en hiermee ben je voor mij gecrasht als voedselrecensent.quote:Op zondag 21 december 2014 20:11 schreef Iwanius het volgende:
Ik ben lui en sta zo min mogelijk in de keuken thuis. Dat doet mijn vriendin als zij er is.
De zelf geschoten foto komt van 1 van mijn vele eet-uitstapjes buiten de deur.
Desalniettemin in een zucht en een scheet bereid je deze salade.
Nasi Goreng is Indonesisch bedoeld maar slaatjes zijn gewoon Hollands. Wat jij post heeft niks met een slaatje te maken en om eerlijk te zijn heb ik liever een smeuïg huisgemaakt rundvlees- of huzarenslaatje dan zo'n salade.quote:Op zondag 21 december 2014 19:50 schreef Iwanius het volgende:
Wat ik laat zien is een vleessalade,niet die bagger die men in de supermarkt verkoopt.
Vleessalade is voor mij niet wat de ts prepareert nog wat in de supers wordt verkocht. I.i.g mik je er geen aardappelen door. Het heet toch vlees! salade... dus? Vlees en sla.
Niet vlees,aardappelen,doperwten,worst e.d. er doorheen. Ik heb erger mij al genoeg aan die nep nasi goreng dat gehyped wordt hier.
[..]
ach, kweenie.quote:Op zondag 21 december 2014 21:21 schreef SuperFood het volgende:
paar opmerkingen voor ts
er lijkt relatief veel vlees in te zitten
waarom prak je alles kapot een paar herkenbare ingrediënten op het eind maakt het toch een nog groter feest
is het zoveel lekkerder dan voorverpakte dat je het zelf maakt
graag gedaan.quote:Op zondag 21 december 2014 22:02 schreef SuperFood het volgende:
ergens vind ik het een geniaal topic. bedankt ts!
Juist leuk dat hier allerlei recepten voorbijkomen. Niet alles hoeft een hoog CULsnobgehalte te hebben hier tochquote:Op zondag 21 december 2014 22:13 schreef Klaploper het volgende:
Dat gezeik hier altijd...
Ik zou het zelf nooit zo maken, maar als ik op een feestje of zo dit voorgeschoteld krijg ga ik echt niet janken, ook al kan het lekkerder. Kom met je eigen recept in plaats van alleen maar zeuren.
Ik kan juist genieten als ik recepten langs zie komen die mijn oma of moeder gemaakt zou kunnen hebben.
+veelquote:Op zondag 21 december 2014 22:18 schreef Ole het volgende:
[..]
Juist leuk dat hier allerlei recepten voorbijkomen. Niet alles hoeft een hoog CULsnobgehalte te hebben hier toch![]()
En anders kun je er altijd je eigen draai aan geven? Wel met zelfgesudderd rundvlees, met zelfgemaakte mayo, en je zelf ingelegde augurken.
ik kan je zeggen dat mensen serieus zwaar teleurgesteld waren, toen ik een volle schaal had laten vallen, toen ik naar de auto liep, op weg naar een bbq.quote:Op zondag 21 december 2014 22:13 schreef Klaploper het volgende:
Dat gezeik hier altijd...
Ik zou het zelf nooit zo maken, maar als ik op een feestje of zo dit voorgeschoteld krijg ga ik echt niet janken, ook al kan het lekkerder. Kom met je eigen recept in plaats van alleen maar zeuren.
Ik kan juist genieten als ik recepten langs zie komen die mijn oma of moeder gemaakt zou kunnen hebben.
hier welquote:Op zondag 21 december 2014 22:33 schreef SuperFood het volgende:
ik kan me goed voorstellen dat het lekkerder is dan een huzarensalade uit het schap. leuk hoor een familietopper dus dat recept
ja toch?quote:Op zondag 21 december 2014 22:18 schreef Ole het volgende:
[..]
Juist leuk dat hier allerlei recepten voorbijkomen. Niet alles hoeft een hoog CULsnobgehalte te hebben hier toch![]()
En anders kun je er altijd je eigen draai aan geven? Wel met zelfgesudderd rundvlees, met zelfgemaakte mayo, en je zelf ingelegde augurken.
ik heb nog een fotoserie van 'mijn' ajam ketjap (stiekem 'gepikt' van smulwebquote:Op zondag 21 december 2014 22:28 schreef SuperFood het volgende:
[..]
+veel
het is snel te maken en met foto's. meer van dit soort topics
Tsja, als je hier vraagt wat je kan doen om een broodje knakworst voor een kinderfeestje een beetje op te vrolijken krijg je voor 90 procent gezeik dat zij betere worsten gebruiken.quote:Op zondag 21 december 2014 22:53 schreef marc0871 het volgende:
[..]
ja toch?
niet alles hoeft 3-sterren allure te hebben.
en een recept is slechts een leidraad.
hoe je het zelf invult, is totaal jouw zaak.
ik maak het zo en dat wilde ik delen.
niks meer. niks minder.
haters gonna hate.
en een kusjekroel voor de positieve reacties.
dit is fok!, weet je nogquote:Op zondag 21 december 2014 23:06 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Tsja, als je hier vraagt wat je kan doen om een broodje knakworst voor een kinderfeestje een beetje op te vrolijken krijg je voor 90 procent gezeik dat zij betere worsten gebruiken.
Die Unox dingen zijn natuurlijk niets waard, maar dan kan je nog steeds normaal antwoord geven zonder af te zeiken.
de bereiding op zich zal misschien geen klassieker zijn.quote:Op maandag 22 december 2014 04:28 schreef dodoria het volgende:
Dit is niet helemaal wat ik als een klassieke rundvleessalade zie, maar zo leer ik nog eens hoe een ander dat maakt.
Ik gebruik meestal runder riblap ofzo en dan ook laat ik het kookvocht inkoken en gebruik dat in de dressing. Ook lekker erbij: Worcestershire saus en zilver uitjes.
Ik stamp het nooit, maar misschien ga ik dat volgende keer doen met alleen het draadjesvlees en de aardappelen. En dan daarna de overige groenten er door.
Wat ik me nou altijd al af heb gevraagd hoe smaakt dat nou, corned beef? Is dat vergelijkbaar met een ander vlees?
Ik heb ooit cornedbeef stamppot gemaakt en dat was stiekem heel erg lekkerquote:Op maandag 22 december 2014 19:26 schreef Lienekien het volgende:
Buiten de corned beef en de slasaus zie ik geen ingrediënten in de OP die me echt tegenstaan.
geloof me; zoals het hier is klaargemaakt, is het 100 keer lekkerder dan wat je in een gemiddelde cafetaria voorgeschoteld krijgt.quote:Op maandag 22 december 2014 19:24 schreef RobinOok het volgende:
Bij mij op het werk verkopen ze iets dat hierop lijkt, denk ik. Ik heb het 1 keer geprobeerd, het is een rozige, beige, natte smurrie.Ondefinieerbaar. Het was niet heel erg vies, maar ik vond het toch wel vervelend dat ik niet kon achterhalen wat het was. Dus daarna nooit meer genomen. Ik geloof dat het officieel ook rundvleessalade heet.
Maar in dit topic maakt "wel weten wat erin zit" het er niet beter op. Brrrr.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |