abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / KerstCrewQuizWinner zondag 15 september 2013 @ 17:58:06 #51
39237 crew  H_T
2733
pi_131203641
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 17:38 schreef Etcetera het volgende:

[..]

Die van mij smaken ook iets anders dan ik had verwacht, dat vind ik zo raar :P misschien dat de suiker wat gecarameliseerd is ofzo.
Dat kan wel in een keer smaak- en kleurverschil verklaren :Y. Hoe warm had je de oven staan en had je de deur op een kier of gesloten?
Ik ben de kleur MAGENTA
Je bent openminded, tenzij iets niet in je straatje past. Je houdt van discussiëren, maar hebt natuurlijk altijd gelijk. Als echte dierenliefhebber voer je graag kleine eendjes aan grote honden.
  zondag 15 september 2013 @ 18:05:12 #52
386633 Adnap
I love Life !
pi_131203893
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 17:27 schreef djkoelkast het volgende:
Euhm boterkoek hoort geen ei in en moet je niet mixen :N
Noem het dan botertaart ofzo, het is geen boterkoek zo.
Ieder zijn smaak, ik maak m met ei, zo maakte mijn oma hem ook al toen ze kind was.
I live life, i love life
Op Youtube dagelijks vlogs en kookvideo's bij Vraag 't Suus
  Redactie Frontpage zondag 15 september 2013 @ 18:07:31 #53
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_131203984
Het is niet aangebrand-bruin ofzo, daarom vind ik het ook apart :)



Ze zijn wel heel zacht en luchtig, best goed gelukt!
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_131204361
Etcie, ziet er goed uit! Mooi geel kleurtje. Heeft de kleur misschien met soort of oudheid van de eieren te maken? Ik zou het niet weten.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_131204768
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 18:07 schreef Etcetera het volgende:
Het is niet aangebrand-bruin ofzo, daarom vind ik het ook apart :)

[ afbeelding ]

Ze zijn wel heel zacht en luchtig, best goed gelukt!
Hoe lang en hoe warm heb je ze gebakken?
  Redactie Frontpage zondag 15 september 2013 @ 18:29:33 #56
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_131204812
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 18:28 schreef kvd het volgende:

[..]

Hoe lang en hoe warm heb je ze gebakken?
60-65 minuten, 140 graden, oven uitgezet en 20 minuten laten afkoelen in de oven.

Recept dat ik heb gebruikt is van Nigella Lawson :)
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  zondag 15 september 2013 @ 18:37:14 #57
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_131205083
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 17:13 schreef sigme het volgende:

[..]

Amandelmeel kan je kopen bij de biologische winkel, maar ook (goedkoper) bij de toko. Tenminste wel bij mijn toko ;).
Bij de natuurwinkel kostte een pak 8 euro, dat vond ik toch echt te belachelijk duur. ;) Normaal gesproken heeft het Turkse winkeltje het op voorraad, voor nog niet de helft van de prijs. Maar de tip met die losse amandelen werkte dus ook. :Y
pi_131205146
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 18:29 schreef Etcetera het volgende:

[..]

60-65 minuten, 140 graden, oven uitgezet en 20 minuten laten afkoelen in de oven.

Recept dat ik heb gebruikt is van Nigella Lawson :)
Misschien toch te warm? (kom vooral met kleine meringues vooral 100-110 graden tegen)
  Moderator zondag 15 september 2013 @ 19:10:59 #59
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_131206392
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 18:05 schreef Adnap het volgende:

[..]

Ieder zijn smaak, ik maak m met ei, zo maakte mijn oma hem ook al toen ze kind was.
Dan is het alleen geen boterkoek.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zondag 15 september 2013 @ 19:14:23 #60
386633 Adnap
I love Life !
pi_131206520
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 19:10 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Dan is het alleen geen boterkoek.
Das jou idee, niet het mijne en hij smaakte prima ;)
I live life, i love life
Op Youtube dagelijks vlogs en kookvideo's bij Vraag 't Suus
  Moderator zondag 15 september 2013 @ 19:19:07 #61
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_131206730
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 19:14 schreef Adnap het volgende:

[..]

Das jou idee, niet het mijne en hij smaakte prima ;)
Het is geen mening, geen idee en geen smaak. Een boterkoek is zonder ei, anders is het geen boterkoek, dat is een feit.
Dat hij prima smaakt, er net zo uit ziet of wat dan ook is prima en je moet het ook vooral zo blijven maken, het is echter nog steeds geen boterkoek.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zondag 15 september 2013 @ 19:30:00 #62
386633 Adnap
I love Life !
pi_131207265
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 19:19 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Het is geen mening, geen idee en geen smaak. Een boterkoek is zonder ei, anders is het geen boterkoek, dat is een feit.
Dat hij prima smaakt, er net zo uit ziet of wat dan ook is prima en je moet het ook vooral zo blijven maken, het is echter nog steeds geen boterkoek.
Dat vind jij, als ik google staat dat de naam boterkoek komt van het feit dat je Roomboter gebruikt en het heeft dus niets te maken met het wel of niet gebruiken van ei.
Ei wel of niet gebruiken zal wellicht streek gebonden zijn.
I live life, i love life
Op Youtube dagelijks vlogs en kookvideo's bij Vraag 't Suus
pi_131207415
zit ik een cake te bakken begint er iets in mn oven te roken (bleek er een stuk keukenpapier onder de draaibodem te zitten
dus heb mn cake nu 40 min gebakken, toen er 5-6 min uitgehaald en toen verder gebakken
alleen lijkt hij wat ingezakt... kan dat zijn door het eruit halen?? verstoort dat het bakproces ofzo??
pi_131207499
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 19:32 schreef casper019 het volgende:
zit ik een cake te bakken begint er iets in mn oven te roken (bleek er een stuk keukenpapier onder de draaibodem te zitten
dus heb mn cake nu 40 min gebakken, toen er 5-6 min uitgehaald en toen verder gebakken
alleen lijkt hij wat ingezakt... kan dat zijn door het eruit halen?? verstoort dat het bakproces ofzo??
Ja, dat kan. Zelfs door het openen van de ovendeur kan dat gebeuren
  zondag 15 september 2013 @ 19:36:00 #65
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_131207555
Ja, uiteraard verstoort dat. Je kunt eigenlijk de oven beter helemaal niet open doen tijdens het bakken, laat staan de cake er een paar minuten uithalen en terugzetten in een afgekoelde oven.
The love you take is equal to the love you make.
  Moderator zondag 15 september 2013 @ 19:37:52 #66
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_131207664
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 19:30 schreef Adnap het volgende:

[..]

Dat vind jij, als ik google staat dat de naam boterkoek komt van het feit dat je Roomboter gebruikt en het heeft dus niets te maken met het wel of niet gebruiken van ei.
Ei wel of niet gebruiken zal wellicht streek gebonden zijn.

Want Google heeft altijd gelijk natuurlijk :')
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_131208570
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 19:37 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Want Google heeft altijd gelijk natuurlijk :')
het antwoord voor als je argumenten op zijn.
waarom kom je zelf niet met de exacte definitie van boterkoek waaruit blijkt dat er GEEN ei in mag.

ik heb ook boterkoek leren maken met ei.
  Moderator zondag 15 september 2013 @ 20:07:01 #68
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_131208978
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 19:58 schreef loecje het volgende:

[..]

het antwoord voor als je argumenten op zijn.
waarom kom je zelf niet met de exacte definitie van boterkoek waaruit blijkt dat er GEEN ei in mag.

ik heb ook boterkoek leren maken met ei.
Lekker met ei blijven maken, alleen het geen boterkoek noemen, dat is het enige punt.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  Redactie Frontpage zondag 15 september 2013 @ 20:07:35 #69
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_131209001
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 18:39 schreef kvd het volgende:

[..]

Misschien toch te warm? (kom vooral met kleine meringues vooral 100-110 graden tegen)
Betwijfel ik, heb het recept gewoon gevolgd en het is echt niet aangebrand-bruin, maar overal heel egaal hetzelfde kleurtje :)

Ik denk dat de suiker gewoon carameliseerd en daardoor de meringues wat bruiner zijn.
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  Redactie Frontpage zondag 15 september 2013 @ 20:07:55 #70
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_131209020
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:07 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Lekker met ei blijven maken, alleen het geen boterkoek noemen, dat is het enige punt.
Heb jij er last van dat het boterkoek genoemd wordt :?
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
  Moderator zondag 15 september 2013 @ 20:08:25 #71
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_131209048
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:07 schreef Etcetera het volgende:

[..]

Heb jij er last van dat het boterkoek genoemd wordt :?
Hier word ik zo simpel van. Laat maar. :W
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  Redactie Frontpage zondag 15 september 2013 @ 20:10:13 #72
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_131209130
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:08 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Hier word ik zo simpel van. Laat maar. :W
http://www.24kitchen.nl/recepten/boterkoek

http://www.dekooktips.com/recepten/boterkoek.htm

http://nl.wikipedia.org/wiki/Boterkoek_(Nederland)

http://www.mijnreceptenbo(...)/boterkoek-2287.html


Eerste pagina Google, vooral bovenste links. 1 recept zónder ei. Heet allemaal boterkoek.
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_131209355
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:07 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Lekker met ei blijven maken, alleen het geen boterkoek noemen, dat is het enige punt.
maar waarom dan niet? Laat eens zien wie/wat uitmaakt dat t zonder moet? Ik heb ook mét leren maken nl :s)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_131209538
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:07 schreef Etcetera het volgende:

[..]

Betwijfel ik, heb het recept gewoon gevolgd en het is echt niet aangebrand-bruin, maar overal heel egaal hetzelfde kleurtje :)

Ik denk dat de suiker gewoon carameliseerd en daardoor de meringues wat bruiner zijn.
Ik heb laatst pavlova gemaakt. Eerst een proefversie van het schuim gemaakt, die ook bruinig uitsloeg (gebakken op 120 graden, gewoon zoals het recept zei). De dag daarna voor het eggie, aantal graden naar beneden gegooid (110) en toen bleef hij al een stuk witter. En dan heb ik het dus over een verschil van 10 graden.

(het karameliseren is juist door een te hoge temperatuur ;) )

Ga maar eens zoeken op 'meringue wordt bruin, meestal ligt het aan het aantal graden (en dan ook nog met de combinatie te lang in de oven), rond de 100 is het beste.
  Redactie Frontpage zondag 15 september 2013 @ 20:18:45 #75
83660 crew  Etcetera
*pffrrrwwwt*
pi_131209610
Misschien klopt mijn verwachting dan gewoon niet en het recept wel :D ik ga de volgende keer de oven wat lager zetten en dan nog eens kijken hoe ze eruit zien :Y van die mooie witte meringues wil ik toch echt een keer maken (en dan met een spuitzak, in plaats van gewoon wat op het bakpapier kwakken ;))
It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
pi_131209930
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:07 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Lekker met ei blijven maken, alleen het geen boterkoek noemen, dat is het enige punt.
boterkoek: De koek mag de naam boterkoek alleen dragen wanneer er echte roomboter wordt gebruikt.
definitie boterkoek: een koek, bereid met roomboter, eventueel gevuld met amandelspijs.
enz, enz, enz.

volgens jou is het een FEIT, maar er staat nergens dat er beslist GEEN ei bij mag.

[ Bericht 1% gewijzigd door loecje op 15-09-2013 20:30:44 ]
pi_131210146
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:18 schreef Etcetera het volgende:
Misschien klopt mijn verwachting dan gewoon niet en het recept wel :D ik ga de volgende keer de oven wat lager zetten en dan nog eens kijken hoe ze eruit zien :Y van die mooie witte meringues wil ik toch echt een keer maken (en dan met een spuitzak, in plaats van gewoon wat op het bakpapier kwakken ;))
Ik zag net dat die hele witte die je bij de bakker kan vinden op 50 of 60 graden gaan, en dan een paar uur labg
pi_131210641
nav het Lidl-topic heb ik vandaag een millionaire shortcake gemaakt. Beetje donkere foto
pi_131210662
Ik begin trek te krijgen in boterkoek. :P
pi_131210749
Mmm mn cake was helaas mislukt,

maar heb zoiezo vaker een probleem met appel cakes, Ik heb heel vaak (en dan bak ik op de juiste temperatuur) dat het beslag al gaar is, en ook een krokante korst gevormd heeft...

maar dat de appel nog niet gaar is (omdat de appels vrij nat zijn, ook als ik ze van te voren goed met keukenpapier afdep)

heeft iemand miss een tip om te zorgen dat de cake niet meer echt verdergaart (hooguit een beetje) maar dat de appels wel afgaren?
pi_131211006
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:37 schreef casper019 het volgende:
Mmm mn cake was helaas mislukt,

maar heb zoiezo vaker een probleem met appel cakes, Ik heb heel vaak (en dan bak ik op de juiste temperatuur) dat het beslag al gaar is, en ook een krokante korst gevormd heeft...

maar dat de appel nog niet gaar is (omdat de appels vrij nat zijn, ook als ik ze van te voren goed met keukenpapier afdep)

heeft iemand miss een tip om te zorgen dat de cake niet meer echt verdergaart (hooguit een beetje) maar dat de appels wel afgaren?
Ik zag/las laatst ergens dat de appels eerst even gebakken werden in een pannetje. Of even in de oven doen voordat je ze in de taart doet?

[ Bericht 0% gewijzigd door kvd op 15-09-2013 21:00:23 ]
pi_131212297
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:42 schreef kvd het volgende:

[..]

Ik zag/las laatst ergens dat de appels eerst even gebakken werden in een pannetje. Of even in de oven doen voordat je ze in de taart doet?
opbakken lijkt me niet lekker, want krijgen zedan niet een hele andere strcutuur?
en tis voor een cake niet een taart..

maar in de oven... bedoel je dan in een overschaal leggen bijv en op hoeveel graden/hoelang zou ik ze dan voor bakken?? (maar worden ze dan niet bruin? _ want wil geen appelshcoips maken oid haha)
  zondag 15 september 2013 @ 21:03:39 #83
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_131212356
Ander recept proberen en andere appels.
The love you take is equal to the love you make.
pi_131213025
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 21:02 schreef casper019 het volgende:

[..]

opbakken lijkt me niet lekker, want krijgen zedan niet een hele andere strcutuur?
en tis voor een cake niet een taart..

maar in de oven... bedoel je dan in een overschaal leggen bijv en op hoeveel graden/hoelang zou ik ze dan voor bakken?? (maar worden ze dan niet bruin? _ want wil geen appelshcoips maken oid haha)
Ik kan het niet meer vinden...

Maar laatst zei iemand hier toch ook al om de appels even met wat suiker (en kaneel :Y) en vermoed ook wat citroen) klaar te maken waardoor er al vocht wordt onttrokken aan de appel? Als je dat doet en het dan even laat uitlekken, dan neem ik aan dat er al minder vocht in de cake komt.
  zondag 15 september 2013 @ 22:11:34 #85
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_131217888
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:36 schreef Bleie het volgende:
Ik begin trek te krijgen in boterkoek. :P
:D Ik ook!
  † In Memoriam † zondag 15 september 2013 @ 22:58:27 #86
37843 lady-wrb
kortaf
pi_131221337
quote:
1s.gif Op zondag 15 september 2013 22:11 schreef Spuuglokje het volgende:

[..]

:D Ik ook!
ik ben meer in de stemming voor gevuld speculaas :@
zeg even dat dat niet alleen in december mag :D
pi_131221708
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 22:58 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

ik ben meer in de stemming voor gevuld speculaas :@
zeg even dat dat niet alleen in december mag :D
dat mag altijd, is niet alleen om in december te eten
pi_131222280
quote:
1s.gif Op zondag 15 september 2013 21:03 schreef Lienekien het volgende:
Ander recept proberen en andere appels.
heb al verschillende soorten appels probeert.. maar die appeltjes dit jaar zijn waterig/sappig!!

Tis voor een cake dus in suiker doen is geen optie...
Had t vanmiddag een uur in keukenpapier in kamertemp (20 graden ong) gezet.. maar alsnog te nat

Ik heb ook welis gehoord dat als je bijv als de cake gaar is na 70min als je dan alimium folie over de cake legt dat hij dan minder door gaart is dat waar?? (weet iemand dat?)
(ik heb trouwens een hete lucht combo oven) want adners ga ik proberen
pi_131223045
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:36 schreef kvd het volgende:
nav het Lidl-topic heb ik vandaag een millionaire shortcake gemaakt. Beetje donkere foto
[ afbeelding ]
Nice. Die zou ik graag proeven.
Eerst denken, dan typen
pi_131223439
quote:
7s.gif Op zondag 15 september 2013 23:31 schreef Piger het volgende:

[..]

Nice. Die zou ik graag proeven.
dank je...hij is heerlijk (al zeg ik het zelf ;) ) zoet,vol van smaak,machtig en toch ook smakend naar meer. dacht dat het twix-achtig zou smaken,maar dit is veel beter. en niet moeilijk, alleen veel wachttijd...
  † In Memoriam † maandag 16 september 2013 @ 00:25:52 #91
37843 lady-wrb
kortaf
pi_131225134
quote:
1s.gif Op zondag 15 september 2013 23:05 schreef kvd het volgende:

[..]

dat mag altijd, is niet alleen om in december te eten
kijk, dat had ik nou nodig!
morgen gevuld speculaas bakken :~
pi_131229109
quote:
0s.gif Op maandag 16 september 2013 00:25 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

kijk, dat had ik nou nodig!
morgen gevuld speculaas bakken :~
Zal je zien dat je er vandaag geen zin meer in hebt ;)
  † In Memoriam † maandag 16 september 2013 @ 10:43:59 #93
37843 lady-wrb
kortaf
pi_131230167
quote:
0s.gif Op maandag 16 september 2013 09:55 schreef kvd het volgende:

[..]

Zal je zien dat je er vandaag geen zin meer in hebt ;)
ik moet eerst mijn huishoudelijke taken afmaken, maar ik ga toch heus aan de bak vandaag!
mijn partner komt vandaag terug uit italië
dan moet er toch wat lekkers in huis zijn?
pi_131232320
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 23:16 schreef casper019 het volgende:

[..]

heb al verschillende soorten appels probeert.. maar die appeltjes dit jaar zijn waterig/sappig!!

Tis voor een cake dus in suiker doen is geen optie...
Had t vanmiddag een uur in keukenpapier in kamertemp (20 graden ong) gezet.. maar alsnog te nat

Ik heb ook welis gehoord dat als je bijv als de cake gaar is na 70min als je dan alimium folie over de cake legt dat hij dan minder door gaart is dat waar?? (weet iemand dat?)
(ik heb trouwens een hete lucht combo oven) want adners ga ik proberen
iemand tips aub? wil vanmiddag een rematch proberen met mn appelcake haha
pi_131233061
quote:
0s.gif Op maandag 16 september 2013 10:43 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

ik moet eerst mijn huishoudelijke taken afmaken, maar ik ga toch heus aan de bak vandaag!
mijn partner komt vandaag terug uit italië
dan moet er toch wat lekkers in huis zijn?
:Y

(ik had de mijne vrijdag gezegd dat ik zondag waarschijnlijk speculaasbrokken zou maken. Tsja, dat werd millionaire shortbread. En hij had zich toch wel op de speculaas verheugd...en achteraf vond hij de shortbread vele malen lekkerder ;))
pi_131233091
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:36 schreef kvd het volgende:
nav het Lidl-topic heb ik vandaag een millionaire shortcake gemaakt. Beetje donkere foto
[ afbeelding ]
oooh heb je een recept? :9~
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_131233123
Ik heb altijd gewoon stukjes appel in het beslag gedaan :Y) Maar snap ook niet helemaal wat je bedoelt, je wil ingedroogde stukjes appel in je cake en nu wordt het te compote-achtig ofzo?
pi_131233221
quote:
1s.gif Op maandag 16 september 2013 12:21 schreef tombolafan het volgende:

[..]

oooh heb je een recept? :9~
Jazeker

http://www.smulweb.nl/recepten/1377153/Millionaires-shortbread

(alleen dan zonder de witte chocoladeversiering. Heb wel meer chocola gedaan, dacht dat 2 x 100 gram te weinig was, heb 2 x 160 gram gedaan. Ik vond het achteraf wat veel, maar mijn vriend is chocolafreak, die vond het net genoeg ;) )
pi_131233575
quote:
0s.gif Op maandag 16 september 2013 12:22 schreef Holyme het volgende:
Ik heb altijd gewoon stukjes appel in het beslag gedaan :Y) Maar snap ook niet helemaal wat je bedoelt, je wil ingedroogde stukjes appel in je cake en nu wordt het te compote-achtig ofzo?
Nou ik heb steeds als ik appel in mn beslag doe en mn cake ga bakken
na een minuut of 70 is de bovenkant erg gaar.. maar vanbinnen is het nog te vochtig en waterig (door het vocht van de appels, de appels zijn gewoon TE vochtig) en daar zoek ik een oplossing voor

dus ik dacht missmn appels IETS tedrogen, (maar niet helemaal ofzo) en dan in de cake.. maar het moet zeker geen compote worde!

of een andere betere/simpelere oplossing omte voorkomen dat de binnenkant nog te vochtig isterwijl de buitenkant helemaal gaaar is...

snap je?
pi_131233681
quote:
0s.gif Op zondag 15 september 2013 20:36 schreef kvd het volgende:
nav het Lidl-topic heb ik vandaag een millionaire shortcake gemaakt. Beetje donkere foto
[ afbeelding ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')