Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.quote:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.quote:Op maandag 16 december 2013 12:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dat is wel erg fijn geraspt voor een carpaccio. Ik zou een heel blok meeenemen en zelf raspen.
Ik vond die noten heel erg lekker, maar was ze ook bijzonder snel zat. De smaak verveelt mij heel gauw dus.quote:Op maandag 16 december 2013 13:06 schreef AnnaNiem het volgende:
Die macadamia-noten met honing zijn echt lekker! Trouwens de fudge is bij ons steeds uitverkocht... snik.
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
[..]
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.quote:Op maandag 16 december 2013 13:46 schreef Zelva het volgende:
Geen idee, ik heb nog nooit carpaccio gegeten.Maar het is inderdaad meer poeder dan geraspt.
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.quote:Op maandag 16 december 2013 16:20 schreef mytec het volgende:
[..]
On geraspte grana blijft veel langer goed. Er komt heel snel schimmel in de zakken geraspte kaas ( ook de grana) Naas dat je dus zelf de grote van je stukjes kaas bepaald is het dus ook veel langer lekker.
Klopt (En dat zei ik ookquote:als het goed is hebben ze ook de hele stukken bij de lidl
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.quote:Op maandag 16 december 2013 16:24 schreef Copycat het volgende:
[..]
Bij de -absoluut aan te raden - voorverpakte carpaccio van Lidl zit sowieso al een zakje kaasvlokken en een dressing Wel even nog wat pijnboompitten toevoegen. En rucola. En tomaat.
Een van mijn favoriete lunchgerechten.
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.quote:Op maandag 16 december 2013 16:39 schreef Zelva het volgende:
Ik moet niets hebben van dressings en dergelijke. Vind azijn namelijk afschuwelijk en mijd alles waar dat in zit.
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie danquote:Op maandag 16 december 2013 16:42 schreef Copycat het volgende:
[..]
Ideaal is dat het er apart bij zit. Je hoeft het dus niet te gebruiken.
Toch heb ik al meerdere malen zo,n zak moeten weggooien vanwege schimmelquote:Op maandag 16 december 2013 16:38 schreef Zelva het volgende:
[..]
Mwa, dat zakje dat ik heb gefotografeerd staat ook al heel lang open, zeker meer dan een maand. Geen schimmel te zien hoor en de smaak is ook nog prima.
[..]
Klopt (En dat zei ik ook).
Ik weet niet precies wat er in deze dressing zit, maar het is natuurlijk logisch dat vlees, kaas en dressing apart verpakt zijn. Je kunt eventueel een eigen dressing maken en die er dan overheen sprenkelen?quote:Op maandag 16 december 2013 16:45 schreef Zelva het volgende:
Ik zal niet beweren dat ik een expert ben, maar dan is het toch geen carpaccio meer? Dacht dat het originele recept ook met allerlei zooi (in mijn opinie dan) als tabasco, mayonaise en worcestershiresaus in de dressing verwerkt werd.
ze gaan gewoon goed naar binnen. Absoluut niet vies, ook niet superlekker, maar gewoon lekker.quote:Op maandag 16 december 2013 17:10 schreef Asskicker14 het volgende:
Zijn die IJspralines van 80 cent nou een beetje lekker?
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.quote:
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntjequote:Op maandag 16 december 2013 17:25 schreef Asskicker14 het volgende:
[..]
Met de introductie van die deluxe lijn heeft Lidl nu praktisch alleen cheap en deluxe producten, er is dus een prijsdiscrepantie vanwege het gebrek aan mid-price producten, hierdoor ogen de deluxe producten duurder. Maar ik geloof best dat het goedkoper is dan als je een soortgelijke product bij de Albert Heijn of Jumbo haalt.
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.quote:Op maandag 16 december 2013 17:46 schreef Greys het volgende:
[..]
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntje
En ik heb de cheesecake van de Lidl geproefd (de naturel/citroen variant) en vond hem echt heel lekker! Dus voor de Lidl is het idd een 'duur' product, maar in verhouding absoluut niet.
Met een bakkerij vergelijken is een beetje hetzelfde als de kosten van je avondeten vergelijken met een restaurant. Maar duur is het niet.quote:Op maandag 16 december 2013 17:46 schreef Greys het volgende:
[..]
Als ik bij een bakkerij cheesecake wil betaal ik al meer dan 2 euro voor 1 puntje
En ik heb de cheesecake van de Lidl geproefd (de naturel/citroen variant) en vond hem echt heel lekker! Dus voor de Lidl is het idd een 'duur' product, maar in verhouding absoluut niet.
Brood valt volgens mij wel mee. Als je het goedkopere brood uit het assortiment kiest natuurlijk. Maar gebak, zeker gebak per punt of kleine gebakjes is wel altijd extreem duur. Als ik die prijzen zie ben ik altijd weer blij dat ik het leuk vind om zelf dingen te bakken.quote:Op maandag 16 december 2013 17:56 schreef Greys het volgende:
Dat snap ik, maar ik wist geen voorbeeldsupermarkt te noemen die cheesecake heeft
Want ik zie nooit cheesecake bij de supermarkt verder. En is brood bij de bakker echt schreeuwend duurder dan bv bij de AH dan? Ik ken die prijsverschillen met bakker/supermarkt niet zo goed eerlijk gezegd.
Mijn sch.zus werkte in een taartenfabriek waar ze die diepvriestaarten maken en ze nam wel eens zo'n taart mee voor die werd ingevroren. Een wereld van verschilquote:Op maandag 16 december 2013 17:49 schreef Asskicker14 het volgende:
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.
Niemand?quote:Op vrijdag 13 december 2013 12:43 schreef Lord Katundro het volgende:
Heeft iemand weleens de champagne van Lidl geprobeerd? Is dat een beetje binnen te houden?
Ik vind die bananensoezen altijd lekker van de AHquote:Op maandag 16 december 2013 18:05 schreef Myraela het volgende:
[..]
Brood valt volgens mij wel mee. Als je het goedkopere brood uit het assortiment kiest natuurlijk. Maar gebak, zeker gebak per punt of kleine gebakjes is wel altijd extreem duur. Als ik die prijzen zie ben ik altijd weer blij dat ik het leuk vind om zelf dingen te bakken.![]()
Een keer lekker gebak bij een supermarkt is wel fijn. Die dingen bij de Albert Heijn vind ik niet lekker. Behalve de bossche bollen.
Ja, hij ligt in Nederland ook in het vriesvak.quote:Op maandag 16 december 2013 18:19 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik vind die bananensoezen altijd lekker van de AH
Morgen even kijken of de sticky toffee dinges hier ook is bij de Lidl!
Is dat echte champagne? misschien kan je eens goochelen op proef notities. Echter ben ik maar gestopt met het kopen van budget champagne, want soms was het niet te zuipen. Doe dan maar een goede prosecco voor minder.quote:
Ja dat is echte champagne.quote:Op maandag 16 december 2013 18:53 schreef mytec het volgende:
[..]
Is dat echte champagne? misschien kan je eens goochelen op proef notities. Echter ben ik maar gestopt met het kopen van budget champagne, want soms was het niet te zuipen. Doe dan maar een goede prosecco voor minder.
Smaken verschillen met champagnequote:Op maandag 16 december 2013 18:57 schreef Lord Katundro het volgende:
[..]
Ja dat is echte champagne.
http://www.lidl.nl/cps/rd(...)l_nl/hs.xsl/2750.htm
Maar de grote vraag is idd of het een beetje te zuipen is.
Nog nooit last van gehad.quote:Op dinsdag 17 december 2013 00:06 schreef Mint_Clansell het volgende:
De Lidl is af en toe best een fijne winkel, maar het is er altijd zo achterlijk druk. Het maakt geen fluit uit op welk tijdstip je gaat. En echt iedereen gooit hun boodschappenkar tot de rand vol, dus dan sta jij daar met je boodschappentasje vol te wachten in de rij totdat je een ons weegt. Ze moeten eens een kassa voor kleine boodschappen openen daar. De rijen hier staan soms echt tot aan achter in de winkel, vooral nu met de feestdagen op de loer.
Ik ga inderdaad in een klein dorp naar de Lidl.quote:Op dinsdag 17 december 2013 00:37 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik woon dan ook in een pauperstad.
Dank voor de info.quote:Op maandag 16 december 2013 23:45 schreef Perenijsje het volgende:
De champagne van de Lidl is een allemansvriend. Drinkt makkelijk weg, maar heeft geen uitgesproken smaak. Als je voor meerdere personen champagne in huis moet halen is het een budgetvriendelijke optie, maar als het je gaat om 1 of 2 flesjes om in select gezelschap het nieuwe jaar in te luiden, dan zou ik er wat geld bijleggen en eentje kiezen met wat meer karakter.
Waarom zouden ze er conserveermiddelen in doen als het toch in de vriezer ligt?quote:Op maandag 16 december 2013 17:49 schreef Asskicker14 het volgende:
[..]
Bij de bakker krijg je een dagverse cheesecake, bij Lidl krijg je een diepvries cheesecake vol met preservatieven en conserveermiddelen.
Omdat "wij" die cake graag een week of 2 in de koelkast houden, of dat denkt men.quote:Op dinsdag 17 december 2013 10:29 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Waarom zouden ze er conserveermiddelen in doen als het toch in de vriezer ligt?
Oh en het enige wat 99% van de bakkers doet met de cheesecake is een fabrieksding uit de vriezer halen en zelf afbakken
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:04 schreef djkoelkast het volgende:
Dat kan ook, in vleeswaren gebruiken ze vaak nitriet zodat het mooi roze blijft.
Die chemische glans, brrrr.quote:Op dinsdag 17 december 2013 14:28 schreef Hallojo het volgende:
Is dat dat chemisch uitziende groene goedje wat je vaak op ham ziet?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |