Nou, is outhouse hoor, hij zit op z'n werkquote:
Ik heb nooit blote armen, tenzij helemaal strak afgetraind. Nooit dus in mijn geval. Mijn armen zijn niet mijn sterkste puntquote:Op woensdag 16 juli 2014 00:26 schreef loveli het volgende:
De shawl die er het beste bij past leent zich daar niet voor. Hoe not-done is het om blote armen te hebben? Ben atm niet op mijn strakst.
Toewerkend naar je strakke armen quest vind ik dit dan ook een beter lijstje dan een tijdje geleden. Ik had echt het idee dat je op een dag te veel brood, pasta etc at. Samen met je sport moet het lukken. Mijn armen zijn zo ook retestrak gewordenquote:Op woensdag 16 juli 2014 12:40 schreef motorbloempje het volgende:
En een lijst:
O: griekse yoghurt met banaan en walnoten
B: yoga
T: snee brood met hummus
L: omelet (3 eieren) met serranoham en geitenkaas
T: ?
S: 5km hardlopen, wedstrijdje
D: pasta met een saus van gegrilde paprika's, tomaten, ui, wat uitgebakken spekjes, room en geraspte kaas
Morgen afstuderen/diplomauitreiking in Hull en daarna de dag doorbrengen met m'n ouders en Mr.Mo Hebben een hotel in Hull geboekt, dus daar mogen wel wat drankjes in.
Goed zoquote:Op woensdag 16 juli 2014 14:43 schreef uniekhoorn het volgende:
Bedrijfsartsen die je WEL begrijpen, fijn!
Zo, wij gaan even naar het terras om daar vervolgens een portie bitterballen te bestellen en daar dan ook meteen te eten.
Ga gewoon voor de halve kip met patat en appelmoes, gewoon omdat het lekker is.
Of gebakken lever met spek en ui met patat
Slagroomsoftijs na.
Ben een kg gegroeid, nog 4 te gaan binnen een 3 week
You are welcome!quote:Op woensdag 16 juli 2014 16:03 schreef motorbloempje het volgende:
Heb toch nog 2 toast genomen bij m'n omelet. Maar dan geen extra T meer. Wil niet straks tijdens 't rennen ineens leeglopen qua energie, en had echt trek.
Pasta is overigens altijd volkorenpasta. Heb laatst ook weer een hele lading volkorenlasagnebladen gemaakt en ingevroren. Over pasta gesproken even de saus uit de vriezer halen
Schouoderkarbonade is een ondergewardeerd stukje vlees !quote:Op woensdag 16 juli 2014 20:51 schreef Probability het volgende:
Schouderkarbonade was lekker! Volgende keer wil ik hem grillen!
Nog zat dorpsfeesten hier in de buurt waar je broodje karbo kunt bestellenquote:Op woensdag 16 juli 2014 21:24 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Schouoderkarbonade is een ondergewardeerd stukje vlees !
Grillen, als stoofpotje, in de snert , op de bbq. Mooi spul
Hier ook. Van de grillquote:Op woensdag 16 juli 2014 22:13 schreef V1z0R het volgende:
[..]
Nog zat dorpsfeesten hier in de buurt waar je broodje karbo kunt bestellen
Ik ken gewoon niet veel soorten vleesquote:Op woensdag 16 juli 2014 21:24 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Schouoderkarbonade is een ondergewardeerd stukje vlees !
Grillen, als stoofpotje, in de snert , op de bbq. Mooi spul
big brother is watching you!quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:08 schreef An24 het volgende:
Vanaf mijn bedrijfslaptop!
Wat is die shit dat je tegenwoordig een microsoft account moeten hebben om office te mogen uitproberen of activeren. Ik wil geen microsoft account, verdomme
Dit was de schouderkarbonade dus Te gebruiken met heel veel bereidingen.quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:05 schreef Probability het volgende:
[..]
Ik ken gewoon niet veel soorten vlees
Ik lust alles hoor! En vind botten of vet niet vies!quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:16 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Dit was de schouderkarbonade dus Te gebruiken met heel veel bereidingen.
Ribkarbonade is veel minder vet, die kan je lekker bakken in boter, niet al te lang en dan dippen in de braadjus
Dan heb je de varkenshaas... Kort om en om bakken, rose van binnen.. Lekker met gebakken champignons/knoflook enzo.
Varkenspoot, staart en alle andere uiteinden die in de snert natuurlijk
Lever, tja moet je van houden, varkenslever is niet de lekkerste lever.
Zwoerd, speklappen... Knapperig gebakken en is voornamelijk zout
Ribkarbonade is alleen niet goed als je de rib dwarsdoor heel doorsliktquote:Op woensdag 16 juli 2014 23:20 schreef Probability het volgende:
[..]
Ik lust alles hoor! En vind botten of vet niet vies!
Ik ken nu: entrecote, rib eye, biefstuk
En nu ook: schouderkarbonade.
Ribkarbonade was toch minder goed?
Ah. Ik ga wel gewoon naar de supermarkt en niet naar de slager, ik wil graag in m'n eentje 20 minuten voor het schap staan. (Ipv in een paar minuten te moeten beslissen )quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ribkarbonade is alleen niet goed als je de rib dwarsdoor heel doorslikt
Het is gewoon een sparerib met vlees of een varkenfilet met bot.
Koe:
Koeientong, naar mijn idee 1 van de lekkerste onderdeel van de koe, heerlijk mals! Mooie spier!
Natuurlijk alles van de bil ook mooie spieren
Mooie geaderde voorstukken zijn ook heerlijk (soort van vergelijkbaar als schouderkarbonade) alleen dan nog veelzijdiger
quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:25 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ribkarbonade is alleen niet goed als je de rib dwarsdoor heel doorslikt
Het is gewoon een sparerib met vlees of een varkenfilet met bot.
Koe:
Koeientong, naar mijn idee 1 van de lekkerste onderdeel van de koe, heerlijk mals! Mooie spier!
Natuurlijk alles van de bil ook mooie spieren
Mooie geaderde voorstukken zijn ook heerlijk (soort van vergelijkbaar als schouderkarbonade) alleen dan nog veelzijdiger
Bij de slager kun je juist vragen wat voor stukken vlees het zijnquote:Op woensdag 16 juli 2014 23:29 schreef Probability het volgende:
[..]
Ah. Ik ga wel gewoon naar de supermarkt en niet naar de slager, ik wil graag in m'n eentje 20 minuten voor het schap staan. (Ipv in een paar minuten te moeten beslissen )
Oke maar is het ook gezond? En niet moddervet of zo?
Ga je goed Liquote:
Jeffrey Dahmer that you?!quote:
Of dik. De feeder.quote:Op donderdag 17 juli 2014 11:15 schreef Californium het volgende:
Wat een gelukkige vriendin moet hij hebben
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |