tarte tartin?quote:Op maandag 26 augustus 2013 20:14 schreef uniekhoorn het volgende:
Had net een Doyenné peer maar vind het echt niet lekker. conferance is veel lekkerder.
Nu heb ik er nog 8 peren over... wat kan ik daar het best mee maken? Mag rustig warm ofzo, iemand een idee?
quote:
Oja, kom je snel in de 'toetjes' sector..quote:
Plakje boterbladerdeegquote:Op maandag 26 augustus 2013 20:14 schreef uniekhoorn het volgende:
Had net een Doyenné peer maar vind het echt niet lekker. conferance is veel lekkerder.
Nu heb ik er nog 8 peren over... wat kan ik daar het best mee maken? Mag rustig warm ofzo, iemand een idee?
Owwww, dat schotel ik mijn lief wel voor, dat komt zeker goed ! Thanksquote:Op maandag 26 augustus 2013 20:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Plakje boterbladerdeeg
Laag amandelspijs erop in het midden
Schil een rijpe peer, laat steel er aan
Haal klokhuis eruit met een meloenbolsteket
Snij een waaier van de peer en leg hem op het bladerdeeg
Smeer in met wat eigeel
Stukje bakpapier op een bakplaat, creatie daarop
Oven in bij 225 graden
Minuut of 8-10 tot bladerdeeg goudbruin is
Serveren met poedersuiker
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door Soury op 27-08-2013 20:19:18 ]Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
quote:Op dinsdag 27 augustus 2013 18:40 schreef Pietverdriet het volgende:
Ribeye steak, dikke friet, koolsla, tomatensla
Nice! Waar heb je die gekocht? En is het 100% natuurlijk of heeft het toevoegingen?quote:Op donderdag 22 augustus 2013 22:57 schreef sitting_elfling het volgende:
Ik tik nu 1 van deze jongens naar binnen
[ afbeelding ]
Lekker!
Naturlich en bij de Action. Voor de rest heb je ze ook in de chinese supermarkten etc.quote:Op woensdag 28 augustus 2013 00:24 schreef MangoLotion het volgende:
[..]
Nice! Waar heb je die gekocht? En is het 100% natuurlijk of heeft het toevoegingen?
Thnx babesquote:Op woensdag 28 augustus 2013 00:36 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Naturlich en bij de Action. Voor de rest heb je ze ook in de chinese supermarkten etc.
Let op, in die zit wel gewoon (flink wat) toegevoegde suiker. Het is niet alleen puur kokoswater.quote:
Oh goed dat je dat zegt! Het gaat m toch niet wordenquote:Op woensdag 28 augustus 2013 12:44 schreef minilot het volgende:
[..]
Let op, in die zit wel gewoon (flink wat) toegevoegde suiker. Het is niet alleen puur kokoswater.
Werd weer een salamipizza, wel weer n heerlijke.quote:
Het wasquote:Op donderdag 29 augustus 2013 13:23 schreef minilot het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
?
Je bedoelt vast iets anders!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt. enSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zo Brocccoli, rode bieten, aardappel gebakken uit de oven met knoflook, ui enzo, Biefstuk met champignons en paprikaNu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
Sundae caramel isquote:
Verzin een lekkere naam. Improviseren FTWquote:Op vrijdag 30 augustus 2013 17:20 schreef Iemand91 het volgende:
Ga zo pasta maken. (dus pasta + saus; wat is de juiste naam van die combinatie eigenlijk?)
[/dom moment]
Van harte gefeliciteerd!quote:Op vrijdag 30 augustus 2013 15:56 schreef foodlover het volgende:
[..]
Sundae caramel is![]()
Net roggebrood met boerenmetworst op.
Vanavond weet ik nog niet, wel een feestmenu, want aangenomen voor nieuwe baan
Het werd Chinees van bij ons aan de overkantquote:Op vrijdag 30 augustus 2013 19:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Van harte gefeliciteerd!
Ik had net wraps met tomatensaus, kidneybonen, gehakt, mais en kaas.
Aardbeienkwark toe.
Altijd goedquote:Op vrijdag 30 augustus 2013 19:52 schreef foodlover het volgende:
[..]
Het werd Chinees van bij ons aan de overkant
Best apart dat er geen naam ervoor is...quote:Op vrijdag 30 augustus 2013 17:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Verzin een lekkere naam. Improviseren FTW
Ligt eraan wat de saus is.quote:Op vrijdag 30 augustus 2013 20:35 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Best apart dat er geen naam ervoor is...
OT:
[ afbeelding ]
Gefeliciteerd!!quote:Op vrijdag 30 augustus 2013 15:56 schreef foodlover het volgende:
[..]
want aangenomen voor nieuwe baan
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |