Woah, dat ziet er professioneel uit zeg, gaaf!quote:Op zondag 9 november 2014 17:05 schreef _Liek het volgende:
Ik heb ook weer eens wat gebakken Frambozen tartelettes met witte chocolade ganache.. Het volgende op de planning is kruidnoten en borstplaat.. Jullie al aan de Sinterklaas baksels?
[ afbeelding ]
Thnx Alles bij elkaar zijn meerder recepten uit boeken, van mezelf en dergelijke.. Ik ga het nog uitwerken maar dat frambozen deel bestaat uit t frambozenpuree, suiker, eidooiers, ei, gelatine en boterquote:Op zondag 9 november 2014 20:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Woah, dat ziet er professioneel uit zeg, gaaf!
Waar bestaat de roze frambozenlaag precies uit, eigenlijk?
hoeveel is veel? kilo's?quote:Op zaterdag 8 november 2014 10:59 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Daarom kun je het beste heel veel maken en daarna invriezen in bollen van bijvoorbeeld 200g (dat was voor mij de ideale hoeveelheid). Het is namelijk heel snel ontdooid en je kunt het heel lang gebruiken.
Hangt natuurlijk af van hoe groot je gezin is en hoe veel je maakt. Ik doe met 1,5kg spijs wel een jaar.quote:
hoeveel maak jij bijvoorbeeld?quote:Op zondag 9 november 2014 21:28 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Hangt natuurlijk af van hoe groot je gezin is en hoe veel je maakt. Ik doe met 1,5kg spijs wel een jaar.
Ongeveer 1,5kg dusquote:
hou opquote:Op zondag 9 november 2014 21:33 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ongeveer 1,5kg dus
Dat laat ik 5-6 weken rijpen, dan ei er in, nog een week, dan invriezen.
Op dat moment zit nog niet al het ei er in trouwens, er gaat altijd nog wat ei bij voor het bakken. Dan heb je die heerlijke spijs die nog echt een beetje vochtig is na het bakken.
Die billen, geweldig!!quote:Op zondag 9 november 2014 21:41 schreef Qunix het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Morgen uitdelen op kantoor.
(onderste zijn Speculaas moppen, donkere deeg is speculaas en lichte is vanille)
Ziet er mooi uit Liek.quote:Op zondag 9 november 2014 17:05 schreef _Liek het volgende:
Ik heb ook weer eens wat gebakken Frambozen tartelettes met witte chocolade ganache.. Het volgende op de planning is kruidnoten en borstplaat.. Jullie al aan de Sinterklaas baksels?
[ afbeelding ]
Ik heb ooit een cheesecake ingevroren, en die bleef best eetbaar.quote:Op zondag 9 november 2014 22:13 schreef Tinuviel het volgende:
Hebben jullie tips voor taarten, die redelijk makkelijk te maken zijn en die je goed kunt invriezen? Meestal is appeltaart, een van onze standaard taarten. Die kun je volgens mij zonder problemen invriezen. Nu heb ik ook een leuk recept gevonden voor een sinaasappel cheesecake met speculaasbodem. Zou je zoiets kunnen invriezen?
Dankje Bleie. Als er veel overblijft ga ik het gewoon proberen.quote:Op vrijdag 14 november 2014 06:46 schreef Bleie het volgende:
[..]
Ik heb ooit een cheesecake ingevroren, en die bleef best eetbaar.
Dat ziet er geweldig uit en lijkt me ook nog eens heel erg lekker!quote:Op zaterdag 15 november 2014 18:06 schreef Tinuviel het volgende:
De Speculaas Cheesecake met Sinasappels was ook heerlijk! Niet superzoet en echt iets voor mensen, die van een frissere niet te zware cake houden. Volgende keer maak ik wel meer van het cheese gedeelte:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bleie zit er heerlijk uit.
Heb je hier 'n recept van?quote:Op zaterdag 15 november 2014 18:06 schreef Tinuviel het volgende:
De Speculaas Cheesecake met Sinasappels was ook heerlijk! Niet superzoet en echt iets voor mensen, die van een frissere niet te zware cake houden. Volgende keer maak ik wel meer van het cheese gedeelte:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bleie zit er heerlijk uit.
Hierbij het recept (hopelijk is het goed genoeg leesbaar):quote:Op zaterdag 15 november 2014 18:15 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Heb je hier 'n recept van?
Prima te lezen, bedankt! Van de week eens maken, hij klinkt heerlijkquote:Op zaterdag 15 november 2014 19:58 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Hierbij het recept (hopelijk is het goed genoeg leesbaar):
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |