abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_136290024
Het begon allemaal hiermee: Foodgawker - feast your eyes!
Naar aanleiding van dat topic zijn we ook op Fok begonnen met showen van foto's van zelfgemaakte lekkernijen. :Y) Fok-Foodgawkers! Post hier foto's van je kookkunsten! En nu zijn we zijn alweer toe aan het zeventiende deel!

Het idee:

- Je post hier enigszins mooie foto's van je eigen kookkunsten!
- Een bijbehorend recept wordt erg op prijs gesteld.
- Het is geen FOT hier natuurlijk, maar het zou leuk zijn als er mooie foto's voorbij komen! Al hoeven we niet te gaan mekkeren over croppen, photoshop, etc.
- Het is ook geen all-photo topic, dus reageren mag op alles.
- Het hoeft geen eigen verzonnen recept te zijn! Als jij een recept van Jamie Oliver of de Appie Heijn maakt kun je net zo goed foto's posten!
- We hopen hiermee dat Fokkers op deze manier geļnspireerd raken om eens een beetje moeite te doen voor hun eigen avondeten!

Enkele (willekeurige) foto's uit deel 16:


























Game on! :Y)
Let me see you stripped down to the bone
pi_136290443
Ik wil helemaal niet naar de OP kijken *honger*
  maandag 3 februari 2014 @ 17:02:28 #3
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_136290540
Ooh god die OP :{ :Y)
吴 曼 迪
pi_136291276
quote:
0s.gif Op maandag 3 februari 2014 17:00 schreef SpaceInvaders het volgende:
Ik wil helemaal niet naar de OP kijken *honger*
quote:
17s.gif Op maandag 3 februari 2014 17:02 schreef megamandy het volgende:
Ooh god die OP :{ :Y)
Laat het een motivatie zijn: kook of bak gauw iets lekkers en maak er een foto van! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_136291586
Die hamburger! :9~
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_136293999
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2014 17:26 schreef FutureFairytale het volgende:
Die hamburger! :9~
Die ziet er lekker uit ja :D
pi_136331422
quote:
1s.gif Op maandag 3 februari 2014 17:26 schreef FutureFairytale het volgende:
Die hamburger! :9~


Zekers. Jammer dat er niet nog een foto van is geschoten maar dan van een andere kant of tenminste zo dat de hamburgervlees nog beter uitkomt. Nu zie je het vlees amper. :{

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 04-02-2014 18:51:38 ]
pi_136354193
Echt 1 van mijn favorieten op t moment zijn deze pannenkoekjes met bosui en verse kruiden :9~

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_136354258
Net plaatje, DE :)
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_136354377
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 09:37 schreef PdeHoog het volgende:
Net plaatje, DE :)
Tnx!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 11:01:31 #11
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136356160
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 09:33 schreef DarkElf het volgende:
Echt 1 van mijn favorieten op t moment zijn deze pannenkoekjes met bosui en verse kruiden :9~

[ afbeelding ]
Doe je daar dan nog iets bij? Dit is toch vet weinig :o Ik keek naar het recept want het lijkt me wel wat maar volgens mij moet ik dat keer drie doen of zo of honger lijden _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136356379
quote:
11s.gif Op woensdag 5 februari 2014 11:01 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Doe je daar dan nog iets bij? Dit is toch vet weinig :o Ik keek naar het recept want het lijkt me wel wat maar volgens mij moet ik dat keer drie doen of zo of honger lijden _O-
met gegrilde kip bijvoorbeeld erbij en groenten?
sowieso, na 3 pannenkoeken zit ik wel vol hoor :D
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_136356991
Ik heb toevallig vorige week chinese pannenkoekjes gemaakt met bosui en sesamolie, maar die had ik lekker gevuld met een prutje met vlees, chinese kool en allerlei soorten paddenstoelen :9
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_136357019
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 11:31 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb toevallig vorige week chinese pannenkoekjes gemaakt met bosui en sesamolie, maar die had ik lekker gevuld met een prutje met vlees, chinese kool en allerlei soorten paddenstoelen :9
Voor de mr doe ik er ook meer in, dat schreef ik ook in t blogbericht, maar na mijn operatie van een paar jaar terug kan ik niet veel in 1x eten. :)

en sowieso moet wel grinniken over de opmerking over hoeveelheid, dan maak je toch zelf meer ervan? of iets erbij? :D
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 11:38:21 #15
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136357179
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 11:32 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Voor de mr doe ik er ook meer in, dat schreef ik ook in t blogbericht, maar na mijn operatie van een paar jaar terug kan ik niet veel in 1x eten. :)

en sowieso moet wel grinniken over de opmerking over hoeveelheid, dan maak je toch zelf meer ervan? of iets erbij? :D
Ik ben niet goed in bedenken wat erbij kan, ik doe altijd hetzelfde. De kip heb ik genegeerd omdat ik geen vlees eet. Ik heb je stroganoff laatst ook gemaakt en daar kan ik wel bij verzinnen dat er paprika in kan, maar verder is het gewoon altijd hetzelfde :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136357425
quote:
10s.gif Op woensdag 5 februari 2014 11:38 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik ben niet goed in bedenken wat erbij kan, ik doe altijd hetzelfde. De kip heb ik genegeerd omdat ik geen vlees eet. Ik heb je stroganoff laatst ook gemaakt en daar kan ik wel bij verzinnen dat er paprika in kan, maar verder is het gewoon altijd hetzelfde :')
mix van gebakken paddestoelen, edamame, taugé, kool, tofu, .. je kan van alles erbij/erdoor doen
of lekker een soeppie erbij/ervoor/erna ofzo..
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 12:01:45 #17
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_136357852
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 11:32 schreef DarkElf het volgende:

[..]

en sowieso moet wel grinniken over de opmerking over hoeveelheid, dan maak je toch zelf meer ervan? of iets erbij? :D
Ja, dat denk ik inderdaad ook. Dan vragen mensen "voor hoeveel personen is dit recept". Ja, weet ik veel? Je kunt toch zelf wel bedenken hoeveel je eet? En wat je er nog meer bij serveert?
pi_136358082
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 12:01 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, dat denk ik inderdaad ook. Dan vragen mensen "voor hoeveel personen is dit recept". Ja, weet ik veel? Je kunt toch zelf wel bedenken hoeveel je eet? En wat je er nog meer bij serveert?
Ja idd. maar goed, sinds ik blog ben ik er wel achter dat mensen dit dus vaak niet kunnen. En meer niet.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_136359649
Ik vind bedenken wat ik erbij moet maken ook wel lastig hoor. Zeker als ik iets uit een keuken kook waar ik geen ervaring mee heb.
pi_136360056
quote:
14s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:03 schreef Myraela het volgende:
Ik vind bedenken wat ik erbij moet maken ook wel lastig hoor. Zeker als ik iets uit een keuken kook waar ik geen ervaring mee heb.
Serieus? Je kan toch van alles erbij verzinnen?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 13:20:39 #21
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136360253
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:15 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Serieus? Je kan toch van alles erbij verzinnen?
Ik ben niet thuis in de Chinese keuken, dus nee ik kan niet zomaar van alles erbij verzinnen. Weet ik veel wat daar goed bij smaakt en wat absoluut niet. Dan maak ik alles met kool want veel taugé vind ik niet lekker, dat wordt toch ook saai.

Er zijn ook zat mensen die zijn opgegroeid met boerenkool en hutspot bv, hoe moeten die dan de eerste tien keer in godsnaam weten wat er goed past bij één of ander Indisch gerecht?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136360307
quote:
7s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:20 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik ben niet thuis in de Chinese keuken, dus nee ik kan niet zomaar van alles erbij verzinnen. Weet ik veel wat daar goed bij smaakt en wat absoluut niet. Dan maak ik alles met kool want veel taugé vind ik niet lekker, dat wordt toch ook saai.

Er zijn ook zat mensen die zijn opgegroeid met boerenkool en hutspot bv, hoe moeten die dan de eerste tien keer in godsnaam weten wat er goed past bij één of ander Indisch gerecht?
omdat er zoiets bestaat als google? en eigen initiatief? niet alles moet toch voorgekauwd worden?

kom ook wel eens gerechten tegen waar ik weinig van weet, dan ga ik dus gewoon even verder lezen naar mogelijkheden.

Bovendien, de toko of supermarkt ligt vol met spul. Als je geen taugé lust kun je paddenstoelen erbij doen, of boontjes of ..

Niet denken in wat niet kan, maar wat wel zou kunnen zou schelen denk ik :P
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 13:23:40 #23
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136360345
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:22 schreef DarkElf het volgende:

[..]

omdat er zoiets bestaat als google? en eigen initiatief? niet alles moet toch voorgekauwd worden?

kom ook wel eens gerechten tegen waar ik weinig van weet, dan ga ik dus gewoon even verder lezen naar mogelijkheden.
Dus als ik het niet weet en het hier vraag is het bijna idioot dat ik niet weet wat erbij past, maar als ik het niet weet en het Google, dan is het wel okay?

Okay. Super.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136360360
quote:
14s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:23 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dus als ik het niet weet en het hier vraag is het bijna idioot dat ik niet weet wat erbij past, maar als ik het niet weet en het Google, dan is het wel okay?

Okay. Super.
Ik heb toch gewoon antwoord gegeven een paar posts terug?
Wat is dan nu precies je probleem?
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 13:24:33 #25
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136360381
Ik heb geen toko ;(. Als ik weer eens naar de grote stad ga ga ik inderdaad wel een toko opzoeken en dan neem ik maar op goed geluk wat mee.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136360421
quote:
14s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:24 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb geen toko ;(. Als ik weer eens naar de grote stad ga ga ik inderdaad wel een toko opzoeken en dan neem ik maar op goed geluk wat mee.
Boontjes hebben ze ook in de supermarkt, tenminste, in mijn dorp wel :P
Net als paddenstoelen, kool en tofu.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_136360525
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:15 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Serieus? Je kan toch van alles erbij verzinnen?
Nou, ik wil graag iets eten dat origineel bij het gerecht past. Ik heb nog nooit in mijn leven iets Aziatisch gemaakt of iets origineel Aziatisch gegeten eigenlijk, dus nee, ik kan daar niets bij verzinnen.
pi_136360614
quote:
14s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:28 schreef Myraela het volgende:

[..]

Nou, ik wil graag iets eten dat origineel bij het gerecht past. Ik heb nog nooit in mijn leven iets Aziatisch gemaakt of iets origineel Aziatisch gegeten eigenlijk, dus nee, ik kan daar niets bij verzinnen.
Een lekkere kippensoep is niet te verzinnen? en dan zoek je naar een chinese kippensoep ofzo?

om maar wat te noemen.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_136360782
quote:
5s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:30 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Een lekkere kippensoep is niet te verzinnen? en dan zoek je naar een chinese kippensoep ofzo?

om maar wat te noemen.
Ik vind pannenkoek en kippensoep geen logische combinatie nee. Daarbij gaat het mij niet om dit gerecht. Als ik daadwerkelijk iets zou willen maken dan zoek ik gewoon naar recepten die of compleet zijn of een suggestie doen.

Wat jij overigens ook doet in je artikel, dus het gaat me ook niet om dit geval specifiek.

Maar het verbaasd me dat je de vraag zo raar vind, terwijl je blijkbaar graag je recepten deelt.
pi_136360965
Nou ja, ´zo´ raar? :D

Mijn 1e reactie is nota bene meteen een antwoord (gegrilde kip en groenten). Maar dat was blijkbaar niet duidelijk genoeg ofzo.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_136361204
Er zijn genoeg mensen die niet heel gemakkelijk zelf kunnen bedenken wat voor bijgerechten je ergens naast kunt serveren. Ik heb dat zelf eigenlijk ook vaak wel. Dan lijkt een recept dat ik tegenkom me hartstikke lekker, maar weet ik niet zo goed wat ik er het beste omheen kan eten.

Natuurlijk kun je gaan Googlen naar suggesties, maar als een specifieke cuisine heel onbekend voor je is is het lastig om recepten en suggesties die je online tegenkomt op waarde te schatten, en dan is het toch juist heel logisch dat je om tips vraagt bij degene die net het oorspronkelijke gemaakt heeft en erover geschreven heeft in CUL?

Ik vind dat helemaal niet gek.
Let me see you stripped down to the bone
pi_136361223
Met een normale zoete pannenkoek zou ik het wel raar vinden. Maar die pannenkoeken die jij hebt gepost zou ik inderdaad combineren met wat jij noemt: kip en groenten (ik ben niet zo van de soep).

Ik ga even je recept opslaan want ik heb een hekel aan zoete pannenkoeken, dit is wel iets om te proberen.
  woensdag 5 februari 2014 @ 13:48:32 #33
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136361251
Kip is duidelijk hoor, groente dus weer niet als je niet thuis bent in de Aziatische keuken en dus niet bekend met Aziatische groenten of de wijze waarop je onze groente zo kan bereiden dat het Aziatisch wordt.
Dan krijg je weer slaag dat je doperwten en wortelen bij je Aziatische pannenkoek hebt liggen ;(

Maar goed. Als ik gericht iets wil maken google ik het, als ik hier iets zie staan ga ik dat niet googelen, dan vraag ik het gewoon aan betreffende poster want die heeft er blijkbaar toch verstand van.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136361264
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:47 schreef minilot het volgende:
Er zijn genoeg mensen die niet heel gemakkelijk zelf kunnen bedenken wat voor bijgerechten je ergens naast kunt serveren. Ik heb dat zelf eigenlijk ook vaak wel. Dan lijkt een recept dat ik tegenkom me hartstikke lekker, maar weet ik niet zo goed wat ik er het beste omheen kan eten.

Natuurlijk kun je gaan Googlen naar suggesties, maar als een specifieke cuisine heel onbekend voor je is is het lastig om recepten en suggesties die je online tegenkomt op waarde te schatten, en dan is het toch juist heel logisch dat je om tips vraagt bij degene die net het oorspronkelijke gemaakt heeft en erover geschreven heeft in CUL?

Ik vind dat helemaal niet gek.
nogmaals, echt hoor :D ik geef als eerste meteen een reactie wat kan.
en in de 2e reactie specificeer ik, waarom deze discussie dan? :D
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_136361276
quote:
7s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:48 schreef Harajuku. het volgende:
Maar goed. Als ik gericht iets wil maken google ik het, als ik hier iets zie staan ga ik dat niet googelen, dan vraag ik het gewoon aan betreffende poster want die heeft er blijkbaar toch verstand van.
:Y ^O^
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 5 februari 2014 @ 13:50:05 #36
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136361317
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:48 schreef DarkElf het volgende:

[..]

nogmaals, echt hoor :D ik geef als eerste meteen een reactie wat kan.
Nou, de posts na je kip en groente kwamen op mij een beetje over alsof je een mongool bent als je er niets bij kan verzinnen. :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136361360
quote:
10s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:50 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nou, de posts na je kip en groente kwamen op mij een beetje over alsof je een mongool bent als je er niets bij kan verzinnen. :')
Das dus een ´aanname´ van jouw kant. want nergens is geschreven, mijn hemel wat een domme koe ben jij dat je niet eens kan verzinnen dat er dit, dit en dit bij kan.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 13:51:28 #38
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_136361366
quote:
14s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:35 schreef Myraela het volgende:

[..]
Maar het verbaasd me dat je de vraag zo raar vind, terwijl je blijkbaar graag je recepten deelt.
Volgens mij vond ze die vraag niet raar, ze gaf gewoon antwoord.
Ik vind dat ook niet raar, ik vind/vond bedenken wat je ergens bij eet ook vaak lastig.

Wat wel raar is is als mensen bij een recept zeggen dat de hoeveelheid te weinig is. Als je een grote eter bent en denkt meer te lusten, dan maak je toch meer?
pi_136361450
Woei, ik sta in de OP :D
Te veel eer. :@
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  woensdag 5 februari 2014 @ 13:59:15 #40
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136361693
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:51 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Volgens mij vond ze die vraag niet raar, ze gaf gewoon antwoord.
Ik vind dat ook niet raar, ik vind/vond bedenken wat je ergens bij eet ook vaak lastig.

Wat wel raar is is als mensen bij een recept zeggen dat de hoeveelheid te weinig is. Als je een grote eter bent en denkt meer te lusten, dan maak je toch meer?
Ik gaf toch zelf al aan dat ik dan meer moet maken, ik vroeg alleen of je ook iets anders kan toevoegen (wat natuurlijk kan, maar waaaat dan) omdat je ook geen tien pannenkoeken wil eten.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 5 februari 2014 @ 14:00:11 #41
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_136361730
quote:
10s.gif Op woensdag 5 februari 2014 13:51 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Das dus een ´aanname´ van jouw kant. want nergens is geschreven, mijn hemel wat een domme koe ben jij dat je niet eens kan verzinnen dat er dit, dit en dit bij kan.
Dat is het zeker, daarom zei ik komt op mij over als.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_136361749
quote:
14s.gif Op woensdag 5 februari 2014 14:00 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dat is het zeker, daarom zei ik komt op mij over als.
^O^
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 5 februari 2014 @ 14:29:36 #43
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_136362786
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2014 12:01 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, dat denk ik inderdaad ook. Dan vragen mensen "voor hoeveel personen is dit recept". Ja, weet ik veel? Je kunt toch zelf wel bedenken hoeveel je eet? En wat je er nog meer bij serveert?
Ik las nog eens terug en vroeg me af of het komt door deze zin van mij?
Daarbij bedoelde ik niet te zeggen dat mensen zelf maar moeten verzinnen wat ze erbij serveren, maar OF ze er iets bij serveren. Bij Aziatische maaltijden serveer je soms 3 vleesgerechten, ja, dan gebruik je per gerecht minder vlees dan wanneer je 1 vleesgerecht serveert. En als je zulke pannenkoeken als bijgerechtje serveert, bij een Chinese fondue of weet ik veel, ja, dan zul je ook 1 of 2 pannenkoeken per persoon rekenen ipv veel meer. Of als je het serveert als lunch. Ik vind serieus dat hoeveelheden afhangen van persoonlijke voorkeur (ik eet bijvoorbeeld veel vlees, een ander weinig) EN van wat er nog meer op tafel komt. Dat kan ik of DarkElf niet bedenken.
pi_136479810


Poging tot het namaken van een brushetta met citroenricotta en flespompoenpuree met salie- en bietenchips die ik bij Jamie's Italian had gehad. Niet zo mooi als het origineel, maar qua smaak wel zeer geslaagd :)
  zondag 9 februari 2014 @ 12:35:14 #45
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_136499110
quote:
10s.gif Op dinsdag 4 februari 2014 18:50 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Zekers. Jammer dat er niet nog een foto van is geschoten maar dan van een andere kant of tenminste zo dat de hamburgervlees nog beter uitkomt. Nu zie je het vlees amper. :{
Ik zal er de volgende keer rekening mee houden. Maar het blijft lastig hoor, want als zoiets eenmaal voor m'n neus ligt dan heb ik weinig geduld voor fotografie! ;)

Edit... Blijkbaar had ik nog een foto gemaakt.

pi_136499580
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 19:32 schreef Sts het volgende:
[ afbeelding ]

Poging tot het namaken van een brushetta met citroenricotta en flespompoenpuree met salie- en bietenchips die ik bij Jamie's Italian had gehad. Niet zo mooi als het origineel, maar qua smaak wel zeer geslaagd :)
Mooi hoor! Klinkt erg lekker :9
pi_136510536
quote:
1s.gif Op zondag 9 februari 2014 12:50 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Mooi hoor! Klinkt erg lekker :9
Dankje, was het ook! Chips waren ook voor herhaling vatbaar, maar ik ga er wel een mandoline voor halen, gelijke plakjes snijden is niet mijn sterkste punt, zo blijkt.

Meer Jamie Oliver:

Citroen-maanzaadcake. Ook al voor herhaling vatbaar :9
pi_136513583
quote:
0s.gif Op zondag 9 februari 2014 16:39 schreef Sts het volgende:

[..]

Dankje, was het ook! Chips waren ook voor herhaling vatbaar, maar ik ga er wel een mandoline voor halen, gelijke plakjes snijden is niet mijn sterkste punt, zo blijkt.

Meer Jamie Oliver:
[ afbeelding ]
Citroen-maanzaadcake. Ook al voor herhaling vatbaar :9
Ziet er erg lekker uit :9
pi_136554001
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2014 19:32 schreef Sts het volgende:


Poging tot het namaken van een brushetta met citroenricotta en flespompoenpuree met salie- en bietenchips die ik bij Jamie's Italian had gehad. Niet zo mooi als het origineel, maar qua smaak wel zeer geslaagd :)
Ziet er goed uit. En dat het jou smaakte is volgens mij waar het allemaal omdraait.
pi_136685322


Resultaat van een middagje testkoken voor het Valentijnsdiner op mijn werk. Aangezien ik bij een espressobar werk is het een dessert geworden met diverse structuren van espresso, koffie en hopjes :)

Voor de geļnteresseerden: Links bovenaan een baileys-koffiecaramel, de witte crčme is gezouten mascarpone, de donkere halve bollen zijn koffie-ijs, de vloeibare crčme in het midden is op basis van Haagse hopjes, evenals de schots bovenin beeld, verder nog een gel van koffie en nougatine gemengd met knettersuiker. Er ontbrak nog een zuur accent, deze ga ik nog toevoegen in de vorm van aclla cress.
pi_136725601
quote:
0s.gif Op donderdag 13 februari 2014 22:28 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
[ afbeelding ]

Resultaat van een middagje testkoken voor het Valentijnsdiner op mijn werk. Aangezien ik bij een espressobar werk is het een dessert geworden met diverse structuren van espresso, koffie en hopjes :)

OMG :9~ :9~
pi_136725693
quote:
0s.gif Op donderdag 13 februari 2014 22:28 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
[ afbeelding ]
Er ontbrak nog een zuur accent, deze ga ik nog toevoegen in de vorm van aclla cress.
hoe ga je dat doen?
pi_136743042
Had deze nog van afgelopen week (beetje wazige foto, want het begon al te schemeren):



Onderop een piadina (Italiaans platbrood, zelfgemaakt natuurlijk), daarop blokjes kabeljauw (gefrituurd in laagje rijstbloem en daarna door sambal geschept), daar weer op slaw van kohlrabi, rode ui, koriander en limoensap.

Was een prima late lunch! :9

quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 01:15 schreef Prego het volgende:

[..]

hoe ga je dat doen?
Door dit erop te gooien denk ik:



:)
Let me see you stripped down to the bone
pi_136743482
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 17:35 schreef minilot het volgende:

[..]

Door dit erop te gooien denk ik:

[ afbeelding ]

:)
ja, want dat ziet er mooi en lekker uit :') ;)
pi_136744248
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 17:49 schreef Prego het volgende:

[..]

ja, want dat ziet er mooi en lekker uit :') ;)
Iemand die 'structuren van' kookt is zelden verlegen met cress. ;)
Let me see you stripped down to the bone
pi_136824061
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 februari 2014 17:49 schreef Prego het volgende:

[..]

ja, want dat ziet er mooi en lekker uit :') ;)
Uiteindelijk wel ja, een aantal blaadjes doet een hoop qua smaak en uitstraling ;)
pi_136839685
Hele ochtend vrij en ik wilde net eigenlijk ontbijten met noedels + gefermenteerde tofu in chili-olie, omdat het potje dat ik daarvan had eind deze maand op moest volgens de houdbaarheidsdatum. Ik ging echter gierend over mijn nek zodra het deksel eraf ging.. :'( Heb het met drie dichtgeknoopte plastic zakken erom in de container gegooid. }:|

Enfin, het werd een meer Japans ontbijtje:



Sobanoedels in groene thee met sojasaus. Garnering: bosui, klein ei, shichimi en snack-nori. :9

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 18-02-2014 11:59:57 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_136841988
Oh, en:



Vegan semifreddo (kokosmelk, chocolade, kokosolie, chilipeper en kaneel), met zeezout c_/
Let me see you stripped down to the bone
pi_136841997
Oh. Oh. :9
Sterkheidsbaas van alles.
pi_136843082
quote:
2s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 11:26 schreef Lonaa het volgende:
Oh. Oh. :9
Jajaja. Was heel erg lekker. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_136843827
quote:
0s.gif Op maandag 17 februari 2014 20:08 schreef nijenhuisjeroen het volgende:

[..]

Uiteindelijk wel ja, een aantal blaadjes doet een hoop qua smaak en uitstraling ;)
foto? :) ik kan me er weinig bij voorstellen, vandaar ;)
  dinsdag 18 februari 2014 @ 17:09:28 #62
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_136858096
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 10:12 schreef minilot het volgende:
Hele ochtend vrij en ik wilde net eigenlijk ontbijten met noedels + gefermenteerde tofu in chili-olie, omdat het potje dat ik daarvan had eind deze maand op moest volgens de houdbaarheidsdatum. Ik ging echter gierend over mijn nek zodra het deksel eraf ging.. :'( Heb het met drie dichtgeknoopte plastic zakken erom in de container gegooid. }:|
Hahahahaha, mietje. _O-

Nee hoor, het meurt ook als de neten.
Zijn maar weinig recepten waarin ik het echt lekker vindt. En dan altijd nog weinig, heel weinig. Half blokje of zo.
pi_137054496
Simpel zondagseten net: plakrijst, broccoli en loeihete geroosterde kippenpootjes:



Toetje was homemade bitterkoekjespudding met friszure saus van ingekookte frambozen (uit de vriezer) en verse vanille.



:9

quote:
0s.gif Op dinsdag 18 februari 2014 17:09 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Hahahahaha, mietje. _O-

Nee hoor, het meurt ook als de neten.
Zijn maar weinig recepten waarin ik het echt lekker vindt. En dan altijd nog weinig, heel weinig. Half blokje of zo.
Ah! Dus in één keer de hele pot in een koekenpannetje leegkieperen was sowieso geen goed idee? *)
Nou ja, omdat de houdbaarheidsdatum al zo nabij was weer ik niet eens zeker of het spul nog wel in orde was, maar misschien ruikt het van zichzelf al zodanig dat dat lastig te bepalen is..
Binnenkort maar eens een nieuw potje halen dan :)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 23 februari 2014 @ 17:16:22 #64
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_137054855
Als het niet geopend is geweest was het hoogstwaarschijnlijk nog gewoon goed.
Iemand vertelde me eens 2 keer op hoge poten terug te zijn gegaan naar een toko met zijn potje gefermenteerde tofu en steeds kreeg hij braaf een nieuw potje mee. Tot het kwartje viel dat het dus zo hoort, dat het bedorven lijkt.

Ik zou het gewoon overslaan, Minilot. Zo'n pot, die gaat toch nooit op.
Beter: een keer bij een goede Chinees (Lange muur op kruiskade bijvoorbeeld) vragen of ze waterspinazie met Chinese kaas op de kaart hebben. Dan weet je hoe het hoort te smaken.
  maandag 24 februari 2014 @ 19:02:38 #65
251095 Purdey
Better off alone..
pi_137099426
Beef rendang



Recept voor de liefhebber, hier:

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/indonesische-rendang
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_137100690
quote:
0s.gif [b]Op
[ afbeelding ]

Toetje was homemade bitterkoekjespudding met friszure saus van ingekookte frambozen (uit de vriezer) en verse vanille.

[ afbeelding ]

:9


Hmmm, dat ziet er jummie uit, heb het boek van janneke phillipi waar het recept uit komt, deze moet maar even bovenaan de lijst denk ik! (Prachtig boek trouwens!)
pi_137118438
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 19:02 schreef Purdey het volgende:
Beef rendang

[ afbeelding ]

Recept voor de liefhebber, hier:

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/indonesische-rendang
oeh rendang was al een keer langsgekomen hier in huis dat dat geprobeerd moest worden. Maar, 2 centimeter gember?
pi_137132866
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 19:02 schreef Purdey het volgende:
Beef rendang

[ afbeelding ]

Recept voor de liefhebber, hier:

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/indonesische-rendang
Het resultaat ziet er heerlijk uit hoor, daar niet van, maar een pakje?? :o
Daarom gebruik ik veel liever het rendang recept van RobinOok, kost misschien wat meer moeite, maar is puur natuur en oh zo lekkerrrr c_/

[edit]oke, ik scroll nu pas naar beneden... *schaam :@
"Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"
pi_137156996
Ik bakte vanmorgen van einkorn & spelt een kleine chocoladecake met palmsuikerglazuur en pindastrooisel:



Recept en meer info staat in het baktopic en ik pikte het recept van een FOKker. *)

quote:
1s.gif Op dinsdag 25 februari 2014 10:04 schreef Vaseline_ het volgende:

[..]

oeh rendang was al een keer langsgekomen hier in huis dat dat geprobeerd moest worden. Maar, 2 centimeter gember?
Wat is daar gek aan dan?
Let me see you stripped down to the bone
pi_137157811
quote:
0s.gif Op woensdag 26 februari 2014 12:48 schreef minilot het volgende:
Wat is daar gek aan dan?
Niks had het verkeerd gelezen (dacht 2 cm van een maatbeker ofzo 8)7 gebruik nooit verse gember) , ga hem vanavond maken maar van ander recept.
  zondag 2 maart 2014 @ 00:46:21 #71
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_137293339
Later vandaag zal ik het uiteindelijke resultaat ook hier plaatsen en hopelijk met een betere foto (zag nu pas op de laptop wat een slechte kwaliteit het is :') ).

Konijn in het zuur, met hetzelfde recept als het zuurvlees maar ipv rundvlees dus met konijnenbouten. Voor het eerst zelf proberen dus ben benieuwd of het gaat lukken. Nu nog even bedenken wat ik erbij ga maken want normaal vind ik het lekkerste om er friet (lekker gemaakt in Ossenwit :9 ) bij te eten maar ik heb zelf geen frituurpan.

吴 曼 迪
pi_137293892
quote:
17s.gif Op zondag 2 maart 2014 00:46 schreef megamandy het volgende:
Later vandaag zal ik het uiteindelijke resultaat ook hier plaatsen en hopelijk met een betere foto (zag nu pas op de laptop wat een slechte kwaliteit het is :') ).

Konijn in het zuur, met hetzelfde recept als het zuurvlees maar ipv rundvlees dus met konijnenbouten. Voor het eerst zelf proberen dus ben benieuwd of het gaat lukken. Nu nog even bedenken wat ik erbij ga maken want normaal vind ik het lekkerste om er friet (lekker gemaakt in Ossenwit :9 ) bij te eten maar ik heb zelf geen frituurpan.

[ afbeelding ]
Ok ik kom eten, tot zo!
pi_137298320
quote:
17s.gif Op zondag 2 maart 2014 00:46 schreef megamandy het volgende:
Later vandaag zal ik het uiteindelijke resultaat ook hier plaatsen en hopelijk met een betere foto (zag nu pas op de laptop wat een slechte kwaliteit het is :') ).

Konijn in het zuur, met hetzelfde recept als het zuurvlees maar ipv rundvlees dus met konijnenbouten. Voor het eerst zelf proberen dus ben benieuwd of het gaat lukken. Nu nog even bedenken wat ik erbij ga maken want normaal vind ik het lekkerste om er friet (lekker gemaakt in Ossenwit :9 ) bij te eten maar ik heb zelf geen frituurpan.

[ afbeelding ]
Ben benieuwd. :D Al vind ik zuurvlees echt verschrikkelijk.
pi_137298625
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2014 19:02 schreef Purdey het volgende:
Beef rendang

[ afbeelding ]

Recept voor de liefhebber, hier:

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/indonesische-rendang
Dat ziet er echt lekker uit

Ik ben dol op rundvlees :9
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  zondag 2 maart 2014 @ 18:49:11 #75
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_137317510
En het resultaat, toch frietjes erbij gemaakt in een wokpannetje. Ben best trots op mijn eerste poging haha. Het vlees viel zo uit elkaar O+



[ Bericht 16% gewijzigd door megamandy op 02-03-2014 18:56:47 ]
吴 曼 迪
  zondag 2 maart 2014 @ 19:13:19 #76
251095 Purdey
Better off alone..
pi_137318433
Chocolade cheesecake mousse

So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_137360002


Karaage (Japanse gefrituurde kip) onigiri en aubergine met misoglazuur.

Die kip is echt super lekker :9~ .
pi_137364097
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:05 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Karaage (Japanse gefrituurde kip) onigiri en aubergine met misoglazuur.

Die kip is echt super lekker :9~ .
Ik dacht ff dat het een toetje was :D Soort pindarotsjes, kokosballetjes en chocoladesaus met witte chocoladesliert erbovenop. Tot ik de aubergine zag :@
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_137364262
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 22:15 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Ik dacht ff dat het een toetje was :D Soort pindarotsjes, kokosballetjes en chocoladesaus met witte chocoladesliert erbovenop. Tot ik de aubergine zag :@
Zou nog best met elkaar kunnen, maar dan zonder de aubergine :D.
pi_137365490
quote:
1s.gif Op maandag 3 maart 2014 22:18 schreef n0a het volgende:

[..]

Zou nog best met elkaar kunnen, maar dan zonder de aubergine :D.
Ik wilde al 'jummie!' schrijven tot ik de aubergine, en daarna je omschrijving las _O-
Ben gefixeerd op toetjes denk ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_137387647
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 19:13 schreef Purdey het volgende:
Chocolade cheesecake mousse

[ afbeelding ]
:9
Op dinsdag 3 juni 2014 23:44 schreef xcachet het volgende:
Ben geen historisch wijf ofzo.
pi_137404016
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 19:13 schreef Purdey het volgende:
Chocolade cheesecake mousse

[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit zeg! Heb je er een recept van? :)
  woensdag 5 maart 2014 @ 08:06:17 #83
251095 Purdey
Better off alone..
pi_137404918
quote:
1s.gif Op woensdag 5 maart 2014 02:05 schreef xuryah het volgende:

[..]

Ziet er lekker uit zeg! Heb je er een recept van? :)
Heb ik :) Het bekertje slagroom was bij mij een bekertje van 250 ml

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/chocolade-cheesecake-mousse
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_137407131
Rode bieten risotto met geitenkaas. :9 Het lijkt wel een beetje op witte bonen in tomatensaus. :')

pi_137408023
quote:
1s.gif Op woensdag 5 maart 2014 08:06 schreef Purdey het volgende:

[..]

Heb ik :) Het bekertje slagroom was bij mij een bekertje van 250 ml

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/chocolade-cheesecake-mousse
Thanks!
pi_137423025


zoetzure roerbak.

kip, gemarineerd in conimex sate marinademix (moet ik nog een eigen variant op verzinnen :@ ), met ui, prei, paprika, chinese kool en knoflook, met een zelfgemaakte zoetzure saus, op een bedje van basmati rijst.
  zaterdag 8 maart 2014 @ 23:21:43 #87
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_137531249
Wat kan soep toch fucking on-fotogeniek zijn! Zeker als je je toevlucht niet wilt zoeken in kommetjes, bestekjes, servetjes en verweerde planken. :-) Maar goed, hete & zure soep dus: je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je wilt. Hoewel, echt moeilijk wordt het nooit, behalve dan het voorbereidende werk van snijden en klaar zetten. Lekker door die typische smaak van Chinese, zwarte azijn. Vaak ook te koop in kleine flesjes, dus ben je soepliefhebber: kopen!


Hot and Sour Soup
pi_137531468
Op de 'gewone' foodgawkers site wordt die foto afgekeurd, heur 8-) Niet de juiste hoek, geen mooi kommetje & kleedje. :N

Maar het ziet er overheerlijk uit :9
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 8 maart 2014 @ 23:40:28 #89
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_137531975
Ja joh, die "echte foodgawkers" heb ik allllllaaaang opgegeven! Dat probeer ik niet eens meer. ;(
Lang leve Fok, die doen niet zo moeilijk. :+
Of beter gezegd: zolang we maar geloven dat het lekker was. Toch?
pi_137549015
Het ziet er gewoon heerlijk uit hoor, Robin.

Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen. :') Ik heb het geprobeerd met deze foto. Totaal niet logisch opgestapeld, houten bodem, opgevouwen bakpapiertje. Bedoel, dat klinkt alsof ze het wel zouden accepteren toch? Maar helaas. ;(

pi_137550053
Ik heb die website opgegeven toen ik van iemand op FOK! las dat haar foto was geaccepteerd, maar dat het gerecht niet te vreten was :')
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_137550430
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 19:13 schreef Purdey het volgende:
Chocolade cheesecake mousse

[ afbeelding ]
Oeeehhhhh hoe maak je dit?
pi_137555316
quote:
14s.gif Op zondag 9 maart 2014 17:20 schreef Myraela het volgende:
Het ziet er gewoon heerlijk uit hoor, Robin.

Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen. :') Ik heb het geprobeerd met deze foto. Totaal niet logisch opgestapeld, houten bodem, opgevouwen bakpapiertje. Bedoel, dat klinkt alsof ze het wel zouden accepteren toch? Maar helaas. ;(

[ afbeelding ]
Ik vind dat idd ook wel een Foodgawker foto. Stom zeg :S heb het nog niet geprobeerd, maar vind t sowieso lastig mooie foto's maken van eten wanneer t donker is buiten. Je moet natuurlijk licht hebben enzo.. maar ik kan niet gaan koken om 16 uur :p
pi_137584086


Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
pi_137585322
quote:
0s.gif Op maandag 10 maart 2014 16:00 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
Hmm klinkt heerlijk en ziet er super uit! Heb alleen geroosterd buikspek een keer gemaakt en dat was ook echt heerlijk (jammer dat vriendlief t niks vind)
pi_137586393
quote:
1s.gif Op maandag 10 maart 2014 16:40 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Hmm klinkt heerlijk en ziet er super uit! Heb alleen geroosterd buikspek een keer gemaakt en dat was ook echt heerlijk (jammer dat vriendlief t niks vind)
Ik vind het lastig om een favoriet tussen gestoofd en geroosterd te kiezen. Als hij niet zo van het vet houdt, zou het kunnen dat hij dit ook niks vindt.
pi_137590237
quote:
0s.gif Op maandag 10 maart 2014 17:18 schreef n0a het volgende:

[..]

Ik vind het lastig om een favoriet tussen gestoofd en geroosterd te kiezen. Als hij niet zo van het vet houdt, zou het kunnen dat hij dit ook niks vindt.
Het is het vet inderdaad, van z'n ouders mee gekregen denk ik, die wilde het niet eens proberen! 😳

Gelukkig heb ik verder bijna niks te klagen :) kan het een keer maken voor mijn ouders, die smulde ervan!
pi_137612950
quote:
0s.gif Op maandag 10 maart 2014 16:00 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
Gestoofd buikspek, wauw! :o Ik voel de vetrandjes-hatende kleuter in mij rillen van afschuw, maar oooo, wat zou ik dat nu graag lusten! :D

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 23:40 schreef RobinOok het volgende:
Ja joh, die "echte foodgawkers" heb ik allllllaaaang opgegeven! Dat probeer ik niet eens meer. ;(
quote:
14s.gif Op zondag 9 maart 2014 17:20 schreef Myraela het volgende:
Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen. :')
Ik snap er niks van, ik vind jullie allebei betere foto's maken dan wat ik zo nu en dan op Foodgawkers voorbij zie komen. Krijg je eigenlijk een afwijsreden mee als je foto niet wordt geaccepteerd, of moet je er maar gewoon naar raden?

O, en ik had een hartig voorjaarsontbijtje vanmorgen:



Misoboter, groene asperge en ei.

Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_137613347
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:15 schreef minilot het volgende:

Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen! O+
Vertel! Heb nog flink wat rode miso staan.

Voor Foodgawker helpt het als je foto's in portret schiet. Door de vierkante foto's kan er bij landscape nogal wat vanaf gekapt worden.
pi_137613588
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:15 schreef minilot het volgende:
Ik snap er niks van, ik vind jullie allebei betere foto's maken dan wat ik zo nu en dan op Foodgawkers voorbij zie komen. Krijg je eigenlijk een afwijsreden mee als je foto niet wordt geaccepteerd, of moet je er maar gewoon naar raden?

O, en ik had een hartig voorjaarsontbijtje vanmorgen:

[ afbeelding ]

Misoboter, groene asperge en ei.

Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen! O+
Composition - too tight. Dat is de reden die ik meestal krijg, en eigenlijk klopt dat ook wel. Zoals n0a zegt, ik maak mijn foto's altijd in landscape en van best dichtbij. Dan word het inderdaad wat krap als je daar een vierkantje van maakt.

Ik ben wel blij nu het weer een aantal dagen wat lichter is. O+ Dat worden weer betere foto's hopelijk. O+

Anyhow, ik deed laatst mee aan een mysterybox challenge onder wat foodbloggers. We hadden de ingrediėnten: Makreel, boerenkool, zwarte bonen, mango, cranberry's en Parmezaanse kaas. En daarvan maakte ik deze boerenkool quiche met cranberry's. Het is nog echt lekker ook, ik had het zelf niet verwacht.

  dinsdag 11 maart 2014 @ 15:26:42 #101
221912 minilot
Nancy boy
pi_137618845
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:28 schreef n0a het volgende:

[..]

Vertel! Heb nog flink wat rode miso staan.

Nou ja, met įlles! Als marinade voor vis, een schep ervan door een varkensstoof, een likje bij een oude kaas-tosti..

En ook lekker in combinatie met zoet en om dat te bewijzen heb ik zojuist bijzonder smakelijke koekjes gebakken met witte miso en zwarte sesam:



:9
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')