abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 18 september 2014 @ 11:44:49 #1
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_144653906

23r4gzr.jpg

UVT / WOS HOWTO

Accounts bij meerdere bookmakers.
Veel betters beginnen hun bettingloopbaan bij de Toto of bij Unibet. Logisch! Het is laagdrempelig en het aanbod is best acceptabel (Toto) tot heel uitgebreid (Unibet). Toch is het verstand om bij meer bookmakers een account te hebben.
Bijvoorbeeld:
Dit weekend staat Groningen-Utrecht op het programma. Bij de Toto krijg je een odd van 1.54 voor winst van Groningen. Unibet geeft een odd van 1.52. Maar bwin.com biedt een odd van 1.62. Dat scheelt niet veel, maar als je de winst op lange termijn wil maximaliseren is het verstandig om de bet te spelen bij de bookmaker met de hoogste odd.
Een overzicht van odds bij bookmakers van heel veel wedstrijden is te vinden op www.oddsportal.com
Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk bij 24 bookmakers een account gaat aanmaken. Daarom zou je kunnen beginnen met de volgende bookmakers:
Unibet (doelpuntenmakers, groot aanbod)
Bwin (groot aanbod, redelijke odds)
Tipico (leuke bonus! Stort 100 euro en krijg er 100 euro gratis bij. Die 200 euro moet je wel in totaal 3x hebben ingezet op odds boven de 2.0 om te mogen uitbetalen.)
12bet of SBObet (ideale bookies voor asian handicapping)

Asian Handicapping
-1 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil krijg je je geld terug (dat is dus anders dan bij de Europese). Bij winst met 2 goals verschil of meer win je je bet. Hetzelfde geldt voor -2, maar dan met 2 goals verschil

-1.5 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je ook je bet! Bij winst met 2 goals verschil of meer, win je je bet. Dit is dus in feite hetzelfde als de -1 Europese Handicap! Hetzelfde geldt voor -2.5, maar dan met 2 goals verschil.

-0.5 Asian Handicap: Bij winst, win je je weddenschap. Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dit kan dus gezien worden als een normale 1, bij 1X2 weddenschappen)

0:0, ook wel Level Ball of Draw No Bet (DNB) genoemd: Bij winst win je je weddenschap, bij verlies van jouw ploeg heb je je bet verloren. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug!

-0.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg win je je bet, bij verlies van jouw ploeg verlies je je bet. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je stake (inzet). Je dekt dus eigenlijk de overwinning voor de helft af met een gelijkspel.

-0.75 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil win je de helft van je Stake (inzet) x de Odd (quotering). Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dus bijvoorbeeld 10 euro op Ajax -0.75 tegen een odd van 1.9. Ajax wint met 1 goal verschil, dan is je winst (10/2) x0.9 = 4,5 euro. Wint Ajax met 2 goals verschil is je winst 10 x 0.9 = 9 euro. Je krijgt natuurlijk 19 euro uitbetaald, maar je zet zelf 10 euro in, dus winst is 9.

-1.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij gelijkspel of verlies, verlies je je bet (dus je hele inzet)

Dit zijn zoals je ziet de min (-) Handicaps, + werkt precies hetzelfde maar dan op de tegenovergestelde manier. Voorbeeldje +0.5 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg, bet verloren bij verlies van jouw ploeg. +0.75 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg. Bij verlies met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij verlies met 2 goals verschil of meer van jouw ploeg verlies je je bet.

Nogmaals: Zet niet in voordat je het snapt, je moet het even door hebben zoals bij alles. Het voordeel van de Aziatische markten is dat de marges bij de bookmakers veel kleiner zijn, hier kan je dus vaak betere odds (quoteringen) krijgen.

Moneybookers/Skrill/Neteller
Neem een account bij Skrill (voorheen Moneybookers) of bij Neteller. Dat is een soort internetrekening waar je makkelijk via iDeal geld op kan storten. Met die Skrill- of Netellerrekening kan je makkelijk storten bij alle bookmakers.

Gebruik een Excel-sheet.
Als je al bets in een Excel-sheet bijhoudt, kan je goed zien hoe goed je zelf bent in wedden. Is wedden voor jou winstgevend? Bij welke competities scoor jij goed? Welke soort bets gaan vaak fout (over/under, handicap enz.). Je kan in deze sheet ook de tipper invoeren. Op die manier kan je zien welke tipper op lange termijn winstgevend en is en welke niet.
Veel betters die ooit op FOK! hun tips hebben gedeeld, gebruiken een sheet die te vinden is op http://wos.johan-derksen.com/sheet/
Ja, het is even puzzelen. Verwacht niet dat je de sheet binnen 5 minuten voor 100% begrijpt. Dat kan best iets langer duren. Maar als het je gelukt is om de basisschool af te maken, lukt het ook om met deze sheet te werken. Stel de vragen gerust op FOK!.
Een sheet werkt heel verhelderend voor veel betters.

Op deze site staan ook een aantal sheets plus uitleg: http://www.aussportsbetti(...)ker-excel-worksheet/

Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

Combo met favorieten?
Een van de beginnersfouten hebben we allemaal gemaakt. Men maakt een combo met allerlei favorieten tegen kleine clubs. Ajax zal toch wel van RKC winnen? AZ uit bij NEC? Moet lukken. Bayern, die hebben zoveel kwaliteit die winnen wel van Keulen. Enz.
Natuurlijk, de kans is groot dat er veel van die potjes goed uitpakken in je combo. Maar ze moeten allemaal goed zijn om iets te winnen bij een gewone combo. De ervaring leert dat alleen maar combos maken met favorieten op de lange termijn lang niet altijd winstgevend is. Vraag maar na aan de betters die al langer wedden.

Waar haal je je tips vandaan, behalve van het grote FOK!?
Neem eens een kijkje op www.bettingadvice.com en op forum.bettingadvice.com.
Daarnaast kan je op zoek naar goede tippers op www.blogabet.com. Kijk daar niet alleen naar de algemene statistieken van iemand maar ook naar de statistieken van de competitie voor die tipper waar jij een bet van wil volgen.

Wat bedoelen jullie nou eigenlijk als je het hebt over 'Value'?
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2012 16:11 schreef heywoodu het volgende:

Of het voor jou value is vind ik een mening ja.

Stel: Djokovic - Federer.
Jij schat de kansen in op 50-50
Ik schat de kansen in op 30-70

"Fair odds" in jouw ogen zouden dan dus 2.00 en 2.00 voor beide spelers zijn (100/50).
In mijn ogen zou de "fair odd" voor Djokovic ongeveer 3.3 zijn (100/30) en die voor Federer ongeveer 1.43 (100/70).

Als je bij bookmakers dan bijvoorbeeld odds hebt van 1.94 voor Djokovic en 1.94 voor Federer (2.00 en 2.00 zullen ze niet hebben, want dan verdienen ze natuurlijk niks), doe jij er niks mee (want jij vind 2.00 een eerlijke odd, en speelt hem dus alleen als de odd een stuk hoger is), maar ik plaats een bet op Federer @ 1.94 (want ik schat een eerlijke odd in op 1.43, en dus is 1.94 voor mij een hele mooie odd om te spelen).

Hoe je ongeveer de kans inschat van een bepaalde speler of een bepaald team is natuurlijk weer een tweede, dan gaat het weer over wat je van de spelers/teams weet, nieuws, blessures, ondergronden met tennis, hoogte van de baan met schaatsen, grootte van de schans met schansspringen etc.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_144653974
quote:
15s.gif Op donderdag 18 september 2014 11:43 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Dat nog moeten bewijzen :')
Wie ben jij.
Ik geloof lang niet alles wat ik op het internet tegenkom.
Jij bent er een voorbeeld van :')
Edensnator over 'n out
pi_144654156
Fey-Aja X2 @ 1.55
FEy-Ajax DNB Ajax @ 2.02

Ajax is simpelweg beter, en heeft een dag extra rust.
Als Feyenoord thuis al niet kan winnen van WillemII.

Het thuisvoordeel van Feyenoord zal denk ik niet genoeg zijn, Feyenoord ontbeert kwaliteit en dat is al tijden zichtbaar.
pi_144691183
Ik speel ook Ajax DNB @2.04
Ik heb het gevoel dat de gifbeker helemaal leeg moet voor Feyenoord.
Edensnator over 'n out
pi_144728142
Liverpool @1.80
[email protected]
"Now fuck off, I need to meditate, or masturbate, or both... "
  zaterdag 20 september 2014 @ 18:23:17 #6
6941 APK
Factual, I think.
pi_144728302
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 september 2014 18:16 schreef Vaas3 het volgende:

Liverpool @1.80
[email protected]
Hier graag tips - met onderbouwing - en discussie over wedden op alles wat los en vast zit.Slowchat graag in de wedclub, dat is het bovenste topic in deze reeks: Topicreeks: Wedclub
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144782876
afgelopen week/weekend weer een 2 tal fijne bets gehad :)
helaas omdat ik ziek was hier niks kunnen tippen !
excuses daarvoor!

2l9iqeg.png
2ebfnm9.png
pi_144784416
Wow. Zag je het laatst geplaatste bericht echt niet? w/
pi_144786148
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 12:15 schreef wspa_ het volgende:
Wow. Zag je het laatst geplaatste bericht echt niet? w/
uhm, die heb ik idd echt niet gezien nee _O- .

mijn excuses nogmaals ;).

als ik weer een poging ga wagen zal ik het hier neerzetten :).
maar ben niet van plan om mijn bet helemaal te gaan onderbouwen!
maar zou het tof vinden als iemand anders ook mee kan profiteren.. zodoende!
pi_144797754
quote:
17s.gif Op maandag 22 september 2014 13:15 schreef anoniempjeanoniempje het volgende:

[..]

uhm, die heb ik idd echt niet gezien nee _O- .

mijn excuses nogmaals ;).

als ik weer een poging ga wagen zal ik het hier neerzetten :).
maar ben niet van plan om mijn bet helemaal te gaan onderbouwen!
maar zou het tof vinden als iemand anders ook mee kan profiteren.. zodoende!
Als je het niet van plan bent om te onderbouwen, omdat je simpelweg te lui bent om dat te doen, kan je hier beter niks meer plaatsen. Ongelofelijk sommige mensen :')
  maandag 22 september 2014 @ 19:19:54 #11
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798164
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:09 schreef HulkHeld het volgende:

[..]

Als je het niet van plan bent om te onderbouwen, omdat je simpelweg te lui bent om dat te doen, kan je hier beter niks meer plaatsen. Ongelofelijk sommige mensen :')
Kan ook 'gebrek aan onderbouwing wegens gevoel dat iets gaat gebeuren' (Niet altijd de beste tips :+ ) zijn ipv van luiheid, maar het is hier dan idd niet echt op z'n plaats.

Maakt niks uit, de wedclub is dan verder ook prima toch?

UVT / Wedclub #582: Ik ben hooggeleid G
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798242
Hier dan eindelijk een bet met enige onderbouwing aangezien dat nog al moeilijk is voor sommige mensen hier. Ga dus alsjeblieft niet haten als het aan het eind van de avond fout blijkt te zijn. Ik doe moeite en speel deze twee bets ook met vertrouwen.

Wigan Atlethic - Ipswich Town

Moeilijk om in deze wedstrijd een winnaar te voorspellen. Daarom ben ik gaan kijken naar goalscorers en zie wel value in Callum McManaman van Wigan.
Uit de laatste 5 wedstrijden in de Championship waar hij in mee speelde maakte hij 4 doelpunten.
Daarnaast is het zo dat de laatste 2 thuiswedstrijden van Wigan zijn gewonnen en de laatste 3 onderlinge wedstrijden ook.

Echter te weinig value op Wigan to Win dus een bet op Mcmanaman to score @ 4.2 [2/10]

Getafe - Valencia

Getafe staat 16e in de Liga met 3 punten uit 3 wedstrijden. (1 gewonnen 2 verloren)
Valencia staat 5e met 7 punten uit 3 wedstrijden maar kan klimmen naar de 2e/3e plek als ze winnen. (2 gewonnen 1 gelijk)

Het gelijke spel kwam tot stand in de eerste uitwedstrijd tegen het best goede Sevilla waarbij ze met 10 man nog een doelpunt achterstand wisten goed te maken. De tweede en derde wedstrijd werden gemakkelijk gewonnen met 3-0 en 3-1 tegen respectievelijk Espanyol en Malaga.

Ik verwacht daarom ook vanavond geen grote problemen voor Valencia en verwacht een 0-3 1-3 eindstand.

Valencia -1 to win @ 4.0 [2/10]


5l56k4.jpg
Rossoneri siamo noi.
pi_144798346
Heb je wel een wedstrijd van beide clubs gezien?
pi_144798408
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:23 schreef Mercurial het volgende:
Heb je wel een wedstrijd van beide clubs gezien?
Liga BBVA kijk ik veel en pak Valencia ook mee ja.
Onderbouwing bij Wigan - Ipswich lijkt me vrij logisch toch?
Maar zoals ik al zei, je bent vrij om te volgen.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 22 september 2014 @ 19:28:47 #15
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798581
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:23 schreef Mercurial het volgende:

Heb je wel een wedstrijd van beide clubs gezien?
Heb jij die topicpointer hier ooit wel eens gezien?

Hier graag tips - met onderbouwing - en discussie over wedden op alles wat los en vast zit.Slowchat graag in de wedclub, dat is het bovenste topic in deze reeks: Topicreeks: Wedclub

Als je alleen maar komt om mensen af te zeiken voeg je ook niet echt veel toe.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798586
Ja idd, dan heb ik geen behoefte om die to score te volgen.

Al volg ik uberhaupt weinig mensen.
pi_144798635
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:28 schreef APK het volgende:

[..]

Als je alleen maar komt om mensen af te zeiken voeg je ook niet echt veel toe.
Als je maar even op Bloga zoekt heb ik genoeg toegevoegd lijkt me.
  maandag 22 september 2014 @ 19:30:20 #18
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798656
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:28 schreef Mercurial het volgende:
Ja idd, dan heb ik geen behoefte om die to score te volgen.

Al volg ik uberhaupt weinig mensen.
Dat is dan duidelijk, ga lekker bierposten in de SC :+
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  maandag 22 september 2014 @ 19:31:25 #19
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798708
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:29 schreef Mercurial het volgende:

[..]

Als je maar even op Bloga zoekt heb ik genoeg toegevoegd lijkt me.
Hebben we hier niks aan, post ze dan ook hier en anders niet miepen.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798771
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:28 schreef Mercurial het volgende:
Ja idd, dan heb ik geen behoefte om die to score te volgen.

Al volg ik uberhaupt weinig mensen.
Prima toch. Hou je dan nu weer je mondje dicht? ^O^
Rossoneri siamo noi.
  maandag 22 september 2014 @ 19:33:48 #21
6941 APK
Factual, I think.
pi_144798842
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:32 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Prima toch. Hou je dan nu weer je mondje dicht? ^O^
En dat is ook offtopic :+
Ik snap de reactie, maar dat happen lokt ook weer een nieuwe reactie uit ;)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144798981
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:33 schreef APK het volgende:

[..]

En dat is ook offtopic :+
Ik snap de reactie, maar dat happen lokt ook weer een nieuwe reactie uit ;)
Als die wilt zeiken tegen mij kan die dat lekker doen in DM of in de wedclub.
Maar om nou binnen 2 minuten gelijk mijn bet neer te halen in dit topic met zijn o ik weet alles beter attitude is gewoon vermoeiend.
Rossoneri siamo noi.
  maandag 22 september 2014 @ 19:44:48 #23
6941 APK
Factual, I think.
pi_144799398
Is het ook, vandaar mijn reply ;)
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_144806957
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 19:21 schreef ForzaMilan het volgende:
Hier dan eindelijk een bet met enige onderbouwing aangezien dat nog al moeilijk is voor sommige mensen hier. Ga dus alsjeblieft niet haten als het aan het eind van de avond fout blijkt te zijn. Ik doe moeite en speel deze twee bets ook met vertrouwen.

Wigan Atlethic - Ipswich Town

Moeilijk om in deze wedstrijd een winnaar te voorspellen. Daarom ben ik gaan kijken naar goalscorers en zie wel value in Callum McManaman van Wigan.
Uit de laatste 5 wedstrijden in de Championship waar hij in mee speelde maakte hij 4 doelpunten.
Daarnaast is het zo dat de laatste 2 thuiswedstrijden van Wigan zijn gewonnen en de laatste 3 onderlinge wedstrijden ook.

Echter te weinig value op Wigan to Win dus een bet op Mcmanaman to score @ 4.2 [2/10]

Getafe - Valencia

Getafe staat 16e in de Liga met 3 punten uit 3 wedstrijden. (1 gewonnen 2 verloren)
Valencia staat 5e met 7 punten uit 3 wedstrijden maar kan klimmen naar de 2e/3e plek als ze winnen. (2 gewonnen 1 gelijk)

Het gelijke spel kwam tot stand in de eerste uitwedstrijd tegen het best goede Sevilla waarbij ze met 10 man nog een doelpunt achterstand wisten goed te maken. De tweede en derde wedstrijd werden gemakkelijk gewonnen met 3-0 en 3-1 tegen respectievelijk Espanyol en Malaga.

Ik verwacht daarom ook vanavond geen grote problemen voor Valencia en verwacht een 0-3 1-3 eindstand.

Valencia -1 to win @ 4.0 [2/10]


[ afbeelding ]
Helaas raakte McManaman na een doodschop in de eerste helft geblesseerd en viel die bet in duigen.
Gelukkig wel de andere bet gepakt met een 0-3 overwinning van Valencia.

+4 Units
Rossoneri siamo noi.
pi_144813294
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 22:33 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Helaas raakte McManaman na een doodschop in de eerste helft geblesseerd en viel die bet in duigen.
Gelukkig wel de andere bet gepakt met een 0-3 overwinning van Valencia.

+4 Units
^O^
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')