Laat gaan.quote:Op vrijdag 7 november 2014 13:04 schreef Isegrim het volgende:
Onzin. Dat IS gewoon het lekkerste voer. In Sri Lanka ook. En de leukste ambiance, dat ook.
Dat betwist ik dan ook niet.quote:
ben het ook met jou eens, alsof je daar geen goeie restaurants hebt, het ene doen en het andere niet latenquote:
Omdat het zondag is.quote:
Zeker!quote:
Niet om nu echt vervelend te zijn maar al die HK deli's die in dat straatje zitten zijn meestal gevuld met Aziaten gewoon omdat dat hun China town is en Aziaten meestal in hun eigen wijkje verblijven als het om eten gaat. Dus in deze zegt dat niet echt wat over de kwaliteit an sich van deze zaak.( ik ken de zaak namelijk ook)quote:Op zondag 9 november 2014 20:53 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag lekker gedimsumt bij Kee Lun Palace in Chinatown, Den Haag. Samen met een vriendin.
[knip]
Restaurant zal vol Chinezen, altijd goed teken. 2e Keer dat ik er ben geweest. Jum!
Precies lijken. Komen van de groothandel. Onderscheiden zich niet wat je bij de zondag snackbar Chinees haalt qua kwaliteit.Je betaalt alleen hier meer vanwege de setting.quote:
Voor de beste ga je gewoon hier heen. Geen discussie mogelijk tenzij je wilt dat ik een uitgebreid verhaal neerpen waarom ik vind dat ze de beste zijn i.v.g met zelfs een Tai Wu of een Lange Muur of welk restaurant in Rotterdam/Zuid-Holland ook.( en die ik bijna allemaal van haven tot gort ken)quote:Op maandag 10 november 2014 06:50 schreef Isegrim het volgende:
Ziet er lekker uit! Ik heb nog nooit dimsum gedaan, maar eens doen. Misschien dat Iwanius of RobinOok kunnen zeggen waar in Rotterdam ze de beste hebben?
Die zit niet tegenover de Lange Muur. Tegenover de Lange Muur zit deze zaak.quote:Op maandag 10 november 2014 07:25 schreef RobinOok het volgende:
Ik zeg Lange Muur. Tegenover Wah Nam Hong.
Welnee.quote:Op dinsdag 11 november 2014 12:01 schreef Iwanius het volgende:
omdat De Lange Muur zijn dimsum van de groothandel komt en alleen gestoomd wordt in de eigen keuken
Ha wat grappig! Daar heb ik afgelopen zaterdag gegeten, mijn vriendin en ik hadden alweer 9 jaar en wij hadden hadden nagenoeg dezelfde menu's. Wat gezien het concept eigenlijk niet zo verwonderlijk is...quote:Op vrijdag 7 november 2014 12:54 schreef RobinOok het volgende:
Het werd weer eens tijd om bij ons favoriete restaurant te gaan eten. Restaurant De Jong in de Raampoortstraat 38 in Rotterdam.
[ link | afbeelding ]
Kroepoekje van eekhoorntjesbrood met gepekelde sjalotjes, mosterdpoeder en dille.
Mijn cijfer: 10
[ link | afbeelding ]
Toastje met kippelevermousse met gerookte paling met "date leather" met groene kruiden, creme van groene kruiden en geraspte mierikswortel.
Mijn cijfer: 10
[ link | afbeelding ]
In zoetzuur ingelegde linten van flespompoen met pompoenkaramel, hazelnootschuim, poeder van weet ik niet meer, ik geloof ook hazelnoot.
Mijn cijfer: 10
[ link | afbeelding ]
Twee stukken gnocchi, een beetje wennen. Ze waren niet springy en veerkrachtig maar het leek eerder een stroeve, vette aardappelpuree. Toch had het wel wat. Met salieboter, salie en cress van rode zuring.
Mijn cijfer: 8
[ link | afbeelding ]
Dunne plak ribeye, op bruine bonen met een appel/knolselderij creme. Met scheuten van (ik gok) spinazie.
Mijn cijfer: 7 (komt ook omdat ik meestal al helemaal vol zit als we aan het hoofdgerecht toe zijn)
Kosten: 127,50 voor 4 gangen, vier glazen wijn x 2 personen.
Nou..ik ben dan erg benieuwd hoe jij het dan zo zeker weet dat de dimsum niet prefab bereidt is alias van de groothandel komt.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |