Vanzelfsprekendquote:Op woensdag 18 december 2013 18:35 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]![]()
PICS van het resultaat worden hier verwacht
Hier op de Stadionweg zit ook een goede. Niet zo heel erg duur. Ga je daar. Issa heet hij. Heeft ook een winkeltje ernaast geloof ik.quote:Op woensdag 18 december 2013 18:46 schreef hexje het volgende:
Ik kijk nu verlekkerd naar het menu van het Okura. Niemand van mijn vrienden wil daar eten vanwege de prijs.
Bedankt voor de tip.quote:Op woensdag 18 december 2013 18:48 schreef Karina het volgende:
[..]
Hier op de Stadionweg zit ook een goede. Niet zo heel erg duur. Ga je daar. Issa heet hij. Heeft ook een winkeltje ernaast geloof ik.
*proest*quote:Op woensdag 18 december 2013 16:18 schreef minilot het volgende:
Ooo, en ik hou ook zo enorm van silken tofu, van die heeeeeel zachte!![]()
Laatste foto van mij, nu hou ik op!![]()
Robinook probeert al een aantal keer dit topic te torpederen en naar beneden te praten. Waarschijnlijk omdat ze niet zo goed is in Japans koken. Ik vind het ook maar raar.quote:Op woensdag 18 december 2013 19:12 schreef Snowbells het volgende:
[..]
Wat is er hier grappig aan?![]()
Overigens dit topic
Vanquote:
Lijkt net of ze spoonen.quote:Op woensdag 18 december 2013 19:47 schreef minilot het volgende:
[..]
VanRobin
kan ik het hebben hoor. Het ís ook een aanstelligere foto natuurlijk!
![]()
Ik vind siken tofu dusdanig lekker dat ik het graag op die manier eet, gewoon in een plons zoute dashi. En geef toe, met van die kabouterpaddestoeltjes erop schiet de kawaiiiiii-factor ervan omhoog, toch?![]()
Ik mis de Japanse Curry op je blog.quote:
Helemaal mee eens.quote:Op woensdag 18 december 2013 19:57 schreef Mirjam het volgende:
[..]
sowieso maak jij echt heerlijke foto's van je eten en creaties
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Na de zeer uitgebreide stappen op de website van het recept te hebben gevolgd, te wetenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. was dit het resultaat:
Vervolgens moet de biefstuk even worden gebakken, zie hier de actiefoto:
Uiteindelijk alles weer samengeflikkerd, met dit als eindresultaat
Helaas is de foto een klein beetje onscherp, maar het gaat om de indruk hé.
Bij deze wil ik Knut hartelijk bedanken voor zijn inspiratie. Zonder hem had ik dit nooit klaargemaakt. Het was tantoe chill dit dat zus zo
quote:
quote:Op woensdag 18 december 2013 21:28 schreef Mansjester het volgende:
Na dagenlang de Japan verheerlijking van Knut te hebben aangehoord, besloot ik om mij over te geven. Na lang te hebben lopen wiggen en wegen, besloot ik het typisch Japanse Beef Teriyaki te maken. Na op het world wide web diverse recepten te hebben aanschouwd, besloot ik om deze te maken:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Na de zeer uitgebreide stappen op de website van het recept te hebben gevolgd, te wetenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. was dit het resultaat:
[ link | afbeelding ]
Vervolgens moet de biefstuk even worden gebakken, zie hier de actiefoto:
[ link | afbeelding ]
Uiteindelijk alles weer samengeflikkerd, met dit als eindresultaat
[ link | afbeelding ]
Helaas is de foto een klein beetje onscherp, maar het gaat om de indruk hé.
Bij deze wil ik Knut hartelijk bedanken voor zijn inspiratie. Zonder hem had ik dit nooit klaargemaakt.![]()
Maar de belangrijkste vraag: was het ook lekker?![]()
quote:Op woensdag 18 december 2013 21:28 schreef Mansjester het volgende:
Na dagenlang de Japan verheerlijking van Knut te hebben aangehoord, besloot ik om mij over te geven. Na lang te hebben lopen wiggen en wegen, besloot ik het typisch Japanse Beef Teriyaki te maken. Na op het world wide web diverse recepten te hebben aanschouwd, besloot ik om deze te maken:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Na de zeer uitgebreide stappen op de website van het recept te hebben gevolgd, te wetenDat ziet er goed uit!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. was dit het resultaat:
[ link | afbeelding ]
Vervolgens moet de biefstuk even worden gebakken, zie hier de actiefoto:
[ link | afbeelding ]
Uiteindelijk alles weer samengeflikkerd, met dit als eindresultaat
[ link | afbeelding ]
Helaas is de foto een klein beetje onscherp, maar het gaat om de indruk hé.
Bij deze wil ik Knut hartelijk bedanken voor zijn inspiratie. Zonder hem had ik dit nooit klaargemaakt.
Vergeten erbij te zetten. Ja, het was heel nicequote:Op woensdag 18 december 2013 21:32 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]![]()
Maar de belangrijkste vraag: was het ook lekker?
quote:Op woensdag 18 december 2013 21:33 schreef Mansjester het volgende:
[..]
Vergeten erbij te zetten. Ja, het was heel nice
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |