Dat is een keer lekker, maar niet iedere avond.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:22 schreef Iwanius het volgende:
Anderzijds zit jij in Duitsland en gedachte al van een stevig bord met onderstaande doet mij al watertanden.
[ afbeelding ]
Bramito is ook vaak weg van huis voor het werk zeker?quote:
Nou goed,onderstaande dan wat ik thuis dus eet als huismaal.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat is een keer lekker, maar niet iedere avond.
Tranen in ogen, denkt aan Oma....quote:Op woensdag 17 september 2014 17:29 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Nou goed,onderstaande dan wat ik thuis dus eet als huismaal.
[ afbeelding ]
Moet je net naar Rusland gaan het land waar groente juist niet op #1 staat.quote:Op woensdag 17 september 2014 17:30 schreef Bramito het volgende:
Bramito is volgende week in Moskou, de weer erna in Poznan en Praag en de week daarna waarschijnlijk in Kiev. Bramito will ook groente! HEEL VEEL GROENTE!
Het is ook niet duur, 12 euroquote:Op maandag 15 september 2014 03:27 schreef Iwanius het volgende:
Die soep heeft tenminste nog een heldere bouillon.
De rest is gewoon prefab bereidt. De wantanballen komen overduidelijk uit een pak en hebben telang in de diepvries gelegen. Ik zie het namelijk aan de kleur & vorm en de gesneden spek met kool erin,hoort hier eigenlijk helemaal niet. Meestal neemt men dan vers bereide Cha Siew als men geen verse Pekingeend wil, of Pak Choi (witte steel) als groente en geen kool. Kool blaadjes erin doen is duidelijk een teken van echt niets willen uitgeven aan de bereiding die toch al amper iets kost. Dit is wel erg van het "straatstenen" niveau.
Wat zeg ik: Zo krijg je het zelfs niet bij de vele eetzaakjes,buiten op straat of waar dan ook als je in welk Aziatisch land ook bent. Hier onder wat voorbeelden van diezelfde bowl die jij hebt gegeten met ingredienten zoals het hoort. (of van waaruit je kan kiezen op de menukaart)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[..]
Amper en op 1 hand (als ik mij niet vergis) te tellen.
Logisch want een verstandige ondernemer leent zich niet voor een realityshow die je veel belooft zolang je maar de leidraad van Herman volgt. En het verhaaltje wat iedere keer in de media wordt opgevoerd dat het wanneer het niet lukt dit toch allemaal aan de ondernemer/kandidaten zelf ligt, is en blijft gewoon een drogreden.
[..]
• Dat CUL snobisme ze wildvreemd is?
• Dat is toch geen smaak hebben en alles al snel "lekker"vinden en vertrouwd.
• Dat ze altijd een "kers"op de taart willen (in dit geval op hun appelmoes)
[..]
Kun je nagaan hoeveel vooruitgang met heeft geboekt zoveel jaar na mijn eerste recensie toen men nog zelfs meedeed met dat programma Mijn Tent is Flop eeh...top.
On Topic:
Vandaag de hele dag genoten van het grote paffeest dat 1x per jaar is en wat een mannen-aangelegenheid i.c.m. veel exclusieve dranken en hapjes. Wat fraaie kisten op de kop weten te tikken die pas volgend jaar uitkomen in Europa. Daarna daar in de buurt mij zelf tegoed gedaan een wat oesters en een zoveelste glas bubbels en daarna een visgerechtje als afsluiter. en daarna huiswaarts gekeerd.
Ik vind die foulam spek meer thuis horen in een stevige doorbakken mihoen gerecht.Bijna tegen het krokante aan de mihoen.quote:Op woensdag 17 september 2014 18:58 schreef Manke het volgende:
Het is sui kau, met foulam spek, ik neem altijd die mixpeking eend en tsja siew hebben ze ook, los kosten die soepen minder dan 10 euro, mix is 12 euro op 1 of andere manier., de groenten erin stelt idd niks voor.
Ja, paar keer gegeten. Vind het op zich wel okay, aardige mensen, relaxt en best degelijk eten. Alleen laatste keer was ik enigszins pissig, kijk, je kunt kiezen tussen 3,4,5 of 6 gangen. Wij vragen er 3 waarbij we geen dessert willen. Prima, dat kon. En dan op de rekening een toeslag daarvoor vinden. Brrrrr.quote:[b]Op woensdag 17 september 2014 18:37 schreef Iwanius het volgende:[/b
Zijn hier al lieden in Rotterdam-Zuid naar die toko Het meisje en de matroos wezen eten want ben uitgenodigd maar heb helemaal geen zin er heen te gaan vanwege laatst de onbehoorlijke en misplaatste arrogante houding toen ik een simpele vraag stelde en een bot en kortaf antwoord terugkreeg met o.a. "we bestaan al 4 jaar i.c.m. het is verrassing"![]()
Tiefstraal op met dat gelul. Enige verrassing die ik altijd in Nl tegenkom is dat ik weer teleurgesteld wordt in het eten en diens smaken en ik teveel betaalt voor bs. Van wat ik aan gerechten zag en de prijs vermoede ik al dat ik met ruzie hier weg zou gaan.
Nou en of! Rennen,dat ik die vergeten was.quote:
Jim is goed MAAR kan nog beter toen ik laatst bij hem at.quote:Op woensdag 17 september 2014 19:16 schreef Isegrim het volgende:
Toen De Matroos en het Meisje nog De Jonge De Jong was, heb ik er gegeten en was het uitstekend (ook toen kookte Jim de Jong al geweldig), daarna nooit meer geweest.
ah, dan klopt het wel. Ik had je post niet echt aandachtig gelezen; keek alleen de plaatjes.quote:Op woensdag 17 september 2014 19:11 schreef Iwanius het volgende:
Denk dat je een moment opname hebt want als ik daar om 12:00 uur binnenloop is het die keren dat ik er was gewoon schoon,of je houdt niet van dit soort toko's. Daarbij heb ik in China erger meegemaakt qua hygiene, dus wat je nu opsomt is echt marginaal zeuren.
Hoezo verkeerd plaatje? dit is hofan en dit met pak choi witte steel die ik er af mieter en dit ook.
Nog meer want ik eet het bijna elke dag voor de lunch...
Oeps. Ik krijg op mijn kop van mijn lief. Die vind dat ik moet zeggen dat we er kei vaak gegeten hebben en dat het vaak kei lekker en kei leuk is en dat het een van onze favoriete restaurants is. En dat is dus nog waar ook.quote:Op woensdag 17 september 2014 19:21 schreef Iwanius het volgende:
Dank,denk dat ik mij maar afmeld met een reden want weet nu al dat ik met ruzie daar wegga en dat kan ik mijn gastheer niet aandoen.
Vragen kan ook nooit kwaad. Ik heb voor het werk zestien weken 3 dagen per week in het Mercure in Zwolle gezeten. Na een aantal weken een gevraagd of ik ook gewoon AGV kon krijgen en dat was geen probleem. In latere weken kon ik zelf in de keuken gaan overleggen wat er op die dag mogelijk was.quote:Op woensdag 17 september 2014 16:32 schreef Bramito het volgende:
[..]
Een stomme vraag misschien, maar kan je in Nederland eigenlijk ergens een fatsoenlijk AVGtje krijgen? In Duitsland, Zwitserland, Spanje; Rusland etc. kan je overal vrij makkelijk hun variant van de/het AVG krijgen. In Nederland zou ik niet weten waar ik naartoe moet.
quote:Op woensdag 17 september 2014 20:28 schreef RobinOok het volgende:
Oeps. Ik krijg op mijn kop van mijn lief. Die vind dat ik moet zeggen dat we er kei vaak gegeten hebben en dat het vaak kei lekker en kei leuk is en dat het een van onze favoriete restaurants is. En dat is dus nog waar ook.(nou ja, vandaar ook die 8,5 natuurlijk!)
Enige wat momenteel in mijn vizier staat (andere culinaire uitnodigingen ga ik gewoon niet heen omdat ik het wel geloof) is de opening van de nieuwe Markthal met al zijn eettentjes die, zoals men zegt, vernieuwend en van culinair topniveau moet zijn.Niveau Mercat de la Boqueria in Barcelona.quote:Op woensdag 17 september 2014 20:47 schreef Myraela het volgende:
De matroos en het meisje staat nog op mijn planning.Ben wel benieuwd.
Me too!quote:Op donderdag 18 september 2014 16:28 schreef Iwanius het volgende:
Enige wat momenteel in mijn vizier staat is de opening van de nieuwe Markthal met al zijn eettentjes die zoals men zegt vernieuwend en van culinair topniveau moet zijn,niveau Mercat de la Boqueria in Barcelona.
F
Nou ben benieuwd.
Aha!quote:Op donderdag 18 september 2014 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Neije. Ik kom uit Baokel, kende gij da nie? Da ligt neffe Milhes.
Met wat peper en zout?quote:
Ik zou helemaal niet overwegen daar te wonen. Er is maar 1 kant van de Markthal die je een fraai uitzicht geeft,de rest allemaal niet. Daarbij kost het aardig wat en zijn er veel fraaiere appartementen in de Rotterdamse hoogbouw te koop voor die prijs.quote:Op donderdag 18 september 2014 17:27 schreef Isegrim het volgende:
Als ik niet al twee huizen had, zou ik daar zó gaan wonen!
Stomme vraag misschien, maar waarom krijg jij al die uitnodigingen? Vanuit je werk of iets?quote:Op donderdag 18 september 2014 16:28 schreef Iwanius het volgende:
Enige wat momenteel in mijn vizier staat (andere culinaire uitnodigingen ga ik gewoon niet heen omdat ik het wel geloof) is de opening van de nieuwe Markthal met al zijn eettentjes die, zoals men zegt, vernieuwend en van culinair topniveau moet zijn.Niveau Mercat de la Boqueria in Barcelona.
Het ging even goed met je duim, maar je hebt hem weer gevonden.quote:Op donderdag 18 september 2014 17:37 schreef Iwanius het volgende:
Centjes. Alles draait op centjes. Mensen nodigen je alleen maar uit als je iets voor ze nu of later kan betekenen.
Foto's?quote:Op donderdag 18 september 2014 18:43 schreef cvg het volgende:
Gisteren bij Sergio Herman in Antwerpen gegeten, in een woord geweldig
Ge kunt de groeten van onzen Harm krége!quote:Op donderdag 18 september 2014 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Neije. Ik kom uit Baokel, kende gij da nie? Da ligt neffe Milhes.
imgur.comquote:Op donderdag 18 september 2014 18:58 schreef cvg het volgende:
ja heleboel maar hoe plaats ik foto's ??
Harmpie Schilder? *iekus*. Dat was mijn buurjongen en die deugde toen al niet.quote:Op donderdag 18 september 2014 19:57 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ge kunt de groeten van onzen Harm krége!
Alkmaar ook goed? http://www.schotsrestauranthielander.nl/quote:Op donderdag 18 september 2014 20:05 schreef Manke het volgende:
Waar in Amsterdam kan je haggis eten?ben best benieuwd, vind orgaanvlees wel lekker.
Ik kan drie foto's zien, klopt dat?quote:Op donderdag 18 september 2014 20:09 schreef cvg het volgende:
http://imgur.com/a/78itE?gallery
tja kunnen jullie via de link de foto's zien of niet , snap niet zo veel van die dingen hoor
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |