laten we zijn baktips in ere houden in het topic!quote:Op zaterdag 3 mei 2014 17:14 schreef golfer het volgende:
Nooit meer van die goede baktips van MaximusTG.![]()
CUL / Rust zacht, MaximusTG
Het goedkoopst zijn ze hier, wel even zelf vervoer regelen: http://www.lojaartiforno.com/quote:Op vrijdag 11 april 2014 07:47 schreef emil23 het volgende:
[ afbeelding ]
Iemand ervaring met zulke steenovens/pizzaovens? Dingen worden steeds goedkoper aangeboden en ik begin er steeds meer aan te denken er een te kopen.
Dat ziet er netjes uitquote:Op zondag 4 mei 2014 21:10 schreef Sparafucile het volgende:
[..]
Het goedkoopst zijn ze hier, wel even zelf vervoer regelen: http://www.lojaartiforno.com/
Inmiddels hebben wij deze oven ook in de tuin. Het onderstel en tafel heb ik zelf gemaakt. Nu eerst een tijdje langzaam in stoken. Volgend weekend kunnen we los met pizza bakken.
[ afbeelding ]
Oh bah, wat naar.quote:Op zaterdag 3 mei 2014 17:14 schreef golfer het volgende:
Nooit meer van die goede baktips van MaximusTG.![]()
CUL / Rust zacht, MaximusTG
Ik vind dat randje altijd lekker en zeker als er alleen tomatensaus net langs zitquote:Op dinsdag 6 mei 2014 22:46 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Ja ik houd juist niet van die randen. Niet dat het veel maakt als die maar knapperig is en dat bereik je alleen met temperatuur. Ik snap niet hoe ze op een verpakking kunnen zetten 200-220 C. Gewoon standje max voor zolang als mogelijk.
250 minstens 't liefst.
Temperatuur bepaalt zoveel meer als je deegbereiding!
Nee. Die randjes zijn toch echt een kwestie van CO2 wat je er niet helemaal uit wil walsen. Dus ontstaan door gistingsproces in het deeg. Lekker of niet lekker is een tweede. Randen helpen ook om de vulling binnenboord te houden, indien teveel. Het Oud-Hollandsche dijkenpricipe, vandaar dat we hier nooit Napolitaanse pizza's eten.quote:Op dinsdag 6 mei 2014 22:46 schreef Opblaaspop077 het volgende:
Ja ik houd juist niet van die randen. Niet dat het veel maakt als die maar knapperig is en dat bereik je alleen met temperatuur. Ik snap niet hoe ze op een verpakking kunnen zetten 200-220 C. Gewoon standje max voor zolang als mogelijk.
250 minstens 't liefst.
Temperatuur bepaalt zoveel meer als je deegbereiding!
Van het weekend wordt het lekker(der) weer, dus dan ga ik zeker weer aan de slag! Die foto's komen goed.quote:Op vrijdag 9 mei 2014 23:38 schreef Yvesss het volgende:
Ja, doe maar, die foto's maken. Want je pizza is bijna 'textbook', zeker voor thuisfabricaat. Daarbij ga ik er vanuit dat voor BBQ-pizza's nog nét iets meer skills nodig zijn.
Ik heb er zo eentje; ik heb er alleen wel voor gekozen hem onder een dakje onder te brengen om weersinvloeden op de oven zo veel mogelijk te voorkomen.quote:Op vrijdag 11 april 2014 07:47 schreef emil23 het volgende:
[ afbeelding ]
Iemand ervaring met zulke steenovens/pizzaovens? Dingen worden steeds goedkoper aangeboden en ik begin er steeds meer aan te denken er een te kopen.
Keuzes he, afhankelijk van budget en de omgeving (die al bestond uit dergelijke panelen.quote:Op zondag 25 mei 2014 16:18 schreef djkoelkast het volgende:
Zo'n mooie oven en dan zet je er zo'n vies geïmpregneerd schuttingpaneel omheen![]()
Maar die oven is echt gaaf
Ziet er ook niet slecht uit als geheel, het is alleen van dat gore geïmpregneerde hout. Je ziet het helaas overal.quote:Op dinsdag 27 mei 2014 06:58 schreef bobbee het volgende:
Ziet er wat mij betreft puik uit, ook de ombouw van de oven!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |