Jammer van dat schuim... Maar goed, ik zelf vind dat gewoon zonde van mijn gerecht altijd.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:15 schreef cvg het volgende:
[..]
ja klopt , zal even kijken of ik er wat bij kan zetten
schuim was een champagne cocktail erg lekkerquote:Op donderdag 18 september 2014 20:17 schreef Molo het volgende:
[..]
Jammer van dat schuim... Maar goed, ik zelf vind dat gewoon zonde van mijn gerecht altijd.
Menu ziet er lekker uit wel
Ik zal wel even helpen want anders valt er zo weinig te zien.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:09 schreef cvg het volgende:
http://imgur.com/a/78itE?gallery
tja kunnen jullie via de link de foto's zien of niet , snap niet zo veel van die dingen hoor
Als je via een mobiel apparaat naar de link kijkt,wel ja. Via je computer/desktop krijg je veel meer te zien nl. alle foto's.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:13 schreef Selestha het volgende:
Ik kan drie foto's zien, klopt dat?
Nou als dat zo is,dan wordt het een snelle wandeling door die hal vrees ik.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:14 schreef Molo het volgende:
Natuurlijk wordt het geen niveau la boqueria, of enigszins vergelijkbaar in soort. Het is immers Nederland.
Wel hoop ik dat het een leuke plek wordt om door te brengen en lekker te eten. Ik vind het er leuk uit zien, lijkt een leuk gebouw en nodigt uit om naar binnen te stappen.
Wanneer gaat die toko open eigenlijk?
Doet erg denken aan een cocktail die ik een tijdje terug bij het hernieuwd geopende Admiraliteitbar in Rotterdam heb genuttigd. Zie onderstaande foto.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:21 schreef cvg het volgende:
schuim was een champagne cocktail erg lekker
Ik woon in Enschede, dus ik ga zeer regelmatig in Duitsland eten. Kwaliteit is meestal een stuk beter dan bij ons en de prijs een stuk lager.quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:26 schreef Blik het volgende:
Perfect als je een keer wat anders wilt eten dan het standaard restaurant-eten, dat soort tenten mis ik soms nog wel eens in Nederland. Heb je nog foto's van het eten (via Facebook)?
Hoe kan dat nou. je was zo goed bezig met mijn immitatie van je bezoek bij Mr.Wong.quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:22 schreef Ole het volgende:
NB: helaas geen eigen foto's. Schaamteloos van Facebook gehaald![]()
Ik was al bang dat je serieus had gevraagd of ze vrolijk bij elkaar wilden gaan staan voor een foto.quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:22 schreef Ole het volgende:
Waar?
Wurst & Schnitzelhaus, Prinsengracht 474 Amsterdam
Wanneer?
Vrijdag 12 september, nog een verlaat verjaardagskado.
Wat at je?
Kraftschnitzel met Bratkartoffeln, Sauerkraut
Impressie?
Een nieuwe zaak in hartje Amsterdam, gerund door een Duits-Nederlands stel.
Mooie lokatie aan de Prinsengracht waar je met lekker weer buiten kunt zitten. Het eten is eenvoudig maar lekker. Uitermate vriendelijke bediening.
Sowieso een betaalbaar alternatief als je even 'gewoon' een hapje wilt eten en geen zin hebt in sushi of pizza.
Als huiswijn hebben ze onder andere Grüner Veltliner. ¤ 18,- voor een fles. Eén van mijn favoriete witte wijnen. Prima prijs voor deze wijn.
Binnenkort tijdens de Oktoberfesten zijn er specialiteiten buiten de kaart om. We gaan zeker de Schweinshaxe proberen!
Kosten?
Zie kaart
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Staf:
[ afbeelding ]
Cijfers:
Eten: 8,5
Bediening: 10
Locatie: 9
Kortom: een aanrader!
NB: helaas geen eigen foto's. Schaamteloos van Facebook gehaald![]()
eigen foto's komen er zeker aan! Mr. Tong was echt hoor!quote:Op vrijdag 19 september 2014 20:19 schreef Iwanius het volgende:
Leuk de review van Ole maar als ik zoals Kreator in de grensstreek o.i.d. zou wonen, dat zat ik bijna elke week wel in Duitsland,gewoon omdat het eten daar vele malen beter is als in "echt eten"
Bij ons is het allemaal te veel en tevaak gekunsteld voor belachelijke prijzen
In dat op zich benijd ik Piet.
[..]
Hoe kan dat nou. je was zo goed bezig met mijn immitatie van je bezoek bij Mr.Wong.
Heeft mij zelfs op een idee gebracht voor later dit in dit jaar.![]()
ga het 30 september proberen !quote:Op vrijdag 19 september 2014 15:23 schreef Miauw_Zedong het volgende:
SchweinehaxeIn Utrecht heb je ook zo'n tent; Kartoffel. Daar kan je voor een tientje ook dit soort gerechten krijgen.
volgende keerquote:Op vrijdag 19 september 2014 22:19 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Ik was al bang dat je serieus had gevraagd of ze vrolijk bij elkaar wilden gaan staan voor een foto.
quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:26 schreef Blik het volgende:
Perfect als je een keer wat anders wilt eten dan het standaard restaurant-eten, dat soort tenten mis ik soms nog wel eens in Nederland. Heb je nog foto's van het eten (via Facebook)?
Oh maar dat wist ik wel maar ik vond je imitatie van mijn eigen geplaatste foto's wel grappig (met dank aan Anne eigenlijk)quote:Op zaterdag 20 september 2014 02:42 schreef Ole het volgende:
eigen foto's komen er zeker aan! Mr. Tong was echt hoor!
Dat ziet er niet lekker uitquote:Op zaterdag 20 september 2014 22:07 schreef Iwanius het volgende:
Wil je mijn recensie lezen toen ik er was en waarom ik FRED net zo als FG in de ban heb gedaan?(ondanks dat de redenen hemelsbreed verschillen)
Of wil je het zelf ervaren allemaal... Bedoel het eten is allemaal prima in smaak en opmaak maar gewoon Frans georienteerd zoals zoveel van dit soort zaken zijn en voor mij absoluut niet spannend als in "smaakbeleving". Iets dat ik altijd wel bij FG/Ivy had!
Dan vind ik de Zwethheul ( i.v.g met FRED) een graadje beter in zowel opmaak als in smaak-verhoudingen.. Enige bezwaar wat ik tegen De Zwetheul heb is dat hij way overpriced is.en het personeel te dwingend is om je de duurste gerechten aan te smeren. Ja,aan te smeren als in "pushen."
![]()
Hun wc is wel kunstig gedaan d.w.z. de kraan! Maar verder de aankleding standaard met veel glas waardoor het allemaal erg steriel in mijn ogen aandoet..Moet je van houden. Ik vind al en al FRED te kitscherig qua aankleding en daar ben ik niet zo van eigenlijk. Hieronder 2 foto's van de wc's van FRED en FG.
[ afbeelding ]
vs
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 19 september 2014 14:26 schreef Blik het volgende:
Perfect als je een keer wat anders wilt eten dan het standaard restaurant-eten, dat soort tenten mis ik soms nog wel eens in Nederland. Heb je nog foto's van het eten (via Facebook)?
quote:
Nu is hij iets lichter en nóg waziger? Vind de originele foto er beter uitzien.quote:Op maandag 22 september 2014 18:18 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb je foto wat opgefleurd...
MAAR zie ik nu een uitsmijter of zo want je schrijft wel over een Duitse toko en zo maar ik zie niet echt typische Duitse gerechten. Eerder een standaard Hollandse uitsmijter met kaas en ergens ver iets met zuurkool uit een pak en links achter het wijnglas een eiersalade gerecht?
[..]Dat zijn de wc's van beide restaurants
Uitsmijter?quote:Op maandag 22 september 2014 18:18 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb je foto wat opgefleurd...
MAAR zie ik nu een uitsmijter of zo want je schrijft wel over een Duitse toko en zo maar ik zie niet echt typische Duitse gerechten. Eerder een standaard Hollandse uitsmijter met kaas en ergens ver iets met zuurkool uit een pak en links achter het wijnglas een eiersalade gerecht?
Kraftschnitzelquote:Op maandag 22 september 2014 18:32 schreef Myraela het volgende:
[..]
Uitsmijter?Ik dacht dat het een snitzel was met een shitload aan kaas. Je hebt de foto er trouwens niet beter op gemaakt.
Foto was ook verder moeilijk te verbeteren.quote:Op maandag 22 september 2014 18:32 schreef Myraela het volgende:
Uitsmijter?Ik dacht dat het een snitzel was met een shitload aan kaas. Je hebt de foto er trouwens niet beter op gemaakt.
Duidelijk schnitzel hoorquote:Op maandag 22 september 2014 19:10 schreef Ole het volgende:
Kraftschnitzel
Met Bratkartoffeln, Sauerkraut en Kartoffelsalat. Lijkt me best Duits.
De kaart is ook simpel.
Volgende keer Schweinshaxe. ivm Oktoberfesten.
Eensch!quote:Op donderdag 25 september 2014 10:16 schreef Myraela het volgende:
Ik vind de sfeer bij O'pazzo geweldig. Prachtige inrichting
Daar lijkt het wel op.quote:Op donderdag 25 september 2014 10:18 schreef Selestha het volgende:
Zie ik nou mayonaise op die pizza?
Aha ok nu ben ik gerustgesteldquote:Op donderdag 25 september 2014 10:44 schreef Myraela het volgende:
[..]
Daar lijkt het wel op.Maar dat was de mascarpone.
Vlak na de opening en gedurende dat jaar was de zaak veel beter op zowel culinair gebied als aankleding. Ik heb het culinair dan over het restaurant gedeelte en bijbehorende kaart en wijnkelder en het pizza gedeelte.quote:
Maar Gusto heeft wel voortreffelijke traditioneel en authentieke Italiaanse bereiding van zijn gerechten.quote:Op donderdag 25 september 2014 21:44 schreef RobinOok het volgende:
Vreetschuur of niet, de sfeer is er fijn.
Zelfs als er een blaag rondjes loopt te rennen.
Gusto heeft die sfeer niet.
Bij mij niet, want ik hou niet van Italiaans eten.quote:Op donderdag 25 september 2014 22:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Maar Gusto heeft wel voortreffelijke traditioneel en authentieke Italiaanse bereiding van zijn gerechten.
En dat telt bij mij!
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten. Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?quote:Op donderdag 25 september 2014 22:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
(zie je niet op de foto maar er zijn ook van buitenzitjes,links en rechtsonder vd trap)
Een circus in een tent, dat zie je tochquote:Op donderdag 25 september 2014 22:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten. Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?
Pardon...quote:Op donderdag 25 september 2014 22:40 schreef RobinOok het volgende:
Bij mij niet, want ik hou niet van Italiaans eten.
O'Pazzo vind ik verre van mooi. Heb ze fraaier gezien. Ik vind het een veredelde brasserie dat nu een middelmatige zaak is geworden op alle vlakken. Zelfs die kelder beneden als je naar de wc loopt met die tralies waarachter de wijn ligt opgeslagen vind ik al simpeltjes. Klooster opzet noem ik het altijd.quote:Ook wel erg goed hoor, maar hoe dan ook ging dit over sfeer en ik vind O'pazzo gewoon een mooi, fijn, ruim restaurant met prettige sfeer. Ik eet niet graag op straat.
Hoe was het dan indertijd voor de verbouwing?quote:Op donderdag 25 september 2014 22:46 schreef RobinOok het volgende:
Godsodeju. Andere jaren aten we hier regelmatig, vooral in de zomer. Perfect was het daar, maar dit ziet er niet uit als dat ik daar fijn kan eten.
Gewoon een buitenterras waar...(en nou komtie) eetgekken zoals ik die van dikke pafferts kunnen opsteken en goede maaltijden en bubbels daar kunnen nuttigen zonder door anti-rook nazi's te worden lastigevallen. Tenminste dat zei de directeur van het Hotel tegen mij toen hij mij een tour gaf en nog vroeg of ik even "hallo"wilde zeggen tegen Erik van der Loo die toevallig er ook was.quote:Kan me niet voorstellen dat "buitenzitjes" onder een trap dat beter maken. Wat willen ze nou, een restaurant of een cafe?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |