, en je zelf ingelegde augurken.
ja toch?
niet alles hoeft 3-sterren allure te hebben.
en een recept is slechts een leidraad.
hoe je het zelf invult, is totaal jouw zaak.

ik maak het zo en dat wilde ik delen.
niks meer. niks minder.
haters gonna hate.
en een kusjekroel voor de positieve reacties.

quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 22:28 schreef SuperFood het volgende:

[..]

+veel

het is snel te maken en met foto's. meer van dit soort topics :)
ik heb nog een fotoserie van 'mijn' ajam ketjap (stiekem 'gepikt' van smulweb .).
ik zal kijken of ik die van de week een keer online zet.

[ Bericht 14% gewijzigd door marc0871 op 21-12-2014 23:02:23 ]
  zondag 21 december 2014 @ 23:06:15 #65
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_147824525
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 22:53 schreef marc0871 het volgende:

[..]

ja toch?
niet alles hoeft 3-sterren allure te hebben.
en een recept is slechts een leidraad.
hoe je het zelf invult, is totaal jouw zaak.

ik maak het zo en dat wilde ik delen.
niks meer. niks minder.
haters gonna hate.
en een kusjekroel voor de positieve reacties.
Tsja, als je hier vraagt wat je kan doen om een broodje knakworst voor een kinderfeestje een beetje op te vrolijken krijg je voor 90 procent gezeik dat zij betere worsten gebruiken.
Die Unox dingen zijn natuurlijk niets waard, maar dan kan je nog steeds normaal antwoord geven zonder af te zeiken.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_147825573
quote:
1s.gif Op zondag 21 december 2014 23:06 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Tsja, als je hier vraagt wat je kan doen om een broodje knakworst voor een kinderfeestje een beetje op te vrolijken krijg je voor 90 procent gezeik dat zij betere worsten gebruiken.
Die Unox dingen zijn natuurlijk niets waard, maar dan kan je nog steeds normaal antwoord geven zonder af te zeiken.
dit is fok!, weet je nog ;)
en misschien is het gewoon de kift.
pi_147832487
Dat is het gewoon. Zuurbekjes die eigen frustraties hebben als gevolg van onmacht. :s)

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 22-12-2014 04:08:15 ]
pi_147832702
Dit is niet helemaal wat ik als een klassieke rundvleessalade zie, maar zo leer ik nog eens hoe een ander dat maakt.
Ik gebruik meestal runder riblap ofzo en dan ook laat ik het kookvocht inkoken en gebruik dat in de dressing. Ook lekker erbij: Worcestershire saus en zilver uitjes.
Ik stamp het nooit, maar misschien ga ik dat volgende keer doen met alleen het draadjesvlees en de aardappelen. En dan daarna de overige groenten er door.

Wat ik me nou altijd al af heb gevraagd hoe smaakt dat nou, corned beef? Is dat vergelijkbaar met een ander vlees?
pi_147849337
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 04:28 schreef dodoria het volgende:
Dit is niet helemaal wat ik als een klassieke rundvleessalade zie, maar zo leer ik nog eens hoe een ander dat maakt.
Ik gebruik meestal runder riblap ofzo en dan ook laat ik het kookvocht inkoken en gebruik dat in de dressing. Ook lekker erbij: Worcestershire saus en zilver uitjes.
Ik stamp het nooit, maar misschien ga ik dat volgende keer doen met alleen het draadjesvlees en de aardappelen. En dan daarna de overige groenten er door.

Wat ik me nou altijd al af heb gevraagd hoe smaakt dat nou, corned beef? Is dat vergelijkbaar met een ander vlees?
de bereiding op zich zal misschien geen klassieker zijn.
het gerecht zelf wel.
bij bijna elke feestavond staat er wel een schaal op tafel.

het is met grof zeezout gemengd, gekookt rundergehakt.
je zou kunnen zeggen een zoute gehaktbal.
  maandag 22 december 2014 @ 19:24:02 #70
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147851144
Bij mij op het werk verkopen ze iets dat hierop lijkt, denk ik. Ik heb het 1 keer geprobeerd, het is een rozige, beige, natte smurrie.Ondefinieerbaar. Het was niet heel erg vies, maar ik vond het toch wel vervelend dat ik niet kon achterhalen wat het was. Dus daarna nooit meer genomen. Ik geloof dat het officieel ook rundvleessalade heet.

Maar in dit topic maakt "wel weten wat erin zit" het er niet beter op. Brrrr.
  maandag 22 december 2014 @ 19:26:15 #71
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_147851246
Buiten de corned beef en de slasaus zie ik geen ingrediėnten in de OP die me echt tegenstaan.
The love you take is equal to the love you make.
pi_147851300
Het ziet er gewoon niet al te appetijtelijk uit, maarja boeie.
pi_147851367
wat een ontzettende flauwe reacties ;(
pi_147852824
quote:
1s.gif Op maandag 22 december 2014 19:26 schreef Lienekien het volgende:
Buiten de corned beef en de slasaus zie ik geen ingrediėnten in de OP die me echt tegenstaan.
Ik heb ooit cornedbeef stamppot gemaakt en dat was stiekem heel erg lekker :7

http://www.bbcgoodfood.co(...)beef-hash-cheap-meal
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_147852936
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 19:24 schreef RobinOok het volgende:
Bij mij op het werk verkopen ze iets dat hierop lijkt, denk ik. Ik heb het 1 keer geprobeerd, het is een rozige, beige, natte smurrie.Ondefinieerbaar. Het was niet heel erg vies, maar ik vond het toch wel vervelend dat ik niet kon achterhalen wat het was. Dus daarna nooit meer genomen. Ik geloof dat het officieel ook rundvleessalade heet.

Maar in dit topic maakt "wel weten wat erin zit" het er niet beter op. Brrrr.
geloof me; zoals het hier is klaargemaakt, is het 100 keer lekkerder dan wat je in een gemiddelde cafetaria voorgeschoteld krijgt.

het is zeker geen natte smurrie.
er zitten zomaar een paar eetlepels slasaus door.
dat is 1 van de redenen dat ik die van mij prefereer.

een andere is dat al die salades zo zuur zijn.
de ene meer dan de andere, maar toch.
deze is zeker niet zuur. eerder iets zoetig, met slechts een hintje zuur.
  maandag 22 december 2014 @ 20:15:05 #76
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_147852977
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 20:10 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik heb ooit cornedbeef stamppot gemaakt en dat was stiekem heel erg lekker :7

http://www.bbcgoodfood.co(...)beef-hash-cheap-meal
Kun je in Nederland baked beans kopen?
The love you take is equal to the love you make.
pi_147853145
quote:
1s.gif Op maandag 22 december 2014 20:15 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Kun je in Nederland baked beans kopen?
ik zie ze bij de plaatselijke super wel eens staan.
pi_147857537
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 18:16 schreef marc0871 het volgende:

[..]

de bereiding op zich zal misschien geen klassieker zijn.
het gerecht zelf wel.
bij bijna elke feestavond staat er wel een schaal op tafel.

het is met grof zeezout gemengd, gekookt rundergehakt.
je zou kunnen zeggen een zoute gehaktbal.
Helemaal mee eens dat dit gerecht een klassieker is. Het is net zo retro als een garnalencocktail!
In mijn zwangerschap kon ik wel iedere dag rundvleessalade op.

Een appeltje er doorheen is trouwens ook lekker fris.

Een 'zoute gehaktbal' vind ik dan weer niet zo lekker klinken...
pi_147857870
quote:
1s.gif Op maandag 22 december 2014 21:51 schreef dodoria het volgende:

[..]

Helemaal mee eens dat dit gerecht een klassieker is. Het is net zo retro als een garnalencocktail!
In mijn zwangerschap kon ik wel iedere dag rundvleessalade op.

Een appeltje er doorheen is trouwens ook lekker fris.

Een 'zoute gehaktbal' vind ik dan weer niet zo lekker klinken...
sorry :@ .
verder kwam ik niet, als vergelijking.
anders moet je maar eens een pakje bij de vleeswaren gaan halen. kan je het zelf beoordelen.
ben er zelf geen fan van, maar in dit gerecht vind ik het wel lekker.
  maandag 22 december 2014 @ 22:23:15 #80
435060 Varg89
Heeft een wolvenshirt!
pi_147859219
quote:
15s.gif Op zondag 21 december 2014 02:33 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Zijn dat kalfshersenen?
Die Furcht ist die Mutter der Moral.
Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.
pi_147859650
Rundvleessalade uit een pakje (Johma geloof ik) is mijn guilty pleasure :P

Maar dit ziet er vies uit, vooral door de corned beef en omdat je het zo strak aanduwt op het bord
pi_147860927
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 22:31 schreef emmyemmy het volgende:
Rundvleessalade uit een pakje (Johma geloof ik) is mijn guilty pleasure :P
Nee die vierkante van Westland :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_147861621
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 22:55 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Nee die vierkante van Westland :)
[ afbeelding ]
ik heb het over deze:



Da's mn guilty pleasure :P
pi_147862372
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 10:16 schreef Unites het volgende:
Ik snap eerlijk gezegd de ophef niet zo... waarom zou het niet lekker kunnen zijn? TS gebruikt toch alle klassieke ingrediėnten voor een rundvleessalade? Dat de uitwerking niet ieder z'n ding is, wilt niet zeggen dat het nergens naar smaakt. Wij maken af en toe ook wel eens op deze manier een salade, maar 'stampen' het dan niet zo fijn. Zelfgemaakt is meestal nog lekkerder dan uit zo'n bakje en om dan te zeggen dat 'het niets met koken te maken heeft', vind ik al helemaal nergens op slaan. Volgens mij is het basisprincipe van koken en bakken gewoon; 'het combineren van verschillende ingrediėnten om daar vervolgens een gerecht mee te maken door middel van verschillende bereidingen'.

Verder; leuk, TS! Fijn dat het je heeft gesmaakt!
Eens hoor. Er wordt hier wel heel erg pretentieus gedaan. Door mensen die waarschijnlijk wel een zak chips open trekken of diepvriesfrites bakken.

Ik zou het zelf niet zo maken, maar zo erg is het niet. Met name de slasaus erin vind ik niet echt tof, erwtjes zou ik uit de diepvries halen, maar bijvoorbeeld corned beef is een guilty pleasure voor mij...
Whatever...
pi_147862578
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 23:07 schreef emmyemmy het volgende:

[..]

ik heb het over deze:

[ afbeelding ]

Da's mn guilty pleasure :P
Eet je zo'n bak achter elkaar op dan? Anders hoef je je niet guilty te voelen hoor ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_147862787
quote:
0s.gif Op zondag 21 december 2014 10:16 schreef Unites het volgende:
Ik snap eerlijk gezegd de ophef niet zo... waarom zou het niet lekker kunnen zijn? TS gebruikt toch alle klassieke ingrediėnten voor een rundvleessalade? Dat de uitwerking niet ieder z'n ding is, wilt niet zeggen dat het nergens naar smaakt. Wij maken af en toe ook wel eens op deze manier een salade, maar 'stampen' het dan niet zo fijn. Zelfgemaakt is meestal nog lekkerder dan uit zo'n bakje en om dan te zeggen dat 'het niets met koken te maken heeft', vind ik al helemaal nergens op slaan. Volgens mij is het basisprincipe van koken en bakken gewoon; 'het combineren van verschillende ingrediėnten om daar vervolgens een gerecht mee te maken door middel van verschillende bereidingen'.

Verder; leuk, TS! Fijn dat het je heeft gesmaakt!
Eens hoor. Er wordt hier wel heel erg pretentieus gedaan. Door mensen die waarschijnlijk wel een zak chips open trekken of diepvriesfrites bakken.

Ik zou het zelf niet zo maken, maar zo erg is het niet. Met name de slasaus erin vind ik niet echt tof, erwtjes zou ik uit de diepvries halen, maar bijvoorbeeld corned beef is een guilty pleasure voor mij...

Ietsje minder fijn stampen, versere erwtjes (diepvries), lekker wat fijngesneden augurkjes, prima. Denk dat een zelfgemaakte mayonaise om het mee te mengen wel lekekrder zou zijn, en dan hoeft die laag er niet zo overheen...

Ik vind veel van de negatieve reacties iig onterecht. Ene gewoon recept, beter dan wat je in de super koopt,.
Whatever...
pi_147862950
quote:
1s.gif Op maandag 22 december 2014 23:23 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Eet je zo'n bak achter elkaar op dan? Anders hoef je je niet guilty te voelen hoor ;)
:@ :@ :@ :@
  maandag 22 december 2014 @ 23:33:46 #88
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_147863243
Het lekkerste is met Gouda's glorie slasaus, bestaat die nog?, zo maakte mijn moeder het, voor de rest bijna hetzelfde, alleen geen wortel, wel augurk en zilveruitjes.
En dan lekker op stokbrood smeren.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_147863724
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 december 2014 20:31 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Mijn oma en moeder maakten hem zo :Y En het is prima te eten, al zou ik het zelf niet meer zo maken :+ Het moet ergens ophouden hoor, dit soort eten in elkaar prakken.
BREAK THE CYCLE!!!

:D
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  maandag 22 december 2014 @ 23:58:21 #90
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_147864673
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 23:41 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

BREAK THE CYCLE!!!

:D
Nee, sommige dingen moeten blijven zoals ze zijn! :P

[ Bericht 0% gewijzigd door Redcoon op 22-12-2014 23:58:42 (typo) ]
pi_147870458
quote:
10s.gif Op maandag 22 december 2014 22:23 schreef Varg89 het volgende:

Zijn dat kalfshersenen?


Heb jij je bril niet op? Nee hoor,dat is gewoon runderbiefstuk.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 23 december 2014 @ 03:46:36 #92
22592 crew  Ole
pi_147870484
quote:
15s.gif Op dinsdag 23 december 2014 03:43 schreef Iwanius het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Heb jij je bril niet op? Nee hoor,dat is gewoon runderbiefstuk.
maar dit heeft niets met een rundvleessalade te maken..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO dinsdag 23 december 2014 @ 03:47:36 #93
22592 crew  Ole
pi_147870493
quote:
0s.gif Op maandag 22 december 2014 23:33 schreef Curiosity het volgende:
Het lekkerste is met Gouda's glorie slasaus, bestaat die nog?, zo maakte mijn moeder het, voor de rest bijna hetzelfde, alleen geen wortel, wel augurk en zilveruitjes.
En dan lekker op stokbrood smeren.
:9 :9~
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_147870496
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 december 2014 03:46 schreef Ole het volgende:

maar dit heeft niets met een rundvleessalade te maken..
Wel...omdat een rundvleessalade voor mij als voornaamste rundvlees en sla heeft. Niet wat de ts in elkaar flanst.

[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2014 03:49:02 ]
  Moderator / Miss SHO dinsdag 23 december 2014 @ 03:49:39 #95
22592 crew  Ole
pi_147870518
quote:
15s.gif Op dinsdag 23 december 2014 03:47 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Wel...omdat een rundvleessalade voor mij rundvlees is en sla. Niet wat de ts in elkaar flanst.
google er eens op. Een Hollandse rundvleessalade is toch echt ongeveer wat TS hier bedoeld heeft.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_147870567
Ik val niet voor Hollandse variaties. Vleessalade..de naam zegt het al is vlees en salade en het liefst dus licht en makkelijk verteerbaar en niet te zwaar op de maag. :s)
pi_147870812
quote:
15s.gif Op dinsdag 23 december 2014 03:54 schreef Iwanius het volgende:
Ik val niet voor Hollandse variaties. Vleessalade..de naam zegt het al is vlees en salade en het liefst dus licht en makkelijk verteerbaar en niet te zwaar op de maag. :s)
Je gaat toch niet vertellen dat je serieus niet weet wat een slaatje is?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 23 december 2014 @ 07:31:25 #98
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_147871027
Het woord salade kan wel voor verwarring zorgen, maar de benamingen rundvleessalade, huzarensalade, eiersalade, tonijnsalade of slaatje zijn toch echt wel voorbehouden voor kwaksalades. Geen twijfel hoor.

Die Thaise salade van jou, Iwanius, dat is een biefstuksalade. Bij biefstuksalade zal niemand een aan kwaksalade denken, bij rundvleessalade wel.

Ik hou trouwens ook niet van kwaksalades. Kan me niet eens herinneren wanneer ik dat voor het laatst at. Ik laat het altijd links liggen als ik het tegenkom. Gelukkig krijg je het eigenlijk nooit voorgezet, volgens mij is het altijd zelf opscheppen. Godzijdank.

(op brood is iets ander verhaal)
pi_147871164
Brrrr naast gewoon standaard ieuw zijn dit soort dingen ook gewoon zanderig en korrelig in de mond. Ik ril er van! :r
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_147871936
Tof TS dat je de moeite hebt genomen dit topic te maken, je recept te delen en foto's te maken en te plaatsen. Waarvoor hulde! ^O^

Het ziet er prima uit en ik denk dat het beter zal smaken dan de salades in de supermarkt. Ik zou het zeker proeven, en dat is de enige manier om te oordelen of het lekker is of niet. ;)

Ik hoop op meer van dit soort topics. :)
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
pi_147872010
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 december 2014 07:31 schreef RobinOok het volgende:
Het woord salade kan wel voor verwarring zorgen, maar de benamingen rundvleessalade, huzarensalade, eiersalade, tonijnsalade of slaatje zijn toch echt wel voorbehouden voor kwaksalades. Geen twijfel hoor.
:Y Doe eens googlen, Iwanius: https://www.google.nl/sea(...)L7oGAAQ&ved=0CDIQsAQ

Heel simpel. Wat TS heeft laten zien is een Rundvleessalade, is echt voor iedereen duidelijk.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_147872194
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 december 2014 09:36 schreef Isabeau het volgende:

[..]

:Y Doe eens googlen, Iwanius: https://www.google.nl/sea(...)L7oGAAQ&ved=0CDIQsAQ

Heel simpel. Wat TS heeft laten zien is een Rundvleessalade, is echt voor iedereen duidelijk.
Dat zegt genoeg inderdaad! :D
'Ik verzamel geen geld, maar mooie momenten...'
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')