Littlerabbit wordt in de wandelgangen ook wel de koning van de Shoarma Nasi genoemd, het is wachten op de foto's van zijn gerechtquote:Op zaterdag 5 april 2014 20:10 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Voor de shoarma-variant moet je niet bij mij zijn! Dat is meer het culinaire gebied van Littlerabbit geloof ik.
Dankje
Uh kut, ik ben in de waar door al die originele varianten. Ik bedoelde natuurlijk gehakt en spekjes, maar ook dat zal ongetwijfeld goed hebben gesmaaktquote:Op zaterdag 5 april 2014 20:10 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Voor de shoarma-variant moet je niet bij mij zijn! Dat is meer het culinaire gebied van Littlerabbit geloof ik.
Dankje
Wat een lovende woordenquote:Op zaterdag 5 april 2014 20:14 schreef kanovinnie het volgende:
Wat een waar meesterwerk. En dit uit handen van een volgens eigen zeggen beginner. Ik zie een glansrijke carrière als meesterkok in het verschiet!
Ik wacht met smart op zijn foto's ja!quote:Op zaterdag 5 april 2014 20:11 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Littlerabbit wordt in de wandelgangen ook wel de koning van de Shoarma Nasi genoemd, het is wachten op de foto's van zijn gerecht
Ere wie eer toekomt, dat is de gulden regel onder de nasigoeroe'squote:
Niets staat je in de weg!quote:Op zaterdag 5 april 2014 20:27 schreef Sangha het volgende:
Het is nu wachten op nasi met kaas of met vis!![]()
Ze wil niet met foto's op FOK!. Dus die vlieger gaat niet op.quote:Op zondag 6 april 2014 19:39 schreef kanovinnie het volgende:
Ziet er goed uit. Wel gaarne pics van je vriendin en haar vriendinnen
Ook niet als je uitlegt dat het van groots belang voor het recept?quote:Op zondag 6 april 2014 19:48 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Ze wil niet met foto's op FOK!. Dus die vlieger gaat niet op.
Even een misstand uit de weg ruimen, houten snijplanken zijn wel degelijk hygiënisch en verder ook het ideale materiaal voor een snijplank. Houten sneden blijven namelijk openstaan waardoor deze goed drogen en de bacteriën doodt. Plastic snijplanken gaan vaak dicht zitten, waardoor deze veel meer een broedplek worden voor de bacteriën. Daarnaast heeft het hout een licht anti-bacteriële werking.quote:Op donderdag 3 april 2014 20:33 schreef Karina het volgende:
Het ziet er erg lekker uit Mansjester. Een kanttekening: volgens mij is een houten snijplank niet erg hygienisch. Hopelijk heb je die goed schoongemaakt daarna.
Ik heb een glazen snijplank waar ik m'n schnitzels op plat slaquote:Op zondag 6 april 2014 19:57 schreef Adames het volgende:
[..]
Even een misstand uit de weg ruimen, houten snijplanken zijn wel degelijk hygiënisch en verder ook het ideale materiaal voor een snijplank. Houten sneden blijven namelijk openstaan waardoor deze goed drogen en de bacteriën doodt. Plastic snijplanken gaan vaak dicht zitten, waardoor deze veel meer een broedplek worden voor de bacteriën. Daarnaast heeft het hout een licht anti-bacteriële werking.
Verder heb je nog glazen dingen, maar dat is helemaal raar. Daar snij je je mes op kapot, dat terwijl de plank het gebruiksvoorwerp moet zijn. Een goed mes gaat een leven mee.
Schnitzels zijn toch al plat?quote:Op zondag 6 april 2014 20:14 schreef Saind het volgende:
Ik heb een glazen snijplank waar ik m'n schnitzels op plat sla
Zo leef ik.quote:
Hete kip zelfs. En met paprika.quote:
Het is een heerlijke variant op uw meesterrecept! Al zeg ik het zelf.quote:Op zondag 6 april 2014 23:32 schreef johannes_vermeer het volgende:
Man, dit ziet er heerlijk uit! Koekoek!
Eens!quote:Op zondag 6 april 2014 23:33 schreef sig000 het volgende:
De kleur is echt goed, het oog wil ook wat.
Ik doe niet moeilijk over populistische zaken als afkomst.quote:Op maandag 7 april 2014 06:05 schreef kanovinnie het volgende:
Eeuwig respect voor de gewaagde keuze om voor de hawaii variant te gaan
Ik heb gisteren kip Tandoori gemaakt (incl. foto's) geen nasi dus. Mag ik die postenquote:Op zondag 6 april 2014 23:32 schreef johannes_vermeer het volgende:
Man, dit ziet er heerlijk uit! Koekoek!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |