dinsdag 2-7, 21:30quote:Voor Restaurant Il Mago in Sliedrecht komt de hulp van Herman geen dag te laat. Het restaurantje bestaat al 25 jaar en het is alsof de tijd er heeft stilgestaan. Het interieur en de menukaart zijn al die tijd ongewijzigd, terwijl de tijden zijn veranderd. Sinds de crisis hebben veel horecagelegenheden hun omzet zien krimpen en in dit geval is deze zelfs gehalveerd. Als er niet snel wordt ingegrepen, zal eigenaar Fabio zijn droom in duigen zien vallen en moet hij noodgedwongen wat anders gaan doen. Herman stuurt bij in de hoop dat Fabio aan het roer kan blijven en zijn passie geen vaarwel hoeft te zeggen.
Hey daar heb ik weleens gesolliciteerd. Ben benieuwd naar de afleveringquote:Op dinsdag 25 juni 2013 12:39 schreef borisz het volgende:
Komende week dus geen show en volgende week is er nog wel één.
[..]
dinsdag 2-7, 21:30
HHwoensdag 3-7, 14:05
Jammer, zag er wel mooi uit na de verbouwing.quote:Op donderdag 27 juni 2013 17:46 schreef Joenes het volgende:
Fabbrica della pasta uit de eerste aflevering van dit seizoen is trouwens failliet. http://fb.me/2lBwcm9vX
Zover ik weet zijn ze technisch failliet op aanraden van.quote:Op donderdag 27 juni 2013 17:47 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Jammer, zag er wel mooi uit na de verbouwing.
Aha okéquote:Op dinsdag 2 juli 2013 22:15 schreef icloud het volgende:
[..]
Zover ik weet zijn ze technisch failliet op aanraden van.
Als ze een beetje slim zijn, voeren ze dit technisch faillissement niet uit en dealen ze ermee.quote:
quote:Hotelier Reimers: 'Amsterdams horecapersoneel vindt zichzelf lollig'
Horecapersoneel in de stad is wat 'vlotter gebekt en vindt zichzelf wat lolliger' dan collega's in de rest van het land. Dat zegt hotelier Willem Reimers vanavond in het AT5-programma De Zwoele Stad. 'In Rotterdam zijn ze veel meer to the point: werken, kletsen en doorgaan'.
'Amsterdam is een apart eiland in Nederland, zoals ook Rotterdam en Utrecht dat zijn', legt de oud-directeur van hotel The Grand uit. 'Op al die plekken heeft het horecapersoneel specifieke kenmerken'. Zo komt de Rotterdammer dus sneller ter zake dan zijn collega hier. 'En een Hagenees is altijd op tijd', voegt Reimers eraan toe.
Wel hebben ze, Rotterdammer, Amsterdammer of Hagenees, allemaal één ding gemeen: Het gaat ze om de gast. 'Of die nu in The Grand binnenkomt, vroeger bij mij in Sofitel in Den Haag of bij SLA: de gast moet zich senang voelen. Dat begint met oogcontact bij binnenkomst'. 'Hij moet zich inderdaad welkom voelen', voegt Nina Pierson, eigenaar van die laatstgenoemde keten van saladebars in de stad eraan toe.
De complete aflevering van De Zwoele Stad met Willem Reimers en Nina Pierson zie je vandaag om 17.15 uur op AT5 of via AT5.nl/zwoelestad
quote:Eigenwijze Volendammers in Herrie op de Bosbaan
Herman den Blijker en meneer Reimers krijgen de eervolle taak het vervallen grand café De Bosbaan in Amsterdam op te knappen. Wanneer de mannen ontdekken van welke familie dit café eigendom is, breekt het zweet ze uit.
Herman den Blijker en meneer Reimers slaan voor Herrie in de Bosbaan opnieuw de handen ineen. Nadat ze vorig jaar in Herrie in hotel Spaander het gelijknamige hotel onder handen namen, richt het markante duo zich nu op een grand café in Amsterdam. Den Blijker en Reimers verheugen zich handenwrijvend op een nieuwe uitdaging, maar dit café overtreft hun ergste verwachtingen.
Familie Schilder
Een zwaar verouderde inrichting, boos personeel, een fantasieloze keuken en slechte recensies; er valt werkelijk geen lichtpuntje te vinden. Dan blijkt ook nog dat het café eigendom is van de familie Schilder, dezelfde familie die het de mannen vorig jaar bij het opknappen van hotel Spaander behoorlijk moeilijk maakte en zich niets aantrok van al hun goedbedoelde adviezen.
Tegenpolen
Het is te hopen dat Den Blijker en Reimers nu wel raad weten met deze eigenwijze Volendamse familie. De broers Evert en Albert Schilder zijn elkaars tegenpolen en geven ook nog eens op geheel eigen wijze leiding. Een beleid waar de jonge generatie van de familie het niet altijd mee eens is. Ondanks de tegenstrubbelingen was het Volendamse hotel na zes afleveringen helemaal in ere hersteld. Voor dit seizoen hebben Den Blijker en Reimers daarom neefjes Hennie Schilder en Joey Duin ingeschakeld. Maar kunnen de broers Albert en Evert de boel wel loslaten? Het antwoord laat zich raden.
Bron
[ afbeelding ]quote:Op woensdag 31 augustus 2016 20:44 schreef Karina het volgende:
Hele grote kick, vanavond om half 10 gaan we weer beginnen, dit maal is Herman te gast bij De Bosbaan, die wel wat advies kunnen gebruiken weet ik uit eigen ervaring, als je op het terras zit bijvoorbeeld mag je blij zijn als je na een half uur wachten een drankje krijgt Het uitzicht maakt wel veel goed.
Tevens komen we wat oude bekenden tegen, ja dezelfde familie als die van Hotel Spaander, alleen zijn ze nu uitbaters van een grand cafe in plaats van een hotel:
[..]
Victor Reinierquote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:01 schreef icloud het volgende:
De heren kunnen dan volgend jaar naar bowling de zedde of brasserie catherine, 3 keer raden wie de managers zijn.
Vraag me alleen af op welke manier al die familieleden dan aandeelhouder zijn van spaander(was vorig seizoen te zien) want de hein schilder groep is via een administratiekantoor in handen van zijn naamgever de topondernemer hein schilder.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 21:15 schreef Papabear het volgende:
De Hein Schilder groep zal wel een dik contract met RTL hebben afgesloten om de toko's weer wat nieuw leven in te blazen en vooraf de boel helemaal hebben gescript.
Leuk verhaaltje er omheen breien en zo weer landelijke bekendheid krijgen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |