Is dat hetzelfde als een broodje sjor? Lekker zegquote:Op woensdag 17 juli 2013 18:23 schreef sararaats het volgende:
maken jullie pizza's met deze hitte? ik ga als het frisser is weer een pizza Kwak maken
Dit is de bloem idd die ik gebruikt hebquote:Op dinsdag 16 juli 2013 11:44 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, vormen blijft natuurlijk een kwestie van oefenen, maar een rond bakje helpt natuurlijk wel.
De meeste digitale weegschalen hebben een nauwkeurigheid van +-1 gram, dus dat is toch niet zo handig als je 1,5 gram wil afwegen..Dat kan dus ook maar 0,5 gram zijn. Gebruik een maatschepje!
Bij het 1-dagdeeg maakt het niet zoveel uit, daar gaat uiteraard meer gist in.
Los daarvan, tarwebloem van de Lidl heb ik toevallig tijd terug ook gebruikt bij mijn ouders thuis, omdat er niks anders was.. Niet aan te raden
Deze zeker?
Je ziet dat er type 45 op staat? Dat geeft aan dat het bloem is die vooral voor cake geschikt is.
ken ik niet maar op mijn pizza wordt alles zomaar erop gekwaktquote:Op woensdag 17 juli 2013 22:25 schreef Gripper het volgende:
[..]
Is dat hetzelfde als een broodje sjor? Lekker zeg
nou heb ik hongerquote:
En het waren lekkere pizza's! Had veel deeg gemaakt, dus van een deel ervan focaccia gemaakt: ging ook goed. T is eigenlijk een vraag voor het brood topic, maar bakken jullie die in een bakblik, of zo op de steen?quote:
Dat is gaaf! Helemaal zelf gebouwd?quote:Op woensdag 7 augustus 2013 19:53 schreef fietsie het volgende:
Ik kom mezelf maar eens in dit topic melden... Afgelopen weken een pizzaoven gerealiseerd en nu begonnen aan de culinaire ontdekkingstocht....
[ afbeelding ]
Heb de stookruimte gekocht, moest al flinke bouwklus doen om er plek voor te maken en wilde minimaal risico op falen van dit deel.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 20:52 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Dat is gaaf! Helemaal zelf gebouwd?
Het is me wel duidelijk..... Dag!quote:Op woensdag 7 augustus 2013 20:55 schreef emmyemmy het volgende:
Ik zeg gewoon dat ik het er ranzing uit vind zien.
Mijn expertise is inderdaad dat de pizza op deze manier niet lekker is. Jammer dat je zo reageert op kritiek. Ik hoop dat je in het dagelijks leven anders omgaat met kritiek.quote:Op woensdag 7 augustus 2013 20:54 schreef fietsie het volgende:
Wegens uitblinkende expertise van forumgebruikers verwijderd.
laat jezelf niet zo kennen, je hoeft echt niet meteen na 1 negatieve reacties al je posts te legern..quote:Op woensdag 7 augustus 2013 20:14 schreef fietsie het volgende:
Wegens uitblinkende expertise van forumgebruikers verwijderd.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op donderdag 8 augustus 2013 13:52 schreef Aal321 het volgende:
Wat ligt daar allemaal op? Lijkt op zuurkool?
Was 'ie lekker?
Dát dus. In principe blijft van een dik belegde pizza weinig over. Als je de vleeswaren en kaas een beetje luchtig stapelt, wordt hij gauw 5 à 10 centimeter hoog. Zakt helemaal in elkaar tijdens bereiding. Zoals onderstaande exemplaren, waar dan weer teveel basilicum op zit. Maar het plantje moest op.quote:Op donderdag 8 augustus 2013 18:09 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik hou waanzinnig veel van kaas! En het moet nog smelten dus het wordt minder
Heb ik al eens gepostquote:Op donderdag 8 augustus 2013 09:18 schreef MonkNL het volgende:
Iemand afkraken of constructief kritiek geven zijn twee verschillende dingen. @fietsie, laat je niet zo op de last jagen door 1 persoon, laat haar maar zelf wat foto's posten met haar pizza creaties..
De Princess lijkt mij niks, want geen steen. De Bestron wordt zonder mod niet heet genoeg. De Ferarri G3 heb ik wel goede ervaringen mee. Ik zelf bak ze tegenwoordig in een gemodificeerde Weber bbq met pizzaring. Houtgestookt en voorzien van stenen vloer.quote:Op vrijdag 9 augustus 2013 06:18 schreef Alvitros het volgende:
Geweldig topic zeer informatief, eerste poging bij mijn vriendin thuis geslaagd, alleen viel de tomatensaus en de kaas wat tegen. Bij deze dus de vraag; welke tomatensaus (liefst egaal zonder stukjes) en soort kaas kan ik het beste gebruiken?
Poging 2 vandaag. Helaas is mijn eigen oven niet al te best, dus ben ik op zoek naar een alternatief. Is de pizza oven van de Princess (goedkope) aan te raden of kan ik toch beter voor de ietwat duurdere Bestron steenoven gaan? Of misschien zelfs met een steen op de BBQ?
Die vind je hier dan ook niet volgens mij. De meeste mensen hier zijn pizza-liefhebbers die veel ervaring hebben met het bakken van pizza's. Als er dan een opmerking komt dat iemand zijn pizza te dik belegt en dat hij/zij betere resultaten zal boeken met een wat dunner belegde pizza, dan is dat als opbouwende kritiek bedoeld.quote:Op donderdag 8 augustus 2013 21:48 schreef Yvesss het volgende:
[..]
En verder fietsie, commentaren van mensen die doorgaans alleen maar afhaalpizza eten van Noord-Afrikaanse makelij moet je helemaal niet serieus nemen.
So truequote:Op donderdag 8 augustus 2013 21:48 schreef Yvesss het volgende:
[..]
afhaalpizza eten van Noord-Afrikaanse makelij
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |