abonnement Unibet Coolblue
pi_138197537
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 17:31 schreef Bleie het volgende:
Ah, ik zie in de link van minilot dat ik m'n vorm had moeten invetten. Nou ja, misschien voor een volgende keer.
Sorry, had meteen het linkje erbij moeten zetten of duidelijker moeten zijn. Excuus!

Je muffins zien er knus rustiek uit hoor. *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_138197578
Geeft niets hoor (goede kans dat ik dat over het hoofd had gezien, btw). En ze zijn inderdaad rustiek. :P Ach, als ze maar lekker smaken (maar dat weet ik nog niet).

Ik ben niet iemand die uiterlijk het belangrijkste vindt van baksels, gelukkig. :)
  † In Memoriam † woensdag 26 maart 2014 @ 18:14:15 #153
37843 lady-wrb
kortaf
pi_138198872
had je bevroren bessen, bleie?

ik heb nog 3 zakken bevroren fruit liggen en eigenlijk weet ik niet goed wat ik ermee aanmoet :@
wie helpt?
ik heb een zak bosvruchten, een zak frambozen en een zak aardbeien
  woensdag 26 maart 2014 @ 18:20:51 #154
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_138199086
Ik heb ook nog een zak frambozen in de vriezer, dus ik kan ook wel een goede tip gebruiken! :)
pi_138199116
Ik heb diepvries kersen. :7
pi_138200025
Ja, bevroren bessen. Gewoon zo'n doosje uit de vriezer. Gaat prima.

En ze zijn heerlijk geworden, hebben we zojuist geconstateerd.
  woensdag 26 maart 2014 @ 20:26:57 #157
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_138204185
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 12:34 schreef minilot het volgende:
Ik maakte gisteren twee gebakjes op basis van een gehalveerd recept voor hazelnoot/mokkaschuimtaart van Rudolph's Bakery:
http://www.24kitchen.nl/recepten/sander-jansons-mokkaschuimtaart

Best een gedoe! Hazelnootmeringue maken, nougatine maken, koffieextract maken, mokkacrème maken.. Als je gewend bent aan dit soort taarten maken vast een eitje, maar dat doe ik eigenlijk nooit. :)

Halverwege:
[ afbeelding ]

Klaar:
[ afbeelding ]

Dwarsdoorsnede:
[ afbeelding ]

Best lekker, maar lang niet zo lekker en verfijnd als het (toegegeven, vrij legendarische) hazelnootschuimgebak dat ik hier in de buurt bij de bakker haal.

Dus dan is dit wel heel veel werk: leuk om een keer te proberen, maar niet voor herhaling vatbaar. :Y)
Ik moest ineens er aan denken dat ik een hele tijd terug ook hazelnootschuimgebak heb gemaakt, was een voorpublicatie recept van Cees holtkamp uit zijn banketbakker boek. Als je toch nog een keer de moed verzameld zou ik die zeker aan kunnen raden! Denk dat dit het goede recept is na wat googlen:
http://judithscakes.nl/hazelnootschuimtaart/

pi_138205954
quote:
1s.gif Op woensdag 26 maart 2014 20:26 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ik moest ineens er aan denken dat ik een hele tijd terug ook hazelnootschuimgebak heb gemaakt, was een voorpublicatie recept van Cees holtkamp uit zijn banketbakker boek. Als je toch nog een keer de moed verzameld zou ik die zeker aan kunnen raden! Denk dat dit het goede recept is na wat googlen:
http://judithscakes.nl/hazelnootschuimtaart/

[ afbeelding ]
Dank! O+ Al lijkt dit recept zo op het eerste gezicht wel heel erg op die van 24Kitchen..
Let me see you stripped down to the bone
pi_138217729
Afgelopen weekend kwam ik toevallig mijn wafelijzer tegen, en had nog een zakje suikerchips/parels liggen dus dacht ineens: Luikse Wafels!!!



Deze keer wat extra losse suiker door het beslag heen gedaan naast de suikerchips, geeft van die mooie gecarameliseerde randjes aan de wafel.
pi_138217827
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 12:34 schreef minilot het volgende:
Ik maakte gisteren twee gebakjes op basis van een gehalveerd recept voor hazelnoot/mokkaschuimtaart van Rudolph's Bakery:
http://www.24kitchen.nl/recepten/sander-jansons-mokkaschuimtaart

Best een gedoe! Hazelnootmeringue maken, nougatine maken, koffieextract maken, mokkacrème maken.. Als je gewend bent aan dit soort taarten maken vast een eitje, maar dat doe ik eigenlijk nooit. :)

Halverwege:
[ afbeelding ]

Klaar:
[ afbeelding ]

Dwarsdoorsnede:
[ afbeelding ]

Best lekker, maar lang niet zo lekker en verfijnd als het (toegegeven, vrij legendarische) hazelnootschuimgebak dat ik hier in de buurt bij de bakker haal.

Dus dan is dit wel heel veel werk: leuk om een keer te proberen, maar niet voor herhaling vatbaar. :Y)
Omg :9
Worry is a misuse of imagination
pi_138281777


Les taupes qui rit ofwel de lachende molletjes vanuit hun molshoopjes :)
mag het weten
pi_138287190
ziet er allemaal weer :9 :9~ :9 uit, mensen :Y :Y)

ik wil morgen tompouces maken.
heeft iemand tips om het glazuur op kleur/smaak te brengen?

bietensap ken ik.
maar dat is hier in de super alleen per 700 ml te koop.
ze hebben wel kleinere flesjes puur granaatappel- en bosvruchtensap.
ook heb ik aan verse sinaasappelsap gedacht.
en ook aan gewoon een beetje water door de poedersuiker.
ik heb zelfs nog lopen brainstormen over een tompouce met mokka-crème vulling, en een glazuur aangemaakt met koffie.
en zou het ook met een beetje aangemaakte siroop kunnen?

overige tips welkom.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  Moderator zaterdag 29 maart 2014 @ 10:35:50 #163
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_138291901
Ik doe altijd wat frambozen door de blender en dat zeven zodat er geen pitjes meer in zitten. Dat geeft ook net dat beetje smaak er aan. Dat dus + poedersuiker. Je hebt heel weinig nodig overigens.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_138292091
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 00:51 schreef marc0871 het volgende:
ziet er allemaal weer :9 :9~ :9 uit, mensen :Y :Y)

ik wil morgen tompouces maken.
heeft iemand tips om het glazuur op kleur/smaak te brengen?

bietensap ken ik.
maar dat is hier in de super alleen per 700 ml te koop.
ze hebben wel kleinere flesjes puur granaatappel- en bosvruchtensap.
ook heb ik aan verse sinaasappelsap gedacht.
en ook aan gewoon een beetje water door de poedersuiker.
ik heb zelfs nog lopen brainstormen over een tompouce met mokka-crème vulling, en een glazuur aangemaakt met koffie.
en zou het ook met een beetje aangemaakte siroop kunnen?

overige tips welkom.
De enige keer dat ik roze glazuur heb gemaakt was gewoon poedersuiker met wat rode ranja.
  zaterdag 29 maart 2014 @ 12:56:38 #165
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_138294818
Meneer koelkast, heb je toevallig al tijd gehad recept op te schrijven?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Moderator zaterdag 29 maart 2014 @ 13:16:05 #166
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_138295305
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 12:56 schreef Molo het volgende:
Meneer koelkast, heb je toevallig al tijd gehad recept op te schrijven?
Nee, nog niet, hele week een zieke vriendin gehad dus ik moest extra veel doen en zulks, nergens meer tijd voor gehad. Ik ga morgen nog eens zoeken voor je.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zaterdag 29 maart 2014 @ 14:06:06 #167
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_138296349
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 13:16 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Nee, nog niet, hele week een zieke vriendin gehad dus ik moest extra veel doen en zulks, nergens meer tijd voor gehad. Ik ga morgen nog eens zoeken voor je.
Sterkte met je vriendin!
en thanks :)

Ik krijg trouwens een ad onderaan voor smeerbare marsepein :')
Ziet er fucking ranzig en nutteloos uit...
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_138298334
nou, de tompouces zijn klaar, hoor.

de wafeltjes van bladerdeeg



de zelfgemaakte banketbakkersroom, en het glazuur van poedersuiker en karvan cevitam siroop aardbei



klaar!!

In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  Moderator zaterdag 29 maart 2014 @ 15:55:23 #169
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_138298476
Je had het bladerdeeg voor het mooie blind moeten bakken, dan bolt het niet zo op.
Alleen banketbakkersroom in een koekenpan heb ik nog nooit van gehoord :P
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_138298908
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 15:55 schreef djkoelkast het volgende:
Je had het bladerdeeg voor het mooie blind moeten bakken, dan bolt het niet zo op.
Alleen banketbakkersroom in een koekenpan heb ik nog nooit van gehoord :P
haha, nee hoor.
dat was om het wat sneller af te laten koelen.
gewoon in een steelpannetje gemaakt, natuurlijk.

verder het recept van rudolf gevolgt.daar waren de wafeltjes ook wat bol.
geeft niet. lekker rustiek.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  Moderator zaterdag 29 maart 2014 @ 16:15:59 #171
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_138298926
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 16:15 schreef marc0871 het volgende:

[..]

haha, nee hoor.
dat was om het wat sneller af te laten koelen.
gewoon in een steelpannetje gemaakt, natuurlijk.

verder het recept van rudolf gevolgt.daar waren de wafeltjes ook wat bol.
geeft niet. lekker rustiek.
Rudolf, dat verklaart ;)
Rustiek of niet, het eet onhandig en het is minder lekker als er te veel lucht tussen zit.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_138298979
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 16:15 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Rudolf, dat verklaart ;)
Rustiek of niet, het eet onhandig en het is minder lekker als er te veel lucht tussen zit.
we gaan het vanavond zien/proeven.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_138299068




Ik ben niet zo geweldig in decoreren. Maar de eerste is een chocoladetaart gevuld met rode vruchten en de tweede een Franse appeltaart
pi_138299127
quote:
0s.gif Op woensdag 26 maart 2014 18:14 schreef lady-wrb het volgende:
had je bevroren bessen, bleie?

ik heb nog 3 zakken bevroren fruit liggen en eigenlijk weet ik niet goed wat ik ermee aanmoet :@
wie helpt?
ik heb een zak bosvruchten, een zak frambozen en een zak aardbeien
Gebruik altijd bevroren vruchten voor muffins. Werkt perfect. Zal zo even zoeken of ik nog een foto heb van mijn blueberry muffins
pi_138299821
receptje voor je blueberry muffins please als dat mogelijk is. Ik heb zelf hele lekkere gevonden, maar ik probeer ook vaker andere om te kijken of die iets hebben wat ik lekker vindt zodat ik een beetje kan mixen.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_138300081
Ingrediënten (10 muffins)

210 gram bloem
150 gram kristalsuiker
2,5 ml zout
10 ml bakpoeder
83 ml olie (liefst zonnebloem olie of een andere olie zonder bijsmaak)
1 ei
83 ml melk
150 gram blueberry’s

Voor de topping:

100 gram kristalsuiker
45 gram bloem
60 gram boter (op kamertemperatuur)
7,5 ml kaneel

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C. Zet de muffinvormpjes klaar, eventueel in een bakblik.

Roer de bloem, suiker, zout en bakpoeder door elkaar. Mix de olie, melk en ei in een aparte kom. Voeg dit bij het bloem-mengsel. Roer even door elkaar, maar niet te lang.
Roer de blueberry’s er ook doorheen. (niet teveel roeren)

Maak de topping: Mix de roomboter met suiker, bloem en kaneel. Dit kan met een vork zodat het een kruimig deeg wordt.

Vul de muffinvormpjes voor ongeveer 3/4 met het muffinbeslag. (gaat uitstekend met een ijslepel!) Sprenkel hier de topping op.

Bak de muffins ongeveer 25 minuten op 200°C.

Ik bak ze iets lager en iets langer. Dan blijven ze iets fluffier maar dat is wat ik lekkerder vind, En ik gebruik altijd een heel doosje bevroren blauwe bessen.
  zaterdag 29 maart 2014 @ 18:24:46 #177
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_138302720




Amsterdamse koggetjes. In mijn geval Rotterdamse koggetjes. :6
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 29 maart 2014 @ 18:34:32 #178
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_138302964
Hele mooie Rotterdamse koggetjes! :9
  zaterdag 29 maart 2014 @ 19:51:30 #179
203250 Diconnected
Zeg maar Dico.
pi_138305493
Heeft iemand hier nog een lekker recept voor bananenbrood? En het liefste zonder noten want daar ben ik allergisch voor :')
it's the map in my mind that sends me on my way.
  zaterdag 29 maart 2014 @ 20:11:45 #180
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_138306183
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 19:51 schreef Diconnected het volgende:
Heeft iemand hier nog een lekker recept voor bananenbrood? En het liefste zonder noten want daar ben ik allergisch voor :')
ik heb het recept niet meer (jaren geleden eens gemaakt), maar zoek eens op (bijv. Foodgawker) op bananencake met cranberry, erg lekkere combi en makkelijk
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 29 maart 2014 @ 20:32:24 #181
203250 Diconnected
Zeg maar Dico.
pi_138306915
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 20:11 schreef Molo het volgende:

[..]

ik heb het recept niet meer (jaren geleden eens gemaakt), maar zoek eens op (bijv. Foodgawker) op bananencake met cranberry, erg lekkere combi en makkelijk
Ja ik ga foodgawker idd even rondzoeken. Wil er NU een maken want ik heb een overload aan bananen _O-
it's the map in my mind that sends me on my way.
  zaterdag 29 maart 2014 @ 20:52:10 #182
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_138307696
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 maart 2014 18:34 schreef Zo-is-dat het volgende:
Hele mooie Rotterdamse koggetjes! :9
En erg lekker. :9 Was jaren geleden dat ik zelf caramel had gemaakt. Yummie!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 30 maart 2014 @ 12:35:27 #183
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_138323641
Bosbessencupcakes :9
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_138376406
Laatst deze walnoot-kaneel makaronen gemaakt :) Ze zijn alleen wat dik omdat ze niet zo veel uitliepen als ik verwachtte..



Heeft er iemand een goed red velvet taart recept??
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_138567294
Jossie wat leuk die molletjes!

Seduzione en Liek ziet er heerlijk uit.

Heeft er hier iemand cake recpeten zonder gewoon meel en bakpoeder. Dus bijvoorbeeld met amandelmeel of andere noten in plaats van meel? Ik hoor het graag.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  zondag 6 april 2014 @ 14:51:20 #186
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_138570171
Hey boys en girls, als luie weblogger zat ik zo te denken, hoe kan ik de weblog vullen met zo min mogelijk moeite? Maar natuurlijk! Andere mensen dat laten doen! Dus, is er animo om artikeltjes of filmpjes te maken van recepten? Zou wel cool zijn als dat een categorie kan worden :D
When all else fails, you always have delusion.
  zondag 6 april 2014 @ 15:06:43 #187
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_138570930
Oh, dat doen wij hier thuis regelmatig voor op YT, wie weet kan ik binnenkort iets aanleveren. :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 6 april 2014 @ 15:09:08 #188
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_138571050
Niet dat de Fok blog je veel meer views op levert :P, maar is het een idee om voortaan ieder nieuw filmpje op de blog te embedden? :) Per week, per dag, per twee dagen ofzo. Misschien gewoon gelijk al beginnen met je hele catalogus aan filmpjes.

Als dat leuk klinkt, kan ik even kijken of we je een crewmember maken. Maar je hoeft je niet verplicht te voelen gelijk mee te doen met allerlei soorten blogs, en je hoeft dan ook niet elke dag recepten te filmen ofzo :P . Gewoon wanneer je iets hebt gemaakt, op de blog zetten
When all else fails, you always have delusion.
  zondag 6 april 2014 @ 15:19:07 #189
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_138571587
Wat we tot nu toe aan filmpjes hebben zijn geen bakfilmpjes, meer kookfilmpjes. :) Maar tegenwoordig bak ik bijna elk weekend iets aan koekjes o.i.d. dus dat kan ik net zo goed op film zetten dan. :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 6 april 2014 @ 15:19:54 #190
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_138571631
Is er een verschil? Het is toch dat je laat zien hoe je iets maakt? Of het een koekje of een maaltijd is lijkt mij niet zo belangrijk. Het is hoe dan ook leuk materiaal voor de blog. :)
When all else fails, you always have delusion.
  zondag 6 april 2014 @ 15:25:59 #191
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_138571877
Oh, okee, omdat je het hier in het baktopic specifiek vraagt. Zal ik je wat linkjes PM-en of wil je er iets bij geschreven hebben of hoe of wat? :)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 6 april 2014 @ 15:33:18 #192
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_138572192


Corny pic van mijn corn flour muffins :P

Ik vind er trouwens weinig aan, saai en muffig smaakje zit eraan :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 6 april 2014 @ 17:21:35 #193
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_138576763
Ik vind muffins vaak nogal underwhelming. Dan liever een ouderwetsch koekje of een lekkere cake. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 6 april 2014 @ 17:40:30 #194
87680 Mirel
Mirel wil een bongophone.
pi_138577333
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 15:25 schreef Isegrim het volgende:
Oh, okee, omdat je het hier in het baktopic specifiek vraagt. Zal ik je wat linkjes PM-en of wil je er iets bij geschreven hebben of hoe of wat? :)
Ik koos gewoon een topic waar mensen veel pics posten, dat zijn blijkbaar de mensen die het leuk vinden als ze de moeite nemen om er foto's van te maken :)

Ik dacht zo, we geven jou blog powers, en dat je dan zelf je filmpjes plaatst. Misschien dat een blogje er dan zo uit ziet:
quote:
Vandaag maken we een [gerecht], het komt uit [land] en is lekker voor bij de koffie
[filmpje]
Met misschien een lijst met ingredienten inde tekst als dat niet in het filmpje staat ofzo. Gewoon lekker simpel! Lijkt je dat wat? Of meer mensen hier? :Y)

Kan ook wel dat wij het plaatsen maar lijkt me leuker als je je eigen naam ziet staan. Dan associeren de bezoekers jou ook met lekkere gebakjes enzo :P
When all else fails, you always have delusion.
pi_138577787
Gisteren ook weer eens koekjes gebakken.
Deze: http://keukengeheim.net/keukengeheim-recept-kardemommopjes/

Ipv poeder (natuurlijk) kardemonpeulen gevijzeld en een Madagascar vanille peul gebruikt.
Het korrelige deeg tot een worst gefabriceerd in hh folie en na een uurtje koelkast heb ik er plakjes van gesneden.
De oven had wel 20 min nodig !

Zij waren heerlijk van smaak...dat vonden de buren ook *O*

Mijn foto plaatsen lukt niet, want de foto emmer doet weer eens stom.

Aanrader ^O^

Edit:
De bovenste zijn de kardemommopjes, de middelste chocolate chips koekkies en daaronder
portugese egg tarts.
De laatste zien er verfrommeld uit en waren ( ook) zeer geslaagd! http://www.notquitenigell(...)guese-custard-tarts/



[ Bericht 10% gewijzigd door AnneX op 07-04-2014 14:20:02 ]
pi_138580721
Ik zag van de week op 24kitchen lollie koekjes

Leek me erg leuk en lekker. Het deeg ligt nu in de koelkast.. ben benieuwd hoe het straks wordt.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 6 april 2014 @ 20:19:54 #197
414785 sirdanilot
pi_138583247
De portugese 'egg tarts' ken ik als pastel de nata, op vakantie in portugal. Mijn favoriet ! Echt hééérlijk :D

Kardemommopjes vind ik een leuke naam, misschien ga ik die ook een keer maken, alleen al omdat ik a) kardemompeulen heb die ik nooit gebruik en b) omdat de naam leuk is :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  † In Memoriam † zondag 6 april 2014 @ 20:32:42 #198
37843 lady-wrb
kortaf
pi_138584002
quote:
1s.gif Op zondag 6 april 2014 19:21 schreef Vicky het volgende:
Ik zag van de week op 24kitchen lollie koekjes

Leek me erg leuk en lekker. Het deeg ligt nu in de koelkast.. ben benieuwd hoe het straks wordt.
waar heb je de stokjes vandaan?
pi_138584130
quote:
0s.gif Op zondag 6 april 2014 20:32 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

waar heb je de stokjes vandaan?
zijn chop sticks van de Xenos.. had ik nog liggen :D
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  † In Memoriam † zondag 6 april 2014 @ 20:34:54 #200
37843 lady-wrb
kortaf
pi_138584171
quote:
1s.gif Op zondag 6 april 2014 20:34 schreef Vicky het volgende:

[..]

zijn chop sticks van de Xenos.. had ik nog liggen :D
aha! slim!
ik heb alleen van die papieren dingen liggen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')