Dit programma is na drie jaar weer terug van weggeweest. Tijd voor aflevering 6.quote:Chef-kok Herman den Blijker helpt noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen.
De kookgigant laat zien dat een passie voor koken, in deze tijden van crisis niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. In de afgelopen jaren zijn honderden restaurants failliet gegaan, lang niet altijd door eigen falen.
quote:In het Almeerse Beatrixpark staat het oudste gebouw van Flevoland, een Amerikaanse diner. Het heeft eigenaar Martin van der Voort veel moeite gekost om deze originele diner naar Almere te halen. De zaak staat er inmiddels al enkele jaren, maar in Almere schijnt nog altijd niemand van het bestaan ervan op de hoogte te zijn. Eigenaar Martin kijkt avond na avond tegen lege jarenvijftigbankjes aan. Dat drijft hem tot waanzin, maar als dan ook nog eens zijn vader overlijdt, stort Martin volledig in. Zijn personeel houdt de tent draaiend, maar geld wordt er niet verdiend. Sterker nog, Martin kan zijn personeel geen salaris betalen en toch blijven ze voor hem werken. Herman schiet te hulp, maar ontdekt nogal wat problemen als hij de zaak volhangt met verborgen cameras. Martin zelf lijkt het grootste probleem te zijn. Kan Herman Martin nog helpen?
Haha, nou ik vind het idd echt knap dat dat personeel voor hem kan werken en dan ook nog eens doorgaat als ze niet meer uitbetaald krijgen. Wat een chaoot is die man zeg! Maar nu die Nathalie meer verantwoordelijkheid heeft komt het wel goed denk ik, hoeft hij zich wat minder druk over alles te maken.quote:Op dinsdag 11 juni 2013 23:40 schreef golfer het volgende:
Leuke tent, slechte eigenaar, gouden personeel.
Met name die Nathalie die al 3 maanden zonder salaris gewerkt had. Volgens mij betaalde hij haar in 'natura'.
quote:Veehandelaar Dick Kats droomt al jaren van een eigen horecazaak. Als hij vier jaar geleden de kans krijgt om voor zichzelf te beginnen, pakt hij deze met beide handen aan. Zelf neemt hij plaats achter het fornuis en zijn vrouw Alida draait de bar. Ook nemen ze personeel in dienst. De eerste jaren draait het restaurant redelijk goed; ze kunnen ervan leven. Maar de laatste jaren gaat het steeds slechter en de schulden stapelen zich hoog op. Als Herman de beelden van de verborgen camera´s ziet, schrikt hij behoorlijk. De gasten vinden de gerechten die zij voorgeschoteld krijgen vreselijk, het interieur ouderwets en Dick koppig. Kan Herman Dick en Alida nog te hulp schieten? En wat gebeurt er als blijkt dat Dick cruciale informatie voor Herman heeft achtergehouden?
Wat bedoel je daarmee?quote:Op dinsdag 18 juni 2013 20:18 schreef Ole het volgende:
http://www.eet.nu/putten/restaurant-t-katshuus
Ernstige vorm van Engelse ziekte.
Schoolvoorbeeld van bij elkaar verzonnen recensies???quote:Op dinsdag 18 juni 2013 20:18 schreef Ole het volgende:
http://www.eet.nu/putten/restaurant-t-katshuus
Ernstige vorm van Engelse ziekte.
Woorden niet aan elkaar schrijven. Bijvoorbeeld : parkeer plaatsquote:
Hij bedoeld het zo goed..quote:Op dinsdag 18 juni 2013 22:09 schreef Dirkos1987 het volgende:
Ik vind het gewoon zielig worden voor die man
Haha, ja, de Nederlandse calvinistische variant.quote:Op dinsdag 18 juni 2013 22:14 schreef tralalala het volgende:
De saaie variant van Amy's baking company
Waarom denk jij? Raad eens.quote:
Hij kan nu wel een ei scheidenquote:Op dinsdag 18 juni 2013 22:25 schreef Dirkos1987 het volgende:
Geen werk meer en na deze aflevering ook geen vrouw, maakt hem nog zieliger
Tuurlijk niet, dat gaat in die 2 minuten dat de uitzending nog duurt nooit lukken.quote:
De magie van TV...quote:Op dinsdag 18 juni 2013 22:28 schreef utrecht1970 het volgende:
Hij dacht volgens mij als ik in dit tv programma zit dan komt alles goed
Behaarde maaltijdenquote:Op dinsdag 18 juni 2013 22:30 schreef utrecht1970 het volgende:
Iemand de website al bekeken, geweldig menu
En dan die prijzen ook..potverdriequote:Op woensdag 19 juni 2013 00:05 schreef golfer het volgende:
Ze bestaan nog?
http://www.katshuus.nl/index.html
Vergeet niet: Werk altijd met Verse Produckten en ga voor kwaliteit (...)quote:Op woensdag 19 juni 2013 09:42 schreef utrecht1970 het volgende:
Er is niet door die tekst heen te komen op dinnersite.
De punten staan ook. op hele logische. plaatsen in de tekstquote:Op woensdag 19 juni 2013 11:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Vergeet niet: Werk altijd met Verse Produckten en ga voor kwaliteit (...)
Niks is van hem, niet t pand en niet de inboedel, dus verzekering keert niet uit aan hemquote:Op dinsdag 18 juni 2013 22:22 schreef WammesWaggel het volgende:
Platbranden voor de verzekering zal Herman wel niet adviseren?
En dat voor een veredeld eetcafequote:Op woensdag 19 juni 2013 08:56 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
En dan die prijzen ook..potverdrie
dinsdag 2-7, 21:30quote:Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden zijn veranderd. Sinds de crisis hebben veel horecagelegenheden hun omzet zien krimpen en in dit geval is deze zelfs gehalveerd. Als er niet snel wordt ingegrepen, zal eigenaar Fabio zijn droom in duigen zien vallen en moet hij noodgedwongen wat anders gaan doen. Herman stuurt bij in de hoop dat Fabio aan het roer kan blijven en zijn passie geen vaarwel hoeft te zeggen.
Hey daar heb ik weleens gesolliciteerd. Ben benieuwd naar de afleveringquote:Op dinsdag 25 juni 2013 12:39 schreef borisz het volgende:
Komende week dus geen show en volgende week is er nog wel één.
[..]
dinsdag 2-7, 21:30
HHwoensdag 3-7, 14:05
Jammer, zag er wel mooi uit na de verbouwing.quote:Op donderdag 27 juni 2013 17:46 schreef Joenes het volgende:
Fabbrica della pasta uit de eerste aflevering van dit seizoen is trouwens failliet. http://fb.me/2lBwcm9vX
Zover ik weet zijn ze technisch failliet op aanraden van.quote:Op donderdag 27 juni 2013 17:47 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Jammer, zag er wel mooi uit na de verbouwing.
Aha okéquote:Op dinsdag 2 juli 2013 22:15 schreef icloud het volgende:
[..]
Zover ik weet zijn ze technisch failliet op aanraden van.
Als ze een beetje slim zijn, voeren ze dit technisch faillissement niet uit en dealen ze ermee.quote:
quote:Hotelier Reimers: 'Amsterdams horecapersoneel vindt zichzelf lollig'
Horecapersoneel in de stad is wat 'vlotter gebekt en vindt zichzelf wat lolliger' dan collega's in de rest van het land. Dat zegt hotelier Willem Reimers vanavond in het AT5-programma De Zwoele Stad. 'In Rotterdam zijn ze veel meer to the point: werken, kletsen en doorgaan'.
'Amsterdam is een apart eiland in Nederland, zoals ook Rotterdam en Utrecht dat zijn', legt de oud-directeur van hotel The Grand uit. 'Op al die plekken heeft het horecapersoneel specifieke kenmerken'. Zo komt de Rotterdammer dus sneller ter zake dan zijn collega hier. 'En een Hagenees is altijd op tijd', voegt Reimers eraan toe.
Wel hebben ze, Rotterdammer, Amsterdammer of Hagenees, allemaal één ding gemeen: Het gaat ze om de gast. 'Of die nu in The Grand binnenkomt, vroeger bij mij in Sofitel in Den Haag of bij SLA: de gast moet zich senang voelen. Dat begint met oogcontact bij binnenkomst'. 'Hij moet zich inderdaad welkom voelen', voegt Nina Pierson, eigenaar van die laatstgenoemde keten van saladebars in de stad eraan toe.
De complete aflevering van De Zwoele Stad met Willem Reimers en Nina Pierson zie je vandaag om 17.15 uur op AT5 of via AT5.nl/zwoelestad
quote:Eigenwijze Volendammers in Herrie op de Bosbaan
Herman den Blijker en meneer Reimers krijgen de eervolle taak het vervallen grand café De Bosbaan in Amsterdam op te knappen. Wanneer de mannen ontdekken van welke familie dit café eigendom is, breekt het zweet ze uit.
Herman den Blijker en meneer Reimers slaan voor Herrie in de Bosbaan opnieuw de handen ineen. Nadat ze vorig jaar in Herrie in hotel Spaander het gelijknamige hotel onder handen namen, richt het markante duo zich nu op een grand café in Amsterdam. Den Blijker en Reimers verheugen zich handenwrijvend op een nieuwe uitdaging, maar dit café overtreft hun ergste verwachtingen.
Familie Schilder
Een zwaar verouderde inrichting, boos personeel, een fantasieloze keuken en slechte recensies; er valt werkelijk geen lichtpuntje te vinden. Dan blijkt ook nog dat het café eigendom is van de familie Schilder, dezelfde familie die het de mannen vorig jaar bij het opknappen van hotel Spaander behoorlijk moeilijk maakte en zich niets aantrok van al hun goedbedoelde adviezen.
Tegenpolen
Het is te hopen dat Den Blijker en Reimers nu wel raad weten met deze eigenwijze Volendamse familie. De broers Evert en Albert Schilder zijn elkaars tegenpolen en geven ook nog eens op geheel eigen wijze leiding. Een beleid waar de jonge generatie van de familie het niet altijd mee eens is. Ondanks de tegenstrubbelingen was het Volendamse hotel na zes afleveringen helemaal in ere hersteld. Voor dit seizoen hebben Den Blijker en Reimers daarom neefjes Hennie Schilder en Joey Duin ingeschakeld. Maar kunnen de broers Albert en Evert de boel wel loslaten? Het antwoord laat zich raden.
Bron
[ afbeelding ]quote:Op woensdag 31 augustus 2016 20:44 schreef Karina het volgende:
Hele grote kick, vanavond om half 10 gaan we weer beginnen, dit maal is Herman te gast bij De Bosbaan, die wel wat advies kunnen gebruiken weet ik uit eigen ervaring, als je op het terras zit bijvoorbeeld mag je blij zijn als je na een half uur wachten een drankje krijgt Het uitzicht maakt wel veel goed.
Tevens komen we wat oude bekenden tegen, ja dezelfde familie als die van Hotel Spaander, alleen zijn ze nu uitbaters van een grand cafe in plaats van een hotel:
[..]
Victor Reinierquote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:01 schreef icloud het volgende:
De heren kunnen dan volgend jaar naar bowling de zedde of brasserie catherine, 3 keer raden wie de managers zijn.
Vraag me alleen af op welke manier al die familieleden dan aandeelhouder zijn van spaander(was vorig seizoen te zien) want de hein schilder groep is via een administratiekantoor in handen van zijn naamgever de topondernemer hein schilder.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:15 schreef Papabear het volgende:
De Hein Schilder groep zal wel een dik contract met RTL hebben afgesloten om de toko's weer wat nieuw leven in te blazen en vooraf de boel helemaal hebben gescript.
Leuk verhaaltje er omheen breien en zo weer landelijke bekendheid krijgen.
Dat weet ik ook niet. Bedrijven hebben soms de meest gekke constructies.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:19 schreef icloud het volgende:
[..]
Vraag me alleen af op welke manier al die familieleden dan aandeelhouder zijn van spaander(was vorig seizoen te zien) want de hein schilder groep is via een administratiekantoor in handen van zijn naamgever de topondernemer hein schilder.
Herman: 'nou, ik ben benieuwd wie de eigenaar is'quote:
Ahum...quote:Op woensdag 31 augustus 2016 20:44 schreef Karina het volgende:
Hele grote kick, vanavond om half 10 gaan we weer beginnen
Ja duhh dat is de clou van de serie!!!quote:
Herman weet dondersgoed wie de eigenaar is 1. Hij is vorig jaar als gastheer/presentator aanwezig geweest op een jublieem feest van de bosbaan 2. Herman en reimpie worden vooraf uitgebreid gebrieft 3 herman en reimpie moeten vooraf een go geven.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:33 schreef Papabear het volgende:
[..]
Herman: 'nou, ik ben benieuwd wie de eigenaar is'
Ik zapte net. Sorry hoorquote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:37 schreef icloud het volgende:
[..]
Ja duhh dat is de clou van de serie!!!
[..]
Herman weet dondersgoed wie de eigenaar is 1. Hij is vorig jaar als gastheer/presentator aanwezig geweest op een jublieem feest van de bosbaan 2. Herman en reimpie worden vooraf uitgebreid gebrieft 3 herman en reimpie moeten vooraf een go geven.
Als een van de twee er geen vertrouwen in heeft en geen go geeft gaat het feest niet door.
Nou en? Deze loopt beter, dus gooi die maar dichtquote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:39 schreef golfer het volgende:
Ja. Goffer. Er is vanmiddag al een apart topic voor geopend.
Dit is de reeks dus de enige echte plek.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:39 schreef golfer het volgende:
Ja. Goffer. Er is vanmiddag al een apart topic voor geopend.
Werd nauwelijks in gepost en stond in cul.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:42 schreef golfer het volgende:
Waarom had Herrie in Hotel Spaander dan wel een apart topic?
Ja de hele familie schilder is ook familie van nick.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:43 schreef Papabear het volgende:
Zou die kleinzoon geen neef/familie van Nick Schilder zijn? Ze lijken wel heel erg op elkaar (al geldt dat voor de meeste Volendammers wel)
Hoe kon het ook anders....quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:43 schreef icloud het volgende:
[..]
Ja de hele familie schilder is ook familie van nick.
De familie kwakman(waar ook geraldine kemper toe behoort), bekend van jaap kwakman(3js) stamt dan weer af van de familie spaander, om het ingewikkeld te maken.quote:
Neuh, ik snap het wel. Het is een close en intiem dorp. Ons kent ons geldt daar als in geen ander dorpquote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:47 schreef icloud het volgende:
[..]
De familie kwakman(waar ook geraldine kemper toe behoort), bekend van jaap kwakman(3js) stamt dan weer af van de familie spaander, om het ingewikkeld te maken.
Sorry man ik keek nog maar met mijn neus dus.. Deze via google gevondenquote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:39 schreef golfer het volgende:
Ja. Goffer. Er is vanmiddag al een apart topic voor geopend.
Met het emmertje sop uit de plee, hup naar de volgende kamerquote:
Wat mij betreft gebeurt het iets te opvallend, laat staan dat gasten hun bord gaan optillen zodat ze daar kunnen schoonmaken.quote:
De kijkers moeten natuurlijk ook smullen, dus het zal hier en daar wel wat aandikt worden allemaal.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:03 schreef icloud het volgende:
[..]
Wat mij betreft gebeurt het iets te opvallend, laat staan dat gasten hun bord gaan optillen zodat ze daar kunnen schoonmaken.
Script, ingehuurde gasten.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:04 schreef Papabear het volgende:
[..]
De kijkers moeten natuurlijk ook smullen, dus het zal hier en daar wel wat aandikt worden allemaal.
Nee, dat volgens mij niet. Het is tenslotte allemaal familie. Maar zoals ik al eerder zei, zal er wel een dik contract met RTL zijn.quote:
Die mensen die daar zitten te eten tijdens de schoonmaak zijn echt niet zomaar toevallige gasten.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:08 schreef Papabear het volgende:
[..]
Nee, dat volgens mij niet. Het is tenslotte allemaal familie. Maar zoals ik al eerder zei, zal er wel een dik contract met RTL zijn.
Dus veel teksten vooraf gescript om het allemaal wat smeuïger te maken voor de kijkers.
Oh, zo bedoel je. Dat zou me idd ook niks verbazenquote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:09 schreef icloud het volgende:
[..]
Die mensen die daar zitten te eten tijdens de schoonmaak zijn echt niet zomaar toevallige gasten.
Dit is echt erg toch? "Als ze niet tevreden zijn, dan betaal ik z'n loon gewoon niet en dan komt 'ie vanzelf wel"quote:
Nou en? Ik ook.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:21 schreef hollander87 het volgende:
Ab kijkt Meiden van Holland op tv
En gewoon loon betalen en verder zoeken ze het allemaal maar uit. Wat er verder gebeurt interesseert hem geen ene donder.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:23 schreef Karina het volgende:
Ab dacht Bosbaan goeie locatie dat loopt allemaal wel, Beetje zakken vullen.
Veel van dat horecapersoneel zou je het liefst de nek om willen draaien, dus ik snap zijn opmerking wel.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:20 schreef Papabear het volgende:
[..]
Dit is echt erg toch? "Als ze niet tevreden zijn, dan betaal ik z'n loon gewoon niet en dan komt 'ie vanzelf wel"
Wat vakantiehulpjes betreft moet ik je gelijk geven, maar hij gaat dus ook zo met het vaste personeel om.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:26 schreef icloud het volgende:
[..]
Veel van dat horecapersoneel zou je het liefst de nek om willen draaien, dus ik snap zijn opmerking wel.
De horeca zit vol met onervaren gasten die het alleen doen voor het geld.
Ben er een paar keer geweest alleen het uitzicht was tof.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:25 schreef Papabear het volgende:
[..]
En gewoon loon betalen en verder zoeken ze het allemaal maar uit. Wat er verder gebeurt interesseert hem geen ene donder.
Kijk de recensies van die toko maar, dan snap ik wel waarom ze aan de bel trokken..
https://www.eet.nu/amstelveen/grandcafe-de-bosbaan
Ik had het niet over vakantiehulpen, ik heb het over vast personeel.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:28 schreef Papabear het volgende:
[..]
Wat vakantiehulpjes betreft moet ik je gelijk geven, maar hij gaat dus ook zo met het vaste personeel om.
Ik vond de bosbaan niet extreem slecht maar ik zou er ook niet meer zo snel nog een keer naar toe gaan.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:28 schreef Karina het volgende:
[..]
Ben er een paar keer geweest alleen het uitzicht was tof.
Met zo'n werkgever kan ik me dat ook wel voorstellen. Respect en hart voor de zaak/personeel moet natuurlijk wel tweerichtingsverkeer zijn.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:30 schreef icloud het volgende:
[..]
Ik had het niet over vakantiehulpen, ik heb het over vast personeel.
Echt goed opgeleid personeel met hart, ziel en zaligheid voor hun werk is tegenwoordig zeldzaam bij de zwarte brigade.
Ik bedoel in de hele nederlandse horeca......quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:32 schreef Papabear het volgende:
[..]
Met zo'n werkgever kan ik me dat ook wel voorstellen. Respect en hart voor de zaak/personeel moet natuurlijk wel tweerichtingsverkeer zijn.
4 om precies te zijn.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:37 schreef TheVulture het volgende:
Je hebt als familie dus twee slechtlopende horeca-ondernemingen en roept twee keer de hulp in van Ome Herman
En dan die soppende vrouwen... wat verschrikkelijk gescript allemaal
Welke zijn die andere 2 dan?quote:
Dat weet ik niet, maar dat ligt dan zowel aan het personeel als aan de leidinggevende(n). Een prettige werksfeer creëeer je met een heel team en als werkgever zorg je dan voor bijeenkomsten/vergaderingen/uitjes/etc. om ervoor te zorgen dat je personeel vol gas geeft.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:33 schreef icloud het volgende:
[..]
Ik bedoel in de hele nederlandse horeca......
Dat is de vader van deze twee heren (en een aantal van de dames in beeld) en leeft al jaren niet meer. Daarom zijn ze eigenaar.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:19 schreef icloud het volgende:
[..]
Vraag me alleen af op welke manier al die familieleden dan aandeelhouder zijn van spaander(was vorig seizoen te zien) want de hein schilder groep is via een administratiekantoor in handen van zijn naamgever de topondernemer hein schilder.
Slecht gerund denk ik eerder. Spaander is zo'n goede locatie dat het toch wel loopt, ook al run je de toko niet goed. Als ik het hierzo lees zal voor de Bosbaan ongeveer hetzelfde gelden.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:37 schreef TheVulture het volgende:
Je hebt als familie dus twee slechtlopende horeca-ondernemingen en roept twee keer de hulp in van Ome Herman
En dan die soppende vrouwen... wat verschrikkelijk gescript allemaal
Brasserie catherine krijgt veel postieve reacties van buitenstaanders maar totaal niet populair bij de volendammers, uitgestorven daar buiten het zomerseizoen.quote:
Nee joh hein schilder is een jonge gast, heeft ook een bouwbedrijf in volendam.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:41 schreef groenen het volgende:
[..]
Dat is de vader van deze twee heren (en een aantal van de dames in beeld) en leeft al jaren niet meer. Daarom zijn ze eigenaar.
[..]
Slecht gerund denk ik eerder. Spaander is zo'n goede locatie dat het toch wel loopt, ook al run je de toko niet goed. Als ik het hierzo lees zal voor de Bosbaan ongeveer hetzelfde gelden.
Die mensen verdienen echt totaal deze hulp niet inderdaad, schandalige ondernemersquote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:43 schreef Papabear het volgende:
Als werkgever dien je gewoon te weten wat er onder je personeel speelt en reilt en zeilt. Dat doe je door b.v. een paar keer per week een werkbespreking te houden en niet door het loon in te houden en afwachten wat er gebeurt
Toch knap dat hij dat bouwbedrijf al in 1932 heeft opgericht.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:43 schreef icloud het volgende:
[..]
Nee joh hein schilder is een jonge gast, heeft ook een bouwbedrijf in volendam.
Bij Volendammers is het nou eenmaal lastig om te achterhalen wie wie is. 20.000 inwoners en 4 achternamenquote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:44 schreef groenen het volgende:
[..]
Toch knap dat hij dat bouwbedrijf al in 1932 heeft opgericht.
Dat zal hij wel geerfd hebben maar dit is de huidige kapitein : https://www.google.nl/img(...)AwAA&iact=mrc&uact=8quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:44 schreef groenen het volgende:
[..]
Toch knap dat hij dat bouwbedrijf al in 1932 heeft opgericht.
dat is opa...quote:Op woensdag 31 augustus 2016 22:44 schreef groenen het volgende:
[..]
Toch knap dat hij dat bouwbedrijf al in 1932 heeft opgericht.
De familie schilder is zo beetje wel de koninklijke familie van volendam......quote:Op woensdag 7 september 2016 22:09 schreef alopio het volgende:
Walgelijk figuur die Schilder. Denkt dat ie koning is en alles weet. Misschien moet meneer zelf even zijn klauwen laten wapperen ipv alleen maar te doen alsof hij alles beter weer. Arrogante klootzak is het.
Kan zijn maar ik vind ze totaal respectloos naar hun medewerkers. Ze doen zelf geen flikker maar weten wel altijd beter hoe het wel moet.quote:Op woensdag 7 september 2016 22:28 schreef icloud het volgende:
[..]
De familie schilder is zo beetje wel de koninklijke familie van volendam......
Je ziet het verkeerd de familie schilder heeft zijn hart bij hotel spaander en brasserie huppeldepup liggen, de andere twee zaken zijn ooit in hun bezit gekomen(via hein schilder junior) maar zijn nooit in de schilder familie opgenomen, hebben dus ook niet de aandacht gekregen.quote:Op woensdag 7 september 2016 22:32 schreef alopio het volgende:
[..]
Kan zijn maar ik vind ze totaal respectloos naar hun medewerkers. Ze doen zelf geen flikker maar weten wel altijd beter hoe het wel moet.
Nou ze hebben er de ballen verstand van. Ook weer dat schreeuwen tegen een ambtenaar, ben je triest dan. Ik zou daar als personeel al weg zijn hoor, laat ze er zelf maar staan. dat den Blijker en Reijmers deze figuren een platform geven snap ik ook niet. Ik irriteer me mateloos aan deze figuren en ga dan ook niet meer kijken.
Ik vind het associaal gedrag. Kijk dat je luieren en muiten niet accepteert snap ik. Maar de medewerkers lopen zich de poten uit hun lijf maar krijgen niks van waardering, werkdruk is veel te hoog en lopen veeeel te weinig mensen. Enige wat de schilders doen is een bijdehante bek opzetten. Weet je als je je medewerkers als stront behandelt dan gaan ze zich ook als stront gedragen.quote:Op woensdag 7 september 2016 22:47 schreef icloud het volgende:
[..]
Je ziet het verkeerd de familie schilder heeft zijn hart bij hotel spaander en brasserie huppeldepup liggen, de andere twee zaken zijn ooit in hun bezit gekomen(via hein schilder junior) maar zijn nooit in de schilder familie opgenomen, hebben dus ook niet de aandacht gekregen.
Beide heren vertonen typisch volendams gedrag, u dient te werken te werken en te luisteren en anders rot je maar op, dat is vrij typisch voor de volendamse cultuur, luieren en muiten is niet geacepteerd.
quote:Op woensdag 7 september 2016 22:09 schreef alopio het volgende:
Walgelijk figuur die Schilder. Denkt dat ie koning is en alles weet. Misschien moet meneer zelf even zijn klauwen laten wapperen ipv alleen maar te doen alsof hij alles beter weer. Arrogante klootzak is het.
Bij echte volendamse gezinnen is het zeer ongebruikelijk om te zeggen dat heb je goed gedaan, om een schouderklopje te geven of op enige andere manier waardering te geven.quote:Op woensdag 7 september 2016 22:54 schreef alopio het volgende:
et accepteert snap ik. Maar de medewerkers lopen zich de poten uit hun lijf maar krijgen niks van waardering, werkdruk is veel te hoog en lopen veeeel te weinig mensen. Enige wat de schilders doen is een bijdehante bek opzetten. Weet je als je je medewerkers als stront behandelt dan gaan ze zich ook als stront gedragen.
Je hebt gelijk hoor, maar hier geef je ook meteen een ander probleem aan. Volendammers denken dat heel de wereld om Volendam draait. Het moet zoals het daar gaat, hun manieren en gebruiken zijn de standaard. Inleven in anderen is er niet bij en je verdiepen is hoe het anders kan ook niet. En ik heb in het verleden ook met Volendammers te maken gehad, en er zaten prima lui tussen hoor. Maar deze schilders vind ik gewoon associaal, Volendamse gewoontes of niet het is een walgelijke vent, zelfs voor Volendamse begrippen.quote:Op woensdag 7 september 2016 22:59 schreef icloud het volgende:
[..]
Bij echte volendamse gezinnen is het zeer ongebruikelijk om te zeggen dat heb je goed gedaan, om een schouderklopje te geven of op enige andere manier waardering te geven.
Negatieve waardering word uitgesproken, positieve waardering is vanzelf sprekend en word niet uitgesproken.
Daarom is het bij veel volendamse bedrijven zeer gebruikelijk dat je zonder ,klagen/muiten/vervelend doen, de kloten onder je lijf vandaan loopt en heel veel uren draait, loyaal zijn. De postieve waardering krijg je via salaris, een schouderklopje is too much en niet normaal.
Verkoop zou inderdaad de juiste optie zijn maar is in deze staat niet echt realistisch, er moeten immers ook knaken verdiend worden.
Tja dat zijn natuurlijke subjectieve waardebeoordelingen die iedereen voor zich zelf moet bepalen, kijk een groot deel van de oudere generatie komt figuurlijk gesproken nooit buiten Volendam, amsterdam is bij wijze van spreken al ver, dus ja alles moet zoals in volendam en vele hebben geen idee hoe het werkt buiten volendam daar zijn ze ook niet in geintreseerd.quote:Op woensdag 7 september 2016 23:11 schreef alopio het volgende:
[..]
Je hebt gelijk hoor, maar hier geef je ook meteen een ander probleem aan. Volendammers denken dat heel de wereld om Volendam draait. Het moet zoals het daar gaat, hun manieren en gebruiken zijn de standaard. Inleven in anderen is er niet bij en je verdiepen is hoe het anders kan ook niet. En ik heb in het verleden ook met Volendammers te maken gehad, en er zaten prima lui tussen hoor. Maar deze schilders vind ik gewoon associaal, Volendamse gewoontes of niet het is een walgelijke vent, zelfs voor Volendamse begrippen.
zonde dat ze hier een programma aan besteden, er zijn genoeg andere hardwerkende horeca mensen die echt hulp kunnen gebruiken ipv deze ondankbare profiteurs die het als een grote reclame uiting gebruiken
herman kan heel veel worsten kopen van dit programma.quote:Op woensdag 7 september 2016 23:20 schreef golfer het volgende:
Negatieve reclame is ook reclame zullen die Schilders denken en daarom betalen ze grif mee aan dit programma.
Het zal ze worst wezen hoe asociaal wij ze vinden. En zolang Herman daarmee weer een programma kan afleveren(wat hij volgens zijn contract met RTL moet doen) zal het Herman ook worst wezen.
Tja blijf dan lekker in Volendam en koop geen zaak buiten Volendam. En als je twitter leest is niemand fan van deze persoon. Trouwens, aan de recensies op Facebook en Iens te zien is er niet veel veranderd op de bosbaan ondanks hun hulp. Ach met het gedrag van de schilders oogst je wat je zaait onder je medewerkers.quote:Op woensdag 7 september 2016 23:18 schreef icloud het volgende:
[..]
Tja dat zijn natuurlijke subjectieve waardebeoordelingen die iedereen voor zich zelf moet bepalen, kijk een groot deel van de oudere generatie komt figuurlijk gesproken nooit buiten Volendam, amsterdam is bij wijze van spreken al ver, dus ja alles moet zoals in volendam en vele hebben geen idee hoe het werkt buiten volendam daar zijn ze ook niet in geintreseerd.
Ab is met zijn geschreeuw en zijn opstandige houding gewoon een uitstekend persoon voor deze serie, hij brengt spanning, hij zorgt voor akward momenten, hij geeft pittige interviews en hij dropt regelmatig een cliffhanger(dat gebruikt de makers dan weer als shot voor de reclame), daarnaast is de hele familie ontzettend koppig, recritrant en vastgeroest in de volendamse gewoontes wat een strijd oplevert tussen blijmers en de familie schilder, dat is dan weer goed voor de spanning.
Puur tv technisch gezien is dit dus de ideale familie.
Geloof me die gasten doen niet recalcitrant vanwege de sensatie, ze willen gewoon dat een andere hun problemen opkuist maar dan wel op HUN manier, volendam stijl zeg maar.quote:Op woensdag 14 september 2016 21:59 schreef TheVulture het volgende:
Ik ga die familie steeds enger vinden
En geld betalen om je slechtlopende bedrijven vlot te trekken en dan quasi-lollig en recalcitrant gaan zitten doen voor het sensatie-effect
Ik ben er niet van overtuigd, maar als het zo is dan hoop ik van harte dat die ondernemingen keihard voor gaas gaan.quote:Op woensdag 14 september 2016 22:02 schreef icloud het volgende:
[..]
Geloof me die gasten doen niet recalcitrant vanwege de sensatie, ze willen gewoon dat een andere hun problemen opkuist maar dan wel op HUN manier, volendam stijl zeg maar.
Bijna elke volendammer heeft het probleem dat ze niks kunnen loslaten en zich graag bemoeien met hoe iemand anders zijn werk moet doen(zelfs als het eigenlijk hun werk is).quote:Op woensdag 14 september 2016 22:05 schreef TheVulture het volgende:
[..]
Ik ben er niet van overtuigd, maar als het zo is dan hoop ik van harte dat die ondernemingen keihard voor gaas gaan.
Waarschijnlijk ze vroegtijdig geeindigd.quote:Op woensdag 21 september 2016 22:13 schreef ikweethetookniet het volgende:
https://www.iens.nl/restaurant/grand-cafe-de-bosbaan/235947
De recencies daar
Vernietigend is zacht uitgedrukt
Precies. Anders moet hij weer 'hard' gaan werken in Las Palmas om geld te verdienen en zo een RTL contract is toch lucratiever i.v..m. wat je moet doen als horeca-ondernemer met een eigen tent.quote:Op woensdag 7 september 2016 23:20 schreef golfer het volgende:
Negatieve reclame is ook reclame zullen die Schilders denken en daarom betalen ze grif mee aan dit programma.
Het zal ze worst wezen hoe asociaal wij ze vinden. En zolang Herman daarmee weer een programma kan afleveren(wat hij volgens zijn contract met RTL moet doen) zal het Herman ook worst wezen.
Las palmas is al een tijdje niet meer het kindje van herman, hij houd zich tegenwoordig fulltime bezig met the tent.quote:Op zaterdag 24 september 2016 11:30 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Precies. Anders moet hij weer 'hard' gaan werken in Las Palmas om geld te verdienen en zo een RTL contract is toch lucratiever i.v..m. wat je moet doen als horeca-ondernemer met een eigen tent.
.quote:Desi Masrus Is het niet beter om nu eerst eens het 'management' intergraal te vervangen?
Alle verbeterings-inspanningen ten spijt, blijft deze hut nog steeds zeer dramatische recenties scoren..
Volgens mij heeft joey heel goed door hoedie hut gerund moet worden, maarja ab en evert willen alles zelfdoen.quote:Op woensdag 28 september 2016 18:01 schreef ikweethetookniet het volgende:
[ afbeelding ]
Kom het Bosbaan Team 2.0 versterken!
Wij zijn per direct op zoek naar een: medewerk(st)er bediening oproepkracht! Interesse? Bel dan: 0299 36 35 95 of mail naar: k.veerman@heinschildergroep.nl @ Grand Café de Bosbaan #Vacature #Bosbaan #Amsterdam #HODB
[..]
.
https://www.facebook.com/(...)5480/?type=3&theater
Deze keer de zoontjes. Alles wordt afgeschoven op een ander.quote:Op woensdag 28 september 2016 21:47 schreef icloud het volgende:
[..]
De gebroeders schilder of de zoontjes?
Ik kijk niet... straks op rtlxl
Tja kan ik mij iets bij voorstellen:quote:Op woensdag 28 september 2016 21:47 schreef Ole het volgende:
[..]
Deze keer de zoontjes. Alles wordt afgeschoven op een ander.
Nee hij komt uit een arm gezin, daarom kan van allerlei dingen die normale mannen niet kunnen.quote:Op woensdag 28 september 2016 22:04 schreef ikweethetookniet het volgende:
Is die Reimers nou een nicht of niet
Ja hij is getrouwd dat weet ik maar ......
Die gasten op de proefavond aten GRATISquote:Op woensdag 28 september 2016 22:19 schreef Razor21 het volgende:
Ah een topic over deze serie. Je gaat daar toch niet voor je lol zitten
Hebben ze te eten gehad?quote:Op woensdag 28 september 2016 22:32 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Die gasten op de proefavond aten GRATIS
Ik zou er nog geen euro uit willen geven daar
en ze mochten vertellen wat er aan mankeerdequote:
Ik doelde ermeer op dat volgens twitter deze testavond een grote tiefus zooi was en dat mensen nauwelijks eten kregen.quote:Op woensdag 28 september 2016 22:56 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
en ze mochten vertellen wat er aan mankeerde
Ze kregen een kaart zonder prijzen waarvan ze mochten kiezen
Op uitnodiging van een flyer actie bij het wtc op de zuidas in asd
Waar ging dit over? Heb niks speciaals gezien.quote:Op woensdag 28 september 2016 21:47 schreef Ole het volgende:
[..]
Deze keer de zoontjes. Alles wordt afgeschoven op een ander.
Dat weet ik niet, nogmaals joey lijkt me oprecht geintreseerd, gepassioneerd en de gene die snapt hoe het werkt, zonder ab en evert zou hij meer kunnen doen.quote:Op donderdag 29 september 2016 00:57 schreef golfer het volgende:
Het was niks, het is niks en het wordt niks met die 'hut'.
Hopeloze tent en hopeloze leiding, koks en bediening.
Lees de recensies van nu maar eens.quote:Op donderdag 29 september 2016 01:03 schreef icloud het volgende:
Dat weet ik niet, nogmaals joey lijkt me oprecht geintreseerd, gepassioneerd en de gene die snapt hoe het werkt, zonder ab en evert zou hij meer kunnen doen.
De rencensies zijn zo slecht omdat joey weer grotendeels naar huis is gestuurd en evert de leiding weer heeft opgeeist(waarschijnlijk volgende week te zien..quote:Op donderdag 29 september 2016 01:08 schreef golfer het volgende:
[..]
Lees de recensies van nu maar eens.
Gedeeltelijk zal het zeker waar zijn maar ik merk bij de programmas van herman heel erg dat sommige mensen het leuk vinden om nep recensies te schrijven tijdens of vlak na de uitzending, totaal gebaseerd op wat ze zien op tv.quote:Op donderdag 29 september 2016 16:35 schreef ikweethetookniet het volgende:
En weer de laatste recensies
https://www.facebook.com/grandcafedebosbaan/reviews
Nog steeds om te janken
In deze aflevering gaan de heren het terras in spaander inspecteren, die zou in twee weken af zijn, meesterlijke scene.quote:Op woensdag 5 oktober 2016 20:58 schreef ikweethetookniet het volgende:
21:29 rtl 4
Gaan we weer beginnen
Beetje goedkoop,,een bmw 7 serie limousine hebben en dan zelf rijden.quote:Op woensdag 5 oktober 2016 21:54 schreef ikweethetookniet het volgende:
BMW van herman is een 750 l xdrive van 125.000,- euri
7-TRP-75
Dikke pens op de achterbank paste nietquote:Op woensdag 5 oktober 2016 22:15 schreef icloud het volgende:
Beetje goedkoop,,een bmw 7 serie limousine hebben en dan zelf rijden.
Het is een limo variant waardoor er flink meer ruimte is achterin.quote:Op woensdag 5 oktober 2016 22:33 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Dikke pens op de achterbank paste niet
Het is een limo waardoor de stoel extra ver naar achteren kanquote:Op woensdag 5 oktober 2016 22:34 schreef icloud het volgende:
Het is een limo variant waardoor er flink meer ruimte is achterin.
Nee de carrosserie is een flink aantal cm langer, waardoor er meer ruimte is.quote:Op woensdag 5 oktober 2016 22:43 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Het is een limo waardoor de stoel extra ver naar achteren kan
Het spaander terras is niet af in twee weken, intressant genoeg?quote:Op woensdag 5 oktober 2016 22:54 schreef golfer het volgende:
Maar verder nog iets over De Bosbaan te melden of ging deze aflevering over de auto van Herman?
Dat was te verwachten, maar is niet de Bosbaan.quote:Op woensdag 5 oktober 2016 22:58 schreef icloud het volgende:
Het spaander terras is niet af in twee weken, intressant genoeg?
https://www.iens.nl/restaurant/grand-cafe-de-bosbaan/235947quote:Op woensdag 5 oktober 2016 22:54 schreef golfer het volgende:
Maar verder nog iets over De Bosbaan te melden of ging deze aflevering over de auto van Herman?
Even rustig jij, jouw grootste wens komt uit over 40 minuten.quote:Op woensdag 12 oktober 2016 21:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
Ab en Evert
Randdebielen met teveel geld en macht en geen hersens en beschaving
En daar wil Herman wel zijn tijd aangeven. Wat een RTL H...r is het ook die Den Blijker. Alles voor het tv geld. I.p.v. datie nou zijn best gaat doen voor zijn toko en daarmee probeert meer inkomsten te vergaren,kiest hij dus de makkelijkste weg nl. Herrie.quote:Op woensdag 12 oktober 2016 21:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
Ab en Evert
Randdebielen met teveel geld en macht en geen hersens en beschaving
Herman kiest voor zijn toko, the tent, las palmas intresseert hem niet meer.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 11:39 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En daar wil Herman wel zijn tijd aangeven. Wat een RTL H...r is het ook die Den Blijker. Alles voor het tv geld. I.p.v. datie nou zijn best gaat doen voor zijn toko en daarmee probeert meer inkomsten te vergaren,kiest hij dus de makkelijkste weg nl. Herrie.
Joey en henny hebben de leiding gekregen over de horeca activiteiten van de hein schilder groep, ab en evert zijn volledig verbannen naar spaander en tja de bosbaan word weer ouderwets geleid door jolanda.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 14:33 schreef ikweethetookniet het volgende:
Recensies op iens ( na de heropening)
ETEN 5,7/10
SERVICE 4,9/10
DECOR 6,2/10
Prijs-kwaliteit Duur
Geluidsniveau Rumoerig
Wachttijd Erg lang
https://www.iens.nl/restaurant/grand-cafe-de-bosbaan/235947
Ik kan niet wachten om daar een keer langs te gaan
Maar waarom blijven die 2 dan niet, ik snap er niks van. Laten ze een incompetent iemand de boel leiden.. zij is misschien goed geschikt om hier en daar de bediening aan te sturen maar heeft zelf ook sturing nodig blijkbaar. Zo komt het nooit goed.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 14:46 schreef icloud het volgende:
Joey en henny hebben de leiding gekregen over de horeca activiteiten van de hein schilder groep, ab en evert zijn volledig verbannen naar spaander en tja de bosbaan word weer ouderwets geleid door jolanda.
Ik ben er van overtuigd dat als je joey fulltime op de bosbaan zou zetten dat het dan wel goed zou komen, die jongen heeft verstand van zaken.
quote:Het eten was uiteindelijk wel ok. Maar het personeel dramatisch slecht. 20 minuten buiten zitten wachten. In de tussentijd 2x een ober(es) gezien die GEEN oog hadden voor de gasten. Bij navraag werd verteld dat de baas niet meer personeel wilde betalen en werd een beledigde reactie gegeven dat het niet hun restaurant was....over betrokkenheid gesproken! Zelfs de bestelling van 2 melk en 1 karnemelk ging fout.....
Wij gaan hier NOOIT meer naar terug!
Heb je de aflevering gezien? Evert en ab hebben een stap terug gedaan(waarschijnlijk onder zware druk van de familie) en gaan zich concentreren op spaander/kunst en tappen maar treden terug als directie van de heinschildergroep/spaander b.v en bosbaan b.v.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 14:56 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Maar waarom blijven die 2 dan niet, ik snap er niks van. Laten ze een incompetent iemand de boel leiden.. zij is misschien goed geschikt om hier en daar de bediening aan te sturen maar heeft zelf ook sturing nodig blijkbaar. Zo komt het nooit goed.
Joey deed het af als we doen iets anders hoger in de organisatie, directie blijkt dus.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 16:58 schreef Bluezz het volgende:
Het was me niet duidelijk dat Joey en Henny de directietaken hebben overgenomen van die Ab en Evert..
Ab.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 17:03 schreef icloud het volgende:
[..]
Joey deed het af als we doen iets anders hoger in de organisatie, directie blijkt dus.
Die henny is dat nu de zoon van ab of evert?
Je zou het bijna niet kunnen voorstellen ingehouden gozer vs een ongemanierde brulaap.quote:
1 en al inteelt in dat palingdorp.quote:Op donderdag 13 oktober 2016 17:11 schreef icloud het volgende:
[..]
Je zou het bijna niet kunnen voorstellen ingehouden gozer vs een ongemanierde brulaap.
En de joey is toch van dat down vrouwtje en die enge vent die mag optreden als woordvoerder van de familie?
De hele familie schilder zit schimmig in elkaar.
Je zou toch zeggen dat NL artsen virussen ook kunnen detecteren?quote:Op woensdag 19 oktober 2016 10:48 schreef icloud het volgende:
Herman den Blijker en zijn vrouw Jacqueline zitten al geruime tijd in een zware strijd. De vrouw van de tv-kok blijkt namelijk al jaren ernstig ziek te zijn.
In Wendy zeggen Herman en Jacqueline dat laatstgenoemde al jaren chronisch moe is. Onderzoeken in het ziekenhuis wijzen al die tijd niets uit en Jacqueline wordt telkens naar huis gestuurd. "Keer op keer konden ze niets vinden, waardoor ze zeiden dat op het moment niets voor mij konden doen. Maar ik bleef er mee rondlopen", zei Jacqueline in het tijdschrift.
Via een goede vriendin kwam ze terecht bij een arts in Spanje. "Die arts kwam erachter dat ik al jaren vijf slopende virussen met mij meedraag, die verschillende functies van mijn lichaam al aanviel. Met behulp van medicatie konden de virussen teruggedrongen worden tot dertig procent. Gelukkig is het gevonden, want de volgende stap was kanker."
Ook de achtjarige Mats, de zoon van het stel, heeft te kampen gehad met eenzelfde virus als zijn moeder. "Hij kon niet naar elke sporttraining en uiteindelijk is hij ook onderzocht. Het bleek dat hij ook één virus bij zich had, waar hij door medicatie van genezen is", aldus zijn moeder Jacqueline.
Leuk, thanks.quote:Op zondag 8 oktober 2017 22:37 schreef TjjWester het volgende:
BERKEL-ENSCHOT - Herman den Blijker en Meneer Reimers gaan in het nieuwe RTL-programma Herrie in De Druiventros de familie Mutsaers helpen. De familie runt al 40 jaar hotel 'De Druiventros' in Berkel-Enschot, maar de toekomst van het bedrijf staat op het spel.
Op een steenworp afstand wordt namelijk een veel groter en luxer hotel uit de grond gestampt. Blijker en Reimers hielpen al eerder restaurants en hotels uit het slop in tv-programma's.
Vanaf 25 oktober rtl4
Wat een drama zeg. Terwijl het een toplocatie is. Ik denk vooral dat het ligt aan de arrogantie van de eigenaars zoals iemand al zei in een recensie.quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 00:47 schreef ikweethetookniet het volgende:
Hopen dat het niet zo gaat als met de Bosbaan
Tering die tent is nu echt bijna naar de klote
Rommeligeen trage bediening. Op de vraag tot hoe laat het open was kreeg ik als antwoord normaal tot 22:00 uur maar de laatste tijd is het stil dus dan gaan we om 21:00 uur dicht.
Om 20:00 stonden in het halve restaurant de stoelen al op de tafels terwijl er nog 12 gasten waren.
De kaart is zeer summier en ook echt veel te duur voor het geboden.
Lokatie is prachtig maar de rest ver onder de maat! Jammer!
Eten & drinken 5
Sfeer 6
Service 3
Prijs / kwaliteit 1 3,3 Vind dit leuk Reageer
gin op 25 juli 2017
2 Weken geleden zeer slecht gegeten bij de bosbaan de kok heeft kenlijk niks op gestoken van de tips van Herman. Soep van de dag kippensoep was veel te zout en met kipfilet plakjes wat je normaal op je brood eet al helemaal teleurstellend.
Ik heb de soep terug gestuurd naar de keuken. Na proeven vond ook de kok het te zout waarna ik een gratis biertje mocht uitkiezen.
Eten & drinken 2
Sfeer 4
Service 7
Prijs / kwaliteit 2 2,7 Vind dit leuk Reageer
margot op 16 april 2017
Lekker naar de Bio Markt geweest en daarna "gezellig" naar de BosBaan. grandcafe is absolute niet wat het is. Wat een zootje! Sportkantine past beter. Slechte bediening, lange wachttijd, geen sfeer, en heel vies.
Vind dit leuk Reageer
Sal op 14 februari 2017
Vandaag wilde we graag een terrasje pakken met prachtige weer! Bosbaan terrasje - vragen we of er aub een stoeltje bij mag voor onze derde persoon - zegt de serveerder: is geen terrasweer, meneer je mag daar gaan zitten! Wijst 'ie naar een tafel met 4 stoelen die allemaal vastgezet waren met een slot en loopt mompelend weg... Nu snap ik waarom iedereen ons waarschuwde niet hier heen te komen. Thanks jongeman!
Eten & drinken -
Sfeer -
Service 1
Prijs / kwaliteit - 1 Vind dit leuk Reageer
Andrea op 22 januari 2017
Zeer teleurstellend. Ik had voor zondagmiddag gereserveerd. Zoekend tussen de mensenmassa naar personeel werd ik door een serveerster doorverwezen naar de wc. Sorry, maar ik heb gereserveerd. Na 10 zoeken naar een tafel kon ik plaatsnemen. Na nog eens 15 min kwam er iemand met de mededeling dat ze geen bestelling meer aannamen er lagen al 40 bestellingen te wachten. Meer konden ze niet aan. Ben dus maar vertrokken. Geen aanrader. In elk geval niet op zondagmiddag.
Eten & drinken -
Sfeer 1
Service 1
Prijs / kwaliteit - 1
Afgelopen zaterdag verbazingwekkend slecht gegeten hier. Was de eerste maar meteen ook de laatste keer. Jammer.
Eten & drinken 1
Sfeer 6
Service 6
Prijs / kwaliteit 1 2 Vind dit leuk Reageer
Monden op 30 oktober 2016
De bediening was rommelig. Eten was goed, koffie ook goed, maar naar het toilet was ronduit vies. Het stonk al in de gang en binnen zag er smerig uit, ook geen papieren handdoeken alleen een slecht werkende blower. Geen pretje om daar binnen te gaan.
Eten & drinken 6
Sfeer 6
Service 3
Prijs / kwaliteit 2 4,1 Vind dit leuk Reageer
Albert op 23 oktober 2016
Slecht. Chaotisch. Overvol terras. Bediening vriendelijk.
Eindelijk na lang wachten een plaatsje. Na lange tijd kwam iemand om de bestelling op te nemen. Duurde 20 minuten. De bestelde hete chocolade melk was lauw. Hierna nog een poging gedaan om te bestellen. Na half uur lukte deze actie. Wijn / bitterballen/ patat mayonaise. Na half uur koude patat,lauwe bitterballen ( vegetarisch ?) vlees was ver tezoeken. Mayonaise vergeten. De wijn werdt pas hierna een minuut of 15 gebracht.
Personeel bleef vriendelijk. Het weer was prachtig.
Hier moet heel veel verbeterd worden. De pochingen van Herman de Blijkeren zijn wat ons betreft ,helaas gestrand.
Een 4 is nog te hoog gegrepen.
Eten & drinken 3
Sfeer 3
Service 3
Prijs / kwaliteit 2 2,6 Vind dit leuk Reageer
Mireille op 12 oktober 2016
Een heerlijke zondag. Gewandeld in het bos en zin in een warme chocolade melk bij de Bosbaan. Helaas was het terras vol maar binnen vonden we nog een tafeltje. Toch wel benieuwd of het personeel geleerd heeft van Herman zijn tips. Maar nee helaas. Wat een chaos. Tafels vol met vuil serviesgoed. Klanten konden nergens zitten. We hebben een half uur moeten wachten voordat er iemand onze bestelling op kwam nemen. We hebben dit gezegd waarop de serveerster erg onbeschoft meldde dat het niet haar taak was om te kijken wie er wanneer binnenkwam en dat het niet anders was dan dan maar te wachten tot we geholpen werden. Dus wat wilt u bestellen!!!! Ondertussen werkte de mannen achter de bar door. Alleen bleven de dienbladen met ook warme dranken soms wel tien minuten staan. Er waren zelfs klanten die zelf maar hun drankjes gingen halen. Na ongeveer twintig minuten eindelijk onze chocolade melk. Betalen zijn we zelf maar gaan doen aan de bar want er was niemand aan wie we ons geld kwijt konden. Wat een chaos onder het bedienend personeel. Iedereen liep door elkaar heen. Er was totaal geen organisatie. Jammer want het restaurant ziet er goed uit en de locatie is super. En aan de beleefdheid van het personeel moet ook gewerkt worden.
Eten & drinken 6
Sfeer 4
Service 2
https://www.eet.nu/amstelveen/grandcafe-de-bosbaan
In de link nog meer ellende
Dat was ook wel duidelijk in het programmaquote:Op dinsdag 10 oktober 2017 11:04 schreef praadje het volgende:
[..]
Wat een drama zeg. Terwijl het een toplocatie is. Ik denk vooral dat het ligt aan de arrogantie van de eigenaars zoals iemand al zei in een recensie.
Laat ze lekker daar blijven dan.quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 11:31 schreef TjjWester het volgende:
De familie schilder is alles behalve arrogant! Het zijn gewoon volendammers en dat doen wij niet zo op volendam.
Ja, blijf lekker onder elkaar in dat inteeltdorp.quote:
Doen ze al, ze neuken nooit buiten het dorpquote:
quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 12:01 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Doen ze al, ze neuken nooit buiten het dorp
Ze zijn wel nieuwsgierig hoe gezonde mensen eruit zien, daarom komen ze af en toe buiten hun dorp
Het gaat ook niet slecht, probleem is dat er bij de buren een luxe megahotel uit de grond wordt gestampt.quote:Op zondag 8 oktober 2017 22:59 schreef ikweethetookniet het volgende:
De recensies zijn niet eens slecht
https://www.iens.nl/restaurant/de-druiventros/234077#reviews
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |