Wat een vreselijke titel is dat zeg!quote:Op dinsdag 20 januari 2015 20:32 schreef Helsinki het volgende:
[ afbeelding ]
Deze komt morgen hopelijk binnen.
belgen he....quote:Op woensdag 21 januari 2015 19:46 schreef Molo het volgende:
Wel rare foto compositie zeg
Duim in de schaal met eten, en die schaal op een vuurkorf?
Dat verklaart wel een en anderquote:
Dat zegt idd genoegquote:Op donderdag 22 januari 2015 12:26 schreef EDMAN- het volgende:
En het is de vrouw van Paul Jambers, dat verklaart ķķk een hoop. Die serie behoort wel tot de best verkochte kookboeken van België. Voor zo'n bourgondisch land wil dat best iets zeggen. Gisteren ook weer een prima recept uit klaargemaakt
Hij is binnenquote:Op vrijdag 16 januari 2015 09:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Mevrouw Kennedy is in de jaren 50 door mexico aan het reizen gegaan en heeft zeer veel omderzoek gedaan naar de lokale en regionale Mexicaanse keuken voordat Mexico veranderde waarbij men toegang kreeg tot westerse producten en de regionale keuken sterk veranderde.
Ze wordt hiervoor in Mexico trouwens zeer dankbaar behandeld. Haar research notities liggen in een uni aldaar en worden gedigitaliseerd. Ze verzamelde niet alleen recepten maar ook allerlei culturele zaken aan eten gerelateerd.
vind het meeste niet mooie hipster foto's... En de teksten komen ook van een "duur" communicatie bureau.... Maar sommige recepten lijken me prima te kanenquote:Op donderdag 22 januari 2015 15:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat zegt idd genoeg
Zij laat een paar fotos maken, redactie zet boek in elkaar, ze doet een paar talkshows en weer een bestseller
Ze zegt zelf (yeah i know) heel het boek zelf geproduceerd te hebben t/m de foto's aan toe. Paultje staat er ook vaak in . Maar ff los daarvan: het is echt een fijn, goed boek met veel koolhydraat arme recepten. Ben zelf al een paar kilo kwijt sinds ik deze recepten probeer samen met wat extra sportenquote:Op donderdag 22 januari 2015 15:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat zegt idd genoeg
Zij laat een paar fotos maken, redactie zet boek in elkaar, ze doet een paar talkshows en weer een bestseller
Dat ze de producent is, geloof ik.quote:Op donderdag 22 januari 2015 15:51 schreef EDMAN- het volgende:
[..]
Ze zegt zelf (yeah i know) heel het boek zelf geproduceerd te hebben t/m de foto's aan toe. Paultje staat er ook vaak in . Maar ff los daarvan: het is echt een fijn, goed boek met veel koolhydraat arme recepten. Ben zelf al een paar kilo kwijt sinds ik deze recepten probeer samen met wat extra sporten
Ja, ontzettend vaak. Maar ik maak vooral vaak gebruik van de concepten en technieken van het boek. de echte gerechten bewaar ik vaak voor pasen, kerst of verjaardag ivm het vele werk (maar wel de spectaculaire resultaten).quote:Op zaterdag 17 januari 2015 10:26 schreef Molo het volgende:
Die boeken en die covers
I wantz them allllll!!!
HIM, bevalt je modernist cuisine nog steeds? Kook je er vaak dingen uit en/of gebruik je technieken vaak?
En hier is ie besteld...quote:
Nu nog een importeur van mexicaanse ingredienten vinden..quote:
WEBSITE: www.mexicaansewinkel.nlquote:Op vrijdag 30 januari 2015 10:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Nu nog een importeur van mexicaanse ingredienten vinden..
Chayote, sal de Gusano...
Dank je, zal eens kijken of zij deze exoten hebbenquote:Op vrijdag 30 januari 2015 11:37 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
WEBSITE: www.mexicaansewinkel.nl
E-MAIL: info@mexicaansewinkel.nl
Ze hadden een snelle levering en belden zelfs even of mij de dag van levering goed uitkwam.
Die staat al zo erg lang op mijn verlanglijstje maar ik vrees dat ik er echt heel weinig uit zal koken en ik wil nog zoveel andere boeken van welke ik weet dat ik er ook echt uit zal koken.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 09:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Claudia Roden schreef waarschijnlijk het best onderzochte werk naar de joodse keuken.
LOLquote:Op zaterdag 11 april 2015 17:17 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Die staat al zo erg lang op mijn verlanglijstje maar ik vrees dat ik er echt heel weinig uit zal koken en ik wil nog zoveel andere boeken van welke ik weet dat ik er ook echt uit zal koken.
Keuzes, keuzes.....
Waar is die geldboom als je 'm nodig hebt
Vandaag weer de spinaziepizza met ei, pecorino, sumak en zatar gemaakt uit Plenty. Aanrader!quote:Op donderdag 4 juni 2015 21:14 schreef Susi het volgende:
Kick. Ik ben Plenty van Ottolenghi eindelijk aan het ontdekken, heerlijk
Haha, ik zie het nu pas... Mooi kookboek is het hé? Ondanks dat je - enigszins denigrerend te interpreteren mening van 5 jaar geleden.quote:Op zaterdag 11 april 2015 17:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
Heb deze al een tijdje terug gekocht, erg goed boek, niet alleen recepten maar ook veel achtergrondinformatie.
Had hem dus al gepost
quote:Op donderdag 29 april 2010 09:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Recepten voor varkenshaas in champigonroomsaus zal je daar iig niet vinden.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
quote:Op donderdag 4 juni 2015 22:03 schreef Susi het volgende:
Ik ben impulsief geweest en heb net het boek van Julia Child (en co.) gekocht
[ afbeelding ]
Gefeliciteerd. Dat is de beste investering van je leven.quote:Op donderdag 4 juni 2015 22:03 schreef Susi het volgende:
Ik ben impulsief geweest en heb net het boek van Julia Child (en co.) gekocht
[ afbeelding ]
Fok, waar alle enablers rond hangenquote:Op donderdag 4 juni 2015 22:14 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Gefeliciteerd. Dat is de beste investering van je leven.
Ik hou van dat boekquote:Op donderdag 4 juni 2015 22:03 schreef Susi het volgende:
Ik ben impulsief geweest en heb net het boek van Julia Child (en co.) gekocht
[ afbeelding ]
Nee, dat was een grapje.quote:Op donderdag 4 juni 2015 21:58 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Haha, ik zie het nu pas... Mooi kookboek is het hé? Ondanks dat je - enigszins denigrerend te interpreteren mening van 5 jaar geleden.
[..]
Ik vind dat nog steeds het beste kookboek wat ik hebquote:Op donderdag 4 juni 2015 22:03 schreef Susi het volgende:
Ik ben impulsief geweest en heb net het boek van Julia Child (en co.) gekocht
[ afbeelding ]
Oh, serieus, als ik maar 1 kookboek mocht houden, dan zou Julia Child samen met The New York Times Cookbook op de shortlist staan.quote:
Oe, die eerste kende ik wel, tweede niet, wat is er zo tof aan?quote:Op donderdag 4 juni 2015 22:55 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Oh, serieus, als ik maar 1 kookboek mocht houden, dan zou Julia Child samen met The New York Times Cookbook op de shortlist staan.
Bij die tweede heeft een journaliste in 6 jaar tijd de recepten nagekookt die de afgelopen 150 jaar in de New York Times gepubliceerd waren. Dat heeft vervolgens geresulteerd in een nogal serieus boekwerk met de selectie van de 1400 beste recepten. Net zoals bij Julia Child bijna alleen maar tekst en meestal een korte toelichting en achtergrond bij elk recept.quote:Op donderdag 4 juni 2015 23:07 schreef Molo het volgende:
[..]
Oe, die eerste kende ik wel, tweede niet, wat is er zo tof aan?
Nicequote:Op donderdag 4 juni 2015 22:03 schreef Susi het volgende:
Ik ben impulsief geweest en heb net het boek van Julia Child (en co.) gekocht
[ afbeelding ]
thanks!!quote:Op vrijdag 5 juni 2015 06:45 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Bij die tweede heeft een journaliste in 6 jaar tijd de recepten nagekookt die de afgelopen 150 jaar in de New York Times gepubliceerd waren. Dat heeft vervolgens geresulteerd in een nogal serieus boekwerk met de selectie van de 1400 beste recepten. Net zoals bij Julia Child bijna alleen maar tekst en meestal een korte toelichting en achtergrond bij elk recept.
Het leuke is vooral dat je ook de modegrillen in de keuken tegenkomt. In de 19de eeuw ingemaakte spullen, begin 20ste eeuw allemaal hippe nieuwe producten zoals bananen, in de jaren '70 de meest wanstaltige combinaties en in de jaren 90 moest alles light
[ afbeelding ]
Daar ben ik ook ooit mee begonnen! Mooi en duidelijk basiskookboek.quote:Op vrijdag 5 juni 2015 10:00 schreef Bramito het volgende:
Dit vind ik ook een heel goed boek voor mensen die beginnen. Daar staat ook gewoon in hoe je aardappels moet koken.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |