http://www.culy.nl/inspir(...)ups-pints-en-ounces/quote:Op woensdag 19 juni 2013 12:27 schreef jakees het volgende:
Hoi, ik wil een specifiek recept maken:
http://westher.home.xs4al(...)NNAMON%20MUFFINS.htm
vraagje over de hoeveelheid. er staat een cup. Moet ik dan denken aan theekopje? Sorry misschien domme vraag maar ben niet zo'n kookwonder.
quote:Op woensdag 19 juni 2013 12:29 schreef Mirjam het volgende:
[..]
http://www.culy.nl/inspir(...)ups-pints-en-ounces/
Hmm misschien dan toch maar 1 grote Angry Birds cake in plaats van vele kleine. Want voor de kleintjes zoals ik ze in gedachten had, heb ik denk ik schaaltjes van max. 5-7 cm doorsnee nodig.quote:Op woensdag 19 juni 2013 10:10 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
hopla!
http://www.taartshoppie.nl/Bakvormen/Bakvormen-Bol-Bal
Als je van plan bent vaker recepten te maken met imperial units is het wellicht handig om een set maatscheppen aan te schaffenquote:
die staan er toch ook bij? een hele bakplaat vol als ik het goed gezien heb.quote:Op woensdag 19 juni 2013 13:42 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Hmm misschien dan toch maar 1 grote Angry Birds cake in plaats van vele kleine. Want voor de kleintjes zoals ik ze in gedachten had, heb ik denk ik schaaltjes van max. 5-7 cm doorsnee nodig.
Eigenlijk was de deegkom het probleem...quote:Op woensdag 19 juni 2013 15:53 schreef djkoelkast het volgende:
Als je ook een 3x zo grote vorm hebt...
Hoi weet jij wat dit betekent?quote:Op woensdag 19 juni 2013 12:29 schreef Mirjam het volgende:
[..]
http://www.culy.nl/inspir(...)ups-pints-en-ounces/
ja, jij nietquote:Op woensdag 19 juni 2013 17:56 schreef jakees het volgende:
[..]
Hoi weet jij wat dit betekent?
"Bake about 25 minutes, until golden brown and a wooden pick inserted in centre comes out clean." En dan de zin a wooden pick inserted in centre comes out clean.
sorry beetje dom. Kon wel lezen wat er stond maar begreep niet waar dat goed voor is. Luistert het zo nou? Ik doe gewoon 25 minuten. Dan zie ik het vanzelf wel ;-).quote:Op woensdag 19 juni 2013 17:59 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ja, jij nietDat verbaast me, zou je dan niet voor een nederlands recept moeten kiezen?
je moet er een sateprikker instoppen en als die er geheel schoon uitkomt is 'ie klaar.
Ik controleer eigenlijk elke cake/biscuit op deze manier op gaarheid.quote:Op woensdag 19 juni 2013 18:05 schreef jakees het volgende:
[..]
sorry beetje dom. Kon wel lezen wat er stond maar begreep niet waar dat goed voor is. Luistert het zo nou? Ik doe gewoon 25 minuten. Dan zie ik het vanzelf wel ;-).
Als er nog wat deeg aan je satéprikker blijft hangen dan is hij niet gaar in het midden.quote:Op woensdag 19 juni 2013 18:05 schreef jakees het volgende:
[..]
sorry beetje dom. Kon wel lezen wat er stond maar begreep niet waar dat goed voor is. Luistert het zo nou? Ik doe gewoon 25 minuten. Dan zie ik het vanzelf wel ;-).
Ik ben deze nu ook aan het bakken! Ben benieuwdquote:Op zondag 9 juni 2013 14:27 schreef sjanette het volgende:
Vandaag een heerlijke natte lemon cake gebakken naar een recept van Mary van Lovefoodies.com
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
En???? Hoe is de cake geworden?quote:Op donderdag 20 juni 2013 23:46 schreef -Buttercup het volgende:
[..]
Ik ben deze nu ook aan het bakken! Ben benieuwd
nee toch? Heb laatst havermoutkoekjes gemaakt met van die versiersmarties erin. Kwamen ook op de oppervlakte te liggen,maar die behielden gewoon hun kleur en vormquote:Op vrijdag 21 juni 2013 10:16 schreef djkoelkast het volgende:
Dat gaat compleet smelten, dat wordt één grote bende (het is chocola, suikerlaagje en een kleurstof).
Koekjes bakken, glazuren, daar de smarties indrukken
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |