tis idd tijdelijk maar nu nog wel te koop, idd in de diepvriesquote:Op zondag 15 december 2013 22:15 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Ik heb geen idee of het van Deluxe is. Ik heb er hier wel eens wat van gelezen en nu kwam ik een lekker receptje tegen dus was ik benieuwd of dat nog te koop is bij de lidl.
is dat een delicieux-product, of normaal assortiment?quote:Op maandag 16 december 2013 12:36 schreef Mip1988 het volgende:
Groentechips (deluxe)![]()
beetje zout, maar erg lekker
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.quote:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.quote:Op maandag 16 december 2013 12:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.
Ik vond die noten heel erg lekker, maar was ze ook bijzonder snel zat. De smaak verveelt mij heel gauw dus.quote:Op maandag 16 december 2013 13:06 schreef AnnaNiem het volgende:
Die macadamia-noten met honing zijn echt lekker! Trouwens de fudge is bij ons steeds uitverkocht... snik.
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
[..]
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.quote:Op maandag 16 december 2013 16:20 schreef mytec het volgende:
[..]
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.
Klopt (En dat zei ik ookquote:als het goed is hebben ze ook de hele stukken bij de lidl
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.quote:Op maandag 16 december 2013 16:24 schreef Copycat het volgende:
[..]
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.
Een van mijn favoriete lunchgerechten.
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.quote:Op maandag 16 december 2013 16:39 schreef Zelva het volgende:
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie danquote:Op maandag 16 december 2013 16:42 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.
Toch heb ik al meerdere malen zo,n zak moeten weggooien vanwege schimmelquote:Op maandag 16 december 2013 16:38 schreef Zelva het volgende:
[..]
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.
[..]
Klopt (En dat zei ik ook).
Ik weet niet precies wat er in deze dressing zit, maar het is natuurlijk logisch dat vlees, kaas en dressing apart verpakt zijn. Je kunt eventueel een eigen dressing maken en die er dan overheen sprenkelen?quote:Op maandag 16 december 2013 16:45 schreef Zelva het volgende:
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie dan) als tabasco, mayonaise en worcestershiresaus in de dressing verwerkt werd.
ze gaan gewoon goed naar binnen. Absoluut niet vies, ook niet superlekker, maar gewoon lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 17:10 schreef Asskicker14 het volgende:
Zijn die IJspralines van 80 cent nou een beetje lekker?
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.quote:
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntjequote:Op maandag 16 december 2013 17:25 schreef Asskicker14 het volgende:
[..]
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |