quote:Op zaterdag 11 januari 2014 11:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
De McD in Zwolle aan de snelweg daar was sowieso een vreemde gewaarwording, het was opgeruimd, schoon, de toiletten waren brandschoon en fris ruikend, de burgers waren warm en de friet perfect.
Zelden dat je een McD zo aantreft.
Tisser, knul?quote:
Ik heb nog nooit een "rare steak" gegeten. Ik ben er echt benieuwd naar maar ik heb geen idee waar ik goede steak zou kunnen eten. Ik heb het idee dat ik het dus nooit zal kunnen proevenquote:Op woensdag 1 januari 2014 11:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Genoeg mensen, anders zou die bereiding niet al honderden jaren bestaan...
[ afbeelding ]
(ha, ik zoek zo'n plaatje, ga naar die site en welke foto staat er potificaal bij dat artikel over perfecte steak? de mijne, hahahaha:
[ afbeelding ] )
Ik woon boven een supermarkt lieve schat.quote:Op zaterdag 11 januari 2014 13:49 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Je wacht tot dat Feyenoord weer kan spelen zodat je boodschappen kan doen?
ok lieve hommotje xoxoquote:Op zaterdag 11 januari 2014 13:50 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Ik woon boven een supermarkt lieve schat.
Zelf kopen en bakken. Rare bakken kan eigenlijk niet mislukken als je je aan een paar simpele regeltjes houdt, daarom is het ook zo achterlijk dat het in de horeca zo vaak fout gaat. Medium bakken is veel lastiger te timen, vind ik althans.quote:Op zaterdag 11 januari 2014 13:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit een "rare steak" gegeten. Ik ben er echt benieuwd naar maar ik heb geen idee waar ik goede steak zou kunnen eten. Ik heb het idee dat ik het dus nooit zal kunnen proeven
http://www.lafrieda.com/DRY_AGED_PRIME_BEEF_s/1826.htmquote:Op vrijdag 10 januari 2014 18:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Probleem is vaak dat het vlees te kort afgehangen is. Heb je een goede koe, en je hangt hem goed af kan je riblappen (wat nu stoofvlees is) eten als steak.
Afhangen in een koelhuis kost echter tijd, en er is vochtverlies, en dan verdient men niet genoeg.
Ze mogen Robin wel inhuren voor de foto's in de webshopquote:Op vrijdag 10 januari 2014 18:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Slagerij Chateaubriand hier in de buurt doet aan dry-aging .Prachtig om te zien in die vitrine.
Ja, bij de Hanos kan je op bestelling vlees zo laten rijpenquote:Op zaterdag 11 januari 2014 17:07 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
http://www.lafrieda.com/DRY_AGED_PRIME_BEEF_s/1826.htm
![]()
Ken jij zoiets in Nederland?
[..]
Ze mogen Robin wel inhuren voor de foto's in de webshop
Het zou toch prachtig zijn om eigenaar/kok te zijn van zo,n restaurantje. Klanten hartstikke tevreden echt met passie wordt er voor je gezorgd.quote:Op maandag 13 januari 2014 18:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Kom net terug van een paar dagen Franse Bourgogne. In het kleinste dorpje van letterlijk 1 straat op de gok het enige restaurantje binnengelopen. Binnen een grote haard met smeulende kolen waarop het vlees werd bereid. Kazige kunst aan de muur en van kleur veranderende ledjes.
Voor 15 euro at ik een plankje charcuterie (rilette van eend, pate van konijn, worsten en zuur), een perfect gegrild stuk bavette (bleu) met aardappelgratin en bonensalade en een stuk bitterkoekjestaart met frambozensorbet. En dat is inclusief de twee glazen wijn. En een hand van de chef en zijn vrouw.
Fuck man
En geen reet verdienenquote:Op maandag 13 januari 2014 19:27 schreef mytec het volgende:
[..]
Het zou toch prachtig zijn om eigenaar/kok te zijn van zo,n restaurantje. Klanten hartstikke tevreden echt met passie wordt er voor je gezorgd.
Nee maar als ik dat zo lees kan dat ook wel 20 euro kosten, je kan ook op grote schaal goed voor je klanten zorgen. Maar er is in Nederland waarschijnlijk bijna geen restaurant te vinden waar ze vlees in de openhaard bereiden.quote:
In Toskane gegeten bij Archimede, in Reggello, behalve de beste steak Forentine die ook op houtskool werd gemaakt, at ik daar een andere keer houtduif die in de hete as was gegrilled.quote:Op maandag 13 januari 2014 19:37 schreef mytec het volgende:
[..]
Nee maar als ik dat zo lees kan dat ook wel 20 euro kosten, je kan ook op grote schaal goed voor je klanten zorgen. Maar er is in Nederland waarschijnlijk bijna geen restaurant te vinden waar ze vlees in de openhaard bereiden.
Dat staat ook zeker nog op mijn lijst, waarschijnlijk in de lente naar Firenze (florence) en dan een Fiorentina steak eten, echter niet in Firenze want dan betaal je veelste veel.quote:Op maandag 13 januari 2014 19:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
In Toskane gegeten bij Archimede, in Reggello, behalve de beste steak Forentine die ook op houtskool werd gemaakt, at ik daar een andere keer houtduif die in de hete as was gegrilled.
Hij werd heel geserveerd, incluus kop en met een laagje as er nog op, was op 10 sept 2001, kan me de datum nog herinneren
Is een uurtje rijden van florence,quote:Op maandag 13 januari 2014 19:49 schreef mytec het volgende:
[..]
Dat staat ook zeker nog op mijn lijst, waarschijnlijk in de lente naar Firenze (florence) en dan een Fiorentina steak eten, echter niet in Firenze want dan betaal je veelste veel.
Aan goed vlees komen is lastiger, Chianina (het merk koe) is niet echt makkelijk aan te komenquote:Op maandag 13 januari 2014 19:57 schreef Hyperdude het volgende:
Kan je prima zelf doen.
3 pond
3 vingers dik
3 minuten per kant
3 minuten rechtop laten "uitlekken"
Klaar
Jammer het is rechtsonder van florence.. als het er boven lag had ik met de fiets heen gekund.quote:Op maandag 13 januari 2014 20:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Is een uurtje rijden van florence,
Surequote:Op maandag 13 januari 2014 22:36 schreef Equites het volgende:
Er zijn ook zat gasten die hem superrood vragen en hem dan alsnog terugsturen omdat ze de biefstuk te rood vindenJe bent niet de enige gast van die dag Piet.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |