tis idd tijdelijk maar nu nog wel te koop, idd in de diepvriesquote:Op zondag 15 december 2013 22:15 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Ik heb geen idee of het van Deluxe is. Ik heb er hier wel eens wat van gelezen en nu kwam ik een lekker receptje tegen dus was ik benieuwd of dat nog te koop is bij de lidl.
is dat een delicieux-product, of normaal assortiment?quote:Op maandag 16 december 2013 12:36 schreef Mip1988 het volgende:
Groentechips (deluxe)![]()
beetje zout, maar erg lekker
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.quote:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.quote:Op maandag 16 december 2013 12:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.
Ik vond die noten heel erg lekker, maar was ze ook bijzonder snel zat. De smaak verveelt mij heel gauw dus.quote:Op maandag 16 december 2013 13:06 schreef AnnaNiem het volgende:
Die macadamia-noten met honing zijn echt lekker! Trouwens de fudge is bij ons steeds uitverkocht... snik.
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
[..]
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.quote:Op maandag 16 december 2013 16:20 schreef mytec het volgende:
[..]
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.
Klopt (En dat zei ik ookquote:als het goed is hebben ze ook de hele stukken bij de lidl
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.quote:Op maandag 16 december 2013 16:24 schreef Copycat het volgende:
[..]
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.
Een van mijn favoriete lunchgerechten.
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.quote:Op maandag 16 december 2013 16:39 schreef Zelva het volgende:
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie danquote:Op maandag 16 december 2013 16:42 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.
Toch heb ik al meerdere malen zo,n zak moeten weggooien vanwege schimmelquote:Op maandag 16 december 2013 16:38 schreef Zelva het volgende:
[..]
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.
[..]
Klopt (En dat zei ik ook).
Ik weet niet precies wat er in deze dressing zit, maar het is natuurlijk logisch dat vlees, kaas en dressing apart verpakt zijn. Je kunt eventueel een eigen dressing maken en die er dan overheen sprenkelen?quote:Op maandag 16 december 2013 16:45 schreef Zelva het volgende:
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie dan) als tabasco, mayonaise en worcestershiresaus in de dressing verwerkt werd.
ze gaan gewoon goed naar binnen. Absoluut niet vies, ook niet superlekker, maar gewoon lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 17:10 schreef Asskicker14 het volgende:
Zijn die IJspralines van 80 cent nou een beetje lekker?
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.quote:
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntjequote:Op maandag 16 december 2013 17:25 schreef Asskicker14 het volgende:
[..]
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.quote:Op maandag 16 december 2013 17:46 schreef Greys het volgende:
[..]
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntje
En ik heb de cheesecake van de Lidl geproefd (de naturel/citroen variant) en vond hem echt heel lekker! Dus voor de Lidl is het idd een 'duur' product, maar in verhouding absoluut niet.
Met een bakkerij vergelijken is een beetje hetzelfde als de kosten van je avondeten vergelijken met een restaurant. Maar duur is het niet.quote:Op maandag 16 december 2013 17:46 schreef Greys het volgende:
[..]
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntje
En ik heb de cheesecake van de Lidl geproefd (de naturel/citroen variant) en vond hem echt heel lekker! Dus voor de Lidl is het idd een 'duur' product, maar in verhouding absoluut niet.
Brood valt volgens mij wel mee. Als je het goedkopere brood uit het assortiment kiest natuurlijk. Maar gebak, zeker gebak per punt of kleine gebakjes is wel altijd extreem duur. Als ik die prijzen zie ben ik altijd weer blij dat ik het leuk vind om zelf dingen te bakken.quote:Op maandag 16 december 2013 17:56 schreef Greys het volgende:
Dat snap ik, maar ik wist geen voorbeeldsupermarkt te noemen die cheesecake heeft
Want ik zie nooit cheesecake bij de supermarkt verder. En is brood bij de bakker echt schreeuwend duurder dan bv bij de AH dan? Ik ken die prijsverschillen met bakker/supermarkt niet zo goed eerlijk gezegd.
Mijn sch.zus werkte in een taartenfabriek waar ze die diepvriestaarten maken en ze nam wel eens zo'n taart mee voor die werd ingevroren. Een wereld van verschilquote:Op maandag 16 december 2013 17:49 schreef Asskicker14 het volgende:
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.
Niemand?quote:Op vrijdag 13 december 2013 12:43 schreef Lord Katundro het volgende:
Heeft iemand weleens de champagne van Lidl geprobeerd? Is dat een beetje binnen te houden?
Ik vind die bananensoezen altijd lekker van de AHquote:Op maandag 16 december 2013 18:05 schreef Myraela het volgende:
[..]
Brood valt volgens mij wel mee. Als je het goedkopere brood uit het assortiment kiest natuurlijk. Maar gebak, zeker gebak per punt of kleine gebakjes is wel altijd extreem duur. Als ik die prijzen zie ben ik altijd weer blij dat ik het leuk vind om zelf dingen te bakken.![]()
Een keer lekker gebak bij een supermarkt is wel fijn. Die dingen bij de Albert Heijn vind ik niet lekker. Behalve de bossche bollen.
Ja, hij ligt in Nederland ook in het vriesvak.quote:Op maandag 16 december 2013 18:19 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik vind die bananensoezen altijd lekker van de AH
Morgen even kijken of de sticky toffee dinges hier ook is bij de Lidl!
Is dat echte champagne? misschien kan je eens goochelen op proef notities. Echter ben ik maar gestopt met het kopen van budget champagne, want soms was het niet te zuipen. Doe dan maar een goede prosecco voor minder.quote:
Ja dat is echte champagne.quote:Op maandag 16 december 2013 18:53 schreef mytec het volgende:
[..]
Is dat echte champagne? misschien kan je eens goochelen op proef notities. Echter ben ik maar gestopt met het kopen van budget champagne, want soms was het niet te zuipen. Doe dan maar een goede prosecco voor minder.
Smaken verschillen met champagnequote:Op maandag 16 december 2013 18:57 schreef Lord Katundro het volgende:
[..]
Ja dat is echte champagne.
http://www.lidl.nl/cps/rd(...)l_nl/hs.xsl/2750.htm
Maar de grote vraag is idd of het een beetje te zuipen is.
Nog nooit last van gehad.quote:Op dinsdag 17 december 2013 00:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
De Lidl is af en toe best een fijne winkel, maar het is er altijd zo achterlijk druk. Het maakt geen fluit uit op welk tijdstip je gaat. En echt iedereen gooit hun boodschappenkar tot de rand vol, dus dan sta jij daar met je boodschappentasje vol te wachten in de rij totdat je een ons weegt. Ze moeten eens een kassa voor kleine boodschappen openen daar. De rijen hier staan soms echt tot aan achter in de winkel, vooral nu met de feestdagen op de loer.
Ik ga inderdaad in een klein dorp naar de Lidl.quote:Op dinsdag 17 december 2013 00:37 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik woon dan ook in een pauperstad.
Dank voor de info.quote:Op maandag 16 december 2013 23:45 schreef Perenijsje het volgende:
De champagne van de Lidl is een allemansvriend. Drinkt makkelijk weg, maar heeft geen uitgesproken smaak. Als je voor meerdere personen champagne in huis moet halen is het een budgetvriendelijke optie, maar als het je gaat om 1 of 2 flesjes om in select gezelschap het nieuwe jaar in te luiden, dan zou ik er wat geld bijleggen en eentje kiezen met wat meer karakter.
Waarom zouden ze er conserveermiddelen in doen als het toch in de vriezer ligt?quote:Op maandag 16 december 2013 17:49 schreef Asskicker14 het volgende:
[..]
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.
Omdat "wij" die cake graag een week of 2 in de koelkast houden, of dat denkt men.quote:Op dinsdag 17 december 2013 10:29 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Waarom zouden ze er conserveermiddelen in doen als het toch in de vriezer ligt?
Oh en het enige wat 99% van de bakkers doet met de cheesecake is een fabrieksding uit de vriezer halen en zelf afbakken
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:04 schreef djkoelkast het volgende:
Dat kan ook, in vleeswaren gebruiken ze vaak nitriet zodat het mooi roze blijft.
Die chemische glans, brrrr.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:28 schreef Hallojo het volgende:
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?
Lekker hè!quote:
Nitriet is een soort zout, maar dan een beetje bitter. Het kan gemaakt worden van urine trouwensquote:Op dinsdag 17 december 2013 14:28 schreef Hallojo het volgende:
[..]
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?
Straks ga ik ook nog wat halen, alvast truffelkaas inslaan voor oud&nieuw. Heerlijk op een toastje, alleen ervoor zorgen dat ik het zelf niet ga opeten.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:47 schreef Copycat het volgende:
[..]
Lekker hè!
Ik ga straks -als ik eindelijk dit stuk af heb- voor mijn derde portie richting Lidl. Kijk ik meteen even voor zo'n taart.
In vleeswaren wordt het toegevoegd om bacteriegroei tegen te gaan, anders zijn ze na het snijden minder dan een dag houdbaar.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:04 schreef djkoelkast het volgende:
Dat kan ook, in vleeswaren gebruiken ze vaak nitriet zodat het mooi roze blijft.
Ik mijd conserveermiddelen zo veel mogelijk, ze stoppen het tegenwoordig echt overal in.
Openingstijden feestdagen:quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:55 schreef Hallojo het volgende:
Dit zijn de openingstijden van de LIDL bij mij:
Openingstijden feestdagen:
21 dec 8.30-20.00
22 dec 11.00-18.00
23 dec 0.00-0.00
24 dec 0.00-0.00
25 dec gesloten
26 dec gesloten
31 dec 8.30-0.00
1 jan gesloten
Wil dit zeggen dat ze volgende week maandag en dinsdag 48 uur achter elkaar open zijn?!
Het wordt vooral voor de kleur toegevoegd hoor, het wordt ook kleurbehoudend middel genoemd bij slagers. Vlees blijft dan mooi roze en wordt niet een soort van bruinig.quote:Op dinsdag 17 december 2013 15:17 schreef Erasmo het volgende:
[..]
In vleeswaren wordt het toegevoegd om bacteriegroei tegen te gaan, anders zijn ze na het snijden minder dan een dag houdbaar.
Die Label Rouge kip veroorzaakt dezelfde toestanden als bij de release van de nieuwe iPhone.quote:Op dinsdag 17 december 2013 15:31 schreef Sorella het volgende:
Donderdag sta ik om 08.15 bij de lidl, ik heb mijn cliënt al verteld dat ik of vroeger of wat later als normaal kom (ligt eraan hoe druk het is om die tijd).
Ik ren eerst richting de kippen en dan de winkel even doorstruinen.
niet helemaal, ik ga toch echt niet s,avonds om 0.00 uur voor de deur zittenquote:Op dinsdag 17 december 2013 15:42 schreef Perenijsje het volgende:
[..]
Die Label Rouge kip veroorzaakt dezelfde toestanden als bij de release van de nieuwe iPhone.
Hoe ziet de verpakking er uit? Zijn het plakken of een stuk(je)?quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:47 schreef Copycat het volgende:
[..]
Lekker hè!
Ik ga straks -als ik eindelijk dit stuk af heb- voor mijn derde portie richting Lidl. Kijk ik meteen even voor zo'n taart.
die ligt ook nog niet in de winkelquote:Op maandag 16 december 2013 16:27 schreef Erasmo het volgende:
De Label Rouge was om 10 uur al uitverkocht hier
De Action heeft diequote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Het is een stuk(je) in een melkwitte verpakking met zwarte letters.quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:10 schreef Greys het volgende:
Hoe ziet de verpakking er uit? Zijn het plakken of een stuk(je)?
Ja die hebben ze.quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Zag ze net nog liggen idd en ze zijn er al een tijdje!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:24 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Jeej!! Dan ga ik vanavond ff langs
Ja ik heb ze gezien!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Dank je, ga ik die ook van de week even halen, klinkt erg lekker!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:22 schreef Copycat het volgende:
[..]
Het is een stuk(je) in een melkwitte verpakking met zwarte letters.
http://www.acties.be/1894955-truffelkaas
hier zijn ze gewoon beide kerstdagen openquote:Op dinsdag 17 december 2013 15:18 schreef Gnittoo het volgende:
[..]
Openingstijden feestdagen:
21 dec 8.00-20.00
22 dec 12.00-17.00
23 dec 8.00-21.00
24 dec 8.00-18.00
25 dec gesloten
26 dec gesloten
31 dec 8.00-18.00
1 jan gesloten
bij mij in de buurt hoeven geen 48u door te werken
Jup!quote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Hebben ze bij ons het hele jaar gehad, te vinden bij de thee en koffie (in Weertquote:Op dinsdag 17 december 2013 16:17 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vorig jaar hadden ze met de kerst van die chocoladeblokken aan een houtenlepeltje. Om zo door warme melk te roeren. Hebben ze die dit jaar weer?
Hier ook.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:43 schreef friekin_ het volgende:
Hebben ze bij ons het hele jaar gehad, te vinden bij de thee en koffie (in Weert)
Litersssss. De pure variant is zo lekker.quote:
Of Blookerquote:Op dinsdag 17 december 2013 19:48 schreef Myraela het volgende:
Die dingen vind ik juist onwijs smerig. Je kunt het zelf overigens heel erg makkelijk zelf maken. Gewoon een bakje ijsklontjes vullen met chocolade met een stokje, hard laten worden en eruit halen.
Ja! Bij het Trudoplein.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:46 schreef friekin_ het volgende:
Litersssss. De pure variant is zo lekker.
PS. CC, welke Lidl in Eindje bezoek jij? Die op Strijp toevallig?
Valt wel mee. Ik vind het meestal goed te doen en ze zijn met drukte snel om er een nieuwe kassa bij te openen.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:52 schreef friekin_ het volgende:
Is dat een drukke? Vanaf februari mag ik daar ook mijn boodschappen gaan doen
Samen naar kippen graaien is altijd puik!quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:53 schreef Copycat het volgende:
[..]
Valt wel mee. Ik vind het meestal goed te doen en ze zijn met drukte snel om er een nieuwe kassa bij te openen.
Lidldaten?
Die is idd niet te versmaden!quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:59 schreef Little_Acorn het volgende:
Ik vind de vinaigrette zo lekker maar die is al een hele tijd uit het assortiment bij mijn Lidl. Deze:
[ afbeelding ]
Als iemand 'm tegenkomt, hoor ik dat graag!
Wat een karig kerstdessertquote:Op dinsdag 17 december 2013 20:20 schreef habitue het volgende:
2 vanillestokjes meegenomen voor kerstdessert.
Het ziet eruit als chemische yoki drink.quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:59 schreef Little_Acorn het volgende:
Ik vind de vinaigrette zo lekker maar die is al een hele tijd uit het assortiment bij mijn Lidl. Deze:
[ afbeelding ]
Als iemand 'm tegenkomt, hoor ik dat graag!
quote:Op dinsdag 17 december 2013 19:55 schreef friekin_ het volgende:
[..]
Samen naar kippen graaien is altijd puik!
twee maar? wat bescheidenquote:Op dinsdag 17 december 2013 20:20 schreef habitue het volgende:
2 vanillestokjes meegenomen voor kerstdessert.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |