Bramito is ook vaak weg van huis voor het werk zeker?quote:
Nou goed,onderstaande dan wat ik thuis dus eet als huismaal.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat is een keer lekker, maar niet iedere avond.
Tranen in ogen, denkt aan Oma....quote:Op woensdag 17 september 2014 17:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Nou goed,onderstaande dan wat ik thuis dus eet als huismaal.
[ afbeelding ]
Moet je net naar Rusland gaan het land waar groente juist niet op #1 staat.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:30 schreef Bramito het volgende:
Bramito is volgende week in Moskou, de weer erna in Poznan en Praag en de week daarna waarschijnlijk in Kiev. Bramito will ook groente! HEEL VEEL GROENTE!
Het is ook niet duur, 12 euroquote:Op maandag 15 september 2014 03:27 schreef Iwanius het volgende:
Die soep heeft tenminste nog een heldere bouillon.
De rest is gewoon prefab bereidt. De wantanballen komen overduidelijk uit een pak en hebben telang in de diepvries gelegen. Ik zie het namelijk aan de kleur & vorm en de gesneden spek met kool erin,hoort hier eigenlijk helemaal niet. Meestal neemt men dan vers bereide Cha Siew als men geen verse Pekingeend wil, of Pak Choi (witte steel) als groente en geen kool. Kool blaadjes erin doen is duidelijk een teken van echt niets willen uitgeven aan de bereiding die toch al amper iets kost. Dit is wel erg van het "straatstenen" niveau.
Wat zeg ik: Zo krijg je het zelfs niet bij de vele eetzaakjes,buiten op straat of waar dan ook als je in welk Aziatisch land ook bent. Hier onder wat voorbeelden van diezelfde bowl die jij hebt gegeten met ingredienten zoals het hoort. (of van waaruit je kan kiezen op de menukaart)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[..]
Amper en op 1 hand (als ik mij niet vergis) te tellen.
Logisch want een verstandige ondernemer leent zich niet voor een realityshow die je veel belooft zolang je maar de leidraad van Herman volgt. En het verhaaltje wat iedere keer in de media wordt opgevoerd dat het wanneer het niet lukt dit toch allemaal aan de ondernemer/kandidaten zelf ligt, is en blijft gewoon een drogreden.
[..]
• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?
• Dat is toch geen smaak hebben en alles al snel "lekker"vinden en vertrouwd.
• Dat ze altijd een "kers"op de taart willen (in dit geval op hun appelmoes)
[..]
Kun je nagaan hoeveel vooruitgang met heeft geboekt zoveel jaar na mijn eerste recensie toen men nog zelfs meedeed met dat programma Mijn Tent is Flop eeh...top.
On Topic:
Vandaag de hele dag genoten van het grote paffeest dat 1x per jaar is en wat een mannen-aangelegenheid i.c.m. veel exclusieve dranken en hapjes. Wat fraaie kisten op de kop weten te tikken die pas volgend jaar uitkomen in Europa. Daarna daar in de buurt mij zelf tegoed gedaan een wat oesters en een zoveelste glas bubbels en daarna een visgerechtje als afsluiter. en daarna huiswaarts gekeerd.
Ik vind die foulam spek meer thuis horen in een stevige doorbakken mihoen gerecht.Bijna tegen het krokante aan de mihoen.quote:Op woensdag 17 september 2014 18:58 schreef Manke het volgende:
Het is sui kau, met foulam spek, ik neem altijd die mixpeking eend en tsja siew hebben ze ook, los kosten die soepen minder dan 10 euro, mix is 12 euro op 1 of andere manier., de groenten erin stelt idd niks voor.
Ja, paar keer gegeten. Vind het op zich wel okay, aardige mensen, relaxt en best degelijk eten. Alleen laatste keer was ik enigszins pissig, kijk, je kunt kiezen tussen 3,4,5 of 6 gangen. Wij vragen er 3 waarbij we geen dessert willen. Prima, dat kon. En dan op de rekening een toeslag daarvoor vinden. Brrrrr.quote:[b]Op woensdag 17 september 2014 18:37 schreef Iwanius het volgende:[/b
Zijn hier al lieden in Rotterdam-Zuid naar die toko Het meisje en de matroos wezen eten want ben uitgenodigd maar heb helemaal geen zin er heen te gaan vanwege laatst de onbehoorlijke en misplaatste arrogante houding toen ik een simpele vraag stelde en een bot en kortaf antwoord terugkreeg met o.a. "we bestaan al 4 jaar i.c.m. het is verrassing"![]()
Tiefstraal op met dat gelul. Enige verrassing die ik altijd in Nl tegenkom is dat ik weer teleurgesteld wordt in het eten en diens smaken en ik teveel betaalt voor bs. Van wat ik aan gerechten zag en de prijs vermoede ik al dat ik met ruzie hier weg zou gaan.
Nou en of! Rennen,dat ik die vergeten was.quote:
Jim is goed MAAR kan nog beter toen ik laatst bij hem at.quote:Op woensdag 17 september 2014 19:16 schreef Isegrim het volgende:
Toen De Matroos en het Meisje nog De Jonge De Jong was, heb ik er gegeten en was het uitstekend (ook toen kookte Jim de Jong al geweldig), daarna nooit meer geweest.
ah, dan klopt het wel. Ik had je post niet echt aandachtig gelezen; keek alleen de plaatjes.quote:Op woensdag 17 september 2014 19:11 schreef Iwanius het volgende:
Denk dat je een moment opname hebt want als ik daar om 12:00 uur binnenloop is het die keren dat ik er was gewoon schoon,of je houdt niet van dit soort toko's. Daarbij heb ik in China erger meegemaakt qua hygiene, dus wat je nu opsomt is echt marginaal zeuren.
Hoezo verkeerd plaatje? dit is hofan en dit met pak choi witte steel die ik er af mieter en dit ook.
Nog meer want ik eet het bijna elke dag voor de lunch...
Oeps. Ik krijg op mijn kop van mijn lief. Die vind dat ik moet zeggen dat we er kei vaak gegeten hebben en dat het vaak kei lekker en kei leuk is en dat het een van onze favoriete restaurants is. En dat is dus nog waar ook.quote:Op woensdag 17 september 2014 19:21 schreef Iwanius het volgende:
Dank,denk dat ik mij maar afmeld met een reden want weet nu al dat ik met ruzie daar wegga en dat kan ik mijn gastheer niet aandoen.
Vragen kan ook nooit kwaad. Ik heb voor het werk zestien weken 3 dagen per week in het Mercure in Zwolle gezeten. Na een aantal weken een gevraagd of ik ook gewoon AGV kon krijgen en dat was geen probleem. In latere weken kon ik zelf in de keuken gaan overleggen wat er op die dag mogelijk was.quote:Op woensdag 17 september 2014 16:32 schreef Bramito het volgende:
[..]
Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.
quote:Op woensdag 17 september 2014 20:28 schreef RobinOok het volgende:
Oeps. Ik krijg op mijn kop van mijn lief. Die vind dat ik moet zeggen dat we er kei vaak gegeten hebben en dat het vaak kei lekker en kei leuk is en dat het een van onze favoriete restaurants is. En dat is dus nog waar ook.(nou ja, vandaar ook die 8,5 natuurlijk!)
Enige wat momenteel in mijn vizier staat (andere culinaire uitnodigingen ga ik gewoon niet heen omdat ik het wel geloof) is de opening van de nieuwe Markthal met al zijn eettentjes die, zoals men zegt, vernieuwend en van culinair topniveau moet zijn.Niveau Mercat de la Boqueria in Barcelona.quote:Op woensdag 17 september 2014 20:47 schreef Myraela het volgende:
De matroos en het meisje staat nog op mijn planning.Ben wel benieuwd.
Me too!quote:Op donderdag 18 september 2014 16:28 schreef Iwanius het volgende:
Enige wat momenteel in mijn vizier staat is de opening van de nieuwe Markthal met al zijn eettentjes die zoals men zegt vernieuwend en van culinair topniveau moet zijn,niveau Mercat de la Boqueria in Barcelona.
F
Nou ben benieuwd.
Aha!quote:Op donderdag 18 september 2014 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Neije. Ik kom uit Baokel, kende gij da nie? Da ligt neffe Milhes.
Met wat peper en zout?quote:
Ik zou helemaal niet overwegen daar te wonen. Er is maar 1 kant van de Markthal die je een fraai uitzicht geeft,de rest allemaal niet. Daarbij kost het aardig wat en zijn er veel fraaiere appartementen in de Rotterdamse hoogbouw te koop voor die prijs.quote:Op donderdag 18 september 2014 17:27 schreef Isegrim het volgende:
Als ik niet al twee huizen had, zou ik daar zķ gaan wonen!
Stomme vraag misschien, maar waarom krijg jij al die uitnodigingen? Vanuit je werk of iets?quote:Op donderdag 18 september 2014 16:28 schreef Iwanius het volgende:
Enige wat momenteel in mijn vizier staat (andere culinaire uitnodigingen ga ik gewoon niet heen omdat ik het wel geloof) is de opening van de nieuwe Markthal met al zijn eettentjes die, zoals men zegt, vernieuwend en van culinair topniveau moet zijn.Niveau Mercat de la Boqueria in Barcelona.
Het ging even goed met je duim, maar je hebt hem weer gevonden.quote:Op donderdag 18 september 2014 17:37 schreef Iwanius het volgende:
Centjes. Alles draait op centjes. Mensen nodigen je alleen maar uit als je iets voor ze nu of later kan betekenen.
Foto's?quote:Op donderdag 18 september 2014 18:43 schreef cvg het volgende:
Gisteren bij Sergio Herman in Antwerpen gegeten, in een woord geweldig
Ge kunt de groeten van onzen Harm krége!quote:Op donderdag 18 september 2014 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Neije. Ik kom uit Baokel, kende gij da nie? Da ligt neffe Milhes.
imgur.comquote:Op donderdag 18 september 2014 18:58 schreef cvg het volgende:
ja heleboel maar hoe plaats ik foto's ??
Harmpie Schilder? *iekus*. Dat was mijn buurjongen en die deugde toen al niet.quote:Op donderdag 18 september 2014 19:57 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ge kunt de groeten van onzen Harm krége!
Alkmaar ook goed? http://www.schotsrestauranthielander.nl/quote:Op donderdag 18 september 2014 20:05 schreef Manke het volgende:
Waar in Amsterdam kan je haggis eten?ben best benieuwd, vind orgaanvlees wel lekker.
Ik kan drie foto's zien, klopt dat?quote:Op donderdag 18 september 2014 20:09 schreef cvg het volgende:
http://imgur.com/a/78itE?gallery
tja kunnen jullie via de link de foto's zien of niet , snap niet zo veel van die dingen hoor
Natuurlijk wordt het geen niveau la boqueria, of enigszins vergelijkbaar in soort. Het is immers Nederland.quote:Op donderdag 18 september 2014 16:38 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Aha!![]()
V.w.b. die Markthal. Ben uitgenodigd voor de opening als die Maxima komt,maar dan kun je dus niets echt proeven en....is het veel te druk en ik wil rust en niet tegen Aboutaleb of Herman den Blijker of welke andere bekenden aanlopen en mij moeten bezigen met allerlei standaard 'feelgood' verhalen. Ben geen BNér. Dus ga ik op een andere dag daar de boel crashen en kijken wat de krenten uit de pap zijn en of het inderdaad van het niveau "Mercat de la Boqueria in Barcelona."is. Heel erg benieuwd en stiekum vrees ik van niet maar....heb graag ongelijk.
PS.
Nog iemand interesse in een apartement in die nieuwe Rotterdamse markthal want de interesse was ooit geweldig, maar nu een week of wat voor de opening is de daadwerkelijke bezetting mijlenver verwijderd van wat men verwacht had.( niet eens de 50 % graad bezetting gehaald)
Ga naar Alkmaar, naar Hielander.... heerlijke huisgemaakte verse Haggisquote:Op donderdag 18 september 2014 20:05 schreef Manke het volgende:
Waar in Amsterdam kan je haggis eten?ben best benieuwd, vind orgaanvlees wel lekker.
ja klopt , zal even kijken of ik er wat bij kan zettenquote:Op donderdag 18 september 2014 20:13 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ik kan drie foto's zien, klopt dat?
Je was me voor... Wulliequote:Op donderdag 18 september 2014 20:08 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Alkmaar ook goed? http://www.schotsrestauranthielander.nl/
Jammer van dat schuim... Maar goed, ik zelf vind dat gewoon zonde van mijn gerecht altijd.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:15 schreef cvg het volgende:
[..]
ja klopt , zal even kijken of ik er wat bij kan zetten
schuim was een champagne cocktail erg lekkerquote:Op donderdag 18 september 2014 20:17 schreef Molo het volgende:
[..]
Jammer van dat schuim... Maar goed, ik zelf vind dat gewoon zonde van mijn gerecht altijd.
Menu ziet er lekker uit wel
Ik zal wel even helpen want anders valt er zo weinig te zien.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:09 schreef cvg het volgende:
http://imgur.com/a/78itE?gallery
tja kunnen jullie via de link de foto's zien of niet , snap niet zo veel van die dingen hoor
Als je via een mobiel apparaat naar de link kijkt,wel ja. Via je computer/desktop krijg je veel meer te zien nl. alle foto's.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:13 schreef Selestha het volgende:
Ik kan drie foto's zien, klopt dat?
Nou als dat zo is,dan wordt het een snelle wandeling door die hal vrees ik.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:14 schreef Molo het volgende:
Natuurlijk wordt het geen niveau la boqueria, of enigszins vergelijkbaar in soort. Het is immers Nederland.
Wel hoop ik dat het een leuke plek wordt om door te brengen en lekker te eten. Ik vind het er leuk uit zien, lijkt een leuk gebouw en nodigt uit om naar binnen te stappen.
Wanneer gaat die toko open eigenlijk?
Doet erg denken aan een cocktail die ik een tijdje terug bij het hernieuwd geopende Admiraliteitbar in Rotterdam heb genuttigd. Zie onderstaande foto.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:21 schreef cvg het volgende:
schuim was een champagne cocktail erg lekker
Ik woon in Enschede, dus ik ga zeer regelmatig in Duitsland eten. Kwaliteit is meestal een stuk beter dan bij ons en de prijs een stuk lager.quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:26 schreef Blik het volgende:
Perfect als je een keer wat anders wilt eten dan het standaard restaurant-eten, dat soort tenten mis ik soms nog wel eens in Nederland. Heb je nog foto's van het eten (via Facebook)?
Hoe kan dat nou. je was zo goed bezig met mijn immitatie van je bezoek bij Mr.Wong.quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:22 schreef Ole het volgende:
NB: helaas geen eigen foto's. Schaamteloos van Facebook gehaald![]()
Ik was al bang dat je serieus had gevraagd of ze vrolijk bij elkaar wilden gaan staan voor een foto.quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:22 schreef Ole het volgende:
Waar?
Wurst & Schnitzelhaus, Prinsengracht 474 Amsterdam
Wanneer?
Vrijdag 12 september, nog een verlaat verjaardagskado.
Wat at je?
Kraftschnitzel met Bratkartoffeln, Sauerkraut
Impressie?
Een nieuwe zaak in hartje Amsterdam, gerund door een Duits-Nederlands stel.
Mooie lokatie aan de Prinsengracht waar je met lekker weer buiten kunt zitten. Het eten is eenvoudig maar lekker. Uitermate vriendelijke bediening.
Sowieso een betaalbaar alternatief als je even 'gewoon' een hapje wilt eten en geen zin hebt in sushi of pizza.
Als huiswijn hebben ze onder andere Grüner Veltliner. ¤ 18,- voor een fles. Eén van mijn favoriete witte wijnen. Prima prijs voor deze wijn.
Binnenkort tijdens de Oktoberfesten zijn er specialiteiten buiten de kaart om. We gaan zeker de Schweinshaxe proberen!
Kosten?
Zie kaart
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Staf:
[ afbeelding ]
Cijfers:
Eten: 8,5
Bediening: 10
Locatie: 9
Kortom: een aanrader!
NB: helaas geen eigen foto's. Schaamteloos van Facebook gehaald![]()
eigen foto's komen er zeker aan! Mr. Tong was echt hoor!quote:Op vrijdag 19 september 2014 20:19 schreef Iwanius het volgende:
Leuk de review van Ole maar als ik zoals Kreator in de grensstreek o.i.d. zou wonen, dat zat ik bijna elke week wel in Duitsland,gewoon omdat het eten daar vele malen beter is als in "echt eten"
Bij ons is het allemaal te veel en tevaak gekunsteld voor belachelijke prijzen
In dat op zich benijd ik Piet.
[..]
Hoe kan dat nou. je was zo goed bezig met mijn immitatie van je bezoek bij Mr.Wong.
Heeft mij zelfs op een idee gebracht voor later dit in dit jaar.![]()
ga het 30 september proberen !quote:Op vrijdag 19 september 2014 15:23 schreef Miauw_Zedong het volgende:
SchweinehaxeIn Utrecht heb je ook zo'n tent; Kartoffel. Daar kan je voor een tientje ook dit soort gerechten krijgen.
volgende keerquote:Op vrijdag 19 september 2014 22:19 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Ik was al bang dat je serieus had gevraagd of ze vrolijk bij elkaar wilden gaan staan voor een foto.
quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:26 schreef Blik het volgende:
Perfect als je een keer wat anders wilt eten dan het standaard restaurant-eten, dat soort tenten mis ik soms nog wel eens in Nederland. Heb je nog foto's van het eten (via Facebook)?
Oh maar dat wist ik wel maar ik vond je imitatie van mijn eigen geplaatste foto's wel grappig (met dank aan Anne eigenlijk)quote:Op zaterdag 20 september 2014 02:42 schreef Ole het volgende:
eigen foto's komen er zeker aan! Mr. Tong was echt hoor!
Dat ziet er niet lekker uitquote:Op zaterdag 20 september 2014 22:07 schreef Iwanius het volgende:
Wil je mijn recensie lezen toen ik er was en waarom ik FRED net zo als FG in de ban heb gedaan?(ondanks dat de redenen hemelsbreed verschillen)
Of wil je het zelf ervaren allemaal... Bedoel het eten is allemaal prima in smaak en opmaak maar gewoon Frans georienteerd zoals zoveel van dit soort zaken zijn en voor mij absoluut niet spannend als in "smaakbeleving". Iets dat ik altijd wel bij FG/Ivy had!
Dan vind ik de Zwethheul ( i.v.g met FRED) een graadje beter in zowel opmaak als in smaak-verhoudingen.. Enige bezwaar wat ik tegen De Zwetheul heb is dat hij way overpriced is.en het personeel te dwingend is om je de duurste gerechten aan te smeren. Ja,aan te smeren als in "pushen."
![]()
Hun wc is wel kunstig gedaan d.w.z. de kraan! Maar verder de aankleding standaard met veel glas waardoor het allemaal erg steriel in mijn ogen aandoet..Moet je van houden. Ik vind al en al FRED te kitscherig qua aankleding en daar ben ik niet zo van eigenlijk. Hieronder 2 foto's van de wc's van FRED en FG.
[ afbeelding ]
vs
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:26 schreef Blik het volgende:
Perfect als je een keer wat anders wilt eten dan het standaard restaurant-eten, dat soort tenten mis ik soms nog wel eens in Nederland. Heb je nog foto's van het eten (via Facebook)?
quote:
Nu is hij iets lichter en nķg waziger? Vind de originele foto er beter uitzien.quote:Op maandag 22 september 2014 18:18 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb je foto wat opgefleurd...
MAAR zie ik nu een uitsmijter of zo want je schrijft wel over een Duitse toko en zo maar ik zie niet echt typische Duitse gerechten. Eerder een standaard Hollandse uitsmijter met kaas en ergens ver iets met zuurkool uit een pak en links achter het wijnglas een eiersalade gerecht?
[..]Dat zijn de wc's van beide restaurants
Uitsmijter?quote:Op maandag 22 september 2014 18:18 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb je foto wat opgefleurd...
MAAR zie ik nu een uitsmijter of zo want je schrijft wel over een Duitse toko en zo maar ik zie niet echt typische Duitse gerechten. Eerder een standaard Hollandse uitsmijter met kaas en ergens ver iets met zuurkool uit een pak en links achter het wijnglas een eiersalade gerecht?
Kraftschnitzelquote:Op maandag 22 september 2014 18:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Uitsmijter?Ik dacht dat het een snitzel was met een shitload aan kaas. Je hebt de foto er trouwens niet beter op gemaakt.
Foto was ook verder moeilijk te verbeteren.quote:Op maandag 22 september 2014 18:32 schreef Myraela het volgende:
Uitsmijter?Ik dacht dat het een snitzel was met een shitload aan kaas. Je hebt de foto er trouwens niet beter op gemaakt.
Duidelijk schnitzel hoorquote:Op maandag 22 september 2014 19:10 schreef Ole het volgende:
Kraftschnitzel
Met Bratkartoffeln, Sauerkraut en Kartoffelsalat. Lijkt me best Duits.
De kaart is ook simpel.
Volgende keer Schweinshaxe. ivm Oktoberfesten.
Eensch!quote:Op donderdag 25 september 2014 10:16 schreef Myraela het volgende:
Ik vind de sfeer bij O'pazzo geweldig. Prachtige inrichting
Daar lijkt het wel op.quote:Op donderdag 25 september 2014 10:18 schreef Selestha het volgende:
Zie ik nou mayonaise op die pizza?
Aha ok nu ben ik gerustgesteldquote:Op donderdag 25 september 2014 10:44 schreef Myraela het volgende:
[..]
Daar lijkt het wel op.Maar dat was de mascarpone.
Vlak na de opening en gedurende dat jaar was de zaak veel beter op zowel culinair gebied als aankleding. Ik heb het culinair dan over het restaurant gedeelte en bijbehorende kaart en wijnkelder en het pizza gedeelte.quote:
Maar Gusto heeft wel voortreffelijke traditioneel en authentieke Italiaanse bereiding van zijn gerechten.quote:Op donderdag 25 september 2014 21:44 schreef RobinOok het volgende:
Vreetschuur of niet, de sfeer is er fijn.
Zelfs als er een blaag rondjes loopt te rennen.
Gusto heeft die sfeer niet.
Bij mij niet, want ik hou niet van Italiaans eten.quote:Op donderdag 25 september 2014 22:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Maar Gusto heeft wel voortreffelijke traditioneel en authentieke Italiaanse bereiding van zijn gerechten.
En dat telt bij mij!
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten. Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?quote:Op donderdag 25 september 2014 22:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
(zie je niet op de foto maar er zijn ook van buitenzitjes,links en rechtsonder vd trap)
Een circus in een tent, dat zie je tochquote:Op donderdag 25 september 2014 22:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten. Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?
Pardon...quote:Op donderdag 25 september 2014 22:40 schreef RobinOok het volgende:
Bij mij niet, want ik hou niet van Italiaans eten.
O'Pazzo vind ik verre van mooi. Heb ze fraaier gezien. Ik vind het een veredelde brasserie dat nu een middelmatige zaak is geworden op alle vlakken. Zelfs die kelder beneden als je naar de wc loopt met die tralies waarachter de wijn ligt opgeslagen vind ik al simpeltjes. Klooster opzet noem ik het altijd.quote:Ook wel erg goed hoor, maar hoe dan ook ging dit over sfeer en ik vind O'pazzo gewoon een mooi, fijn, ruim restaurant met prettige sfeer. Ik eet niet graag op straat.
Hoe was het dan indertijd voor de verbouwing?quote:Op donderdag 25 september 2014 22:46 schreef RobinOok het volgende:
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten.
Gewoon een buitenterras waar...(en nou komtie) eetgekken zoals ik die van dikke pafferts kunnen opsteken en goede maaltijden en bubbels daar kunnen nuttigen zonder door anti-rook nazi's te worden lastigevallen. Tenminste dat zei de directeur van het Hotel tegen mij toen hij mij een tour gaf en nog vroeg of ik even "hallo"wilde zeggen tegen Erik van der Loo die toevallig er ook was.quote:Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |