OMGquote:Op donderdag 13 februari 2014 22:28 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
[ afbeelding ]
Resultaat van een middagje testkoken voor het Valentijnsdiner op mijn werk. Aangezien ik bij een espressobar werk is het een dessert geworden met diverse structuren van espresso, koffie en hopjes
hoe ga je dat doen?quote:Op donderdag 13 februari 2014 22:28 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
[ afbeelding ]
Er ontbrak nog een zuur accent, deze ga ik nog toevoegen in de vorm van aclla cress.
Door dit erop te gooien denk ik:quote:
ja, want dat ziet er mooi en lekker uitquote:Op zaterdag 15 februari 2014 17:35 schreef minilot het volgende:
[..]
Door dit erop te gooien denk ik:
[ afbeelding ]
Iemand die 'structuren van' kookt is zelden verlegen met cress.quote:Op zaterdag 15 februari 2014 17:49 schreef Prego het volgende:
[..]
ja, want dat ziet er mooi en lekker uit
Uiteindelijk wel ja, een aantal blaadjes doet een hoop qua smaak en uitstralingquote:Op zaterdag 15 februari 2014 17:49 schreef Prego het volgende:
[..]
ja, want dat ziet er mooi en lekker uit
foto? ik kan me er weinig bij voorstellen, vandaarquote:Op maandag 17 februari 2014 20:08 schreef nijenhuisjeroen het volgende:
[..]
Uiteindelijk wel ja, een aantal blaadjes doet een hoop qua smaak en uitstraling
Hahahahaha, mietje.quote:Op dinsdag 18 februari 2014 10:12 schreef minilot het volgende:
Hele ochtend vrij en ik wilde net eigenlijk ontbijten met noedels + gefermenteerde tofu in chili-olie, omdat het potje dat ik daarvan had eind deze maand op moest volgens de houdbaarheidsdatum. Ik ging echter gierend over mijn nek zodra het deksel eraf ging.. Heb het met drie dichtgeknoopte plastic zakken erom in de container gegooid.
Ah! Dus in één keer de hele pot in een koekenpannetje leegkieperen was sowieso geen goed idee?quote:Op dinsdag 18 februari 2014 17:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hahahahaha, mietje.
Nee hoor, het meurt ook als de neten.
Zijn maar weinig recepten waarin ik het echt lekker vindt. En dan altijd nog weinig, heel weinig. Half blokje of zo.
Hmmm, dat ziet er jummie uit, heb het boek van janneke phillipi waar het recept uit komt, deze moet maar even bovenaan de lijst denk ik! (Prachtig boek trouwens!)quote:[b]Op
[ afbeelding ]
Toetje was homemade bitterkoekjespudding met friszure saus van ingekookte frambozen (uit de vriezer) en verse vanille.
[ afbeelding ]
oeh rendang was al een keer langsgekomen hier in huis dat dat geprobeerd moest worden. Maar, 2 centimeter gember?quote:Op maandag 24 februari 2014 19:02 schreef Purdey het volgende:
Beef rendang
[ afbeelding ]
Recept voor de liefhebber, hier:
http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/indonesische-rendang
Het resultaat ziet er heerlijk uit hoor, daar niet van, maar een pakje??quote:Op maandag 24 februari 2014 19:02 schreef Purdey het volgende:
Beef rendang
[ afbeelding ]
Recept voor de liefhebber, hier:
http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/indonesische-rendang
Wat is daar gek aan dan?quote:Op dinsdag 25 februari 2014 10:04 schreef Vaseline_ het volgende:
[..]
oeh rendang was al een keer langsgekomen hier in huis dat dat geprobeerd moest worden. Maar, 2 centimeter gember?
Niks had het verkeerd gelezen (dacht 2 cm van een maatbeker ofzo gebruik nooit verse gember) , ga hem vanavond maken maar van ander recept.quote:
Ok ik kom eten, tot zo!quote:Op zondag 2 maart 2014 00:46 schreef megamandy het volgende:
Later vandaag zal ik het uiteindelijke resultaat ook hier plaatsen en hopelijk met een betere foto (zag nu pas op de laptop wat een slechte kwaliteit het is ).
Konijn in het zuur, met hetzelfde recept als het zuurvlees maar ipv rundvlees dus met konijnenbouten. Voor het eerst zelf proberen dus ben benieuwd of het gaat lukken. Nu nog even bedenken wat ik erbij ga maken want normaal vind ik het lekkerste om er friet (lekker gemaakt in Ossenwit ) bij te eten maar ik heb zelf geen frituurpan.
[ afbeelding ]
Ben benieuwd. Al vind ik zuurvlees echt verschrikkelijk.quote:Op zondag 2 maart 2014 00:46 schreef megamandy het volgende:
Later vandaag zal ik het uiteindelijke resultaat ook hier plaatsen en hopelijk met een betere foto (zag nu pas op de laptop wat een slechte kwaliteit het is ).
Konijn in het zuur, met hetzelfde recept als het zuurvlees maar ipv rundvlees dus met konijnenbouten. Voor het eerst zelf proberen dus ben benieuwd of het gaat lukken. Nu nog even bedenken wat ik erbij ga maken want normaal vind ik het lekkerste om er friet (lekker gemaakt in Ossenwit ) bij te eten maar ik heb zelf geen frituurpan.
[ afbeelding ]
Dat ziet er echt lekker uitquote:Op maandag 24 februari 2014 19:02 schreef Purdey het volgende:
Beef rendang
[ afbeelding ]
Recept voor de liefhebber, hier:
http://www.ohmyfoodness.nl/recepten/indonesische-rendang
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |