Die slagroomtaart... *instant honger*quote:Op maandag 22 april 2013 11:01 schreef MissHobje het volgende:
Mijn succes taartje en zin in de lente enzo :
Aardbeien slagroomtaart.
[ link | afbeelding ]
en mijn appeltaart van gisteravond:
[ link | afbeelding ]
ik heb laatst een vriend die met regelmaat van mijn baksels smult en een zelfverklaarde margarinehater is nog verbaasd met de mededeling dat ik soms ook bak met margarine - maar net wat er in huis is. gewoon, een pakje zeeuws meisje door de cake, hij proefde het echt niet hoor.quote:Op maandag 15 april 2013 12:43 schreef Mry het volgende:
[..]
Ik bak ook wel eens met margarine omdat ik mensen met koemelkallergie in de familie heb. Ik vind het gruwelgehalte best meevallen eigenlijk, zoveel proef je er niet van.
Die citroencakejes zien er goed uit
Die zien er heel goed uit, ik ben van plan die binnenkort ook eens te maken!quote:Op woensdag 24 april 2013 15:49 schreef lady-wrb het volgende:
ik heb van de week brownies met dulce de leche gebakken.
ik ben niet echt een zoetekauw, maar ze waren echt verrukkelijk
het was dit recept
dit recept gebruik ik altijdquote:Op woensdag 24 april 2013 19:43 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Die slagroomtaart... *instant honger*
Recept?
Beetje laat, maar zat een week in de UK Maar brownies waren érg lekker smaken net zo goed als normale brownies vriendin die glutenvrij eet was ook erg blij met mequote:
Was al aan het wachten ja, een vriendin van me probeert ook zoveel mogelijk glutenvrij te eten maar ik heb een slechte invloed op haar door haar elke keer een stuk taart of iets te brengen, dus dit is een mooie afwisseling! Bedankt.quote:Op maandag 29 april 2013 17:18 schreef Diconnected het volgende:
[..]
Beetje laat, maar zat een week in de UK Maar brownies waren érg lekker smaken net zo goed als normale brownies vriendin die glutenvrij eet was ook erg blij met me
Wow, wat een mooie cake zeg!quote:Op zaterdag 27 april 2013 14:09 schreef EnemyRock het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deze week samen met een vriendin gebakken voor een jarige vriend van ons, samen met nog twee anderen gedecoreerd met roze fondant en de pigs in the mud cake veranderde in een uit de hand gelopen klei partij.
http://www.24kitchen.nl/s(...)en/cappuccinocakejesquote:Op donderdag 2 mei 2013 17:22 schreef Skaai het volgende:
Daar wil ik wel het recept van!!! Klinkt lekker!
Die ben ik ook nog van plan eens te maken!quote:Op vrijdag 3 mei 2013 15:40 schreef honeyblack het volgende:
[ afbeelding ]
Tarta impossible recept van Rudolph's bakery
Ik heb ze net uit de oven, in de comments las ik al hier en daar over mensen die zich zorgen maakte dat de brownies te zacht zouden blijven, was dit bij jou ook het geval? Moet ik het gewoon een nacht laten staan of moet het per se in de koelkast? Hoe heb jij dit opgelost?quote:Op maandag 29 april 2013 17:18 schreef Diconnected het volgende:
[..]
Beetje laat, maar zat een week in de UK Maar brownies waren érg lekker smaken net zo goed als normale brownies vriendin die glutenvrij eet was ook erg blij met me
Misschien even hier vragen: Taarten en cupcakes decoreren #34?quote:Op zondag 5 mei 2013 08:09 schreef Tinuviel het volgende:
Kan niemand hier iets over zeggen:
Ik wil volgende week de verjaardagscake voor mijn zoon versieren met een teddybear, die ik met spuitzak wil spuiten en twijfel of ik die met slagroom of botercreme moet maken. Wat denken de ervaren bakkers hier? Botercreme wordt dan ook een primeur, heb ik nog niet eerder gemaakt. Slagroom met versteviger is ook nog een optie zag ik.
Wat zijn dan de verschillen tussen botercreme en slagroom.
Bedankt, dat topic herinnerde ik me idd en toen kon ik het niet zo snel vinden.quote:Op maandag 6 mei 2013 07:28 schreef RunForrestRun het volgende:
[..]
Misschien even hier vragen: Taarten en cupcakes decoreren #34?
Daar zitten volgens mij de echte versierders
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |