abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_145921633
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 13:26 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Goeie vraag, zou niet weten hoe. Mijn handmixer heb ik jaren geleden met brooddeeg kapot gekregen en sindsdien heb ik een standmixer
Ah, vergelijkbare kwestie dus. :+
Nou, dan ga ik zelf wel op onderzoek uit - er was nougat voordat er standmixers waren dus er is vast een manier met een pollepel die drie uur duurt ofzo. :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_145922375
standmixer op marktplaats scoren :P kenwood ^O^ handmatig is niet te doen als ik het zo snel lees op google :+
pi_145922415
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 14:03 schreef bolker het volgende:
standmixer op marktplaats scoren :P kenwood ^O^ handmatig is niet te doen als ik het zo snel lees op google :+
Heb inmiddels al wat traditionelere bereidingswijzen gevonden, komt de volgende keer dus wel goed.
En nee, ik ga niet alleen voor nougat een standmixer kopen. ;) Ik kneed en klop juist graag met de hand, dus zonde van het geld. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_145922454
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 oktober 2014 14:06 schreef minilot het volgende:

[..]

Heb inmiddels al wat traditionelere bereidingswijzen gevonden, komt de volgende keer dus wel goed.
En nee, ik ga niet alleen voor nougat een standmixer kopen. ;) Ik kneed en klop juist graag met de hand, dus zonde van het geld. :)
ben benieuwd naar het resultaat. :)
pi_145944746
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 21:44 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Of ik, dat kan ook :+
Yep! De biet uit pot is wel vrij belangrijk, heb het eens zonder gemaakt maar dat is wel redelijk saai, dan kun je net zo goed een avg'tje eten.
En als je het lust is de brie echt een aanrader. Beetje er bovenop laten smelten :9

Verder heb ik trouwens totaal geen recepten met biet.. Je schijnt er salades van te kunnen maken, met geitenkaas e.d. Maar daarvoor moet je niet bij mij zijn :P
Die biet uit de pot bevat vast veel zout. Misschien een beetje zuur, dus lijkt me te vervangen door wat zout en eventueel een scheut azijn.
Whatever...
  zondag 26 oktober 2014 @ 07:07:59 #56
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_145949831
Een halve gram zout per 100 gram biet, vind je dat veel?
http://www.hak.nl/assortiment/rode-bieten/
  zondag 26 oktober 2014 @ 09:22:31 #57
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_145950618
Ik ben nu sukadelappen aan het maken, ze zijn alleen behoorlijk dik.
Moet ik er gewoon zoveel water bij doen tot ze onder staan? Of beter iets anders?
Of is helemaal onder niet nodig?
pi_145950973
En de olijfolie zou ik persoonlijk vervangen door roomboter _O_
  zondag 26 oktober 2014 @ 09:50:19 #60
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_145950991
quote:
0s.gif Op zondag 26 oktober 2014 09:22 schreef gcjoel het volgende:
Ik ben nu sukadelappen aan het maken, ze zijn alleen behoorlijk dik.
Moet ik er gewoon zoveel water bij doen tot ze onder staan? Of beter iets anders?
Of is helemaal onder niet nodig?
Als je wilt sudderen moet je idd wat vocht toevoegen, water, bouillon, (krieken)bier, rode wijn
Ze hoeven niet perse onder te staan.
Mits ze goed gerijpt zijn en mooi doorregen kan je de zeen in het midden er ook uitsnijden en ze als steak bereiden, ik eet ze zelf regelmatig zo.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 26 oktober 2014 @ 09:56:00 #61
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_145951087
quote:
1s.gif Op zondag 26 oktober 2014 09:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als je wilt sudderen moet je idd wat vocht toevoegen, water, bouillon, (krieken)bier, rode wijn
Ze hoeven niet perse onder te staan.
Mits ze goed gerijpt zijn en mooi doorregen kan je de zeen in het midden er ook uitsnijden en ze als steak bereiden, ik eet ze zelf regelmatig zo.
Ik wil het inderdaad graag sudderen, dus nu extra bouillon toegevoegd dan. Bedankt!
  zondag 26 oktober 2014 @ 09:56:44 #62
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_145951098
quote:
0s.gif Op zondag 26 oktober 2014 09:56 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Ik wil het inderdaad graag sudderen, dus nu extra bouillon toegevoegd dan. Bedankt!
Let op dat het niet te zout wordt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_145985540
quote:
1s.gif Op zondag 26 oktober 2014 00:23 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Die biet uit de pot bevat vast veel zout. Misschien een beetje zuur, dus lijkt me te vervangen door wat zout en eventueel een scheut azijn.
Nee, het is juist heel zoetzuur :Y dus waarschijnlijk een berg suiker en azijn.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_145985799
quote:
0s.gif Op donderdag 23 oktober 2014 21:44 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Of ik, dat kan ook :+
Yep! De biet uit pot is wel vrij belangrijk, heb het eens zonder gemaakt maar dat is wel redelijk saai, dan kun je net zo goed een avg'tje eten.
En als je het lust is de brie echt een aanrader. Beetje er bovenop laten smelten :9

Verder heb ik trouwens totaal geen recepten met biet.. Je schijnt er salades van te kunnen maken, met geitenkaas e.d. Maar daarvoor moet je niet bij mij zijn :P
Ik gebruik geen biet uit pot (vind ik niet lekker) maar ik doe er appel door, lekker! :9
  maandag 27 oktober 2014 @ 18:59:00 #65
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_146004413
quote:
1s.gif Op zondag 26 oktober 2014 09:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Let op dat het niet te zout wordt.
Het werd helaas niet erg lekker, veel te droog geworden.
Het lukt mij nooit om goed draadjesvlees te maken, altijd wordt het droog :(

Heb jij een foolproof recept? dan ga ik het dit weekend nogmaals proberen!
pi_146005139
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 18:59 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Het werd helaas niet erg lekker, veel te droog geworden.
Het lukt mij nooit om goed draadjesvlees te maken, altijd wordt het droog :(

Heb jij een foolproof recept? dan ga ik het dit weekend nogmaals proberen!
Zachter vuurtje en meer tijd geven..? Hoe lang heeft het uiteindelijk gesudderd?
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 27 oktober 2014 @ 19:16:59 #67
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_146005316
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:13 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Zachter vuurtje en meer tijd geven..? Hoe lang heeft het uiteindelijk gesudderd?
Ik heb het kleinste en zachtste vuurtje gebruikt. Het heeft zo'n 3 uur opgestaan gisteren en vandaag pas gegeten
pi_146005626
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:16 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Ik heb het kleinste en zachtste vuurtje gebruikt. Het heeft zo'n 3 uur opgestaan gisteren en vandaag pas gegeten
3 uur is volgens mij wel kort hoor, om het echt lekker zacht te krijgen is 4+ wel aan te raden. Heb je er wel azijn bij gedaan? Dat helpt ook om het vlees zachter te maken.
Het kleinste pitje van je fornuis zou nog wel te groot kunnen zijn. Je zou het ook met pan en al in de oven op een graadje of 120 kunnen zetten.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 27 oktober 2014 @ 19:30:10 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_146005988
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 18:59 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Het werd helaas niet erg lekker, veel te droog geworden.
Het lukt mij nooit om goed draadjesvlees te maken, altijd wordt het droog :(

Heb jij een foolproof recept? dan ga ik het dit weekend nogmaals proberen!
te mager vlees gebruikt? Stoofvlees wil ik altijd doorregen vlees, wil sowieso doorregen vlees.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 27 oktober 2014 @ 19:30:58 #70
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_146006032
3 uur is idd aan de korte kant.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_146006503
Als je nu nog een hele lading over hebt zou je er een klein beetje water weer bij kunnen doen (want ik neem aan dat je de saus hebt ingekookt) en het nog wat langer proberen, eventueel in de oven. Zonde om meteen weg te gooien.
Als dat niet werkt was je vlees vast te mager.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 27 oktober 2014 @ 19:53:34 #72
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_146007236
Had nu niet zoveel gemaakt dus het is wel op gelukkig.
Wat voor vlees raden jullie dan aan? Misschien was dit te mager.
Volgende keer dus ook langer opzetten dan!
pi_146010276
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 19:16 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Ik heb het kleinste en zachtste vuurtje gebruikt. Het heeft zo'n 3 uur opgestaan gisteren en vandaag pas gegeten
Wel een deksel op de pan gehouden? het wordt ook nogal snel droog anders. Gewoon weer proberen gaat vanzelf goed.
  maandag 27 oktober 2014 @ 20:55:54 #74
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_146010384
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 20:54 schreef mytec het volgende:

[..]

Wel een deksel op de pan gehouden? het wordt ook nogal snel droog anders. Gewoon weer proberen gaat vanzelf goed.
Ja dat wel! Ik hoop dat het ooit een keer lukt. Ik kan op zich best koken maar dit is nog nooit echt lekker geworden :'(
pi_146010404
quote:
1s.gif Op maandag 27 oktober 2014 08:42 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Nee, het is juist heel zoetzuur :Y dus waarschijnlijk een berg suiker en azijn.
Ik heb even gekeken, er zit water suiker, azijn, zout en zetmeel bij. Dus tsja, wat suiker zout en azijn lossen jouw probleem mbt smaak op.
Whatever...
pi_146010519
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 20:56 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Ik heb even gekeken, er zit water suiker, azijn, zout en zetmeel bij. Dus tsja, wat suiker zout en azijn lossen jouw probleem mbt smaak op.
Nou, tussen ergens wat suiker, zout en azijn bij flikkeren en iets inmaken zit nog wel degelijk verschil. Bovendien zit er geen troep (als in een lijst aan E-nummers) of wat dan ook in dus ik zie niet in waarom je voor de doordeweekse maaltijd per se meer moeite zou moeten doen.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_146010625
Ik gebruik rib of sucade lappen en dan koop ik het vlees met het meeste vet eraan/erin.
Mijn (basis) hachee recept is: uien in halve ringen snijden, olie en boter in een pan, uien erin op laag vuur ongeveer 30 tot 45 minuten laten bakken (sommige zweren bij donkerbruine uien, ik hou meer van lichtbruine uien) vlees in blokjes snijden, peper er overheen doen, in een andere pan olie en boter doen, op hoog vuur het vlees in porties aan bakken, zout erbij en dan vlees en vocht bij de uien gooien, kip of runderbouillon erbij tot het bijna onder staat, kruidnagel, jeneverbes, laurierblad en appelstroop erbij en dan zolang laten sudderen tot je vlees mals is (uurtje of 4, 5) en af en toe een stukje vlees proeven :)
pi_146011504
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 20:58 schreef PluisigNijntje het volgende:

[..]

Nou, tussen ergens wat suiker, zout en azijn bij flikkeren en iets inmaken zit nog wel degelijk verschil. Bovendien zit er geen troep (als in een lijst aan E-nummers) of wat dan ook in dus ik zie niet in waarom je voor de doordeweekse maaltijd per se meer moeite zou moeten doen.
Je mag het helemaal zelf weten, ik vind het niet echt lekker, te weeig. Maar er is weinig mis mee.
Whatever...
  maandag 27 oktober 2014 @ 21:30:43 #79
63722 z80
I fink you freaky
pi_146012492
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 18:59 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Het werd helaas niet erg lekker, veel te droog geworden.
Het lukt mij nooit om goed draadjesvlees te maken, altijd wordt het droog :(

Heb jij een foolproof recept? dan ga ik het dit weekend nogmaals proberen!
zelfde recept alleen een uurtje of 8 laten pruttelen. net niet koken maar af en toe een blup horen.
stoofvlees staat hier minimaal 8 uur op en gaat pas "uit" als het vlees uit elkaar valt als je er naar kijkt.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  maandag 27 oktober 2014 @ 21:33:11 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_146012686
Ga morgen hert stoven, met rode wijn
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_146015639
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 21:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Ga morgen hert stoven, met rode wijn
Oh lekker. Daar ben ik gek op. Met name hertengoulash... laurier, jeneverbes, rode wijn... en slagroom.... hrmz.
Whatever...
pi_146019466
Ik heb een vraagje en ik hoop dat het niet te dom is voor dit topic :@
Paar dagen geleden had ik een simpele versie van moussaka gemaakt en in het recept stond: kook de aardappelen beetgaar. Maar hoe lang is nu precies beetgaar? Ik had vastkokende aardappelen en had 5 minuten gekookt maar dat was blijkbaar veel te kort.. De aardappelen gaan daarna nog 20 minuten de oven in maar ze waren nog best hard. Dus hoe lang kook je nu precies aardappelen zodat ze beetgaar zijn?

Het mag duidelijk zijn dat ik nog veel moet leren op kookgebied :')
pi_146019568
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 23:49 schreef Daeneris het volgende:
Ik heb een vraagje en ik hoop dat het niet te dom is voor dit topic :@
Paar dagen geleden had ik een simpele versie van moussaka gemaakt en in het recept stond: kook de aardappelen beetgaar. Maar hoe lang is nu precies beetgaar? Ik had vastkokende aardappelen en had 5 minuten gekookt maar dat was blijkbaar veel te kort.. De aardappelen gaan daarna nog 20 minuten de oven in maar ze waren nog best hard. Dus hoe lang kook je nu precies aardappelen zodat ze beetgaar zijn?

Het mag duidelijk zijn dat ik nog veel moet leren op kookgebied :')
ik heb er niet veel verstand van maar zit je dan niet gewoon een of andere rauwe gele knol te eten _O-
Because you know i'm all about that ass
pi_146023667
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 23:49 schreef Daeneris het volgende:
Ik heb een vraagje en ik hoop dat het niet te dom is voor dit topic :@
Paar dagen geleden had ik een simpele versie van moussaka gemaakt en in het recept stond: kook de aardappelen beetgaar. Maar hoe lang is nu precies beetgaar? Ik had vastkokende aardappelen en had 5 minuten gekookt maar dat was blijkbaar veel te kort.. De aardappelen gaan daarna nog 20 minuten de oven in maar ze waren nog best hard. Dus hoe lang kook je nu precies aardappelen zodat ze beetgaar zijn?

Het mag duidelijk zijn dat ik nog veel moet leren op kookgebied :')
Zo'n 18 minuten. Net dat je nog een licht, harde kern proeft (of net niet). Of als je met een scherp mesje erin prikt, dat je er redelijk soepel doorheen glijdt. Maar bikkelhard is niet beetgaar... _O-

Edit: Of wacht. Moussaka? Had je de aardappels dan al van te voren in plakjes gesneden? Dan kan je volgens mij wel met tien minuten toe. Maar ze moeten net nog een beetje hard/zacht zijn. Net als met pasta. *O*
Somebody that I used to know
pi_146046380
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 08:55 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Zo'n 18 minuten. Net dat je nog een licht, harde kern proeft (of net niet). Of als je met een scherp mesje erin prikt, dat je er redelijk soepel doorheen glijdt. Maar bikkelhard is niet beetgaar... _O-

Edit: Of wacht. Moussaka? Had je de aardappels dan al van te voren in plakjes gesneden? Dan kan je volgens mij wel met tien minuten toe. Maar ze moeten net nog een beetje hard/zacht zijn. Net als met pasta. *O*
Dankje! Ik ga het binnenkort nog eens uitproberen :)
pi_146072016
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 20:55 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Ja dat wel! Ik hoop dat het ooit een keer lukt. Ik kan op zich best koken maar dit is nog nooit echt lekker geworden :'(
Staat je vuur wel zacht genoeg? Als je lang gaat stoven moet je het net tegen de kook aanhouden, dat wil zeggen dat er af en toe wat belletjes omhoog komen. Je kan de pan ook goed afgesloten in een oven van 110 graden zetten. Als het vuur te hoog staat wordt je vlees gegarandeerd kurkdroog.
  woensdag 29 oktober 2014 @ 14:00:26 #87
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_146072843
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 13:39 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Staat je vuur wel zacht genoeg? Als je lang gaat stoven moet je het net tegen de kook aanhouden, dat wil zeggen dat er af en toe wat belletjes omhoog komen. Je kan de pan ook goed afgesloten in een oven van 110 graden zetten. Als het vuur te hoog staat wordt je vlees gegarandeerd kurkdroog.
Ik ga het aankomend weekend nog eens proberen en inderdaad opletten dat het niet echt kookt dus. Anders probeer ik het in de oven!
  woensdag 29 oktober 2014 @ 14:03:57 #88
94046 PM-girl
Is geen haartje betoeterd...
pi_146072974
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 14:00 schreef gcjoel het volgende:

[..]

Ik ga het aankomend weekend nog eens proberen en inderdaad opletten dat het niet echt kookt dus. Anders probeer ik het in de oven!
Dat lang en laag stoven is echt de truc. Mij lukte het met verschillende recepten ook niet, vaak stond er 3 uur suddertijd genoemd.
Nu pak ik minimaal 6 maar liever 8 uur lang sudderen en dan is het heerlijk!
...maar weI in de aap gelogeerd :P
*
Ik stuur al sinds oktober 2006 PM's, word ik dan nu PM-woman?
Laat maar: PMS-girl it is.....
  woensdag 29 oktober 2014 @ 14:05:13 #89
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_146073033
quote:
1s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 14:03 schreef PM-girl het volgende:

[..]

Dat lang en laag stoven is echt de truc. Mij lukte het met verschillende recepten ook niet, vaak stond er 3 uur suddertijd genoemd.
Nu pak ik minimaal 6 maar liever 8 uur lang sudderen en dan is het heerlijk!
Ja inderaad, dat staat er meestal. Ga het dus gewoon lekker lang doen dit weekend!
pi_146073581
kleinste pitje op de laagste stand gaat hier ook te hard. een sudderplaatje bied uitkomst al zou het van mij nog wel zachter mogen.
pi_146077380
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 14:18 schreef Elleska het volgende:
kleinste pitje op de laagste stand gaat hier ook te hard. een sudderplaatje bied uitkomst al zou het van mij nog wel zachter mogen.
Bekend probleem. Ik denk dat ik de volgende keer ook de oven op 110 ga proberen.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_146077482
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 14:18 schreef Elleska het volgende:
kleinste pitje op de laagste stand gaat hier ook te hard. een sudderplaatje bied uitkomst al zou het van mij nog wel zachter mogen.
1 of 2 theelichtjes een idee?
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  woensdag 29 oktober 2014 @ 16:16:49 #93
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_146077581
Flauwekul allemaal. Gewoon op laten staan tot het gaar is.
Als dat 4 uur duurt, dan 4 uur, als het 8 uur duurt, dan 8 uur.
Hard of zacht maakt niet veel uit hoor.
pi_146077700
Tja je kan het flauwe kul noemen.
ik vind het te hard gaan wanneer ik regelmatig moet roeren om te voorkomen dat de boel aanbrand. en zelfs met deksel op de pan in de gaten houden of de boel niet droogkookt. dat werkt niet voor mij.

met het gasstel in de vorige woning (zelfde pannenset) had ik daar helemaal geen last van.
pi_146077813
Met een sudderplaatje brand het niet aan ;)
  woensdag 29 oktober 2014 @ 16:24:55 #96
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_146077870
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 16:20 schreef Elleska het volgende:
Tja je kan het flauwe kul noemen.
ik vind het te hard gaan wanneer ik regelmatig moet roeren om te voorkomen dat de boel aanbrand. en zelfs met deksel op de pan in de gaten houden of de boel niet droogkookt. dat werkt niet voor mij.

met het gasstel in de vorige woning (zelfde pannenset) had ik daar helemaal geen last van.
Vind het best knap als het aanbrandt, behalve als het dus inderdaad drooggekookt is. Maar zoals iemand hierboven zei, dat het gegarandeerd gortdroog wordt als het vuur hoger staat is gewoon niet waar.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_146078353
ik was het ook niet die zei dat vlees gegarandeerd gortdroog wordt. ik vind alleen dat het stoven wel degelijk te hard kan gaan.

quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 16:23 schreef Dragonberry het volgende:
Met een sudderplaatje brand het niet aan ;)
heb ik :Y
maar dat werd hierboven flauwekul genoemd
pi_146081344
quote:
0s.gif Op maandag 27 oktober 2014 21:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Ga morgen hert stoven, met rode wijn
Toch niet op deze wijze he.. :@
  woensdag 29 oktober 2014 @ 18:13:42 #99
347224 SiennaForrest
Dat bepaal ik zelf wel uit!
pi_146081460
quote:
0s.gif Op woensdag 29 oktober 2014 18:09 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Toch niet op deze wijze he.. :@
Wat staat je tegen? :)
''Ware rust is niet afwezigheid van beweging, het is evenwicht in de bewegingen.'
pi_146081544
In principe niets maar ik kan mij voorstellen dat Piet misschien een iets andere bereiding heeft. Ik trouwens ook. :s)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 29-10-2014 18:16:06 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')