abonnement Unibet Coolblue
pi_131873533
oh, wat een schatjes :P

Ik heb een vraagje. Weet iemand waar ik cinnamon chips kan kopen? Ik heb wel een potje kaneelsuiker, maar die zijn veel te klein om te verwerken in gebak. Ik vind die "smaakexplosietjes"van kaneel wel lekker namelijk en ik vind ze alleen in webwinkels in amerika enzo (verzendkosten ;( )
pi_131874334
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 oktober 2013 15:08 schreef chocolatelover het volgende:
oh, wat een schatjes :P

Ik heb een vraagje. Weet iemand waar ik cinnamon chips kan kopen? Ik heb wel een potje kaneelsuiker, maar die zijn veel te klein om te verwerken in gebak. Ik vind die "smaakexplosietjes"van kaneel wel lekker namelijk en ik vind ze alleen in webwinkels in amerika enzo (verzendkosten ;( )
Zelf maken misschien? Ik vond deze link, wie weet is dat wat! Vegetable shortening vind je bij Jumbo van het merk Crisco, corn syrup vind je bij de natuurwinkel.
A balanced diet is a cookie in each hand
  zaterdag 5 oktober 2013 @ 16:20:04 #153
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_131875109
Corn syrup zag ik vandaag toevallig bij http://www.amazingoriental.com/content/oriental-rotterdam, dus dat zullen de andere vestigingen ook wel hebben.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_131875980
hartelijk bedankt. Geen amazingoriental in de buurt, maar Jumbo en natuurwinkels hebben we wel.
Dus van de week eens proberen
pi_131898216
Hoi, net scones proberen te maken. Vaker geprobeerd, al een paar keer gelukt toch wel maar iedere keer heb ik het probleem dat het deeg veel te vochtig is als ik het op bakpapier leg en in stukken snijd. Ik kan dan de stukken niet een beetje uit elkaar trekken. Om het deeg een beetje fatsoenlijk in een ronde vorm te krijgen moet ik al extra bloem toevoegen en om te snijden en uit elkaar te trekken heb ik dan nog meer bloem nodig en moet ik veel meer kneden (nadat ik alles al bij elkaar gedaan heb en gekneed). Hoe zit dat? Hebben jullie dat ook?
pi_131899198
quote:
0s.gif Op zondag 6 oktober 2013 13:43 schreef chocolatelover het volgende:
Hoi, net scones proberen te maken. Vaker geprobeerd, al een paar keer gelukt toch wel maar iedere keer heb ik het probleem dat het deeg veel te vochtig is als ik het op bakpapier leg en in stukken snijd. Ik kan dan de stukken niet een beetje uit elkaar trekken. Om het deeg een beetje fatsoenlijk in een ronde vorm te krijgen moet ik al extra bloem toevoegen en om te snijden en uit elkaar te trekken heb ik dan nog meer bloem nodig en moet ik veel meer kneden (nadat ik alles al bij elkaar gedaan heb en gekneed). Hoe zit dat? Hebben jullie dat ook?
Heb je dan niet de verkeerde verhouding te pakken? Zou je niet al extra bloem moeten toevoegen aan het basisrecept?
(geen idee hoor, heb nog nooit scones gemaakt, maar als je zegt dat het te vochtig is en daardoor moeilijk te gebruiken, dan zou ik misschien de verhoudingen gaan veranderen)
pi_131899337
ik weet dus niet of dat zo hoort. Bij andere recepten die ik gemaakt hebt is het deeg ook altijd zo plakkerig, niet zo vast dat je aparte stukken kunt snijden en een beetje uit elkaar trekken. Ik ben bang dat ik het deeg verpest als ik er vantevoren 75 g bloem ofzo extra bij doe. Ik wil namelijk wel luchtige, gerezen scones, geen vaste schijven.
pi_131899955
quote:
0s.gif Op zondag 6 oktober 2013 14:19 schreef chocolatelover het volgende:
ik weet dus niet of dat zo hoort. Bij andere recepten die ik gemaakt hebt is het deeg ook altijd zo plakkerig, niet zo vast dat je aparte stukken kunt snijden en een beetje uit elkaar trekken. Ik ben bang dat ik het deeg verpest als ik er vantevoren 75 g bloem ofzo extra bij doe. Ik wil namelijk wel luchtige, gerezen scones, geen vaste schijven.
Wat is je recept dan?
pi_131901503
Ik denk dat ik te veel appels erin heb gedaan want die geven natuurlijk wel vocht af.Nu heb ik minder appel gebruikt en deze volgende batch ziet er beter uit, maar de scones zijn niet gerezen. Jammer genoeg. Want ik wil eigenlijk van die lekkere dikke die ik op foto's zie.
Niet helemaal gaar en de onderkant is nog en beetje zacht dus ik doe ze er nog ff in.
pi_131901918
Al 7 min. extra erin en ze smaken nog niet helemaal gaar en zien er ook niet helemaal gaar uit. Maar dat kan ook door de appel komen dat weet ik niet.
Hier is het recept trouwens:

326g King Arthur Unbleached All-Purpose Flour
67g granulated sugar
3/4 teaspoon salt
1 tablespoon baking powder
1 teaspoon Apple Pie Spice or ground cinnamon
113g cold unsalted butter
78g chopped fresh apple, in 1/2" pieces (about half a medium apple); leave the skin on, if you like
113g cinnamon chips
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
113g applesauce, unsweetened preferred

Ze smaken wel, maar zijn niet geweldig.
pi_131905834
Ik heb cantuccini gemaakt, maar met mijn eigen mix. Verplaats rietsuiker heb ik kristalsuiker gebruikt uit een pot met vanille = vanillesuiker.
Ook heb ik alleen pistachenoten gebruikt met vlokken (wat je op je boterham doet). Het resultaat:



Na 30 minuten bakken, moet je het snijden en nogmaals 10 minuten bakken (drogen).



Ik heb dit al een keer eerder gemaakt en met succes. Het is zó lekker dat ik het nog een keer doe :9
pi_131906724
Oh die zien er lekker uit!!! :9

En scones met appel ken ik niet :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_131907051
Scones met appel? Nooit van gehoord.

Qunix: ziet er goed uit!
  zondag 6 oktober 2013 @ 18:08:52 #164
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_131907232
quote:
0s.gif Op zondag 6 oktober 2013 15:43 schreef chocolatelover het volgende:
Al 7 min. extra erin en ze smaken nog niet helemaal gaar en zien er ook niet helemaal gaar uit. Maar dat kan ook door de appel komen dat weet ik niet.
Hier is het recept trouwens:

326g King Arthur Unbleached All-Purpose Flour
67g granulated sugar
3/4 teaspoon salt
1 tablespoon baking powder
1 teaspoon Apple Pie Spice or ground cinnamon
113g cold unsalted butter
78g chopped fresh apple, in 1/2" pieces (about half a medium apple); leave the skin on, if you like
113g cinnamon chips
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
113g applesauce, unsweetened preferred

Ze smaken wel, maar zijn niet geweldig.
Heb je het deeg ook laten rusten in de koelkast?
The love you take is equal to the love you make.
pi_131910757
Thanks!

Het is ook super lekker :9
  zondag 6 oktober 2013 @ 23:01:29 #166
268341 Xaryna
Ecchi yaoi
pi_131921705
quote:
6s.gif Op zondag 6 oktober 2013 17:29 schreef Qunix het volgende:
Ik heb cantuccini gemaakt, maar met mijn eigen mix. Verplaats rietsuiker heb ik kristalsuiker gebruikt uit een pot met vanille = vanillesuiker.
Ook heb ik alleen pistachenoten gebruikt met vlokken (wat je op je boterham doet). Het resultaat:

[ afbeelding ]

Na 30 minuten bakken, moet je het snijden en nogmaals 10 minuten bakken (drogen).

[ afbeelding ]

Ik heb dit al een keer eerder gemaakt en met succes. Het is zó lekker dat ik het nog een keer doe :9
Ziet er echt uit als zo'n schaal die je in 1x opvreet en je dan schuldig voelt. :@
Chocoladetaartjes.
Op donderdag 25 juli 2013 18:44 schreef trovey het volgende: Evert, de vrouwelijke versie. :P
pi_131928074
quote:
0s.gif Op zondag 6 oktober 2013 15:43 schreef chocolatelover het volgende:
Al 7 min. extra erin en ze smaken nog niet helemaal gaar en zien er ook niet helemaal gaar uit. Maar dat kan ook door de appel komen dat weet ik niet.
Hier is het recept trouwens:

326g King Arthur Unbleached All-Purpose Flour
67g granulated sugar
3/4 teaspoon salt
1 tablespoon baking powder
1 teaspoon Apple Pie Spice or ground cinnamon
113g cold unsalted butter
78g chopped fresh apple, in 1/2" pieces (about half a medium apple); leave the skin on, if you like
113g cinnamon chips
2 large eggs
1 teaspoon vanilla extract
113g applesauce, unsweetened preferred

Ze smaken wel, maar zijn niet geweldig.
En is dat ook dat merk bloem wat je hebt gebruikt? Want er schijnt nogal verschil te zitten in het gewicht van een cup bloem van verschillende merken (sommige soorten zijn licht en wegen maar 125 gram per cup, anderen zijn zwaarder en wegen) en of je het zeeft of niet
pi_132016314
Even een vraagje: ik ga een taart maken. Deeg is denk ik Biscuitachtig met frosting uit eieren, suiker, water. Hij moet vrijdagochtend af zijn. Zit nu te dubben: vandaag of morgen avond de cake bakken en wanneer de vulling, frosting & decoratie doen?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_132037595
@ KVD: nee, ik heb niet hetzelfde merk bloem gebruikt (en ik heb het trouwens ook niet in de koelkast gedaan). Ik zal het nog eens proberen met koelkast en misschien toch meer bloem. De smaak is trouwens wel lekker, want ik heb die niet gelukte portie natuurlijk wel opgegeten.
Binnenkort ook weer eens cantuccini maken, superlekker met amandel, pistach en cranberrys. Of hazelnoten en chocola, of amandel en wat sinaasappelsap en rasp. Ja lekker.
pi_132040581
Hopelijk gaat t nu goed, net wat geprobeerd te posten en dat ging telkens mis...

@Qunix die cantuccini ziet er heeeerlijk uit!

Ik heb vandaag walnoot-wortel cupcakes gemaakt met cream cheese toef en gekarameliseerde walnoot:
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_132040732
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 13:53 schreef chocolatelover het volgende:
@ KVD: nee, ik heb niet hetzelfde merk bloem gebruikt (en ik heb het trouwens ook niet in de koelkast gedaan). Ik zal het nog eens proberen met koelkast en misschien toch meer bloem. De smaak is trouwens wel lekker, want ik heb die niet gelukte portie natuurlijk wel opgegeten.
Binnenkort ook weer eens cantuccini maken, superlekker met amandel, pistach en cranberrys. Of hazelnoten en chocola, of amandel en wat sinaasappelsap en rasp. Ja lekker.
recept zegt een half uur in de vriezer om goed onhoog te kunnen komen. niet in de koelkast.
pi_132040765
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 16:50 schreef _Liek het volgende:
Hopelijk gaat t nu goed, net wat geprobeerd te posten en dat ging telkens mis...

@Qunix die cantuccini ziet er heeeerlijk uit!

Ik heb vandaag walnoot-wortel cupcakes gemaakt met cream cheese toef en gekarameliseerde walnoot:
[ afbeelding ]
ik hou niet van walnoot,maar het ziet erheerlijk uit
pi_132040878
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 16:57 schreef kvd het volgende:

[..]

ik hou niet van walnoot,maar het ziet erheerlijk uit
Dank je!
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_132041641
Na een kokoskruidenkoekcake nu voor het eerst kokosmakronen in de oven. Nu ja, makronen? Een grote reuzemakroon I say :P Ik heb alles gewoon op een velletje bakpapier op de bakplaat gemieterd en het in stukken snijden komt straks wel :)
mag het weten
pi_132041937
Hmm. Ik heb de dulce de leche brownie gemaakt maar was vergeten om de temperatuur te verlagen ivm hete lucht oven. Nu is het geheel nogal donker en droog ;(
pi_132042099
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:26 schreef Joosie200 het volgende:
Na een kokoskruidenkoekcake nu voor het eerst kokosmakronen in de oven. Nu ja, makronen? Een grote reuzemakroon I say :P Ik heb alles gewoon op een velletje bakpapier op de bakplaat gemieterd en het in stukken snijden komt straks wel :)
Krijg je ze dan wel goed droog gebakken?
pi_132042172
Vandaag pompoencake met gedroogde cranberries, witte chocolade en pecannoten gemaakt.
De structuur is ruk maar de smaak is echt heerlijk.

Go hard or go home
pi_132042188
quote:
14s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:39 schreef Myraela het volgende:

[..]

Krijg je ze dan wel goed droog gebakken?
Dat is de vraag uiteraard, maar ik ga er wel vanuit. Was lui, had nog een restant kokos, ei die op moest en suiker liggen dus hop kokosmakronen. En nog luier, want ik had geen zin om te pielen met theelepels om zo hoopjes deeg te verdelen over de bakplaat. Mijn ervaring met eerdere koekjes is dat je toch te weinig ruimte hebt om het deeg in 1 keer netjes te bakken, want het kleeft zo aan elkaar. In dat geval maar achteraf op koekjesformaat snijden :)
mag het weten
pi_132042277
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:41 schreef Noek het volgende:
Vandaag pompoencake met gedroogde cranberries, witte chocolade en pecannoten gemaakt.
De structuur is ruk maar de smaak is echt heerlijk.

[ afbeelding ]
Klinkt lekker! Is t recept ergens te vinden? :Y
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_132042320
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:44 schreef _Liek het volgende:

[..]

Klinkt lekker! Is t recept ergens te vinden? :Y
Ja tuurlijk. Hier!
Go hard or go home
pi_132042660
quote:
14s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:39 schreef Myraela het volgende:

[..]

Krijg je ze dan wel goed droog gebakken?
Te droog gebakken door de dikte denk ik, nu ik het e.e.a. geproefd heb. De smaak is zoals je verwacht van kokosmakronen, lekkere kokosbite en nasmaak. Maar het heeft niet de structuur van een makroon zoals je zou verwachten. Ik zou het nu coco chip cookie willen noemen :P
mag het weten
pi_132042690
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:41 schreef Noek het volgende:
Vandaag pompoencake met gedroogde cranberries, witte chocolade en pecannoten gemaakt.
De structuur is ruk maar de smaak is echt heerlijk.

[ afbeelding ]
Die cake is 10 min fietsen :o
Lijkt me heerlijk _O_

Hebben jullie nog geweldige recepten met amandelmeel, want ik heb 2 zakken gekregen en heb er nog nooit mee gewerkt.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 10 oktober 2013 @ 18:01:00 #183
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_132042733
Een Sachertorte?

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/sachertorte_59630

Dan ga ik ervan uit da amandelmeel hetzelfde is als ground almond, wat ik niet zeker weet.
The love you take is equal to the love you make.
pi_132042777
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 18:01 schreef Lienekien het volgende:
Een Sachertorte?
Mary Berry's sachertorte :9 http://www.bbc.co.uk/food/recipes/sachertorte_59630
Idd met amandelmeel *) Goed plan.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_132042784
Zelfde recept opgezocht :o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 10 oktober 2013 @ 18:03:36 #186
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_132042790
Hahaha, ik was nog aan het editen.
The love you take is equal to the love you make.
pi_132043236
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2013 20:05 schreef Tinuviel het volgende:
Even een vraagje: ik ga een taart maken. Deeg is denk ik Biscuitachtig met frosting uit eieren, suiker, water. Hij moet vrijdagochtend af zijn. Zit nu te dubben: vandaag of morgen avond de cake bakken en wanneer de vulling, frosting & decoratie doen?
Even in de herhaling. Weet iemand dit?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_132046005
quote:
10s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:59 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Hebben jullie nog geweldige recepten met amandelmeel, want ik heb 2 zakken gekregen en heb er nog nooit mee gewerkt.
Macarons?
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_132046151
quote:
10s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:59 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Die cake is 10 min fietsen :o
Lijkt me heerlijk _O_

Hebben jullie nog geweldige recepten met amandelmeel, want ik heb 2 zakken gekregen en heb er nog nooit mee gewerkt.
Dat is maar 30 min lopen!

Van amandelmeel maar ik vaak bananenbrood of van die gezonde muffins.
Kijk teveel naar die gezonde US paleo sites.
Go hard or go home
pi_132046869
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 18:21 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Even in de herhaling. Weet iemand dit?
Biscuit kan je best lang van tevoren maken, laat zich goed invriezen, en het ontdooit redelijk snel. Vulling en icing doe ik meestal een paar uur van tevoren.
  donderdag 10 oktober 2013 @ 20:36:24 #191
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_132047614
quote:
10s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 17:59 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Hebben jullie nog geweldige recepten met amandelmeel, want ik heb 2 zakken gekregen en heb er nog nooit mee gewerkt.
De frambozencakejes van Katie Quinn Davies. Die zijn goddelijk lekker! :Y
pi_132048051
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 20:14 schreef Bleie het volgende:

[..]

Biscuit kan je best lang van tevoren maken, laat zich goed invriezen, en het ontdooit redelijk snel. Vulling en icing doe ik meestal een paar uur van tevoren.
Dankje Bleie. Cake zit nu in de oven. Alleen de vraag of de frosting er vanavond al op kan. Zou sowieso alleen op de zijkant kunnen, want er komt morgen ochtend hagelslag op de zijkant en dan smeer ik de bovenkant liever nog niet af. Of dan toch liever alles morgen ochtend doen en dus vroeg mijn bed uit?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_132048202
Je biscuit moet wel echt helemaal afgekoeld zijn voor je de frosting erop doet. Weet niet of je dat vanavond nog redt.
pi_132048231
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 20:45 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Dankje Bleie. Cake zit nu in de oven. Alleen de vraag of de frosting er vanavond al op kan. Zou sowieso alleen op de zijkant kunnen, want er komt morgen ochtend hagelslag op de zijkant en dan smeer ik de bovenkant liever nog niet af. Of dan toch liever alles morgen ochtend doen en dus vroeg mijn bed uit?
Ik zou alles dan morgenochtend doen. Als de frosting hard word, dan plakt de hagelslag misschien wel niet meer
(Maar ben ik nou in de war? Als ik 24kitchen enzo kijk, dan doen ze de zijkant toch altijd als laatste? Beginnen ze te smeren aan de bovenkant, dan de zijkant. En dan is het afhankelijk wat je bovenop doet toch?)
pi_132048431
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 20:49 schreef kvd het volgende:

[..]

Ik zou alles dan morgenochtend doen. Als de frosting hard word, dan plakt de hagelslag misschien wel niet meer
(Maar ben ik nou in de war? Als ik 24kitchen enzo kijk, dan doen ze de zijkant toch altijd als laatste? Beginnen ze te smeren aan de bovenkant, dan de zijkant. En dan is het afhankelijk wat je bovenop doet toch?)
Kvd dat zou best kunnen, ik kijk niet zo vaak 24kitchen. Ik wilde hagelslag op de zijkant doen en had gegoogled op de handigste manier daarvoor. Een iemand had de tip om hagelslag te strooien op aluminium folie, de taart alleen aan de zijkant af te smeren, zodat je hem aan boven en onderkant kunt vastpakken en dan door de hagelslag te rollen. Klonk makkelijk en handig. Hopelijk werkt het in het echt ook zo.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_132049459
quote:
1s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 20:54 schreef Tinuviel het volgende:

[..]

Kvd dat zou best kunnen, ik kijk niet zo vaak 24kitchen. Ik wilde hagelslag op de zijkant doen en had gegoogled op de handigste manier daarvoor. Een iemand had de tip om hagelslag te strooien op aluminium folie, de taart alleen aan de zijkant af te smeren, zodat je hem aan boven en onderkant kunt vastpakken en dan door de hagelslag te rollen. Klonk makkelijk en handig. Hopelijk werkt het in het echt ook zo.
Dat is een handige manier, maar het hangt een beetje af wat je met de bovenkant gaat doen en of je de hele zijkant met hagelslag gaat 'beplakken'.
Als je dat over de hele zijkant doet en dan de bovenkant gaat frosten, dan heb je kans dat je de hagelslag ook over de bovenkant gaat uitsmeren. Als je over die frosting iets van marsepein/fondant doet, dan zie je dat niet. Als je het bij die frosting laat, dan zie je de hagelslagjes dus zitten.
Als je een kartonnetje ofzo aan de onderkant doet (de maar kan je overtrekken van de springvorm-onderkant, kan iets kleiner maar zeker niet groter), dan kan je het biscuit daar op zetten, alles gaan frosten,de bovenkant doen en dan de taart oppakken en met de hand onder het karton de zijkant versieren met de andere hand.
Of je laat hem op de springvorm-onderkant, frost hem, versiert de bovenkant, zet de taart op een omgekeerde kom/schaal en doet de zijkant. Op die manier kan je de taart ook draaien tijdens het versieren van de buitenkant.
pi_132052931
Stomme Frosting, ik krijg hem niet stijf!

Dus zelf experimenteren dan maar. Suiker en eiwit kan ik stijf slaan. Gaat dat ook nog lukken als er een klein beetje vanilla extract en stroop worden toegevoegd. Weten jullie dat toevallig?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_132053196
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 22:25 schreef Tinuviel het volgende:
Stomme Frosting, ik krijg hem niet stijf!

Dus zelf experimenteren dan maar. Suiker en eiwit kan ik stijf slaan. Gaat dat ook nog lukken als er een klein beetje vanilla extract en stroop worden toegevoegd. Weten jullie dat toevallig?
stroop weet ik niet. vanille extract wel.
pi_132053456
Dan laat ik die stroop maar liever weg. Is ook zonder zoet genoeg. Ik weet niet wat ik fout doe. In het originele recept nemen ze hele eieren en er zit ook een klein beetje water bij en dat wordt in het waterbad stijf geslagen, wat mij dus niet lukt.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_132053558
quote:
0s.gif Op donderdag 10 oktober 2013 22:35 schreef Tinuviel het volgende:
Dan laat ik die stroop maar liever weg. Is ook zonder zoet genoeg. Ik weet niet wat ik fout doe. In het originele recept nemen ze hele eieren en er zit ook een klein beetje water bij en dat wordt in het waterbad stijf geslagen, wat mij dus niet lukt.
heb je de kom goed ontvet?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')