abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:19:10 #1
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132520325


Waar ben ik nu weer beland?
Welkom in het centrale Pokémon topic op FOK!! Voor de release van Black & White kreeg elk deel zijn eigen topic, maar die liepen, zodra de game een paar maanden uit was, niet bijzonder goed meer. Hoeft ook niet, maar hopelijk krijgt de franchise op deze manier een impuls op het forum. Bovendien kun je hier ook terecht met vragen en opmerkingen over de vele andere games uit zowel de hoofdserie als alle spin-offs.

Hoewel ik denk dat iedereen wel weet waar Pokémon over gaat, toch even een korte uitleg, te beginnen met de geschiedenis.

De geschiedenis van Pokémon, dat is vast reuze interessant.
Dat is het zeker! Het begon allemaal met Pokémon Red, Green en Blue in Japan, waar ze in 1996-1997 verschenen op de Game Boy. De games werden een groot succes, niet alleen in het Aziatische land, maar ook in Noord-Amerika, Australië en Europa, waar Pokémon Red en Blue in 1998-1999 uitkwamen. Een jaar later verscheen ook nog Pokémon Yellow, dat gericht was op fans van de tekenfilmserie (animé). Deze vier games vormden uiteindelijk de eerste generatie, bestaande uit 151 Pokémon.

De tweede generatie zag in 2000-2001 het levenslicht, volledig in kleur op de GameBoy Color. Pokémon Gold en Silver, en uiteindelijk ook Pokémon Crystal, voegden een heel aantal nieuwe features toe aan de sterke fundering die gelegd was met de eerste generatie; features die we tien jaar later, ondertussen in de vijfde generatie, nog steeds tegenkomen. Naast 100 nieuwe pokémon werden bijvoorbeeld ook breeding, de dag/nacht cyclus en de optie om als meisje te spelen geďntroduceerd.

Hoewel de initiële hype rond Pokémon toen al weg was, verkochten de games uit de tweede generatie goed en werd er een derde generatie aangekondigd. Pokémon Ruby en Sapphire kwamen in 2002-2003 uit en voerden de speler weg van de twee provincies uit de eerste twee generaties (Kanto en Johto). Daarvoor in de plaats werd het eiland Hoenn geďntroduceerd, waar 135 nieuwe pokémon gevangen konden worden. Dit bracht het totaal aantal pokémon op 386. Deze games, die op de Game Boy Advance uitkwamen, konden echter niet ruilen met games uit de eerste twee generaties. Daardoor waren 184 van 251 originele pokémon niet beschikbaar in het spel, een tegenvaller in een franchise die als motto "Gotta catch 'em all!" heeft. Dit werd echter opgelost met de introductie van Pokémon FireRed en LeafGreen, remakes van de games waar het allemaal mee begon, vijf jaar eerder. Later kwam er ook nog Pokémon Emerald uit, een geüpgrade versie van Ruby en Sapphire, die onder andere de Battle Frontier met zich meebracht.

De vierde generatie begon in 2006-2007, met de release van Pokémon Diamond en Pearl, de eerste games uit de main serie die voor de Nintendo DS ontwikkeld werden. De graphics waren sterk verbeterd en voor het eerst kon men via het internet ruilen en vechten met mensen over de hele wereld. Er werden 107 nieuwe pokémon geďntroduceerd, waarmee het totaal op 493 uit kwam. Ondertussen werd er druk gespeculeerd over remakes van Gold en Silver, die in 2009-2010 uitkwamen als Pokémon HeartGold en SoulSilver. Tussendoor werd ook nog Platinum uitgebracht, een verbeterde versie van Diamond en Pearl.

Met de release van Pokémon Black en White, september 2010 in Japan en maart 2011 in de rest van de wereld, is de franchise aangekomen bij de vijfde generatie, die gezien kan worden als een "reboot"; een nieuw begin. De speler wordt meegenomen naar het compleet nieuwe Unova, een gebied gebaseerd op New York, waar hij/zij 156 nieuwe pokémon kan vangen. Pokémon uit de eerdere generaties worden pas later in de game beschikbaar, waarmee de game breekt met een lange traditie van bijvoorbeeld Geodudes en Zubats die in elke cave te vinden waren, in/op welke provincie/eiland de game ook plaatshad.

In 2012 zijn Black 2 en White 2 uitgekomen. Het speelt zich wederom af in Unova, maar wel 2 jaar dan Black en White. Er is dan ook behoorlijk wat veranderd in de regio. Dit keer kun je vanaf het begin Pokémon van alle generaties vangen.

Januari 2013 zijn X & Y, de eerste spellen van de 6e generatie aangekondigd. De spellen komen uit in oktober. Nieuw is ook dat deze spellen alleen speelbaar zijn op een Nintendo 3DS.

De Pokémon franchise is na zestien jaar nog altijd zeer populair en er staan ongetwijfeld nieuwe games in de franchise gepland.

Allemaal leuk en aardig, maar ik heb nog nooit een Pokémon game gespeeld. Wat moet ik me erbij voorstellen?
Pokémon is een zogenaamde Role Playing Game waarin je als speler de rol aanneemt van een beginnende Pokémon trainer. Je krijgt aan het begin van het spel je eerste pokémon, een klein en kleurrijk monstertje, waarmee je vervolgens door de wereld trekt met als doel de beste Pokémon trainer allertijden te worden. Dat doel bereik je door onderweg pokémon te vangen en te trainen, andere trainers te verslaan en badges te verdienen bij Gym Leaders. Ook krijg je te maken met criminele organisaties, die pokémon willen gebruiken om hun snode plannen werkelijkheid te laten worden. Aan jou en je pokémon om hen tegen te houden en om je sterker te tonen dan alle andere trainers in de game. Alleen dan mag je jezelf de Champion noemen...

Dat is het verhaal, vertel ook eens wat over de gameplay.
Zoals gezegd gaat het erom dat je pokémon vangt en traint. Dit doe je door met andere pokémon te vechten in een soort opgeblazen vorm van rock-paper-scissors. Iedere pokémon heeft namelijk een bepaald type, zoals Fire, Grass of Water. Elke type heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou als speler om die uit te buiten. Er zijn in totaal zeventien types in totaal, die veelal in combinaties voorkomen, waardoor je goed moet nadenken welke pokémon en welke aanvallen je gebruikt.

Er zijn echter nog duizend andere dingen om rekening mee te houden. Stats zijn erg belangrijk, zij geven aan op welk gebied je pokémon sterk is. Items spelen ook een cruciale rol, een potion kan het verschil maken tussen eeuwige glorie en bitter verlies. Dan zijn er ook nog weersomstandigheden, aandoeningen zoals verlamming en vergiftiging... teveel om op te noemen. Ik zou zeggen: gewoon spelen die game, dan leer je het vanzelf wel.

Ik las ook iets over spin-offs...
Klopt. Naast de games uit de zogenaamde "main franchise" zijn er ook een heel aantal spin-offs ontwikkeld. Ik ga ze niet allemaal opnoemen en beschrijven; dit zijn waarschijnlijk de bekendste op een rijtje:

- Pokémon Stadium en Pokémon Stadium 2. Games voor de Nintendo 64 console van Nintendo, waarmee de pokémon uit de handheld games in 3D op je televisie met elkaar konden vechten.
- Pokémon Pinball. Spreekt voor zich lijkt me. Later kwam er een vervolg uit onder de naam "Pokémon Pinball Ruby & Sapphire".
- Pokémon Snap. Een spel voor de Nintendo 64, waarin je als een jongen genaamd Todd Snap foto's moest maken van Pokémon. In 3D, dus cooler dan het klinkt. Écht.
- Pokémon Colosseum en Pokémon XD: Gale of Darkness. De opvolgers van Pokémon Stadium, uitgebracht op de GameCube. Beide games hadden, naast de (multiplayer)stadiongevechten ook een singleplayer mode, waarin je Pokémon op een speciale manier moest vangen in een land genaamd "Orre".
- Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Blue Rescue Team. Opvallend doordat je als speler in de huid van een daadwerkelijke pokémon kroop én dat de rode versie voor de Game Boy Advance ontwikkeld was en de blauwe versie voor de Nintendo DS. Later kwamen er nog eens drie vervolgen uit, deze allemaal enkel voor de Nintendo DS en gebaseerd op de vierde generatie, waar de originele games gebaseerd waren op de derde.
- Pokémon Ranger. In deze game, waar later nog eens twee vervolgen op uitkwamen, speel je een ranger, die met behulp van pokémon, maar zonder ze te vangen, de balans van de natuur bewaakt. Één van de leuke spin-offs volgens mij, al heb ik ze nog nooit zelf gespeeld.

Juist ja. Geef eens een aantal linkjes, het is me nog niet helemaal duidelijk allemaal.
Officiële sites:
- Nederland
- Noord-Amerika
- Japan

Fansites:
- Serebii Pokédex - Een database met daarin alle pokémon, de aanvallen die ze kunnen leren, de stats die ze hebben, locaties in de game... Erg handig als je snel iets op moet zoeken over een pokémon.
- Serebii Pokéarth - Een database ingedeeld op locatie. Alle routes, alle caves en alle steden staan erin, samen met de pokémon én de trainers die je op die locatie kunt vinden.
- Bulbapedia - Wikipedia... Pokémon style. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat je hier bakken vol info kunt vinden.

En om af te sluiten, de mascotte van dit alles:



D'aaaaaawwwww. O+

Game on!

Trading zone:
Gen 1

Gen 2

Gen 3

Gen 4

Gen 5

Friendcodes Pokémon X/Y
http://wiki.fok.nl/index.php/Pokemon

Wil je ook in deze lijst?
Voeg het toe aan de Wiki!
Noteer het als volgt: FC - FOK! username - Mii name - Ingame name

Friendsafari types en pokémons
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Regels van het chainen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:20:06 #2
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132520346
Yes! Exp share gescoord hoor.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132520389
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:20 schreef SGYENZO het volgende:
Yes! Exp share gescoord hoor.
Alsof je 'm kunt weigeren.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 18:42:13 #4
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132521030
quote:
9s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:21 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Alsof je 'm kunt weigeren.
_O-
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132521436
LOL shiny magikarp na een chain van 4

Edit en nog een na 15.

[ Bericht 31% gewijzigd door Grandesco op 24-10-2013 19:05:11 ]
pi_132521956
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:53 schreef Grandesco het volgende:
LOL shiny magikarp na een chain van 4

Edit en nog een na 15.
Heftig! Ik denk niet dat mijn jaloezie overtroffen kan worden haha
pi_132522110
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:06 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Heftig! Ik denk niet dat mijn jaloezie overtroffen kan worden haha
Ik zal er een voor je zoeken :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:12:26 #8
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132522190
Pff kga er ook maar ff eentje opvissen als dat lukt
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:44:08 #9
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132523494
Het lukt niet :(

edit: laat maar, heb hem binnen.. kgooide een repeatball en hij klapte dicht na een keer rollen :')
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132523887
Ik denken dat ik slim was. Ging 5 eggs timen dat ze precies hetzelfde moment hatchten. Saven vlak ervoor en dan elke keer 5 eggs achter elkaar laten hatchen. Maar goed. DNA is al bepaald dus bij het krijgen van het ei :P Weg slim plannetje.

Iemand nog een van de 1300 nidorans nodig die ik heb? Inmiddels lopen er echt kuddes nidoran rond de day care.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:55:24 #11
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132524043
quote:
9s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 18:21 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Alsof je 'm kunt weigeren.
Dat kan. Je moet naar de uitgang in Eterna City, en dan tegen Dawn's pa praten. Anders krijg je niks.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:57:06 #12
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132524129
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:44 schreef gazhims3lv het volgende:
Het lukt niet :(

edit: laat maar, heb hem binnen.. kgooide een repeatball en hij klapte dicht na een keer rollen :')
Hoe heet dat ook alweer?
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:57:06 #13
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132524131
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:55 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Dat kan. Je moet naar de uitgang in Eterna City, en dan tegen Dawn's pa praten. Anders krijg je niks.
Alsof je met het spel verder kan als je niet naar de uitgang van Eterna City ben geweest.
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:57:29 #14
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132524153
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:57 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Hoe heet dat ook alweer?
dichtklappen :D
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:59:22 #15
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132524242
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:57 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Alsof je met het spel verder kan als je niet naar de uitgang van Eterna City ben geweest.
quote:
tegen Dawn's pa praten
Lezen he :P
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 19:59:49 #16
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132524270
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:57 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

dichtklappen :D
Nee, dat het na 1x al gaat.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132524285
quote:
1s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 19:57 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

Hoe heet dat ook alweer?
Critical capture.
  donderdag 24 oktober 2013 @ 20:02:46 #18
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132524394
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:00 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Critical capture.
Tof, kan je er voor de rest nog wat mee?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  donderdag 24 oktober 2013 @ 20:03:59 #19
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132524452
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:00 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Critical capture.
Thanks!
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  donderdag 24 oktober 2013 @ 20:08:27 #20
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132524689
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:02 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Tof, kan je er voor de rest nog wat mee?
http://bulbapedia.bulbaga(...)_effectiveness_rates
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132525187
Kleine kans van slagen, ik weet het, maar is er toevallig iemand met Ditto in z'n Friend Safari?
Wil me toch aan het breeden gaan wagen, en dan is FS Ditto net wat fijner dan 'gewone' uit Pokemon Village...
  donderdag 24 oktober 2013 @ 20:24:35 #22
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132525438
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:18 schreef Flightguy1986 het volgende:
Kleine kans van slagen, ik weet het, maar is er toevallig iemand met Ditto in z'n Friend Safari?
Wil me toch aan het breeden gaan wagen, en dan is FS Ditto net wat fijner dan 'gewone' uit Pokemon Village...
Er is hier iemand die een ditto in zijn safari heeft.. zal zo even kijken wie
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132525623
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:24 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Er is hier iemand die een ditto in zijn safari heeft.. zal zo even kijken wie
Hartelijk dank :)

BTW, hoe voeg ik mezelf + FC toe aan de wiki? Ook wel handig om ff te doen lijkt me
  donderdag 24 oktober 2013 @ 20:29:47 #24
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132525676
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:28 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Hartelijk dank :)

BTW, hoe voeg ik mezelf + FC toe aan de wiki? Ook wel handig om ff te doen lijkt me
Account aanmaken op fokwiki
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132525811
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:29 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Account aanmaken op fokwiki
Dank, en gelukt :)
pi_132527432
Ik ga denk ik ook even iedereen in de wiki toevoegen, hoop dat jullie dat niet erg vinden
En voel je vrij om mij toe te voegen natuurlijk :)
pi_132527464
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:06 schreef Flightguy1986 het volgende:
Ik ga denk ik ook even iedereen in de wiki toevoegen, hoop dat jullie dat niet erg vinden
En voel je vrij om mij toe te voegen natuurlijk :)
Als je niemand laat weten dat je hem/haar hebt toegevoegd zal het weinig nut hebben :P
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_132527547
quote:
7s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:07 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

Als je niemand laat weten dat je hem/haar hebt toegevoegd zal het weinig nut hebben :P
Mmh, goed punt op zich, maareh, wat is een makkelijke praktische manier om het iedereen dan even te laten weten?
  donderdag 24 oktober 2013 @ 21:09:39 #29
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132527590
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:08 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Mmh, goed punt op zich, maareh, wat is een makkelijke praktische manier om het iedereen dan even te laten weten?
Toevoegen aan de wiki en hier vermelden :)
pi_132527626
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:09 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Toevoegen aan de wiki en hier vermelden :)
Dus wat ik heb gedaan eigenlijk? :P
pi_132527653
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:08 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Mmh, goed punt op zich, maareh, wat is een makkelijke praktische manier om het iedereen dan even te laten weten?
DM'en
Het is geel en staat in mijn ondertitel!
3DS friend code: 2191-7623-9035
pi_132527787
BTW, gazhims3lv, heb je nog kunnen vinden wie er Ditto in zijn/haar Friend Safari had?
pi_132527803
quote:
7s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:10 schreef Jesse_ het volgende:

[..]

DM'en
Roger
pi_132527907
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:12 schreef Flightguy1986 het volgende:
BTW, gazhims3lv, heb je nog kunnen vinden wie er Ditto in zijn/haar Friend Safari had?
Mystikvm heeft Ditto in zijn FS.
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
pi_132527929
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:15 schreef Metonae het volgende:

[..]

Mystikvm heeft Ditto in zijn FS.
Hartelijk dank
pi_132528079
Ah, fark, nog niet lang genoeg lid om PM's te kunnen verzenden, balen

Morgen zou het moeten kunnen
  donderdag 24 oktober 2013 @ 21:23:03 #37
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132528290
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:18 schreef Flightguy1986 het volgende:
Ah, fark, nog niet lang genoeg lid om PM's te kunnen verzenden, balen

Morgen zou het moeten kunnen

Kunnen DMs ook nog niet?
pi_132528716
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:23 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Kunnen DMs ook nog niet?
Ah, die gelukkig wel, bedankt voor de tip
  donderdag 24 oktober 2013 @ 21:39:08 #39
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132529092
Waar kan ik die ditto trouwens vangen?
pi_132529125
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:39 schreef Lollertrolle het volgende:
Waar kan ik die ditto trouwens vangen?
'Gewone' Ditto in Pokemon Village

Verder dus in sommige Friend Safaris
  donderdag 24 oktober 2013 @ 21:41:52 #41
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132529224
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:39 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

'Gewone' Ditto in Pokemon Village

Verder dus in sommige Friend Safaris
Op een specifieke plek in pokeman village of gewoon random?
pi_132529280
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:41 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Op een specifieke plek in pokeman village of gewoon random?
Gewoon random bij mijn weten, ik ben er een of twee tegengekomen
  donderdag 24 oktober 2013 @ 21:43:31 #43
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132529293
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 21:43 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Gewoon random bij mijn weten, ik ben er een of twee tegengekomen
Dan maar eens op zoek gaan, dank je :P
  donderdag 24 oktober 2013 @ 21:55:09 #44
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132529874
Yay, heb een chespin gekregen :)
pi_132530233
Ehrmagawd, a wild Ditto appeared!
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:03:31 #46
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132530258
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:03 schreef Flightguy1986 het volgende:
Ehrmagawd, a wild Ditto appeared!
Vang dat ding :(
pi_132530324
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:03 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Vang dat ding :(
False Swipe'd met Pangoro, nu tijd voor Venusaur's Sleep Powder...

EDIT: En hebbes :D
pi_132530445
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 20:32 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Dank, en gelukt :)
heb je ook toegevoeg:)
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:09:00 #49
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132530538
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:05 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

False Swipe'd met Pangoro, nu tijd voor Venusaur's Sleep Powder...

EDIT: En hebbes :D
En ik heb een goldeen :@
pi_132530577
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:07 schreef hylian het volgende:

[..]

heb je ook toegevoeg:)
Check

quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:09 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

En ik heb een goldeen :@
Gefeliciteerd :P
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:10:44 #51
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132530613
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:10 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Check

[..]

Gefeliciteerd :P
Tja, verschil moet er natuurlijk zijn :7
pi_132530648
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:10 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Tja, verschil moet er natuurlijk zijn :7
Zekers

Nog geen idee of mijn wilde Ditto uberhaupt bruikbare IVs heeft, we zullen zien, nog even ronddwalen door Pokemon Village :)
pi_132530667
Ah, en daar is roze blob numero 2 :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:14:35 #54
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_132530776
Binnenkort ook Pokemon X of Y halen maar eerst moet ik een nintendo 3ds xl halen
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoroďd: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:15:18 #55
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132530821
quote:
10s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:14 schreef Anonymousz het volgende:
Binnenkort ook Pokemon X of Y halen maar eerst moet ik een nintendo 3ds xl halen
Of een 2ds :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:16:02 #56
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_132530876
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:15 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Of een 2ds :)
kan ook natuurlijk
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoroďd: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:19:35 #57
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132531061
quote:
14s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:16 schreef Anonymousz het volgende:

[..]

kan ook natuurlijk
Nog geen voorkeur?
pi_132531281
Wat was de message ook al weer voor 31 IVs? 'Stats like those, they simply can't be beat!' ?
pi_132531498
Haha, Ditto tijd

Bedankt Mystikvm :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:31:46 #60
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_132531646
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:19 schreef Lollertrolle het volgende:

[..]

Nog geen voorkeur?
ik ga voor 3ds xl denk ik :)
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoroďd: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
pi_132531870
Toch geen Ditto voor Mystikvm? Menu wanneer je je friend kiest wiens safari je ingaat geeft maar 2 van de 3 mon aan, en ben nu Aipom en Audino tegengekomen...
Bummer :(

Magoed, Ambipom kan ik ook lol mee beleven gelukkig :)
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:36:29 #62
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132531871
quote:
7s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:31 schreef Anonymousz het volgende:

[..]

ik ga voor 3ds xl denk ik :)
Dat is nooit verkeerd :P
  donderdag 24 oktober 2013 @ 22:36:53 #63
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132531892
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:36 schreef Flightguy1986 het volgende:
Toch geen Ditto voor Mystikvm? Menu wanneer je je friend kiest wiens safari je ingaat geeft maar 2 van de 3 mon aan, en ben nu Aipom en Audino tegengekomen...
Bummer :(

Magoed, Ambipom kan ik ook lol mee beleven gelukkig :)
Maar audino ziet er schattig uit :@
  donderdag 24 oktober 2013 @ 23:04:24 #64
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132533147
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
pi_132534096
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:36 schreef Flightguy1986 het volgende:
Toch geen Ditto voor Mystikvm? Menu wanneer je je friend kiest wiens safari je ingaat geeft maar 2 van de 3 mon aan, en ben nu Aipom en Audino tegengekomen...
Bummer :(

Magoed, Ambipom kan ik ook lol mee beleven gelukkig :)
Je moet toch tegelijk online zijn voor de 3e?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  donderdag 24 oktober 2013 @ 23:24:57 #66
298362 Lollertrolle
Wilt je in zijn kooi
pi_132534137
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 23:24 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Je moet toch tegelijk online zijn voor de 3e?
Waar kan ik die safari ergens vinden katje?
pi_132534209
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 23:24 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Je moet toch tegelijk online zijn voor de 3e?
Volgens mij niet

De derde wordt pas beschikbaar in je FS nadat je de E4 hebt verslagen
Je moet tegelijk online zijn voor Hidden Abilities
  donderdag 24 oktober 2013 @ 23:40:16 #68
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132534836
Weet iemand eigenlijk wat mijn Friend Safari pokémon zijn?
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132535232
quote:
5s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 23:40 schreef Rikketik het volgende:
Weet iemand eigenlijk wat mijn Friend Safari pokémon zijn?
Dit.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 00:12:21 #70
284067 BigRedKane
I'm broke nigga, i'm
pi_132535964
quote:
5s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 23:40 schreef Rikketik het volgende:
Weet iemand eigenlijk wat mijn Friend Safari pokémon zijn?
Ground type met Wooper en Camerupt.
I gotta dig bick. You that read wrong. You read that wrong too.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 00:19:50 #71
171357 Rikketik
Dorothy was right, though
pi_132536183
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 00:12 schreef BigRedKane het volgende:

[..]

Ground type met Wooper en Camerupt.
Dank. :)

Ground type, dat is wel baas. En Wooper en Camerupt zijn weliswaar niet geweldig, maar ik had het een heel stuk slechter kunnen treffen. Ben nu wel benieuwd wat mijn derde pokémon is; jammer dat de game niet herinnert dat je al eens de Elite Four hebt verslagen als je met een nieuwe playthrough bezig bent.
Charlie, listen to me. Kill the kid, torch the house, we gotta get out of here.
pi_132537200
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 23:26 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Volgens mij niet

De derde wordt pas beschikbaar in je FS nadat je de E4 hebt verslagen
Je moet tegelijk online zijn voor Hidden Abilities
Jawel. Anders krijgt jouw Pokemon nooit het seintje door dat de ander de E4 verslagen heeft.
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 02:08:56 #73
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132538322
Ik houd echt van de Exp. Share. Gewoon andere Pokémon lekker meelevelen terwijl ik ze nooit gebruik. :P
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132539923
Wanneer wordt de friend safari überhaupt beschikbaar?
Ik ben nu bij die gym in de eiffeltoren :D
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132539955
Wie had ook alweer Ditto in zijn Friend Safari? Heb ik ergens gelezen maar weet het niet meer, staat ook niet in de OP.
pi_132540026
quote:
Mijn Nidoran male van level 1 heeft een mogelijke IV op speed van 1 of 2 of 3 of 4....... of 30 of 31! :P De rest zit in ieder geval boven de 20 en allemaal mogelijk 31. Maar goed, dat wist ik op zich ook wel. Uit al mijn +- 650 mannetjes Nidorans was het beste wat ik kon vinden aan stats een 12 hp nidoran met 6-6-6-5-6. En deze is nog trots op zijn kracht ook!

Heb mijn zoektoch naar een shiny male maar opgegeven. Heb mezelf ervan overtuigd dat een paarse Nidoking toch veel stoerder is dan een blauwe. Heb sowieso een slechte streak RNG gehad. Mijn eerste 3 vrouwtjes females had ik na 450 nidorans al binnen. De daaropvolgende 900 geen enkele shiny meer. Heeft me wel 29 uur gekost ofzo. Heb nu ook een Ditto van level 94 en een nidoran van 83 (die heb ik er op level 1 in gestopt :P)

Maar goed, ook even een Honedge met een acceptabele nature gebreed en nu maar weer eens verder. Was net klaar met gym 4.

Zit alleen nog wel te twijfelen. Blastoise is mijn 1 na favo Pokemon of all time (Koning Squirtle #1) maar wil al een tijd een Kindra eens gebruiken. Misschien dak dan toch Blastoise uit mijn team mik. Twee water Pokemons is een no-no. Ook lijkt me een Luxray wel cool om te hebben. Heb al eigenlijk sinds Yellow geen Electro Pokemon gebruikt. Maar dan moet er weer een uit mijn team.

Heb nu:
Delphox
Blastoise (of Kingdra)
Sylveon
Nidoran
Honedge
Pidgeotto (Kan eventueel voor een toffere flying pokemon verruild worden, al is Pidgeot wel een baas)

Wil wel fly houden dus. Om nou Delphox of Sylveon eruit te knikkeren is ook weer zo. Nidoran blijft utieraard, als het niet uit tofheid was dan uit principe. Honedge lijkt me gewoon een Kicke pokemon met leuke typing. Dan past Luxray niet echt. Nou ja, misschien voor na mijn Eeveelution team (Vaporeon, Flareon, Jolteon, Espeon, Eevee/Glaceon/Sylveon/Umbreon en Leafeon).
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132540052
Ik heb zelf als Fly pokemon een Crobat, wat een bazenpokémon is dat :7

edit: Trouwens, Een paarse nidoking is inderdaad wel veel cooler :)

Als ik uit dat team er een uit zou ketsen, en dat mag niet blastoise of nidoran zijn, dan zou ik denk ik honedge doen.. Maar ik vind electric pokémon altijd super om eentje te hebben :P
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132541294
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 08:49 schreef hylian het volgende:
Ik heb zelf als Fly pokemon een Crobat, wat een bazenpokémon is dat :7

edit: Trouwens, Een paarse nidoking is inderdaad wel veel cooler :)

Als ik uit dat team er een uit zou ketsen, en dat mag niet blastoise of nidoran zijn, dan zou ik denk ik honedge doen.. Maar ik vind electric pokémon altijd super om eentje te hebben :P
Juh, Brobats zijn tof. Heb er een gebruikt in SoulSilver een paar maanden terug en wil dan liever een andere flying. Beetje afwisseling. Daarom kwam die niet in aanmerking. Zat te denken aan een Aerodactyl als Fly/Rock.

Honedge heb ik om die reden er ook in. Een die ik normaal niet echt in mijn team zou opnemen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132541299
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 08:47 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Mijn Nidoran male van level 1 heeft een mogelijke IV op speed van 1 of 2 of 3 of 4....... of 30 of 31! :P De rest zit in ieder geval boven de 20 en allemaal mogelijk 31. Maar goed, dat wist ik op zich ook wel. Uit al mijn +- 650 mannetjes Nidorans was het beste wat ik kon vinden aan stats een 12 hp nidoran met 6-6-6-5-6. En deze is nog trots op zijn kracht ook!
Je kunt het beste IVs checken bij een NPC in game.

Op level 1 kun je een pokemon zijn IVs niet calculeren.
pi_132541776
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 09:53 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Je kunt het beste IVs checken bij een NPC in game.

Op level 1 kun je een pokemon zijn IVs niet calculeren.
Niet nauwkeurig nee. Wel een indicatie. Als hij begon met 5 op stats dan wassie slechter en had hij een erg laag IV. Maar goed, die kunnen me niet heel veel schelen. Ga toch niet competitatief battlen. Maar aangezien ik er honderden had heb ik wel even de beste uitgezocht met een leuke tekst. Vind " Proud of its power." wel mooi voor een Nidoking. Al vermoed ik dat dit ook een indicatie is van de IV's ofzo.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132541811
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 10:15 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Niet nauwkeurig nee. Wel een indicatie. Als hij begon met 5 op stats dan wassie slechter en had hij een erg laag IV. Maar goed, die kunnen me niet heel veel schelen. Ga toch niet competitatief battlen. Maar aangezien ik er honderden had heb ik wel even de beste uitgezocht met een leuke tekst. Vind " Proud of its power." wel mooi voor een Nidoking. Al vermoed ik dat dit ook een indicatie is van de IV's ofzo.
Nee, want elke lvl 1, per nature hebben dezelfde stats.

Het enige waar je dit nauwkeurig op level 1 kunt doen is het te vragen aan die toeter is de post game stad of een online "IV Battle" met iemand te hebben.
pi_132542367
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 10:17 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Nee, want elke lvl 1, per nature hebben dezelfde stats.

Het enige waar je dit nauwkeurig op level 1 kunt doen is het te vragen aan die toeter is de post game stad of een online "IV Battle" met iemand te hebben.
Nope. Dat weet ik zeker van niet. Heb boxes vol met dezelfde nature. Sommige Nidorans met een 5 op al die stats en af en toe een 4 op sp. def.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132542661
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 09:53 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Je kunt het beste IVs checken bij een NPC in game.

Op level 1 kun je een pokemon zijn IVs niet calculeren.
Welke NPC :o
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132542796
De echte reden van de iPhone 5C:

pi_132542800
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 10:49 schreef hylian het volgende:

[..]

Welke NPC :o
Hij staat in dezelfde stad van de Friend Safari, in het Pokemon Center. (Kiloude City)

Hij zegt dan iets van "potential" en hoeveel het is.

Lees hier bij Gen V wat het betekend:

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Individual_values
pi_132542977
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 10:55 schreef Qunix het volgende:
De echte reden van de iPhone 5C:

[ afbeelding ]
die blauwe Squirtle en groene Bulbasaur variant zijn wel erg tof :P
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132543132
Eerste 5 Bagon eggs binnen

Here we go...
pi_132543472
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:04 schreef MrMoon het volgende:

[..]

die blauwe Squirtle en groene Bulbasaur variant zijn wel erg tof :P
en Squirtle maar even ingesteld als background :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132543490
Gisteren bijna de hele avond pokemon's zitten showen en vergelijken met een vriend. :') Wist niet dat je ook voice chat aan kunt zetten, erg handig.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132543550
Als ik tijdens het egg hatchen skate of fiets, telt dat dan als stappen? In vorige generaties wel met de fiets, maar aangezien je nu 360* rond kan draaien vraag ik me af hoe dat zit. Telkens als ik zit te breeden en fiets/skates gebruik hatchen mijn eggs niet. (10 min. fietsen)
En ja, ik gebruik flame body
pi_132543622
quote:
5s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:28 schreef roy9 het volgende:
Als ik tijdens het egg hatchen skate of fiets, telt dat dan als stappen? In vorige generaties wel met de fiets, maar aangezien je nu 360* rond kan draaien vraag ik me af hoe dat zit. Telkens als ik zit te breeden en fiets/skates gebruik hatchen mijn eggs niet. (10 min. fietsen)
En ja, ik gebruik flame body
Met Skaten hatchen ze voor mij iig gewoon
Fietsen nog niet geprobeerd
pi_132543623
quote:
5s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:28 schreef roy9 het volgende:
Als ik tijdens het egg hatchen skate of fiets, telt dat dan als stappen? In vorige generaties wel met de fiets, maar aangezien je nu 360* rond kan draaien vraag ik me af hoe dat zit. Telkens als ik zit te breeden en fiets/skates gebruik hatchen mijn eggs niet. (10 min. fietsen)
En ja, ik gebruik flame body
Ja, beide zouden moeten werken.

Hatch je eieren in het centrum van Luminose. Plak een stukje plakband op je -> Knop jop je d-pad en voila.
pi_132543706
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:31 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ja, beide zouden moeten werken.

Hatch je eieren in het centrum van Luminose. Plak een stukje plakband op je -> Knop jop je d-pad en voila.
Oke skaten werkt dus, toch duurt het voor mijn gevoel langer.

EDIT:
Patch is uit!

EDIT2:

In The Games Department
Pokémon X & Y - Version 1.1 Patch Live

For those of you who have purchased Pokémon X & Y, the first patch is now live on the eShop. This patch will fix the Lumiose City issue, even if your game is afflicted by it, as well as an issue with the GTS where you'd get an error if you were using one of the filters. The patch is 229 Blocks to download
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 11:35:33 #94
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132543730
Ik denk dat je steeds het nieuwe ei aanneemt, daardoor reset de stappen teller zich, en kan het idd lang duren voor je eerste ei hatched. Daarna gaat het echter heel snel, 1 stap of 1 cycle per ei.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132543770
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:35 schreef NitraatPoep het volgende:
Ik denk dat je steeds het nieuwe ei aanneemt, daardoor reset de stappen teller zich, en kan het idd lang duren voor je eerste ei hatched. Daarna gaat het echter heel snel, 1 stap of 1 cycle per ei.
Dus als ik een nieuw ei van de daycare aanneem, resetten alle eieren in mij party zich?

EDIT:
Nee, dat is het niet. Had zonet een eeg met May be close to hatching en toen ik een nieuw ei nam nog steeds
pi_132543973
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:36 schreef roy9 het volgende:

[..]

Dus als ik een nieuw ei van de daycare aanneem, resetten alle eieren in mij party zich?

EDIT:
Nee, dat is het niet. Had zonet een eeg met May be close to hatching en toen ik een nieuw ei nam nog steeds
De stappen die je moet zetten is een approximate stappen die je moet lopen.

Sommige kunnen lager uitvallen, sommige langer.

Gewoon blijven rondrennen :)
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 11:47:35 #97
386998 NitraatPoep
Iedereen kent me
pi_132544051
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:36 schreef roy9 het volgende:

[..]

Dus als ik een nieuw ei van de daycare aanneem, resetten alle eieren in mij party zich?

EDIT:
Nee, dat is het niet. Had zonet een eeg met May be close to hatching en toen ik een nieuw ei nam nog steeds
Nee. Er staan wel dingen over op inet. Je reset de cycle. Als je dat op het juiste moment doet, scheelt het je 1 cycle op je ei, en anders start de cycle overnieuw. Maar de doorlopen cycle's blijven staan.

Hatchen reset de cycle ook, daardoor kunnen er nooit twee eieren tegelijk hatchen, en niet meer dan 2 binnen een stap.
Dringend verzoek om elke opmerking van deze gebruiker met een flinke pot zout te nuttigen.
pi_132544057
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:44 schreef Grandesco het volgende:

[..]

De stappen die je moet zetten is een approximate stappen die je moet lopen.

Sommige kunnen lager uitvallen, sommige langer.

Gewoon blijven rondrennen :)
Het werkt ook met bike!
pi_132544125
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:47 schreef roy9 het volgende:

[..]

Het werkt ook met bike!
Ik hatch mijn eieren in het centrum van luminose, bij die Gym (die eiffeltoren) hoef je maar 1 knop in te duwen.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 11:53:58 #100
388285 roy9
Oude Koek
pi_132544222
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:50 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ik hatch mijn eieren in het centrum van luminose, bij die Gym (die eiffeltoren) hoef je maar 1 knop in te duwen.
Ik gewoon op route 7
pi_132544538
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 11:53 schreef roy9 het volgende:

[..]

Ik gewoon op route 7
Jup, ik ook
pi_132544980
Oh god oh god oh god, FS Ditto, eindelijk
pi_132545093
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 12:22 schreef Flightguy1986 het volgende:
Oh god oh god oh god, FS Ditto, eindelijk
FS?

Friend Safari, zag het pas na een aantal seconden.
pi_132545103
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 12:27 schreef Grandesco het volgende:

[..]

FS?
Friend Safari
pi_132545125
Zo, twee lange dagen gehad, en nu weer tijd voor pokémon
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132545141
Oh fuck yes, Imposter Ditto :D
pi_132545165
Oh wie had er ookalweer een Larvitar voor me?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
pi_132545341
Zou iemand mijn Friend Safari willen checken trouwens? FC etc. staan gewoon in de wiki.

Bij voorbaat dank :)
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 13:19:11 #109
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132546485
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 08:41 schreef roy9 het volgende:
Wie had ook alweer Ditto in zijn Friend Safari? Heb ik ergens gelezen maar weet het niet meer, staat ook niet in de OP.
Yo dat was ik. Mensen die me toevoegen stuur even een pm of dm dan voeg ik jullie ook toe. Die dittos zijn ideale ouders om mee te breeden want pokemon uit de friendsafari hebben sowieso 2x31 en een vriend van me heeft van de ongeveer 30 dittos die hij bij me heeft gevangen een paar met 3x31 en een 4x31 dus is goed te doen. Nu zelf nog iemand zoeken met ditto in de safari
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 25 oktober 2013 @ 13:20:32 #110
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132546511
Ik heb gewoon een Japanse ditto ,
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 13:30:18 #111
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132546835
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 12:38 schreef Flightguy1986 het volgende:
Zou iemand mijn Friend Safari willen checken trouwens? FC etc. staan gewoon in de wiki.

Bij voorbaat dank :)
emolga
luxio
pikachu
pi_132546857
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:30 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

emolga
luxio
pikachu
Luxio, awesome! :D

En bedankt :)
pi_132546939
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 08:49 schreef hylian het volgende:
edit: Trouwens, Een paarse nidoking is inderdaad wel veel cooler :)
Luxray shiny is wel een stuk cooler trouwens. Misschien daar nog een poging voor wagen binnenkort ;)
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132546986
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:33 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Luxray shiny is wel een stuk cooler trouwens. Misschien daar nog een poging voor wagen binnenkort ;)
Mijn allerfavoriete shiny is een Wobbuffet shiny, maar volgens mij zitten die alleen in caves, wel erg jammer :'(
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132547130
Als ik een Ditto met z'n Hidden Ability heb, en die dan breed met een gewone mon, bijv. een Bagon, met z'n 'gewone' ability, bestaat er dan een kans dat de offspring de Hidden Ability van Bagon krijgt, of moet ik daarvoor een Bagon, of andere mon in dezelfde egg-group (dus niet Ditto), met Hidden Ability als parent gebruiken?
pi_132547171
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:35 schreef hylian het volgende:

[..]

Mijn allerfavoriete shiny is een Wobbuffet shiny, maar volgens mij zitten die alleen in caves, wel erg jammer :'(
Wynaut zit volgens mij ook in de Friend Safari, al ben ik hier niet zeker van.
pi_132547230
Dragonair shiny is ook wel mooi. Dat roze. Alleen een Dragonite is lelijk.

Sylveon shiny was ook wel cool, wordt ie wat groenig. Maar verder niet super veel pokemons gezien die er echt cooler van worden als ze shiny zijn. De rest van de Eeveelutions zijn hopeloos. Jolteon wordt Tsjernobyl groen bijvoorbeeld.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132547293
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:44 schreef Sjiznit het volgende:
Dragonair shiny is ook wel mooi. Dat roze. Alleen een Dragonite is lelijk.

Sylveon shiny was ook wel cool, wordt ie wat groenig. Maar verder niet super veel pokemons gezien die er echt cooler van worden als ze shiny zijn. De rest van de Eeveelutions zijn hopeloos. Jolteon wordt Tsjernobyl groen bijvoorbeeld.
Ik ben juist fan van Shiny Haxorus. Kan niet wachten tot de Pokemon Bank online is om hem over te zetten!
pi_132547316
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 12:31 schreef Roburtt het volgende:
Oh wie had er ookalweer een Larvitar voor me?
Jep :)
Ik zal je wel even PMen :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132547324
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:44 schreef Sjiznit het volgende:
Dragonair shiny is ook wel mooi. Dat roze. Alleen een Dragonite is lelijk.

Sylveon shiny was ook wel cool, wordt ie wat groenig. Maar verder niet super veel pokemons gezien die er echt cooler van worden als ze shiny zijn. De rest van de Eeveelutions zijn hopeloos. Jolteon wordt Tsjernobyl groen bijvoorbeeld.
Een vriend van me kwam eens een shiny swablu tegen, die shiny altaria vind ik ook erg bruut
Friendcode: 5257-9420-8367 - Sjim
pi_132547339
Ik heb nog nooit een shiny gevangen.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132547365
quote:
8s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:49 schreef Seikcid het volgende:
Ik heb nog nooit een shiny gevangen.
Dan pak je een Shiny vis, iedereen kan een Shiny vis vangen met een beetje geduld. Zo lang hij maar opvisbaar is.
pi_132547389
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:47 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Ik ben juist fan van Shiny Haxorus. Kan niet wachten tot de Pokemon Bank online is om hem over te zetten!
Die is wel een stuk toffer ja.

quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:49 schreef hylian het volgende:

[..]

Een vriend van me kwam eens een shiny swablu tegen, die shiny altaria vind ik ook erg bruut
Die heeft ook wel wat inderdaad.

Maar goed, vanavond maar eens een Shinx van GTS afhalen. Alhoewel, denk eerst maar ff het spel uitspelen anders zit ik weer een week heen en weer te fietsen.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132547407
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:50 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Dan pak je een Shiny vis, iedereen kan een Shiny vis vangen met een beetje geduld. Zo lang hij maar opvisbaar is.
Ik ken geen Shiny vis. :P

Maar serieus: nee het is geen doel op zich, zodra ik die pokeradar heb ga ik het wel eens proberen.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132547437
Shiny Ponyta/Rapidash is ook leuk :)
pi_132547451
Werkt de Masuda methode ook in X & Y? En is dat ook mogelijk met een ditto?
pi_132547460
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:53 schreef Schuppie het volgende:
Werkt de Masuda methode ook in X & Y? En is dat ook mogelijk met een ditto?
Ja en Ja.
pi_132547468
quote:
6s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:52 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Ik ken geen Shiny vis. :P

Maar serieus: nee het is geen doel op zich, zodra ik die pokeradar heb ga ik het wel eens proberen.
Alles wat je kunt opvissen = Easy shinies.
pi_132547527
Eerste paar 4x31IV Bagons zijn binnen :)
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 13:59:19 #130
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132547591
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:54 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Alles wat je kunt opvissen = Easy shinies.
Kan je een shiny chinchou voor me vangen.. Het lukt niet helemaal
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132547625
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 13:59 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Kan je een shiny chinchou voor me vangen.. Het lukt niet helemaal
Hier is wat je doet, je gaat in een hoekje staan met je vishengel. Je blijft vissen tot er iets schijnt.

Het duurde voor mij maar 15 magikarps on er 2 uit de rivier te trekken :P.

Oh en zet een pokemon met Sunction cups boven aan je party.
pi_132548211
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 14:00 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Hier is wat je doet, je gaat in een hoekje staan met je vishengel. Je blijft vissen tot er iets schijnt.

Het duurde voor mij maar 15 magikarps on er 2 uit de rivier te trekken :P.

Oh en zet een pokemon met Sunction cups boven aan je party.
Waarom is Sunction Cups een must? Het houdt toch alleen het ingame wisselen tegen?
pi_132548427
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 14:24 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Waarom is Sunction Cups een must? Het houdt toch alleen het ingame wisselen tegen?
Laat je vaker een pokemon uit de rivier vissen outside combat.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 14:39:16 #134
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132548645
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 14:00 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Hier is wat je doet, je gaat in een hoekje staan met je vishengel. Je blijft vissen tot er iets schijnt.

Het duurde voor mij maar 15 magikarps on er 2 uit de rivier te trekken :P.

Oh en zet een pokemon met Sunction cups boven aan je party.
Ik weet hoe het werkt, het werkt enkel bij mij niet zo fantastisch
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132548719
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 14:39 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Ik weet hoe het werkt, het werkt enkel bij mij niet zo fantastisch
Geduld is een schone zaak :P
pi_132549460
Maar weer even de Battle Maison in duiken voor wat Power Items
pi_132549529
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:03 schreef Flightguy1986 het volgende:
Maar weer even de Battle Maison in duiken voor wat Power Items
Die Super Single Battles zijn best lastig... :(
pi_132549565
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:05 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Die Super Single Battles zijn best lastig... :(
Ja, vooral met de RNG die bijna altijd tegen je werkt, of bullshit als Double Team en Bright Powder...
pi_132549785
EINDELIJK EEN SHINY! :D

Poliswag is binnen!
pi_132549802
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:06 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ja, vooral met de RNG die bijna altijd tegen je werkt, of bullshit als Double Team en Bright Powder...
Ik werd gesweeped door een Jolteon met Rain dance/Thunder...

Alleen voor die reden ga ik nu een Garchomp halen.... :')
pi_132549813
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:12 schreef Schuppie het volgende:
EINDELIJK EEN SHINY! :D

Poliswag is binnen!
Swek.

Proficiat boy.
pi_132549848
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:12 schreef Schuppie het volgende:
EINDELIJK EEN SHINY! :D

Poliswag is binnen!
Gefeliciteerd :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:12 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ik werd gesweeped door een Jolteon met Rain dance/Thunder...

Alleen voor die reden ga ik nu een Garchomp halen.... :')
Zal je zien dat je gecrit wordt met een HP Ice :P
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:14:41 #143
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132549875
59uur op de teller en ik sta voor de ingang van de pokemonleague, echter voor ik naar binnen ga mijn team nog even optrainen
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132549885
En ja hoor, een Bright Powder Shell Smash combo, wat een lol >.>
pi_132549917
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:12 schreef Schuppie het volgende:
EINDELIJK EEN SHINY! :D

Poliswag is binnen!
Poliwag met #swag? 8-)
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132549930
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:14 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Gefeliciteerd :)

[..]

Zal je zien dat je gecrit wordt met een HP Ice :P
:')
pi_132550176
2 Power Items binnen, da's genoeg frustratie voor vandaag

Tijd om aan Bagon generatie 3 te beginnen :)
pi_132550197
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:23 schreef Flightguy1986 het volgende:
2 Power Items binnen, da's genoeg frustratie voor vandaag

Tijd om aan Bagon generatie 3 te beginnen :)
:') Wacht maar dot je de Shedinja's tegenkomt die elke keer hun Focus Band triggeren...............
pi_132550219
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:24 schreef Grandesco het volgende:

[..]

:') Wacht maar dot je de Shedinja's tegenkomt die elke keer hun Focus Band triggeren...............
Fuck dat, tegen die tijd ga ik gewoon aan de Stealth Rock of Sandstorm :P
pi_132550232
quote:
6s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:15 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Poliwag met #swag? 8-)
Zoveel swag dat ie er letterlijk van shined!
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:26:48 #151
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132550303
even een suction cupper vangen uit de safari van een vriend en dan ga ik ook hengelen naar shinies :D

elke pokemongame gespeeld en nog nooit een shinie tegengekomen :')
pi_132550378
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:26 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
even een suction cupper vangen uit de safari van een vriend en dan ga ik ook hengelen naar shinies :D

elke pokemongame gespeeld en nog nooit een shinie tegengekomen :')
Ga voor Swekcarp.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:30:17 #153
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132550424
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:28 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Ga voor Swecarp.
zat meer te denken aan whiscashmoney :7 :7 :7
pi_132550536
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:30 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

zat meer te denken aan whiscashmoney :7 :7 :7
Das een rijke tata.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:38:28 #155
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132550714
Ik zit dus achter MESPRIT aan. Hij komt maar niet hierheen.

MESPRIT hates me.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:41:15 #156
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132550804
Hij vlucht echt constant, da's best naaiend.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132550873
quote:
11s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:41 schreef SGYENZO het volgende:
Hij vlucht echt constant, da's best naaiend.
Quickball? Of 'm in slaap proberen te krijgen eerst, eventueel nog snel wat damage doen.
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
pi_132551087
quote:
11s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:41 schreef SGYENZO het volgende:
Hij vlucht echt constant, da's best naaiend.
Mesprit zit in X of Y?
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:50:17 #159
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132551100
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:43 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Quickball? Of 'm in slaap proberen te krijgen eerst, eventueel nog snel wat damage doen.
* SGY verkoopt alle Ultra Balls en de helft van Poké Balls omdat hij blut is.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:51:23 #160
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132551138
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:49 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Mesprit zit in X of Y?
Ik speel Platinum :P
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
pi_132551155
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:50 schreef SGYENZO het volgende:

[..]

* SGY verkoopt alle Ultra Balls en de helft van Poké Balls omdat hij blut is.
Hoe doe je dat? :P

Ik had al bijna 100.000 voor de 3e gym, wel vaak misbruik gemaakt van de amulet coin. :')
Even though we disagree, give a kiss 'cause life could be the death of me.
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 15:55:01 #162
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132551268
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 15:51 schreef Seikcid het volgende:

[..]

Hoe doe je dat? :P

Ik had al bijna 100.000 voor de 3e gym, wel vaak misbruik gemaakt van de amulet coin. :')
Haha, ik had veel totdat ik 100 Poké Balls en 100 Ultra Balls ging kopen :|W
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:02:27 #163
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132551518
Gvd, hij klikte twee keer dus ik werd blij maar nee, sprong er weer uit.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:05:52 #164
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132551650
quote:
0s.gif Op donderdag 24 oktober 2013 22:07 schreef hylian het volgende:

[..]

heb je ook toegevoeg:)
Voeg mij toe, ik voeg je straks ook toe! Ik ben helemaal into EV training en breeding, misschien kunnen we wat traden :)

0688 5248 5224
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:11:37 #165
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132551856
ahaha na een chain van kleine 30 een shiny politoed waar ik naar opzoek was :D
doet ie perish song en dood ie zichzelf :'( :'( :'( :'( :'(
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:12:01 #166
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132551866
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:11 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
ahaha na een chain van kleine 30 een shiny politoed waar ik naar opzoek was :D
doet ie perish song en dood ie zichzelf :'( :'( :'( :'( :'(
:'( _O-
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132551893
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:11 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
ahaha na een chain van kleine 30 een shiny politoed waar ik naar opzoek was :D
doet ie perish song en dood ie zichzelf :'( :'( :'( :'( :'(
Da's best wel humor eigenlijk, sorry man
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:14:21 #168
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132551959
ik wou hem graag in een roze ball dus heal balls tegen zijn hoofd gegooid had achteraf beter andere ballen kunnen gebruiken...
pi_132552247
Japanse Eevee gekregen, nu krijg is dus sneller een shiny met breeden nu er twee verschillende nationaliteiten zijn?
Op woensdag 29 januari 2014 12:36 schreef d4v1d het volgende:
Haten op Roburtt :')
Op woensdag 4 december 2013 11:43 schreef HaJee het volgende:
Roburtt is een geweldige user!!!
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:35:06 #170
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132552703
Guys. ik heb mijn eerste generatie Axews gebreed, en eentje was EV-training waardig. Ik heb hem nu gemaxt op speed, attack, en 6 op HP. Zijn nature is Jolly.

Hij is nu level 7, en ik krijg uit de calcs dit er uit:
Axew - #610 (Jolly)
Male (♂)
HP: 22 - 30
Att: 6 - 20
Def: 23 - 30
SpA: 0 - 11
SpD: 20 - 31
Speed: 25, 30

De meeste stats hebben potentie, maar volgens mij is zijn attack heel erg ruk. Ik weet dat het nog vroeg is (level 7 pas) maar ik denk niet dat zijn attack opeens naar 25+ gaat, toch? Wat vinden jullie er van, nieuwe breeden of deze houden (gezien de moeite dat het kost om een Jolly te krijgen, want hij is male :( )

Alvast bedankt!
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:37:02 #171
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132552774
als je een jolly ouder een everstone geeft zijn toch alle babys jolly? ;) ik zou hem opnieuw maken :p
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:42:12 #172
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132552971
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:37 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
als je een jolly ouder een everstone geeft zijn toch alle babys jolly? ;) ik zou hem opnieuw maken :p
Ik had de papa een everstone gegeven, maar er kwam maar 1 jolly, de rest was rotzooi. Ik heb nog een male jolly, maar die is onbruikbaar omdat hij Rivalry heeft (25% minder attack op tegenovergestelde geslacht)
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:45:05 #173
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132553070
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:42 schreef Draganta het volgende:

[..]

Ik had de papa een everstone gegeven, maar er kwam maar 1 jolly, de rest was rotzooi. Ik heb nog een male jolly, maar die is onbruikbaar omdat hij Rivalry heeft (25% minder attack op tegenovergestelde geslacht)
hmm zou het toch nog even proberen/opzoeken volgens mij zouden alle babys jolly moeten zijn. Zo werkte het bij mijn aerodactyl ook en die was ook man denk ik
pi_132553108
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:42 schreef Draganta het volgende:

[..]

Ik had de papa een everstone gegeven, maar er kwam maar 1 jolly, de rest was rotzooi. Ik heb nog een male jolly, maar die is onbruikbaar omdat hij Rivalry heeft (25% minder attack op tegenovergestelde geslacht)
Gewoon 200 BP grinden en een Ability Capsule gebruiken op die Rivalry Axew als de rest van de stats wel bruikbaar zijn ;)
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:48:59 #175
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132553197
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:46 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Gewoon 200 BP grinden en een Ability Capsule gebruiken op die Rivalry Axew als de rest van de stats wel bruikbaar zijn ;)
Awesome, thnx voor de tip. Ik ben pas voorbij eerste gym, en nu al aan het breeden :') Straks eens verderknallen. Ik ga ook nieuwe proberen te breeden, kijke wat er uit komt! Klopt het dat van dezelfde parents sommige eieren snel uitkomen, en anderen weer langzaam? Ik dacht dat ik wat dode eggs had, zelfs de 6e was eerder uitgekomen dan mijn eerste, duys eerste weggegeven, komt er een jolly uit :') Gelukkig was dat mn vriendin, dus weer teruggekregen :D
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 16:52:01 #176
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132553311
shiny clauncher gevangen al was ik op zoek naar een staryu dit keer :+
pi_132554658
Tijd om aan batch 5 te werken...
pi_132554686
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:35 schreef Draganta het volgende:
Guys. ik heb mijn eerste generatie Axews gebreed, en eentje was EV-training waardig. Ik heb hem nu gemaxt op speed, attack, en 6 op HP. Zijn nature is Jolly.

Hij is nu level 7, en ik krijg uit de calcs dit er uit:
Axew - #610 (Jolly)
Male (♂)
HP: 22 - 30
Att: 6 - 20
Def: 23 - 30
SpA: 0 - 11
SpD: 20 - 31
Speed: 25, 30

De meeste stats hebben potentie, maar volgens mij is zijn attack heel erg ruk. Ik weet dat het nog vroeg is (level 7 pas) maar ik denk niet dat zijn attack opeens naar 25+ gaat, toch? Wat vinden jullie er van, nieuwe breeden of deze houden (gezien de moeite dat het kost om een Jolly te krijgen, want hij is male :( )

Alvast bedankt!
Heb je EVs getrained? :)
pi_132555880
Kuuuuuut, per ongeluk mijn pokemon met Everstone op de wonder trade gedaan....
pi_132555948
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 16:37 schreef WARE_HEIDEN het volgende:
als je een jolly ouder een everstone geeft zijn toch alle babys jolly? ;) ik zou hem opnieuw maken :p
alleen als je de moeder een everstone geeft toch?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132556362
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 18:16 schreef Schuppie het volgende:
Kuuuuuut, per ongeluk mijn pokemon met Everstone op de wonder trade gedaan....
Je hoeft maar 1 of 2 roggenrollas te vangen om een nieuwe te krijgen.
pi_132556371
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 18:18 schreef MrMoon het volgende:

[..]

alleen als je de moeder een everstone geeft toch?
Moeder of vader zou niet uit moeten maken
pi_132556381
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 18:32 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Je hoeft maar 1 of 2 roggenrollas te vangen om een nieuwe te krijgen.
Oh echt? Ik dacht dat ze maar eenmalig te verkrijgen waren
pi_132556719
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 18:33 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Oh echt? Ik dacht dat ze maar eenmalig te verkrijgen waren
Wild Pokemon houden deze vast

Roggenrola 50%

Geodude 5%
pi_132557262
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 18:45 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Wild Pokemon houden deze vast

Roggenrola 50%

Geodude 5%
Klopt, ik heb er weer 1. Bedankt :)
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 19:18:01 #186
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132557720
Ik heb wondertrade nu ook ontdekt, leuk! Ik kreeg een kadabra die meteen evolueerde in alakazam :D
pi_132558022
Eerste 5x31IV Bagon is binnen :D
pi_132559586
Zo, gelijk mijn nidoran mooi EV getrained. Reset bag gekregen en ook gelijk ff Delphox goed getrained. Nu maar weer eens echt verder met het spel :P.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132563006
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 18:32 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Moeder of vader zou niet uit moeten maken
oh ik dacht dat het er om ging dat de moeder de juiste nature had en ook de everstone vasthield..
HT: FC Dinamo Assen (504765)
pi_132565107
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 21:10 schreef MrMoon het volgende:

[..]

oh ik dacht dat het er om ging dat de moeder de juiste nature had en ook de everstone vasthield..
Gen IV en V volgens mij wel, vanaf VI niet meer.
pi_132566031
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 21:49 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Gen IV en V volgens mij wel, vanaf VI niet meer.
ah dan heb ik dat gemist.. :)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 22:05:14 #192
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132566038
2 vragen: Als ik verbinding heb met internet en ik zie mijn vrienden enzo dan hebben sommige mensen zo'n chat balonnetje boven hun hoofd, wat wil dat zeggen?

En wat houdt dat pokerus ook alweer in?
pi_132567814
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 22:05 schreef gebakken-koekje het volgende:
Als ik verbinding heb met internet en ik zie mijn vrienden enzo dan hebben sommige mensen zo'n chat balonnetje boven hun hoofd, wat wil dat zeggen?

- Battle Icon: Player is looking to battle; If this symbol is grayed out, it indicates the player is currently engaged in a battle.
- Trade Icon: Player wants to trade; If this symbol is grayed out, it indicates the player is currently engaged in a trade.
- Speaker Icon: Player wants to chat; If this symbol is grayed out, it indicates the player is currently engaged in a chat. (I think?)
- PR Video Icon: This one is a little confusing - I think it is always grayed out, and indicates the player is watching a PR video at the moment, but I could be wrong.
- Smiley Face: Player left a shout-out. What I don't understand about this one is the icon doesn't seem to go away even after you've checked the player's profile, so it may be time-sensitive.
- Cake & Candle: Today is this player's birthday!
- "..." : Player is "busy," which means the player is either using Battle Spot, GTS, or Wonder Trade.
- Glowing Circle: Player is using an O-Power. The color appears to be arbitrary (I'm guessing it's tied to the player's chosen 'favorite color').
Steam: Metonae
Origin: Metonae
Xbox One: Metonae
BattleTag: Metonae#2152
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 23:18:58 #194
78092 gebakken-koekje
Soms best schattig
pi_132569080
Dankje, duidelijk :D
  vrijdag 25 oktober 2013 @ 23:44:46 #195
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132570019
Iemand interesse in een Shiny Octillery? Ben op zoek naar een Shiny Lanturn of andere shinies.. bied maar wat weg
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
pi_132575740
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 22:05 schreef gebakken-koekje het volgende:

En wat houdt dat pokerus ook alweer in?
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pokerus
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 10:17:37 #197
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132576510
Heb gewoon nog steeds MESPRIT niet _O- ik ga dan toch maar False Swipe kopen in de Veilstone Department Store.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 10:23:10 #198
413672 Munchlax
De pokémon van FOK!
pi_132576569
Mensen, tot wanneer is dat Torchic event want vandaag ga ik wss Pokemon X bestellen.
Is die Torchic een succes of zou het jullie niet uitmaken als je hem niet had?
Ik haat het als Snorlax me nakt.
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 10:24:57 #199
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132576586
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 10:23 schreef Munchlax het volgende:
Mensen, tot wanneer is dat Torchic event want vandaag ga ik wss Pokemon X bestellen.
Is die Torchic een succes of zou het jullie niet uitmaken als je hem niet had?
Torchic zit in mijn main team, omdat hij een blazekenite steen bij zich heeft, en dus later een mega evolutie heeft. Ik zeg doen! Wel even torchic houden totdat hij flamethrower leert met een everstone.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 10:27:34 #200
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132576617
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 oktober 2013 17:36 schreef Grandesco het volgende:

[..]

Heb je EVs getrained? :)
Yep, speed, attack en 6 op HP. Hij is nu lvl 20, dus ik ga nu nog eens berekenen!
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 10:39:24 #201
380217 SGYENZO
Ik wil kaas. Nu.
pi_132576744
Gvd, niemand in mn team kan False Swipe leren :')

Dan maar een SNEASEL vangen.
"Does my thumb look Spanish?"
--Cat
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 12:05:40 #202
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132578213
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 10:17 schreef SGYENZO het volgende:
Heb gewoon nog steeds MESPRIT niet _O- ik ga dan toch maar False Swipe kopen in de Veilstone Department Store.
Kan je Mesprit krijgen dan?
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 12:07:43 #203
388285 roy9
Oude Koek
pi_132578245
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 12:05 schreef gazhims3lv het volgende:

[..]

Kan je Mesprit krijgen dan?
SYGENZO is en in Sinnoh
pi_132578307
55 uur onderweg, net Badge 3 en 4 kort achter elkaar verzameld.
En een nieuwe pokedex *O*
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 12:31:17 #205
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132578750
Iemand interesse in een vrouwelijke Jolly Axew van level 1 (dus EV punten vrij)? Ze heeft Rivalry, daarom doe ik em weg, is wel handig om de breeden natuurlijk voor als je nog geen hebt, Laat maar weten.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132578865
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 12:31 schreef Draganta het volgende:
Iemand interesse in een vrouwelijke Jolly Axew van level 1 (dus EV punten vrij)? Ze heeft Rivalry, daarom doe ik em weg, is wel handig om de breeden natuurlijk voor als je nog geen hebt, Laat maar weten.
wat wil je er voor terug?
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 12:35:50 #207
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_132578869
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 12:10 schreef Rob_La_Chouffe het volgende:
55 uur onderweg, net Badge 3 en 4 kort achter elkaar verzameld.
En een nieuwe pokedex *O*
:o Ik zit op zes badges na 33 uur en dacht dat dat al enorm traag is... (Koning Grind spreekt.)

Iets anders: ligt het nou aan mij of heb je bij het vissen nu aanzienlijk minder tijd om A in te drukken?
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 12:43:30 #208
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132579031
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 12:35 schreef MrMoon het volgende:

[..]

wat wil je er voor terug?
Offer maar wat leuks, ik ben nog niet ver in het spel dus heb nog geen idee wat ik nog nodig heb :P

quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 12:35 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

:o Ik zit op zes badges na 33 uur en dacht dat dat al enorm traag is... (Koning Grind spreekt.)

Iets anders: ligt het nou aan mij of heb je bij het vissen nu aanzienlijk minder tijd om A in te drukken?
Soms wel inderdaad, en soms niet. Ik heb btw 2 badges en 30:25 uur (maar ik foetel, omdat ik aan het breeden ben :P)
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132579043
Woei, een Shinx kunnen krijgen van de GTS. Had nog een Vulpix liggen die ik via de Wonder trade binnen had gehad. Nu maar eens een breeden.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 12:47:19 #210
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_132579110
elite 4 80% is critical wat is deze :(
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_132579169
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 12:35 schreef HilarityEnsues het volgende:

[..]

:o Ik zit op zes badges na 33 uur en dacht dat dat al enorm traag is... (Koning Grind spreekt.)

Iets anders: ligt het nou aan mij of heb je bij het vissen nu aanzienlijk minder tijd om A in te drukken?
Ja, maar ik heb dan ook een Dunsparce van level 30 *O*
pi_132579515
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 10:24 schreef Draganta het volgende:

[..]

Torchic zit in mijn main team, omdat hij een blazekenite steen bij zich heeft, en dus later een mega evolutie heeft. Ik zeg doen! Wel even torchic houden totdat hij flamethrower leert met een everstone.
Waarom wachten tot 'ie een Special Attack leert?

Edit: Ah, omdat ie ook een prima SpAtt heeft dus. Maar niet zo hoog als de gewone Att.

Edit2: Flamethrower is ook een TM in XY volgens Serebii.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 13:09:02 #213
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132579621
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:05 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Waarom wachten tot 'ie een Special Attack leert?

Edit: Ah, omdat ie ook een prima SpAtt heeft dus. Maar niet zo hoog als de gewone Att.
Klopt, starters zijn volgens mij altijd met alles gemiddeld zeg maar, dus vaak niet 1 stat heel hoog, maar alles redelijk. Dan kun je gemengde attacks gebruiken, maar is volgens mij niet bij alle starters zo.

Ik ben nu btw alle level 1 axews die ik heb met rare candies naar 6 aan het boosten, en dan een IV calc eroverheen, om een schatting te maken. Is dit betrouwbaar, of zou ik meer rare candies kopen?
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132579686
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:09 schreef Draganta het volgende:

[..]

Klopt, starters zijn volgens mij altijd met alles gemiddeld zeg maar, dus vaak niet 1 stat heel hoog, maar alles redelijk. Dan kun je gemengde attacks gebruiken, maar is volgens mij niet bij alle starters zo.

Ik ben nu btw alle level 1 axews die ik heb met rare candies naar 6 aan het boosten, en dan een IV calc eroverheen, om een schatting te maken. Is dit betrouwbaar, of zou ik meer rare candies kopen?
4 of 5 RC's zijn genoeg. IV's checken en DS resetten zonder te saven.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 13:13:16 #215
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132579740
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:11 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

4 of 5 RC's zijn genoeg. IV's checken en DS resetten zonder te saven.
Thnx! Ik heb nou weer eentje met alles minimaal 25, behalve attack, die ligt tussen de 10 en 31... beetje riskant of niet? Gelukkig gaat EV training nu 80000x sneller.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132579774
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:13 schreef Draganta het volgende:

[..]

Thnx! Ik heb nou weer eentje met alles minimaal 25, behalve attack, die ligt tussen de 10 en 31... beetje riskant of niet? Gelukkig gaat EV training nu 80000x sneller.
Attack is natuurlijk wel waar het om draait bij Axew.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 13:15:43 #217
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132579807
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:14 schreef EnGCatjuh het volgende:

[..]

Attack is natuurlijk wel waar het om draait bij Axew.
Inderdaad, ik ga de risico's nemen en EV trainen, kijken, misschien wordt het wat :P Bij mijn vorige had ik alles rond de 24-26 maar attack was 8, waardeloos dus.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 13:18:04 #218
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132579872
http://sdrv.ms/1dvFfol

Zo gaat het breeden wel een stuk makkelijker :P
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132579989
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:13 schreef Draganta het volgende:

[..]

Thnx! Ik heb nou weer eentje met alles minimaal 25, behalve attack, die ligt tussen de 10 en 31... beetje riskant of niet? Gelukkig gaat EV training nu 80000x sneller.
Hoe weet je de waarde van de IV's in cijfers??
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 13:28:04 #220
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132580130
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:22 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Hoe weet je de waarde van de IV's in cijfers??
http://www.metalkid.info/Pokemon/Calculators/IV.aspx

31 is hoogste. Hoe lager level van je pokemon, hoe minder betrouwbaar het is.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132580279
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 13:28 schreef Draganta het volgende:

[..]

http://www.metalkid.info/Pokemon/Calculators/IV.aspx

31 is hoogste. Hoe lager level van je pokemon, hoe minder betrouwbaar het is.
Ok bedankt, zal het eens proberen met mijn Ponyta
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 13:37:34 #222
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132580378
Huh, ik heb een Dragalge van level 35, maar die evolueert toch pas op 48? Via wondertrade uit Japan :D
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132581003
Eerste volledige EV pokemon binnen! :D Ponyta heeft de eer, nu op naar de volgende
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 14:13:25 #224
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132581163
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 14:05 schreef Schuppie het volgende:
Eerste volledige EV pokemon binnen! :D Ponyta heeft de eer, nu op naar de volgende
Nice! Dus toch goede IV's?

Ik heb net een Aron gekregen met iron tail, dat wordt een egg move voor mijn niuewe lading Axews :D
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132581215
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 14:13 schreef Draganta het volgende:

[..]

Nice! Dus toch goede IV's?

Ja, zagen er prima uit :)
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 26 oktober 2013 @ 14:28:08 #226
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132581502
Heeft iemand de patch al gedownload?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 14:39:29 #227
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132581734
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 14:28 schreef Dr.Mikey het volgende:
Heeft iemand de patch al gedownload?
Yep, ging best snel.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132582214
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 12:43 schreef Draganta het volgende:

[..]

Offer maar wat leuks, ik ben nog niet ver in het spel dus heb nog geen idee wat ik nog nodig heb :P

[..]

Soms wel inderdaad, en soms niet. Ik heb btw 2 badges en 30:25 uur (maar ik foetel, omdat ik aan het breeden ben :P)
je hebt een pm ;)
HT: FC Dinamo Assen (504765)
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 15:12:58 #229
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132582569
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 14:58 schreef MrMoon het volgende:

[..]

je hebt een pm ;)
Jij ook :D

Ben nu de Iron Tail axews uitbroeden, met een stukje tape weer :D Tot nu toe al twee females met de goede ability! Straks eens IV checken. Als je wilt, kan ik je ook een van die geven, maar dan moet je wel wachten. Zijn ook Jolly, level 1, maar hebben iron tail (om zwakte tegen ijs te compenseren).

Ps. Een Jolly Gible van level 1 met Outrage egg move gekregen via Wonder Trade _O_

[ Bericht 8% gewijzigd door Draganta op 26-10-2013 16:14:47 ]
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132585615
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 15:12 schreef Draganta het volgende:

[..]

Jij ook :D

Ben nu de Iron Tail axews uitbroeden, met een stukje tape weer :D Tot nu toe al twee females met de goede ability! Straks eens IV checken. Als je wilt, kan ik je ook een van die geven, maar dan moet je wel wachten. Zijn ook Jolly, level 1, maar hebben iron tail (om zwakte tegen ijs te compenseren).

Ps. Een Jolly Gible van level 1 met Outrage egg move gekregen via Wonder Trade _O_
Leer ze gewoon Brick Break via TM
Betere accuracy, en geeft coverage tegen Steel types :) (en Balloon Heatran :P )
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 17:58:16 #231
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132586995
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 17:09 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Leer ze gewoon Brick Break via TM
Betere accuracy, en geeft coverage tegen Steel types :) (en Balloon Heatran :P )
Damn waarom heb ik daar niet aan gedacht :D Is inderdaad effectiever.

Mijn moveset wordt dan waarschijnlijk:

Sword dance, brick break, dragon claw en nog eentje (Earthquake?)
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132587071
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 17:58 schreef Draganta het volgende:

[..]

Damn waarom heb ik daar niet aan gedacht :D Is inderdaad effectiever.

Mijn moveset wordt dan waarschijnlijk:

Sword dance, brick break, dragon claw en nog eentje (Earthquake?)
Yup, Earthquake lijkt mij de beste optie

Heb je overwogen om Dragon Dance i.p.v. Swords Dance te gebruiken? Haxorus' attack stat is al torenhoog, zelfs met een neutral nature, en Speed is erg belangrijk (als je tenminste van plan bent om enigszins serious online te battlen)

EDIT: En Outrage i.p.v. Dragon Claw is ook een optie natuurlijk, vanwege de belachelijke damage die Haxorus ermee kan doen, maar dan moet je wel zo leren spelen dat je redelijk betrouwbaar Steel en Fairy types uit de weg kan ruimen voordat je Haxorus in het spel brengt
pi_132587094
Terug van vakantie waarbij mijn vriend op schiphol al met pokemon X stond te wachten :D

ga nu iedereen uit de wiki toevoegen (en mijzelf er bijzetten) voeg mij ook allemaal ff toe!

FC: 0662-3493-1945

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-10-2013 18:07:47 ]
pi_132587140
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 18:02 schreef Danter het volgende:
Terug van vakantie waarbij mijn vriend op schiphol al met pokemon X stond te wachten :D

ga nu iedereen uit de wiki toevoegen (en mijzelf er bijzetten) voeg mij ook allemaal ff toe!

FC: 0662-3493-194
Je vriend stond je op te wachten met een nieuwe Pokemon game? He's a keeper ;)

Ik zal je zodadelijk even toevoegen :)
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 18:05:57 #235
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132587197
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 18:02 schreef Danter het volgende:
Terug van vakantie waarbij mijn vriend op schiphol al met pokemon X stond te wachten :D

ga nu iedereen uit de wiki toevoegen (en mijzelf er bijzetten) voeg mij ook allemaal ff toe!

FC: 0662-3493-194
Er mist een nummertje :P
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 18:07:16 #236
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132587233
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 18:01 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Yup, Earthquake lijkt mij de beste optie

Heb je overwogen om Dragon Dance i.p.v. Swords Dance te gebruiken? Haxorus' attack stat is al torenhoog, zelfs met een neutral nature, en Speed is erg belangrijk (als je tenminste van plan bent om enigszins serious online te battlen)

EDIT: En Outrage i.p.v. Dragon Claw is ook een optie natuurlijk, vanwege de belachelijke damage die Haxorus ermee kan doen, maar dan moet je wel zo leren spelen dat je redelijk betrouwbaar Steel en Fairy types uit de weg kan ruimen voordat je Haxorus in het spel brengt
Outrage, earthquake, Dragon Dance en Brick Break maakt hem een beest van een pokemon :o
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132587259
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 18:05 schreef Draganta het volgende:

[..]

Er mist een nummertje :P
Oeps! nu niet meer :D
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 18:13:34 #238
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132587399
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 18:08 schreef Danter het volgende:

[..]

Oeps! nu niet meer :D
0688 5248 5224 = Een van de beste breeders :P
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132587687
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 18:13 schreef Draganta het volgende:

[..]

0688 5248 5224 = Een van de beste breeders :P
Ook maar gelijk even toegevoegd :)

Mijn FC is 3540 0055 5834
pi_132587967
En maar weer verder met Bagon breeding :)

Hopen dat ik er wat meer 5x31IVs uit kan halen vandaag...
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 26 oktober 2013 @ 18:51:16 #241
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132588451
Ik heb nog een hele toffe Haxorous op white 2 die ik in December ga overzetten. Wel heb ik sinds gister een hele toffe Dragonite.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132589119
Okay dan, Bagon met 31 HP/31 Atk/31 Def/? SpAtk/31 SDef/31 Speed :)

Nu breeden met een partner met Jolly nature en hopen dat er een Egg tussen zit met alle IV's van deze jongen :)

EDIT: Moet ik natuurlijk wel een Jolly Bagon/Ditto hebben, gvd
EDIT2: Bijna vergeten, m'n Garchomp is Jolly, dat moet werken :)

[ Bericht 12% gewijzigd door Flightguy1986 op 26-10-2013 19:44:26 ]
pi_132590180
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 19:13 schreef Flightguy1986 het volgende:
Okay dan, Bagon met 31 HP/31 Atk/31 Def/? SpAtk/31 SDef/31 Speed :)

Nu breeden met een partner met Jolly nature en hopen dat er een Egg tussen zit met alle IV's van deze jongen :)

EDIT: Moet ik natuurlijk wel een Jolly Bagon/Ditto hebben, gvd
EDIT2: Bijna vergeten, m'n Garchomp is Jolly, dat moet werken :)
Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
pi_132590230
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 19:45 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
De IVs?
Friend Safari Shelgon en Ditto gevangen; IV's gecheckt en chain-breeden met de beste kandidaten en een Destiny Knot. Amper anderhalve dag bezig, lekker simpel in X/Y :)
pi_132590270
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 19:46 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

De IVs?
Friend Safari Shelgon en Ditto gevangen; IV's gecheckt en chain-breeden met de beste kandidaten en een Destiny Knot. Amper anderhalve dag bezig, lekker simpel in X/Y :)
Had 1 van die 2 pokemons dan 5 perfect IV's of begrijp ik het verkeerd?
pi_132590419
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 19:47 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Had 1 van die 2 pokemons dan 5 perfect IV's of begrijp ik het verkeerd?
Nee, Friend Safari Pokemon hebben gegarandeerd 2 perfect IVs, en er is zelfs kans op 3 of meer als je veel geluk hebt.

Dus dan zet je er twee bij elkaar, allebei met 2 verschillende perfect IVs (bijv. HP en Atk op de vader, Def en Speed op de moeder), geef je een van de twee een Destiny Knot, en hoop je dat er meer dan 2 van die in totaal 4 perfecte IVs doorgegeven worden (Destiny Knot zorgt dat er altijd 5 van de in totaal 12 IVs van de ouders (bijv. 3 uit de 6 van de vader, 2 uit de 6 van de moeder) worden doorgegeven, je moet gewoon geluk hebben dat er zoveel mogelijk van de perfect IVs tussen de 5 die doorgegeven worden zitten)

Zodra dat gelukt is, pak je weer de beste kandidaten (bijv. 2 mon met elk 3x31), en uiteindelijk krijg je dan (met wat tijd en mazzel) een mon met 5 perfect IVs
pi_132590526
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 19:52 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Nee, Friend Safari Pokemon hebben gegarandeerd 2 perfect IVs
Dus dan zet je er twee bij elkaar, allebei met 2 verschillende perfect IVs (bijv. HP en Atk op de vader, Def en Speed op de moeder), geef je een van de twee een Destiny Knot, en hoop je dat er meer dan 2 van die in totaal 4 perfecte IVs doorgegeven worden (Destiny Knot zorgt dat er altijd 5 van de in totaal 12 IVs van de ouders (bijv. 3 uit de 6 van de vader, 2 uit de 6 van de moeder) worden doorgegeven, je moet gewoon geluk hebben dat er zoveel mogelijk van de perfect IVs tussen de 5 die doorgegeven worden zitten)

Zodra dat gelukt is, pak je weer de beste kandidaten (bijv. 2 mon met elk 3x31), en uiteindelijk krijg je dan (met wat tijd en mazzel) een mon met 5 perfect IVs
Ah zooo! Ik snap hem haha. Ik dacht eerst dat je op wonderbaarlijke wijze een ditto met 5x31 gevangen had xD
pi_132590553
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 19:54 schreef Schuppie het volgende:

[..]

Ah zooo! Ik snap hem haha. Ik dacht eerst dat je op wonderbaarlijke wijze een ditto met 5x31 gevangen had xD
Theoretisch mogelijk, maar die kans is wel heel klein (iig totdat de RNG van X/Y gekraakt wordt) :P
pi_132592148
5 Jolly Bagon zijn binnen, tijd voor de volgende stap :)
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 26 oktober 2013 @ 20:37:02 #250
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132592503
Allemaal leuk en aardig maar waar trainen jullie deze perfecte pokemon?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132592609
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 20:37 schreef Dr.Mikey het volgende:
Allemaal leuk en aardig maar waar trainen jullie deze perfecte pokemon?
Zodra ik er een heb waar ik mee verder wil:
-Voor levels: vooraan de party en naar de E4 toe, en aan het begin wisselen met een andere mon;
-Voor EVs gewoon Super Training (als ik 'm al getrained heb bij de E4 eerst resetten naar 0 natuurlijk met die speciale training bag)
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 20:48:48 #252
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132592977
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 20:30 schreef Flightguy1986 het volgende:
5 Jolly Bagon zijn binnen, tijd voor de volgende stap :)
Hehe goed bezig!

Mijn 3e lading Axews hebben zn vruchten geworpen!

Copy & Paste Results
Axew - #610 (Jolly)
Male (♂)
HP: 26
Att: 30
Def: 23
SpA: 24
SpD: 15 - 19
Speed: 23 - 28

Niet perfect, maar zeer netjes, ik hou deze!
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132593225
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 20:48 schreef Draganta het volgende:

[..]

Hehe goed bezig!

Mijn 3e lading Axews hebben zn vruchten geworpen!

Copy & Paste Results
Axew - #610 (Jolly)
Male (♂)
HP: 26
Att: 30
Def: 23
SpA: 24
SpD: 15 - 19
Speed: 23 - 28

Niet perfect, maar zeer netjes, ik hou deze!
Nice, goeie stats waar het telt :)
pi_132593712
Tijd voor de volgende ronde; 5x31 & 4x31 + Jolly als parents; here we go...
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 22:07:24 #255
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132596365
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 21:06 schreef Flightguy1986 het volgende:
Tijd voor de volgende ronde; 5x31 & 4x31 + Jolly als parents; here we go...
Nice, heb je ook egg moves? Ik heb nu een Jolly gible met Outrage, dus zodra ik een betere ditto heb, ga ik proberen een nog betere axew te krijgen met Outrage.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132596410
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 22:07 schreef Draganta het volgende:

[..]

Nice, heb je ook egg moves? Ik heb nu een Jolly gible met Outrage, dus zodra ik een betere ditto heb, ga ik proberen een nog betere axew te krijgen met Outrage.
Jup, Dragon Dance

Outrage is helaas geen Egg Move voor Bagon, zal moeten wachten tot de Move Tutor in Z/ X2&Y2 (hopelijk)
pi_132598247
Anderhalf uur en 3 batches later, en ik heb hem :)

Bagon (Jolly)
Male (♂)
HP: 31
Att: 31
Def: 31
SpA: ?
SpD: 31
Speed: 31

Best snel nog, 2 halve dagjes

Denk dat ik voor moves ga voor
-Dragon Dance
-Dragon Claw
-Earthquake
-Crunch -of- Brick Break
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 22:46:17 #258
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132598268
op dittojacht
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132598335
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 22:46 schreef Xummon het volgende:
op dittojacht
Succes
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 22:50:12 #260
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132598467
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 22:47 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Succes
3 gevangen al :)
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132598503
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 22:50 schreef Xummon het volgende:

[..]

3 gevangen al :)
Friend Safari Ditto's?
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 22:51:54 #262
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132598560
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 22:50 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Friend Safari Ditto's?
pokemon village
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132598910
Mmh, "HP/A/D/SD/S" staat zo lullig als nickname, toch maar eens gaan nadenken over een nieuwe :P
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 23:02:51 #264
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132599051
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 22:59 schreef Flightguy1986 het volgende:
Mmh, "HP/A/D/SD/S" staat zo lullig als nickname, toch maar eens gaan nadenken over een nieuwe :P
ik wou mijn hp pokemon bitch noemen maar dat kon niet
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 26 oktober 2013 @ 23:08:11 #265
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132599236
Een Japabse Ditto zou mijn kans op shinnies moeten verhogen toch?
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_132599825
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 23:08 schreef Dr.Mikey het volgende:
Een Japabse Ditto zou mijn kans op shinnies moeten verhogen toch?
Jup.

Ik heb een Shinx binnen en was bijna weer begonnen aan een poging er een shiny met rash nature van te breeden. Maar toch maar gestopt, eerst ff het spel uitspelen. 60 uur er in inmiddels en nu de 5e badge binnen.

Moet wel zeggen dat ik de laatste tijd de meeste spellen eigenlijk heel snel uitspeel en alleen het hoofdverhaal af loop en dan er mee kap. Hier ben ik weer overal aan het kijken etc. Ook fijn dat er weinig te vinden is op internet nog, dat verpest stiekem toch veel van het gevoel.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
pi_132599937
Haha, 'tis al een Shelgon ondertussen, gaat lekker snel :)
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 23:38:54 #268
231633 Xummon
of toch niet?
pi_132600316
zit hier iets bruikbaars tussen of kan ik ze beter dumpen?
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_132600390
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 23:38 schreef Xummon het volgende:
zit hier iets bruikbaars tussen of kan ik ze beter dumpen?
[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]
Heb geen IV calculator bij de hand, maar Hasty en Timid natures zijn iig handig om te bewaren zodat je die over kan zetten naar Eggs met een Everstone
  zaterdag 26 oktober 2013 @ 23:56:49 #270
351676 Groby
Dank Memer
pi_132600924
Heb 'm vanmiddag ook maar gekocht. Hij valt iig niet tegen. Ik ben nu even gestopt bij route 5 waar je Lucario tegenkomt (wanneer krijg je die cadeau?)
It’s coming home
  zondag 27 oktober 2013 @ 07:07:49 #271
319567 HilarityEnsues
Drowning in pussy
pi_132607467
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 oktober 2013 23:56 schreef Groby het volgende:
Heb 'm vanmiddag ook maar gekocht. Hij valt iig niet tegen. Ik ben nu even gestopt bij route 5 waar je Lucario tegenkomt (wanneer krijg je die cadeau?)
Aanzienlijk later: net na de derde badge.
pi_132608027
FUCK ALLE HACKERS
pi_132608354
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 08:53 schreef .Masturbatron. het volgende:
FUCK ALLE HACKERS
Wil het niet lukken met online battles?
pi_132610291
Yeahh gister na een chain van 64 shiny poliwhirl :) niet dat ik die perse wilde maar wou het chainen eens proberen. Nu de elite 4 verslaan en de pokemonradar ophalen
pi_132610823
En ik heb m'n 5x31IV Jolly Salamence :D

Nu alleen nog even EV-trainen en levelen :)
pi_132612569
Ik bedacht me ineens dat met die Pokebank opnieuw beginnen echt een stuk simpeler wordt. Wilde namelijk op termijn opnieuw beginnen met een Eeveelution team. Leek me wel leuk om te doen. Maar dat betekende dat ik 6 pokemon voor mijn team, plus wat speciale die ik nu al hebt wilde overzetten naar een nieuwe game. Zit je al snel aan 20 pokemon. Met die pokebank hoef je niet eens meer moeilijk te doen en zet je ze daar in en haal je ze weer op als je opnieuw bent gestart.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zondag 27 oktober 2013 @ 12:39:07 #277
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132612893
De onlinefuncties zijn wel ^O^
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132613376
quote:
14s.gif Op zondag 27 oktober 2013 12:39 schreef Faux. het volgende:
De onlinefuncties zijn wel ^O^
Stuk beter ja, nu nog iets waarbij ik een eigen pokemon kan kiezen en dan een lijst krijg van mogelijke trades die mensen willen. Dat zou helemaal mooi zijn.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zondag 27 oktober 2013 @ 12:55:37 #279
371073 gazhims3lv
Fear cuts deeper than swords
pi_132613448
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 12:53 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Stuk beter ja, nu nog iets waarbij ik een eigen pokemon kan kiezen en dan een lijst krijg van mogelijke trades die mensen willen. Dat zou helemaal mooi zijn.
Dat is inderdaad iets wat ik ook mis, ik wil gewoon in een oogopslag kunnen zien wat er te halen valt.
http://i44.tinypic.com/jh9gch.png
-A Song of Ice and Fire-
  zondag 27 oktober 2013 @ 13:02:36 #280
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132613660
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 12:53 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Stuk beter ja, nu nog iets waarbij ik een eigen pokemon kan kiezen en dan een lijst krijg van mogelijke trades die mensen willen. Dat zou helemaal mooi zijn.
dat zou alleen werken als jij de enige bent met die optie, als de rest dat ook kon zou niemand meer pokemon a voor pokemon b aanbieden maar op dezelfde manier zoeken zoals jij graag wil en valt er automatisch niks meer te vinden
pi_132614222
Heh verdomd, geen ExtremeSpeed Dragonite mogelijk, iig niet totdat de Pokemon Bank online gaat :(
pi_132614744
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 13:02 schreef WARE_HEIDEN het volgende:

[..]

dat zou alleen werken als jij de enige bent met die optie, als de rest dat ook kon zou niemand meer pokemon a voor pokemon b aanbieden maar op dezelfde manier zoeken zoals jij graag wil en valt er automatisch niks meer te vinden
Waarom? Dat denk ik niet. Sommigen hebben geen zin om te zoeken en zullen gewoon die pokemons erop zetten. Of misschien zit er tussen alle mogelijkheden net niet de pokemons die jij graag zou willen, dan plaats je zelf je pokemon erop. Nu is dat ook zo. Je hebt mensen die zoeken naar een leuke deal en mensen die afwachten.
Niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 Regenbogen!
  zondag 27 oktober 2013 @ 13:47:34 #283
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132615182
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 11:29 schreef Flightguy1986 het volgende:
En ik heb m'n 5x31IV Jolly Salamence :D

Nu alleen nog even EV-trainen en levelen :)
Wow nice! Als we allebei klaar zijn met ons team, wil ik eens tegen je battlen :P Volgens mij heb jij straks een OP team :P

Ik heb op dit moment: Axew 43, Blaziken 55, Graninja 53, en wil een Gengar toevoegen aan mijn team. Ik heb geen idee welke de andere twee gaan worden. Ik merk wel dat het niet meer loont om met een klein team te spelen, door EXP share nu. Mijn vriendin speelt al sinds gym 1 met 6 pokemon, en ligt op dezelfde level als mij. In White was ik toch 10 levels hoger :P
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:01:14 #284
279054 WARE_HEIDEN
Locatie: Het vagevuur
pi_132615763
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 13:34 schreef Sjiznit het volgende:

[..]

Waarom? Dat denk ik niet. Sommigen hebben geen zin om te zoeken en zullen gewoon die pokemons erop zetten. Of misschien zit er tussen alle mogelijkheden net niet de pokemons die jij graag zou willen, dan plaats je zelf je pokemon erop. Nu is dat ook zo. Je hebt mensen die zoeken naar een leuke deal en mensen die afwachten.
Ik denk dat de meeste mensen liever kijken wat ze kunnen krijgen voor een bepaalde poke dan dat ze eentje deponeren met een bepaalde voorkeur. Hierdoor zal er al veel minder aanbod zijn en zal elke "eerlijke"trade zo weg zijn en blějf je alleen met onrealistische trades over. Wellicht dat het feit dat de functie onbreekt bewijst dat GF het met mij eens in dat het niet werkt :P

ben nu mijn 5x31iv solosis aan het ev trainen 8-)
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:02:13 #285
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132615790
Ik heb nog een shiny Gengar uit Diamond O+
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:04:44 #286
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132615893
quote:
14s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:02 schreef Faux. het volgende:
Ik heb nog een shiny Gengar uit Diamond O+
Nice gief :P
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132615920
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 13:47 schreef Draganta het volgende:

[..]

Wow nice! Als we allebei klaar zijn met ons team, wil ik eens tegen je battlen :P Volgens mij heb jij straks een OP team :P

Ik heb op dit moment: Axew 43, Blaziken 55, Graninja 53, en wil een Gengar toevoegen aan mijn team. Ik heb geen idee welke de andere twee gaan worden. Ik merk wel dat het niet meer loont om met een klein team te spelen, door EXP share nu. Mijn vriendin speelt al sinds gym 1 met 6 pokemon, en ligt op dezelfde level als mij. In White was ik toch 10 levels hoger :P
Haha, is goed, alhoewel ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik alles heb gebred en getrained wat ik wil...

Heb nu wel een Jolly Dratini met 31IVs in HP, Atk, Def, SDef en Speed erbij :)
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:06:13 #288
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132615962
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:05 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Haha, is goed, alhoewel ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik alles heb gebred en getrained wat ik wil...

Heb nu wel een Jolly Dratini met 31IVs in HP, Atk, Def, SDef en Speed erbij :)
Jij bent echt goed bezig ! Ik denk dat het langer duurt voordat ik klaar ben :P
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:08:55 #289
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132616051
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:04 schreef Draganta het volgende:

[..]

Nice gief :P
gief?
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132616075
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:06 schreef Draganta het volgende:

[..]

Jij bent echt goed bezig ! Ik denk dat het langer duurt voordat ik klaar ben :P
Zodra je de E4 hebt verslagen en naar Kiloude City kan gaat het allemaal best snel, met die Friend Safari en de IV checker
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:11:09 #291
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132616155
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:09 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Zodra je de E4 hebt verslagen en naar Kiloude City kan gaat het allemaal best snel, met die Friend Safari en de IV checker
Mooi. Is er dan nog een manier om pokemon snel te lvlen? Ik probeer nu te breeden omdat ik nu veel EXP kan krijgen van de gyms enzo, maar is er ook een manier na het uitspelen om snel te levelen?
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:11:27 #292
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132616170
quote:
11s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:08 schreef Faux. het volgende:

[..]

gief?
Je Gengar moet je aan mij geven. Moet gewoon.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132616253
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:11 schreef Draganta het volgende:

[..]

Mooi. Is er dan nog een manier om pokemon snel te lvlen? Ik probeer nu te breeden omdat ik nu veel EXP kan krijgen van de gyms enzo, maar is er ook een manier na het uitspelen om snel te levelen?
Ik ga meestal gewoon een paar keer door de E4 heen
Na 2 keer was m'n lvl 1 Bagon al een lvl 50 Salamence
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:14:39 #294
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132616333
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:12 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Ik ga meestal gewoon een paar keer door de E4 heen
Na 2 keer was m'n lvl 1 Bagon al een lvl 50 Salamence
Oh ja haha, wow wist niet dat dat zo snel ging.

Ik zie in de bank van mn vriendin een Modest Gastly :O Doen? Of zoeken voor een Timid?
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:18:36 #295
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_132616513
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:11 schreef Draganta het volgende:

[..]

Je Gengar moet je aan mij geven. Moet gewoon.
oooooooh :D
nee :6
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
pi_132616598
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:14 schreef Draganta het volgende:

[..]

Oh ja haha, wow wist niet dat dat zo snel ging.

Ik zie in de bank van mn vriendin een Modest Gastly :O Doen? Of zoeken voor een Timid?
Voor in-game of competitive? Voor online battles zou ik voor Timid gaan
  zondag 27 oktober 2013 @ 14:24:55 #297
158394 Draganta
Kansas Ranger
pi_132616795
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:20 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Voor in-game of competitive? Voor online battles zou ik voor Timid gaan
Ok dan ga ik verder zoeken.
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
pi_132619515
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 14:24 schreef Draganta het volgende:

[..]

Ok dan ga ik verder zoeken.
Succes ermee :)
pi_132621568
En ik ga zelf ook maar eens op Gastly en Abra jacht
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 27 oktober 2013 @ 16:34:13 #300
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132621720
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2013 09:28 schreef Flightguy1986 het volgende:

[..]

Wil het niet lukken met online battles?
Irritant die gasten die Mewtwo en Yvetal meenemen naar online battles.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 27 oktober 2013 @ 16:34:23 #301
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_132621726
Vol
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')