abonnement Unibet Coolblue
  zondag 2 maart 2014 @ 19:13:19 #76
251095 Purdey
Better off alone..
pi_137318433
Chocolade cheesecake mousse

So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_137360002


Karaage (Japanse gefrituurde kip) onigiri en aubergine met misoglazuur.

Die kip is echt super lekker :9~ .
pi_137364097
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 21:05 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Karaage (Japanse gefrituurde kip) onigiri en aubergine met misoglazuur.

Die kip is echt super lekker :9~ .
Ik dacht ff dat het een toetje was :D Soort pindarotsjes, kokosballetjes en chocoladesaus met witte chocoladesliert erbovenop. Tot ik de aubergine zag :@
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_137364262
quote:
0s.gif Op maandag 3 maart 2014 22:15 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Ik dacht ff dat het een toetje was :D Soort pindarotsjes, kokosballetjes en chocoladesaus met witte chocoladesliert erbovenop. Tot ik de aubergine zag :@
Zou nog best met elkaar kunnen, maar dan zonder de aubergine :D.
pi_137365490
quote:
1s.gif Op maandag 3 maart 2014 22:18 schreef n0a het volgende:

[..]

Zou nog best met elkaar kunnen, maar dan zonder de aubergine :D.
Ik wilde al 'jummie!' schrijven tot ik de aubergine, en daarna je omschrijving las _O-
Ben gefixeerd op toetjes denk ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_137387647
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 19:13 schreef Purdey het volgende:
Chocolade cheesecake mousse

[ afbeelding ]
:9
Op dinsdag 3 juni 2014 23:44 schreef xcachet het volgende:
Ben geen historisch wijf ofzo.
pi_137404016
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 19:13 schreef Purdey het volgende:
Chocolade cheesecake mousse

[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit zeg! Heb je er een recept van? :)
  woensdag 5 maart 2014 @ 08:06:17 #83
251095 Purdey
Better off alone..
pi_137404918
quote:
1s.gif Op woensdag 5 maart 2014 02:05 schreef xuryah het volgende:

[..]

Ziet er lekker uit zeg! Heb je er een recept van? :)
Heb ik :) Het bekertje slagroom was bij mij een bekertje van 250 ml

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/chocolade-cheesecake-mousse
So, here is the truth about the truth. It hurts, and so we lie.
pi_137407131
Rode bieten risotto met geitenkaas. :9 Het lijkt wel een beetje op witte bonen in tomatensaus. :')

pi_137408023
quote:
1s.gif Op woensdag 5 maart 2014 08:06 schreef Purdey het volgende:

[..]

Heb ik :) Het bekertje slagroom was bij mij een bekertje van 250 ml

http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/chocolade-cheesecake-mousse
Thanks!
pi_137423025


zoetzure roerbak.

kip, gemarineerd in conimex sate marinademix (moet ik nog een eigen variant op verzinnen :@ ), met ui, prei, paprika, chinese kool en knoflook, met een zelfgemaakte zoetzure saus, op een bedje van basmati rijst.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  zaterdag 8 maart 2014 @ 23:21:43 #87
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_137531249
Wat kan soep toch fucking on-fotogeniek zijn! Zeker als je je toevlucht niet wilt zoeken in kommetjes, bestekjes, servetjes en verweerde planken. :-) Maar goed, hete & zure soep dus: je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je wilt. Hoewel, echt moeilijk wordt het nooit, behalve dan het voorbereidende werk van snijden en klaar zetten. Lekker door die typische smaak van Chinese, zwarte azijn. Vaak ook te koop in kleine flesjes, dus ben je soepliefhebber: kopen!


Hot and Sour Soup
pi_137531468
Op de 'gewone' foodgawkers site wordt die foto afgekeurd, heur 8-) Niet de juiste hoek, geen mooi kommetje & kleedje. :N

Maar het ziet er overheerlijk uit :9
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 8 maart 2014 @ 23:40:28 #89
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_137531975
Ja joh, die "echte foodgawkers" heb ik allllllaaaang opgegeven! Dat probeer ik niet eens meer. ;(
Lang leve Fok, die doen niet zo moeilijk. :+
Of beter gezegd: zolang we maar geloven dat het lekker was. Toch?
pi_137549015
Het ziet er gewoon heerlijk uit hoor, Robin.

Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen. :') Ik heb het geprobeerd met deze foto. Totaal niet logisch opgestapeld, houten bodem, opgevouwen bakpapiertje. Bedoel, dat klinkt alsof ze het wel zouden accepteren toch? Maar helaas. ;(

pi_137550053
Ik heb die website opgegeven toen ik van iemand op FOK! las dat haar foto was geaccepteerd, maar dat het gerecht niet te vreten was :')
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_137550430
quote:
0s.gif Op zondag 2 maart 2014 19:13 schreef Purdey het volgende:
Chocolade cheesecake mousse

[ afbeelding ]
Oeeehhhhh hoe maak je dit?
pi_137555316
quote:
14s.gif Op zondag 9 maart 2014 17:20 schreef Myraela het volgende:
Het ziet er gewoon heerlijk uit hoor, Robin.

Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen. :') Ik heb het geprobeerd met deze foto. Totaal niet logisch opgestapeld, houten bodem, opgevouwen bakpapiertje. Bedoel, dat klinkt alsof ze het wel zouden accepteren toch? Maar helaas. ;(

[ afbeelding ]
Ik vind dat idd ook wel een Foodgawker foto. Stom zeg :S heb het nog niet geprobeerd, maar vind t sowieso lastig mooie foto's maken van eten wanneer t donker is buiten. Je moet natuurlijk licht hebben enzo.. maar ik kan niet gaan koken om 16 uur :p
pi_137584086


Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
pi_137585322
quote:
0s.gif Op maandag 10 maart 2014 16:00 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
Hmm klinkt heerlijk en ziet er super uit! Heb alleen geroosterd buikspek een keer gemaakt en dat was ook echt heerlijk (jammer dat vriendlief t niks vind)
pi_137586393
quote:
1s.gif Op maandag 10 maart 2014 16:40 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Hmm klinkt heerlijk en ziet er super uit! Heb alleen geroosterd buikspek een keer gemaakt en dat was ook echt heerlijk (jammer dat vriendlief t niks vind)
Ik vind het lastig om een favoriet tussen gestoofd en geroosterd te kiezen. Als hij niet zo van het vet houdt, zou het kunnen dat hij dit ook niks vindt.
pi_137590237
quote:
0s.gif Op maandag 10 maart 2014 17:18 schreef n0a het volgende:

[..]

Ik vind het lastig om een favoriet tussen gestoofd en geroosterd te kiezen. Als hij niet zo van het vet houdt, zou het kunnen dat hij dit ook niks vindt.
Het is het vet inderdaad, van z'n ouders mee gekregen denk ik, die wilde het niet eens proberen! 😳

Gelukkig heb ik verder bijna niks te klagen :) kan het een keer maken voor mijn ouders, die smulde ervan!
pi_137612950
quote:
0s.gif Op maandag 10 maart 2014 16:00 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Gestoofd buikspek. Had het nog niet eerder gegeten, maar super lekker.
Gestoofd buikspek, wauw! :o Ik voel de vetrandjes-hatende kleuter in mij rillen van afschuw, maar oooo, wat zou ik dat nu graag lusten! :D

quote:
0s.gif Op zaterdag 8 maart 2014 23:40 schreef RobinOok het volgende:
Ja joh, die "echte foodgawkers" heb ik allllllaaaang opgegeven! Dat probeer ik niet eens meer. ;(
quote:
14s.gif Op zondag 9 maart 2014 17:20 schreef Myraela het volgende:
Ik vind foodgawkers wel tof, maar ik zal toch nooit aan de voorwaarden kunnen voldoen. :')
Ik snap er niks van, ik vind jullie allebei betere foto's maken dan wat ik zo nu en dan op Foodgawkers voorbij zie komen. Krijg je eigenlijk een afwijsreden mee als je foto niet wordt geaccepteerd, of moet je er maar gewoon naar raden?

O, en ik had een hartig voorjaarsontbijtje vanmorgen:



Misoboter, groene asperge en ei.

Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_137613347
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:15 schreef minilot het volgende:

Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen! O+
Vertel! Heb nog flink wat rode miso staan.

Voor Foodgawker helpt het als je foto's in portret schiet. Door de vierkante foto's kan er bij landscape nogal wat vanaf gekapt worden.
pi_137613588
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 maart 2014 12:15 schreef minilot het volgende:
Ik snap er niks van, ik vind jullie allebei betere foto's maken dan wat ik zo nu en dan op Foodgawkers voorbij zie komen. Krijg je eigenlijk een afwijsreden mee als je foto niet wordt geaccepteerd, of moet je er maar gewoon naar raden?

O, en ik had een hartig voorjaarsontbijtje vanmorgen:

[ afbeelding ]

Misoboter, groene asperge en ei.

Ik jaag er momenteel nogal wat pakken miso doorheen, het is echt zo lekker bij belachelijk veel dingen! O+
Composition - too tight. Dat is de reden die ik meestal krijg, en eigenlijk klopt dat ook wel. Zoals n0a zegt, ik maak mijn foto's altijd in landscape en van best dichtbij. Dan word het inderdaad wat krap als je daar een vierkantje van maakt.

Ik ben wel blij nu het weer een aantal dagen wat lichter is. O+ Dat worden weer betere foto's hopelijk. O+

Anyhow, ik deed laatst mee aan een mysterybox challenge onder wat foodbloggers. We hadden de ingrediėnten: Makreel, boerenkool, zwarte bonen, mango, cranberry's en Parmezaanse kaas. En daarvan maakte ik deze boerenkool quiche met cranberry's. Het is nog echt lekker ook, ik had het zelf niet verwacht.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')