ziet er goed uitquote:Op zondag 1 september 2013 18:53 schreef LintuxCx het volgende:
En voila:
[ afbeelding ]
Dat ging echt een stuk beter. Heb het gisteravond gewoon niet lang genoeg af laten koelen. Vormen ging beter, het smaakte beter, en het frituurde beter. Nou kon ik de drie minuten inderdaad volmaken zonder dat het resultaat te donker werd. Bedankt voor het advies!
Nou van de overgebleven ragout nog wat diepvrieskroketten maken.
Dank je!quote:
Op zich ziet het er lief uit, maar lavendel is één van de weinige smaken/geuren waar ik echt niet van hou.quote:Op dinsdag 20 augustus 2013 12:39 schreef AnneX het volgende:
Hoe kom je eropgeroosterde radijsjes ?
Vanmorgen kwam ik dit recept tegen en ik vond het wel iets voor hier en speciaal voor minilot.
http://www.tartetaartan.n(...)l-lavendeltaart.html
Ben benieuwd of het je wat lijkt om te maken?
Oee! Die gaat in de lijst met een-keertje-maken-indien-kwarteleitjes-in-de-koelkast!quote:Op woensdag 4 september 2013 09:34 schreef DarkElf het volgende:
Met recht een foodgawkerfoto want hij was geaccepteerd, en men wat zijn ze moeilijk daar zeg dus ik vond t heel watMaar waar t echt om gaat is dat deze aardappelsalade echt super lekker is, vonden wij dan.
[ afbeelding ]
Tnx, ja klopt. Soms is het wel grappig om een foto in te sturen maar ze houden vooral van theedoekje/kruidentakje/losse ingrediënten eromheen foto´s volgens mijquote:Op woensdag 4 september 2013 09:37 schreef minilot het volgende:
[..]
Oee! Die gaat in de lijst met een-keertje-maken-indien-kwarteleitjes-in-de-koelkast!![]()
(Jaja, kan ook met gewone eieren, maar vind ik leuker met kwartel)
En gefeliciteerd met je Foodgawker-vermelding. De vierde al zo te zien.
Nu wel ja. Die 'tafel vol rommel'-trend kan over een half jaar gerust weer omgeslagen zijn in strakblauwe achtergronden ofzo.quote:Op woensdag 4 september 2013 09:39 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Tnx, ja klopt. Soms is het wel grappig om een foto in te sturen maar ze houden vooral van theedoekje/kruidentakje/losse ingrediënten eromheen foto´s volgens mij
Das waar, we zien het vanzelf verschijnen he? Maar goed, daaraan meedoen vind ik dus maar niet, t gaat om t eten toch?quote:Op woensdag 4 september 2013 09:41 schreef minilot het volgende:
[..]
Nu wel ja. Die 'tafel vol rommel'-trend kan over een half jaar gerust weer omgeslagen zijn in strakblauwe achtergronden ofzo.
Dat is ook wel een heel toffe foto, DEquote:Op woensdag 4 september 2013 09:34 schreef DarkElf het volgende:
Met recht een foodgawkerfoto want hij was geaccepteerd, en men wat zijn ze moeilijk daar zeg dus ik vond t heel watMaar waar t echt om gaat is dat deze aardappelsalade echt super lekker is, vonden wij dan.
[ afbeelding ]
Tnx!quote:Op woensdag 4 september 2013 09:51 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Dat is ook wel een heel toffe foto, DE
mooi brood!quote:Op dinsdag 3 september 2013 20:48 schreef minilot het volgende:
Oeee, eend!
Hier nog steeds herfstsfeer (later deze week weer 27 graden, dus nu maar even wat premature najaarspret!)
Avondeten was soep van geroosterde groenten én: paddenstoelenbrood met gepofte knoflook en gruyere!![]()
[ afbeelding ]
Toetjes waren pots de crème met ahornsiroop (maple syrup) en gesuikerde pecannoten:
[ afbeelding ]
-> Recept!
Cool die pots de crème! Bij de jumbo zie ik wel eens maple syrup staan voor 5,99 euro per halve liter, maar die is nog vrij dun ook. Waar haal jij je maple syrup vandaan?quote:Op dinsdag 3 september 2013 20:48 schreef minilot het volgende:
Oeee, eend!
Hier nog steeds herfstsfeer (later deze week weer 27 graden, dus nu maar even wat premature najaarspret!)
Avondeten was soep van geroosterde groenten én: paddenstoelenbrood met gepofte knoflook en gruyere!![]()
[ afbeelding ]
Toetjes waren pots de crème met ahornsiroop (maple syrup) en gesuikerde pecannoten:
[ afbeelding ]
-> Recept!
Maple syrup ís vrij dun, dus dat kan kloppen. Ik haal de mijne overal vandaan: Albert Heijn, biologische supermarkt, reformkraam op de markt, etcetera. Ik ben nog nooit dikke ahornsiroop tegengekomen.quote:Op woensdag 4 september 2013 11:41 schreef rhubarb het volgende:
[..]
Cool die pots de crème! Bij de jumbo zie ik wel eens maple syrup staan voor 5,99 euro per halve liter, maar die is nog vrij dun ook. Waar haal jij je maple syrup vandaan?
Thanks! Laatst maakten we Kate Bracks' pear, maple and macadamia upside-down cake, we vonden de maple syrup bovenop wat te vloeibaar. Kwestie wellicht van langer inkoken. Is maple syrup altijd zo prijzig?quote:Op woensdag 4 september 2013 12:09 schreef minilot het volgende:
[..]
Maple syrup ís vrij dun, dus dat kan kloppen. Ik haal de mijne overal vandaan: Albert Heijn, biologische supermarkt, reformkraam op de markt, etcetera. Ik ben nog nooit dikke ahornsiroop tegengekomen.
Als je 'm smeerbaar dik wilt krijgen (dus dat het niet meteen door je boterham heendruipt) kun je maple syrup ook verwarmen en kloppen:
Instructie op Oh-She-Glows
[ afbeelding ]
Yep, helaas! Goede kwaliteit is zelfs nog wel meer dan zes euro per halve liter.quote:
Oh, die heb ik ook gemaakt in mijn Hawaïaanse week! Was supersimpel en lekkerquote:Op donderdag 5 september 2013 12:03 schreef minilot het volgende:
Meer kookpret: haupia, Hawaïaanse kokospudding, zojuist aangesneden:
[ afbeelding ]
Omschrijving en link naar het recept staat in het baktopic, maar ik vond de foto wel knus, dus gooi ik 'm bij deze ook even hier neer.
Inderdaad!quote:Op donderdag 5 september 2013 14:14 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh, die heb ik ook gemaakt in mijn Hawaïaanse week! Was supersimpel en lekker
Ha, dat is me nogal een recept ja! Tof dat je het gemaakt hebt.quote:Op vrijdag 6 september 2013 18:18 schreef NutKees het volgende:
Ik ben niet zo'n held met decoratie en fotografie, maar ben toch rete trots op mijn spagbol (tagbol) ala Heston Blumenthal:
Ik moest zelf even wennen en was niet direct enthousiast. Maar heb net weer een bord op en het recept is toch wel aanzienlijk beter dan mijn gewoonlijke recept (wat overigens ook een halve dag werk is). Nog iemand laten proeven en die is laaiend enthousiast. Ik zal het zeker nog een keer maken, maar dan met wat consessies hier en daar om tijd te besparen.quote:Op zaterdag 7 september 2013 12:02 schreef minilot het volgende:
[..]
Ha, dat is me nogal een recept ja! Tof dat je het gemaakt hebt.Beduidend veel lekkerder dan reguliere spagbol?
dat zegt ie ookquote:Op zaterdag 7 september 2013 14:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Tis eigenlijk tagbol wat je hebt gemaaktMaar ik krijg er trek van! I
een goede pasta bolognese!
Zie het nu ja haha, stom!quote:Op zaterdag 7 september 2013 16:07 schreef tombolafan het volgende:
[..]
dat zegt ie ook
Ziet er idd goed uit! En ik hou niet eens echt van pasta
Ik woon zelf niet in Rotterdam hè? Met de auto is het maar twintig minuutjes, maar mijn lief heeft alleen geen tijd/zin om heen en weer te rijden en ik geef 'm geen ongelijk.quote:Op zondag 8 september 2013 14:24 schreef RobinOok het volgende:
Jawel hoor, Wah Nam Hong is open. En die verkopen kwarteleitjes. Iets van 2,95 per doosje.
euhhhquote:Op zondag 8 september 2013 15:48 schreef RobinOok het volgende:
En dit is wat ik vanmiddag maakte:
[ link | afbeelding ]
Zuurzak
Dat was smullen, dat zie je zo.
quote:Op zondag 8 september 2013 09:03 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Aardappelsalade
Krieltjes, uitgebakken spekjes, gerookte zalm, rucola, rode ui, kwarteleitjes (uit de koelkast, in 't kokende water, precies 2:30 minuten, dan in koud water plonzen), zwart zout. Dressing van het uitgebakken spekvet, Limburgse mosterd, beetje knoflook (dacht ik), citroensap, rijstazijn, peper, zout en misschien ook wat honing. Weet het niet meer precies.
Tomaten besloot ik ernaast te serveren en niet er ook nog door te doen. Was goeie beslissing, denk ik. Ik vond 'm goed zo.
Whaaquote:Op zondag 8 september 2013 20:06 schreef emmyemmy het volgende:
Ik weet niet of mijn amateuristische telefoonfoto hier ook mag?
[ afbeelding ]
Ik heb iig voor de 2e keer amerikaanse pannekoekjes gemaakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |