Dat ziet er echt heerlijk uitquote:Op zaterdag 15 maart 2014 16:34 schreef marc0871 het volgende:
mijn eerste poging tot het maken van een mokkataart.
eigenlijk de 2de, maar de eerste was niet echt postwaardig
[ afbeelding ]
recept van rudolf van veen.
en hij smaakt ook nog eens best .quote:
Ja ze waren erg lekker. Ik had het ei nog wat langer moeten kloppen. Deed niks af aan de smaak.quote:
Ik zie ze bijna nooit liggen, als ik ze weer eens zie ga ik het ook proberen, lijkt me echt superquote:Op zaterdag 15 maart 2014 21:11 schreef Isegrim het volgende:
Ja, heerlijk! En die smaak ging niet verloren in de cake.
Tussen de peren is een combinatie van amandelmeel, zachte boter en suiker of zoals ik het noem: amandelbotercreme Recept waarop ik het baseer en zelf aanpas (amandelmeel is donders duur dus ik gebruik maar 50 gram bijv)quote:Op zondag 16 maart 2014 18:33 schreef sieske het volgende:
Wat is dat tussen die peren? Ziet er lekker uit, de combi met chocola klinkt ook goed. Receptje??
OMG , allebei. Zo mooi en ik ben zeer benieuwd hoe ze smaken!quote:Op zondag 16 maart 2014 20:39 schreef Sts het volgende:
[ afbeelding ]
Sinaasappel-chocolade cheesecake van Jamie Geslaagd, mag van mij alleen wat minder zoet.
[ afbeelding ]
Gebakken havermout met bramen en kersen. Geen aanrader, de smaak is lekker, maar al die pitjes, brr.
Dankjequote:Op zondag 16 maart 2014 21:09 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
OMG , allebei. Zo mooi en ik ben zeer benieuwd hoe ze smaken!
De onderste wil ik zeker eens maken.
Dat is dat kleine rechthoekige boekje mer een koekje voorop geloof ik hè? Ik zou het wel leuk vindenquote:Op zondag 16 maart 2014 22:58 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb het boek 'Koekje' van Cees Holtkamp en Kees Raat dubbel. Is er iemand die dat tegen vergoeding van de verzendkosten graag zou willen hebben?
quote:Op maandag 17 maart 2014 07:41 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Dat is dat kleine rechthoekige boekje mer een koekje voorop geloof ik hè? Ik zou het wel leuk vinden
Als je een recept van die onderste hebt, heel graag. Ik wil hem zeker proberenquote:Op zondag 16 maart 2014 21:33 schreef Sts het volgende:
[..]
Dankje
Haha, nou ik vond het dus géén aanrader, die onderste (ik zou zelfs helemaal geen bramen meer gebruiken, enkel kersen), maar het smaakt iig zeer gezond met al die pitjes
Ik kan wel even een fotootje maken van het recept als je het alsnog wilt proberen.
Recept van de bovenste is overigens: http://www.estarcion.com/gastronome/archives/001656.html
in een zoet korstdeeg, 15 min blind gebakken op 180C en daarna dus met vulling 40 min op 170C.
pure chocolade of koffie?quote:Op dinsdag 18 maart 2014 20:14 schreef Audreyoot het volgende:
Vulling advies gevraagd!
Ga een red velvet cake maken en deze afsmeren met icing (dus geen botercreme). Icing is echt heel zoet, welke vulling is lekker om het zoete een beetje te temperen en ook nog eens bij de smaak van red velvet past?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |