abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:00:24 #1
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133646554


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Momenteel verbannen naar Ubers
...
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133646578
Ze moeten een Arcadia pokemon maken, sowieso ubers :D
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:02:08 #3
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133646595
Nog even de reactie van Arcadia:

Door de combo die jij zei is Mega Gengar echt een Uber inderdaad. Je kan er vrijwel alles mee killen. Mega Blaziken heeft ook een enkeltje Ubers gekregen, maar dat is dan ook echt een beest met z'n Speed Boost. Mega Kangaskhan heeft geen uitleg nodig denk ik :P
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133646625
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:02 schreef Faux. het volgende:
Nog even de reactie van Arcadia:

Door de combo die jij zei is Mega Gengar echt een Uber inderdaad. Je kan er vrijwel alles mee killen. Mega Blaziken heeft ook een enkeltje Ubers gekregen, maar dat is dan ook echt een beest met z'n Speed Boost. Mega Kangaskhan heeft geen uitleg nodig denk ik :P
Wanneer ik mijn maranga en kee beries heb ga ik Mega Heracross uitproberen _O_
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:04:57 #5
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133646669
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:03 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Wanneer ik mijn maranga en kee beries heb ga ik Mega Heracross uitproberen _O_
Zit jij op Showdown trouwens? Heb je zovaak voorbij zien komen dat een battle me onvermijdelijk lijkt :P
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:07:37 #6
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133646741
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133646746
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 16:57 schreef Faux. het volgende:

[..]

Iemand gaat er verbannen worden naar ubers _O-
Smogon negeer ik rustig.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:08:13 #8
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133646760
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:07 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Smogon negeer ik rustig.
Waarom?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133646805
quote:
11s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:08 schreef Faux. het volgende:

[..]

Waarom?
Waarom niet? :P Die regels gaan mij te ver allemaal.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:11:23 #10
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133646846
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:09 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Waarom niet? :P Die regels gaan mij te ver allemaal.
Het zijn een stelletje verwaande klootzakken, maar ze weten imo wel waar ze het over hebben. Ik battle eigenlijk altijd volgens de Smogon-richtlijnen :P Bovendien worden ze automagisch toegepast op Showdown dus heb ik weinig te kiezen _O-
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133646919
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:11 schreef Faux. het volgende:

[..]

Het zijn een stelletje verwaande klootzakken, maar ze weten imo wel waar ze het over hebben. Ik battle eigenlijk altijd volgens de Smogon-richtlijnen :P Bovendien worden ze automagisch toegepast op Showdown dus heb ik weinig te kiezen _O-
Dat zal vast wel en uiteraard gebruik ik de site ook regelmatig voor bepaalde movesets etc. :) De metagame heb ik verder geen interesse in. Al vrees ik dat ik online snel moe zal worden van alle legendaries en dan zelf ga roepen om beperkingen en regels. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:15:40 #12
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133646959
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:14 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Dat zal vast wel en uiteraard gebruik ik de site ook regelmatig voor bepaalde movesets etc. :) De metagame heb ik verder geen interesse in. Al vrees ik dat ik online snel moe zal worden van alle legendaries en dan zelf ga roepen om beperkingen en regels. :P
Dat laatste is 't 'm vooral denk ik. Als jij een mooi team in elkaar gesleuteld hebt en een Geomancy Xerneas maakt dat hele team met de grond gelijk is gewoon oneerlijk.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133646967
Wat betreft Mega-Kangaskhan, als je er echt zo'n last van hebt, neem gewoon een defensive mon met Iron Barbs/Rough Skin en een Rocky Helmet mee :P

Ferrothorn of bulky Garchomp ofzo

Of lachen met Cofagrigus (is die al verkrijgbaar? ander wachten tot Pokebank...)


EDIT: Ik zeg dus niet dat 'ie niet goed is heh, 'tis een beest en ik ben gek op de mijne ;)
Maar gezien het huidige gespreksonderwerp, ik denk ik doe even een suggestie om Kanga het leven zuur te maken :)

[ Bericht 24% gewijzigd door Flightguy1986 op 26-11-2013 17:31:12 ]
pi_133647348
double post
pi_133647614
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:04 schreef Faux. het volgende:

[..]

Zit jij op Showdown trouwens? Heb je zovaak voorbij zien komen dat een battle me onvermijdelijk lijkt :P
Nope, keeping it real met mijn 3ds.
  dinsdag 26 november 2013 @ 17:41:51 #16
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133647642
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:40 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Nope, keeping it real met mijn 3ds.
Showdown ís real :7 Doe het voor mij? :D
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133647874
quote:
11s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:15 schreef Faux. het volgende:

[..]

Dat laatste is 't 'm vooral denk ik. Als jij een mooi team in elkaar gesleuteld hebt en een Geomancy Xerneas maakt dat hele team met de grond gelijk is gewoon oneerlijk.
Yep al hoop ik ook regelmatig zulke teams van de tafel te vegen, dat voelt dan gelijk extra goed. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133649247
quote:
17s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:41 schreef Faux. het volgende:

[..]

Showdown ís real :7 Doe het voor mij? :D
Later sowieso nog wel. Daar heb je alles gelijk tot je beschikking, maar met je 3DS voelt het voor mij puur aan.
  dinsdag 26 november 2013 @ 18:43:28 #19
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133649403
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 18:36 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Later sowieso nog wel. Daar heb je alles gelijk tot je beschikking, maar met je 3DS voelt het voor mij puur aan.
Laat me weten ^O^
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133649889
quote:
11s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:15 schreef Faux. het volgende:

[..]

Dat laatste is 't 'm vooral denk ik. Als jij een mooi team in elkaar gesleuteld hebt en een Geomancy Xerneas maakt dat hele team met de grond gelijk is gewoon oneerlijk.
Wat is dat showdown? Zelf hou ik me trouwens aan de online ranked competition regels, dus geen legendaries, maar wel Mega Kangaskhan, misschien dat ik hem nog verander in mega blaziken/lo blaziken als ik de motivatie heb gevonden om een baton pass torchic te breeden,,,
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:06:04 #21
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133650044
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:00 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Wat is dat showdown? Zelf hou ik me trouwens aan de online ranked competition regels, dus geen legendaries, maar wel Mega Kangaskhan, misschien dat ik hem nog verander in mega blaziken/lo blaziken als ik de motivatie heb gevonden om een baton pass torchic te breeden,,,
Grap is dat sommige 'gewone' Pokémon veel sterker zijn dan sommige legendarische beesten. Ik sta liever tegenover een Rotom dan tegen een Blaziken SB namelijk :P

Showdown is de "officiële" simulator van Smogon. Regels vastgesteld door Smogon (de sleep clause etc) worden gelijk toegepast en Pokémon verbannen door het OU Council worden niet toegelaten. Daardoor heb je een vrij eerlijk spel. Groot voordeel is ook dat het op de computer kan, je zelf je team kan bouwen (geen EV/IV-gezeik en urenlang trainen) en dat gevechten makkelijk te delen zijn. Ik ben zeer tevreden ^O^

http://pokemonshowdown.com/
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133650268
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:06 schreef Faux. het volgende:

[..]

Grap is dat sommige 'gewone' Pokémon veel sterker zijn dan sommige legendarische beesten. Ik sta liever tegenover een Rotom dan tegen een Blaziken SB namelijk :P

Showdown is de "officiële" simulator van Smogon. Regels vastgesteld door Smogon (de sleep clause etc) worden gelijk toegepast en Pokémon verbannen door het OU Council worden niet toegelaten. Daardoor heb je een vrij eerlijk spel. Groot voordeel is ook dat het op de computer kan, je zelf je team kan bouwen (geen EV/IV-gezeik en urenlang trainen) en dat gevechten makkelijk te delen zijn. Ik ben zeer tevreden ^O^

http://pokemonshowdown.com/
Daar heb ik dus al geen zin in :p. Moet er wel een beetje moeite voor doen
  dinsdag 26 november 2013 @ 19:16:42 #23
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133650363
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:14 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Daar heb ik dus al geen zin in :p. Moet er wel een beetje moeite voor doen
Ieder z'n voorkeur. Ik ben nog niet eens klaar met het uitspelen van de verhaallijn van X dus heb op dat gebied geen recht van spreken :+
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133657078
Wat houdt het in dat Blaziken verbannen is naar Uber? Mag je hem dan niet meer gebruiken of hoe zit het?
pi_133662243
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 21:43 schreef Schuppie het volgende:
Wat houdt het in dat Blaziken verbannen is naar Uber? Mag je hem dan niet meer gebruiken of hoe zit het?
Jawel, maar in bepaalde toernooien speel je per 'rang', pokemons krijgen een bepaalde rang. Pokemon van de allerhoogste rang mag je niet in lagere rangs gebruiken.
pi_133664856
Gengar schopje naar Ubers?
Ga weg
pi_133664865
Overigens is op de 3DS battlen veel cooler dan die lameass simulators
Ga weg
pi_133668098
Misschien een domme vraag maar ik heb altijd gebreed met Ditto's. Nu heb ik een hele zooi aan 4x31iv en die wil ik gebruiken voor het breeden. Maar als je 2 verschillende pokemon gebruikt, hoe kan je dan weten welke je gebruikt? Is dit random of is het altijd van te voren bepaald dmv van geslacht van ouders?
pi_133668345
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:28 schreef Schuppie het volgende:
Misschien een domme vraag maar ik heb altijd gebreed met Ditto's. Nu heb ik een hele zooi aan 4x31iv en die wil ik gebruiken voor het breeden. Maar als je 2 verschillende pokemon gebruikt, hoe kan je dan weten welke je gebruikt? Is dit random of is het altijd van te voren bepaald dmv van geslacht van ouders?
Ik snap niet helemaal wat je bedoelt met 'als je 2 pokemon gebruikt hoe kun je dan weten welke je gebruikt' maar ik neem aan dat je wil weten welke dat je krijgt met breeden, en dat is altijd het vrouwtje.
Ga weg
pi_133668621
quote:
14s.gif Op woensdag 27 november 2013 09:44 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik snap niet helemaal wat je bedoelt met 'als je 2 pokemon gebruikt hoe kun je dan weten welke je gebruikt' maar ik neem aan dat je wil weten welke dat je krijgt met breeden, en dat is altijd het vrouwtje.
Oh, typfoutje haha. Moest krijgen zijn ;) Maar dat is idd wat ik wou weten, bedankt!
pi_133671153
*O* sinds gisteravond eindelijk een Rain Dish Wartortle kunnen ruilen *O*

Helaas wel een vervelende nature, maar hopelijk via breeden snel de goede :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133672655
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 november 2013 19:06 schreef Faux. het volgende:

[..]

Grap is dat sommige 'gewone' Pokémon veel sterker zijn dan sommige legendarische beesten. Ik sta liever tegenover een Rotom dan tegen een Blaziken SB namelijk :P

Showdown is de "officiële" simulator van Smogon. Regels vastgesteld door Smogon (de sleep clause etc) worden gelijk toegepast en Pokémon verbannen door het OU Council worden niet toegelaten. Daardoor heb je een vrij eerlijk spel. Groot voordeel is ook dat het op de computer kan, je zelf je team kan bouwen (geen EV/IV-gezeik en urenlang trainen) en dat gevechten makkelijk te delen zijn. Ik ben zeer tevreden ^O^

http://pokemonshowdown.com/
Wauw dit is wel leuk om me team te testen voordat ik alles ga breeden :D
Merci!
pi_133674351
Stel ik wil een smeargle met spikes, stealth rock, spore en iets anders, hoe doe ik dat? Kan ik die shit gewoon breeden?
Ga weg
pi_133674493
quote:
14s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:03 schreef Nikmans het volgende:
Stel ik wil een smeargle met spikes, stealth rock, spore en iets anders, hoe doe ik dat? Kan ik die shit gewoon breeden?
Smeargle heeft geen Egg Moves, alleen Sketch.

Dus in een double battle van je eigen Pokemon sketchen.
pi_133674575
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:08 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Smeargle heeft geen Egg Moves, alleen Sketch.

Dus in een double battle van je eigen Pokemon sketchen.
Maar deze gast hier heeft duidelijk aangeleerde moves op zijn Smeargle, of onthoudt ie shit die je met sketch krijgt?

Ga weg
pi_133674700
Mijn eerste 5 IV bred pokemon zijn bijna battle ready. Alleen nog even de moves van een paar zien te krijgen met wat heart scales en nog een paar levels erbij. Dan zijn mijn Gardevoir, Venusaur, Aegislash, Sylveon en Azumarill klaar. Dan kan ik weer lekker wat battlen.

Mijn volgende set worden denk een Blastoise, Charizard, Gengar, Kangaskhan en Alakazam. Daarnaast ook nog mijn Eevee's breeden en nu ik een shiny Sylveon heb wil ik ook een shiny Umbreon. Daar ga ik maar voor farmen, heb per slot van rekening een 5 iv japanse Absol als fokvoer.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133674713
quote:
11s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:11 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Maar deze gast hier heeft duidelijk aangeleerde moves op zijn Smeargle, of onthoudt ie shit die je met sketch krijgt?

Van je eigen Pokemon sketchen.

(In een double battle kun je Sketch tegen je eigen pokemon gebruiken)
pi_133674742
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:15 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Van je eigen Pokemon sketchen.

(In een double battle kun je Sketch tegen je eigen pokemon gebruiken)
Maar die houdt ie dan dus? Ik dacht dat dat verdween na een battle, vet _O_
Ga weg
pi_133674765
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:15 schreef Sjiznit het volgende:
Mijn eerste 5 IV bred pokemon zijn bijna battle ready. Alleen nog even de moves van een paar zien te krijgen met wat heart scales en nog een paar levels erbij. Dan zijn mijn Gardevoir, Venusaur, Aegislash, Sylveon en Azumarill klaar. Dan kan ik weer lekker wat battlen.

Mijn volgende set worden denk een Blastoise, Charizard, Gengar, Kangaskhan en Alakazam. Daarnaast ook nog mijn Eevee's breeden en nu ik een shiny Sylveon heb wil ik ook een shiny Umbreon. Daar ga ik maar voor farmen, heb per slot van rekening een 5 iv japanse Absol als fokvoer.
Waarom vijf en niet zes?
Ga weg
pi_133674880
quote:
11s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:16 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Maar die houdt ie dan dus? Ik dacht dat dat verdween na een battle, vet _O_
Sketch nadat het gebruikt is zal de move voor altijd kopieren.
pi_133674897
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:21 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Sketch nadat het gebruikt is zal de move voor altijd kopieren.
Sick
Ga weg
pi_133675293
Wat maakt Articuno zo goed?
Ga weg
pi_133676007
quote:
5s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:35 schreef Nikmans het volgende:
Wat maakt Articuno zo goed?
Niks

Tenzij je gekloot met Mind Reader en Sheer Cold als 'goed' ziet :P
pi_133676100
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:00 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Niks

Tenzij je gekloot met Mind Reader en Sheer Cold als 'goed' ziet :P
Ik heb eens naar legendaries zitten kijken op de GTS en er staan duizend Zapdossen, 95% te ruil voor Articuno en duizend Motressen, 95% te ruil voor Articuno en dan acht Articuno's ofzo :P Ik ruik een discrepantie
Ga weg
  woensdag 27 november 2013 @ 15:23:54 #45
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_133676661
quote:
14s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:03 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb eens naar legendaries zitten kijken op de GTS en er staan duizend Zapdossen, 95% te ruil voor Articuno en duizend Motressen, 95% te ruil voor Articuno en dan acht Articuno's ofzo :P Ik ruik een discrepantie
Waarschijnlijk omdat Chespin de minst populaire starter is
pi_133676691
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:23 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Waarschijnlijk omdat Chespin de minst populaire starter is
Hebben die vogels eigenlijk nut in competitief battlen? Aangezien je shit als Heatran enzo (blijkbaar) ook ziet.
Ga weg
pi_133676959
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:23 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

Waarschijnlijk omdat Chespin de minst populaire starter is
Komt zeer waarschijnlijk mede door zijn eind evolutie..
_O_ Chespin _O_
_O_ Quilladin _O_
-O- Chesnaught -O-
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133677153
quote:
11s.gif Op woensdag 27 november 2013 14:17 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Waarom vijf en niet zes?
Die kan ik dan alle 5 tegelijk door cafe le wow levelen met een level 100 pokemon die ik al heb :P
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133677251
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:40 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Die kan ik dan alle 5 tegelijk door cafe le wow levelen met een level 100 pokemon die ik al heb :P
Fair enough
Ga weg
pi_133677275
Elke keer als ik de EV-training en levels van een nieuwe mon erop heb zitten ga ik een dag nonstop zitten battlen met 12-jarige jongetjes in de battle spot
Ga weg
pi_133677428
Torchic breeden met een 4x31IV male Torchic.... Wat een drama om een steeds een female te krijgen met ook nog eens betere IV's en HA
  woensdag 27 november 2013 @ 16:17:32 #52
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133678415
quote:
6s.gif Op woensdag 27 november 2013 00:48 schreef Nikmans het volgende:
Overigens is op de 3DS battlen veel cooler dan die lameass simulators
kom vechten dan
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133678490
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:34 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Komt zeer waarschijnlijk mede door zijn eind evolutie..
_O_ Chespin _O_
_O_ Quilladin _O_
-O- Chesnaught -O-
Chesnaught is best wel sterk, spiky shield is een goede aanvulling i.c.m. toxic/spikes.
pi_133680341
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 16:19 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Chesnaught is best wel sterk, spiky shield is een goede aanvulling i.c.m. toxic/spikes.
Hij ziet er alleen niet uit :( Die eerste 2 evo's zijn tof en dan gaat het compleet de mist in.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133680419
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 17:19 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Hij ziet er alleen niet uit :( Die eerste 2 evo's zijn tof en dan gaat het compleet de mist in.
Lijkt een beetje op samurott, zelfde soort designstylo.
pi_133680483
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 17:22 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Lijkt een beetje op samurott, zelfde soort designstylo.
Samurott vind ik dan wel goed te pruimen. Maar die Chestnaut vind ik vreselijk. Maar goed, ik vind Blaziken ook lellek. Dus volgens mij is mijn smaak enigszins afwijkend.

En dat verhaal fat je geen items in de Pokebank kan doen zou ik wel ff goed vervelend vinden. Had graag al die mega evo stenen gehouden als ik opnieuw ga starten met mijn Eeveelution team.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133680868
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 17:24 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Samurott vind ik dan wel goed te pruimen. Maar die Chestnaut vind ik vreselijk. Maar goed, ik vind Blaziken ook lellek. Dus volgens mij is mijn smaak enigszins afwijkend.

En dat verhaal fat je geen items in de Pokebank kan doen zou ik wel ff goed vervelend vinden. Had graag al die mega evo stenen gehouden als ik opnieuw ga starten met mijn Eeveelution team.
Wil je battlen. Heb genoeg van die battle spot tieners die niks kunnen.
pi_133682290
quote:
5s.gif Op woensdag 27 november 2013 15:25 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Hebben die vogels eigenlijk nut in competitief battlen? Aangezien je shit als Heatran enzo (blijkbaar) ook ziet.
Zapdos was in D/P/Pt en B/W best goed, zal in X/Y niet anders zijn denk ik
pi_133682547
Is er een manier om aan extra leftovers te komen behalve traden/resetten?
Ga weg
pi_133682582
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 17:35 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Wil je battlen. Heb genoeg van die battle spot tieners die niks kunnen.
Ik zuig ook hard hoor ;) Pas sinds X dat ik iets doe aan battlen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133682600
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 18:32 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Ik zuig ook hard hoor ;) Pas sinds X dat ik iets doe aan battlen.
Zelfde geldt voor mij.

quote:
14s.gif Op woensdag 27 november 2013 18:30 schreef Nikmans het volgende:
Is er een manier om aan extra leftovers te komen behalve traden/resetten?
ja pickup ability http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pickup_(Ability)
pi_133683858
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 17:24 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Samurott vind ik dan wel goed te pruimen. Maar die Chestnaut vind ik vreselijk. Maar goed, ik vind Blaziken ook lellek. Dus volgens mij is mijn smaak enigszins afwijkend.
die van mij dan ook.. ;)
Blaziken ziet er idd niet uit..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133687481
Wow ik speel echt bijna nooit meer :o
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133688335
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 18:32 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Zelfde geldt voor mij.

[..]

ja pickup ability http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pickup_(Ability)
Weet niet of ik je in mn FL heb. Maar ik ben wel in voor een battle hoor. Rolf is mn ingame op DS en Pokemon.

Net twee keer achter elkaar met 3-0 gewonnen. Das wel ff lekker. Laatste keer met Aegislash een heel team gewrecked :D Helden Pokemon dat.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133688648
quote:
10s.gif Op woensdag 27 november 2013 20:36 schreef Roburtt het volgende:
Wow ik speel echt bijna nooit meer :o
Ik heb een vriend aan het spelen gekregen, dat helpt _O_
Ga weg
pi_133691136
quote:
6s.gif Op woensdag 27 november 2013 21:00 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb een vriend aan het spelen gekregen, dat helpt _O_
Niemand heeft een 2/3ds
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133691818
quote:
1s.gif Op woensdag 27 november 2013 21:43 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Niemand heeft een 2/3ds
Dat stinkt wel ja
Ga weg
pi_133691934
Het duurt ook zo fucking lang tot je een beetje werkbare mons hebt, komt de frustratie bovenop dat sommige moves alleen maar van Move Tutors kunnen komen die er domweg niet meer zijn maar dan kijk je wat vids van Shofu en krijg je weer zin te gaan breeden _O_

Uiteindelijk gaat het toch om de battles :) Dat is leuk, breeden is een noodzakelijk kwaad helaas, maar des te leuker is het als je vervolgens een mooi team hebt staan.
Ga weg
pi_133693371
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 20:54 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Weet niet of ik je in mn FL heb. Maar ik ben wel in voor een battle hoor. Rolf is mn ingame op DS en Pokemon.

Net twee keer achter elkaar met 3-0 gewonnen. Das wel ff lekker. Laatste keer met Aegislash een heel team gewrecked :D Helden Pokemon dat.
Wil je nu even tegen elkaar? Ik voeg je toe.
pi_133693427
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 20:54 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Weet niet of ik je in mn FL heb. Maar ik ben wel in voor een battle hoor. Rolf is mn ingame op DS en Pokemon.

Net twee keer achter elkaar met 3-0 gewonnen. Das wel ff lekker. Laatste keer met Aegislash een heel team gewrecked :D Helden Pokemon dat.
0318-7598-6620 IGN: Omer
pi_133694077
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 22:23 schreef Arcadia het volgende:

[..]

0318-7598-6620 IGN: Omer
Bewaar de vid en zet hem hier
Ga weg
pi_133694114
quote:
6s.gif Op woensdag 27 november 2013 22:35 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Bewaar de vid en zet hem hier
Vandaag verloren van een Mega Alakazam, 150 speed fml :')
pi_133695797
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 22:36 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Vandaag verloren van een Mega Alakazam, 150 speed fml :')
Geen priority of Scarfers in huis?
pi_133696048
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 23:13 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Geen priority of Scarfers in huis?
4 vs 4 double battle. Had geen priority user bij de hand. Met scarf moest je minimaal ook 100spe pokemon hebben.
pi_133701580
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 22:23 schreef Arcadia het volgende:

[..]

0318-7598-6620 IGN: Omer
Zal je vanavond toevoegen. Mijn FC: 1118-1345-7723

Aegislash is trouwens echt een toffe Pokemon. Gisteren tegen een team met Blaziken, Mewtwo en Xerneas. Hij begon met Xerneas. Iron Head en 1hko. Toen kwam mewtwo. Terug in shield form. Iron head daarna en dan shadow sneak. Dat was mewtwo. Blaziken daarna dus. Kings shield. Blaziken toen psysical attack. Aangezien kings shield dan wat attack verminderd bij de aanvaller was hij vleugellam. Toen ging Aegi wel dood maar kon ik em afmaken met mn Azumarril.

En Azumarril is gewoon een baas. Die oortjes van hem in battle. Zo tof.

[ Bericht 3% gewijzigd door Sjiznit op 28-11-2013 08:00:33 ]
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  donderdag 28 november 2013 @ 09:25:07 #76
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_133702612
Chansey _O_ bazentank
:')
pi_133708603
Gengar kan toch geen disable leren nu?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133708674
quote:
9s.gif Op donderdag 28 november 2013 13:35 schreef Seikcid het volgende:
Gengar kan toch geen disable leren nu?
Egg move mah nigguh.
pi_133708924
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 13:37 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Egg move mah nigguh.
Niet in XY.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133710238
quote:
15s.gif Op donderdag 28 november 2013 13:47 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Niet in XY.
Ik heb toch echt een Gengar met disable
Ga weg
pi_133710289
quote:
14s.gif Op donderdag 28 november 2013 14:38 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb toch echt een Gengar met disable
Dan heeft die website geen goed overzicht. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133712539
quote:
8s.gif Op donderdag 28 november 2013 14:40 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Dan heeft die website geen goed overzicht. ;(
Op bulbapedia staat ie gewoon bij eggmoves: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Gengar
Ga weg
pi_133713074
quote:
14s.gif Op donderdag 28 november 2013 16:05 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Op bulbapedia staat ie gewoon bij eggmoves: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Gengar
Vet boos ben ik nu.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133713122
quote:
8s.gif Op donderdag 28 november 2013 16:22 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Vet boos ben ik nu.
Leef je uit in een battle, over 30 minuten als mijn laatste twee mons geleveld zijn
Ga weg
pi_133713301
quote:
10s.gif Op donderdag 28 november 2013 16:23 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Leef je uit in een battle, over 30 minuten als mijn laatste twee mons geleveld zijn
Ik ben voorlopig nog aan het werk. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133713500
quote:
7s.gif Op donderdag 28 november 2013 16:30 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik ben voorlopig nog aan het werk. :P
Ik heb eindelijk zes werkbare mons _O_ Lang genoeg geduurd
Ga weg
pi_133713738
quote:
14s.gif Op donderdag 28 november 2013 16:39 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb eindelijk zes werkbare mons _O_ Lang genoeg geduurd
IV/EV enzo? :9
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133714638
quote:
14s.gif Op donderdag 28 november 2013 16:48 schreef Seikcid het volgende:

[..]

IV/EV enzo? :9
Jep, moves, IV-bred en EV-trained
Ga weg
pi_133717877
Niemand heeft natuurlijk toevallig een Leftovers die hij wegdoet?
Ga weg
pi_133724875
Zijn er toevallig Pokemon sprites in full 3d nu?
Op Serebii hebben ze wel, maar alleen die onder het Kalos pokedex vallen, maar zou bijvoorbeeld ook weten hoe de Jotho/Hoenn/Sinnoh/Unova starters eruit zien en paar andere Pokemons die niet in de Kalos pokedex te vinden zijn :P
pi_133729785
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 21:49 schreef DeathstrokeGuy92 het volgende:
Zijn er toevallig Pokemon sprites in full 3d nu?
Op Serebii hebben ze wel, maar alleen die onder het Kalos pokedex vallen, maar zou bijvoorbeeld ook weten hoe de Jotho/Hoenn/Sinnoh/Unova starters eruit zien en paar andere Pokemons die niet in de Kalos pokedex te vinden zijn :P
In het spel zijn ze allemaal 3d, voor zover ik weet zitten ze ook allemaal in de game via friendsafari's dus ik zou zeggen van wel/kwestie van tijd.
Ga weg
pi_133730000
quote:
14s.gif Op donderdag 28 november 2013 23:21 schreef Nikmans het volgende:

[..]

In het spel zijn ze allemaal 3d, voor zover ik weet zitten ze ook allemaal in de game via friendsafari's dus ik zou zeggen van wel/kwestie van tijd.
Ja precies, maar ik zelf heb niet Pokmeon X en Y laat staan 3ds, maar was nieuwsgierig hoe ze allemaal eruit zagen. Had gekeken op het internet en zag dat Serebii een groot aantal had, maar niet veel alleen die onder de Kalos Pokedex zaten vandaar
pi_133730280
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 23:25 schreef DeathstrokeGuy92 het volgende:

[..]

Ja precies, maar ik zelf heb niet Pokmeon X en Y laat staan 3ds, maar was nieuwsgierig hoe ze allemaal eruit zagen. Had gekeken op het internet en zag dat Serebii een groot aantal had, maar niet veel alleen die onder de Kalos Pokedex zaten vandaar
Zou kunnen, ze zijn er wel, geef het tijd dan komen ze vast ook online
Ga weg
pi_133730392
quote:
14s.gif Op donderdag 28 november 2013 23:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Zou kunnen, ze zijn er wel, geef het tijd dan komen ze vast ook online
Ja precies Serebii heb ze in groot aantal al en de rest zijn fan made 2D sprites die mensen maken. Verder zijn ze nog niet te vinden, maar blijkbaar dus wachten.
In elk geval bedankt!
pi_133732569
Aids Battle Maison wat is dit toch voor bullshit
Ga weg
pi_133737891
quote:
8s.gif Op vrijdag 29 november 2013 00:42 schreef Nikmans het volgende:
Aids Battle Maison wat is dit toch voor bullshit
Je streak verpest? :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133738131
Riolu breeden gaat lang duren met die happiness evo die steeds nodig is...
pi_133738267
Vanavond staat de victory road en de league eindelijk op het programma.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133743382
quote:
9s.gif Op vrijdag 29 november 2013 11:19 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Je streak verpest? :P
Ja
Paralyze die 3 uit 4 keer mijn beurt opeet
Flinch die 4 keer achter elkaar niets doet ondanks Serene Grace
Ga weg
pi_133752670
Eerste lading Jolly Riolu's met Egg Moves (Bullet Punch, Crunch, Vacuum Wave) is binnen :)

Morgen verder met de IVs
pi_133759665
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 november 2013 11:34 schreef Seikcid het volgende:
Vanavond staat de victory road en de league eindelijk op het programma.
Good luck!
Wat is je team? :)
pi_133765478
Pfft eindelijk mn Clawitzer op lvl67 (en dus met Dragon Pulse en Aura Sphere) *O*
Het kostte wat tijd maar dan heb je ook wat :)
Mn eerste timid Rain Dish Squirtle met Dragon Pulse en Aura Sphere is hierdoor een feit *O*
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 30 november 2013 @ 15:12:04 #103
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_133774775
Heeft er iemand een loike Electric Pokemon over? Level maakt niet zo veel uit.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
  zaterdag 30 november 2013 @ 15:12:55 #104
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_133774795
Net mijn zevende badge gehaald trouwens. Vind het spel niet zo moeilijk als vorige Pokemon spellen. Heb met nog geen één gym-pop moeite gehad eigenlijk en kon de meeste met één of twee Pokemon wel af.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_133777210
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:12 schreef boem-dikkie het volgende:
Heeft er iemand een loike Electric Pokemon over? Level maakt niet zo veel uit.
Shinx (L)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133777961
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 november 2013 15:12 schreef boem-dikkie het volgende:
Net mijn zevende badge gehaald trouwens. Vind het spel niet zo moeilijk als vorige Pokemon spellen. Heb met nog geen één gym-pop moeite gehad eigenlijk en kon de meeste met één of twee Pokemon wel af.
Die exp share maakt singleplayer wel echt een walkover ja, blaas alles weg met je lead die 20 levels voorloopt op de rest en mócht je een keer geresist worden dan switch je naar een van je andere boys, die sowieso ook 10 levels voorloopt
Ga weg
pi_133779056
Meest jammer vind ik dat gym leaders etc niet gewoon standaard 6 pokemon hebben. Soms maar 3 ofzo.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zaterdag 30 november 2013 @ 18:31:43 #108
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_133779077
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 november 2013 17:42 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Die exp share maakt singleplayer wel echt een walkover ja, blaas alles weg met je lead die 20 levels voorloopt op de rest en mócht je een keer geresist worden dan switch je naar een van je andere boys, die sowieso ook 10 levels voorloopt
Inderdaad.

Net Pokemon Y gevangen. _O_
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_133779249
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:31 schreef boem-dikkie het volgende:

[..]

Inderdaad.

Net Pokemon Y gevangen. _O_
2,5 uur zitten resetten voor een met goede IV's en nature, uiteindelijk maar een neutrale nature genomen want het duurde me te lang
Ga weg
pi_133779948
quote:
10s.gif Op zaterdag 30 november 2013 18:39 schreef Nikmans het volgende:

[..]

2,5 uur zitten resetten voor een met goede IV's en nature, uiteindelijk maar een neutrale nature genomen want het duurde me te lang
Ik ben zo blij dat ik meteen een Naive Yveltal met goede relevante IVs had.
Mewtwo duurde wat langer, maar daar had ik gelukkig de Master Ball voor bewaard :)
pi_133815594
Linoone pickup squad bijna klaar, tijd voor leftovers
Ga weg
pi_133824676
Heeft iemand miss een linkje oid waar die afkortingen zoals IV en andere relevante dingen uitgelegd worden?
Ben namenlijk van plan ook met pokemon te starten en het lijkt me handig als ik in het begin al een beetje weet waar ik op moet letten om mijn pokemons aardig te trainen.
Nature wist ik nog van voorgaande delen die ik gespeeld had maar de rest is me een beetje ontschoten :9
Faka G
pi_133825489
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 22:23 schreef Atta-boy het volgende:
Heeft iemand miss een linkje oid waar die afkortingen zoals IV en andere relevante dingen uitgelegd worden?
Ben namenlijk van plan ook met pokemon te starten en het lijkt me handig als ik in het begin al een beetje weet waar ik op moet letten om mijn pokemons aardig te trainen.
Nature wist ik nog van voorgaande delen die ik gespeeld had maar de rest is me een beetje ontschoten :9
Voor de singleplayer maakt het allemaal geen fuck uit, en ga je je meer vermaken als je er totaal niet op let. Verder:

The Pokémon Dictionary
Breeding perfect pokémon
Ga weg
pi_133828268
Vijf protects te verduren krijgen in één battle in Le Wow is echt teveel van het goede :r
Ga weg
pi_133833370
Afgelopen weekend weer wat gebreed. Dit keer Umbreons. Wilde die shiny hebben en na een 5IV female sassy Eevee en een 5 IV foreign Absol een tijd lang in een donker hoekje opgesloten te hebben kwam er dan een. Heel blij. Gelijk langs de IV checker en nu heb ik een 5IV shiny Umbreon. Alleen geen 31 in attack. Maar goed, wel erg blij. Nu heb ik eigenlijk wel alle shinies die ik echt wilde. Luxray, Sylveon en Umbreon.

Nu ook gelijk maar verder gegaan met het breeden van een scrappy jolly Kangaskhan. Was nog ff irritant want ik heb geen kangaskhan safari en moest dus vertrouwen op een scrappy kangaskhan in normale pokeball van de GTS. Na een hoop trades eindelijk een binnen dus nu kunnen we lekker beginnen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  maandag 2 december 2013 @ 08:09:18 #117
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_133833413
quote:
0s.gif Op zondag 1 december 2013 22:23 schreef Atta-boy het volgende:
Heeft iemand miss een linkje oid waar die afkortingen zoals IV en andere relevante dingen uitgelegd worden?
Ben namenlijk van plan ook met pokemon te starten en het lijkt me handig als ik in het begin al een beetje weet waar ik op moet letten om mijn pokemons aardig te trainen.
Nature wist ik nog van voorgaande delen die ik gespeeld had maar de rest is me een beetje ontschoten :9
Daar kijk ik helemaal niet naar in de SP.

Overigens gister die 'mine' ingelopen in de overtuiging dat je daar in moest om naar het volgende dorpje te komen. Ben ik op het eind mag ik er niet door. :')
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_133845273
quote:
9s.gif Op maandag 2 december 2013 08:09 schreef boem-dikkie het volgende:

[..]

Daar kijk ik helemaal niet naar in de SP.

Overigens gister die 'mine' ingelopen in de overtuiging dat je daar in moest om naar het volgende dorpje te komen. Ben ik op het eind mag ik er niet door. :')
Zygarde zit in die mine volgens mij, met als signaturemove een move die precies doet wat Earthquake doet maar met 10 power minder :')
Ga weg
pi_133845764
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 november 2013 22:38 schreef DeathstrokeGuy92 het volgende:

[..]

Good luck!
Wat is je team? :)
Dankje. :P

Was uiteindelijk wel erg eenvoudig. Team was een 'rain dance' met Goodra, Kabutops, Ludicolo, Rotom-W, Azumarill en Gengar. *O* Allemaal level 65, alleen Rotom was nog 62. Geen enkel item nodig gehad tijdens een battle, en ik sloopte vrijwel alles met 1hko's. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133845786
Nu nog op zoek naar iemand met Ditto's in zijn of haar safari. :9
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133848669
quote:
14s.gif Op maandag 2 december 2013 16:31 schreef Seikcid het volgende:
Nu nog op zoek naar iemand met Ditto's in zijn of haar safari. :9
Hier iemand? Voeg me toe als je wilt. :)

0989-1981-0765
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133851954
quote:
14s.gif Op maandag 2 december 2013 18:07 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Hier iemand? Voeg me toe als je wilt. :)

0989-1981-0765
WARE_HEIDEN heeft ditto's in zijn safari
Ga weg
pi_133854038
Ben ik de enige bij wie Pokemon echt zwaar begint te vervelen?
pi_133865092
quote:
0s.gif Op maandag 2 december 2013 20:22 schreef Schuppie het volgende:
Ben ik de enige bij wie Pokemon echt zwaar begint te vervelen?
Mwoh, ik heb nu een werkbaar groepje om mee te battlen dus dat is cool en als ze vervelen level ik wel weer iets nieuws, ofzo
Ga weg
pi_133866338
Awww yeah, eerste extra leftovers gescoord met mijn pickup-squad
Ga weg
pi_133876923
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133878338
Iemand battlen?
Ga weg
pi_133885270
Morgenavond gaan deze Pokémon Wonder Trade op O+:

pi_133885556
Waarom zoveel door geevolueerd?
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133885986
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 19:44 schreef Sjiznit het volgende:
Waarom zoveel door geevolueerd?
Waarom niet? :)
pi_133888346
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 19:57 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Waarom niet? :)
Jij bent gestoord :')
pi_133888409
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 20:55 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Jij bent gestoord :')
Waarom? Het is weer eens wat anders dan Fletchling of Bunnelby op wonder trade :')
pi_133888591
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 20:57 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Waarom? Het is weer eens wat anders dan Fletchling of Bunnelby op wonder trade :')
Ben je die pokemon nu doelbewust gaan levelen en evolueren om ze daarna op wondertrade te zetten?
pi_133888603
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:01 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Ben je die pokemon nu doelbewust gaan levelen en evolueren om ze daarna op wondertrade te zetten?
Yep :)
pi_133888642
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:02 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Yep :)
Je bent aardig gestoord.

Aardig en gestoord.
pi_133888686
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:03 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Je bent aardig gestoord.

Aardig en gestoord.
Haha, vooruit dan maar :+ Nah serieus, kleine moeite, Lucky Egg en Pokérus, dan gaat het hard :)
Wil je er eentje? Of meerdere?
pi_133888763
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:04 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Haha, vooruit dan maar :+ Nah serieus, kleine moeite, Lucky Egg en Pokérus, dan gaat het hard :)
Wil je er eentje? Of meerdere?
Nee dankjewel, want ik heb er helaas niks aan ;(. Ik gebruik alleen competitief gebreede pokemon en dat zijn die van jou vast niet.

Waar je mij wél mee blij zou maken is een double battle.
pi_133888803
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:06 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Nee dankjewel, want ik heb er helaas niks aan ;(. Ik gebruik alleen competitief gebreede pokemon en dat zijn die van jou vast niet.

Waar je mij wél mee blij zou maken is een double battle.
Mmm, als je alleen competitieve pokémon gebruikt denk ik dat ik nogal kansloos ben :+
pi_133888845
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:07 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Mmm, als je alleen competitieve pokémon gebruikt denk ik dat ik nogal kansloos ben :+
Geen probleem joh, is allemaal toch maar voor de lol enzo :)
pi_133888874
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:08 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Geen probleem joh, is allemaal toch maar voor de lol enzo :)
Wat is je FC? Of heb ik jou al in m'n lijst?
pi_133888905
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:09 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Wat is je FC? Of heb ik jou al in m'n lijst?
Betwijfel ik, mijn fc: 0318-7598-6620 IGN: Omer
pi_133889016
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:10 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Betwijfel ik, mijn fc: 0318-7598-6620 IGN: Omer
Ik heb je wel in m'n lijst :) Ben je online?
pi_133889025
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 20:57 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Waarom? Het is weer eens wat anders dan Fletchling of Bunnelby op wonder trade :')
of starters ;)
Vanavond is het Bulbasaur-tijd... Gister was het Squirtle-tijd en eergisteren Charmander :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133889047
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:12 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Ik heb je wel in m'n lijst :) Ben je online?
Kom nu online.
pi_133889145
Wat was je IGN?
pi_133889506
Zo mijn perfect IV timid Gastly is ook binnen. Is er iemand binnenkort bereid om hem even heen en weer te traden zodat hij een Gengar wordt? Heb nog wel een leuke pokemon als beloning dan. Een assortiment 5 IV Sassy Eevee's, een 5iv brave Honedge, 5IV calm ralts, 5IV adamant Marill of 5 IV jolly scrappy kangaskhan.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133890936
Wil ik best doen hoor :)
pi_133891588
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:25 schreef Sjiznit het volgende:
Zo mijn perfect IV timid Gastly is ook binnen. Is er iemand binnenkort bereid om hem even heen en weer te traden zodat hij een Gengar wordt? Heb nog wel een leuke pokemon als beloning dan. Een assortiment 5 IV Sassy Eevee's, een 5iv brave Honedge, 5IV calm ralts, 5IV adamant Marill of 5 IV jolly scrappy kangaskhan.
Ik moet m'n Kadabra nog evolueren
Zullen we heen-en-weer ruilen? :)

En ik ben eventueel wel geinteresseerd in die Honedge :D
pi_133895223
8-)
pi_133895239
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 23:30 schreef Arcadia het volgende:
8-)
Ga weg
  woensdag 4 december 2013 @ 07:57:47 #151
97687 Lavenderlily
beroepslurker/muurbloem
pi_133899492
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 21:02 schreef La-Vache-Qui-Rit het volgende:

[..]

Yep :)
veel blije mensen vanavond op de wondertrade. :)
  woensdag 4 december 2013 @ 08:41:52 #152
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_133899859
Begonnen aan de Victory Road.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_133899885
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 december 2013 22:18 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ik moet m'n Kadabra nog evolueren
Zullen we heen-en-weer ruilen? :)

En ik ben eventueel wel geinteresseerd in die Honedge :D
Prima! Wordt dan voor mij op zijn vroegst morgen en anders komend weekend dat ik tijd heb. Moet vanavond Sinterklaas vieren ;)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133899966
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2013 08:44 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Prima! Wordt dan voor mij op zijn vroegst morgen en anders komend weekend dat ik tijd heb. Moet vanavond Sinterklaas vieren ;)
Die vervelende Sinterklaar ook ;)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133901339
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2013 08:44 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Prima! Wordt dan voor mij op zijn vroegst morgen en anders komend weekend dat ik tijd heb. Moet vanavond Sinterklaas vieren ;)
Is prima, ik ben morgenavond vanaf een uur of 8, half 9 wss online :)
pi_133902000
Ik kon m'n 3ds gister niet vinden ;(
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_133902103
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2013 10:14 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Is prima, ik ben morgenavond vanaf een uur of 8, half 9 wss online :)
Top, moet ik em daarvoor even wat levelen. Is nu nog een level 1 gastly. Had hem wel ge-EV trained.

Volgens mij had ik je nog in mn FL. Hadden laatst toch nog iets geruild? Of ik naar jou gestuurd?
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133902282
quote:
0s.gif Op woensdag 4 december 2013 10:48 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Top, moet ik em daarvoor even wat levelen. Is nu nog een level 1 gastly. Had hem wel ge-EV trained.

Volgens mij had ik je nog in mn FL. Hadden laatst toch nog iets geruild? Of ik naar jou gestuurd?
Volgens mij hebben we nog niet geruild, ik heb je nu iig wel toegevoegd, staat ook bij m'n vrienden. Tot morgenavond :)
pi_133902594
Gisteren zomaar een shiny Butterfree gevangen in een safari. *O* M'n eerste ooit. :P Bleef gelijk zitten in een quick ball.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133904052
quote:
14s.gif Op woensdag 4 december 2013 11:09 schreef Seikcid het volgende:
Gisteren zomaar een shiny Butterfree gevangen in een safari. *O* M'n eerste ooit. :P Bleef gelijk zitten in een quick ball.
O+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 4 december 2013 @ 12:02:51 #161
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_133904097
Is die pooemonbank al open?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_133906379
Iemand die een shiny froakie heeft en wilt ruilen?
pi_133906427
quote:
10s.gif Op woensdag 4 december 2013 12:01 schreef Roburtt het volgende:

[..]

O+
2 perfecte IV's op sp. att. en sp. def. :9

Heb m'n eerste breed-project ook afgerond. Een 5IV adamant Marill met aqua jet en huge power. *O* Nu als vervolg een adamant Kabuto met swift swim.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133908272
tweede shiny tijdens ev trainen.

bellsprout _O_
pi_133908671
Iemand die kelpsy berries heeft? Dringend verzoek.
pi_133932776
Iemand een Thick Fat swinub in de aanbieding?
Ga weg
pi_133932975
Piloswine mag ook natuurlijk
Ga weg
  donderdag 5 december 2013 @ 08:24:11 #168
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_133934638
Verhaal uitgespeeld. Nu nog even in de grotten kijken waar je als champion pas in mag en dan is het wel weer leuk geweest met Pokémon.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_133937571
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 08:24 schreef boem-dikkie het volgende:
Verhaal uitgespeeld. Nu nog even in de grotten kijken waar je als champion pas in mag en dan is het wel weer leuk geweest met Pokémon.
Heb je x of y?
pi_133938361
quote:
14s.gif Op woensdag 4 december 2013 13:28 schreef Seikcid het volgende:
Nu als vervolg een adamant Kabuto met swift swim.
Gisteren met veel geluk opeens een 6iv Kabuto. *O* Nu verder met een Lotad, zo herbouw ik langzaam mijn hele team. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133938653
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 11:37 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Gisteren met veel geluk opeens een 6iv Kabuto. *O* Nu verder met een Lotad, zo herbouw ik langzaam mijn hele team. :P
Ruilen voor een 6 iv pokemon van mij, mits male? Een andere trainer id zorgt voor een verhoogde kans op eieren.
pi_133939125
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 11:52 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Ruilen voor een 6 iv pokemon van mij, mits male? Een andere trainer id zorgt voor een verhoogde kans op eieren.
Nee sorry, wil 'm echt gaan gebruiken. Heb wel een aantal 4iv en 5iv Marill's en Kabuto's over. :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133939382
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 12:12 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Nee sorry, wil 'm echt gaan gebruiken. Heb wel een aantal 4iv en 5iv Marill's en Kabuto's over. :)
Meh, heb een 6 iv pokemon nodig voor water groep 1 en 3, heb zelf 3 6iv pokemon voor de Dragon/Monster groep.
pi_133939477
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 12:20 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Meh, heb een 6 iv pokemon nodig voor water groep 1 en 3, heb zelf 3 6iv pokemon voor de Dragon/Monster groep.
Hmm, dat is dan wel weer interessant voor m'n Goodra. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133939635
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 12:24 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Hmm, dat is dan wel weer interessant voor m'n Goodra. :P
Plus, wiskundig gezien duurt het een stuk langer om een 6 iv dragon egg group te krijgen i.v.m. de stappen die per ei genomen moeten worden :P. Dus an sich is het een betere deal voor jou dan voor mij, maar ik heb juist te veel van deze mons in deze eigroep.
pi_133939933
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 12:30 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Plus, wiskundig gezien duurt het een stuk langer om een 6 iv dragon egg group te krijgen i.v.m. de stappen die per ei genomen moeten worden :P. Dus an sich is het een betere deal voor jou dan voor mij, maar ik heb juist te veel van deze mons in deze eigroep.
Ja snap ik, ik heb alleen niet veel interesse in willekeurige 6iv pokes. Tenzij ik ze kan ruilen voor iets wat ik zelf niet wil of ga gebruiken. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133940109
quote:
7s.gif Op donderdag 5 december 2013 12:41 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ja snap ik, ik heb alleen niet veel interesse in willekeurige 6iv pokes. Tenzij ik ze kan ruilen voor iets wat ik zelf niet wil of ga gebruiken. :P
Heb een 6 iv male axew, heb je gelijk de monster en dragon group gedekt.
pi_133940240
Is er iemand die een HA (Heavy Metal) Aron heeft?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_133948824
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 12:46 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Heb een 6 iv male axew, heb je gelijk de monster en dragon group gedekt.
Wat zou je daarvoor willen?
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133948926
quote:
7s.gif Op donderdag 5 december 2013 16:42 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Wat zou je daarvoor willen?
De kabuto dus :P,

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_133948978
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 16:45 schreef Arcadia het volgende:

[..]

De kabuto dus :P,

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Whehe, die 6iv Kabuto blijft. :P Maar zal nog even verder kijken en/of breeden. :)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133949006
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 16:46 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Whehe, die 6iv Kabuto blijft. :P Maar zal nog even verder kijken en/of breeden. :)
Oke, laat maar weten als je van gedachte verandert :P
pi_133949017
Axew heb ik niets mee en zou dan alleen nuttig zijn om een Goomy te breeden, dan kan ik ook nog wel een 5iv Snorlax misbruiken. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133949101
Ik kan je een 6 iv goomy geven als je wilt. En je kunt geen snorlax gebruiken om goomy te breeden. Snorlax is monster en goomy is dragon :P.
pi_133949535
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 16:50 schreef Arcadia het volgende:
Ik kan je een 6 iv goomy geven als je wilt. En je kunt geen snorlax gebruiken om goomy te breeden. Snorlax is monster en goomy is dragon :P.
Ah damn, dacht ook monster. ;( Maar ook weer voor die Kabuto zeker? :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133949600
quote:
10s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:01 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ah damn, dacht ook monster. ;( Maar ook weer voor die Kabuto zeker? :P
Ja 8-). Tenzij je andere 6 iv mons hebt
pi_133949655
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:03 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Ja 8-). Tenzij je andere 6 iv mons hebt
Nee helaas, het was letterlijk mijn 1e. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133949677
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:05 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Nee helaas, het was letterlijk mijn 1e. :')
Ik heb er 7 ofzo en 3 in de monster/dragon group :').
pi_133950337
Niemand een thick fat swinub/piloswine/mamoswine? Of een friend safari met die zwijntje er in
Ga weg
pi_133950375
(Die overigens alleen Superpower kan leren van die hoerige #$% grafaids gen V tutors)
Ga weg
pi_133950455
quote:
8s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:28 schreef Nikmans het volgende:
(Die overigens alleen Superpower kan leren van die hoerige #$% grafaids gen V tutors)
Ik heb een thick fat Marill met superpower en 4IVs. O+ Mag je zo hebben, was een misbaksel. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133950503
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:30 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik heb een thick fat Marill met superpower en 4IVs. O+ Mag je zo hebben, was een misbaksel. :P
Thanks, krijg ik dan gewoon kans op thick fat als ik hem breed met een random swinub?
Ga weg
pi_133950526
Ik heb namelijk echt uren torchick's zitten breeden met alleen een mannetje met speed boost en daar kwam helemaal niks uit volgens mij
Ga weg
pi_133950604
quote:
11s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Thanks, krijg ik dan gewoon kans op thick fat als ik hem breed met een random swinub?
80% kans met een female met thick fat, denk ik. Ben nog geen ervaren breeder. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133950642
quote:
11s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:31 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Thanks, krijg ik dan gewoon kans op thick fat als ik hem breed met een random swinub?
Nee. :P

Ik leen je mijn swinub, alright?
pi_133950717
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:36 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Nee. :P

Ik leen je mijn swinub, alright?
Waarom niet dan? :o
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133950873
quote:
5s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:39 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Waarom niet dan? :o
Want 2 verschillende pokemon, vrouwtje is trouwens degene die zijn ability doorgeeft.

Stel je voor vrouwtje heeft een ability, maar naast die ability is er nog een standaard ability. Maar er is ook nog een HA.

De kans om de ability door te geven dat het vrouwtje heeft: 60%
De kans om de ability te geven dat niet HA is: 40%
De kans om de HA te krijgen: 0%

Stel je voor het vrouwtje heeft de HA, maar er zijn nog 2 andere standaard abilities.

Kans om HA door te geven: 60%
Kans om normale ability 1 door te geven: 20%
Kans om normale ability 2 door te geven: 20%

Een vrouwtje is het enige dat relevant is om abilities door te geven, het mannetje maakt 0,0 uit. Het mannetje maakt alleen uit voor abilities mits je met een ditto breedt, maar dan kun je geen swinub krijgen op die manier.

Duidelijk?

Graag kabuto als betaling
pi_133950938
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:44 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Want 2 verschillende pokemon, vrouwtje is trouwens degene die zijn ability doorgeeft.

Stel je voor vrouwtje heeft een ability, maar naast die ability is er nog een standaard ability. Maar er is ook nog een HA.

De kans om de ability door te geven dat het vrouwtje heeft: 60%
De kans om de ability te geven dat niet HA is: 40%
De kans om de HA te krijgen: 0%

Stel je voor het vrouwtje heeft de HA, maar er zijn nog 2 andere standaard abilities.

Kans om HA door te geven: 60%
Kans om normale ability 1 door te geven: 20%
Kans om normale ability 2 door te geven: 20%

Een vrouwtje is het enige dat relevant is om abilities door te geven, het mannetje maakt 0,0 uit. Het mannetje maakt alleen uit voor abilities mits je met een ditto breedt, maar dan kun je geen swinub krijgen op die manier.

Duidelijk?

Graag kabuto als betaling
Whehe, duidelijk ja. De betaling moet ik je nog even schuldig blijven. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133950949
Overigens bloedirritant dat de daycare je eggmoves afleert.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133951048
quote:
8s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:46 schreef Seikcid het volgende:
Overigens bloedirritant dat de daycare je eggmoves afleert.
Heart scales ma nigguh.

Wil je trouwens battlen?
pi_133951295
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:49 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Heart scales ma nigguh.

Wil je trouwens battlen?
Geprobeerd met een Marill (lvl1) maar kreeg opmerking dat ie niets vergeten was nog. Klopt op zich maar had dan de egg move verwacht. Of bedoel je vasthouden tijdens breeden? Ook lastig met natures e.d.

Prima, zit alleen nog op m'n werk nu. ;(
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133951360
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:58 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Geprobeerd met een Marill (lvl1) maar kreeg opmerking dat ie niets vergeten was nog. Klopt op zich maar had dan de egg move verwacht. Of bedoel je vasthouden tijdens breeden? Ook lastig met natures e.d.

Prima, zit alleen nog op m'n werk nu. ;(
Als de ouders iets vergeten door middel van daycare, nadat je ze eruit hebt gehaald hebben ze egg move dus niet meer, dan kun je die dmv heart scales terughalen, kids die nooit de egg move hebben ontvangen zullen het ook nooit krijgen :P
pi_133952164
quote:
14s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:35 schreef Seikcid het volgende:

[..]

80% kans met een female met thick fat, denk ik. Ben nog geen ervaren breeder. :P
Maar dan krijg je een marill (ok misschien een mannetje)
Ga weg
pi_133952181
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:36 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Nee. :P

Ik leen je mijn swinub, alright?
Gaarne, volgens mij gaat ie ook prima in sand teams trouwens
Ga weg
pi_133952355
quote:
14s.gif Op maandag 2 december 2013 16:31 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Dankje. :P

Was uiteindelijk wel erg eenvoudig. Team was een 'rain dance' met Goodra, Kabutops, Ludicolo, Rotom-W, Azumarill en Gengar. *O* Allemaal level 65, alleen Rotom was nog 62. Geen enkel item nodig gehad tijdens een battle, en ik sloopte vrijwel alles met 1hko's. ;(
Oke nice!
De Elite Four en de Champion zijn in deze gen wel wat makkelijker dan de vorige gen ja :P
Nu op naar de Looker missions? :)
pi_133957656
@Sjiznit: Ik ben nu online, zie DM :)
pi_133968823
Fuck yeah Blaziken, Baton Pass drie speedboosts en een swordsdance naar Garchomp nadat ik je mon dood highjumpkick _O_
Ga weg
pi_133971084
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 december 2013 00:56 schreef Nikmans het volgende:
Fuck yeah Blaziken, Baton Pass drie speedboosts en een swordsdance naar Garchomp nadat ik je mon dood highjumpkick _O_
_o-

Garchomp is de enige Pokemon die ik regelmatig tegen kom die echt problemen geeft. Heb te veel met een weakness tegen earthquake :P
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  vrijdag 6 december 2013 @ 08:35:11 #209
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_133971402
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 december 2013 00:56 schreef Nikmans het volgende:
Fuck yeah Blaziken, Baton Pass drie speedboosts en een swordsdance naar Garchomp nadat ik je mon dood highjumpkick _O_
gewoon een spookje inzetten toch
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_133973123
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 20:43 schreef Flightguy1986 het volgende:
@Sjiznit: Ik ben nu online, zie DM :)
Gengar en ik zijn al homies for life!

Wel grappig wat een verschil die geanimeerde modellen maken ten opzichte van sprites voor je beleving. Hetzelfde als die spelwereld. Voegt ook heel veel beleving toe. Dam nog de extra toegankelijkheid met breeden en het feit dat je niet meer in Pokecenters hoeft te zijn om te traden/battlen etc. Ben nog steeds niet verveeld iig.

Nadat de Pokebank online is ga ik voor het eerst in mijn Pokemon carriere eens een poging wagen om de hele Pokedex te vullen. Moet te doen zijn al zullen sommige Pokemon wat lastig uit mijn oude games te halen zijn.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133973698
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 18:00 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Als de ouders iets vergeten door middel van daycare, nadat je ze eruit hebt gehaald hebben ze egg move dus niet meer, dan kun je die dmv heart scales terughalen, kids die nooit de egg move hebben ontvangen zullen het ook nooit krijgen :P
Ah ok, klinkt ook wat logischer ja. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133973731
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 10:33 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Gengar en ik zijn al homies for life!

Wel grappig wat een verschil die geanimeerde modellen maken ten opzichte van sprites voor je beleving. Hetzelfde als die spelwereld. Voegt ook heel veel beleving toe. Dam nog de extra toegankelijkheid met breeden en het feit dat je niet meer in Pokecenters hoeft te zijn om te traden/battlen etc. Ben nog steeds niet verveeld iig.

Nadat de Pokebank online is ga ik voor het eerst in mijn Pokemon carriere eens een poging wagen om de hele Pokedex te vullen. Moet te doen zijn al zullen sommige Pokemon wat lastig uit mijn oude games te halen zijn.
Ik heb hetzelfde inderdaad. Black was na red/blue weer mijn 1e maar heb aan Y nu al veel meer tijd besteed. Nooit eerder bezig geweest met IV breeding etc. maar dat blijkt best verslavend. *O*
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_133974973
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 december 2013 11:06 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik heb hetzelfde inderdaad. Black was na red/blue weer mijn 1e maar heb aan Y nu al veel meer tijd besteed. Nooit eerder bezig geweest met IV breeding etc. maar dat blijkt best verslavend. *O*
Hetzelfde verhaal voor mij idd :D
pi_133975793
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 10:33 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Gengar en ik zijn al homies for life!

Wel grappig wat een verschil die geanimeerde modellen maken ten opzichte van sprites voor je beleving. Hetzelfde als die spelwereld. Voegt ook heel veel beleving toe. Dam nog de extra toegankelijkheid met breeden en het feit dat je niet meer in Pokecenters hoeft te zijn om te traden/battlen etc. Ben nog steeds niet verveeld iig.

Nadat de Pokebank online is ga ik voor het eerst in mijn Pokemon carriere eens een poging wagen om de hele Pokedex te vullen. Moet te doen zijn al zullen sommige Pokemon wat lastig uit mijn oude games te halen zijn.
Ik en Alakazam ook

Trouwens, ik heb gister en vandaag ook die Honedge van jou gebruikt om te breeden, en ik heb nu een Male Honedge, Brave Nature, met perfect IVs in HP/Attack/Defense/Special Attack/Special Defense en 0IVs in Speed; echt geweldig :D
pi_133978607
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 12:33 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ik en Alakazam ook

Trouwens, ik heb gister en vandaag ook die Honedge van jou gebruikt om te breeden, en ik heb nu een Male Honedge, Brave Nature, met perfect IVs in HP/Attack/Defense/Special Attack/Special Defense en 0IVs in Speed; echt geweldig :D
Voor de liefhebber: heb nog een sloot 5 IV Eevee's. Hoop sassy en een paar andere natures.

Hehe, das wel heel mooi. Ik weet niet hoeveel IV's mijn Aegislash heeft in speed. Iig perfect op de andere 5. Is zon grappige pokemon om mee te vechten.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_133993112
Dankzij Arcadia ben ik over een paar daagjes van 6 werkbare mons naar 14 gegaan _O_
Ga weg
pi_134002136
Grrrr. Mijn Mild eevee schiet niet op. Al meer dan 10 gehad met 5 IV's alleen geen attack. Maar wil Attack en niet defense. :(
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134002390
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 22:52 schreef Sjiznit het volgende:
Grrrr. Mijn Mild eevee schiet niet op. Al meer dan 10 gehad met 5 IV's alleen geen attack. Maar wil Attack en niet defense. :(
Na 10 pokemon al geen geduld meer hebben.

quote:
6s.gif Op vrijdag 6 december 2013 19:51 schreef Nikmans het volgende:
Dankzij Arcadia ben ik over een paar daagjes van 6 werkbare mons naar 14 gegaan _O_
8-)

Heb zo halfuur je pickup team gebruikt, geen leftovers, heb toen een pokemon uit mijn berries gejaagd tijdens mijn routine, kwam er ineens leftovers!
pi_134002567
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 22:58 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Na 10 pokemon al geen geduld meer hebben.

Geduld heb ik nooit gehad ;). Maar het zullen er meer zijn geweest. Heb iig nog 11 5 IV mild Eevees in mn box. Komen van 2 5 IV ouders dus niet super. Hoe dan ook wanneer je een ouder zonder attack en een ouder zonder speed hebt en wel dus allemaal 5 iv met speed zonder attack hebt heb je wel ongeluk. Odds niet in mijn favour in dit geval.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134010327
quote:
0s.gif Op donderdag 5 december 2013 17:44 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Want 2 verschillende pokemon, vrouwtje is trouwens degene die zijn ability doorgeeft.

Stel je voor vrouwtje heeft een ability, maar naast die ability is er nog een standaard ability. Maar er is ook nog een HA.

De kans om de ability door te geven dat het vrouwtje heeft: 60%
De kans om de ability te geven dat niet HA is: 40%
De kans om de HA te krijgen: 0%

Stel je voor het vrouwtje heeft de HA, maar er zijn nog 2 andere standaard abilities.

Kans om HA door te geven: 60%
Kans om normale ability 1 door te geven: 20%
Kans om normale ability 2 door te geven: 20%

Een vrouwtje is het enige dat relevant is om abilities door te geven, het mannetje maakt 0,0 uit. Het mannetje maakt alleen uit voor abilities mits je met een ditto breedt, maar dan kun je geen swinub krijgen op die manier.

Duidelijk?

Graag kabuto als betaling
hoe is de kans op HA als je een mannetje gebruikt met een standaard ability en een ditto met HA of zonder HA?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134010568
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 december 2013 08:18 schreef MrMoon het volgende:

[..]

hoe is de kans op HA als je een mannetje gebruikt met een standaard ability en een ditto met HA of zonder HA?
0%

Ditto kan geen HA doorgeven
pi_134010636
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 09:03 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

0%

Ditto kan geen HA doorgeven
hmm vervelend.. ben namelijk op zoek naar een HA Aron, maar krijg via GTS en Wonder Trade alleen maar met standaard abilities.. dus ik hoopte dat te kunnen breeden zonder een met HA te hebben of met een Ditto..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134011341
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 09:03 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

0%

Ditto kan geen HA doorgeven
Correct.
pi_134012426
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 december 2013 22:58 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Na 10 pokemon al geen geduld meer hebben.

[..]

8-)

Heb zo halfuur je pickup team gebruikt, geen leftovers, heb toen een pokemon uit mijn berries gejaagd tijdens mijn routine, kwam er ineens leftovers!
Bij mij kostte het een uurtje denk ik
Ga weg
pi_134030696
Heeft iemand toevallig nog een mannelijke pokemon uit de Field egg group met 4 of 5 IVs over? Heb verschillende 4-5 IV en HA mon in de aanbieding

Bij voorbaat dank :)
pi_134030856
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 december 2013 22:11 schreef Flightguy1986 het volgende:
Heeft iemand toevallig nog een mannelijke pokemon uit de Field egg group met 4 of 5 IVs over? Heb verschillende 4-5 IV en HA mon in de aanbieding

Bij voorbaat dank :)
Heb een hoop Eevee's male met 5 IV's.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zondag 8 december 2013 @ 10:05:25 #227
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_134041501
quote:
14s.gif Op maandag 2 december 2013 18:07 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Hier iemand? Voeg me toe als je wilt. :)

0989-1981-0765
beetje mosterd na de maaltijd omdat je waarschijnlijk al iemand met dittos hebt gevonden maar heb je toegevoegd :P had tijdje niet gespeeld
pi_134045410
Kee en Maranga berries maaaaaaan
Ga weg
pi_134050221
Iemand die een 4IV Adamant Mawile wilt? Heb er nog best wat over in m'n breeding tour naar een 5IV, maar heb er nu wel een met HP/Att/Def/SpDef/Speed :)
pi_134060583
Heeft iemand een Shiny stone of Roserade te ruil? Ik heb Moon/Sun/Fire/Leaf/Water stones en nog wat andere items/Pokémon te ruil, roep maar :9
pi_134064746
Iemand met een Dewgong in zijn Friend Safari? Of iemand die er eentje voor mij heeft? Ik geef niks om IV's, dus elke is goed :)
pi_134070815
quote:
0s.gif Op zondag 8 december 2013 22:22 schreef Mystikvm het volgende:
Iemand met een Dewgong in zijn Friend Safari? Of iemand die er eentje voor mij heeft? Ik geef niks om IV's, dus elke is goed :)
Ik heb er wel eentje voor je, FC check ik morgen
Ga weg
pi_134072730
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 01:24 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb er wel eentje voor je, FC check ik morgen
Nice, ik heb er niks bijzonders voor terug, alleen maar waardeloze box-opvulling. Sorry ;( Dus die moet je maar weer op de wonder trade gooien.
pi_134073666
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 01:24 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Ik heb er wel eentje voor je, FC check ik morgen
Is al niet meer nodig, ik heb al een Seel :)
pi_134077228
quote:
1s.gif Op maandag 9 december 2013 09:57 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Is al niet meer nodig, ik heb al een Seel :)
Aight!
Ga weg
pi_134079819
Sowieso mega gengar _O_
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134081852
quote:
10s.gif Op maandag 9 december 2013 14:10 schreef Roburtt het volgende:
Sowieso mega gengar _O_
Gr gr smogon tiering council

Ga weg
  maandag 9 december 2013 @ 15:40:30 #239
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134082455
Smogon
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134082812
bommen en granaten
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134082838
Tevens, ik wilde weer aan pokémon beginnen, maar toen kwam Assassins Creed.
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134084124
quote:
10s.gif Op zondag 8 december 2013 10:05 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

beetje mosterd na de maaltijd omdat je waarschijnlijk al iemand met dittos hebt gevonden maar heb je toegevoegd :P had tijdje niet gespeeld
Klopt. :P Maar geen probleem.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_134086185
quote:
Ik zei het toch. Nu nog mega khan :P
  maandag 9 december 2013 @ 17:27:08 #244
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134086258
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 17:25 schreef Arcadia het volgende:

[..]

Ik zei het toch. Nu nog mega khan :P
Die hadden ze gelijk in de quickban moeten doen _O-
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134086325
Smogon. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_134086553
quote:
10s.gif Op maandag 9 december 2013 17:27 schreef Faux. het volgende:

[..]

Die hadden ze gelijk in de quickban moeten doen _O-
Yup :P
pi_134086880
En iedereen op random battle houdt zich ook aan die tiers natuurlijk :P

Maakt geen fluit uit als je op de 3DS battled, alleen op Showdown
pi_134086923
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 17:47 schreef Flightguy1986 het volgende:
En iedereen op random battle houdt zich ook aan die tiers natuurlijk :P

Maakt geen fluit uit als je op de 3DS battled, alleen op Showdown
Yeah precies, nu heb ik naast baton pass Blaziken nóg een uber in mijn online team _O_ Vet toch
Ga weg
pi_134086938
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 17:47 schreef Flightguy1986 het volgende:
En iedereen op random battle houdt zich ook aan die tiers natuurlijk :P

Maakt geen fluit uit als je op de 3DS battled, alleen op Showdown
Precies. Zie al dat ik mij wel ga houden aan die kinderachtige beperkingen en dan gesloopt worden door 6 legendaries. :{
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  maandag 9 december 2013 @ 17:58:16 #250
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134087233
Voor random battles werkt het inderdaad niet. Voor afgesproken battles werkt het wel, en goed :)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134087335
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 17:49 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Precies. Zie al dat ik mij wel ga houden aan die kinderachtige beperkingen en dan gesloopt worden door 6 legendaries. :{
Legendaries zie je eigenlijk amper online (maar zodra pokébank er is en ik mijn Ho-oh, Timid Kyogre etc kan overzetten een beetje meer _O_ ) en de meeste mensen die ze gebruiken zuigen toch ass. Het is een beetje het wilde westen :P En er zijn drie soorten spelers:

1: Mensen die niets weten en met hun singleplayer mons 6-0 ten onder gaan, dit is zo'n 75% van de playerbase, ik geef ze meestal een Charmander of Squirtle ofzo kado omdat ik me elke keer opnieuw schuldig voel na een slachting :P
2: Mensen met een team met mega Mewtwo, Yveltal/Xerneas, Zygarde, Moltres en twee starters/random mons, meestal zijn hun builds ass en boor je ze easy de grond in met één of twee slachtoffers, 20% ofzo van de playerbase
3: Mensen die daadwerkelijk weten wat ze doen, IV/EV bred/trained mons hebben met echte movesets waar je de meest epische games tegen speelt, meestal rematchwaardig en goed voor toffe battles op random momenten vanuit je acquaintances.

Voor normale battles moet je echt op fora zijn, of in dit topic of whatever en dan mag je er van uitgaan dan mensen zich gewoon aan die tiering houden.
Ga weg
pi_134087446
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 18:01 schreef Nikmans het volgende:
Voor normale battles moet je echt op fora zijn, of in dit topic of whatever en dan mag je er van uitgaan dan mensen zich gewoon aan die tiering houden.
Nee vind ik niet. Wellicht op het forum van Smogon of als het specifiek wordt gezegd maar ik erken Smogon niet als de 'autoriteit' die de regels kan en mag opleggen. Alleen al omdat ik geen zin heb in al die regels, moet wel leuk blijven.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_134087511
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 18:05 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Nee vind ik niet. Wellicht op het forum van Smogon of als het specifiek wordt gezegd maar ik erken Smogon niet als de 'autoriteit' die de regels kan en mag opleggen. Alleen al omdat ik geen zin heb in al die regels, moet wel leuk blijven.
Ik ook niet, daarom heb ik ook gewoon Blaziken en Mega Gengar in mijn team maar ik ben ook bereid tegen teams met Mewtwo enzo te spelen ermee :P
Sowieso Gengar tegen Mewtwo _O_ Gengar inswitchen tegen Mega Mewtwo X _O_
Ga weg
  maandag 9 december 2013 @ 18:08:37 #254
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134087559
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 18:05 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Nee vind ik niet. Wellicht op het forum van Smogon of als het specifiek wordt gezegd maar ik erken Smogon niet als de 'autoriteit' die de regels kan en mag opleggen. Alleen al omdat ik geen zin heb in al die regels, moet wel leuk blijven.
Ik heb hier ook een tijdje mee geworsteld. Smogon is inderdaad niet de autoriteit die regels kan opleggen en, gezien de wispelturige en arrogante crew, is dat maar goed ook. Maar aan de andere kant zijn het wel goede regels. Mega Gengar is, wat mij betreft, gewoon broken. Net als Speed Boost Blaziken. Grote voordeel van Smogon is dat ze alles heel precies onderzoeken waarmee je op zich op een redelijk gebalanceerde game komt.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  maandag 9 december 2013 @ 18:10:56 #255
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134087622
http://pokemonshowdown.com/replay/ubersbeta-68715936

En dit is waarom we sommige Pokémon verbannen _O-
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134087649
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 18:08 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ik heb hier ook een tijdje mee geworsteld. Smogon is inderdaad niet de autoriteit die regels kan opleggen en, gezien de wispelturige en arrogante crew, is dat maar goed ook. Maar aan de andere kant zijn het wel goede regels. Mega Gengar is, wat mij betreft, gewoon broken. Net als Speed Boost Blaziken. Grote voordeel van Smogon is dat ze alles heel precies onderzoeken waarmee je op zich op een redelijk gebalanceerde game komt.
Ik kan mij niet voorstellen dat de ontwerpers van het spel geen rekening houden met de balans.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  maandag 9 december 2013 @ 18:20:18 #257
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134087915
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 18:11 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik kan mij niet voorstellen dat de ontwerpers van het spel geen rekening houden met de balans.
Ze zullen er ongetwijfeld rekening mee gehouden hebben. Maar goed, een Geomancy Xerneas met dat ene item waardoor je niet een beurt hoeft te wachten + Fairy Aura is gigantisch sterk. Zelfde geldt voor Mega Blaziken. Not all Pokémon are created equal. Resultaat: om een redelijke kans te maken in een gevecht moet je sowieso een Uber in je team hebben. Bovendien zorgen de Smogon-banlijsten er ook voor dat je imo een leuker gevecht krijgt. Een Pokémon met Sand Veil/Snow Cloak + Minimize gaat ervoor zorgen dat je al je aanvallen mist, wat uiteraard zorgt voor veel frustratie en een gevecht dat meer leunt op geluk dan strategie. Sleep Clause is ook iets fijns, anders krijg je situaties als op de Video Game World Championships, waarbij de ene finalist het team van de ander compleet in slaap bracht.
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134088160
quote:
11s.gif Op maandag 9 december 2013 18:20 schreef Faux. het volgende:

[..]

Ze zullen er ongetwijfeld rekening mee gehouden hebben. Maar goed, een Geomancy Xerneas met dat ene item waardoor je niet een beurt hoeft te wachten + Fairy Aura is gigantisch sterk. Zelfde geldt voor Mega Blaziken. Not all Pokémon are created equal. Resultaat: om een redelijke kans te maken in een gevecht moet je sowieso een Uber in je team hebben. Bovendien zorgen de Smogon-banlijsten er ook voor dat je imo een leuker gevecht krijgt. Een Pokémon met Sand Veil/Snow Cloak + Minimize gaat ervoor zorgen dat je al je aanvallen mist, wat uiteraard zorgt voor veel frustratie en een gevecht dat meer leunt op geluk dan strategie. Sleep Clause is ook iets fijns, anders krijg je situaties als op de Video Game World Championships, waarbij de ene finalist het team van de ander compleet in slaap bracht.
Tja maar 'alles' heeft weer een counter. Er zijn pokes die stat changes negeren of kunnen hitten ongeacht de ability etc. Ik ben verre van ervaren qua battles e.d. maar toch, er zit een balans in.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  maandag 9 december 2013 @ 18:30:27 #259
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134088207
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 18:28 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Tja maar 'alles' heeft weer een counter. Er zijn pokes die stat changes negeren of kunnen hitten ongeacht de ability etc. Ik ben verre van ervaren qua battles e.d. maar toch, er zit een balans in.
Er zitten counters in, dat klopt :) Maar dat betekent dat je de metagame nog vaster zet. Dan moet je namelijk een aantal Ubers hebben om te sweepen plus een aantal counters om de Ubers van de ander te counteren. Dat geeft erg weinig ruimte voor creativiteit :P
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134088490
Sowieso komt een hele hoop balance/imbalance pas aan het licht als een spel daadwerkelijk gespeeld wordt, in tegenstelling tot het testpubliek waar Gamefreak ongetwijfeld mee werkt dat uit minder dan de miljoenen mensen bestaat die de game nu spelen.

Zie ook de nerfs/buffs in bepaalde moves zoals Hydro Pump die van 120 naar 110 BP is gegaan in X/Y etc.
Ga weg
  maandag 9 december 2013 @ 18:41:33 #261
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134088532
Ben ook benieuwd wat ze dachten toen ze Soul Dew voor Latios/Latias in het spel brachten :')
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134088553
quote:
10s.gif Op maandag 9 december 2013 18:10 schreef Faux. het volgende:
http://pokemonshowdown.com/replay/ubersbeta-68715936

En dit is waarom we sommige Pokémon verbannen _O-
Blaziken _O_
Ga weg
pi_134089646
Eindelijk! Een Jolly Torchic met Speed Boost, Baton Pass, en 5 IVs in alle stats voor een physical sweeper, en dat na 2 daagjes :D

Denk dat ik Baton Pass eruit knikker en er een full sweeper van maak, SD/Flare Blitz/HJK/Shadow Claw, go time >.<
pi_134104444
quote:
0s.gif Op maandag 9 december 2013 19:13 schreef Flightguy1986 het volgende:
Eindelijk! Een Jolly Torchic met Speed Boost, Baton Pass, en 5 IVs in alle stats voor een physical sweeper, en dat na 2 daagjes :D

Denk dat ik Baton Pass eruit knikker en er een full sweeper van maak, SD/Flare Blitz/HJK/Shadow Claw, go time >.<
Doe adamant dan :P
Ga weg
pi_134107358
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 december 2013 00:12 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Doe adamant dan :P
Speed is life :P Je wil als je op +1 zit niet outspeed worden door een tegenstander z'n Scarfer ;)
pi_134107786
Mijn eerste 6 IV Pokemon binnen. Helaas een Inkay met suction cups. Had contrary gewild. Daar nu wel een 5 IV versie van zonder sp. atk. Maar das nutteloos voor hem. Volgens mij echt een toffe Pokemon die mensen misschien wel zullen verassen als je daar mee aan komt.

Malamar heeft toegang tot superpower. Lekkere 120base power attack. Nadeel dat die je attack lowered. Gelukkig heb je daar dan contrary voor waardoor je attack stijgt :D. Beetje power uppen met een 120 base power aanval. Heb slechtere dingen meegemaakt. Daarnaast ook nog toffe dingen als topsy turvy die je tegenstanders power ups omdraait. Leuk voor speed boosts Blazikens en alles wat swords dance gebruikt etc.

Tis ook een mooie om te gebruiken tegen een Aegislash ofzo. Kings shield dropped natuurlijk ook normaal gesproken je attack.

Vanavond maar eens levelen en testen. Ben benieuwd.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134107992
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 08:13 schreef Sjiznit het volgende:
Mijn eerste 6 IV Pokemon binnen. Helaas een Inkay met suction cups. Had contrary gewild. Daar nu wel een 5 IV versie van zonder sp. atk. Maar das nutteloos voor hem. Volgens mij echt een toffe Pokemon die mensen misschien wel zullen verassen als je daar mee aan komt.

Malamar heeft toegang tot superpower. Lekkere 120base power attack. Nadeel dat die je attack lowered. Gelukkig heb je daar dan contrary voor waardoor je attack stijgt :D. Beetje power uppen met een 120 base power aanval. Heb slechtere dingen meegemaakt. Daarnaast ook nog toffe dingen als topsy turvy die je tegenstanders power ups omdraait. Leuk voor speed boosts Blazikens en alles wat swords dance gebruikt etc.

Tis ook een mooie om te gebruiken tegen een Aegislash ofzo. Kings shield dropped natuurlijk ook normaal gesproken je attack.

Vanavond maar eens levelen en testen. Ben benieuwd.
Contrary is geen Hidden Ability voor Malamar toch? Dan kan je ook gewoon die 6IV Inkay gaan trainen en een Ability Capsule gebruiken :)
pi_134108215
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 08:42 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Contrary is geen Hidden Ability voor Malamar toch? Dan kan je ook gewoon die 6IV Inkay gaan trainen en een Ability Capsule gebruiken :)
Hmm. Das ook nog een mogelijkheid. Maar goed, is special attack en ben niet van plan ook maar 1 special attack op hem te zetten. Dus ook niet heel nuttig en denk de grind niet waard.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134108449
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 december 2013 09:03 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Hmm. Das ook nog een mogelijkheid. Maar goed, is special attack en ben niet van plan ook maar 1 special attack op hem te zetten. Dus ook niet heel nuttig en denk de grind niet waard.
Dan heeft het weinig zin idd ja
pi_134108727
Inkay betekende wel het afronden van breeden van mijn tweede set van 5 (Gengar, Kangaskhan, Abra, Inkay en Squirtle en had dan al Azumarill, shiny Sylveon, shiny Venusaur, Aegislash en Gardevoir).
Had mijn Eevee set (shiny Umbreon (L), Glaceon, Espeon, Flareon, Vaporeon en Jolteon) ook klaar staan voor de nieuwe playthrough. Alleen niet ge-ev trained maar daar ga ik denk niet zo veel moeite in steken. Misschien alleen ff 4 stats kiezen om met die EV items te trainen. Of gewoon toch maar doen. Alleen zo saai die minigames.

Al met al toch al een flinke stal aan goed gebreedde Pokemons zo.

Nu eens bedenken welke ik hierna wil gaan breeden. Misschien toch een nieuwe Charizard. Wilde ook een Lapras en Dragonite. Eventueel een shiny Ninetails en Metagross. Zat ook aan Arcinine te denken. En Mr. Mime. Das echt een verontrustende Pokemon.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134114011
quote:
14s.gif Op maandag 9 december 2013 18:40 schreef Nikmans het volgende:
Sowieso komt een hele hoop balance/imbalance pas aan het licht als een spel daadwerkelijk gespeeld wordt, in tegenstelling tot het testpubliek waar Gamefreak ongetwijfeld mee werkt dat uit minder dan de miljoenen mensen bestaat die de game nu spelen.

Zie ook de nerfs/buffs in bepaalde moves zoals Hydro Pump die van 120 naar 110 BP is gegaan in X/Y etc.
Het is niet ondenkbaar dat ze iets van een simulatie draaien naast testen in de praktijk.

De regels van Smogon voelen te vaak aan als van die mensen die ook in andere RPG's zichzelf graag allerlei extra regels (verboden om fast travel te gebruiken bv) opleggen.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_134197793
Is er nog iemand die me even kan helpen mijn Kadabra te evolueren? Heen en weer ruilen dus. Heb dan voor de liefhebber nog wel wat 5iv pokemons.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134214931
quote:
0s.gif Op donderdag 12 december 2013 19:06 schreef Sjiznit het volgende:
Is er nog iemand die me even kan helpen mijn Kadabra te evolueren? Heen en weer ruilen dus. Heb dan voor de liefhebber nog wel wat 5iv pokemons.
Sure, maar kan wel pas vanavond..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134215318
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 06:56 schreef MrMoon het volgende:

[..]

Sure, maar kan wel pas vanavond..
Denk dat ik er vanavond misschien niet ben. Eventueel tussen half 7 en 7. Morgen wel beschikbaar :)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134215515
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 08:13 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Denk dat ik er vanavond misschien niet ben. Eventueel tussen half 7 en 7. Morgen wel beschikbaar :)
Ik denk dat tussen half 7 en 7 wel moet lukken, maar kan niks toezeggen :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134215580
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 08:13 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Denk dat ik er vanavond misschien niet ben. Eventueel tussen half 7 en 7. Morgen wel beschikbaar :)
Ik wil anders ook best helpen, ik heb nog een scyther die ik wil laten evolueren. Of iemand helpt mij natuurlijk :P
pi_134216126
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 08:41 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Ik wil anders ook best helpen, ik heb nog een scyther die ik wil laten evolueren. Of iemand helpt mij natuurlijk :P
dat kan ook vanavond wel :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134220819
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 december 2013 09:18 schreef MrMoon het volgende:

[..]

dat kan ook vanavond wel :)
Al ben ik er niet heel lang vanavond, gok ergens tussen half 7 en 8
  vrijdag 13 december 2013 @ 12:40:06 #279
340799 Madame_Paon
We're gonna die young
pi_134220975
Join Avenue in White 2 op level 100. _O_ Het heeft maar 7 maanden geduurd. :')
Ik merk toch dat ik White 2 weer veel meer speel dan X. In X heeft mijn poppetje bijna alle kleren ( O-) ), maar op de trainer costumisation na, vind ik het spel toch niet zo heel leuk.
In White 2 blijft er toch veel meer te doen na de Elite Four.

Is er eigenlijk nog een manier om event-only legendaries te krijgen nadat het event is afgelopen? Want het is best wel kut dat ik mijn Pokédex niet vol kan maken omdat ik wat events heb gemist.
There's a lesson that you always have to learn
Through the consequence of fire comes the burn
pi_134221282
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 12:40 schreef Madame_Paon het volgende:
Join Avenue in White 2 op level 100. _O_ Het heeft maar 7 maanden geduurd. :')
Ik merk toch dat ik White 2 weer veel meer speel dan X. In X heeft mijn poppetje bijna alle kleren ( O-) ), maar op de trainer costumisation na, vind ik het spel toch niet zo heel leuk.
In White 2 blijft er toch veel meer te doen na de Elite Four.

Is er eigenlijk nog een manier om event-only legendaries te krijgen nadat het event is afgelopen? Want het is best wel kut dat ik mijn Pokédex niet vol kan maken omdat ik wat events heb gemist.
Ik startte gisteren even mijn oude spellen op. Moest even slikken. Grafisch is er toch wel echt heel veel veranderd ;)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134226876
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 12:35 schreef Lhyanna het volgende:

[..]

Al ben ik er niet heel lang vanavond, gok ergens tussen half 7 en 8
ik ga mijn best doen om er dan te zijn :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_134232658
Ik ben er nu in ieder geval. Ingame Rolf. Trade maar als een van jullie me zien. Zal hetzelfde doen. Toch Charmanders aan het breeden ;)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134232703
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 december 2013 18:21 schreef Sjiznit het volgende:
Ik ben er nu in ieder geval. Ingame Rolf. Trade maar als een van jullie me zien. Zal hetzelfde doen. Toch Charmanders aan het breeden ;)
Ik ben die patch aan het zoeken, maar ik snap dr helemaal niks van >.>
Krijg hem of niet gevonden, of hij is nu bezig met installeren maar dat zie ik iig nergens

Edit: Al gelukt....
pi_134258407
Fuck. Wil ik mijn ditto terug in een box stoppen na breeden release ik hem..... met destiny knot.

Gelukkig is er nog een te vinden maar wel zonde van mn ditto. Was mn enige 3 iv met special attack.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134259193
Iemand een battle nu?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134262360
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 december 2013 14:19 schreef Roburtt het volgende:
Iemand een battle nu?
Kom vechten
Ga weg
pi_134266046
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 december 2013 16:38 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Kom vechten
Was alweer weg :+
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_134266982
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 december 2013 18:52 schreef Roburtt het volgende:

[..]

Was alweer weg :+
Nu?
Ga weg
pi_134273564
Nieuwe lichting Pokemon gebreed en ge-evtrained :D Merk dat ik meer aan het breeden ben dan battlen. Maar goed, ben ook altijd meer een verzamelaar van allerlei zooi geweest. Ditmaal een goede Charmander, Goomy, Scyther en Lapras.

Merk dat ik nu nog wel een hoop getrainede en gelevelde pokemon heb met nog net niet alle goede attacks die ik wil. Misschien binnenkort maar eens goed naar kijken.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134293394
Ha, top. Had een van mn shiny Nidoran females op de GTS gezet voor een Yveltal. Die is getrade :)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134302597
Kun je in de 3e game van iedere generatie (platinum, crystal etc) allebei de oude legendaries vangen?
Ga weg
pi_134302663
Oftewel als ik een Xerneas wil kom ik dan aan het resetten voor een 2e Yveltal om te ruilen of kan ik wachten op Z en ze gewoon allebei vangen
Ga weg
  zondag 15 december 2013 @ 20:29:00 #293
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_134303873
quote:
11s.gif Op zondag 15 december 2013 20:01 schreef Nikmans het volgende:
Kun je in de 3e game van iedere generatie (platinum, crystal etc) allebei de oude legendaries vangen?
platinum geloof ik niet
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_134307555
Ik ben aan het twijfelen om te gaan resetten, gewoon voor extra legendaries en megastones als ruilvoer
Ga weg
pi_134308566
quote:
11s.gif Op zondag 15 december 2013 21:23 schreef Nikmans het volgende:
Ik ben aan het twijfelen om te gaan resetten, gewoon voor extra legendaries en megastones als ruilvoer
Wilde ik eerst ook doen. Alleen dan met de Pokebank. MAar dat je geen items op die pokebank kan zetten verpestte dat plan :P
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134308722
quote:
0s.gif Op zondag 15 december 2013 21:41 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Wilde ik eerst ook doen. Alleen dan met de Pokebank. MAar dat je geen items op die pokebank kan zetten verpestte dat plan :P
Even ruilen met iemand lijkt me
Ga weg
pi_134308783
quote:
14s.gif Op zondag 15 december 2013 21:45 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Even ruilen met iemand lijkt me
Klopt, alleen ik ben liever alleen van mezelf afhankelijk ;) Daarnaast zijn het zo 30 items die ik wil bewaren en om dat nou met iemand anders te gaan ruilen is een hoop gedoe. Vind het al vervelend om mijn Pokemon te laten evolueren via trade.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_134310435
Eevee's breeden en met een stukje karton onder het pookje rondjes om de Eiffeltoren rijden voor de synchronize zodat ik meer kans heb op een fatsoenlijke Mewtwo/Zygarde, aww yeah _O_
Ga weg
pi_134326992
quote:
10s.gif Op zondag 15 december 2013 22:20 schreef Nikmans het volgende:
Eevee's breeden en met een stukje karton onder het pookje rondjes om de Eiffeltoren rijden voor de synchronize zodat ik meer kans heb op een fatsoenlijke Mewtwo/Zygarde, aww yeah _O_
Een lucifer werkt ook goed. :P
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_134327305
quote:
14s.gif Op maandag 16 december 2013 13:51 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Een lucifer werkt ook goed. :P
Wat een gegrind, echt, maar mijn Timid Mewtwo gaat het waard zijn
Ga weg
pi_134327313
En dicht
Ga weg
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')