mootie | vrijdag 6 december 2013 @ 13:41 |
Voorgaande topics; deel 1 | deel 2 | deel 3 | deel 4 | deel 5 | deel 6 Heb jij ook een warme bakker in je lokale filiaal van Lidl? | |
Greyson | vrijdag 6 december 2013 @ 13:42 |
De mini saucijzenbroodjes die nu op het moment in de schappen liggen zijn zo verdomt lekker. Normaal ben ik niet echt junkfood type maar van deze krengen kan ik niet af blijven. Naar Brabants recept geloof ik! Zijn erg duur. Per 12 stuks kosten ze liefst ¤2,17 geloof ik. Maar oh, wat een smaak . | |
Greyson | vrijdag 6 december 2013 @ 13:46 |
Oh! En de boeren vanille-ijs! | |
HSG | vrijdag 6 december 2013 @ 13:51 |
Opzicht vind ik alles prima van de Lidl behalve de drinkyoghurt. Daarvoor neem ik wel de Optimel-merk. | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 6 december 2013 @ 14:35 |
Ik ga volgende keer die aardappelgratin-met-kaas-dingetjes maar eens poberen als ik dat zo lees | |
Cat-astrophe | vrijdag 6 december 2013 @ 14:41 |
Ik heb er net paarse spruiten gekocht | |
Isabeau | vrijdag 6 december 2013 @ 16:08 |
Ik zag ze liggen Kom nog even zeggen hoe die smaken | |
friekin_ | vrijdag 6 december 2013 @ 16:09 |
| |
Adomas | vrijdag 6 december 2013 @ 16:10 |
Morgen misschien weer naar lidl in Duitsland. IJsthee is daar sowieso 20 cent goedkoper. | |
Erasmo | vrijdag 6 december 2013 @ 16:13 |
Vanaf 9 december Label Rouge kip voor ¤4,99 per kilo! | |
Greys | vrijdag 6 december 2013 @ 17:03 |
Oeh, daar ga ik flink van inslaan Dat eet toch een stuk lekkerder, een happy kip | |
Cat-astrophe | vrijdag 6 december 2013 @ 17:10 |
Will do! Geen idee wanneer ik ze ga eten nog maar.... PAARSE spruiten! | |
lady-wrb | vrijdag 6 december 2013 @ 17:22 |
even de vriezer leeggourmetten | |
friekin_ | vrijdag 6 december 2013 @ 17:24 |
Iets meer een kastanje achtige smaak. Zo lekker. | |
Cat-astrophe | vrijdag 6 december 2013 @ 17:34 |
Weet je ook waarom ze paars zijn? Andere kweekwijze of gekruist met een andere groente? | |
Greys | vrijdag 6 december 2013 @ 17:36 |
Dat ze die Label Rouge kip voor dat geld kunnen aanbieden | |
friekin_ | vrijdag 6 december 2013 @ 17:47 |
Nee, weet ik niet. Alleen dat ze lekker zijn | |
zakschijt | vrijdag 6 december 2013 @ 17:48 |
Pepperoni ciabatta | |
Greys | vrijdag 6 december 2013 @ 17:55 |
Hier wat meer naar beneden staat allemaal info. Ze zijn zeker niet nieuw, eerder een vergeten groente http://www.plantaardig.co(...)uitjes-zijn-weer-in/ | |
FANNvanhetlaatsteuur | vrijdag 6 december 2013 @ 17:58 |
Ah! Dus geen genetisch gemanipuleerde zooi, dan neem ik ze volgende keer ook mee! | |
Mip1988 | zaterdag 7 december 2013 @ 07:56 |
Gisteravond de gevulde pasta met champignons en truffel op Subtiele truffel smaak, niet te aanwezig. erg lekker en aan te raden! | |
Erasmo | zaterdag 7 december 2013 @ 09:06 |
Daar maken ze ook geen winst op, het is gewoon een lokkertje voor de dure saus die ernaast ligt. | |
Lucky_Strike | zaterdag 7 december 2013 @ 09:07 |
Wat is er zo speciaal aan die Label Rouge kip? | |
Greys | zaterdag 7 december 2013 @ 10:54 |
Het heeft 3 sterren op het Beter Leven etiket, waar normale 'diervriendelijke(r)' producten er vaak maar eentje hebben. Het Label Rouge keurmerk staat voor pluimveevlees van superieure kwaliteit vergeleken met die van standaardkippen en -eieren. De productie vindt plaats op kleinschalige pluimveehouderijen waar het pluimvee een vrije uitloop heeft. Deze productiemethode, uniek in de wereld, respecteert dus zowel het dierenwelzijn als het milieu. Bovendien bevat Label Rouge kip geen antibiotica. http://www.kamphuis.keurslager.nl/label-rouge-kip http://boerinneke-in-fran(...)1_02_01_archive.html | |
Lucky_Strike | zaterdag 7 december 2013 @ 10:58 |
Ik ben overtuigd | |
Greys | zaterdag 7 december 2013 @ 11:10 |
En zelfs voor mensen die dierenwelzijn onderaan hun belangrijk-lijstje hebben staan... je schijnt het verschil gewoon heel erg te proeven tussen plofkippen en deze. | |
Lucky_Strike | zaterdag 7 december 2013 @ 11:23 |
Onze vriezer is behoorlijk leeg dus ik sla maandag gelijk een en ander in. | |
maily | zaterdag 7 december 2013 @ 14:09 |
Weet niet of het hier al gemeld is: in de Lidl in Halsteren zit ook een bakker .... Wat een leuke topics in CUL | |
minilot | zaterdag 7 december 2013 @ 14:24 |
Vanmorgen ontbeten met (op een broodje) de salami met eekhoorntjesbrood uit het feestdagenassortiment. Ik proefde niet eens erg veel van de paddenstoel, maar het was wél heel lekkere en fijn dun gesneden salami. | |
Cat-astrophe | zaterdag 7 december 2013 @ 14:25 |
Aaaah, dank! Ik heb een beenhammetje (niet Lidl) klaarliggen, vanavond komen er spruiten bij op het menu. | |
Myraela | zaterdag 7 december 2013 @ 14:26 |
Voor de smaak wil ik het wel eens proberen. | |
Adomas | zaterdag 7 december 2013 @ 16:31 |
Vandaag gehaald bij de Lidl in Duitsland: De cola daar zit in 1,25 liter-flessen voor 39 cent per stuk, ipv 2 liter. Alles bij elkaar heb ik 7,50 statiegeld betaald, geloof ik. | |
Ceviche | zaterdag 7 december 2013 @ 16:34 |
Misschien al genoemd in eerdere delen: de kipkerriesalade | |
maily | zaterdag 7 december 2013 @ 16:36 |
Jaaaaaaaaaa!!!!!!!!! De kipsaté is ook heerlijk | |
Ole | zaterdag 7 december 2013 @ 16:38 |
Je betaalt daar op al het plastic statiegeld toch? Gezonde dingen allemaal | |
Adomas | zaterdag 7 december 2013 @ 16:42 |
Je betaalt op zowat alles statiegeld daar, en die glazen bierflessen van Bergadler worden herbruikt, maar niet in de zin dat ze in z'n geheel weer worden hervuld. Wel supergoedkoop trouwens. EUR 2,29 voor 6 x 50 cl. Vitamalz is wel redelijk gezond, trouwens. Gezond koop ik wel hier in mijn woonplaats. Is qua yoghurt ook een stuk goedkoper; EUR 2,19 in Duitsland, en hier EUR 1.59 voor een kilo. | |
Copycat | zaterdag 7 december 2013 @ 16:50 |
Ik wilde vandaag de kangoeroesteaks kopen, maar die waren helaas uitverkocht. Dus heb ik nepkaviaar gekocht. Bijna hetzelfde, immers. | |
Adomas | zaterdag 7 december 2013 @ 17:32 |
Vergeet niet de struisvogelbiefstuk! | |
Ruif | zaterdag 7 december 2013 @ 17:40 |
Ik vind de chips van de Lidl niet zo geslaagd. Wel word ik heel gelukkig van de chocola en de stroopwafels:D | |
Cat-astrophe | zaterdag 7 december 2013 @ 18:03 |
Dus, de paarse spruiten. Bij het koken kleurde het water blauw! Het bleek van de spruiten af te komen die uiteindelijk donkergroen werden met een paar paarse streepjes. Het ziet er dan toch een stuk minder sexy uit. Belangrijkste, de smaak: duidelijk nog spruit, maar - zoals gezegd- een stuk zachter. Prima te eten. Dus een prima groente om kennis te maken met de spruitensmaak. Maar, al in al, ik zal ze voor dagelijks gebruik niet snel meer kopen. Dan voldoen de groene spruitjes prima. | |
Copycat | zaterdag 7 december 2013 @ 18:11 |
Ik las ergens dat je ze daarom niet moet koken, maar moet stomen of roerbakken. | |
JaneDoe | zaterdag 7 december 2013 @ 18:13 |
ik roerbak spruiten altijd edit: wat cc zegt | |
Cat-astrophe | zaterdag 7 december 2013 @ 18:41 |
Komen jullie nu mee. Gelukkig heb ik nog een halve zak voor ronde twee | |
Erasmo | zaterdag 7 december 2013 @ 18:43 |
Is vaker met paarse groentes, ik heb ook paarse bonen in de tuin die groen worden als je ze kookt. | |
kvd | zondag 8 december 2013 @ 18:25 |
ik ging vandaag even wat broodjes voor de lunch halen. Bij de kassa aangekomen sjeest er een man voorbij de rij, loopt net iets te snel naar buiten, laat de detectiepoortjes afgaan, rent naar buiten, springt in z'n auto en scheurt weg. De kassajongens keken even toen het alarm afging, gingen verder met scannen... 'tsja,dat poortje gaat wel vaker zonder reden af....' Rennen ze dan ook en racen ze weg? 'nee,dat is wel verdacht' Dus....als je beenhammen/kaviaar/struisvogelbiefstuk oid wilt jatten....Groningen is the place to be | |
Copycat | zondag 8 december 2013 @ 18:28 |
Hier hebben ze voortaan mandjes. Eindelijk. En die nepkaviaar is geen aanrader. Ziltig is lekker, maar dit is te zout. | |
Mirjam | zondag 8 december 2013 @ 18:29 |
Mandjes bij de Lidl? | |
Miniem | zondag 8 december 2013 @ 18:32 |
wat kost die struisvogelbiefstuk? | |
Copycat | zondag 8 december 2013 @ 18:32 |
De supermarktmanager was er niet blij mee 'neemt nog meer ruimte in', maar ik wel. Hier is trouwens al een paar weken de biologische appelmoes niet te krijgen. | |
Mirjam | zondag 8 december 2013 @ 18:33 |
Hij moet niet zeuren Ik word gek van dat klooien met karretjes voor 5 boodschapjes | |
Greys | zondag 8 december 2013 @ 18:41 |
Het kant en klare gehaktbrood met appel en cranberry zit hier in de oven. Ben benieuwd | |
soapie | zondag 8 december 2013 @ 18:45 |
Klinkt lekker, diepvries?? | |
#ANONIEM | zondag 8 december 2013 @ 18:47 |
Ik vond m lekker smaken! | |
Greys | zondag 8 december 2013 @ 18:47 |
Nee, ligt bij het gewone vlees. Zo ziet ie er uit voordat ie de oven in gaat, poes niet bijgeleverd! | |
Greys | zondag 8 december 2013 @ 18:49 |
Hij ruikt iig heerlijk! Jammer dat het zo lang duurt voor ie klaar is, heb trek Hij moest eerst een kwartiertje op 180 graden, daarna 40 minuten op 140 graden. Heb hem er tussendoor wel even uit gehaald, want ik vond met een kwartier op 180 dat de appel al wel flink bruin werd dus ik was bang dat als ik hem er tijdens het zakken van 180 naar 140 in liet dat de appel dan zwart zou worden Maar ovendeur open, warmte er uit wapperen, dat hielp wel om hem snel te laten koelen haha. | |
loecje | zondag 8 december 2013 @ 18:50 |
gewoon een doos pakken die bijna leeg is of ik flikker het gewoon in mijn eigen tas, dan hadden er idd maar mandjes moeten staan. | |
Mirjam | zondag 8 december 2013 @ 18:51 |
Ja, sorry, maar da's echt aids kut. eeerst zoeken naar een doos, spullen eruit jassen, je eigen zooi erin, het draagt onhandig, hij is altijd of te groot of te klein, etc. | |
Greys | zondag 8 december 2013 @ 18:53 |
Eens, dat gekloot met die dozen is niks. Ik ga alleen naar de Lidl voor veel boodschappen, dus ik mis de mandjes niet, heb toch een kar nodig | |
Myraela | zondag 8 december 2013 @ 19:00 |
Hier hebben ze gewoon mandjes hoor. | |
Lucky_Strike | zondag 8 december 2013 @ 19:09 |
Ik zie de Label Rouge kip helemaal niet in de folder staan? | |
Perenijsje | zondag 8 december 2013 @ 19:15 |
Vanaf 9 december te koop. | |
soapie | zondag 8 december 2013 @ 19:20 |
Op naar de LIdl! | |
Copycat | zondag 8 december 2013 @ 19:22 |
Buffelmozzarella! | |
Greyson | zondag 8 december 2013 @ 19:23 |
"mag ik ook wat" poes! En hoe smaakte het? | |
JaneDoe | zondag 8 december 2013 @ 19:36 |
oeh, die lamsrack is ook altijd lekker! mn vriezer puilt uit met lamb chops, cheesecakes en hertenbiefstukken, waar láát ik t allemaal?! oh en de mandjes bij mijn filiaal zijn ook weer terug van weggeweest..alleen zijn het van die onhandig grote trekmanden | |
Qwea | zondag 8 december 2013 @ 19:41 |
Die lambchops kon ik niet vinden. Althans, niet de versie waar er 5 ofzo in een verpakking zaten. We de versie van Deluxe met 2 in een verpakking (groot) voor 4,50. Gelijk maar 3 verpakkingen gekocht Denk dat ik die leg of lamb ook maar haal. Ooh en de ijspraliné's. En ik heb bij een vriendin gisteren de cola zero gedronken.. iets mindere smaak IMHO dan de pepsi light, maar voor mij niet boeiend. Scheelt wel qua prijs | |
Rickocum | zondag 8 december 2013 @ 19:46 |
Ik vind het vlees bij de Lidl niet altijd even goedkoop. | |
Qwea | zondag 8 december 2013 @ 19:47 |
Ik ook niet. Maar als je goed oplet wat je haalt, dan wel | |
Mirjam | zondag 8 december 2013 @ 19:47 |
same here hoor, het goedkoopst ben ik vaak uit bij de Digros | |
PM-girl | zondag 8 december 2013 @ 19:52 |
Zijn eigenlijk de verschillende soorten groenten en fruit altijd in het assortiment? Zoals aubergine en avocado? | |
JaneDoe | zondag 8 december 2013 @ 19:54 |
ik ken geen versie met 5?! ach ja misschien maar beter ook... | |
Greyson | zondag 8 december 2013 @ 20:26 |
Hoe zit het altijd met de kruiden op het vlees? Altijd afkloppen of dat lekker is. Zo had ik varkenshaas met katenspek. Lekker maar de kruiden waren niet zo! | |
Erasmo | zondag 8 december 2013 @ 20:27 |
Avocado hebben ze altijd, aubergine durf ik niet te zeggen. | |
Lucky_Strike | zondag 8 december 2013 @ 20:28 |
Dat hebben ze bijna altijd volgens mij. | |
JaneDoe | zondag 8 december 2013 @ 20:39 |
kan een nadeel zijn idd, maar vond de lamsrack bv wel lekker gekruid vorig jaar | |
Greys | zondag 8 december 2013 @ 20:50 |
Lekker!! Geen spijt dat ik het gekocht heb. Al zou ik een volgende keer het liever toch weer zelf maken, omdat het wel smaakvol is maar ik van iets pittiger houd, dus dan kan je lekker zelf veel door je gehakt kwakken dat je lekker vindt. | |
PM-girl | zondag 8 december 2013 @ 22:02 |
Ik zal op tijd gaan kijken, met ruimte voor een plan B. | |
#ANONIEM | zondag 8 december 2013 @ 22:04 |
Eindelijk een pizza met gehakt. | |
#ANONIEM | zondag 8 december 2013 @ 22:04 |
Heerlijk stukje ham voor weinig cheld. | |
#ANONIEM | zondag 8 december 2013 @ 22:12 |
Kwaliteit van die ham is wel heel wisselend. Ik heb hem af en toe goed droog, maar ook meerdere malen een zeiknatte lap gehad die meer weg had van spekloze ontbijtspek dan gedroogde ham. | |
Qwea | zondag 8 december 2013 @ 23:00 |
Greys? | |
#ANONIEM | zondag 8 december 2013 @ 23:09 |
Al 4x meegenomen en alle 4x prima. | |
Szlie | zondag 8 december 2013 @ 23:14 |
De Schwartzwalder schinken is wel altijd goed! | |
Probability | zondag 8 december 2013 @ 23:15 |
Oh die nougat | |
Greys | zondag 8 december 2013 @ 23:35 |
Ja? Ik heb ze toch echt gehad, nog niet te lang geleden, maandje ofzo (EDIT: 13 nov zie ik) Echt lamskoteletjes, zaten er 5 à 6 in één zo'n zwartwitte doos. Ze bestaan Of iig 'bestonden'. Zal het dinsdag wel even vragen of ze weer komen! Kleintjes, zo groot ongeveer: Kijk, op dit bord liggen grotere, maar in die verpakking op deze foto zitten kleinere... En dan waren ze goedkoper dan dit. [ Bericht 8% gewijzigd door Greys op 08-12-2013 23:41:12 ] | |
AnnaNiem | zondag 8 december 2013 @ 23:41 |
Deze heb ik een week of 3 terug nog gekocht. Ze waren ingevroren en na rustig ontdooien, grillen etc. erg lekker. | |
Qwea | zondag 8 december 2013 @ 23:41 |
Zijn die grotere groter ( ) | |
Greys | zondag 8 december 2013 @ 23:43 |
Ja Die wil ik graag nog eens kopen Whut? | |
Qwea | zondag 8 december 2013 @ 23:44 |
Nou dat die grote die ik heb, groter zijn dan die kleine. | |
Greyson | maandag 9 december 2013 @ 06:22 |
keer proberen Mooi . | |
vivelafete | maandag 9 december 2013 @ 10:26 |
Ik ben net even wezen kijken voor de Label Rouge kippen, maar er was niets te vinden. Nagevraagd bij een medewerker die vertelde dat er niets binnen was gekomen. Toen hebben we samen even de folder bekeken waar in staat dat de kippen pas vanaf 19 december worden verkocht. Het staat dus waarschijnlijk verkeerd op de site, of zou het per regio verschillen? | |
Lucky_Strike | maandag 9 december 2013 @ 10:28 |
Fijn dat je dat hier even post | |
Hallojo | maandag 9 december 2013 @ 10:45 |
Wat kosten die sigaretten en zijn ze een beetje te roken? | |
Adomas | maandag 9 december 2013 @ 10:45 |
17 voor 1,70. Maar het zijn cigarillos. Best te roken. | |
Ynske | maandag 9 december 2013 @ 10:47 |
Ik vind de broodmix met de zonnebloempitten zo lekker bij de Lild! | |
Popples | maandag 9 december 2013 @ 14:37 |
Dank je wel dat je het hier typt! | |
Greyson | maandag 9 december 2013 @ 16:13 |
Ik heb die lamskoteletjes niet kunnen vinden. Waar liggen deze? In de vleesschappen zag ik wel andere dingen met kersthema maar niet wat ik zocht. | |
THEFXR | maandag 9 december 2013 @ 16:30 |
liggen in de diepvries | |
Greyson | maandag 9 december 2013 @ 16:41 |
Bedankt, ik zal later deze week weer kijken. | |
mark_dabomb | maandag 9 december 2013 @ 16:44 |
Label rouge kippen liggen voor 6 euro de kilo bij de makro dus heeel speciaal is de prijs niet, wel mooi toegankelijk voor de particuliere koper! | |
Holyme | maandag 9 december 2013 @ 16:45 |
De luxe appel notenslof vond ik erg tegenvallen, het brood was vrij droog, de spijs lag er bovenop en was maar een beetje, en samen met de appelschijfjes daar weer bovenop werd het spijs en het brood daar een beetje 'n kleffe boel. De rozijnenbroodjes die ze standaard hebben waren zoals gewoonlijk wel weer erg lekker (en nu heb ik nog meer zin in oliebollen! ). Was vandaag best druk, de volgende keer maar eens uitgebreider kijken naar al het kerstspul, zo te lezen zit er zat lekkers tussen | |
vivelafete | maandag 9 december 2013 @ 16:47 |
Ik had het hier gelezen dat die kippen er zouden komen, dan is het een kleine moeite om even te melden dat er verkeerde info op de site staat. Die medewerker vertelde me dat je er maar vroeg bij moet zijn omdat ze waarschijnlijk in no-time de deur uitvliegen. Wel jammer though, ik had wel zin in een lekker kippetje! | |
Greys | maandag 9 december 2013 @ 16:54 |
Maar daar komt dan toch altijd nog btw bij ofzo? Hoe werkt dat ook alweer? 6 euro de kilo excl BTW of 4,99 de kilo incl BTW scheelt toch behoorlijk op 1 kippie Balen dat ze pas de 19e komen | |
AnnaNiem | maandag 9 december 2013 @ 16:56 |
Ik vind de luxe salades (eend hoisin, tonatto) tegenvallen; kleine hoeveelheid en in verhouding te veel zurige saus. De geitenkaasvariant heb ik nog niet gehad, maar ga ik niet proberen ook. Heeft iemand die hele eend uit de vriezer al eens geprobeerd? | |
Lucky_Strike | maandag 9 december 2013 @ 17:26 |
Bij de prijzen van de Makro komt inderdaad BTW. Dat is voor levensmiddelen 6%. Ik zal van de week eens kijken als ik bij de Makro ben. | |
Copycat | maandag 9 december 2013 @ 17:28 |
Plus is de Makro natuurlijk niet voor iedereen toegankelijk. Ik heb vandaag twee zakjes buffelmozzarella gekocht. Lekkere pasta caprese maken, beetje zomer, zo vlak voor de winter, | |
Isabeau | maandag 9 december 2013 @ 18:05 |
Ik vond de eend ook tegen vallen En heb vanmiddag ook al buffel mozarella gehaald | |
motorbloempje | maandag 9 december 2013 @ 18:06 |
We krijgen als alles goed gaat een Lidl in het dorp! Op loopafstand | |
Greys | maandag 9 december 2013 @ 18:30 |
Whohoooooooo | |
motorbloempje | maandag 9 december 2013 @ 19:16 |
Pas eind 2014 dat 'ie opengaat dan, maar is wel mooi! En niet alleen voor onze eigen winkelzooi, maar ook goed voor de verkoop van 't huis als we dat ooit weer 's willen doen. Zitten hier nu namelijk nagenoeg geen winkels | |
BGTes | maandag 9 december 2013 @ 22:57 |
Die stokbroden uit de diepvries zijn echt Je moet wel van een zoutige knoflookachtige korst houden tho, | |
Bienelientjee | maandag 9 december 2013 @ 23:03 |
Deze week hebben we het nog druk, maar tegen het weekend naar de grote Lidl hier! Gedeelte van mijn kerst diner inkopen starten | |
formerjellybean | dinsdag 10 december 2013 @ 00:53 |
Ik heb de gourmetschotel van hun geprobeerd vorige week , was echt lekker vooral de worstjes | |
Popples | dinsdag 10 december 2013 @ 17:23 |
Himalayazout | |
RhytmicalRemedy | dinsdag 10 december 2013 @ 19:11 |
Die bockworsten zijn wel lekker. | |
djkoelkast | dinsdag 10 december 2013 @ 19:38 |
De kaasflips zijn veranderd en niet meer te eten Ze waren voorheen super lekker. | |
kvd | dinsdag 10 december 2013 @ 19:38 |
de aardappelgratin met broccoli | |
houdjemond | dinsdag 10 december 2013 @ 19:53 |
Die uit dat glazen potje? | |
Trusten | dinsdag 10 december 2013 @ 19:56 |
Als ze die nep Bugles veranderen sta ik niet voor mezelf in | |
RhytmicalRemedy | dinsdag 10 december 2013 @ 19:57 |
Ja. Je hebt 2 soorten maar ze zijn het zelfde Die in blik zijn ook wel lekker. (Met die blauw en rode label) Één van de weinige worsten in blik die wel lekker zijn. | |
djkoelkast | dinsdag 10 december 2013 @ 19:58 |
Ze zijn nu echt niet lekker meer. Die van de Aldi waren al niet lekker (en er zit niet eens echte kaas op, alleen kaasaroma), "echte" chipito's zitten helemaal vol rotzooi. De enige die nog eetbaar zijn zijn die van het huismerk van de Jumbo, maar daar zit eigenlijk al weer te veel zooi in. Die ze eerst bij Lidl hadden waren echt perfect. Helaas, het is niet meer zo | |
soapie | dinsdag 10 december 2013 @ 20:00 |
Goeie tip!! Werkt echt, en smaakt goed!!! | |
Jano9 | dinsdag 10 december 2013 @ 20:00 |
Je moet de kaasflips van de Aldi meenemen die zijn echt heerlijk . Mijn favoriete producten van de Lidl zijn toch de Cimarosa wijnen, die vind ik echt heerlijk . | |
djkoelkast | dinsdag 10 december 2013 @ 20:08 |
Die zijn ook niet lekker, zit geen eens echte kaas op, maar slechts kaasaroma. | |
Jano9 | dinsdag 10 december 2013 @ 23:35 |
Op de 'echte' kaasflips zit wel echte kaas dan? Ik heb vorige week die van de Aldi opgehaald (nieuw plaatje op de chipszak van een leeuw ), die smaakte beter dan verwacht. Ik ben wel benieuwd naar het vis gourmet van de Lidl, denk dat ik het op ga halen om te proberen | |
#ANONIEM | dinsdag 10 december 2013 @ 23:39 |
Bospaddenstoelentruffelgratin | |
djkoelkast | dinsdag 10 december 2013 @ 23:51 |
Die oude van de Lidl zat kaaspoeder op, gemaakt van echte kaas ja | |
Piet__Piraat | woensdag 11 december 2013 @ 08:44 |
Ik heb van de week de beenham met honing-tijm dressing geprobeerd. De beenham was na een uurtje in de oven heerlijk. Prima warm (dankzij het thermometertje), heerlijk mals, echt top. Maar die saus was echt niet te vreten . Ander sausje (cranberry, satésaus) is wel een must als je saus wil. Hij is 'naturel' echter ook zeer prima. | |
PM-girl | woensdag 11 december 2013 @ 10:36 |
Ze hebben nu ook koffiecapsules voor de Nespresso, ¤1,99! (Voor tien stuks) | |
Zo-is-dat | woensdag 11 december 2013 @ 10:52 |
Bummer, de 19e dus pas? Jammer | |
mootie | woensdag 11 december 2013 @ 12:48 |
Ah, dus ik ben niet gek. Wat een eng chemisch goedje was dat. | |
Erasmo | woensdag 11 december 2013 @ 12:53 |
Hoe zit het nou precies met dat thermometertje dan? | |
#ANONIEM | woensdag 11 december 2013 @ 13:10 |
Ik lees hier voor het eerst dat mandjes schijnbaar niet standaard zijn bij de Lidl, hier staan ze er al zo lang ik me kan herinneren | |
Bienelientjee | woensdag 11 december 2013 @ 13:19 |
Zelfs de grote Lidl bij ons hebben geen mandjes! Ik ga morgen of vrijdag er weer eens heen! Tijd voor wat eerste kerst inkopen! | |
djkoelkast | woensdag 11 december 2013 @ 13:20 |
Alle Lidls hier in de wijde omgeving hebben ook alleen karretjes en geen mandjes. | |
#ANONIEM | woensdag 11 december 2013 @ 13:21 |
Ik prijs me gelukkig | |
FutureFairytale | woensdag 11 december 2013 @ 13:22 |
Hier sinds kort mandjes! Nou mandjes... Manden. Gelukkig hebben ze wieltjes. | |
Mirjam | woensdag 11 december 2013 @ 13:23 |
Mijn Lidl is verbouwd (als het goed is, de vorige keer werd hij op de dag zelf afgeblazen ) dus misschien hebben we nu ook wel mandjes | |
Myraela | woensdag 11 december 2013 @ 13:25 |
Hier hebben ze wel mandjes bij de Lidl die midden in de stad zit. De Lidl die een grote parkeerplaats voor de deur heeft niet. Dus het zal gewoon te maken hebben met de locatie en de gemiddelde bezoeker. | |
Copycat | woensdag 11 december 2013 @ 13:33 |
'Mijn' Lidl zit in een woonwijk, met een grote parkeerplaats voor de deur. En, zoals bij zoveel Lidls, een mix van grootinkopers en kleininkopers. | |
Piet__Piraat | woensdag 11 december 2013 @ 14:07 |
Klopt . Ik heb twee stukjes geprobeerd maar dat was echt helemaal niks. Meestal vindt m'n vriendin alles lekker dat ik niet lekker vind, maar zelfs zij vond dit echt niet te hakken . Die prik je in het dikste stuk van het vlees. Dan de boel de oven in. Als de beenham van binnen gaar is (tot daar prik je de thermometer er dus in), springt er een pinnetje naar buiten en kun je 'm uit de oven halen. Ideaal, want dan loop je niet het risico een half rauwe beenham uit de oven te halen die vervolgens terug moet, maar daardoor z'n malsheid verliest. | |
TresBon | woensdag 11 december 2013 @ 15:45 |
Helemaal eens. Beenham was erg lekker en de kruiden vond ik ook prima. Maar die saus | |
Qwea | woensdag 11 december 2013 @ 16:06 |
Alles vanaf 9 December (online folder) is dus vanaf 19 December? | |
THEFXR | woensdag 11 december 2013 @ 16:15 |
ossestaart soep is jus met water en kruimels vlees | |
Soury | woensdag 11 december 2013 @ 17:15 |
Doosje meegenomen als test, ze "doen" het niet. Ik heb een nespresso magimix en het klepje wil niet dicht met die dingen. Gelukkig maar één doosje meegenomen | |
Copycat | woensdag 11 december 2013 @ 17:26 |
Nee, want de buffemmozzarella hadden ze maandag bijvoorbeeld al wel. Denk dat het alleen voor die kippen geldt. | |
Qwea | woensdag 11 december 2013 @ 17:40 |
Aah, dus dan hebben ze ws de ijsbonbons en de visschotel ook al. Cool | |
Holyme | woensdag 11 december 2013 @ 17:48 |
Die ijsbonbons lagen hier vd week idd al Hier overigens mandjes én een grote parkeerplaats | |
Qwea | woensdag 11 december 2013 @ 18:05 |
Mooi! Iemand die dingen al gehad eigenlijk? | |
kvd | woensdag 11 december 2013 @ 18:21 |
ja, gister...ik vond ze lekker...vooral de donkere. Laagje chocolade was wel wat dun, vooral aan de onderkant. Weerhield me niet om binnen een paar minuten het pakje leeg te vreten | |
PM-girl | woensdag 11 december 2013 @ 18:22 |
Vreemd! Ze oogden idd iets anders qua vorm, maar het paste prima. De koffie loopt zelfs sneller door dan bij de DE cups. | |
Greys | woensdag 11 december 2013 @ 18:23 |
Jup, had het voor de zekerheid nog even gevraagd aan ze op FB maar idd vanaf de 19e. Had me er ook al op verheugd | |
Erasmo | woensdag 11 december 2013 @ 18:33 |
Echt irritant, meestal heb ik teveel om het vast te houden en te weinig voor een karretje Ik snap hoe een vleesthermometer werkt maar ik vraag me af hoe zo'n wegwerpding werkt. Heb je er toevallig nog een foto van? | |
Copycat | woensdag 11 december 2013 @ 18:34 |
Daarom ben ik ook zo blij met die mandjes. Nou ja, mandjes ... Het zijn erg diepe manden. Op wieltjes. | |
djkoelkast | woensdag 11 december 2013 @ 18:43 |
Ah, de paupermanden! Zulks: | |
Qwea | woensdag 11 december 2013 @ 18:55 |
Lol. Hoeveel zitten erin? En waren ze nou 1 euro of 1 euro per 100ml? | |
Qwea | woensdag 11 december 2013 @ 18:56 |
Pauper? Ik vind ze juist kei handig! | |
kvd | woensdag 11 december 2013 @ 19:52 |
5 witte en 5 bruine voor een euro | |
kvd | woensdag 11 december 2013 @ 19:53 |
en dan langwerpig, met blokkerende wieltjes | |
Soury | woensdag 11 december 2013 @ 20:35 |
Wat maf, ik wil niet doorduwen. | |
Soury | woensdag 11 december 2013 @ 20:38 |
Ik haat die dingen, godsamme zeg draag het ipv een ander te blokkeren | |
PM-girl | woensdag 11 december 2013 @ 20:41 |
Ik heb deze machine. | |
Soury | woensdag 11 december 2013 @ 20:43 |
Het lijkt dezelfde ik heb dat ding al 4 jaar. | |
Piet__Piraat | woensdag 11 december 2013 @ 20:46 |
Nope, helaas weggegooid het ding. Het was een wit omhulsel met erin een veertje en een blauwe pin. Het triggermechanisme dat in het witte omhulsel zit, heb ik niet gezien. Ik wil er best met de kerst een foto van maken voor je? | |
Soury | woensdag 11 december 2013 @ 20:55 |
Maar ze passen dus wel bij jou? | |
djkoelkast | woensdag 11 december 2013 @ 21:05 |
Paupermanden, ik zei het toch | |
Soury | woensdag 11 december 2013 @ 21:07 |
AH heeft die krengen ook, breek mijn nek nog eens. Ben je oud (Cc) neem dan een kar | |
djkoelkast | woensdag 11 december 2013 @ 21:12 |
Je ziet ze ook bij de Action en ze maken ook nog eens pokkeherrie door die te kleine te harde wieltjes. | |
Soury | woensdag 11 december 2013 @ 21:16 |
Dat maakt me niet uit. Ik struikel over die kutdingen, En die kinderkarretjes mogen ook weg. Kinderen horen niet te boodschappen. Ik heb altijd zin om een fles wijn in die kutkarren te stoppen. | |
djkoelkast | woensdag 11 december 2013 @ 21:18 |
Hier hebben ze van die hele auto's voor kinderen Maar in die supermarkt kom ik nooit. Enige supermarkt waar ze kinderkarretjes hebben, van die kleine, is de Jumbo en daar komen we alleen 's avonds, dan zijn er over het algemeen geen kinderen meer Koters die gaan lopen gillen, janken, krijsen in winkels | |
PM-girl | woensdag 11 december 2013 @ 22:42 |
Ja, zonder moeite. | |
Copycat | woensdag 11 december 2013 @ 22:49 |
Die van de AH draag ik ook gewoon. Maar deze paupermanden ( ) zijn volgens mij te diep om te dragen. Ik zal het de volgende keer proberen. Maar ik let heus waar altijd op dat ik niemand blokkeer. Ook mentaal niet. | |
loecje | woensdag 11 december 2013 @ 23:20 |
zo'n mandje neemt minder ruimte in dan een kar. ik vind ze qua blokkeren veel minder storend dan al die karretjes die overal worden neergezet. nu pak ik zelf altijd een karretje ookal heb ik maar een paar boodschappen, loopt makkelijker. | |
lunapuella | donderdag 12 december 2013 @ 07:42 |
Ook geen fan van de mandjes. Ze zijn inderdaad te diep om handig te dragen, waardoor ik voortdurend of diep moet bukken of mijn boodschappen erin moet smijten. Nee, doe mij maar gewone draagmandjes. | |
Greys | donderdag 12 december 2013 @ 21:04 |
Huuu, die luxe desserts 'toffee bombe', wat vies! Het klonk zo heerlijk, een halve bol van kleffe zachte cake, warm en dan in het midden toffee/caramel die er dan uit loopt. Gedverderrie, wat een vieze smaak heeft die cake zelf. *schrapt van Kerstdessert lijstje* | |
Copycat | donderdag 12 december 2013 @ 21:05 |
Truffelkaas! | |
Lord Katundro | vrijdag 13 december 2013 @ 12:43 |
Heeft iemand weleens de champagne van Lidl geprobeerd? Is dat een beetje binnen te houden? | |
Qwea | zaterdag 14 december 2013 @ 08:12 |
Dat wil ik ook wel weten. | |
Sorella | zaterdag 14 december 2013 @ 09:00 |
Ik ging gisteren voor de noord amerikaanse rosbief naar de lidl maar wat een kleine stukken alleen maar ponds verpakkingen, zouden ze 1,5 kilo willen bestellen ? Als ik donderdag om 8.30 naar de lidl ga voor die kippen liggen die dan al in de schappen of zijn ze dan nog aan het uitpakken ?. | |
Myraela | zaterdag 14 december 2013 @ 09:14 |
Liggen ze in de vriezer of in de koeling? Koeling is namelijk het eerste wat ze inruimen, daarna vriezer en daarna de rest. | |
Sorella | zaterdag 14 december 2013 @ 09:16 |
Aan het plaatje te zien in de koeling, als ik om half twaalf ga (na mijn werk)dan zijn ze misschien al op. | |
JaneDoe | zaterdag 14 december 2013 @ 09:37 |
omg, hoe...waar?? heb gisteren de pasta gevuld met truffel geprobeerd, gorgonzolasausje erbij gedaan: groot succes! | |
Copycat | zaterdag 14 december 2013 @ 09:44 |
Bij de Deluxe-zuivelproducten, waar ook de buffelmozzarella ligt. Kleine verpakking, 150 gram. | |
Piet__Piraat | zaterdag 14 december 2013 @ 11:20 |
Ik zou er bij de Lidl niet op rekenen. Ze zijn juist goedkoper doordat ze niet allerlei moeilijke dingen doen en veel extra service bieden Waarom niet meerdere stukken pakken dan? | |
dralion13 | zaterdag 14 december 2013 @ 14:37 |
Heerlijk deze dingen, vooral de maple syrup. | |
uniekhoorn | zaterdag 14 december 2013 @ 15:24 |
De gegrilde groene asperges uit pot , wow die is heeeeeeeeeeeeeeerlijk. 1.59 euro. Ik ga iig een paar potten inslaan, echt wel! | |
PM-girl | zaterdag 14 december 2013 @ 19:08 |
Daar heb ik over getwijfeld, ik neem ze van de week mee! De crème brulée is ook wel lekker, volgens mij ook een tijdelijk product! | |
Thorical | zaterdag 14 december 2013 @ 19:16 |
Die rode kippen dus vanaf volgende week vrijdag? Ik miste ze al. | |
JaneDoe | zaterdag 14 december 2013 @ 19:23 |
staat op mn lijstje | |
Qwea | zondag 15 december 2013 @ 21:47 |
Hebben ze eigenlijk parmasaanse kaas? Voor de carpaccio? | |
Piet__Piraat | zondag 15 december 2013 @ 21:56 |
Die heb ik niet kunnen vinden geloof ik. Heb die uiteindelijk bij de Appie gescoord. Wel oude kaas geraspt, was ook prima. | |
kvd | zondag 15 december 2013 @ 22:08 |
Volgens mij geraspte, als het zo is ligt het dan ook bij de geraspte kazen. Stukken heb ik niet gezien (tenzij bij de kerstspullen) | |
Zelva | zondag 15 december 2013 @ 22:10 |
Wel Grana, zowel in stuk als geraspt. | |
Stansfield | zondag 15 december 2013 @ 22:13 |
Het lamsvlees van de lidl is dat tijdelijk of vast in het assortiment? En is dat ingevroren of ligt dat in de koeling? | |
Zelva | zondag 15 december 2013 @ 22:15 |
Als het van Deluxe is, is het tijdelijk. | |
Stansfield | zondag 15 december 2013 @ 22:15 |
Ik heb geen idee of het van Deluxe is. Ik heb er hier wel eens wat van gelezen en nu kwam ik een lekker receptje tegen dus was ik benieuwd of dat nog te koop is bij de lidl. | |
Zelva | zondag 15 december 2013 @ 22:20 |
In de diepvries ligt volgens mij altijd wel lam. Vers standaard volgens mij niet, maar misschien nu wel voor deze periode (en dan is het Deluxe ) | |
Qwea | zondag 15 december 2013 @ 22:30 |
Grana? En ik zoek geraspt | |
Qwea | zondag 15 december 2013 @ 22:31 |
Cool! | |
Bartjebart | zondag 15 december 2013 @ 22:36 |
Oh d'r komt hier op zo'n 200 meter een Lidl Over anderhalf jaar | |
JaneDoe | zondag 15 december 2013 @ 23:04 |
tis idd tijdelijk maar nu nog wel te koop, idd in de diepvries | |
Zelva | zondag 15 december 2013 @ 23:23 |
| |
Mip1988 | maandag 16 december 2013 @ 12:36 |
Groentechips (deluxe) beetje zout, maar erg lekker | |
Mirjam | maandag 16 december 2013 @ 12:44 |
is dat een delicieux-product, of normaal assortiment? | |
motorbloempje | maandag 16 december 2013 @ 12:47 |
Deli, maar die verkopen ze hier iig het hele jaar, die groentenchips. Niet da ik 'm ooit zelf heb gekocht, maargoed.. | |
Myraela | maandag 16 december 2013 @ 12:50 |
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen. | |
AnnaNiem | maandag 16 december 2013 @ 13:06 |
Die macadamia-noten met honing zijn echt lekker! Trouwens de fudge is bij ons steeds uitverkocht... snik. | |
kvd | maandag 16 december 2013 @ 13:17 |
ik ga vanavond aan de diepvriesvarkenshaas....benieuwd na alle verhalen hier... | |
Zelva | maandag 16 december 2013 @ 13:46 |
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten. Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt. | |
Isabeau | maandag 16 december 2013 @ 15:17 |
Ik vond die noten heel erg lekker, maar was ze ook bijzonder snel zat. De smaak verveelt mij heel gauw dus. | |
mytec | maandag 16 december 2013 @ 16:20 |
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker. als het goed is hebben ze ook de hele stukken bij de lidl [ Bericht 4% gewijzigd door mytec op 16-12-2013 16:33:09 ] | |
Copycat | maandag 16 december 2013 @ 16:24 |
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat. Een van mijn favoriete lunchgerechten. | |
Erasmo | maandag 16 december 2013 @ 16:27 |
De Label Rouge was om 10 uur al uitverkocht hier | |
Zelva | maandag 16 december 2013 @ 16:38 |
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima. Klopt (En dat zei ik ook ). | |
Zelva | maandag 16 december 2013 @ 16:39 |
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit. | |
Copycat | maandag 16 december 2013 @ 16:42 |
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken. | |
Zelva | maandag 16 december 2013 @ 16:45 |
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie dan ) als tabasco, mayonaise en worcestershiresaus in de dressing verwerkt werd. | |
mytec | maandag 16 december 2013 @ 16:49 |
Toch heb ik al meerdere malen zo,n zak moeten weggooien vanwege schimmel | |
Copycat | maandag 16 december 2013 @ 16:55 |
Ik weet niet precies wat er in deze dressing zit, maar het is natuurlijk logisch dat vlees, kaas en dressing apart verpakt zijn. Je kunt eventueel een eigen dressing maken en die er dan overheen sprenkelen? | |
Asskicker14 | maandag 16 december 2013 @ 17:10 |
Zijn die IJspralines van 80 cent nou een beetje lekker? | |
kvd | maandag 16 december 2013 @ 17:15 |
ze gaan gewoon goed naar binnen. Absoluut niet vies, ook niet superlekker, maar gewoon lekker. | |
Asskicker14 | maandag 16 december 2013 @ 17:20 |
Mjammie. Erg duur wel, 4 euro voor de cheesecake en banoffee en 3 euro voor de sticky toffee en chocolade pudding. | |
Copycat | maandag 16 december 2013 @ 17:20 |
Erg duur? | |
Asskicker14 | maandag 16 december 2013 @ 17:25 |
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt. | |
Greys | maandag 16 december 2013 @ 17:46 |
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntje En ik heb de cheesecake van de Lidl geproefd (de naturel/citroen variant) en vond hem echt heel lekker! Dus voor de Lidl is het idd een 'duur' product, maar in verhouding absoluut niet. | |
Asskicker14 | maandag 16 december 2013 @ 17:49 |
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen. | |
Myraela | maandag 16 december 2013 @ 17:50 |
Met een bakkerij vergelijken is een beetje hetzelfde als de kosten van je avondeten vergelijken met een restaurant. Maar duur is het niet. | |
Greys | maandag 16 december 2013 @ 17:56 |
Dat snap ik, maar ik wist geen voorbeeldsupermarkt te noemen die cheesecake heeft Want ik zie nooit cheesecake bij de supermarkt verder. En is brood bij de bakker echt schreeuwend duurder dan bv bij de AH dan? Ik ken die prijsverschillen met bakker/supermarkt niet zo goed eerlijk gezegd. | |
Myraela | maandag 16 december 2013 @ 18:05 |
Brood valt volgens mij wel mee. Als je het goedkopere brood uit het assortiment kiest natuurlijk. Maar gebak, zeker gebak per punt of kleine gebakjes is wel altijd extreem duur. Als ik die prijzen zie ben ik altijd weer blij dat ik het leuk vind om zelf dingen te bakken. Een keer lekker gebak bij een supermarkt is wel fijn. Die dingen bij de Albert Heijn vind ik niet lekker. Behalve de bossche bollen. | |
Isabeau | maandag 16 december 2013 @ 18:06 |
Mijn sch.zus werkte in een taartenfabriek waar ze die diepvriestaarten maken en ze nam wel eens zo'n taart mee voor die werd ingevroren. Een wereld van verschil Echt veel lekkerder | |
Lord Katundro | maandag 16 december 2013 @ 18:08 |
Niemand? | |
Greys | maandag 16 december 2013 @ 18:19 |
Ik vind die bananensoezen altijd lekker van de AH Morgen even kijken of de sticky toffee dinges hier ook is bij de Lidl! | |
mootie | maandag 16 december 2013 @ 18:24 |
Ja, hij ligt in Nederland ook in het vriesvak. | |
Copycat | maandag 16 december 2013 @ 18:29 |
All these Lidl things ... | |
mytec | maandag 16 december 2013 @ 18:53 |
Is dat echte champagne? misschien kan je eens goochelen op proef notities. Echter ben ik maar gestopt met het kopen van budget champagne, want soms was het niet te zuipen. Doe dan maar een goede prosecco voor minder. | |
Lord Katundro | maandag 16 december 2013 @ 18:57 |
Ja dat is echte champagne. http://www.lidl.nl/cps/rd(...)l_nl/hs.xsl/2750.htm Maar de grote vraag is idd of het een beetje te zuipen is. | |
mytec | maandag 16 december 2013 @ 19:23 |
Smaken verschillen met champagne de bissinger: http://wijn-blog.blogspot(...)-grand-prestige.html Eenvoudige smaak volgens de proever. Zal redelijk neutraal zijn, Echter zijn het 2 champagnes die volgens mij bijna alleen bij Lidl te koop zijn. | |
Szlie | maandag 16 december 2013 @ 23:18 |
Vandaag een geweldige koekenpan gekocht. Vind de keukengerei van de Lidl best fijn. Ook hun tosti-ijzers zijn erg goed (nu niet in het assortiment). | |
Greys | maandag 16 december 2013 @ 23:26 |
Ze hadden laatst ook van die heel fijne kleine ovenbakjes, voor creme brulee bv. | |
Perenijsje | maandag 16 december 2013 @ 23:45 |
De champagne van de Lidl is een allemansvriend. Drinkt makkelijk weg, maar heeft geen uitgesproken smaak. Als je voor meerdere personen champagne in huis moet halen is het een budgetvriendelijke optie, maar als het je gaat om 1 of 2 flesjes om in select gezelschap het nieuwe jaar in te luiden, dan zou ik er wat geld bijleggen en eentje kiezen met wat meer karakter. | |
Mint_Clansell | dinsdag 17 december 2013 @ 00:06 |
De Lidl is af en toe best een fijne winkel, maar het is er altijd zo achterlijk druk. Het maakt geen fluit uit op welk tijdstip je gaat. En echt iedereen gooit hun boodschappenkar tot de rand vol, dus dan sta jij daar met je boodschappentasje vol te wachten in de rij totdat je een ons weegt. Ze moeten eens een kassa voor kleine boodschappen openen daar. De rijen hier staan soms echt tot aan achter in de winkel, vooral nu met de feestdagen op de loer. | |
mootie | dinsdag 17 december 2013 @ 00:35 |
Nog nooit last van gehad. | |
Mint_Clansell | dinsdag 17 december 2013 @ 00:37 |
Ik woon dan ook in een pauperstad. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 december 2013 @ 00:41 |
Service verwachten bij een discounter. Tsja, dat gaat niet gebeuren natuurlijk. | |
mootie | dinsdag 17 december 2013 @ 02:33 |
Ik ga inderdaad in een klein dorp naar de Lidl. | |
DennisBakkum1 | dinsdag 17 december 2013 @ 02:40 |
weet je wat lekker bij de lidl is in de kerst mango ijs Heb al 4 bakjes ingeslagen dus 1 liter van dat ijs yum | |
Lord Katundro | dinsdag 17 december 2013 @ 10:25 |
Dank voor de info. (Ook dank aan mytec) | |
Erasmo | dinsdag 17 december 2013 @ 10:29 |
Waarom zouden ze er conserveermiddelen in doen als het toch in de vriezer ligt? Oh en het enige wat 99% van de bakkers doet met de cheesecake is een fabrieksding uit de vriezer halen en zelf afbakken | |
djkoelkast | dinsdag 17 december 2013 @ 10:38 |
Omdat "wij" die cake graag een week of 2 in de koelkast houden, of dat denkt men. | |
loecje | dinsdag 17 december 2013 @ 13:33 |
waarom staat er dan op de doos dat het maar 2 dagen in de koelkast kan bewaren? | |
Perenijsje | dinsdag 17 december 2013 @ 13:49 |
Conserveringsmiddelen worden ook toegevoegd om 't uiterlijk van het product te behouden. Sommige ingrediënten kunnen gaan schiften of verkleuren. | |
djkoelkast | dinsdag 17 december 2013 @ 14:04 |
Dat kan ook, in vleeswaren gebruiken ze vaak nitriet zodat het mooi roze blijft. Ik mijd conserveermiddelen zo veel mogelijk, ze stoppen het tegenwoordig echt overal in. | |
Hallojo | dinsdag 17 december 2013 @ 14:28 |
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet? | |
Isabeau | dinsdag 17 december 2013 @ 14:31 |
Die chemische glans, brrrr. | |
themole | dinsdag 17 december 2013 @ 14:46 |
De truffelkaas smaakt goed. | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 14:47 |
Lekker hè! Ik ga straks -als ik eindelijk dit stuk af heb- voor mijn derde portie richting Lidl. Kijk ik meteen even voor zo'n taart. | |
djkoelkast | dinsdag 17 december 2013 @ 14:50 |
Nitriet is een soort zout, maar dan een beetje bitter. Het kan gemaakt worden van urine trouwens Al denk ik dat ze er wel een chemisch proces voor hebben om het makkelijker te maken. Nitriet kan worden omgezet in nitraat en dat is niet goed voor je, maar er zijn heel veel groenten die van nature nitraat bevatten (o.a. spinazie). Vitamine C doet het effect teniet, dus als je dat genoeg binnen krijgt vormt dat geen problemen, het zit in heel veel vleeswaren, worst, leverworst en ook vaak in kaas. Kaas met conserveermiddelen hoef ik niet, vieze bende. Maar je ziet het niet, heeft een zelfde look als zout. | |
Hallojo | dinsdag 17 december 2013 @ 14:55 |
Dit zijn de openingstijden van de LIDL bij mij: Openingstijden feestdagen: 21 dec 8.30-20.00 22 dec 11.00-18.00 23 dec 0.00-0.00 24 dec 0.00-0.00 25 dec gesloten 26 dec gesloten 31 dec 8.30-0.00 1 jan gesloten Wil dit zeggen dat ze volgende week maandag en dinsdag 48 uur achter elkaar open zijn?! | |
themole | dinsdag 17 december 2013 @ 15:11 |
Straks ga ik ook nog wat halen, alvast truffelkaas inslaan voor oud&nieuw. Heerlijk op een toastje, alleen ervoor zorgen dat ik het zelf niet ga opeten. | |
Erasmo | dinsdag 17 december 2013 @ 15:17 |
In vleeswaren wordt het toegevoegd om bacteriegroei tegen te gaan, anders zijn ze na het snijden minder dan een dag houdbaar. | |
Gnittoo | dinsdag 17 december 2013 @ 15:18 |
Openingstijden feestdagen: 21 dec 8.00-20.00 22 dec 12.00-17.00 23 dec 8.00-21.00 24 dec 8.00-18.00 25 dec gesloten 26 dec gesloten 31 dec 8.00-18.00 1 jan gesloten bij mij in de buurt hoeven geen 48u door te werken | |
djkoelkast | dinsdag 17 december 2013 @ 15:30 |
Het wordt vooral voor de kleur toegevoegd hoor, het wordt ook kleurbehoudend middel genoemd bij slagers. Vlees blijft dan mooi roze en wordt niet een soort van bruinig. In sommige landen is het verplicht in ham enzo om een bepaalde bacterie tegen te gaan, ik weet even niet meer hoe die bacterie heet, maar geen leuk ding | |
Sorella | dinsdag 17 december 2013 @ 15:31 |
Donderdag sta ik om 08.15 bij de lidl, ik heb mijn cliënt al verteld dat ik of vroeger of wat later als normaal kom (ligt eraan hoe druk het is om die tijd). Ik ren eerst richting de kippen en dan de winkel even doorstruinen. | |
Perenijsje | dinsdag 17 december 2013 @ 15:42 |
Die Label Rouge kip veroorzaakt dezelfde toestanden als bij de release van de nieuwe iPhone. | |
Sorella | dinsdag 17 december 2013 @ 16:00 |
niet helemaal, ik ga toch echt niet s,avonds om 0.00 uur voor de deur zitten | |
Greys | dinsdag 17 december 2013 @ 16:10 |
Hoe ziet de verpakking er uit? Zijn het plakken of een stuk(je)? | |
loecje | dinsdag 17 december 2013 @ 16:13 |
die ligt ook nog niet in de winkel | |
Greys | dinsdag 17 december 2013 @ 16:15 |
Ik ga donderdagochtend vroeg ook proberen een kip te scoren. Erg, eigenlijk | |
Sunshine1982 | dinsdag 17 december 2013 @ 16:17 |
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer? | |
Mirjam | dinsdag 17 december 2013 @ 16:19 |
De Action heeft die | |
Sunshine1982 | dinsdag 17 december 2013 @ 16:20 |
Ow, jammer. Kom vanavond nog wel langs de Lidl maar niet langs de action helaas ... | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 16:22 |
Het is een stuk(je) in een melkwitte verpakking met zwarte letters. http://www.acties.be/1894955-truffelkaas | |
Erasmo | dinsdag 17 december 2013 @ 16:24 |
Ja die hebben ze. | |
Sunshine1982 | dinsdag 17 december 2013 @ 16:24 |
Jeej!! Dan ga ik vanavond ff langs | |
Greys | dinsdag 17 december 2013 @ 16:25 |
Zag ze net nog liggen idd en ze zijn er al een tijdje! Lagen hier bij de koffie. | |
bitterend | dinsdag 17 december 2013 @ 16:25 |
Ja ik heb ze gezien! | |
Greys | dinsdag 17 december 2013 @ 16:25 |
Dank je, ga ik die ook van de week even halen, klinkt erg lekker! | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 16:26 |
Zo. Artikel is gemaild. Ik ga boodschappen doen. | |
JaneDoe | dinsdag 17 december 2013 @ 17:21 |
hier zijn ze gewoon beide kerstdagen open | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 17:22 |
En terug! Met truffelkaas, zalmcarpaccio, gegrilde groene asperges, cheesecake ... En een pak halfvolle melk. | |
Qwea | dinsdag 17 december 2013 @ 18:02 |
Ik heb die mini bavarois gekocht en die toetjes glaasjes van een euro in de smaak banaan en choco trio. Iemand enig idee of het te vreten is? Ooh en de mini appeltaart | |
Qwea | dinsdag 17 december 2013 @ 18:04 |
Ooh en vorig week haal ik verdomme die ijspraline's, nu 50 cent goedkoper Was met nog 3 dingen ! | |
Qwea | dinsdag 17 december 2013 @ 18:07 |
Jup! | |
friekin_ | dinsdag 17 december 2013 @ 19:43 |
Hebben ze bij ons het hele jaar gehad, te vinden bij de thee en koffie (in Weert ) | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 19:44 |
Hier ook. | |
friekin_ | dinsdag 17 december 2013 @ 19:46 |
Litersssss. De pure variant is zo lekker. PS. CC, welke Lidl in Eindje bezoek jij? Die op Strijp toevallig? | |
Myraela | dinsdag 17 december 2013 @ 19:48 |
Die dingen vind ik juist onwijs smerig. Je kunt het zelf overigens heel erg makkelijk zelf maken. Gewoon een bakje ijsklontjes vullen met chocolade met een stokje, hard laten worden en eruit halen. | |
friekin_ | dinsdag 17 december 2013 @ 19:49 |
Of Blooker | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 19:51 |
Ja! Bij het Trudoplein. | |
friekin_ | dinsdag 17 december 2013 @ 19:52 |
Is dat een drukke? Vanaf februari mag ik daar ook mijn boodschappen gaan doen | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 19:53 |
Valt wel mee. Ik vind het meestal goed te doen en ze zijn met drukte snel om er een nieuwe kassa bij te openen. Lidldaten? | |
friekin_ | dinsdag 17 december 2013 @ 19:55 |
Samen naar kippen graaien is altijd puik! | |
Copycat | dinsdag 17 december 2013 @ 19:56 |
Schept een band! Verhuis je vanuit Weert naar Eindhoven? En waar ergens kom je te wonen? | |
Little_Acorn | dinsdag 17 december 2013 @ 19:59 |
Ik vind de vinaigrette zo lekker maar die is al een hele tijd uit het assortiment bij mijn Lidl. Deze: Als iemand 'm tegenkomt, hoor ik dat graag! | |
habitue | dinsdag 17 december 2013 @ 20:20 |
2 vanillestokjes meegenomen voor kerstdessert. | |
Mint_Clansell | dinsdag 17 december 2013 @ 20:22 |
Die is idd niet te versmaden! | |
Bartjebart | dinsdag 17 december 2013 @ 20:26 |
Wat een karig kerstdessert | |
habitue | dinsdag 17 december 2013 @ 20:30 |
Het ziet eruit als chemische yoki drink. | |
Greys | dinsdag 17 december 2013 @ 21:19 |
| |
lady-wrb | dinsdag 17 december 2013 @ 21:21 |
twee maar? wat bescheiden ik heb een hele doos in mijn kast staan | |
uniekhoorn | dinsdag 17 december 2013 @ 21:23 |
Die groene asperges vind ik nu al wel weer saai |