abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 18 september 2014 @ 11:44:49 #1
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_144653906

23r4gzr.jpg

UVT / WOS HOWTO

Accounts bij meerdere bookmakers.
Veel betters beginnen hun bettingloopbaan bij de Toto of bij Unibet. Logisch! Het is laagdrempelig en het aanbod is best acceptabel (Toto) tot heel uitgebreid (Unibet). Toch is het verstand om bij meer bookmakers een account te hebben.
Bijvoorbeeld:
Dit weekend staat Groningen-Utrecht op het programma. Bij de Toto krijg je een odd van 1.54 voor winst van Groningen. Unibet geeft een odd van 1.52. Maar bwin.com biedt een odd van 1.62. Dat scheelt niet veel, maar als je de winst op lange termijn wil maximaliseren is het verstandig om de bet te spelen bij de bookmaker met de hoogste odd.
Een overzicht van odds bij bookmakers van heel veel wedstrijden is te vinden op www.oddsportal.com
Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk bij 24 bookmakers een account gaat aanmaken. Daarom zou je kunnen beginnen met de volgende bookmakers:
Unibet (doelpuntenmakers, groot aanbod)
Bwin (groot aanbod, redelijke odds)
Tipico (leuke bonus! Stort 100 euro en krijg er 100 euro gratis bij. Die 200 euro moet je wel in totaal 3x hebben ingezet op odds boven de 2.0 om te mogen uitbetalen.)
12bet of SBObet (ideale bookies voor asian handicapping)

Asian Handicapping
-1 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil krijg je je geld terug (dat is dus anders dan bij de Europese). Bij winst met 2 goals verschil of meer win je je bet. Hetzelfde geldt voor -2, maar dan met 2 goals verschil

-1.5 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je ook je bet! Bij winst met 2 goals verschil of meer, win je je bet. Dit is dus in feite hetzelfde als de -1 Europese Handicap! Hetzelfde geldt voor -2.5, maar dan met 2 goals verschil.

-0.5 Asian Handicap: Bij winst, win je je weddenschap. Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dit kan dus gezien worden als een normale 1, bij 1X2 weddenschappen)

0:0, ook wel Level Ball of Draw No Bet (DNB) genoemd: Bij winst win je je weddenschap, bij verlies van jouw ploeg heb je je bet verloren. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug!

-0.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg win je je bet, bij verlies van jouw ploeg verlies je je bet. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je stake (inzet). Je dekt dus eigenlijk de overwinning voor de helft af met een gelijkspel.

-0.75 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil win je de helft van je Stake (inzet) x de Odd (quotering). Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dus bijvoorbeeld 10 euro op Ajax -0.75 tegen een odd van 1.9. Ajax wint met 1 goal verschil, dan is je winst (10/2) x0.9 = 4,5 euro. Wint Ajax met 2 goals verschil is je winst 10 x 0.9 = 9 euro. Je krijgt natuurlijk 19 euro uitbetaald, maar je zet zelf 10 euro in, dus winst is 9.

-1.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij gelijkspel of verlies, verlies je je bet (dus je hele inzet)

Dit zijn zoals je ziet de min (-) Handicaps, + werkt precies hetzelfde maar dan op de tegenovergestelde manier. Voorbeeldje +0.5 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg, bet verloren bij verlies van jouw ploeg. +0.75 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg. Bij verlies met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij verlies met 2 goals verschil of meer van jouw ploeg verlies je je bet.

Nogmaals: Zet niet in voordat je het snapt, je moet het even door hebben zoals bij alles. Het voordeel van de Aziatische markten is dat de marges bij de bookmakers veel kleiner zijn, hier kan je dus vaak betere odds (quoteringen) krijgen.

Moneybookers/Skrill/Neteller
Neem een account bij Skrill (voorheen Moneybookers) of bij Neteller. Dat is een soort internetrekening waar je makkelijk via iDeal geld op kan storten. Met die Skrill- of Netellerrekening kan je makkelijk storten bij alle bookmakers.

Gebruik een Excel-sheet.
Als je al bets in een Excel-sheet bijhoudt, kan je goed zien hoe goed je zelf bent in wedden. Is wedden voor jou winstgevend? Bij welke competities scoor jij goed? Welke soort bets gaan vaak fout (over/under, handicap enz.). Je kan in deze sheet ook de tipper invoeren. Op die manier kan je zien welke tipper op lange termijn winstgevend en is en welke niet.
Veel betters die ooit op FOK! hun tips hebben gedeeld, gebruiken een sheet die te vinden is op http://wos.johan-derksen.com/sheet/
Ja, het is even puzzelen. Verwacht niet dat je de sheet binnen 5 minuten voor 100% begrijpt. Dat kan best iets langer duren. Maar als het je gelukt is om de basisschool af te maken, lukt het ook om met deze sheet te werken. Stel de vragen gerust op FOK!.
Een sheet werkt heel verhelderend voor veel betters.

Op deze site staan ook een aantal sheets plus uitleg: http://www.aussportsbetti(...)ker-excel-worksheet/

Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

Combo met favorieten?
Een van de beginnersfouten hebben we allemaal gemaakt. Men maakt een combo met allerlei favorieten tegen kleine clubs. Ajax zal toch wel van RKC winnen? AZ uit bij NEC? Moet lukken. Bayern, die hebben zoveel kwaliteit die winnen wel van Keulen. Enz.
Natuurlijk, de kans is groot dat er veel van die potjes goed uitpakken in je combo. Maar ze moeten allemaal goed zijn om iets te winnen bij een gewone combo. De ervaring leert dat alleen maar combos maken met favorieten op de lange termijn lang niet altijd winstgevend is. Vraag maar na aan de betters die al langer wedden.

Waar haal je je tips vandaan, behalve van het grote FOK!?
Neem eens een kijkje op www.bettingadvice.com en op forum.bettingadvice.com.
Daarnaast kan je op zoek naar goede tippers op www.blogabet.com. Kijk daar niet alleen naar de algemene statistieken van iemand maar ook naar de statistieken van de competitie voor die tipper waar jij een bet van wil volgen.

Wat bedoelen jullie nou eigenlijk als je het hebt over 'Value'?
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2012 16:11 schreef heywoodu het volgende:

Of het voor jou value is vind ik een mening ja.

Stel: Djokovic - Federer.
Jij schat de kansen in op 50-50
Ik schat de kansen in op 30-70

"Fair odds" in jouw ogen zouden dan dus 2.00 en 2.00 voor beide spelers zijn (100/50).
In mijn ogen zou de "fair odd" voor Djokovic ongeveer 3.3 zijn (100/30) en die voor Federer ongeveer 1.43 (100/70).

Als je bij bookmakers dan bijvoorbeeld odds hebt van 1.94 voor Djokovic en 1.94 voor Federer (2.00 en 2.00 zullen ze niet hebben, want dan verdienen ze natuurlijk niks), doe jij er niks mee (want jij vind 2.00 een eerlijke odd, en speelt hem dus alleen als de odd een stuk hoger is), maar ik plaats een bet op Federer @ 1.94 (want ik schat een eerlijke odd in op 1.43, en dus is 1.94 voor mij een hele mooie odd om te spelen).

Hoe je ongeveer de kans inschat van een bepaalde speler of een bepaald team is natuurlijk weer een tweede, dan gaat het weer over wat je van de spelers/teams weet, nieuws, blessures, ondergronden met tennis, hoogte van de baan met schaatsen, grootte van de schans met schansspringen etc.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_144653974
quote:
15s.gif Op donderdag 18 september 2014 11:43 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Dat nog moeten bewijzen :')
Wie ben jij.
Ik geloof lang niet alles wat ik op het internet tegenkom.
Jij bent er een voorbeeld van :')
Edensnator over 'n out
pi_144654156
Fey-Aja X2 @ ¤ 1.55
FEy-Ajax DNB Ajax @ 2.02

Ajax is simpelweg beter, en heeft een dag extra rust.
Als Feyenoord thuis al niet kan winnen van WillemII.

Het thuisvoordeel van Feyenoord zal denk ik niet genoeg zijn, Feyenoord ontbeert kwaliteit en dat is al tijden zichtbaar.
pi_144691183
Ik speel ook Ajax DNB @2.04
Ik heb het gevoel dat de gifbeker helemaal leeg moet voor Feyenoord.
Edensnator over 'n out
pi_144728142
Liverpool @1.80
[email protected]
"Now fuck off, I need to meditate, or masturbate, or both... "
  zaterdag 20 september 2014 @ 18:23:17 #6
6941 APK
Factual, I think.
pi_144728302
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 18:16 schreef Vaas3 het volgende:

Liverpool @1.80
[email protected]
Hier graag tips - met onderbouwing - en discussie over wedden op alles wat los en vast zit.Slowchat graag in de wedclub, dat is het bovenste topic in deze reeks: Topicreeks: Wedclub
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144782876
afgelopen week/weekend weer een 2 tal fijne bets gehad :)
helaas omdat ik ziek was hier niks kunnen tippen !
excuses daarvoor!

2l9iqeg.png
2ebfnm9.png
pi_144784416
Wow. Zag je het laatst geplaatste bericht echt niet? w/
pi_144786148
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 12:15 schreef wspa_ het volgende:
Wow. Zag je het laatst geplaatste bericht echt niet? w/
uhm, die heb ik idd echt niet gezien nee _O- .

mijn excuses nogmaals ;).

als ik weer een poging ga wagen zal ik het hier neerzetten :).
maar ben niet van plan om mijn bet helemaal te gaan onderbouwen!
maar zou het tof vinden als iemand anders ook mee kan profiteren.. zodoende!
pi_144797754
quote:
17s.gif Op maandag 22 september 2014 13:15 schreef anoniempjeanoniempje het volgende:

[..]

uhm, die heb ik idd echt niet gezien nee _O- .

mijn excuses nogmaals ;).

als ik weer een poging ga wagen zal ik het hier neerzetten :).
maar ben niet van plan om mijn bet helemaal te gaan onderbouwen!
maar zou het tof vinden als iemand anders ook mee kan profiteren.. zodoende!
Als je het niet van plan bent om te onderbouwen, omdat je simpelweg te lui bent om dat te doen, kan je hier beter niks meer plaatsen. Ongelofelijk sommige mensen :')
  maandag 22 september 2014 @ 19:19:54 #11
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798164
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:09 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Als je het niet van plan bent om te onderbouwen, omdat je simpelweg te lui bent om dat te doen, kan je hier beter niks meer plaatsen. Ongelofelijk sommige mensen :')
Kan ook 'gebrek aan onderbouwing wegens gevoel dat iets gaat gebeuren' (Niet altijd de beste tips :+ ) zijn ipv van luiheid, maar het is hier dan idd niet echt op z'n plaats.

Maakt niks uit, de wedclub is dan verder ook prima toch?

UVT / Wedclub #582: Ik ben hooggeleid G
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798242
Hier dan eindelijk een bet met enige onderbouwing aangezien dat nog al moeilijk is voor sommige mensen hier. Ga dus alsjeblieft niet haten als het aan het eind van de avond fout blijkt te zijn. Ik doe moeite en speel deze twee bets ook met vertrouwen.

Wigan Atlethic - Ipswich Town

Moeilijk om in deze wedstrijd een winnaar te voorspellen. Daarom ben ik gaan kijken naar goalscorers en zie wel value in Callum McManaman van Wigan.
Uit de laatste 5 wedstrijden in de Championship waar hij in mee speelde maakte hij 4 doelpunten.
Daarnaast is het zo dat de laatste 2 thuiswedstrijden van Wigan zijn gewonnen en de laatste 3 onderlinge wedstrijden ook.

Echter te weinig value op Wigan to Win dus een bet op Mcmanaman to score @ 4.2 [2/10]

Getafe - Valencia

Getafe staat 16e in de Liga met 3 punten uit 3 wedstrijden. (1 gewonnen 2 verloren)
Valencia staat 5e met 7 punten uit 3 wedstrijden maar kan klimmen naar de 2e/3e plek als ze winnen. (2 gewonnen 1 gelijk)

Het gelijke spel kwam tot stand in de eerste uitwedstrijd tegen het best goede Sevilla waarbij ze met 10 man nog een doelpunt achterstand wisten goed te maken. De tweede en derde wedstrijd werden gemakkelijk gewonnen met 3-0 en 3-1 tegen respectievelijk Espanyol en Malaga.

Ik verwacht daarom ook vanavond geen grote problemen voor Valencia en verwacht een 0-3 1-3 eindstand.

Valencia -1 to win @ 4.0 [2/10]


5l56k4.jpg
Rossoneri siamo noi.
pi_144798346
Heb je wel een wedstrijd van beide clubs gezien?
pi_144798408
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:23 schreef Mercurial het volgende:
Heb je wel een wedstrijd van beide clubs gezien?
Liga BBVA kijk ik veel en pak Valencia ook mee ja.
Onderbouwing bij Wigan - Ipswich lijkt me vrij logisch toch?
Maar zoals ik al zei, je bent vrij om te volgen.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 22 september 2014 @ 19:28:47 #15
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798581
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:23 schreef Mercurial het volgende:

Heb je wel een wedstrijd van beide clubs gezien?
Heb jij die topicpointer hier ooit wel eens gezien?

Hier graag tips - met onderbouwing - en discussie over wedden op alles wat los en vast zit.Slowchat graag in de wedclub, dat is het bovenste topic in deze reeks: Topicreeks: Wedclub

Als je alleen maar komt om mensen af te zeiken voeg je ook niet echt veel toe.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798586
Ja idd, dan heb ik geen behoefte om die to score te volgen.

Al volg ik uberhaupt weinig mensen.
pi_144798635
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:28 schreef APK het volgende:

[..]

Als je alleen maar komt om mensen af te zeiken voeg je ook niet echt veel toe.
Als je maar even op Bloga zoekt heb ik genoeg toegevoegd lijkt me.
  maandag 22 september 2014 @ 19:30:20 #18
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798656
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:28 schreef Mercurial het volgende:
Ja idd, dan heb ik geen behoefte om die to score te volgen.

Al volg ik uberhaupt weinig mensen.
Dat is dan duidelijk, ga lekker bierposten in de SC :+
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  maandag 22 september 2014 @ 19:31:25 #19
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798708
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:29 schreef Mercurial het volgende:

[..]

Als je maar even op Bloga zoekt heb ik genoeg toegevoegd lijkt me.
Hebben we hier niks aan, post ze dan ook hier en anders niet miepen.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798771
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:28 schreef Mercurial het volgende:
Ja idd, dan heb ik geen behoefte om die to score te volgen.

Al volg ik uberhaupt weinig mensen.
Prima toch. Hou je dan nu weer je mondje dicht? ^O^
Rossoneri siamo noi.
  maandag 22 september 2014 @ 19:33:48 #21
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798842
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:32 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Prima toch. Hou je dan nu weer je mondje dicht? ^O^
En dat is ook offtopic :+
Ik snap de reactie, maar dat happen lokt ook weer een nieuwe reactie uit ;)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798981
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:33 schreef APK het volgende:

[..]

En dat is ook offtopic :+
Ik snap de reactie, maar dat happen lokt ook weer een nieuwe reactie uit ;)
Als die wilt zeiken tegen mij kan die dat lekker doen in DM of in de wedclub.
Maar om nou binnen 2 minuten gelijk mijn bet neer te halen in dit topic met zijn o ik weet alles beter attitude is gewoon vermoeiend.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 22 september 2014 @ 19:44:48 #23
6941 APK
Factual, I think.
pi_144799398
Is het ook, vandaar mijn reply ;)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144806957
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:21 schreef ForzaMilan het volgende:
Hier dan eindelijk een bet met enige onderbouwing aangezien dat nog al moeilijk is voor sommige mensen hier. Ga dus alsjeblieft niet haten als het aan het eind van de avond fout blijkt te zijn. Ik doe moeite en speel deze twee bets ook met vertrouwen.

Wigan Atlethic - Ipswich Town

Moeilijk om in deze wedstrijd een winnaar te voorspellen. Daarom ben ik gaan kijken naar goalscorers en zie wel value in Callum McManaman van Wigan.
Uit de laatste 5 wedstrijden in de Championship waar hij in mee speelde maakte hij 4 doelpunten.
Daarnaast is het zo dat de laatste 2 thuiswedstrijden van Wigan zijn gewonnen en de laatste 3 onderlinge wedstrijden ook.

Echter te weinig value op Wigan to Win dus een bet op Mcmanaman to score @ 4.2 [2/10]

Getafe - Valencia

Getafe staat 16e in de Liga met 3 punten uit 3 wedstrijden. (1 gewonnen 2 verloren)
Valencia staat 5e met 7 punten uit 3 wedstrijden maar kan klimmen naar de 2e/3e plek als ze winnen. (2 gewonnen 1 gelijk)

Het gelijke spel kwam tot stand in de eerste uitwedstrijd tegen het best goede Sevilla waarbij ze met 10 man nog een doelpunt achterstand wisten goed te maken. De tweede en derde wedstrijd werden gemakkelijk gewonnen met 3-0 en 3-1 tegen respectievelijk Espanyol en Malaga.

Ik verwacht daarom ook vanavond geen grote problemen voor Valencia en verwacht een 0-3 1-3 eindstand.

Valencia -1 to win @ 4.0 [2/10]


[ afbeelding ]
Helaas raakte McManaman na een doodschop in de eerste helft geblesseerd en viel die bet in duigen.
Gelukkig wel de andere bet gepakt met een 0-3 overwinning van Valencia.

+4 Units
Rossoneri siamo noi.
pi_144813294
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 22:33 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Helaas raakte McManaman na een doodschop in de eerste helft geblesseerd en viel die bet in duigen.
Gelukkig wel de andere bet gepakt met een 0-3 overwinning van Valencia.

+4 Units
^O^
pi_144815528
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:09 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Als je het niet van plan bent om te onderbouwen, omdat je simpelweg te lui bent om dat te doen, kan je hier beter niks meer plaatsen. Ongelofelijk sommige mensen :')
och hij komt ook weer eens om de hoek kijken hoor :')
ik heb zelden een post vanuit jouw kant gezien met een onderbouwing waar iemand iets aan heeft gehad!
je komt altijd alleen maar mauwen dat iemand iets niet heeft onderbouwd en daar blijft het bij!

meestal plaatst ik een bet omdat ik datgene al langer volg dan vandaag en omdat mijn gevoel daarbij goed zit. en uit mijn printscreens valt op te halen dat ik 7 vd 10 x wel weet wat ik doe :)

als iemand daarvan mee kan profiteren is dat alleen maar mooi meegenomen lijkt mij!

maar goed, ik zal het eens gaan proberen (het onderbouw gebeuren), misschien ga ik het nog wel leuk vinden als vanuit daar diverse mensen mee kunnen profiteren met mijn bet !
pi_144818821
quote:
17s.gif Op dinsdag 23 september 2014 10:24 schreef anoniempjeanoniempje het volgende:

[..]

och hij komt ook weer eens om de hoek kijken hoor :')
ik heb zelden een post vanuit jouw kant gezien met een onderbouwing waar iemand iets aan heeft gehad!
je komt altijd alleen maar mauwen dat iemand iets niet heeft onderbouwd en daar blijft het bij!

meestal plaatst ik een bet omdat ik datgene al langer volg dan vandaag en omdat mijn gevoel daarbij goed zit. en uit mijn printscreens valt op te halen dat ik 7 vd 10 x wel weet wat ik doe :)

als iemand daarvan mee kan profiteren is dat alleen maar mooi meegenomen lijkt mij!

maar goed, ik zal het eens gaan proberen (het onderbouw gebeuren), misschien ga ik het nog wel leuk vinden als vanuit daar diverse mensen mee kunnen profiteren met mijn bet !
Ik heb vaak genoeg tips geplaatst hier met een juiste onderbouwing en ook met een juiste uitkomst. Darten en tennis zijn de sporten waar ik veel op bet, voetbal niet.

Ik heb er alleen weinig zin in, omdat er nog steeds mensen zijn die lopen te ouwehoeren dat er ergens anders voor 0.03 een hogere odd te krijgen is of dat zij denken dat de uitkomst anders gaat zijn dan wat er wordt getipt.
  dinsdag 23 september 2014 @ 12:42:41 #28
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_144819309
ALL IN OP DE EAGLES (TWEE KEER DEZE WEEK)EN MAAK JEZELF RIJK MENSEN HOHOHO
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_144819410
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 12:42 schreef de_boswachter het volgende:
ALL IN OP DE EAGLES (TWEE KEER DEZE WEEK)EN MAAK JEZELF RIJK MENSEN HOHOHO
AH THNX 500 EURO INGEZET
pi_144820033
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 12:24 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Ik heb vaak genoeg tips geplaatst hier met een juiste onderbouwing en ook met een juiste uitkomst. Darten en tennis zijn de sporten waar ik veel op bet, voetbal niet.

Ik heb er alleen weinig zin in, omdat er nog steeds mensen zijn die lopen te ouwehoeren dat er ergens anders voor 0.03 een hogere odd te krijgen is of dat zij denken dat de uitkomst anders gaat zijn dan wat er wordt getipt.
aha oke!

tjah, die mensen blijf je altijd wel houden helaas !
daar ga ik verder ook niet op in, als ze het er niet mee eens zijn laten ze de tip toch links liggen :)
pi_144820044
Anoniempje heb je nog goede tips voor vanavond?
pi_144820190
Ik zie wel value in ADO.

Moeten uit bij Almere City. odd 1.74

Ik zie ook wel value in Milan.

Moeten uit bij Empoli. Odd 1.98
Rossoneri siamo noi.
pi_144820451
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 13:12 schreef ForzaMilan het volgende:
Ik zie wel value in ADO.

Moeten uit bij Almere City. odd 1.74

Ik zie ook wel value in Milan.

Moeten uit bij Empoli. Odd 1.98
Ik zie wel value in de volgende wedstrijden over 3.5 goals:

Rijnburgse Boys - Sparta Rotterdam
VVSB - Vitesse
Capelle - Volendam
Ajax ( Amateurs ) - NEC
Spakenburg - NAC

Ik woon zelf in Barendrecht, op VVSB na zitten alle tegenstanders in de competitie ( Topklasse ) bij Barendrecht en ga regelmatig kijken. Nou is Barendrecht wat minder sterk dit jaar door enkele verkochte spelers, maar de verdediging bij de amateurclubs zijn zeer kwetsbaar. Daarentegen is de aanval vaak opvallend goed en dan zeker die van Spakenburg! Vandaar dat ik verwacht dat er veel doelpunten gaan vallen. Quotes liggen tussen de 1.70 - 2.30.
pi_144822077
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 13:20 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Ik zie wel value in de volgende wedstrijden over 3.5 goals:

Rijnburgse Boys - Sparta Rotterdam
VVSB - Vitesse
Capelle - Volendam
Ajax ( Amateurs ) - NEC
Spakenburg - NAC

Ik woon zelf in Barendrecht, op VVSB na zitten alle tegenstanders in de competitie ( Topklasse ) bij Barendrecht en ga regelmatig kijken. Nou is Barendrecht wat minder sterk dit jaar door enkele verkochte spelers, maar de verdediging bij de amateurclubs zijn zeer kwetsbaar. Daarentegen is de aanval vaak opvallend goed en dan zeker die van Spakenburg! Vandaar dat ik verwacht dat er veel doelpunten gaan vallen. Quotes liggen tussen de 1.70 - 2.30.
Kan helaas niet spelen. Die wedstrijden beginnen al vroeg en de website van betfair is geblokkeerd op mijn werk. :( En via mijn telefoon kan ik geen combo's maken op betfair. _O-
Rossoneri siamo noi.
pi_144822586
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 13:20 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Ik zie wel value in de volgende wedstrijden over 3.5 goals:

Rijnburgse Boys - Sparta Rotterdam
VVSB - Vitesse
Capelle - Volendam
Ajax ( Amateurs ) - NEC
Spakenburg - NAC

Ik woon zelf in Barendrecht, op VVSB na zitten alle tegenstanders in de competitie ( Topklasse ) bij Barendrecht en ga regelmatig kijken. Nou is Barendrecht wat minder sterk dit jaar door enkele verkochte spelers, maar de verdediging bij de amateurclubs zijn zeer kwetsbaar. Daarentegen is de aanval vaak opvallend goed en dan zeker die van Spakenburg! Vandaar dat ik verwacht dat er veel doelpunten gaan vallen. Quotes liggen tussen de 1.70 - 2.30.
Ik doe mee met deze tips :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
inb4 haat op grote combi
pi_144822674
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 14:27 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik doe mee met deze tips :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
inb4 haat op grote combi
Ik ga niet haten op je grote combi , maar hierbij heb ik altijd het idee dat sommige grotere ploegen geen zin hebben en "gewoon" met 1-0 of 2-0 gaan winnen. Bovendien is het voor sommige spelers van de tegenstander de wedstrijd van het jaar en zullen ze alles geven.
pi_144822741
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 14:30 schreef Momo... het volgende:

[..]

Ik ga niet haten op je grote combi , maar hierbij heb ik altijd het idee dat sommige grotere ploegen geen zin hebben en "gewoon" met 1-0 of 2-0 gaan winnen. Bovendien is het voor sommige spelers van de tegenstander de wedstrijd van het jaar en zullen ze alles geven.
Je spreekt jezelf ongelooflijk tegen. Geen zin hebben? Deze clubs hebben genoeg spelers rondlopen + talenten die normaal niet aan de bak komen of het met een invalbeurt moeten doen die zich willen bewijzen. Daarbij zeg je dat het een wedstrijd van het jaar is voor amateurclubs en als die er vol voor gaan, dan kunnen die niet scoren?
pi_144822939
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 14:32 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Je spreekt jezelf ongelooflijk tegen. Geen zin hebben? Deze clubs hebben genoeg spelers rondlopen + talenten die normaal niet aan de bak komen of het met een invalbeurt moeten doen die zich willen bewijzen. Daarbij zeg je dat het een wedstrijd van het jaar is voor amateurclubs en als die er vol voor gaan, dan kunnen die niet scoren?
Niet veel ploegen gooien echt de hele ploeg om he. De meeste wedstrijden zullen wel redelijk duidelijk beslist worden maar je hebt er altijd een paar bij.
Vorig jaar in deze ronde won NAC bijvoorbeeld met maar 2-1 van amateurs, en Groningen met maar 2-0 van amateurs.
pi_144823121
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 14:39 schreef Momo... het volgende:

[..]

Niet veel ploegen gooien echt de hele ploeg om he. De meeste wedstrijden zullen wel redelijk duidelijk beslist worden maar je hebt er altijd een paar bij.
Vorig jaar in deze ronde won NAC bijvoorbeeld met maar 2-1 van amateurs, en Groningen met maar 2-0 van amateurs.
Daar heb je gelijk in, maar niet te vergeten dat NAC toen een ongelooflijk zaadelftal had, en ik ben daar ook geweest want die wedstrijd was tegen Smitshoek en dat is ook in Barendrecht, aan de andere kant een rivaal en die wedstrijd had in 1-5, 1-6 moeten eindigen. Groningen is niet opgenomen in mijn bet, maar die spelen morgen tegen Barendrecht waar ik ook ga kijken, en die gaan never met 'maar' 3 goals verschil verliezen.
pi_144823268
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 13:20 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Ik zie wel value in de volgende wedstrijden over 3.5 goals:

Rijnburgse Boys - Sparta Rotterdam
VVSB - Vitesse
Capelle - Volendam
Ajax ( Amateurs ) - NEC
Spakenburg - NAC

Ik woon zelf in Barendrecht, op VVSB na zitten alle tegenstanders in de competitie ( Topklasse ) bij Barendrecht en ga regelmatig kijken. Nou is Barendrecht wat minder sterk dit jaar door enkele verkochte spelers, maar de verdediging bij de amateurclubs zijn zeer kwetsbaar. Daarentegen is de aanval vaak opvallend goed en dan zeker die van Spakenburg! Vandaar dat ik verwacht dat er veel doelpunten gaan vallen. Quotes liggen tussen de 1.70 - 2.30.
ik speel hem voor de gein ook mee voor ¤ 5,- (denk niet dat het hem gaat worden).

daarnaast nog 1 combo lopen = winst ado, winst heereveen, winst eindhoven.
zie de 2 eredivisie clubs hun plicht doen aangezien ze meer kwaliteit hebben (blijft een gok aangezien er in het bekervoetbal van alles kan gebeuren en je hier eigenlijk niet op moet inzetten), daarnaast zie ik fc eindhoven vanavond winnen puur op wilskracht!
pi_144833206
Oke, ik had even een fuck it momentje maar ik denk dat ik wel een leuke bet heb.

Aangezien de Capital One Cup en andere cups in Engeland altijd wel voor wat verassingen zorgen...
MK Dons - Manchester 4-0 bijvoorbeeld ga ik proberen om is een keer veel geld te winnen

Fullham is gedegradeerd uit de Premier League en staat momenteel laatste in de Championship.

1 gelijkspel en 7 verliezen.

Doncaster daarentegen hebben in de vorige ronde gewonnen van het sterkere Watford en gaan met vol vertrouwen naar London.

Ik zie een 0-2 of 0-3 wel gebeuren.

0-2 @ 48 (17 euro)
0-3 @ 130 (3 euro)

Als het 0-1 wordt ga ik misschien een deel laten uitbetalen in play.

35hr0ut.jpg
Rossoneri siamo noi.
pi_144833284
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 20:10 schreef ForzaMilan het volgende:
Oke, ik had even een fuck it momentje maar ik denk dat ik wel een leuke bet heb.

Aangezien de Capital One Cup en andere cups in Engeland altijd wel voor wat verassingen zorgen...
MK Dons - Manchester 4-0 bijvoorbeeld ga ik proberen om is een keer veel geld te winnen

Fullham is gedegradeerd uit de Premier League en staat momenteel laatste in de Championship.

1 gelijkspel en 7 verliezen.

Doncaster daarentegen hebben in de vorige ronde gewonnen van het sterkere Watford en gaan met vol vertrouwen naar London.

Ik zie een 0-2 of 0-3 wel gebeuren.

0-2 @ 48 (17 euro)
0-3 @ 130 (3 euro)

Als het 0-1 wordt ga ik misschien een deel laten uitbetalen in play.

[ afbeelding ]
Succes :)
pi_144833362
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 20:13 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Succes :)
Thanks
Rossoneri siamo noi.
pi_144835184
Helaas. Wie niet waagt wie niet wint.
Rossoneri siamo noi.
pi_144859663
Wie waagt er nog wat vanavond?
pi_144867600
quote:
0s.gif Op woensdag 24 september 2014 16:38 schreef FL_Freak het volgende:
Wie waagt er nog wat vanavond?
Combo barca en Atleti en Dortmund.

soa0l5.jpg
Rossoneri siamo noi.
pi_144868698
Go Ahead Eagles - Feyenoord

5/10 op GAE +1 AH @1.78 bij SBOBET

De Eagles zijn traditioneel echte cupfighters en Feyenoord is behoorlijk kreupel de laatste tijd. Met het thuispubliek erachter kan GAE het Feyenoord nog behoorlijk lastig maken vanavond.
Edensnator over 'n out
pi_144958587
Wat is PSG toch eigenlijk een kutploeg, die gaat echt op mn blacklist
<a href="http://www.bitconnect-team.com" target="_blank" rel="nofollow">www.bitconnect-team.com</a>
pi_144958623
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 17:20 schreef FastFlyingJackson het volgende:
Wat is PSG toch eigenlijk een kutploeg, die gaat echt op mn blacklist
Veel geld verloren?
pi_144961035
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 17:22 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Veel geld verloren?
Een meier
<a href="http://www.bitconnect-team.com" target="_blank" rel="nofollow">www.bitconnect-team.com</a>
  zaterdag 27 september 2014 @ 18:59:51 #51
6941 APK
Factual, I think.
pi_144961262
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 september 2014 18:49 schreef FastFlyingJackson het volgende:

[..]

Een meier
Jammer :{
Verder in de SC aub.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144977703
quote:
0s.gif Op woensdag 27 augustus 2014 15:12 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Vroeger wel, tegenwoordig is het bijna niet meer te doen. Bookies screenen hier goed op en limiteren je account in no time kapot als je een paar van zulke bets speelt bij ze.

En de paar "fatsoenlijke" bookies die geen accountgebonden limieten opleggen zijn juist de first movers qua odds, dus daar kan je ook weinig.
Wat zijn volgens jou de fatsoenlijke bookies? Ik weet van Unibet bijvoorbeeld dat die erg snel accountgebonden limieten opleggen.
pi_144978636
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 12:01 schreef PimFR het volgende:

[..]

Wat zijn volgens jou de fatsoenlijke bookies? Ik weet van Unibet bijvoorbeeld dat die erg snel accountgebonden limieten opleggen.
SBOBET is een goede. Dafabet ook wel maar de site werkt niet altijd super.
12bet weert Nederlanders tegenwoordig.
Pinnacle is een goede maar dan via een tussenpersoon van asian connect.
Bij bijna alle andere bookies krijg je snel(ler) limieten

Exchanges ipv bookies kan ook goed. Dan speel je niet tegen een bookmaker maar tegen een andere better. Betfair & matchbook zijn de bekendste.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_144981549
Wat JD zegt ja :)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_144993724
quote:
1s.gif Op zondag 28 september 2014 12:45 schreef -J-D- het volgende:

[..]

SBOBET is een goede. Dafabet ook wel maar de site werkt niet altijd super.
12bet weert Nederlanders tegenwoordig.
Pinnacle is een goede maar dan via een tussenpersoon van asian connect.
Bij bijna alle andere bookies krijg je snel(ler) limieten

Exchanges ipv bookies kan ook goed. Dan speel je niet tegen een bookmaker maar tegen een andere better. Betfair & matchbook zijn de bekendste.
Thanks!
pi_145043538
Ga eens beginnen met Unibet :s)

Even voor de eerste keer een simpele combo gemaakt van Real en Zenit voor morgen CL; Odds van 1.93.

Hopen dat het een begin van wat moois is *O*
pi_145053392
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 08:31 schreef TheFastOne het volgende:
Ga eens beginnen met Unibet :s)

Even voor de eerste keer een simpele combo gemaakt van Real en Zenit voor morgen CL; Odds van 1.93.

Hopen dat het een begin van wat moois is *O*
Tof dat je mee doet!
Dit topic is alleen bedoelt voor tips met een onderbouwing (zie de gele balk onderaan). Dit is niet om je af te schrikken maar om het overzichtelijk te houden. Tips zonder onderbouwing kun je natuurlijk gewoon in het andere topic plaatsen waar we ook gezellig over andere dingen praten.
Dat topic vind je hier: UVT / Wedclub #582: Ik ben hooggeleid G

Succes ermee, en laat morgen in het andere topic maar weten of je inzet is gelukt ;)
  dinsdag 30 september 2014 @ 16:42:46 #58
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_145058383
Wanneer gaat de markt open in NL?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_145098571
Arsenal - Galatasaray

10/10 op total ball possession Arsenal over 54.5% @1.80 bij Unibet

Dit is gegarandeerd value. Arsenal gaat het spel maken vanavond. Tegen Tottenham 3 dagen geleden hadden ze maar liefst 69% balbezit. Galatasaray speelde met geluk gelijk tegen Anderlecht eerder in de CL en in de competitie is het spel ook niet sprankelend. Nu treffen ze een tegenstander van formaat. Arsenal heeft wel een hoop geblesseerden (o.a. Wallcot en Giroud) maar ze houden nog genoeg goede spelers over.

Ik heb ook nog Arsenal -1 AH @1.97 lopen maar toen had ik deze bet nog niet gezien. Deze bet heeft m.i. meer value.

[ Bericht 0% gewijzigd door Edensnator op 01-10-2014 21:48:35 ]
Edensnator over 'n out
pi_145106426
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 18:00 schreef Edensnator het volgende:
Arsenal - Galatasaray

10/10 op total ball possession Arsenal over 54.5% @1.80 bij Unibet

Dit is gegarandeerd value. Arsenal gaat het spel maken vanavond. Tegen Tottenham 3 dagen geleden hadden ze maar liefst 69% balbezit. Galatasaray speelde met geluk gelijk tegen Anderlecht eerder in de CL en in de competitie is het spel ook niet sprankelend. Nu treffen ze een tegenstander van formaat. Arsenal heeft wel een hoop geblesseerden (o.a. Wallcot en Giroud) maar ze houden nog genoeg goede spelers over.

Ik heb ook nog Arsenal -1 AH @1.72 lopen maar toen had ik deze bet nog niet gezien. Deze bet heeft m.i. meer value.
Na een half uur spelen 61% balbezit voor Arsenal, dank voor deze tip!
pi_145108112
quote:
1s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 21:22 schreef Tortugal het volgende:

[..]

Na een half uur spelen 61% balbezit voor Arsenal, dank voor deze tip!
Eens. Ik heb hem ook gevolgd (kleine bet). Maar goede tip. Tot vanavond wist ik niet eens dat je er op kon wedden. Valt volgens mij nog regelmatig value te vinden..
AFCA | Celtic FC | Nottingham Forrest FC | Last.fm
George St. Pierre, Lance Armstrong, Kanye West, Steven Gerrard, Mark Cavendish, Wanderlei Silva, Calvin Harris _O_
pi_145108314
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 18:00 schreef Edensnator het volgende:
Arsenal - Galatasaray

10/10 op total ball possession Arsenal over 54.5% @1.80 bij Unibet

Dit is gegarandeerd value. Arsenal gaat het spel maken vanavond. Tegen Tottenham 3 dagen geleden hadden ze maar liefst 69% balbezit. Galatasaray speelde met geluk gelijk tegen Anderlecht eerder in de CL en in de competitie is het spel ook niet sprankelend. Nu treffen ze een tegenstander van formaat. Arsenal heeft wel een hoop geblesseerden (o.a. Wallcot en Giroud) maar ze houden nog genoeg goede spelers over.

Ik heb ook nog Arsenal -1 AH @1.97 lopen maar toen had ik deze bet nog niet gezien. Deze bet heeft m.i. meer value.
Waar zat die bet eigenlijk op unibet? Ik ging de lijsten af maar zag deze bet niet.
pi_145109136
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 22:00 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Waar zat die bet eigenlijk op unibet? Ik ging de lijsten af maar zag deze bet niet.
Statistics (onderaan).

Wordt toch nog billen knijpen. Arsenal rode kaart en inmiddels 58 - 42 :{
AFCA | Celtic FC | Nottingham Forrest FC | Last.fm
George St. Pierre, Lance Armstrong, Kanye West, Steven Gerrard, Mark Cavendish, Wanderlei Silva, Calvin Harris _O_
pi_145109605
56-44 met nog tien minuten te gaan..
pi_145109640
Psv op 4,75 op unibet. Zo kansloos zijn ze toch niet tegen Dinamo? Laatste 2 wedstrijden punt verlies voor Dinamo. Psv mist ook wat basisspelers.... Lastige bet maar misschien toch wel het risico waard.
pi_145110758
Arsenal uiteindelijk 51% door die rode kaart -O-
pi_145110814
Ja jammer, de bet is verloren. Het probleem was dat Arsenal te vroeg al op ruime voorsprong kwam waardoor ze de tweede helft zich lieten terug zakken. Met rust hadden ze nog dik boven de 60%. Moving on..
Edensnator over 'n out
pi_146186983
Manchester City krijgt een odd rond 1.98. Ongelooflijk hoog als je het mij vraagt.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_146187606
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 15:42 schreef -J-D- het volgende:
Manchester City krijgt een odd rond 1.98. Ongelooflijk hoog als je het mij vraagt.
Ga je erop zetten? Silva doet niet mee toch?
Rossoneri siamo noi.
pi_146187660
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 15:42 schreef -J-D- het volgende:
Manchester City krijgt een odd rond 1.98. Ongelooflijk hoog als je het mij vraagt.
Had hem al staan.
pi_146188262
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 16:15 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Ga je erop zetten? Silva doet niet mee toch?
Klopt. Ik overweeg City -1 asian @ 2.5 uit mijn hoofd.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_146193281
Manu vanavond not to score @1.51

Beetje laat, valt me net pas op. Fred Rutte geeft Manu rust i.v.m. het tegen een blessure aanzitten, Boetius start in de basis. Daarnaast heeft Manu veel kansen nodig om te scoren, dus in die paar minuten die hij meedoet zie ik hem niet scoren. Easy money in mijn ogen.
  zaterdag 1 november 2014 @ 19:42:17 #73
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_146193325
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 19:41 schreef HulkHeld het volgende:
Manu vanavond not to score @1.51

Beetje laat, valt me net pas op. Fred Rutte geeft Manu rust i.v.m. het tegen een blessure aanzitten, Boetius start in de basis. Daarnaast heeft Manu veel kansen nodig om te scoren, dus in die paar minuten die hij meedoet zie ik hem niet scoren. Easy money in mijn ogen.
Wordt gewoon gevoid. Lekker bijdehand
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_146193342
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 15:42 schreef -J-D- het volgende:
Manchester City krijgt een odd rond 1.98. Ongelooflijk hoog als je het mij vraagt.
Vind je dat echt hoog? Verliezen uit van West Ham, met een redelijk team 0-2 van Newcastle en ook behoorlijk kansloos nog.
pi_146193359
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 november 2014 19:42 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Wordt gewoon gevoid. Lekker bijdehand
Niet als hij zou invallen. Zou best lang een gelijke stand kunnen blijven waarmee die iets wil forceren. Manu is meer van de actie, niet het scoren. Het proberen waard.
  zaterdag 1 november 2014 @ 19:44:17 #76
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_146193383
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 19:43 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Niet als hij zou invallen. Zou best lang een gelijke stand kunnen blijven waarmee die iets wil forceren. Manu is meer van de actie, niet het scoren. Het proberen waard.
Volgens mij moet een speler in de basis beginnen hoor. Weet het niet zeker
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
  zaterdag 1 november 2014 @ 19:52:23 #77
319979 Fok-it
Fokkie Stonem
pi_146193640
Manu op de tribune. Beetje research kan geen kwaad :')
I will not have you without the darkness that hides within you. I will not let you have me without the madness that makes me. If our demons cannot dance, neither can we.
pi_146195189
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 19:43 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Niet als hij zou invallen. Zou best lang een gelijke stand kunnen blijven waarmee die iets wil forceren. Manu is meer van de actie, niet het scoren. Het proberen waard.
Bij welke bookmaker?
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_146208087
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 november 2014 19:42 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Vind je dat echt hoog? Verliezen uit van West Ham, met een redelijk team 0-2 van Newcastle en ook behoorlijk kansloos nog.
Ik vond het geen redelijk team tegen Newcastle. Bovendien is dat een ploeg die in topvorm is en er meer uithaalt dan er in leek te zitten.
Vooraf had ik bedacht welke odd City zou kunnen krijgen en bij meer dan 0.2 verschil zet ik er dan op in. Ik gokte op 1.7, maar het was 1.98. Vandaar mijn bet.
Ik speel hem 5/10.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_146340972
Ik speel vanavond Porto @2.74

Altetic Bilbao heeft nog geen wedstrijd gewonnen in de CL, zijn wel sterk bezig afgelopen weken in de competitie. Ik heb het idee dat ze die hogere prioriteit geven dan de CL en een derde plek ook niet zo ambiëren, indien wel dan zouden ze het onderonsje met Bate Borisov wel kunnen winnen. Porto is daarnaast sterk bezig in de CL, verder vind ik het een leuke ploeg om naar te kijken en speel ik deze bet ook een beetje omdat ik supporter ben.

5/10.
pi_146341482
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 19:15 schreef HulkHeld het volgende:
Ik speel vanavond Porto @2.74

Altetic Bilbao heeft nog geen wedstrijd gewonnen in de CL, zijn wel sterk bezig afgelopen weken in de competitie. Ik heb het idee dat ze die hogere prioriteit geven dan de CL en een derde plek ook niet zo ambiëren, indien wel dan zouden ze het onderonsje met Bate Borisov wel kunnen winnen. Porto is daarnaast sterk bezig in de CL, verder vind ik het een leuke ploeg om naar te kijken en speel ik deze bet ook een beetje omdat ik supporter ben.

5/10.
_O_
pi_146341602
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 19:27 schreef Mercurial het volgende:

[..]

_O_
Gemeend of sarcastisch?
pi_146343086
Mijn bet voor vanavond :
81ae2ab02b.png
  donderdag 6 november 2014 @ 21:55:08 #84
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_146384118
quote:
0s.gif Op woensdag 5 november 2014 19:59 schreef Momo... het volgende:
Mijn bet voor vanavond :
[ afbeelding ]
En?
pi_146392774
quote:
1s.gif Op donderdag 6 november 2014 21:55 schreef Mubassie het volgende:

[..]

En?
Allemaal gefaald :P
pi_146418989
APK <3.
  vrijdag 7 november 2014 @ 23:12:56 #87
6941 APK
Factual, I think.
pi_146420643
quote:
7s.gif Op vrijdag 7 november 2014 22:30 schreef De_kromme het volgende:

APK <3.
Hey Krommert ^O^

Hier mot je zijn: UVT / Wedclub #582: Ik ben hooggeleid G
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_146656303
Hoi

Ik kreeg bij betsson de mogelijkheid om als bestaande klant voor 20 euro risicoloos te wedden, echter vind ik geen bericht of aankondiging hiervan of enige uitleg.

Weet iemand hoe dat zit?
pi_146656346
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 19:16 schreef y8987 het volgende:
Hoi

Ik kreeg bij betsson de mogelijkheid om als bestaande klant voor 20 euro risicoloos te wedden, echter vind ik geen bericht of aankondiging hiervan of enige uitleg.

Weet iemand hoe dat zit?
Waarschijnlijk even naar het kopje 'Bonus' gaan, daar zal je hem kunnen activeren.
pi_146656480
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 19:17 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Waarschijnlijk even naar het kopje 'Bonus' gaan, daar zal je hem kunnen activeren.
Nee bij bonus staat niks, daar kan ik alleen een code invullen.

Nee onder de weddeschap kwam een blauwe balk met erop risicoloos wedden voor 20 euro, die heb ik aangeklikt en vervolgens veranderde het bedrag in 20 euro en dat heb ik betaald.

echter vind ik niks terug over deze actie.
pi_146656517
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 19:20 schreef y8987 het volgende:

[..]

Nee bij bonus staat niks, daar kan ik alleen een code invullen.

Nee onder de weddeschap kwam een blauwe balk met erop risicoloos wedden voor 20 euro, die heb ik aangeklikt en vervolgens veranderde het bedrag in 20 euro en dat heb ik betaald.

echter vind ik niks terug over deze actie.
Dan neem ik aan, dat als je verliest, je geld gewoon weer terugkrijgt als saldo.
pi_146656571
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 november 2014 19:22 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Dan neem ik aan, dat als je verliest, je geld gewoon weer terugkrijgt als saldo.
Ja dat denk ik ook maar blijft het vreemd vinden dat er voor de rest niks over te vinden is.
pi_146705467
In het kader van akkefietjes met bookies.. gisteren weer eens een klein (live)betje geplaatst bij Unibet op 3 kwalificatiewedstrijden.. stake 5 euro, return iets van 43.. denk je na afloop te hebben gewonnen, staat die 5 euro gewoon weer op mijn acount.. 'bet rejected'
Navraag gedaan bij klantenservice en ik had het vinkje 'accepteer odds changes' moeten aanvinken kennelijk.. Dat doe ik anders nooit en heb ook niet eerder dit gezeur gehad.
Ze weigeren uit te betalen. Het gaat me niet echt om die 43 euro want die ben je toch zo weer kwijt, maar voel me genaaid. Vroeg me af of anderen zoiets wel eens hebben gehad. Ik zei tegen die medewerker dat het voor Unibet voordeliger was geweest om die bet gewoon uit te betalen, omdat ik hen als klant meer oplever dan die 43 euro. Nu speel ik er niet meer. Rare houding van die lui..
It ain't over t-t-till it's over
  zondag 16 november 2014 @ 11:35:49 #94
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_146705997
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:03 schreef Pleun2011 het volgende:
In het kader van akkefietjes met bookies.. gisteren weer eens een klein (live)betje geplaatst bij Unibet op 3 kwalificatiewedstrijden.. stake 5 euro, return iets van 43.. denk je na afloop te hebben gewonnen, staat die 5 euro gewoon weer op mijn acount.. 'bet rejected'
Navraag gedaan bij klantenservice en ik had het vinkje 'accepteer odds changes' moeten aanvinken kennelijk.. Dat doe ik anders nooit en heb ook niet eerder dit gezeur gehad.
Ze weigeren uit te betalen. Het gaat me niet echt om die 43 euro want die ben je toch zo weer kwijt, maar voel me genaaid. Vroeg me af of anderen zoiets wel eens hebben gehad. Ik zei tegen die medewerker dat het voor Unibet voordeliger was geweest om die bet gewoon uit te betalen, omdat ik hen als klant meer oplever dan die 43 euro. Nu speel ik er niet meer. Rare houding van die lui..
Ik neem aan dat je controleert of je bet geaccepteerd is... :')
Hungarian GP "Was that who I think it was?" Ricciardo is reported to have asked his Red Bull engineers over team radio. "Sore loser."
Bahrein GP “Such a dickhead” Hamilton over maxxie
pi_146706331
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:35 schreef RubenSosa het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je controleert of je bet geaccepteerd is... :')
Ik ga niet iedere keer mijn account doorspitten om dat te controleren nee, dat heb ik in 3 jaar nooit gedaan en heb dit ook niet eerder gehad. Je hoort toch altijd meteen te zien of een bet is geaccepteerd?
It ain't over t-t-till it's over
  zondag 16 november 2014 @ 11:57:33 #96
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_146706378
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:54 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Ik ga niet iedere keer mijn account doorspitten om dat te controleren nee, dat heb ik in 3 jaar nooit gedaan en heb dit ook niet eerder gehad. Je hoort toch altijd meteen te zien of een bet is geaccepteerd?
Je spreekt je zelf een beetje tegen.

Je hoort inderdaad meteen te zien of een bet geaccepteerd is ja of nee.. Als je inzet invult en klikt op bet plaatsten, dan staat er binnen een paar seconden of hij geaccepteerd is of niet... Maar daar wacht jij dus niet op?
Hungarian GP "Was that who I think it was?" Ricciardo is reported to have asked his Red Bull engineers over team radio. "Sore loser."
Bahrein GP “Such a dickhead” Hamilton over maxxie
pi_146706393
quote:
Hartelijk dank voor het contacteren van Unibet’s klanten service.

Ik wil ten eerste aangeven dat ik begrip heb voor uw standpunt. Het is natuurlijk erg vervelend als een weddenschap niet geplaatst wordt die u mogelijk zou hebben gewonnen.

Echter zoals aangegeven in eerder contact met onze klantenservice werd uw weddenschap geweigerd wegens een verandering in de noteringen in uw weddenschap, als u niet aanvinkt dat een weddenschap geplaatst mag worden door u ongeacht enige verandering in notering zal uw weddenschap ook niet worden geplaatst.

We hebben hierover contact opgenomen met de betreffende afdeling en wij hebben doorgekregen dat wij u op dit punt geen compensatie hiervoor kunnen aanbiedden. Deze optie valt onder uw verantwoordelijkheid om aan te vinken of niet en het standpunt van de betreffende afdeling is dat een compensatie in hun ogen een onterechte handeling is.

Ik kan goed begrijpen dat u dit anders ziet, iedereen maakt fouten natuurlijk. Dit wordt gepoogd te voorkomen met de waarschuwing die u krijgt op het moment dat u de weddenschap plaatst om uw betting history na te kijken. Hierin geloven wij niet dat wij tekort zijn geschoten De boodschap is zeer uitgebreid en informatief.

Ik wil u vriendelijk adviseren om in het vervolg de boodschappen op de website goed na te lezen. Wij communiceren in het mom van efficientie en gebruiksvriendelijkheid de hoog nodige boodschappen naar u toe en de informatie is zeker het lezen waard.

Ik wil u ondanks de vervelende boodschap nog een fijn weekend verderwensen.
Pleurislijers met hun vinkje.. ik vink nooit iets aan bij Unibet. Formeel gezien zullen ze wel gelijk hebben.. enige waar ik blij om ben is dat het om een klein bedrag gaat
It ain't over t-t-till it's over
pi_146706416
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:57 schreef RubenSosa het volgende:

[..]

Je spreekt je zelf een beetje tegen.

Je hoort inderdaad meteen te zien of een bet geaccepteerd is ja of nee.. Als je inzet invult en klikt op bet plaatsten, dan staat er binnen een paar seconden of hij geaccepteerd is of niet... Maar daar wacht jij dus niet op?
Jawel hoor.. alleen krijg je tegenwoordig standaard een tekst te zien dat door een technische fout de bet mogelijk niet is geplaatst en dat je het moet controleren. Dat deed ik een paar keer maar het ging altijd goed dus heb het verder maar zo gelaten. Heb niet eerder een rejected bet gehad
It ain't over t-t-till it's over
pi_146706424
Unibet :')
  zondag 16 november 2014 @ 12:02:23 #100
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_146706443
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 12:00 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Jawel hoor.. alleen krijg je tegenwoordig standaard een tekst te zien dat door een technische fout de bet mogelijk niet is geplaatst en dat je het moet controleren. Dat deed ik een paar keer maar het ging altijd goed dus heb het verder maar zo gelaten. Heb niet eerder een rejected bet gehad
Ah op die manier. Ja het is balen natuurlijk.
Hungarian GP "Was that who I think it was?" Ricciardo is reported to have asked his Red Bull engineers over team radio. "Sore loser."
Bahrein GP “Such a dickhead” Hamilton over maxxie
pi_146706663
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 12:02 schreef RubenSosa het volgende:

[..]

Ah op die manier. Ja het is balen natuurlijk.
Ach het ging om 43 euro en die ben je zo weer kwijt. Ik speel soms bij Unibet voor de lol met 5 euro, bij anderen moet je altijd minimaal 10 storten. Wilde eerlijk gezegd eerst bij een andere bookie 100 inzetten op die bet omdat ik er wel vertrouwen in had. Was van gedachten veranderd en maakte er toch maar een klein betje van bij Unibet. Ik was dus al niet echt blij en toen ik zag dat die bet was afgewezen had ik helemaal de pest in. Ach ja, hoort er allemaal bij.. soms heb je geluk, soms heb je pech
It ain't over t-t-till it's over
  zondag 16 november 2014 @ 12:30:05 #102
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_146706880
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 12:00 schreef Weissman het volgende:
Unibet :')
Waarom?
pi_146720895
Taylor is in topvorm, 16-3 en 16-9 laatste 2 wedstrijden tegen Smith en King.
King schat ik hoger in dan Chisnall die veel dubbels miste in de QF en SF.

Daarom bet ik Taylor -5.5 tegen Chisnall nu :) Quote 1.74

[ Bericht 1% gewijzigd door FortunaHome op 16-11-2014 20:17:30 ]
pi_146723972
quote:
1s.gif Op zondag 16 november 2014 20:10 schreef FortunaHome het volgende:
Taylor is in topvorm, 16-3 en 16-9 laatste 2 wedstrijden tegen Smith en King.
King schat ik hoger in dan Chisnall die veel dubbels miste in de QF en SF.

Daarom bet ik Taylor -5.5 tegen Chisnall nu :) Quote 1.74
5-0 voorsprong weggegeven door Taylor, weg bet :)
pi_146750730
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:03 schreef Pleun2011 het volgende:
In het kader van akkefietjes met bookies.. gisteren weer eens een klein (live)betje geplaatst bij Unibet op 3 kwalificatiewedstrijden.. stake 5 euro, return iets van 43.. denk je na afloop te hebben gewonnen, staat die 5 euro gewoon weer op mijn acount.. 'bet rejected'
Navraag gedaan bij klantenservice en ik had het vinkje 'accepteer odds changes' moeten aanvinken kennelijk.. Dat doe ik anders nooit en heb ook niet eerder dit gezeur gehad.
Ze weigeren uit te betalen. Het gaat me niet echt om die 43 euro want die ben je toch zo weer kwijt, maar voel me genaaid. Vroeg me af of anderen zoiets wel eens hebben gehad. Ik zei tegen die medewerker dat het voor Unibet voordeliger was geweest om die bet gewoon uit te betalen, omdat ik hen als klant meer oplever dan die 43 euro. Nu speel ik er niet meer. Rare houding van die lui..
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:35 schreef RubenSosa het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je controleert of je bet geaccepteerd is... :')
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:54 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Ik ga niet iedere keer mijn account doorspitten om dat te controleren nee, dat heb ik in 3 jaar nooit gedaan en heb dit ook niet eerder gehad. Je hoort toch altijd meteen te zien of een bet is geaccepteerd?
Je hoeft echt alleen 'Betting History' aan te klikken of hij hem geaccepteerd heeft, verder staat hij dan gewoon rechts aangegeven in je scherm. Naief gedacht dus.
pi_146750773
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 11:58 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Pleurislijers met hun vinkje.. ik vink nooit iets aan bij Unibet. Formeel gezien zullen ze wel gelijk hebben.. enige waar ik blij om ben is dat het om een klein bedrag gaat
Je bent het geld niet eens kwijt, dus wat zit je nou te moeilijk te doen? :')
pi_146750843
quote:
0s.gif Op zondag 16 november 2014 12:00 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Jawel hoor.. alleen krijg je tegenwoordig standaard een tekst te zien dat door een technische fout de bet mogelijk niet is geplaatst en dat je het moet controleren. Dat deed ik een paar keer maar het ging altijd goed dus heb het verder maar zo gelaten. Heb niet eerder een rejected bet gehad
Dit is alleen het geval als je ( bijv. door veel switchen van tabbladen) te ver met het beeld achter komt te lopen dan met de live beelden en standen ).
pi_146752769
quote:
0s.gif Op maandag 17 november 2014 19:11 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Je bent het geld niet eens kwijt, dus wat zit je nou te moeilijk te doen? :')
Als je denkt iets te hebben gewonnen ben je het voor je gevoel kwijt ja. Heb het 1x eerder gehad dat ik dacht een bet te hebben gewonnen maar dat er iets verkeerd was gegaan. Toen bleek het wel duidelijk mijn eigen fout, had per ongeluk iets anders aangeklikt dan waar ik op wilde inzetten

[ Bericht 13% gewijzigd door Pleun2011 op 17-11-2014 20:04:41 ]
It ain't over t-t-till it's over
pi_146752844
quote:
0s.gif Op maandag 17 november 2014 19:10 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

[..]

[..]

Je hoeft echt alleen 'Betting History' aan te klikken of hij hem geaccepteerd heeft, verder staat hij dan gewoon rechts aangegeven in je scherm. Naief gedacht dus.
Niet naïef gedacht omdat ik tegenwoordig juist steeds de tekst in beeld krijg dat ik mijn betting history moet controleren om te zien of de bet is geplaatst. Dat was vroeger niet.. Heeft kennelijk te maken met hokje dat je moet aanvinken dat je odds changes accepteert. Vroeger was het inderdaad altijd zo dat het meteen aangegeven stond in je scherm
It ain't over t-t-till it's over
  maandag 17 november 2014 @ 20:46:27 #110
6941 APK
Factual, I think.
pi_146754593
Waarom zou je anyway blind een andere -meestal lagere?- odd accepteren door iets aan te vinken?
Het lijkt mij dat ze dat duidelijk aan moeten geven.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_146761247
Van APK mag ik geen TVP plaatsen, dus dan maar eentje voor achter het karretje vanavond:

Rockets @ Grizzlies: Under 188.5 @1.87 5/10
Zowel Houston als Memphis allebei sterk begonnen dit seizoen. Houston (88) en Grizzlies (91) vooral defensief sterk. Under voor mij, medium stakes.
Op woensdag 8 september 2010 13.23 schreef Houniet het volgende: Guus is de beste hier
Op donderdag 5 augustus 2010 01:45 schreef Fenomeno het volgende:
als ik later groot ben wil ik net zo worden als guus
pi_146777055
quote:
16s.gif Op maandag 17 november 2014 23:19 schreef Guus_Geluk het volgende:
Van APK mag ik geen TVP plaatsen, dus dan maar eentje voor achter het karretje vanavond:

Rockets @ Grizzlies: Under 188.5 @1.87 5/10
Zowel Houston als Memphis allebei sterk begonnen dit seizoen. Houston (88) en Grizzlies (91) vooral defensief sterk. Under voor mij, medium stakes.
Misschien een hele domme vraag, maar TVP? Waar staat die afkorting voor?
pi_146840625
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 november 2014 15:57 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Misschien een hele domme vraag, maar TVP? Waar staat die afkorting voor?
Klik: http://wiki.fok.nl/index.php/Tvp
Op woensdag 8 september 2010 13.23 schreef Houniet het volgende: Guus is de beste hier
Op donderdag 5 augustus 2010 01:45 schreef Fenomeno het volgende:
als ik later groot ben wil ik net zo worden als guus
pi_147675913
En heren? Nog tips?
Ik neig naar AZ... mooie odd!
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_147678308
quote:
0s.gif Op woensdag 17 december 2014 18:03 schreef -J-D- het volgende:
En heren? Nog tips?
Ik neig naar AZ... mooie odd!
Feyenoord Clean Sheet: No @1.15

Steady kleine winstjes pakken.
Rossoneri siamo noi.
pi_147678407
quote:
0s.gif Op woensdag 17 december 2014 19:20 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Feyenoord Clean Sheet: No @1.15

Steady kleine winstjes pakken.
Groningen - Volendam

Groningen door naar de volgende ronde @1.2
Rossoneri siamo noi.
pi_147703568
Laat ik hier ook maar eens starten met wat tips te posten, lekker rustig subforum :D

Begin vanavond met pre-match bets op Betfair:
Cagliari - Juventus: Awaywin @ 1.40 + u3.5 goals @ 1.47.
Cagliari heeft al minimaal vier competitieronden op rij niet weten te winnen en komt moeilijk tot scoren toe. Juventus is niet in vorm, maar is wel al vijf wedstrijden op rij ongeslagen, met vijf wedstrijden achtereen u3.5 total goals. Daarnaast kan Juventus (koploper Serie A) met deze overwinning tegen de nummer 18 van de ranglijst de titel van winterkampioen in Italië vaststellen.

Ajax - Vitesse: Homewin @ 1.40 + btts @ 1.57.
Ajax verkeert in goede vorm en is met name thuis een sterke ploeg. Vitesse daarentegen is zwaar uit vorm en zal opzoek gaan naar haar eerste zege sinds lange tijd. Echter, Ajax in de Arena is haast onverslaanbaar en daarom denk ik dat Ajax vanavond het bekerduel gaat winnen. Wel hebben beide teams een sterke aanval en zwakke verdediging en weten beide teams makkelijk te scoren, vandaar de btts.

Ik speel zelf beide bets als een gemixte combi, dus Juventus awaywin met Ajax btts en Ajax homewin met Juve u3.5 total goals.
derpaderpt
  Moderator zaterdag 27 december 2014 @ 23:36:53 #118
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_148030910
Hoi.

Ik ben nieuw hier. Dus brandt me vooral af als ik iets niet goed doe.

Mijn tips voor morgen zijn :

Tottenham - Manchester Utd mét handicap
Unibet geeft hier bij een 1-0 een odd van 4. Tottenham bakt er momenteel niet zoveel van. Tegen Leicester (de nummer laatst) op boxingday ging het maar nét goed. Ze wonnen met veel mazzel. Leicester had 12 schoten op doel vs maar 4 van Tottenham. Ik verwacht dat de mannen van Louis het goed af gaan sluiten. Zeker nu Falcao ook weer terug is.

Southampton - Chelsea met handicap

In combinatie met de wedstrijd hierboven en een handicap van 2-0, kan je hier een mooie odd scoren. Namelijk 6.40. Southampton is de verrassing van dit seizoen. Onder Koeman doen ze het goed. Maar alle topwedstrijden gingen verloren. Chelsea daarentegen, koploper en in het bezit van de dodelijkste spits van de Premier League, Diego Costa. Ik verwacht zomaar een 0-4 of 0-5 morgen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_148031088
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 december 2014 23:36 schreef onlogisch het volgende:
Hoi.

Ik ben nieuw hier. Dus brandt me vooral af als ik iets niet goed doe.

Mijn tips voor morgen zijn :

Tottenham - Manchester Utd mét handicap
Unibet geeft hier bij een 1-0 een odd van 4. Tottenham bakt er momenteel niet zoveel van. Tegen Leicester (de nummer laatst) op boxingday ging het maar nét goed. Ze wonnen met veel mazzel. Leicester had 12 schoten op doel vs maar 4 van Tottenham. Ik verwacht dat de mannen van Louis het goed af gaan sluiten. Zeker nu Falcao ook weer terug is.

Southampton - Chelsea met handicap

In combinatie met de wedstrijd hierboven en een handicap van 2-0, kan je hier een mooie odd scoren. Namelijk 6.40. Southampton is de verrassing van dit seizoen. Onder Koeman doen ze het goed. Maar alle topwedstrijden gingen verloren. Chelsea daarentegen, koploper en in het bezit van de dodelijkste spits van de Premier League, Diego Costa. Ik verwacht zomaar een 0-4 of 0-5 morgen.
Ik pak deze wss. In combo maar dan zonder hcp. Dat levert ook nog een aardige odd op. Het zijn wel 2 uitwedstrijden.
  zondag 28 december 2014 @ 00:59:24 #120
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_148034573
Ik heb 'm ook in combo.. :)
  donderdag 1 januari 2015 @ 23:44:46 #121
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_148232697
Iemand op de Premier League ingezet vandaag?

Man man :D

Gelukkig speel ik met kleine stakes..
pi_148464517
Iemand ervaring met Australian wallet (betfair)...Ik zie dat ze wat extra gegevens/documenten willen om optimaal gebruik te kunnen maken van die wallet...ervaringen en heeft iemand het idee voordat alles verwerkt is?

Alvast bedankt!
  donderdag 8 januari 2015 @ 13:19:56 #123
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_148464768
quote:
0s.gif Op donderdag 8 januari 2015 13:11 schreef Pulu het volgende:
Iemand ervaring met Australian wallet (betfair)...Ik zie dat ze wat extra gegevens/documenten willen om optimaal gebruik te kunnen maken van die wallet...ervaringen en heeft iemand het idee voordat alles verwerkt is?

Alvast bedankt!
Je moet een handtekening hebben van iemand uit ' the community'. Dus al is het de buschauffeur, gewoon opsturen.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_148464948
quote:
0s.gif Op donderdag 8 januari 2015 13:19 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Je moet een handtekening hebben van iemand uit ' the community'. Dus al is het de buschauffeur, gewoon opsturen.
Heb jij er ervaring mee of ken je iemand die het heeft gedaan? Ik vind het maar een vage vereiste...pietje of jantje die mijn identiteit 'bevestigd'?

Bedankt voor je snelle reactie...
  donderdag 8 januari 2015 @ 13:27:45 #125
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_148465042
quote:
0s.gif Op donderdag 8 januari 2015 13:24 schreef Pulu het volgende:

[..]

Heb jij er ervaring mee of ken je iemand die het heeft gedaan? Ik vind het maar een vage vereiste...pietje of jantje die mijn identiteit 'bevestigd'?

Bedankt voor je snelle reactie...
Ik heb het 10 jaar geleden eens moeten doen ja.
Volgens mij had ik toen de schoolmeester ofzoiets, maar durf het je niet meer exact te zeggen hoe het werkt. Wellicht dat APK je kan helpen?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_148465181
Nogmaals bedankt voor je reactie...
  donderdag 8 januari 2015 @ 14:38:12 #127
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_148467678
Bij Betfair bijv moet je je id/paspoort uploaden om gewonnen geld terug te storten
pi_148478265
quote:
0s.gif Op donderdag 8 januari 2015 13:24 schreef Pulu het volgende:

[..]

Heb jij er ervaring mee of ken je iemand die het heeft gedaan? Ik vind het maar een vage vereiste...pietje of jantje die mijn identiteit 'bevestigd'?

Bedankt voor je snelle reactie...
Ja, ik ken heel veel mensen die dit gedaan hebben. De regelgeving kennen we niet helemaal en waarom het precies moet. Maar ik gebruik die Wallet al 10 jaar en het werkt gewoon goed. Snel te regelen door een handtekening te faken van een burgemeester of zo. Ze kijken nergens naar en controleren dat ook niet.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_148484530
Bedankt voor jullie reacties!
  vrijdag 9 januari 2015 @ 00:49:10 #130
6941 APK
Factual, I think.
pi_148491421
quote:
0s.gif Op donderdag 8 januari 2015 21:54 schreef Pulu het volgende:

Bedankt voor jullie reacties!
Ik heb het ooit laten tekenen door de eigenaar van een gebouw waar ik een ruimte huurde.
Geen idee meer waarom, belangrijk voor de community oid...
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_148622144
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 januari 2015 00:49 schreef APK het volgende:

[..]

Ik heb het ooit laten tekenen door de eigenaar van een gebouw waar ik een ruimte huurde.
Geen idee meer waarom, belangrijk voor de community oid...
Eigenlijk is het een schijnvertoning, maar ik zal morgen mijn documenten laten "ondertekenen" door mijn "dokter".

Kan iemand nog herinneren hoe snel ze deze "ondertekende" documenten verwerken? M.a.w. als ik het morgenochtend naar ze opstuur hoe snel kan ik volledig gebruik maken van mijn Australian wallet?

Thnx voor je reactie APK!
  maandag 12 januari 2015 @ 22:11:25 #132
6941 APK
Factual, I think.
pi_148623429
quote:
0s.gif Op maandag 12 januari 2015 21:49 schreef Pulu het volgende:

[..]

Eigenlijk is het een schijnvertoning, maar ik zal morgen mijn documenten laten "ondertekenen" door mijn "dokter".

Kan iemand nog herinneren hoe snel ze deze "ondertekende" documenten verwerken? M.a.w. als ik het morgenochtend naar ze opstuur hoe snel kan ik volledig gebruik maken van mijn Australian wallet?

Thnx voor je reactie APK!
Was volgens mij destijds binnen een dag geregeld.
Heb je grote plannen voor de A.O.? :9
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_148626503
quote:
0s.gif Op maandag 12 januari 2015 22:11 schreef APK het volgende:

[..]

Was volgens mij destijds binnen een dag geregeld.
Heb je grote plannen voor de A.O.? :9
:) Mwoah grote plannen...Asian Cup ziet er aantrekkelijk uit en daarnaast kan ik zolang Japan en Zuid-Korea nog niet aan de competitie begonnen zijn ook eens een keertje die Aussies meepakken..
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 12 januari 2015 @ 23:23:31 #134
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_148626791
quote:
0s.gif Op donderdag 8 januari 2015 19:21 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Ja, ik ken heel veel mensen die dit gedaan hebben. De regelgeving kennen we niet helemaal en waarom het precies moet. Maar ik gebruik die Wallet al 10 jaar en het werkt gewoon goed. Snel te regelen door een handtekening te faken van een burgemeester of zo. Ze kijken nergens naar en controleren dat ook niet.
Ik ben ervoor naar de plaatselijke notaris gegaan _O- :'(

Gelukkig wel gratis _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 12 januari 2015 @ 23:24:33 #135
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_148626846
Overigens is het sowieso altijd handig om die wallet gewoon vrij te hebben en er wat geld op te houden voor als er eens iets in Australië is.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_148626872
quote:
14s.gif Op maandag 12 januari 2015 23:24 schreef heywoodu het volgende:
Overigens is het sowieso altijd handig om die wallet gewoon vrij te hebben en er wat geld op te houden voor als er eens iets in Australië is.
Waarom is er eigenlijk een Australische wallet? Zag het voorbij komen op betfair maar leek me nou niet echt boeiend.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 12 januari 2015 @ 23:36:20 #137
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_148627434
quote:
0s.gif Op maandag 12 januari 2015 23:25 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Waarom is er eigenlijk een Australische wallet? Zag het voorbij komen op betfair maar leek me nou niet echt boeiend.
Heeft met de Australische regelgeving te maken. Je kunt op Betfair alleen inzetten met geld uit je wallet op elk evenement wat in Australië plaatsvindt (A-League, Australian Open, Asia Cup nu etc)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_148627774
quote:
0s.gif Op maandag 12 januari 2015 23:36 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Heeft met de Australische regelgeving te maken. Je kunt op Betfair alleen inzetten met geld uit je wallet op elk evenement wat in Australië plaatsvindt (A-League, Australian Open, Asia Cup nu etc)
Lelijk.
Rossoneri siamo noi.
  dinsdag 13 januari 2015 @ 12:14:06 #139
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148636711
Jammer dat ik dit topic nu pas zie.
Vorige week

Barcelona - Elche ¤ 1,10
Barça lijkt achteraf weer in vorm te zijn maar bij de wedstrijd tegen Elche was Barça nog niet zo super in vorm maar goed Elche staat laatste dit kon Barça echt niet gaan verliezen.

Granada - Sevilla ¤ 1,90
Sevilla is de laatste tijd lekker bezig stond 5e dacht ik, ondanks het vertrek van Rakitic doen ze toch lekker mee in de competitie en Granada won wellisvaar de laatste wedstrijd overtuigend maar staat 19e en het is gewoon geen goede hechte ploeg daarom leek mij dit ook wel een zekerheidje!


meer mensen die deze hebben gedaan?
Leken mij wel 2 zekerheidjes had er ¤ 150 opgegooit en gewonnen.
Meer mensen gedaan?
Bon Dia.
  dinsdag 13 januari 2015 @ 12:16:12 #140
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_148636794
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 12:14 schreef XylotoNL het volgende:
Jammer dat ik dit topic nu pas zie.
Vorige week

Barcelona - Elche ¤ 1,10
Barça lijkt achteraf weer in vorm te zijn maar bij de wedstrijd tegen Elche was Barça nog niet zo super in vorm maar goed Elche staat laatste dit kon Barça echt niet gaan verliezen.

Granada - Sevilla ¤ 1,90
Sevilla is de laatste tijd lekker bezig stond 5e dacht ik, ondanks het vertrek van Rakitic doen ze toch lekker mee in de competitie en Granada won wellisvaar de laatste wedstrijd overtuigend maar staat 19e en het is gewoon geen goede hechte ploeg daarom leek mij dit ook wel een zekerheidje!


meer mensen die deze hebben gedaan?
Leken mij wel 2 zekerheidjes had er ¤ 150 opgegooit en gewonnen.
Meer mensen gedaan?
ik ben blij dat je er bij bent. Beter laat dan nooit! Graag van te voren deze 1,1 weddenschappen plaatsen, dan kan iedereen mee-profiteren.
  dinsdag 13 januari 2015 @ 12:30:20 #141
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_148637262
Ik heb deze toevallig ook gespeeld :Y

25 euro op gezet
  dinsdag 13 januari 2015 @ 12:32:05 #142
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148637317
Ja ik zag dit topic nu pas ;(

Maar nu weet ik het dus ik zal deze even met jullie gunnen :

Aankomend weekend :

Leichester City - Stoke City Away ¤ 2,80

Stoke speelt een lekker seizoen, staan 11e en moeten op BEZOEK bij Leichester.
Leichester een solide ploeg die het de topploegen toch lastig maken maar wel laatste staan.
Leicester is bezig met een goede reeks ( 1-0 Tegen Villa,1-0 Tegen Newcastle FA CUP) en stoke heb vorig weekend natuurlijk 3-0 op hun klote gehad, toch denk ik dat Stoke gaat winnen.
Er staat 2.80 op Stoke dus deze lijkt mij wel de moeite waard!


Swansea - Chelsea Away ¤ 1,55

Lijkt me duidelijk, Swansea zonder Bony en Chelsea op volle sterkte die gaat dit winnen want Chelsea mogen geen missers maken.
¤ 1,55 niet super veel maar combineer deze met de ¤ 1,55 van Man United tegen QPR en je heb toch samen ¤ 3,10 ik weet denk zeker dat Man United zich gaat herpakken tegen QPR.

Empoli - Inter Away ¤ 2,10

Inter heeft Shaqiri binnengehaald en is weer lekker bezig de laatste tijd!
Dit gaat Inter gewoon winnen!

Lazio ¤2,50 - Napoli ¤2,80

Ja deze is lastig, Lazio die heel gemakkelijk een zege weggeeft bij Roma en Napoli die gewoon slechter was dan Juventus.
Nummer 3 en 4 tegen elkaar.
Ik ga denk toch voor Lazio puur omdat ik al zoveel away bets heb en dan toch voor de thuisploeg ga!

Wellicht vinden jullie sommige teveel risico maar er zitten zeker een paar goede quoteringen tussen vind ik!
Met deze 5 bets pak je 34,86 per euro.
Ik heb er 5 euro voor ingezet en kan ¤ 174 winnen.
Dit is op Unibet!
Bon Dia.
  dinsdag 13 januari 2015 @ 12:32:20 #143
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148637324
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 12:30 schreef Mubassie het volgende:
Ik heb deze toevallig ook gespeeld :Y

25 euro op gezet
Goede keuze :).
Bon Dia.
pi_148637741
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 12:32 schreef XylotoNL het volgende:
Ik ga denk toch voor Lazio puur omdat ik al zoveel away bets heb en dan toch voor de thuisploeg ga!

Dit lijkt me wat minder logisch :P
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  dinsdag 13 januari 2015 @ 13:14:58 #145
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148638498
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 12:48 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Dit lijkt me wat minder logisch :P
Tja, je ziet vaak dat de thuisploeg toch beter is, daarom dus.
Ik snap eigenlijk niet waarom de thuisploeg vaker thuis wint het moet eigenlijk geen verschil maken vind ik. Ze krijgen genoeg betaald.
Oke de supporters maar het mag geen verschil maken vind ik.
Bon Dia.
  dinsdag 13 januari 2015 @ 13:59:49 #146
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_148639749
is dit allemaal serieus?
  dinsdag 13 januari 2015 @ 14:51:15 #147
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148641193
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 13:59 schreef BeamofLight het volgende:
is dit allemaal serieus?
En daarmee doel je op?
Bon Dia.
pi_148642664
quote:
10s.gif Op maandag 12 januari 2015 23:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik ben ervoor naar de plaatselijke notaris gegaan _O- :'(

Gelukkig wel gratis _O_
:D
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_148642868
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 14:51 schreef XylotoNL het volgende:

[..]

En daarmee doel je op?
Nouja de onderbouwing is redelijk krom moet ik zeggen, bij de eerste vertel je dat leicester goed in vorm is en toch denk je dat stoke (uit) gaat winnen? Naar mijn mening zit er dan geen value in en speel je gewoon puur op gevoel.

Verder vind je dat thuisvoordeel geen verschil moet maken omdat ze genoeg betaald krijgen? Dit is vrijwel altijd een mentale kwestie.Elke voetballer voelt zichzelf beter in eigen stadion,eigen kleedkamers en eigen omgeving. Het belangrijkste voordeel zijn overigens wel de fans die achter je team staan. In ieder geval speelt thuisvoordeel wel degelijk mee. Durf eigenlijk wel te zeggen dat een team 10% meer kans maakt tegen een net zo goede club.
  dinsdag 13 januari 2015 @ 16:14:02 #150
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148644026
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 15:41 schreef E-Dubble het volgende:

[..]

Nouja de onderbouwing is redelijk krom moet ik zeggen, bij de eerste vertel je dat leicester goed in vorm is en toch denk je dat stoke (uit) gaat winnen? Naar mijn mening zit er dan geen value in en speel je gewoon puur op gevoel.

Verder vind je dat thuisvoordeel geen verschil moet maken omdat ze genoeg betaald krijgen? Dit is vrijwel altijd een mentale kwestie.Elke voetballer voelt zichzelf beter in eigen stadion,eigen kleedkamers en eigen omgeving. Het belangrijkste voordeel zijn overigens wel de fans die achter je team staan. In ieder geval speelt thuisvoordeel wel degelijk mee. Durf eigenlijk wel te zeggen dat een team 10% meer kans maakt tegen een net zo goede club.
Ja oke ik snap het.
Bij Leicester is het ook zo dat ze in vorm zijn.
Maar ik ben er overtuigd van dat Stoke sterker is en dit gaat winnen en dan is 2,80 een mooie quotering.
Bon Dia.
pi_148647879
Lijkt me sterk dat je de laatste wedstrijden van al die clubs uit de PL en Serie A hebt gezien.
pi_148648080
Ik ben het ook niet met alles eens ofzo, maar laten we die jongen nou niet meteen afblaffen als er een keer iemand wat moeite doet om een motivatie bij zijn bets te plaatsen :P

[ Bericht 0% gewijzigd door Tim86 op 13-01-2015 18:31:51 ]
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  dinsdag 13 januari 2015 @ 18:31:07 #153
6941 APK
Factual, I think.
pi_148648237
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 18:25 schreef Tim86 het volgende:

Ik ben het ook niet met alles eens ofzo, maar laten we die jongen nou niet meteen afblaffen als er een keer iemand wat moeite doen om een motivatie bij zijn bets te plaatsen :P
Wat mooiboy Tim zegt :Y
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_148648263
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 18:31 schreef APK het volgende:

[..]

Wat mooiboy Tim zegt :Y
oeh APK, ik zou bijna denken dat het vrijdagavond was *;
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  dinsdag 13 januari 2015 @ 18:38:37 #155
6941 APK
Factual, I think.
pi_148648432
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 18:32 schreef Tim86 het volgende:

[..]

oeh APK, ik zou bijna denken dat het vrijdagavond was *;
Deze ligt hier toevallig op tafel :+

gnywftpshsruglfqwkemtohla.png
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  woensdag 14 januari 2015 @ 20:42:35 #156
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148688512
Deze avond heb ik op ;

Tottenham - Burnley ¤1,55 voor thuis team

En

Ipwicht Town - Southampton ¤1,92 voor het uit team

Op unibet heb er ¤ 200 ingezet.
Dus hopelijk net zoals vorige week een beetje geluk :).
Bon Dia.
  woensdag 14 januari 2015 @ 21:09:38 #157
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148689677
Na 8 minuten 0-2 voor Burnley, Laten we hopen op een wonder :N

Edit :

Na 9 minuten toch 1-2 ik heb nog hoop !
Bon Dia.
  woensdag 14 januari 2015 @ 21:43:42 #158
6941 APK
Factual, I think.
pi_148691285
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 21:09 schreef XylotoNL het volgende:
Na 8 minuten 0-2 voor Burnley, Laten we hopen op een wonder :N

Edit :

Na 9 minuten toch 1-2 ik heb nog hoop !
Hoi, ik begrijp dat je nieuw bent hier en dat je uiteraard meeleeft met jouw weddenschappen, welkom ^O^

Dit topic is bedoeld voor het geven van tips en het -vooraf- bespreken van weddenschappen.
Voor livescores, het praten over winst & verlies en andere zaken in de ruimste zin des woords hebben we een slowchat-topic ;)

UVT / Wedclub #583: wedjes overal
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  woensdag 14 januari 2015 @ 23:01:09 #159
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148694223
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 21:43 schreef APK het volgende:

[..]

Hoi, ik begrijp dat je nieuw bent hier en dat je uiteraard meeleeft met jouw weddenschappen, welkom ^O^

Dit topic is bedoeld voor het geven van tips en het -vooraf- bespreken van weddenschappen.
Voor livescores, het praten over winst & verlies en andere zaken in de ruimste zin des woords hebben we een slowchat-topic ;)

UVT / Wedclub #583: wedjes overal
Thanks!
Bon Dia.
  donderdag 15 januari 2015 @ 11:28:57 #160
438861 XylotoNL
Scuderia Ferrari
pi_148704535
Tip!

Glasgow Rangers - Heart Of Middletown away ¤ 2,60

Glasgow Rangers staan 2e en Heart staat ongeslagen 1e.
Ze hebben maar 3 wedstrijden gelijk gespeeld!
Dit seizoen heeft Heart al 2 keer gewonnen van de Rangers dus ik denk dat ze deze ook gaan pakken!
Bon Dia.
  donderdag 15 januari 2015 @ 11:30:02 #161
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_148704571
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 11:28 schreef XylotoNL het volgende:
Tip!

Glasgow Rangers - Heart Of Middletown away ¤ 2,60

Glasgow Rangers staan 2e en Heart staat ongeslagen 1e.
Ze hebben maar 3 wedstrijden gelijk gespeeld!
Dit seizoen heeft Heart al 2 keer gewonnen van de Rangers dus ik denk dat ze deze ook gaan pakken!
Vind ik echt een no-better. Zou eerder de BTTS pakken ofzo, als ik al wat zou moeten kiezen met een pistool op mijn hoofd.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 15 januari 2015 @ 19:32:29 #162
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_148722647
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 11:30 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Vind ik echt een no-better. Zou eerder de BTTS pakken ofzo, als ik al wat zou moeten kiezen met een pistool op mijn hoofd.
Op basis van statistieken en ranglijst zou Hearts moeten kunnen winnen, maar ik durf hier ook niet op in te zetten. Daarvoor ken ik te weinig van beide ploegen.

Over Schotland gesproken: Aberdeen staat op @1.42 tegen Dundee. Dat vind ik vrij hoog, kijkend naar de vorm van Aberdeen (8 wedstrijden op rij gewonnen, 0 goals tegen).
  vrijdag 16 januari 2015 @ 10:53:33 #163
64276 9christensen
Grolsch bier is gezond
pi_148741618
Eindhoven-NEC vanavond. Quote van 2.40 op NEC.
Het is het eindpunt van de trein, bijna geen mens hoeft er te zijn, bijna geen hond gaat zover mee:
Enschede!
  vrijdag 16 januari 2015 @ 11:00:09 #164
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_148741823
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 10:53 schreef 9christensen het volgende:
Eindhoven-NEC vanavond. Quote van 2.40 op NEC.
Zijn allemaal van die wedstrijden die ik hier voorbij zie komen waar ik vanaf zou blijven.
Met wat voor stake zet je in als ik het vragen mag?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  vrijdag 16 januari 2015 @ 11:45:04 #165
64276 9christensen
Grolsch bier is gezond
pi_148742945
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 11:00 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Zijn allemaal van die wedstrijden die ik hier voorbij zie komen waar ik vanaf zou blijven.
Met wat voor stake zet je in als ik het vragen mag?
5/10
Het is het eindpunt van de trein, bijna geen mens hoeft er te zijn, bijna geen hond gaat zover mee:
Enschede!
  vrijdag 16 januari 2015 @ 11:45:37 #166
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_148742960
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 11:45 schreef 9christensen het volgende:

[..]

5/10
Ik hoop het voor je ^O^

Tom Daemen _O_

anti-Roda _O_
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  zaterdag 31 januari 2015 @ 17:37:54 #167
6941 APK
Factual, I think.
pi_149240425
Bij gamebookers City @ 5.00.

Unbelievable price on Man City to win: 5.00!

Bet with us between 13:00 and 18:05 CET this Saturday and for just 5 minutes at the start of every hour you can take advantage of our amazing Price Shock! Stake limits apply.


Tientje inzet max.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_149268139
Nog mensen met Super Bowl tips?
pi_149294975
?ui=2&ik=1972d3d6c1&view=fimg&th=14b49bf08effc195&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_14b49bbf56fbf49c&attbid=ANGjdJ_KLBCf_czlpS2bJW-FTrGGCqAb93n7UsjBpeYtZiFQx7tLL_FTOtufSS6qGu6TQQo9362l9U_y9NkkWLWdf9-5IQu-qm_OwRn3DMo6IcE2T3Gbbxz3MVQKuec&sz=w490-h716&ats=1422879574319&rm=14b49bf08effc195&zw&atsh=1

5/10
pi_149298846
quote:
0s.gif Op maandag 2 februari 2015 13:20 schreef CampingBet het volgende:
[ afbeelding ]

5/10
Mooi plaatje!
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  maandag 2 februari 2015 @ 15:39:15 #171
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_149298888
:').!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iemand nog aan het tilten op de Viareggio Cup?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_149636579
Cambuur-Heerenveen; 2 @2.60 , DNB 2 @1.90.

Mooie odds voor het in bloedvorm verkerende Heerenveen. Cambuur 1 puntje gepakt in 2015 en mist zondag ook nog topscorer Ogbeche. "Derby's zijn een wedstrijd op zich" blablabla, alsnog zie ik Heerenveen wel winnen.
pi_149765180
Shakhtar Donetsk - Bayern München

Vanwege de onrust in Oekraïne speelt Shakhtar niet thuis. Ik denk dat ze daarom minder goed voor de dag komen. De competitie in Oekraïne ligt momenteel stil en op dit moment speelt de club uit Donetsk enkel en alleen maar oefenduels. De vraag is dan ook of de ploeg er al wel klaar voor is om een wedstrijd te spelen met zoveel belangen, omdat de laatste officiële wedstrijd van Shakhtar Donetsk op 10 december was, toen er met 1-1 gelijk werd gespeeld op bezoek bij FC Porto.

Ik tip Bayern to win vanavond.
pi_149766215
Mmm... ik heb het gevoel dat Bayern misschien alleen niet wil verliezen en het dan thuis afmaakt.
pi_153356776
Is dit weer open?
hhhhh
pi_153357004
quote:
0s.gif Op maandag 8 juni 2015 17:02 schreef DaveDave09 het volgende:
Is dit weer open?
Het was niet gesloten, maar men tipt nu in het Wedden op Sport Slowchat topic.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  Moderator vrijdag 28 augustus 2015 @ 12:36:10 #177
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_155620741
Iemand nog suggesties voor aankomend weekend?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_155640977
PSV thuis, voor mij een zekerheidje. Ik verwacht Brenet naar de bank en dat Arias, Bruma, Isimat & Moreno de verdediging vormen. @1.74

Overigens vind ik corners over 10.5 ook wel #value hebben. Ik verwacht 2 aanvallende teams en derhalve veel corners, (buiten het feit dat zulke weddenschappen extra spanning meebrengen, en ik vind dat heel leuk, zeker als ik win.)
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 29 augustus 2015 @ 00:56:34 #179
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_155643214
Tallent top-3 @ 4.5
Arai geen top-3 @ 2.45
Tanii geen top-3 @ 1.55

Heffernan tb Arai @ 2.43
Heffernan tb Tanii @ 1.75

50 kilometer snelwandelen, bovenste 3 bij Betcity, onderste 2 bij Marathonbet, allemaal 5 units

groetjes
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_155643582
quote:
5s.gif Op vrijdag 28 augustus 2015 12:36 schreef onlogisch het volgende:
Iemand nog suggesties voor aankomend weekend?
Misschien een doublechange betje op Ado or draw?
Half 1 wedstrijdjes op zondag voor Ajax altijd kut + Ado altijd kut + afgelopen donderdag nog uit in Tjechie geweest.
Rossoneri siamo noi.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 29 augustus 2015 @ 07:12:03 #181
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_155646640
Heffernan 5e, Arai 4e, Tanii 3e, Tallent 2e
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_155661020
Waarom kun je op Unibet niet gokken op wie er gaat degraderen? Een inzet op De Graafschap is gratis geld
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 29 augustus 2015 @ 21:21:19 #183
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_155661077
Kiplagat voor de marathon @ 5+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_155662668
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 21:19 schreef Caveat het volgende:
Waarom kun je op Unibet niet gokken op wie er gaat degraderen? Een inzet op De Graafschap is gratis geld
Tijdens een speelronde kan dat niet. Erna vaak wel.
Maar ja, daar ben je te laat mee. Nu zal die odd 1.3 zijn.

Graafschap bij laatste 3 stond voor dit seizoen op 1.6. Dat was pas wat.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_155670385
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 22:10 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Graafschap bij laatste 3 stond voor dit seizoen op 1.6. Dat was pas wat.
@ 1.70 gebanked pre season :9
pi_155671246
MnZQCRl.png

Funcombo.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_155694383
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 augustus 2015 01:13 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Misschien een doublechange betje op Ado or draw?
Half 1 wedstrijdjes op zondag voor Ajax altijd kut + Ado altijd kut + afgelopen donderdag nog uit in Tjechie geweest.
En dan wint Ajax met 4-0 _O-
Rossoneri siamo noi.
pi_155722312
Waarom is die uitbetalingsfee bij Betfair zo duur? :(
Gierige afzetters met hun 5 euro.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 31 augustus 2015 @ 23:06:19 #189
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155722339
quote:
0s.gif Op zondag 30 augustus 2015 11:30 schreef -J-D- het volgende:
[ afbeelding ]

Funcombo.
Afrondertje? Het gaat je goed zo te zien :D
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_155723058
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2015 23:05 schreef ForzaMilan het volgende:
Waarom is die uitbetalingsfee bij Betfair zo duur? :(
Gierige afzetters met hun 5 euro.
Creditcard is gratis. En zonder creditcard kan het ook gratis met een omweg. Eerst naar je Skrill account, dan naar je unibet account en dan een bank transfer. :P
Edensnator over 'n out
  dinsdag 1 september 2015 @ 00:05:05 #191
6941 APK
Factual, I think.
pi_155724246
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2015 23:29 schreef Edensnator het volgende:

[..]

Creditcard is gratis. En zonder creditcard kan het ook gratis met een omweg. Eerst naar je Skrill account, dan naar je unibet account en dan een bank transfer. :P
Dat gaat echt een keer fout hoor.
Unibet heeft echt geen zin om een doorsluishuis voor geld van andere bookies te zijn.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_155724384
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 00:05 schreef APK het volgende:

[..]

Dat gaat echt een keer fout hoor.
Unibet heeft echt geen zin om een doorsluishuis voor geld van andere bookies te zijn.
Ja, wellicht. Heb het pas een paar keer gedaan en niet regelmatig. Ik moest wel een oplossing zoeken omdat marathonbet ¤35 rekent voor een directe bank transfer :')
Van je skrillaccount naar je bank is sowieso wel voordeliger dan direct van betfair. ¤1,50 als ik het goed heb.
Edensnator over 'n out
pi_155724604
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 00:11 schreef Edensnator het volgende:

[..]

Ja, wellicht. Heb het pas een paar keer gedaan en niet regelmatig. Ik moest wel een oplossing zoeken omdat marathonbet ¤35 rekent voor een directe bank transfer :')
Van je skrillaccount naar je bank is sowieso wel voordeliger dan direct van betfair. ¤1,50 als ik het goed heb.
Jezus 35 euro, wat een afzetters.
Rossoneri siamo noi.
pi_155730533
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2015 23:29 schreef Edensnator het volgende:

[..]

Creditcard is gratis. En zonder creditcard kan het ook gratis met een omweg. Eerst naar je Skrill account, dan naar je unibet account en dan een bank transfer. :P
Terug naar de CC inderdaad en dan bij het tankstation (in Belgie uiteraard) benzine en sigaretten kopen :Y
  dinsdag 1 september 2015 @ 14:25:34 #195
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155733060
Ik dus vorige week even op mijn Toto Account kijken, blijk ik daar nog een paar tientjes achter gelaten te hebben een jaar of wat geleden. Ik uitbetalen, 5 werkdagen later nog steeds niet binnen. Wat een prutsers zeg godverdomme godverdomme.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_155735484
Nederland - IJsland 7/10 op X2 @3.45 bij marathonbet

Ik zie hier wel value in. IJsland bovenaan in de poule. Nederland alles behalve overtuigend geweest deze campagne.
Edensnator over 'n out
pi_155735657
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 16:27 schreef Edensnator het volgende:
Nederland - IJsland 7/10 op X2 @3.45 bij marathonbet

Ik zie hier wel value in. IJsland bovenaan in de poule. Nederland alles behalve overtuigend geweest deze campagne.
Nederland gaat gewoon winnen. Robben is weer terug en samen met Memphis en Huntelaar gewoon een prima aanval. Daarnaast speelt NL Thuis.

[10/10] op NL
Rossoneri siamo noi.
pi_155735968
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 16:35 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Nederland gaat gewoon winnen. Robben is weer terug en samen met Memphis en Huntelaar gewoon een prima aanval. Daarnaast speelt NL Thuis.

[10/10] op NL
Ik ben het ermee eens dat Oranje favoriet is maar de odd is maar 1.33 Dat lijkt me geen value. Succes gewenst.
Edensnator over 'n out
pi_155736327
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2015 16:49 schreef Edensnator het volgende:

[..]

Ik ben het ermee eens dat Oranje favoriet is maar de odd is maar 1.33 Dat lijkt me geen value. Succes gewenst.
Ik denk dat NL deze wedstrijd 4 uit 5 wint. Dan is 1.33 value.
Rossoneri siamo noi.
pi_155737817
Ijsland over 0.5 goals @ 2.07 of BTTS @ 2.18 is met onze verdediging ook value.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 1 september 2015 @ 18:13:08 #201
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_155737840
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 september 2015 17:05 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Ik denk dat NL deze wedstrijd 4 uit 5 wint. Dan is 1.33 value.
Maar geen 10/10 value :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_155860255
Voor vandaag de Vrij to get a card @ 5.00 (Unibet)

Turkije moet winnen. Nederlandse verdediging blijft een zwak punt met de Vrij en van Dijk of Bruma.
pi_155877090
op welke site kan ik een bet maken dat NL zich alsnog plaatst voor het EK/3e wordt in de groep?
'She is lighter than a feather, I am heavier than lead.'
pi_155892731
* Teeno meldt, lang niks met unibet gedaan (jaartje of 8) maar toch maar weer eens een deposit gedaan.

Voorzichtig begonnen met wat wedstrijdjes van vanavond :)

4CPVELM.png
pi_155892919
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 20:36 schreef Faltaux het volgende:
op welke site kan ik een bet maken dat NL zich alsnog plaatst voor het EK/3e wordt in de groep?
Unibet, bij Euro 2016 Qualifications en dan Team Progress
pi_155892942
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 12:07 schreef Teeno het volgende:
* Teeno meldt, lang niks met unibet gedaan (jaartje of 8) maar toch maar weer eens een deposit gedaan.

Voorzichtig begonnen met wat wedstrijdjes van vanavond :)

[ afbeelding ]
Nice!
Hoeveel ingezet?
pi_155893038
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 12:17 schreef HarveySpecter het volgende:

[..]

Nice!
Hoeveel ingezet?
6,50 gewonnen met een rondje blackjack en dat ingezet.
pi_155893718
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 12:20 schreef Teeno het volgende:

[..]

6,50 gewonnen met een rondje blackjack en dat ingezet.
Ik zet ook even een vijfje op exact dezelfde wedstrijdjes.
pi_155893760
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 12:53 schreef HarveySpecter het volgende:

[..]

Ik zet ook even een vijfje op exact dezelfde wedstrijdjes.
Succes! Heb ook nog een tientje op de 2 friendlies gezet (Myanmar-Nieuw-Zeeland en Frankrijk-Servië) moet toch wel lukken.
  maandag 7 september 2015 @ 13:32:53 #210
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155894539
14:30 - Litouwen t.b. Belgie (EK Basketbal) @ 1.28

28% rente, dat zie je bij geen enkele bank.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  maandag 7 september 2015 @ 14:00:12 #211
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_155895177
quote:
3s.gif Op maandag 7 september 2015 13:32 schreef de_boswachter het volgende:
14:30 - Litouwen t.b. Belgie (EK Basketbal) @ 1.28

28% rente, dat zie je bij geen enkele bank.
je weet dat Laitikus en Stradius niet meedoen he
  maandag 7 september 2015 @ 14:01:07 #212
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155895198
quote:
1s.gif Op maandag 7 september 2015 14:00 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

je weet dat Laitikus en Stradius niet meedoen he
-O-
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  maandag 7 september 2015 @ 16:20:11 #213
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155898210
:')

Soort Icesave dit.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 september 2015 @ 16:21:29 #214
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_155898238
Nog meer gouden gratisrentetips?
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 7 september 2015 @ 16:23:29 #215
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155898281
quote:
11s.gif Op maandag 7 september 2015 16:21 schreef heywoodu het volgende:
Nog meer gouden gratisrentetips?
Slovenië tb. Nederland morgen @ 1.18 een idee? Morgen, 15:00, datzelfde EK.

18% rente, waar zie je dat nog?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  maandag 7 september 2015 @ 16:27:38 #216
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_155898391
lol verloren ja? Ik zei het toch!
pi_155898533
Eerste leergeld is een feit :')
j0kHjuC.png

[ Bericht 6% gewijzigd door Teeno op 07-09-2015 16:39:50 ]
  maandag 7 september 2015 @ 16:40:35 #218
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155898695
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 16:33 schreef Teeno het volgende:
Eerste leergeld is een feit :')
[ afbeelding ]
Tegen fucking Myanmar ook. Wat stond NZ ?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_155898709
quote:
1s.gif Op maandag 7 september 2015 16:40 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Tegen fucking Myanmar ook. Wat stond NZ ?
Dat staat er toch jongeuh
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  maandag 7 september 2015 @ 18:23:57 #220
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155901191
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 16:41 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Dat staat er toch jongeuh
Rustaaaaaag. Er stond eerst een ander plaatje zonder de odds ;)
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_155903312
Hij gaat heel lekker :)
pTzWKtG.png

De treble vanavond zal het maar goed moeten maken dan. Maar Denemarken staat nog 0-0 na 84 minuten dus heb er een hard hoofd in

[ Bericht 11% gewijzigd door Teeno op 07-09-2015 19:40:19 ]
  maandag 7 september 2015 @ 19:49:08 #222
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155903767
Ik mag na mijn geweldige banker van vanmiddag natuurlijk niets meer zeggen :') maar op een under 19 wedstrijd betten is een nog grotere NO ;)
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_155903858
07.09. 18:00 Finished Armenia 0 - 0 Denmark

-O-
  maandag 7 september 2015 @ 19:52:54 #224
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155903920
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 19:51 schreef Teeno het volgende:
07.09. 18:00 Finished Armenia 0 - 0 Denmark

-O-
All in op Roemenie om je saldo te verdubbelen!!!!
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_155903996
quote:
1s.gif Op maandag 7 september 2015 19:52 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

All in op Roemenie om je saldo te verdubbelen!!!!
Nieuwe treble op portugal, finland en duitsland. Plus nog wat losse eurootjes op roemenië, we gaan het beleven :)
  maandag 7 september 2015 @ 20:16:28 #226
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155904524
Trebles :')
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_155904952
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2015 20:16 schreef de_boswachter het volgende:
Trebles :')
Treble_0.jpg?itok=mM6MpVEi

gr gr de buurman van apk
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_155906279
quote:
0s.gif Op zondag 6 september 2015 20:36 schreef Faltaux het volgende:
op welke site kan ik een bet maken dat NL zich alsnog plaatst voor het EK/3e wordt in de groep?
Op Betsson zag ik Nederland to qualify @5.

Maar is niet hele goed odd, ben je mss beter af met per wedstrijd inzetten en de winst weer inzetten steeds.
pi_155908112
Freebetje:

Bij Unibet zijn odds voor of Nederland zich nog kwalificeert voor eindtoernooi 3 om 1.35

Bij Betsson krijg je 5 keer je geld terug als ze zich nog kwalificeren.

Dus als je bij Unibet 1000 euro zet op No @ 1.35 en bij Betsson 350 euro zet op Yes @5 dan krijg je als ze zich kwalificeren 400 euro winst en als ze zich niet kwalificeren speel je quitte.
  maandag 7 september 2015 @ 21:45:04 #230
6941 APK
Factual, I think.
pi_155908188
Moet je geen limieten hebben bij beide bookies...
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_155908320
Ja dat ff kijken, desnoods doe je het in stukjes. Maar geen fees/commissie etc dus maakt niet uit welke bedragen itt wanneer je het bij bv Betfair zou doen.

Je zou ook nog een bonus kunnen pakken als je nog niet bij Betsson zit. Zijn wel regels tegen dat je dan niet zo'n soort bet aan beide kanten mag doen bij hun of bij hun netwerk, maar ze zitten niet op hetzelfde netwerk geloof ik. Maar pin me er niet op vast.
pi_155922421
Twente - Ajax een 2 @ ¤ 1.80 De nummer 1 tegen de nummer 16.
Ik denk dat Twente te weinig kwaliteit heeft om tegen Ajax het tij te keren.

Graafschap - AZ een 2 @ ¤ 1.95, de gedoodverfde degradant zonder overwinning, tegen AZ (niet sterk gestart maar verwacht dat de Graafschap geen probleem mag zijn.)
  zaterdag 26 september 2015 @ 17:49:57 #233
6941 APK
Factual, I think.
pi_156402342
Football's coming home!

Nou ja home, bijna dan :P
Na jarenlang onderdak bij onze vrienden van UVT gaan het WOS-topic en de Wedclub verhuizen naar het SPT-subforum.

Hartelijk dank aan de bazen van UVT voor de gastvrijheid en veel wedplezier in het nieuwe subforum!
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 september 2015 @ 18:31:11 #234
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156403040
En in één klap het best lopende topic in SPT ^O^

Welkom enzulks :W
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156403326
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 september 2015 18:31 schreef Nattekat het volgende:
En in één klap het best lopende topic in SPT ^O^

Welkom enzulks :W
Haha, ken je de reeks wel? Loopt al heel lang amper meer actief deze reeks.
sig verwijderd door FA
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 26 september 2015 @ 18:48:32 #236
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156403362
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 september 2015 18:46 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Haha, ken je de reeks wel? Loopt al heel lang amper meer actief deze reeks.
Dat het een jaartje wat minder gaat doet natuurlijk niks af aan het feit dat deze reeks over een langere tijd de reeks met de meeste posts is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 26 september 2015 @ 18:52:06 #237
6941 APK
Factual, I think.
pi_156403454
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 september 2015 18:46 schreef Ambrosius het volgende:

Haha, ken je de reeks wel? Loopt al heel lang amper meer actief deze reeks.
Plaatsing in SPT komt de zichtbaarheid waarschijnlijk ten goede, ik zie regelmatig mensen in SPT en voetbal over weddenschappen posten die deze reeks waarschijnlijk niet eens kennen.

Lijkt mij prima als deze mensen hier ook eens een kijkje komen nemen ~:)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156403759
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 september 2015 18:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat het een jaartje wat minder gaat doet natuurlijk niks af aan het feit dat deze reeks over een langere tijd de reeks met de meeste posts is.
Wat maakt dat uit dan? Resultaten uit het verleden..
sig verwijderd door FA
pi_156404419
quote:
6s.gif Op zaterdag 26 september 2015 17:49 schreef APK het volgende:
[warning]Football's coming home!

Nou ja home, bijna dan :P
Na jarenlang onderdak bij onze vrienden van UVT gaan het WOS-topic en de Wedclub verhuizen naar het SPT-subforum.

Hartelijk dank aan de bazen van UVT voor de gastvrijheid en veel wedplezier in het nieuwe subforum![/warning]
Hi-la-risch!
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 26 september 2015 @ 19:41:46 #240
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156404650
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 september 2015 19:31 schreef -J-D- het volgende:

[..]

Hi-la-risch!
Je moet nog een actieve wedder zijn om een mening te mogen hebben.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 27 september 2015 @ 15:08:59 #241
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156421828
Van Avermaet voor het WK wielrennen @ 15 bij Betfair, ik pak hem als kijkbet :9
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  zondag 27 september 2015 @ 15:12:26 #242
308998 Fenomeno
Wearing sunglasses at night
pi_156421896
tvp
pi_156421974
APK! Kerel! In Sport ipv tussen de drugskoppe, goed bezig. Dat nooit iemand eerder op dat idee gekomen is zeg :') x 1200
pi_156490978
nvm

[ Bericht 53% gewijzigd door Thunder0x op 30-09-2015 08:37:32 ]
pi_156503736
Ja inderdaad, hartelijk dank aan de bazen van UVT
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
pi_156510827
quote:
6s.gif Op zaterdag 26 september 2015 17:49 schreef APK het volgende:
[warning]Football's coming home!

Nou ja home, bijna dan :P
Na jarenlang onderdak bij onze vrienden van UVT gaan het WOS-topic en de Wedclub verhuizen naar het SPT-subforum.

Hartelijk dank aan de bazen van UVT voor de gastvrijheid en veel wedplezier in het nieuwe subforum![/warning]
^O^
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  woensdag 30 september 2015 @ 23:34:32 #247
6941 APK
Factual, I think.
pi_156512514
quote:
0s.gif Op woensdag 30 september 2015 07:55 schreef Thunder0x het volgende:
nvm
Vanwaar die edit?
Wat was daar mis mee? :o
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 30 september 2015 @ 23:54:34 #248
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156513063
quote:
0s.gif Op woensdag 30 september 2015 23:34 schreef APK het volgende:

[..]

Vanwaar die edit?
Wat was daar mis mee? :o
Zal wel iets niet helemaal kloppen ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 30 september 2015 @ 23:57:23 #249
6941 APK
Factual, I think.
pi_156513126
quote:
0s.gif Op woensdag 30 september 2015 23:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zal wel iets niet helemaal kloppen ;)
Zou kunnen, maar dan lijkt het mij wel beter om het hier ook even te delen.
Misschien hebben anderen die misschien een account hebben aangemaakt er iets aan...
(Zag het vanmorgen voorbij komen en wilde er later nog even naar kijken.)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  vrijdag 2 oktober 2015 @ 05:31:03 #250
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_156541591
quote:
0s.gif Op zondag 27 september 2015 15:15 schreef Helly het volgende:
APK! Kerel! In Sport ipv tussen de drugskoppe, goed bezig. Dat nooit iemand eerder op dat idee gekomen is zeg :') x 1200
:D _O-

Helly _O_
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_156542897
Ik vond de vorige plek logischer. We hebben immers meer op drugs dan op sport gewed.
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_156546218
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 oktober 2015 09:16 schreef -J-D- het volgende:
Ik vond de vorige plek logischer. We hebben immers meer op drugs dan op sport gewed.
Sowieso loopt het niet bepaald harder nu vanwege de verplaatsing.
sig verwijderd door FA
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 3 oktober 2015 @ 15:07:47 #253
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156571432
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156613148
quote:
0s.gif Op woensdag 30 september 2015 23:34 schreef APK het volgende:

[..]

Vanwaar die edit?
Wat was daar mis mee? :o
Ze hebben die voorwaarden opeens aangepast nadat ik navraag deed in de chat of dit wel juist was. Ja was het antwoord. 5 min later van 1x rondspelen naar 8x en alleen combo's :D

Idioten.
  maandag 5 oktober 2015 @ 19:02:56 #255
6941 APK
Factual, I think.
pi_156623254
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2015 08:25 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

Ze hebben die voorwaarden opeens aangepast nadat ik navraag deed in de chat of dit wel juist was. Ja was het antwoord. 5 min later van 1x rondspelen naar 8x en alleen combo's :D

Idioten.
Ah, verstandig!
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_156631664
Noord Ierland-Griekenland, [email protected] / [email protected]

Bij winst zijn ze zeker van het EK. Griekenland heeft in 8 wedstrijden 2 keer gescoord (en 8 tegen), een kleine overwinning voor Noord-Ierland lijkt me er wel in te zitten. De uitwedstrijd eindigde in 0-2.
  woensdag 7 oktober 2015 @ 00:24:14 #257
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156658501
Ahh leuk al die bekende namen....WOS is een beetje dood zie ik....
pi_156660484
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 00:24 schreef vincenzo78 het volgende:
Ahh leuk al die bekende namen....WOS is een beetje dood zie ik....
Is het al jaren, na de opstand ;)
  woensdag 7 oktober 2015 @ 09:16:21 #259
449054 vincenzo78
Yu lafu no e kori mi
pi_156661322
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 07:39 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

Is het al jaren, na de opstand ;)
Opstand is volledig aan me voorbij gegaan...ik ben zelf ook al een hele tijd niet meer geweest...

Enige wat ik wel een tijdje geleden ergens las, is dat de vaste WOS'ers een gesloten gemeenschap hebben gevormd...reden werd me niet echt duidelijk...teveel lurkers of zo?

Hoe lang is PierreBetfair al verdwenen? Heeft ie al een prive-eiland gekocht?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 7 oktober 2015 @ 09:20:09 #260
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156661362
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 07:39 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

Is het al jaren, na de opstand ;)
Neemt niet weg dat er ergens in Nederland toch nog mensen zouden moeten zijn die verstand hebben van een sport (meer dan "nou die club is wel goed en gaat wel winnen") én slim genoeg zijn om het wedden goed onder de knie te krijgen :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156662080
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 09:20 schreef heywoodu het volgende:
zouden moeten zijn die verstand hebben van een spo
Wat wil je hiermee zeggen? Het ontgaat me namelijk.
pi_156662113
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 09:16 schreef vincenzo78 het volgende:

[..]

Opstand is volledig aan me voorbij gegaan...ik ben zelf ook al een hele tijd niet meer geweest...

Enige wat ik wel een tijdje geleden ergens las, is dat de vaste WOS'ers een gesloten gemeenschap hebben gevormd...reden werd me niet echt duidelijk...teveel lurkers of zo?

Hoe lang is PierreBetfair al verdwenen? Heeft ie al een prive-eiland gekocht?
Er is inderdaad een gesloten forum. Prima toch? lekker daar laten. PB zit op de kaaimaneilanden en is een sapbar begonnen op het strand.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 7 oktober 2015 @ 10:37:31 #263
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156662510
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 10:08 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

Wat wil je hiermee zeggen? Het ontgaat me namelijk.
WOS is redelijk dood. Neemt niet weg dat er toch nog mensen zouden moeten zijn die goed kunnen wossen maar nog niet in dit topic terechtgekomen zijn. Als die hier wel komen zou het toch moeten kunnen leven weer.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 7 oktober 2015 @ 10:38:37 #264
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_156662536
Valt er vandaag nog wat te tilten?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 7 oktober 2015 @ 10:41:08 #265
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156662591
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 10:38 schreef de_boswachter het volgende:
Valt er vandaag nog wat te tilten?
Ga eens zoeken hoe het zit met de blessures in de Moldavische U17-competitie dan.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156663021
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 10:37 schreef heywoodu het volgende:

[..]

WOS is redelijk dood. Neemt niet weg dat er toch nog mensen zouden moeten zijn die goed kunnen wossen maar nog niet in dit topic terechtgekomen zijn. Als die hier wel komen zou het toch moeten kunnen leven weer.
Ah zo. Tja als er amper wordt gepost gaan ze denk ik eerder ergens anders heen. Meestal heb je eerst lurkers en dan pas posters.
  woensdag 7 oktober 2015 @ 19:21:46 #267
6941 APK
Factual, I think.
pi_156672903
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 11:07 schreef Thunder0x het volgende:

[..]

Ah zo. Tja als er amper wordt gepost gaan ze denk ik eerder ergens anders heen. Meestal heb je eerst lurkers en dan pas posters.
Als je met je muis boven de TT gaat hangen zie je dat er 17.180 views zijn en 250 lurkers.
Ze zijn er dus wel...
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 oktober 2015 @ 19:25:06 #268
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156673028
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:21 schreef APK het volgende:

[..]

Als je met je muis boven de TT gaat hangen zie je dat er 17.180 views zijn en 250 lurkers.
Ze zijn er dus wel...
Mensen die ooit dit topic volgden maar al jaren van FOK! verdwenen zijn? Pas in het volgende topic wordt het echt duidelijk.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 7 oktober 2015 @ 19:30:49 #269
6941 APK
Factual, I think.
pi_156673240
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mensen die ooit dit topic volgden maar al jaren van FOK! verdwenen zijn? Pas in het volgende topic wordt het echt duidelijk.
Die zouden dan gewoon weer meelurken in het volgende topic, toch?
Omdat het gereekst is.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 oktober 2015 @ 19:32:52 #270
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156673317
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:30 schreef APK het volgende:

[..]

Die zouden dan gewoon weer meelurken in het volgende topic, toch?
Omdat het gereekst is.
Volgens mij niet, dan moeten ze eerst in het topic hebben gekeken. Anders voel ik een ideetje voor BUG aankomen :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 7 oktober 2015 @ 19:42:09 #271
6941 APK
Factual, I think.
pi_156673643
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Volgens mij niet, dan moeten ze eerst in het topic hebben gekeken. Anders voel ik een ideetje voor BUG aankomen :P
Dit topic: BNW / Vlucht MH17 #11 Met zogenaamd bewijs van Olaf Koens. (300 posts, gesloten) heeft 98 lurkers
Dit topic: BNW / Vlucht MH17 #12 Met zogenaamd bewijs van Olaf Koens. (0 reacties, open) heeft 117 lurkers.

Lijkt me dat ze wel meegenomen worden.
Wedden? :P
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 oktober 2015 @ 19:44:08 #272
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156673700
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:42 schreef APK het volgende:

[..]

Dit topic: BNW / Vlucht MH17 #11 Met zogenaamd bewijs van Olaf Koens. (300 posts, gesloten) heeft 98 lurkers
Dit topic: BNW / Vlucht MH17 #12 Met zogenaamd bewijs van Olaf Koens. (0 reacties, open) heeft 117 lurkers.

Lijkt me dat ze wel meegenomen worden.
Wedden? :P
:D

Dus hoe langer de reeks, hoe groter en nietzeggender dat aantal wordt? Lekkere functie.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156673905
Ach, het zal nooit meer worden zoals het was.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 7 oktober 2015 @ 19:50:40 #274
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156673960
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:49 schreef Thunder0x het volgende:
Ach, het zal nooit meer worden zoals het was.
Klopt, het is eigenlijk te goed gegaan toen jaren terug :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 7 oktober 2015 @ 19:54:41 #275
6941 APK
Factual, I think.
pi_156674075
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:50 schreef heywoodu het volgende:

Klopt, het is eigenlijk te goed gegaan toen jaren terug :P
Misschien moet er dan niet te veel naar vroeger gekeken worden en gewoon opnieuw opstarten met een andere insteek.
Genoeg mensen die af en toe een weddenschap afsluiten en daar over willen praten
De die hards hebben toch al hun eigen kanalen om tips te delen.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 oktober 2015 @ 19:56:22 #276
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156674119
Waarom waren de topics ook al weer gescheiden? Die ander is ook niet echt een sc.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156675875
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 19:56 schreef Nattekat het volgende:
Waarom waren de topics ook al weer gescheiden? Die ander is ook niet echt een sc.
Vroeger was WOS erg druk met veel vaste posters en meerdere topics per dag. Toen was het altijd nuttig om 1 topic met tips en onderbouwing te hebben en eentje met slowchat (livescores, combobets zonder onderbouwing, vragen, slap gelul etc). Maar die groep is al jaren weg en 2 topics zijn dus eigenlijk ook al jaren overbodig.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 oktober 2015 @ 21:02:01 #278
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156676044
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 20:56 schreef Tim86 het volgende:

[..]

Vroeger was WOS erg druk met veel vaste posters en meerdere topics per dag. Toen was het altijd nuttig om 1 topic met tips en onderbouwing te hebben en eentje met slowchat (livescores, combobets zonder onderbouwing, vragen, slap gelul etc). Maar die groep is al jaren weg en 2 topics zijn dus eigenlijk ook al jaren overbodig.
Dan ga ik eens kijken of er niet te veel protest komt als ik de Wedclub naar dit topic verhuis.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 oktober 2015 @ 21:28:52 #279
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156676951
Ook voor de vaste posters in deze reeks: vanaf nu gelden er geen ristricties meer op inhoud. Mocht het te ver gaan, laat het weten, maar nu is het het belangrijkst dat er wat leven in de reeks komt.

Voor vragen/problemen kan je terecht in [SPT] Feedback. Met de held Arcee voor de cijfers.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156677618
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 21:28 schreef Nattekat het volgende:
[info]Ook voor de vaste posters in deze reeks: vanaf nu gelden er geen ristricties meer op inhoud. Mocht het te ver gaan, laat het weten, maar nu is het het belangrijkst dat er wat leven in de reeks komt.

Voor vragen/problemen kan je terecht in [SPT] Feedback. Met de held Arcee voor de cijfers.[/info]
Haha oftewel aftertimen voor leven.. -O-
Rossoneri siamo noi.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 7 oktober 2015 @ 21:50:35 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156677787
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 21:46 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Haha oftewel aftertimen voor leven.. -O-
Dat moet natuurlijk ook niet te vervelend worden. Het liefst zo veel mogelijk je bets posten (in spoilers om meelezende gasten te pesten), en als je het niet hebt gedaan is één keer melden dat je veel winst hebt gemaakt meer dan genoeg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_156683681
quote:
0s.gif Op woensdag 7 oktober 2015 21:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dan ga ik eens kijken of er niet te veel protest komt als ik de Wedclub naar dit topic verhuis.
Verwacht er niet teveel van, weinig reactie vooral.
sig verwijderd door FA
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 09:14:34 #283
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156683869
quote:
1s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 08:59 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Verwacht er niet teveel van, weinig reactie vooral.
Komt wel. Voor deze reeks worden er plannen gemaakt, maar dat heeft nog tijd nodig. Dit was een eerste stap.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 8 oktober 2015 @ 09:30:18 #284
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_156684128
Er moet om te beginnen een highlight-post komen van vroeger. Pierrebetfair, KarelAnaalParel en Frits Sissing mogen niet ontbreken. En Ewa Smokert Ado ook niet. En de overnummer wedstrijd Nadal-Djogo uiteraard. Tx.
  donderdag 8 oktober 2015 @ 19:31:54 #285
6941 APK
Factual, I think.
pi_156694799
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 09:30 schreef BeamofLight het volgende:

Er moet om te beginnen een highlight-post komen van vroeger. Pierrebetfair, KarelAnaalParel en Frits Sissing mogen niet ontbreken. En Ewa Smokert Ado ook niet. En de overnummer wedstrijd Nadal-Djogo uiteraard. Tx.
Hier staat nog enige historie: http://wiki.fok.nl/index.php/Betfair
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 19:45:51 #286
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156695173
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 19:47:03 #287
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156695200
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 09:30 schreef BeamofLight het volgende:
highlight-post
Dat is vast nog ver voor mijn tijd :P

Stap 2 is dat ik besmet raak met het wedvirus :o
Dat is, zodra ik weer een grotere inkomstenbron heb dan er maandelijks uit gaat.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 8 oktober 2015 @ 19:48:39 #288
6941 APK
Factual, I think.
pi_156695250
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 19:47 schreef Nattekat het volgende:

Stap 2 is dat ik besmet raak met het wedvirus :o
Dat is, zodra ik weer een grotere inkomstenbron heb dan er maandelijks uit gaat.
De bedoeling is hiermee een grotere inkomstenbron aan te boren zodat er meer uit kan gaan :Y)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 19:49:23 #289
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156695270
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 19:48 schreef APK het volgende:

[..]

De bedoeling is hiermee een grotere inkomstenbron aan te boren zodat er meer uit kan gaan :Y)
Ik heb met Bitcoins gehandeld, dus heb alle ervaring met het welbekende putje :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 19:50:11 #290
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156695293
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 19:47 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat is vast nog ver voor mijn tijd :P

Stap 2 is dat ik besmet raak met het wedvirus :o
Dat is, zodra ik weer een grotere inkomstenbron heb dan er maandelijks uit gaat.
Er zijn zat bookmakers met een bonus (waar dan uiteraard wel voorwaarden aan zitten). Bij Tipico wordt je eerste storting bijvoorbeeld verdubbeld (tot een maximale bonus van ¤100) en die hebben een behoorlijk ruim aanbod aan dingen om op in te zetten :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156700985
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2015 23:32 schreef kleb12 het volgende:
Noord Ierland-Griekenland, [email protected] / [email protected]

Bij winst zijn ze zeker van het EK. Griekenland heeft in 8 wedstrijden 2 keer gescoord (en 8 tegen), een kleine overwinning voor Noord-Ierland lijkt me er wel in te zitten. De uitwedstrijd eindigde in 0-2.
O-)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 23:09:48 #292
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156701162
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:04 schreef kleb12 het volgende:

[..]

O-)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik herken deze bookie niet :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 23:09:56 #293
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156701169
Heb alvast een account op unibet, ben benieuwd hoe lang het duurt tot ik toch maar wat geld overmaak :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 23:15:50 #294
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156701417
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:09 schreef Nattekat het volgende:
Heb alvast een account op unibet, ben benieuwd hoe lang het duurt tot ik toch maar wat geld overmaak :o
Zorg in elk geval dat je niet begint met 5 euro overmaken, dan heb je 5 euro bonus ipv de max van 50 O~)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 23:16:22 #295
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156701441
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zorg in elk geval dat je niet begint met 5 euro overmaken, dan heb je 5 euro bonus ipv de max van 50 O~)
Daar ben ik heel goed van op der hoogte O-)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 23:16:57 #296
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156701462
quote:
1s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Daar ben ik heel goed van op der hoogte O-)
^O^

Unibet is ook wel dé bookie voor beginners, dus dat is een goede keuze :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_156701497
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:09 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik herken deze bookie niet :o
Vlaamse vrienden van Golden Vegas.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 23:18:45 #298
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156701532
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:17 schreef kleb12 het volgende:

[..]

Vlaamse vrienden van Golden Vegas.
Accounts bij honderdmiljoen bookies en daar heb ik nooit van gehoord :@
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 23:19:05 #299
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156701549
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

^O^

Unibet is ook wel dé bookie voor beginners, dus dat is een goede keuze :P
Toch nog ergens goed voor, die hopeloos ouderwetse OP. Unibet stak er echt met kop en schouders bovenuit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 8 oktober 2015 @ 23:19:32 #300
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_156701564
quote:
1s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Toch nog ergens goed voor, die hopeloos ouderwetse OP. Unibet stak er echt met kop en schouders bovenuit.
Als het bevalt is Bwin vaak de tweede :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 8 oktober 2015 @ 23:20:38 #301
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_156701602
quote:
0s.gif Op donderdag 8 oktober 2015 23:19 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Als het bevalt is Bwin vaak de tweede :P
Moet dat dan, nog een site? Het idee lijkt me niks :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')